![]() |
Bambaşka Bir Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45938&token=41911[/IMG]
Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yeni sezonda sadece futbol ve temiz bir lig konuşmak istediklerini söyledi. Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu fikstür çekimini, AA muhabirine değerlendirdi. İlk hafta Galatasaray gibi güçlü bir takımla karşılaşacak olmanın kendileri açısından güzel bir başlangıç olacağını dile getiren Otyakmaz, "İyi ve kaliteli bir takım kurduk. Oyuncuların kendini göstermesi açısından iyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum" dedi. Otyakmaz, yeni sezonda bambaşka bir Sivasspor izleteceklerinin altını çizerek, "Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve yönetim kurulumuz, tamamen lige konsantre olmuş durumda. Şu an da takım olarak çok iyi durumdayız. 2015-2016 sezonu hem Sivasspor'a hem de diğer kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Tüm kulüplere kazasız, belasız bir sezon dileyen Otyakmaz, "Yeni sezonda sadece futbol ve temiz bir lig konuşmak istiyoruz" ifadesini kullandı. Anadolu Ajansı |
Cevap: Bambaşka Bir Sivasspor
İyi ve kaliteli bir takım mı kurduk? Ne zaman ve nerede?
|
Rahmetli Barış Manço'nun şarkısı geldi aklıma sabah sabah... Hayır hayır yüz bin kere hayır inanmıyorum sana :D Şöyle bakıyorum bence Beykan'dan başka dişe dokunur bir transfer yok. Hayırlısı bakalım. Seviyoruz seni başkan çok seviyoruz. Amaaaa rahmetli babamın değimiyle "Karne iyi hal ve gidişat 0 :)"
|
yapma büyük başkan bizler neden göremiyoruz acaba İyi ve kaliteli bir takımı,gediğimiz sezon öldük öldük dirildik yeni sezondada aynı korkuları yaşayacagız gibi geliyor
|
başkan milleti kandırmayın transfer yapın. rakipler güçlendi biz yerimizde sayıyoruz. ne forvetimiz forvet ne ortasahamız orta saha. utaka gitti kadir gitti kimleri aldınız yerine. stoper olarak kim geldi. başkan elinizde imkanınız varken iyi ve nokta transferler yapın. yoksa sivaslılar sizi hiç bir zaman affetmez. sivasta kimsenin yüzüne bakamazsınız.
|
İyi ve kaliteli bir takım kurduk değilde, iyi ve kaliteli bir takım kurmaya çalışıyoruz desene başkanım.
|
başkan fifa15 de transferler yaptı heralde. milletle resmen dalga geçer gibi.geçen seneden ne değiştiki bambaşka sivasspor olsun.
|
Bu transfer döneminde daha önce hiç bu kadar eleştiri almamıştı Sivasspor Yönetimi.Takımın geneline baktığımızda Hedefi olan değil de ligde kalalım yeter cinsinden transferler yapıldı şu ana kadar kim ne derse desin Sayın Başkan sana katılmıyoruz.
|
Baskan şaka yapiyor herhalde :D
|
Takımı bilemem de...YÖNETİM AYNI YÖNETİM..Biz yine bunları ( yönetimi ) izleriz gibi me geliyor. Yine bir teknik heyet değişikliği,yine zor güç ligde kalmalar.Alkışlar '' en büyük başkan yine bizim başkan ''..SENARYO BU ARKADAŞLAR...Yalnız birde ÇEKİRGE hesabı var..İyi bakın,iyi anlayın...
