SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Böyle penaltı olmaz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39076)

SivasSpor.Com 19.05.2015 21:45

Böyle penaltı olmaz

[IMG]https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/p280x280/11108195_10152880713840920_5489616922021253121_n.jpg?oh=2e053a9e43e39e48ab5b2041eb43626b&oe=5600B8A9[/IMG]

Maçın ardından hakemin verdiği penaltıyı değerlendiren Erman Toroğlu:

Hakem (Mustafa İlker Coşkun) maçı aldı Galatasaray'a verdi. Böyle penaltı olmaz böyle penaltı verilmez yazıktır. Hakem rezil bir maç yönetti..Hakem devreye girmeseydi Sivasspor finale çıkardı.

tavatir 19.05.2015 21:46

Cevap: Böyle penaltı olmaz

Penaltıdan önce el ile oynama iddiası vardı o da önemli. Gerçekten çok üzgünüz. Golü yemesek oynadığımız oyunla golü bulurduk gibi görünüyordu. Ama maçtan sonraki çıkan mesele nedir maalesef önüne geçmesin bu durumun.

ihtiyar yiğido 19.05.2015 21:51

[B][I]Böyle rezil bir hakem olmaz, bu hakeme ömür boyu maç verilmemeli, yazık oldu Sivasspor'umuzun emeklerine hem de çok yazık.[/I][/B]

_DuMaN_58 19.05.2015 21:53

Bizim penaltıyı vermedi daha ne olsun. Moralimiz bozuk. Hakkımızı helal etmiyoruz.

Tebrikler Sivasıma, Sivassporuma. Siz elinizden geleni yaptınız. Şerefden yoksun insanlar hakkımızı yediler. Yazıklar olsun...

metee58 19.05.2015 22:05

Eyyamcı hakemler bizim %100 lük penaltımızı vermediler galataya olmayan penaltı verdiler.Finali baştan belirlemişler zaten

Travis Bickle 19.05.2015 22:05

[B]rezillik baska bır sey değil artık somut bır seyler yapılmalı yettı artık bu serefsızlerın yaptıkları bugun emegımızı calan buna sebeb olan herkesını allah belasını versin[/B]

pover58 19.05.2015 22:12

millet tff ye mesaj atın ben yazdım umarım herkes yazar finali elimizden aldılar tepkisiz kalmıyalım hadi millet klavye başına .TEPKİMİZİ SONUNA KADAR GÖSTERMELİYİZ.

MOS-BY-58 19.05.2015 22:21

Ya birakalim safligi. Biz 5 atsak 2 yedirirdi hakem. Zamanlamasi mükemmeldi. Sivasspor her an atabilirdi ki hakem sadece gol yedirmedi, coskumuzu da kirdi. Belki icinden gsli futbolculara da kizmistir niye düsmüyorsunuz diye. Biz kendi kendimize heveslendigimizle kaldik.

Ha bu arada hayirli olsun. Ligimiz bir karakter yoksunu serefsiz bir futbolcu daha kazandi.

burak58as553 19.05.2015 22:30

[QUOTE=tavatir;945502]Penaltıdan önce el ile oynama iddiası vardı o da önemli. Gerçekten çok üzgünüz. Golü yemesek oynadığımız oyunla golü bulurduk gibi görünüyordu. Ama maçtan sonraki çıkan mesele nedir maalesef önüne geçmesin bu durumun.[/QUOTE]

Özel güvenlik Dzemaili'ye diğer taraftan gideceksin diyor Dzemaili de güvenlikçiyi ittiriyor daha sonra bir arbede yaşanıyor.

ihtiyar yiğido 19.05.2015 22:40

[B][I][ Erman Toroğlu'na yaptığı cesurca ve doğru yorumları için bir taraftar olarak, tüm yiğido kardeşlerim adına canı gönülden teşekkür ederim/I][/B]

Kokomo 19.05.2015 22:40

Bence siz de artık benim gibi yapın Arkadaşlar !

İlelebet Türkiye FUTBOLUNU & SPORUNU bırakın !

Ben bıraktım, çok mutluyum. İnanın çok mutlu olacağınızı göreceksiniz !

Maç seyretmiyorum, özet bile, gazete TV takip etmiyorum,Internette haber bile tıklamıyorum !

Tek yaptığım bu siteye girip insanları bilinçlendirmek !

