SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Neler Oluyor? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39159)

Rallim58 10.06.2015 23:31

Neler Oluyor?

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45788&token=14210][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45788&token=14210[/img][/url]

[B]4 Eylül Belediyesporu 2. lige çıkaran teknik direktör Yusuf Tokuş görevi bıraktığını açıkladı.
[/B]
Tokuş, yaptığı açıklamada, kulübün bugün olağanüstü kongre yapacağını belirterek, "Yeni yönetimle başarı elde edeceğimi düşünmüyorum. Bu nedenle gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim. İstifa kararımı, yönetime sundum" dedi.

Tokuş, Teknik direktörlük görevine kulübün ikinci başkanı Muhammed Şeker ve belediye başkanı Sami Aydın'ın isteği doğrultusunda başladığını hatırlatarak, Dört Eylül Belediyespor'un bir üst lige çıkmasında pay sahibi kişiler arasında yer aldığına inandığını dile getirerek, "Çok sevdiğim Dört Eylül Belediyespor'u hak ettiği yere getirdiğime inanıyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu...

[B]İstifa etti mi? ettirildi mi?[/B]

Yusuf Tokuş'un istifasının perde arkasında farklı nedenler olduğu, yönetim kadrosunda bulunanlardan bazılarının Yusuf Tokuş'u istememesi nedeniyle istifanın geldiği söyleniyor. Tokuş'a yakın olan kaynaklardan alınan bilgilere göre; "Yusuf hoca aylık maaş ile çalışan kulübün memuru gibiydi. Ekstra istemi de olmadı. Takımı şampiyon yaptı. Demekki takım şampiyon olmasaydı Yusuf hoca görevde kalacaktı. Şampiyon etmenin cezaıs olsa gerek. Ancak şuda bilinmelidir ki, bir zaman "[B]top göğlendi ellahamki gol olacak[/B]" diyenler bugün teknik direktör istifa ettiriyor konuma gelmiştir" dedi...

Yusuf Tokuş'un ani istifa kararı 4 Eylül Belediyespora gönül verenler arasında, "[B]4 Eylül Belediyesporda Neler Oluyor?[/B]" dedirtti.

psychology58 11.06.2015 00:23

Cevap: Neler Oluyor?

[B]Bir üst lige çıkan takımların yaptığı en büyük yanlışı 4 Eylül'de yapmış anlaşılan. Muhtemelen Yusuf Hoca bir 2.lig hocası değil dediler ve yollar ayrılmak istendi. Eee tabi başarılı olmuş bir hocayı yönetim kovarsa tepki alacak. Hemde bu hoca Sivaslı ve Sivaslıların sevdiği bir isimse bu tepki ikiye üçe katlanır. Bunu da yönetim adı gibi biliyor. O yüzden bence Yusuf Hoca istifa etmedi, ettirildi. Yönetim çok büyük bir yanlış yapmıştır, umarım sonu iyi olur. [/B]

34MUAMMER58 11.06.2015 01:17

[B]Buna benzer hadiseler hertakımda oluyor,1 üst lige çıktınmı ,artık futbolcularda ,hocada yetersiz görülebiliyor,sivasspor süperlige çıktı ,ismail kartala güvenipte takım verilmedi,üsküdar anadoluyu şampiyon yapan fahretttin seyhanla yollar ayrıldı,daha birçok örnek verilebilir,yusuf hocanın röportajını dinledim,bazı maçlarda hoca bu son maçın,son şansın filan gibi laflar edilmiş,bayağı bi baskı altında maçlara çıkmış ,sanırım bu anlayışı sevmedi,yada yönetim hedefi büyük tuttuğu için daha kendini ispat etmiş isimli bir hocayla yola devam edecek bilemiyoruz ,yusuf hocaya başka takımlardan teklifler gelir ayrı konu,3.ligde şampiyon olmak öyle sandığımız gibi kolay iş değil,hayırlısı olsun çıkar kokusu işin aslını öğreniriz[/b]

ihtiyar yiğido 11.06.2015 02:10

[B][I]İşin aslını esasını bilmediğimiz için, ancak 4 Eylül Belediyespor için ne hayırlısı ise o olsun demekten başka bir şey diyemiyorum 2. Lig de başarılar diliyorum.
Yusuf Tokuş hocayı da 3. Lig tecrübesi olduğu ve o ligdeki takımları iyi tanıdığı için Zara Belediyespor transfer ederse çok isabetli bir karar vermiş olur. [/I][/B].

