![]() |
Orhan Gülle bitmek üzere
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45795&token=54013[/IMG]
Sivasspor, geçtiğimiz yılı Kayseri Erciyesspor'da geçiren Orhan Gülle'nin transferinde imza aşamasına geldi. Önümüzdeki sezon teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Sivasspor, transferde hareketli günler yaşıyor. Karabükspor'dan Erkan Kaş'la anlaşan ve Austria Wien'de forma giyen 24 yaşındaki kaleci Heinz Lindner ile imza aşamasına gelen Kırmızı-Beyazlı ekip şimdi de K. Erciyesspor'un genç oyuncusu Orhan Gülle'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon pek fazla forma şansı bulamayan 23 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşan Sivasspor'un, transferi önümüzdeki günlerde resmiyete dökmesi bekleniyor. Mehmet Ali Sabuncu |
Cevap: Orhan Gülle bitmek üzere
Orhan Gülle fena bir isim değil. Alternatifli yapıda yer bulabilir kendisine. Ben öncelikle iyi bir yabancı ön liberonun geleceğini zannediyorum. Orhan ve Adem Koçak gibi isimler ilk 11 için yarışacak diye düşünüyorum.
Orhan, Antep'te tıpkı kendisi gibi Erciyes'e giden Oğulcan Çağlayan ise çok daha fazla geliştirdi kendisini. |
orhan gülle ile 3 yıllığına anlaşılmıştır...
|
3 yıl Orhan Gülle bizde... İnşallah faydalı olur. Sergen hocamızın eski talebesi ve mutlaka ilk onbirde düşündüğü isimlerden. Gelişim kaydederse çok iyi yerlerde olacaktır.
|
[QUOTE=adres58;947962]3 yıl Orhan Gülle bizde... İnşallah faydalı olur. Sergen hocamızın eski talebesi ve mutlaka ilk onbirde düşündüğü isimlerden. Gelişim kaydederse çok iyi yerlerde olacaktır.[/QUOTE]
Bu arkadasimizin birde gelisim kaydetmesini beklersek,sezon sonunda Batuhan gibi ancak gelisimini tamamlar. Kayahan yattigin yer nur icinde olsun,onun bir sarkisi vardi; Allah´im neydi günahim diye... Bende diyorumki; Allah´im neydi bu Sivaslinin GÜNAHI. 90 dakika oynamadan Sivas´i terkedenlermi dersin,Sosyal hayati yok deyip tekrar Sivas´a dönenlerimi.... |
Orhan sergen hocanın güvendiği tanıdığı bir isim inşallah faydalı olacak
|
[B]Küme düşen karabükte kadroya giremeyen erkandan sonra,küme düşen erciyesin yedeği orhan gülle sivasa alınıyor,maşallah diyelim ,bu arkadaşlar çok iyi kaliteli ,kumaşı iyi olan oyuncular,segen hocanın özelliklerini bildiği milli takımlarda oynamış oyuncular ,nasrettin hocanın hesabı,ya tutarsaa ..,inşallh tutar diyelim hayırlı uğurlu olsun çok büyük, müthiş,bomba transferler [/b]
|
[QUOTE=adres58;947962]3 yıl Orhan Gülle bizde... İnşallah faydalı olur. Sergen hocamızın eski talebesi ve mutlaka ilk onbirde düşündüğü isimlerden. Gelişim kaydederse çok iyi yerlerde olacaktır.[/QUOTE]
Eğer transfer gercekleştiyse Sergen'in isteği doğrultusunda gelişmiştir, stober, defansif ve merkez ortasaha oynayabilen çok yönlü bir oyuncu ancak katetmesi gereken daha çok şey var, şu haliyle degil ilk 11 ilk 18'e bile giremez, çok iyi bir kamp geçirirse as takımında değişmezi olabilir, ancak tabiki de taraftarın beklediği yıldız transfer bu değil kesinlikle .. |
Allah'tan korkun be. Küme düşmüş takimda bile kadroya giremeyen adami alip fulbolcu diye takıma koyuyorsunuz. Aslan gibi aatifi GSye yediriyorsunuz.birde utanmadan güçlü takım kuracağız diyorsunuz. Elekle su taşınmaz yönetim boşuna uğraşmayın. Cicinyoyuda verin tamam olsun. Seneye PTT 1ligde yeniden şampiyon olur havanizi atarsaniz.site yonetimi son söz size sağdan soldan kopyala yapıştır haber yayinlamaktan artik vazgeçin doğru düzgün habercilik yapın. bu mesajimi yayinlamazsaniz yureginizi ortaya koymuş olursunuz ama ben sizi ulusal basindaki resmi köşemde bu sefer daha sert elestiririm.
