![]() |
2015-2016 transfer sezonu
[IMG]http://i.hizliresim.com/A2D7kX.png[/IMG]
2015 2016 transfer sezonu ve önerileriniz Kimler gelmeli Kimler gitmeli En son transfer haberleri Hangi mevkilere transfer yapılmalı |
Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Kendi düşüncem küme düşen takımların yetenekli oyuncuları takıma katılabilir
Erciyesten drenthe edinho serdar gürler Karabukspor dan musa nizam takıma katılabilir Kadirin gideceği söyleniyor bence İbrahim Toraman İbrahim Akın Utaka Eneramo Abdurrahman ile kesinlikle yollar ayrılmalı paraya kıyıp genç ve yetenekli oyuncular almalıyız |
erciyes-oğulcan çağlayan ve drenthe
karabük-musa çağıran bursa-batuhan altıntaş(18 yaşında iyi bir 3.forvet)geleceği var ama kadro dışı emre taşdemir-sol bek (yaş 18)ziyayı 3e katlar samsunspor-doğan erdoğan(yaş 18)geçen sezon fener istiyordu şimdi boşta kalacak.ortasaha orta u21 milli takımda gençlerbirliği-irfan can kahveci-19-bu adamı alalım bizim ozan tufanımız olur |
[B]ertugrul-deniz-abdurrahman-ibrahim toraman-kadir-adem ve utaka ıle kesın olarak yollar ayrılmalı
batuhan eneramo ve hakan arslanı hoca takımda tutacaktır bence bu ısımlerın gıtme ıhtmalı çok dusuk ıbrahım akın benım açımdan kalsada olur gıtsede hocanın kararını merak edıyorum aydın ında bonservısı alınmaz gerı doner bursaya henuz kesın olarak kımlerın gıdıcegını bılmedıgımız ıcın su gelsın bu gelsın demek zor mesela bana gore 3 tane 2 yonlu orta saha almak lazım fakat kadir le adem kalırsa mehdı ve hakanla bırlıkte gerek görmıyebılır hoca bu transfer sezonu baya tempolu gececege benzıyor hayırlısı olsun bızım açımızdan[/B] |
yuzlerce sayfa yorum yazilacak konunun ilk sayfasimda yorumum olsun:) yeniden yapilanip ist siralara oynayacagiz insallah
|
Ertugrul-toraman-utaka-abdurahman-kadir-ibrahim akin- aydin- kesin olarak gonderilmeli 1kaleci 1 tane stoper 2tane forvet 1 genc sagbek 1 solbek 1solacik1 onlibero 1 oyunu iki yonlu oynucak ortasaha.kaleye alinabilirse eskisehirli bofen karabukten troere erciyesten drente kayseriden gokhan karediniz mersinden dakulma rizeden deniz kadah fenerden holmen
|
artık düşen takımların kalbur üstü topçularına yönelme zamanı geldi sanırım. erciyesten oğulcan edinho drenthe ve serdar gürler, karabükten musa çağıran ile Ahmet ilhan ( ilave olarak traore de olabilir ) bal-kes ten ise berkan iyi bir sol bek olur bence. gönül ister ki daha genç ve kaliteli isimler alalım lakin transfer politikamız malum hem Rıza hoca gittikten sonra kiim bulacak kaliteli genç topçuyu?
|
bu yönetimin transfer özürlü olduğunu bildiğim için alınacak veya gönderilecek oyuncular hakkında pek fazla beklentim yok tabi bu benim şahsi görüşüm inşaallah yanılırım.
|
Düşen takımlarda kaliteli futbolcular mevcut bunlardan bir kaçı değerlendirilmeli örneğin karabüklü Abdou razak trore, sergeninde eski öğrencisi antepten.