şampiyon71 11.06.2015 08:58

Başlık Güzel."NELER OLMUYOR Kİ" Sivas için iyi şeyler olmadığı belli.Bir kere takımdaki kurulu düzen bozuluyor.Karekteri, kişiliği, dürüstlüğü ile Türk futbolunda isim yapmış Yusuf kardeşimiz için, "ELİNE SAĞLIK" ancak bu kadar kötü denebilirdi.Topu görse bomba zanneden, mali kişilikleri ile ön plana çıkan futbol ulemalarının bir Sivas'lının daha antrenörlük için önünü kapatmaları utanç verici bir durumdur. Başkan Vekili Muhammed Şeker ve Yusuf Tokuş ,yönetimde yer alan üçgenin kurbanı olmuştur.Sezon içerisinde başlayan olumsuz kulis mevyesini vermiştir.Açık ve net Yusuf Tokuş ve ekibinin takımı ŞAMPİYON yapması bazı yönetciler tarafından KISKANILMIŞTIR.Kulübün ismindeki (4 Eylül)!!! ibaresinin çıkarılmasının hiç bir izahatı yoktur. Yusuf kardeşim dik dur eğilme, SİVAS seninle...Yusuf Tokuş'la birlikte takım kadrosunda bulunan Sivas'lı bazı sporcuların akibeti malumdur.

Rallim58 11.06.2015 09:52

[B]Yusuf Tokuş'un yerine gelecek hoca ayarlandıktan sonra istifaya zorlandığı söyleniyor..

Yerine getirilecek Trabzonlu? umarız, Yusuf hocayı aratmaz..[/B]

triper58 11.06.2015 11:01

İlk defa doğru bir şey yapılıyorlardı Sivas'ta onu da bitirdiler ne diyeyim seneye 3.lige tekrar dönünce anlarsınız hocanın değerini.Üstüne bir de kulübün isminden rahatsız olan Fransızlar varmış yazıklar olsun!

Abdullah DuMaN 11.06.2015 11:20

Takımı iyi bilen tanıyan ve neler yapabileceğini bilen bir hocanın istifası gerçekten düşündürücü

balmandol 11.06.2015 11:29

Yusuf TOKUŞ hocayı neden istifa ettirdiler ben size çok kısa ve özet bir şekilde söyleyeyim. Atatürk demiş ya hani '' sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısı '' diye..Yusuf kardeşimizde öyle bir insandı. Ahlaklı,memleketini seven belki de ilerde Sivasspor'u emanet edebileceğimiz çok karakterli bir insandı. Kısacası ahlaklı ve maneviyatlı kişilerin spor içerisinde yeri yoktur kardeşim. Bunu gördük,görüyoruz,biliyoruz. Hala yabancı bilmem neyi yeme peşindeler..Alın yiyin lan utanmaz adileerrr....!!!!!

balmandol 11.06.2015 11:32

Sen bu memlekette topu goğlendirenleri bir yere getirip adam edersen,aylık 4000-5000 lira maaşla etrafında gezdirirsen o da kendinde bir nimet var zanneder...!!!! Sen kiiimmmmm futbolculuk kim. Muhammed Şeker kardeşime ve Yusuf Tokuş kardeşime hiç bişey olmaz. Onlar yollarına devam ederler siz sınıfta kalırsınız SINIFSIZ İNSANLAR....!!!!!

yerliturkuaz 11.06.2015 13:21

[B]Düna kadar Sivas futbol şehri olmaya gidiyor deniklirken bu yapılanın hiçbir mantıkla izahatle alakası yoktur. Tamamen siyasi bir amaç doğrultusunda isim değişikliğine gidlimiştir diye düşünüyorum. Ne bekliyorsunuz ki adamlar on iki on üç senelik iktidarlarında Sivas'a hiçbirşey vemeyip oylarını yükselterek gittiler bundan cesaret alarak Cumhuriyet şehirimizden Cumhuriyet'i yok etmeye çalışıyorlar.