Öyle iğrenç öyle iğrenç bir Spor Oligarşisi var ki bu ülkede 3 büyükleri kollayan, Türk Sporu ile ilgili her şeyden nefret ediyorum ...

KAHROLSUN TFF !

KAHROLSUN HAKEMLER !

KAHROLSUN SPOR MEDYASI !

Kahrolsun tuttuğu takımdan mahsus gol yiyip, Tuttuğu takıma mahsus gol atmayan namussuz futbolcular !

Kahrolsun rol yapıp penaltı alan EMEK hırsızları !

Hepinizin Allah belasını versin, ben yokum artık bu dünyada !

aozdemir 19.05.2015 22:46

[B]bu tür rezil kararlara alıştık artık. birçok hakem aynı şeyi yapıyor istanbul takımlarıyla yarışa girince. Gs den nefret eder oldum ya. diğer istanbul takımlarından daha çirkefmiş.[/B]

badof58 19.05.2015 23:01

[QUOTE=burak58as553;945526]Özel güvenlik Dzemaili'ye diğer taraftan gideceksin diyor Dzemaili de güvenlikçiyi ittiriyor daha sonra bir arbede yaşanıyor.[/QUOTE]

Aynen, helal olsun böyle şerefsizlere sahayı dar edeceksin ki adam olsunlar, yıllardır aynı halt ..

hasanim58 19.05.2015 23:06

Ahhhhhhh ahhhhhhhh Allah sorsun Hakkımızı yiyenlere zehir zıkkım olsun

onur0634 19.05.2015 23:12

Eski bir galatasaray taraftarı olarak artık bu camiadan nefret edip fenerbahçeye sempati duymaya başladım...

onur0634 19.05.2015 23:14

Kupada finale çıkarken diğer taraftan şampiyonluktan olursunuz inşallah.ilahi adalet diye bişey varsa bunun gerçekleşeceğini düşünüyorum...

onur0634 19.05.2015 23:16

Fenerli Volkan Demirel ve Emre Belezoğlunun boşuna adı çıkmış bu ligdeki en şerefsiz emek hırsızı futbolcular galatasarayda birde bunlara hakemler eklenince şerefsiz oğlu şerefsiz oluyorlar malesef...

onur0634 19.05.2015 23:21

Hiçbir önem arz etmeyen K.Erciyes İ.Başakşehir maçına cüneyt çakırı atıyorsunuz Kupa yarı final maçına bu ligde 4üncü hakemlik bile yapamayacak kapasitede olan mustafa ilkem coşkunu veriyorsunuz.Ayıptır günahtır...

B.DUMANLI 19.05.2015 23:26

Hakem illede haklidir diye bir kuralmi var.Bunun önüne birilerinin gecmesi ve dur demesi zamani gelmedimi.TFF´nin yanli tutumu nereye kadar sürecek.

Kim ne derse desin Yasin bu is icin adeta ekstra görevlendirilmisti.Baktiki Sivasspor sahada Galatasaray´i boguyor,2-0 önde oyuna aldilar,hizli olusu takimi adina penalti kazandirabilirdi.Nitekimde öyle oldu.Ceza alanina cok hizli daldi ve Cicinho ile yakin mesafeye geldiginde senaryoyu hayata gecirdi.Yani rol yapti ve kendini resmen yere birakti.Birakirkende sanki darbe yemis gibi dizlerini bükerek kendini yere atti.YANI RESMEN HAKEMI ALDATTI.

Ankara bölgesi hakemide bunu yuttu veya ,Galatasaray´i bir nevi Sivasspor baskisindan kurtardi.O penalti olmasaydi Sivasspor 3. golü bulurdu.

Sampiyonluga oynarken engelleniyorsun,kupa yolunda engelleniyorsun peki bu Anadolu kulüplerinin basariya ihtiyaci yokmu.Neden kirli oyunlarla ve entrikalarla basarilari ellerinden alinmaya calisiliyor.