|
Erciyers>>>> Drenthe
Balıkesir >>>>> Muğdat Karabük>>>> Ahmet İlhan Bu oyuncular bize yakışır. |
Gelecek oyuncular hakkında bir şey diyemem düşen takımlarda kaliteli oyuncular var ve dışarda büyük bir havuz var yabancı oyuncu serbestliğini düşünürsek çok kaliteli oyuncular bulabiliriz. Gitmesi gerekenlere gelecek olursak;
Ertuğrul Abdurrahman Kadir Hakan Arslan Aydın İbrahim Akın İbrahim Toraman Utaka Eneramo Daha kaliteli oyuncular alınacaksa mehdi ziya gönderilebilir. İsimlerle ilgilenmiyorum ancak bir sağlam kaleci iyi bir sol bek iki tane oyunu iki yönlü oynayabilen orta saha 2 sol açık bir sağ açık 2 tane iyi forvet lazım |
Funes Mori alalim yeter... Super forvet iki ayaginida kullanabiliyior ve 23 yasinda
Kesin alinmali |
Altıordu'dan Halil İbrahim mutlaka alınmalı.
|
_Batuhan
-Abdurahman -İbrahim TORAMAN -İbrahim AKIN -Kadir -Utaka Teşekkür edilerek yollarımız ayrılmal. |
-Batuhan
-Abdurrahman -İbrahim TORAMAN -İbrahim AKIN -Kadir -Utaka ile yollar hemen ayrılmalı.Emekleri için teşekkürler. |
[QUOTE=Turan 59;945479]-Batuhan
-Abdurrahman -İbrahim TORAMAN -İbrahim AKIN -Kadir -Utaka ile yollar hemen ayrılmalı.Emekleri için teşekkürler.[/QUOTE] batuhanda mı abi?adam daha 23 yaşında iş var onda yedek forvetimiz olur en azından.. |
[QUOTE=adres58;945472]Erciyers>>>> Drenthe
Balıkesir >>>>> Muğdat Karabük>>>> Ahmet İlhan Bu oyuncular bize yakışır.[/QUOTE] abicim şu muğdatı yanlış hatırlamıyorsam son 5 yıldır öneriyorsunda o adamda iş yok gibi çok çelimsiz kalıyor :) ancak adamı tebrik etmek lazım ta 3. liglerden süperlige kadar geldi |
2 kaleci, 1 sağ bek, 1 sol açık, 1 sağ açık, 1 ön libero, 1 forvet arkası, 2 de forvet lazım bize. Korcan, Ertuğrul, Apo, i. Toroman, Hakan, Musa, Utaka, I. Akın ve Eneramo gitmeli.
|
İnşallah bu transfer sezonu rutinin dışına çıkılıp şöyle elle tutulur transfer yapılır
"Biz bu filmi izlemiştik" demek istemiyoruz |
erciyesten--drente-oğulcan
karabük--traore alabilirsek bence antepten karcemaskas ilaç olur. bunların dışında bir stoper 2 orta saha |
Trabzon dan Serdar GÜRLER VE Soner AYDOĞDU
Balıkesirden Okan ALKAN ve BERKAN(Solbek) Karabükten Aykut AKGÜN |
[B][I]Bu sezon kadroda 14 yabancı futbolcu bulundura biliyorsun, öyle ise elimizi çabuk tutup, kısıtlı bütçemizi en iyi şekilde değerlendirerek, Afrika daki ülkelerden, istikbal vadeden genç ve başarılı oyuncular alınabilir.[/I][/B]
|
SON DAKİKA: beşiktaş , atiba ve sivok ile yollarını ayırdı.
|
Hele bir sabir su iki haftada bitsin ondan sonra fikir beyan edelim suan kimsenin morelini bozmak istemiyoruz sivasspor bizim icin cok kiymetli oldugu gibi oyuncularida gitmeden moral bozukluguna ugratmak iyi bir sey degil biraz daha sabir cekelim hersey daha güzel olacak
|
ya İbrahim toraman gitsin diyenleri anlamıyorum zaten adam kiralık geldi gidecek
|
Erciyesten Ogulcan Cagliyani tek gecerim.