|
neden hep gecen sezon 30 macta forma giymistir basarili defans oyuncu degilde
hep cok forma sansi bulamayan oyuncu aldigmizi okuyorum Veya 30 macta 2 gol atmis forvet Yada fransa 2.ligde 3 macta forma giymis oyuncu Hadi Galatasarayda cok forma giyemeyip bize gelse o baska ama erciyesde forma giyemeyen, Sivassporda nasil gicek o formayi ? biz bosnervis vermeden sanki bizde gelisecek oyuncu aldigmizi saniyoz ligden düsen takimin en iyi oyunculari alinmasi lazim süperligde oynamayi isteyenler Icin ahmet ilhan, edinho, drenthe, vargas, ogulcan mi neydi adi o mesela, biz hep bizim takima kosa kosa gelen oyuncuyu aliyoz. bizden iyi takimda oynayipta kolundan tutup bize getiremiyoruz. Bari bursadan trabzondan yedek alalim onlar iyidir belki ama ligeen düsmüs bir tkimin yedek oyuncusunu almak nekadar mantikli bilmiyorum ozaman bizdeki oyuncular kalsin daha iyi. Aatifi satipta onun yerine bir iki iyi oyuncu alamasak, cok büyük bir kan kaybi olur takimda allaha sükür aatif bu sezon her macta oynadi bir aatifsiz düsünün takimi, adamin ayagina 3-4 pas vermeden hucum yapamioruz |
[QUOTE=58CeZa58;948000]neden hep gecen sezon 30 macta forma giymistir basarili defans oyuncu degilde
hep cok forma sansi bulamayan oyuncu aldigmizi okuyorum Veya 30 macta 2 gol atmis forvet Yada fransa 2.ligde 3 macta forma giymis oyuncu Hadi Galatasarayda cok forma giyemeyip bize gelse o baska ama erciyesde forma giyemeyen, Sivassporda nasil gicek o formayi ? biz bosnervis vermeden sanki bizde gelisecek oyuncu aldigmizi saniyoz ligden düsen takimin en iyi oyunculari alinmasi lazim süperligde oynamayi isteyenler Icin ahmet ilhan, edinho, drenthe, vargas, ogulcan mi neydi adi o mesela, biz hep bizim takima kosa kosa gelen oyuncuyu aliyoz. bizden iyi takimda oynayipta kolundan tutup bize getiremiyoruz. Bari bursadan trabzondan yedek alalim onlar iyidir belki ama ligeen düsmüs bir tkimin yedek oyuncusunu almak nekadar mantikli bilmiyorum ozaman bizdeki oyuncular kalsin daha iyi. Aatifi satipta onun yerine bir iki iyi oyuncu alamasak, cok büyük bir kan kaybi olur takimda allaha sükür aatif bu sezon her macta oynadi bir aatifsiz düsünün takimi, adamin ayagina 3-4 pas vermeden hucum yapamioruz[/QUOTE] Erciyesspor 4 tane teknik adamla calisti bu sene arti Orhan Gülle kapasitesi var. Sergen Yalcin Antep'den ve BJK'dan taniyor. Ve neden Gs olsa baska , yani Pandev , Engin Baytar olsa tmm mi olacak. |
Öncelikle hayirli olsun oyuncuyu ben sahsen cok takip etmedigim icin hicbisey diyemeyegim referansimiz sergen hoca onun futbol bilgisini tartisacak zekada Adam göremiyorum.