58sinan58 19.05.2015 23:40

Yasin denen emek hırsızının içinden adeta bir Burak yılmaz çıktı yapmadığı pislik kalmadı

58sinan58 19.05.2015 23:57

Gördüğü penaltıyı çalamayan görmediği penaltıyı tereddütsüz Çalan Mustafa ilKÖR Coşkun çaldığın bir düdükle bütün umutlarımızı çaldın at hırsızı

citothehan58 19.05.2015 23:57

[URL="http://www.sport1.de/internationaler-fussball/sueper-lig/2015/05/tuerkischer-pokal-galatasaray-istanbul-trifft-im-halbfinal-rueckspiel-auf-sivaspor"]Buyrun[/URL] almanlar da penalti olmadigini ve yasinin girer girmez sadece firsat aradigini söylüyorlar.

citothehan58 20.05.2015 00:00

[QUOTE=citothehan58;945559][URL="http://www.sport1.de/internationaler-fussball/sueper-lig/2015/05/tuerkischer-pokal-galatasaray-istanbul-trifft-im-halbfinal-rueckspiel-auf-sivaspor"]Buyrun[/URL] almanlar da penalti olmadigini ve yasinin girer girmez sadece firsat aradigini söylüyorlar.[/QUOTE]

Düzeltme yapiyorum.

[URL="http://www.sport1.de/internationaler-fussball/sueper-lig/2015/05/tuerkischer-pokal-galatasaray-zieht-gegen-sivasspor-ins-finale-ein"]http://www.sport1.de/internationaler-fussball/sueper-lig/2015/05/tuerkischer-pokal-galatasaray-zieht-gegen-sivasspor-ins-finale-ein[/URL]

hasanim58 20.05.2015 00:01

Alayı Alçak Alayı kansız bunların ne diyelim gardaş

B.DUMANLI 20.05.2015 00:01

Böyle penalti olmaz diyen Erman Toroglu´na sormak isterim,acaba kendisi hakemlik yaptigi günlerde verdigi kararlar dogrumuydu.

Su andaki nesil belki onun hakemlik yaptigi yillari hatirlamazlarda,oda verdigi kararlarla macin sonucuna etki ederek polis kordonunda kac defa stadyumlari terketmistir.Sevilen bir hakem degildi.Onun zamanindada Istanbul takimlarinin lehine düdük caliniyordu.Ama bugünki kadar belirgin degildi.Bugün icin ise resmen kasti yapiyor hakemler verdikleri kararlarda cogunlukla.

sefacoban58 20.05.2015 00:15

[QUOTE=onur0634;945541]Eski bir galatasaray taraftarı olarak artık bu camiadan nefret edip fenerbahçeye sempati duymaya başladım...[/QUOTE]

aynen bendede oyle oluyor. bende gsliydim, kandirmislar kucukken. simdi ailede sadece ben sivassporu tutarim ve temsil ederim.

fenerin sampiyon olmasini isterim

PETKOVİC 20.05.2015 00:18

Erman toroğlunu çok sevmezdim ama yaklaşık 40 dk boyunca sivasımızı öyle güzel savundu ki bir an kendi sivaslılığımdan utanır hale geldim bu adam kesin içimizden dedim. İlk kez bir haksızlık karşısında bizi böyle savunan biri çıktı ve gözlerim doldu yemin ederim. Trabzon maçında ona teşekkür amaçlı pankart açılmasını çok istiyorum gerçekten helal olsun

serdar 20.05.2015 07:27

ARKADASLAR 3 BUYUTULMUS TAKIM TARAFTARI OLABILIR HERKES AMA SU SIVAS MACLARINDA ARTIK SIVASSPORLU OLMALIYIZ!!! BAKIN SIVAS ZOR DEPLASMAN GOZUYLE BAKILIYOR AMA SANMAYINKI STADDAN TARAFTARDAN DOLAYI! SOGUGUNDAN DOLAYI ZOR DEPLASMAN DIYORLAR. EGER DUNKU POZISYONU ESKISEHIRDE BURSADA ANKARAGUCU MACINDA VERSELER HAKEMI YERLE BIR EDERLER CUNKU TARAFTAR BASKISI VAR MAALESEF BIZDE YOK TABIKIDE TASKINLIK YAPALIM DEMIYORUM AMA BASKI ALMAYI BILELIM YOKSA ARIFLER HASAN SASLAR BURAKLAR BITMEZ BIDE YENI P.Ç TÜREDİ DUN YAZIKLAR OLSUNNN

by_hunter 20.05.2015 07:36

Bu kadar adilik bu kadar karaktersizlik bu kadar kendini bilmezlik bu kadar bu kadar bu kadar...............................................................:mad:

Murad_Kelleci58 20.05.2015 07:44

[QUOTE=serdar;945586]ARKADASLAR 3 BUYUTULMUS TAKIM TARAFTARI OLABILIR HERKES AMA SU SIVAS MACLARINDA ARTIK SIVASSPORLU OLMALIYIZ!!! BAKIN SIVAS ZOR DEPLASMAN GOZUYLE BAKILIYOR AMA SANMAYINKI STADDAN TARAFTARDAN DOLAYI! SOGUGUNDAN DOLAYI ZOR DEPLASMAN DIYORLAR. EGER DUNKU POZISYONU ESKISEHIRDE BURSADA ANKARAGUCU MACINDA VERSELER HAKEMI YERLE BIR EDERLER CUNKU TARAFTAR BASKISI VAR MAALESEF BIZDE YOK TABIKIDE TASKINLIK YAPALIM DEMIYORUM AMA BASKI ALMAYI BILELIM YOKSA ARIFLER HASAN SASLAR BURAKLAR BITMEZ BIDE YENI P.Ç TÜREDİ DUN YAZIKLAR OLSUNNN[/QUOTE]

Tek çıkar yol kimliğinde yazan şehrin takımını tutmak ve gelecek nesilleri bu şekilde bilinçli yetiştirmek.. Bakın Trabzon'a bakın Bursa'ya Bakın Eskişehir'e renkerinden başka renkte formalarla kendi caddelerinde gezinebiliyorlarmı bu deyyuslar..

34MUAMMER58 20.05.2015 07:57

[b]Şmdi susuyorum,lig bitince sivasda yapılacak şampiyonluk kutlamalarına iyi bakın,bu şehir böyle fb ,gs,bjk sempatizanı olduğu müddetçe ,daha çok hakkımız yenecektir,şehir insanı bazı olaylardan dolayı kıstırıldı,sindirildi,korkutuldu,reflexsi törpülendi,şu olay diyarbakırda,erzurumda,tuncelide,hakkaride, vanda ,trabzonda olsaydı ,saha karışmaz ,şehir karışırdı,maalesef hakkımı aramaya bile tff ye gidemez olduk,aman provakatif olay olurda sivasa malederleriye,bu takım sahipsiz sanılıyor,sezon başında bu hırsız takımların hepsi tff ye adamımızı soktuk diye birbirlerine hava atıyor ,sivasın tff de bir çaycısı varmı?yeni sezonda inşallah butür sıkıntıları tekrar yaşamayız diyeceğimde,torpille tff başkanı olmuş,bitmiş hakemliği kurtarmak için güya yusuf namoğlu getirilmiş,bu adam necidir anlamış değilim,adam ne bilirsin mütehit,nebilirsin,belediye başkanı,ne bilirsin milletvekili bukadar kaabiliyetsiz adamın bukadar bulunmazlığı nedir anlamış değilim,yeni sezonda ne tüpçüyü tff başkanı,nede yusuf n amoğlunu tff başkanı olarak görmek istemiyorum [/b]

68yasar58 20.05.2015 08:27

Kim ne derse desin bu yenilgi değil, Yiğido yiğitliğini unutanlara hatırlatmıştır.

Mehmet ATEŞ 20.05.2015 08:27

İstanbul'daki maçta stat da bu maçta televizyon başında bu hakemler yüzünden kahrolduk bu kadar korkak, gördüğünü çalamayan, görmediğini çalan maç yönetmekten aciz hak yiyenlere yazıklar olsun Türkiye'de futboldan söz etmek maalesef mümkün değil

asinancetin583 20.05.2015 10:36

Oturup saatlerce aglayasim var yaziklar olsun senin gibi hakeme mubarek uc aylarda hakkimiz sonuna kadar haramdir bilesin ilker coskun kansizi

58svs58 20.05.2015 11:17

Mustafa İlker Coşkun denen hakem müsvettesi, koca bir şehrin hayalini çaldın. Allah benim hakkımı senden sorsun.