Geri kalan transferler yabanci olsun zaten yabanci kontejani 14e cikti. |
gideceği kesin olan oyuncular.... abdurrahman dereli , ertuğrul taşkıran , ibrahim toraman , kadir bekmezci , aydın karabulut , jhon utaka...
ilk etapta 1 yaabancı kaleci , 1 sağ bek , 1 stoper , 2 ortasaha , 1 sol kanat , 1 forvet takviyesi yapılıp kampın gidişatına göre ve gelen tekliflere göre gidecek ve gelecek ouncular olacaktır. atıf a ciddi teklifler ve zemn yoklamaları var muhtemelen satılacak. da costanın da gitme ihtimali var. hakan arslan ın yüksek mehdi taouil in az gitme ihtimalı de var. ancak şu da var yönetim bu yıl taraftarı biraz şaşırtacak süprizlere hazır olun....:) |
Önemli olan gidecek oyuncular değil;gideceklerin yerine gelenlerin daha iyi çıkması durumudur...Kadir'i,Adem'i,Abdurarrahman ı ,Utaka'yı,Mehdi'yi ,Enramo
sözleşmeleri bittiyse rahatlıkla gönderebilirsiniz ..Ama bu oyuncuların yerine onlardan daha genç ve daha iyileri gelirse sorun yok;işte bu oyuncuların yerine daha iyileri getiremezsen işte o zaman ayıkla pirincin taşını..Bu yıl yaşanan sorunlar daha da artarak devam eder.. Önemli olan ve sivasspor için gerekli olan takviyelerin biraz para harcanarak da olsa yapılmasıdır...Biz sadece küme düşen takımlardaki oyunculara yönelirsek seneye bu oyuncular aynı performansta devam ederse işte o zaman sivasspor daha da zor günler geçirir..Sivasspor geçiş dönemini iyi bir şekilde geçirmeli;takımın yaş ortalaması düşürülerek geleceğe dönük oyuncularla birlikte tecrübeli oyuncularda transfer edilerek sivasspor kadrosu oluşturulmalıdır...Bu yıl yabancı cennetine ligimizin döneceği kaçınılmaz;her takımın 14 yabancı hakkı var...Sivassporun kadroda 10 yabancı ile devam edeceğine dair haberler duyuyoruz ..Orhan Hoca'nın aylardır süren dış temasları olduğunu sağır sultan bile duydu..Umarım sivasspor yeni Enaramolar,Groseckiler,Navratiller,Atıflar, ,Pedrieller tarnsfer eder...Bu yıl bence 8 yabancısı kaliteli olan Anadolu takımları zirveyi bile zolayabilir..Bu takım sivaspor niye olmasın...Son duyumlar Orhan Hoca nın bu hafta Fas ta bazı oyuncuları izleyeceği yönünde;bakarsınız yeni atıflar buluruz.. Transfer mevsimi Haziran'ın ilk haftası başlayacak..Umarım bu yıl tarnsferlerimiz Rıza Hoca dönemindeki gibi kaliteli olur... |
[B][QUOTE=eyuphulagu;945715]Önemli olan gidecek oyuncular değil;gideceklerin yerine gelenlerin daha iyi çıkması durumudur...Kadir'i,Adem'i,Abdurarrahman ı ,Utaka'yı,Mehdi'yi ,Enramo
sözleşmeleri bittiyse rahatlıkla gönderebilirsiniz ..Ama bu oyuncuların yerine onlardan daha genç ve daha iyileri gelirse sorun yok;işte bu oyuncuların yerine daha iyileri getiremezsen işte o zaman ayıkla pirincin taşını..Bu yıl yaşanan sorunlar daha da artarak devam eder.. Önemli olan ve sivasspor için gerekli olan takviyelerin biraz para harcanarak da olsa yapılmasıdır...Biz sadece küme düşen takımlardaki oyunculara yönelirsek seneye bu oyuncular aynı performansta devam ederse işte o zaman sivasspor daha da zor günler geçirir..Sivasspor geçiş dönemini iyi bir