|
Başkan umarım "iyi bir takım kurduk" cümlesiyle fode koita, gaspar, garry v.s. bunları kastediyordur diye düşünmek istiyorum ya da çokmu iyi niyetli düşünüyorum. :confused: :rolleyes:
|
Transferler bizi istediğimiz seviyeye getirecek kalitede degil bu taraftar geçen sezon gibi her maç kriz geçirirse geçen sene kadar sabırlı olmaz bizim transfer politikamiz ya tutarsa gibi carlosun ilk sezonda tuttu sonraki sezon olmadı ufak maliyetli transfer yapılır tutarsa nokta transferdir (cicinho) tutmazsa uyum sağlayamamıştır (renfigo)ve ara transferde işi sıkı tutacağız derler ve ligin sonuna kadar düştük düşecez korkusuyla gideriz
|
başkan güzel takım kurduk ne demek bari kuracağız de inandırıcı olsun :) Başkanım oruç tutuyorsan belki de yanlışlıkla söylemişindir. Allah kabul etsin
|
Başkanım hiç transfer yapamadıkki bambaşka bi SİVASSPOR izleyelim .Geçen sene olan senaryoyu izleriz artık :)
|
gecen yildan ders almıştık hani ya sayin baskan baska takima bakiyor sivasspor diye ya biz başka takıma bakiyoruz bu kadroya gercek anlamda transfer yapilmazsa 20-25 puan anca toplariz:mad:
|
yönetim yanlısı arkadaşlar nerdesiniz 2 laf söyleyınce yasaklarsınız...bu yonetım bızı yıllardır yıyor görmuyormusunuz.hanı medıcana sivasa 1 transfer yapacaktı ,hani onlardan gelen parayla bu yıl transfer yapacaktık..ben mı yanlış hatırlıyom...yoksa biz lige yeni mi çıktık...iice salak yerine koyuyorlarr ha..yiyin yiyin afiyet olsun..
|
Saniyorum sadece Transfer donemlerinde yorum yazmak icin nick sahibi olan üyelerimiz var. Tamamina yakini da her ne hikmetse BAY MUHALiF... Enteresan...
|
iyi bir kadro kurduk????mecnun başkan ya şaka yapıyor ya da aldığı oyuncuları bize söylemeyi unuttu.takım en az 6 ransfer daha lazım dediğine bak.artık taraftarda sabır dye bişey kalmadı.inşallah transfer sezonu bitene kadar transfer haberi duyarız.
|
Sadece söyliyecegim tek birsey var,cogu taraftar bugüne kadar yapilan transferlerin yeterli olmadigini biliyor fakat baskan hala bambaska bir Sivasspor kuruldugunu vurguluyor.Yabanci transferinde bir tek suana kadar kaleci transferi gerceklesti digerleri ne oldu bilen varsa yazsin.Baskan taraftari bilgilendirmezse taraftarda kimin alindigini bilemiyor....
|
[B]O Kadar Kaliteli Ve İyi Takım Kurdularki Şimdiden R.Madrid,Barça,A.Madrid,M.United,B.Munich Bizden Korkmaya Başladı.
Hade Ordan Başkan Yeter Artık Kendinizi Avutup Durmayın.Artık Taraftar Gözünü Açtı Siz Kendinizi Kandırın!!![/B] |
Bambaska olmak icin giden oyuncularin yerine daha verimli olacak sekilde doldurulmasi gerekiyor baskan burda tam olarak neyibkast etti bilemiyorum belkide bitmek üzere olan yabanci transferleriyle birlikte bu degerlendirmeleri yapmistir.
bazilari yönetime falan saydiriyor ama bakiniz bizim en önemli gelirimiz yayin geliri vede ordaki alinan payda bu sene tam hayal krikligi baskan ve bu yönetim olmasa sivasta süper lig maci izlemek bizim cocuklugumun hayali gibi olur. |
başkaları sivassporu sana izletmesin ne eskisi gibi hevesin kaldı, burger king işiyle uğraşmaya başladın, erdal sarıları adam yapmaya çalışıyorsun, şike olayından sonra bırakıp gitmek vardı, artık sivasspor taraftarı herkez soğudu, artık şu foruma bile eskisi gibi gelen yok antalya trabzon başakşehir bursa kimi aldılar diye onları izlemek daha heyecanlı nasıl olsa volkan şen gibi bir golu her takımın taraftarı izleyemez siz VARSANIZ BEN YOKUM ARTIK
|
Şuana kadar aldığımız en kalite oyuncu setkus değeri 450 bin euro. Hata bizdeki kaliteli oyuncu bekliyoruz.10 yıldır bu yönetimin kać defa gördüysrk kaliteli oyuncu aldığını bizimkisi umut dünyası.atıfı kamili bunlar almışmış 10 yılda 100 transferden 3-4 adamda çıksın yoksa matematgigin olasılık teoremleri iflaz edecek düşünün 100 oyuncu alıyorsunuz bunlardan 2 si ilerde 3-4 milyon euro ediyor.herneyse uzatmayalım biz 10 milyon euro ayırmadıkmı transfere önce 2 saglam adam al sonra genc mi alırsın ihtiyar mı bak işine.yetti artık şu taraftarında bir defa yüzünü güldürün.biz yeni srzona kombine almanın forma almanın hesabını yapıyoruz eyy yönetim peki siz ne yapıyorsunuz??