bizim sitede ne Kadar cok bilmis var? Takim 5000 seyirci ortalamasini bulamaz 1000 lisansli forma satamaz gögüs reklami icin rica ila Firma bulunur hesaplar bazi sebeplerden döviz yükselisi kötü gidis vede giden hocanin tazminati falan mecburen önisim Kabul edilir sonrada ne alinan oyuncunun kalitesine bakilir ne potansiyeline ne kariyerine sadece alt ligden veya düsen takimdan yada bonservisi elinde oldugu icin denmedik laf bulunmaz hatta bazi insafsizlar bu sekilde ligde oynatan ekibi paralari cebe atmakla hirsizlikla suclar beyler biraz insafli olun bu yönetim bizde olsaydi diye o Kadar cok dua eden sehir varki. |
[QUOTE=yigido yakup;948004]Öncelikle hayirli olsun oyuncuyu ben sahsen cok takip etmedigim icin hicbisey diyemeyegim referansimiz sergen hoca onun futbol bilgisini tartisacak zekada Adam göremiyorum.
bizim sitede ne Kadar cok bilmis var? Takim 5000 seyirci ortalamasini bulamaz 1000 lisansli forma satamaz gögüs reklami icin rica ila Firma bulunur hesaplar bazi sebeplerden döviz yükselisi kötü gidis vede giden hocanin tazminati falan mecburen önisim Kabul edilir sonrada ne alinan oyuncunun kalitesine bakilir ne potansiyeline ne kariyerine sadece alt ligden veya düsen takimdan yada bonservisi elinde oldugu icin denmedik laf bulunmaz hatta bazi insafsizlar bu sekilde ligde oynatan ekibi paralari cebe atmakla hirsizlikla suclar beyler biraz insafli olun bu yönetim bizde olsaydi diye o Kadar cok dua eden sehir varki.[/QUOTE] Bazı zamanlarda düşünen taraftar olmak, görsel taraftar olmaktan iyidir. Güzel ve çok doğru bir düşünce... |
ya kardeşim bizim bizim bitirici bir fotvete sağlam bir kalaciye ihtiyacımız var vebo fenerden ayrılacak gibi mert günokta öyle alın bu iki adamı en azından forvet ve kale güvende olur birkaçtanede defans ve orta saha o zaman rahat bir nefes alırız ligler bitmiş izlenen izlenmiş ama hala resmi bir imza yok haziranın ortası olmuş kamp başlayacak ortada fol yok yumurta yok bu nasıl bir anlayış 9 haziranda transfer dönemi başladı tek imza resmiyet yok son güne kadar bekleriz elde kalanların içinden paptya falı misali adamları toplarız sabır sabır diyerek sezonu tamamlarız ya düşeriz ya ecel terleri dökeriz son dört beş sezon olduğu gibi
|
Gecmiste Besiktas alt yapisinda yetismis ve Sergen Hoca'nin cok tuttugu biri oldugunu biliyorum. Dogru hocanin oldugu bir takima geliyor. Simdiye kadar ne yaptigindan ziyade bundan sonra ne yapacagi önemli.
Ben umutluyum. Allah utandirmasin. |
O.Gülle ve E.Kaş takımın genleşmesi için iyi transferler.
Takıma 4 tane kaliteli milli takım seviyesinde yerli veya yabancı transferler şart. Transferlerin kamp dönemine yetişmesi lazım tecrübeli ve diri bir takım katmalıyız. Bu sezon gecen sezondan daha zor geçecek gibi alttan çıkan takımlar sağlam ve bütçeli takımlar. Rize-Akhisar-M.İ.Yurdu bunlar bu sezon düşme potasında olacak muhtemel takımlar. |
Orhan Gülle ve Erkan Kaş transferlerini eleştirenleri anlamak güç. Sergen Yalçın'ın isteyerek aldığı genç oyuncular bunlar, kendi yetiştirdiği adamlar. Onların kalitesini en iyi kendi bilir, biz değil. Orhan Gülle hakkında tvde söylediklerini dinleyin derim, youtubede mevcuttur.