şekilde geçirmeli;takımın yaş ortalaması düşürülerek geleceğe dönük oyuncularla birlikte tecrübeli oyuncularda transfer edilerek sivasspor kadrosu oluşturulmalıdır...Bu yıl yabancı cennetine ligimizin döneceği kaçınılmaz;her takımın 14 yabancı hakkı var...Sivassporun kadroda 10 yabancı ile devam edeceğine dair haberler duyuyoruz ..Orhan Hoca'nın aylardır süren dış temasları olduğunu sağır sultan bile duydu..Umarım sivasspor yeni Enaramolar,Groseckiler,Navratiller,Atıflar, ,Pedrieller tarnsfer eder...Bu yıl bence 8 yabancısı kaliteli olan Anadolu takımları zirveyi bile zolayabilir..Bu takım sivaspor niye olmasın...Son duyumlar Orhan Hoca nın bu hafta Fas ta bazı oyuncuları izleyeceği yönünde;bakarsınız yeni atıflar buluruz.. Transfer mevsimi Haziran'ın ilk haftası başlayacak..Umarım bu yıl tarnsferlerimiz Rıza Hoca dönemindeki gibi kaliteli olur...[/QUOTE] Fas Ligini şöyle bir araştırdım. Kanımca stoper bölgesine yabancı oyuncu almayacağız. Fas liginin şuanda gol kralı durumunda bir oyuncu var en çok o dikkatimi çekti:Malick Evouna. 25 maçta 16 gol 6 asisti var. Diğer dikkatimi çeken bir oyuncuda Mourad Batna. Onunda 22 maçda 8 gol 4 asisti var. Ben bu sene yabancı oyuncu konusunda çok umutluyum. Menejarlerin önerdiği değilde Orhan hocanın bizzat izleyipte alacağımız oyuncular olacak. Sergen gibi akıllı bir adamın geçmişte yaşadığımız skandal transfer fiyaskolarını yaşatacağını düşünmüyorum. Bu sene transfer döneminin en hareketli kuluüplerinden biri biz olacağız. Ligdeki birçok kulup özellikle Uefa'nın sıkı markajı altında. O yüzdne rahat transferler yapamayacaktır. Bizim ise öyle bir derdimiz yok. Sitemizin transfer fenomenlerine duyrulur.Sizlerden umutla ve ümiyle yeni haberlerinizi bekliyoruz...[/B] |
Ben bu sene Sergen Hocamız ile Orhan Hocamızın iyi bir işbirliği yapacağı kanaatindeyim.Gençlere daha çok yöneleceğimiz bir yıl olsun.
|
Akhisar bld den bilal kisa mutlaka alinmali Kadirin yerine müthis olur.
drenthe, m.akyüz, Ahmet ilhan gibi isimleri alirsak seneye ilk 5 oynariz. |
Fas,Cezayir,Tunus,Mısır liglerini izlesinler bir şey çıkar ordan.Senagal,Kamerun Nijerya Fildişi buralarda ucuza genç oyuncular oluyor 3-4 adam alsınlar 1i şansına yıldız olursa hepsinin maliyetini kotarır.
|
[QUOTE=yerliturkuaz;945740][B]
Fas Ligini şöyle bir araştırdım. Kanımca stoper bölgesine yabancı oyuncu almayacağız. Fas liginin şuanda gol kralı durumunda bir oyuncu var en çok o dikkatimi çekti:Malick Evouna. 25 maçta 16 gol 6 asisti var. Diğer dikkatimi çeken bir oyuncuda Mourad Batna. Onunda 22 maçda 8 gol 4 asisti var. Ben bu sene yabancı oyuncu konusunda çok umutluyum. Menejarlerin önerdiği değilde Orhan hocanın bizzat izleyipte alacağımız oyuncular olacak. Sergen gibi akıllı bir adamın geçmişte yaşadığımız skandal transfer fiyaskolarını yaşatacağını düşünmüyorum. Bu sene transfer döneminin en hareketli kuluüplerinden biri biz olacağız. Ligdeki birçok kulup özellikle Uefa'nın sıkı markajı altında. O yüzdne rahat transferler yapamayacaktır. Bizim ise öyle bir derdimiz yok. Sitemizin transfer fenomenlerine duyrulur.Sizlerden umutla ve ümiyle yeni haberlerinizi bekliyoruz...