Yusuf TOKUŞ gibi değerli adam gibi adamı hedefleri idealleri olan birisini yediler. Egoları kendilerini tatmin etmek isteyen kişiler görelim bakalım sizleri o egonuzun içinde neler yapabileceksiniz?[/B]

xir 11.06.2015 13:41

Şu memleketten iyi çıkıp defolup gelmişim...Allahıma bin şükür olsun.

gogohan 11.06.2015 14:34

ali izgiden yönetici yaparsan olacağı bu.

yusuf hocanın yerine karadenizden birini getiriyorlarmış hemde öyle bir hocaymışki 3. ligdeki çalıştırdığı takımı düşürenmi ligden çektirenmi hocaymış ne vah vah vah.

yusuf hocaya yapılan haksızlıktır adaletsizliktir dahada ilerisi vefasızlıktır.

sami aydın ne güne duruyor. devreye girsene.

ankastre 11.06.2015 23:49

hey gidi ali emmi hey

göööööööölendi göööööööölendi ellahamki gol olacak.

Allahım ne büyüksün sen

3. ligde olan trabzon takımını düşüren adamı getireceklermiş. hey babam hey

yusufun ahı sizi yaşatmaz beyler

Kokomo 12.06.2015 07:48

4 EYLÜL İSMİ ÇIKARILDI !

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor'un ismi, "Sivas Belediyespor" olarak değiştirildi. 11 Haziran 2015 , 14:44

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Dört Eylül Belediyespor'un yapılan olağanüstü genel kurulunda, Turhan Tunahan başkanlığındaki yönetim, yeni isimlerle güven tazeledi.

Genel kurulda, yönetim, denetim ve mali faaliyet raporunun okunması ve ibrasının ardından, kulübün adı "Sivas Belediyespor" olarak değiştirildi.

Olağanüstü genel kurulda daha sonra yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.

Kokomo 12.06.2015 07:50

[QUOTE=Kokomo;947760]4 EYLÜL İSMİ ÇIKARILDI !

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor'un ismi, "Sivas Belediyespor" olarak değiştirildi. 11 Haziran 2015 , 14:44

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Dört Eylül Belediyespor'un yapılan olağanüstü genel kurulunda, Turhan Tunahan başkanlığındaki yönetim, yeni isimlerle güven tazeledi.

Genel kurulda, yönetim, denetim ve mali faaliyet raporunun okunması ve ibrasının ardından, kulübün adı "Sivas Belediyespor" olarak değiştirildi.

Olağanüstü genel kurulda daha sonra yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.[/QUOTE]

Bu nasıl bir iştir arkadaşlar ?

4 EYLÜL ismi neden çıkarılır ?

4 EYLÜL hepimizin ortak değeri değil mi ?

Cumhuriyetimizin temeli değil mi ?

Bu kararı alanları şiddetle protesto ediyor, başta kulüp olmak üzere her türlü merciye şikayetimi ileteceğimi bildiriyorum.

Lütfen bu sitede de gerekli tepkiyi verelim ...

anilcan213 12.06.2015 08:49

[B] Atatürk Cumhuriyet 4 Eylül maalesef bu değerlere kin besleyenler artık bu kinlerini ulu orta sergilemekten çekinmemekteler.
Çok merak ediyorum 4 Eylül ibaresi kimi ne şekilde rahatsız etmiş. Mantıklı bir açıklama bekliyorum, aksi halde 4 Eylül Belediye Spor'a duyduğum sempatiyi kaybedeceğim.
[/B]

dibba58 12.06.2015 17:06

Sen takımı bir üst lige çıkaratacaksın,Ödül olarak sen yapamazsın diye kovulacaksın.Buhatayı diğer takımlarda yapıyor.Bir sene sonnra kendilerini ligin dibinde buluyorlar.Sonuç bel baglananlar fos çıkıyor.Şampiyon yapan her ligde şampiyon yapar.Top alt liglerde köşeli üst ligglerde yuvarlak mı? Önemli olan azim dürüstlük sevgi çalışma.Bilgi olmasa zaten birüstlige çıkamazsın.Sonuç başarılı olanı kovarlar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:09.