Orhan'ın kadroya girememiş olması kalitesi olduğunu göstermez belki bir sıkıntılı durumu vardı kulüpte ne biliyorsunuz? Önümüzde [B]Aydın Karabulut [/B]örneği mevcutken bu tarz söylemlere gerek yok. |
Orhan Gülle ve Erkan Kaş altyapı milli takımlarında çok sayıda maç oynamış 2 oyuncu..Bu oyuncuların oynadığı U-19 milli takımımız bundan 3 yıl önce U-19 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Almanya yı elit turda eleyip finallere katılmışlardı..Hocaları da Abdullah AVCI idi..Finallerde 2-3 tane oyuncularından (Muhammed Demir gibi)sakatlık nedeni ile yoksun oldukları için başarılı olamadılar..Yine Orhan ve Erkan ın oynadıkları U-17 milli takımı Avrupa Şampiyonası finallerinde ilk 5 e girdikleri için Meksika da yapılan Dünya Kupasına katıldılar..Burada büyük başarı gösterip gruptan çıkıp çeyrek final bile oynamışlardı..Bu 2 oyuncu bjk da Paf takımından birbirini iyi tanıyan oyuncular..Lütfen ön yargılı olmayalım...Bu oyunculara biraz zaman verelim göreceksiniz iki de sivasspora çok faydalı olacaklar...Ben 2 oyuncunun sivasspor için büyük kazanç olduklarını eğer devamlı oynama şansı yakalarlarsa takıma katkı yapacaklarına inanıyorum..Kadir bile bu takıma faydalı olduysa bu oyuncular niye olmasın..Önce izleyelim sonra eleştirelim...
|
Tüm transferlerimiz bir yana Şu şanlı Sivasspor camiasına Yıldız bir isim kazandırmalı Yönetimimiz.Bekliyoruz Sayın Başkanım neden olmasın??
|
[QUOTE=Morten58;948002]Erciyesspor 4 tane teknik adamla calisti bu sene arti Orhan Gülle kapasitesi var. Sergen Yalcin Antep'den ve BJK'dan taniyor.
Ve neden Gs olsa baska , yani Pandev , Engin Baytar olsa tmm mi olacak.[/QUOTE] senin saydigin o iki oyuncu GS in yedegi degil, kadroya bile giremeyen oyuncular. onlari zaten kast etmemisdim :D |
Düşen takımlardan kadro kurmaya çalışıyoruz
Hadi hayırlısı... |
Sivasspor sonradan toparlamasaydı düşecekti bu durum da Atıf ,Cicinho, Da Costa değersiz mi olacaktı . Şu düşen takım muhabbetini bırakın artık.
|
artık imzalar atılsa bizde sevinsek diye düşünüyorum onu aldık bunu aldık imza aşamasında ortada bir sürü haber var somut imza yok
|
[QUOTE=mishka;948086]Sivasspor sonradan toparlamasaydı düşecekti bu durum da Atıf ,Cicinho, Da Costa değersiz mi olacaktı . Şu düşen takım muhabbetini bırakın artık.[/QUOTE]
Sonuna kadar haklisin yigido. Ayrica bizim sampiyonluga oynadimiz sezon elimizdeki kadroya bi bakilmasini rica ediyorum. O oyuncular hangi takimlardan gelmis ve bize geldiklerinde takimlari ne yapmis. |
erkan ve orhan gibi bitmiş topçuları alarak kadro kuruyoruz seneye kesin şampiyonuz
|
Sivasspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Orhan Gülle'ye Çarşamba günü resmi imza attıracak.
Ali karakas |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:28. |