[/B][/QUOTE] .....................Gardaş bahsettiğin oyuncuların youtube da çok sayıda videosu var...Gabonlu Malik Evouna Fas ligi gol kralı..Ligde bu yıl 16 gol atmış...1992 doğumlu 1.86 boyunda bir oyuncu...Fas'taki lakabı 'BULDOZER'...Oldukça süratli ve bitirici bir oyuncu..Bana Enaramo'nun Tunus'taki gençlik yııllarını hatırlattı...Bu oyuncuya çok içim ısındı..Aynı sıcaklığı 2011 de Enaramo nun gol videolarını izlerken de yaşamıştım....Transfermarkda oyuncunun takımı ile 2018 e kadar sözleşmesi var gözüküyor..Yani herşey kulübünün elinde..Fas ligi gol kralı oaln yaşı da 22-23 olan bir oyuncuyu sivasspora verirler mi bilmiyorum..Bizim takımın bütçesi belli...Malik'in takımı ayrıca bu yılın Fas ligi şampiyonu...Bu oyuncuyu ancak iyi paraya satarlar diye düşünüyorum..Hatırlarsak geçmişte Hamdallah adlı 22 yaşındaki bir oyuncuyu çok istememize rağmen alamamıştık...Mourad(Murat) a gelince onunda youtube renkli videoları var..Bu oyuncu stil olarak Trabzonsporda oynayan Jaja yı ,biraz Tümer Metin'i biraz da Sergen Yalçın'ı hatırlatan bir oyuncu..Sol ayağını gerçekten mükemmel kullanıyor...Orta sahanın solunda ve sağında hücuma yönelik oynayan bir oyuncu...Bu oyuncu ile oynayan forvetler çok gol atarlar...1990 doğumlu Faslı bir oyuncu..Takımı ligi 5. sırada bitirmiş ama geçen yıl Fas kupasını kazanmışlar..Fiyatı 1-1.5 milyon Euro civarında....Sanki fiyat olarak sivasspora daha uygun bir oyuncu...Orhan Hoca bu 2 oyuncuyu mu yoksa daha farklı oyuncuları mı Fas ta izliyor bilmiyoruz ama görünen gerçek şu anda Fas liginde oynayan bu 2 oyuncu sivasspora yakışır oyuncular..Yakında Orhan Hoca nın hangi oyuncuları izlediğini hepimiz öğreneceğiz..Keşke hem Malik i hem de Murat ı alabilsek...Bu 2 oyuncu sivasspora önmüzdeki yıllarda çok maç kazandırır..Bizden söylemesi... |
[B][QUOTE=eyuphulagu;945827].....................Gardaş bahsettiğin oyuncuların youtube da çok sayıda videosu var...Gabonlu Malik Evouna Fas ligi gol kralı..Ligde bu yıl 16 gol atmış...1992 doğumlu 1.86 boyunda bir oyuncu...Fas'taki lakabı 'BULDOZER'...Oldukça süratli ve bitirici bir oyuncu..Bana Enaramo'nun Tunus'taki gençlik yııllarını hatırlattı...Bu oyuncuya çok içim ısındı..Aynı sıcaklığı 2011 de Enaramo nun gol videolarını izlerken de yaşamıştım....Transfermarkda oyuncunun takımı ile 2018 e kadar sözleşmesi var gözüküyor..Yani herşey kulübünün elinde..Fas ligi gol kralı oaln yaşı da 22-23 olan bir oyuncuyu sivasspora verirler mi bilmiyorum..Bizim takımın bütçesi belli...Malik'in takımı ayrıca bu yılın Fas ligi şampiyonu...Bu oyuncuyu ancak iyi paraya satarlar diye düşünüyorum..Hatırlarsak geçmişte Hamdallah adlı 22 yaşındaki bir oyuncuyu çok istememize rağmen alamamıştık...Mourad(Murat) a gelince onunda youtube renkli videoları var..Bu oyuncu stil olarak Trabzonsporda oynayan Jaja yı ,biraz Tümer Metin'i biraz da Sergen Yalçın'ı hatırlatan bir oyuncu..Sol ayağını gerçekten mükemmel