58svs58 20.05.2015 11:19

[QUOTE=34MUAMMER58;945594][b]Şmdi susuyorum,lig bitince sivasda yapılacak şampiyonluk kutlamalarına iyi bakın,bu şehir böyle fb ,gs,bjk sempatizanı olduğu müddetçe ,daha çok hakkımız yenecektir,şehir insanı bazı olaylardan dolayı kıstırıldı,sindirildi,korkutuldu,reflexsi törpülendi,şu olay diyarbakırda,erzurumda,tuncelide,hakkaride, vanda ,trabzonda olsaydı ,saha karışmaz ,şehir karışırdı,maalesef hakkımı aramaya bile tff ye gidemez olduk,aman provakatif olay olurda sivasa malederleriye,bu takım sahipsiz sanılıyor,sezon başında bu hırsız takımların hepsi tff ye adamımızı soktuk diye birbirlerine hava atıyor ,sivasın tff de bir çaycısı varmı?yeni sezonda inşallah butür sıkıntıları tekrar yaşamayız diyeceğimde,torpille tff başkanı olmuş,bitmiş hakemliği kurtarmak için güya yusuf namoğlu getirilmiş,bu adam necidir anlamış değilim,adam ne bilirsin mütehit,nebilirsin,belediye başkanı,ne bilirsin milletvekili bukadar kaabiliyetsiz adamın bukadar bulunmazlığı nedir anlamış değilim,yeni sezonda ne tüpçüyü tff başkanı,nede yusuf n amoğlunu tff başkanı olarak görmek istemiyorum [/b][/QUOTE]

yusuf n amoğlu on numara olmuş

mühendisburak58 20.05.2015 13:13

sadece bu maç olsa iyi ilk maçta da aynısı oldu olmayan penaltı ile ilk maç 4-1 bitti. ona rağmen tura inanmış bir sivasspor vardı ve turu geçecekti de. ama hem sivassporun verilmeyen penaltısı hem gs ye olmayan penaltı verilince her şey önceden yazılan senaryo gerçekleşmiş oldu. garip Sivasım Sivassporum da hakkını arayamıyor. kafasına vuran alıyor ekmeğini. çok şanssız bahtsız memleketim sivas. 81 puanla intertotoya gider 3 lü averaja sokarlar averajı daha kötü olan bjk önünde bitirir. geçen sene uefaya gitmeye hak kazanır yollamazlar. daha ne kadar hakkımız yenecek bu takımın bu şehrin merak ediyorum. birisi çıksın savunsun artık sivası sivasporu. bu sadece futbolda veya sporda değil her konuda böyle sivas. her yere stadyum yapılır sivasa gelince 33 binlik stadyum çok görülüp kapasitesi 25 bine düşürülür üstelikte şehrin merkezindeki mevcut stadyumun yerinin alınmasına rağmen. başka şehirlere geldi mi 40 bin kişilik stadyum yapılır 3. ligdeki şehirlere 33 bin yapılır sivasa geldi mi 33 bin çok. nerde olsa sivaslı ses çıkarmıyor vur kafasına al ekmeğini. dikimevi gider sivasın en büyük Ekmek kapısı 1000 kişinin çalıştığı kurum sivastan alınıp istanbula taşınır. sonra istabulda en çok sivaslı var neden acaba? neden? türkiyede en çok yerleşim yeri sivasta ama nüfus yok. 1200 den fazla köyü var ama epsi boş kaçan gidiyor. üretim yok iş yok. yazık memleketime çok yazık birisi de çıkıp artık SİVASIN SİVASSPORUN haklarını savunsun ya. böyle gelmiş böyle gitmesin.

Ferhat06 20.05.2015 13:47

Yiğido:Hocam Burhan cezasahasında düştü penaltı değil mi?
Hakem:Uff olmuş ben şimdi öperim,geçer.Hem biz büyüklere veriyoruz o dediğini bir daha duyarsam ağzına biber sürerim.
Yiğido:GSlı Semih elle aldı devam ettirdin?
Hakem:Ellemeyle bi'şey olmaz ırzına mı geçti sanki.
Yiğido:Yasin yan yattı.
Hakem:Ben de çamura battım.

Külhan 20.05.2015 20:53

Erman torogluna yaptigi yorumdan dolayi bütün sivasspor adina tesekkür ediyoruz yanindaki yorumcu arkadaslarindanda aynisini bekliyoruz keza yorumcu demek dogru ve gercekleri ortaya koyarak kamoyunu bilgilendirmek demek öyleise görünen ortada bile bile haksizliga ugradik bunu görmeyen ve dogru yorumlamayan dilsiz seytandir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:16.