kullanıyor...Orta sahanın solunda ve sağında hücuma yönelik oynayan bir oyuncu...Bu oyuncu ile oynayan forvetler çok gol atarlar...1990 doğumlu Faslı bir oyuncu..Takımı ligi 5. sırada bitirmiş ama geçen yıl Fas kupasını kazanmışlar..Fiyatı 1-1.5 milyon Euro civarında....Sanki fiyat olarak sivasspora daha uygun bir oyuncu...Orhan Hoca bu 2 oyuncuyu mu yoksa daha farklı oyuncuları mı Fas ta izliyor bilmiyoruz ama görünen gerçek şu anda Fas liginde oynayan bu 2 oyuncu sivasspora yakışır oyuncular..Yakında Orhan Hoca nın hangi oyuncuları izlediğini hepimiz öğreneceğiz..Keşke hem Malik i hem de Murat ı alabilsek...Bu 2 oyuncu sivasspora önmüzdeki yıllarda çok maç kazandırır..Bizden söylemesi...[/QUOTE]
Fas ligini dikkatlice inceleyenler görecektir ki benim yazdığım isimlerin dışında bir kaç kaliteli oyuncunun adlarını telafuz edecklerdir. Benim özellikle bu iki ismi söylememinin sebebi bizim oyun yapımıza oyun stilimize en uygun isimler olması. Özellikle Gabon'lu futbolcuyu transfer edersek çok büyük iş yapmış oluruz. Güçlü fiziği ile tam bizim aradığımız isim. Faslı'ya gelecek olursak o bana biraz Grosicki'nin olgunlaşmış hali gibi geldi. Bu isimleri almak zor değil diye düşünüyorum. Bu iki ismi yazmamda ki diğer sebepte zamanında Orhan hocanın Fas'ın en populer oyuncusu olan Hamdallah'ı bir kaç kez izlemeye gitmiş olması. O zaman Hamdallah için yanılmıyorsam 2 milyon Euro'ya kadar çıkmıştık ama alamamıştık. Biz bu iki oyuncu şayet beğenilirse neden almayalım. Dediğim gibi bizim için transfer sezonu çok hareketli geçecek. Bir kez daha çağrıma kulak verin sitemizin değerli transfer fenomenleri bizler sizlerden heyecanla, umutla ve ümitle haberlerinizi bekliyoruz...[/B] |
Fransa lig 1 den manuel da costaya talip varmış.
|
ARKADASLAR,
Eger transferde daha basarili olmak istiyorsak bu durumda eski hocamiz Muhsin Ertugraldandestek istesek olmazmi ?, bize Afrikadan cok iyi oyuncular bulabilir. Ayrica Hemserimiz Riza hocada transfer konusunda yardimci olamazmi sonucta Aatif gibi grosicki gibi oyunculari o bulup getirmisti. Ne dersiniz ? |
Bu yenilgi sonrasi Ahmet İlhan'i ciddi ciddi dusunmeliyiz bence
|
[QUOTE=asinancetin583;946012]Bu yenilgi sonrasi Ahmet İlhan'i ciddi ciddi dusunmeliyiz bence[/QUOTE]
Yine gec kaldik Yigido Ahmet Ilham buyuk olcude Bursayla anlasmis diyorlar. |
[QUOTE=YigidooSivas58;945986]ARKADASLAR,
Eger transferde daha basarili olmak istiyorsak bu durumda eski hocamiz Muhsin Ertugraldandestek istesek olmazmi ?, bize Afrikadan cok iyi oyuncular bulabilir. Ayrica Hemserimiz Riza hocada transfer konusunda yardimci olamazmi sonucta Aatif gibi grosicki gibi oyunculari o bulup getirmisti. Ne dersiniz ?[/QUOTE] Mantikli ama hem Sergen hocaya ayip olur hem de Muhsin Ertugral teknik direktorumuzken yapamadigini simdi mi yapacak diye dusunuyorum |
[QUOTE=YigidooSivas58;946014]Yine gec kaldik Yigido Ahmet Ilham buyuk olcude Bursayla anlasmis diyorlar.[/QUOTE]
Gecmis olsun diyelim o zaman |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:44. |