|
Şu yorumları okuyorum da ne kadar gülüyorum anlatamam... 1.si yönetim kimsenin gönlü olsun diye transfer yapmak zorunda değil sonuçta borsada kar amacı güden bir şirket. 2.si geçen yıl takımın taraftardan kazandığı para ile taraftarın yüzünden aldığı cezaları bir karşılaştırmanızı rica ediyorum. Taraftarın bu takım için nasıl bir yük olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Buraya çıkıp herkes bol keseden atıyor sabırı kalmamış, bilet almayacakmış... Geçen sezon bir kez olsun stadı dolduramamış bir taraftar topluluğuyuz, takımın sırtında ki kambur olmaktan vazgeçtiğimiz zaman ancak bu tarz konuşmalar mantıklı olur.
|
[QUOTE=yigido yakup;949971]Bambaska olmak icin giden oyuncularin yerine daha verimli olacak sekilde doldurulmasi gerekiyor baskan burda tam olarak neyibkast etti bilemiyorum belkide bitmek üzere olan yabanci transferleriyle birlikte bu degerlendirmeleri yapmistir.
bazilari yönetime falan saydiriyor ama bakiniz bizim en önemli gelirimiz yayin geliri vede ordaki alinan payda bu sene tam hayal krikligi baskan ve bu yönetim olmasa sivasta süper lig maci izlemek bizim cocuklugumun hayali gibi olur.[/QUOTE] Geçen yıl yayın geliri iyiydi ne oldu sanki İspanya 2.liginden Chrisantus mudur nedir onu getirdiler.2. olduğumuz sene iyi oyuncularımızı sattık yerine saçma sapan adamları toplamıştık.Var bu işte bir iş sanki yönetimde gizli bir el daha ileriye gitmemizi istemiyor gibi. |
Alınan oyuncuların hepsi çöp küme düşen takımda bile düzenli olarak forma giyemeyen oyuncular!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Başkanda çıkmış bambaşka bir sivasspor diyor daha kötü dediğimiz kadir bekmezcinin yerini dolduramadık. süper ligdeki en kötü orta saha ve hücüm hattına sahibiz |
bırakın artık bu yalanları da transfer yapıp icraat gösterin. anlaştık tamam dediklerinize bile imza artırmadiniz.bole giderse mecnun başkanın güvenilirliği sorgulanmaya baslanacak.artik laf değil icraat istiyoruz
|
Başkan galiba iyi takım kurduk derken Fenerbahçeyi kastetti cunki Sivasspor daha transfer yapmadıki iyi takım kurmuş olsun.kuracahiz dese biraz inandırıcı olurdu ama bu aldıklarını döküntülerle iyi takım oluşuyorsa ben bi şey bilmiyom
|
[QUOTE=Rallim58;949962]Saniyorum sadece Transfer donemlerinde yorum yazmak icin nick sahibi olan üyelerimiz var. Tamamina yakini da her ne hikmetse BAY MUHALiF... Enteresan...[/QUOTE]
kardes muhalefet olunacak işler yapıyo yönetim .aldıkları adamların hangisi sonuca etki edecek adamlar.iyi işler yapsınlar destek olalım bizde.ama taraftar olarak sezon boyunca sıkıntı yaşamak istemiyoruz bu hakkımız değilmi |
Bu takımın Geleceğini menfaatleri düşünmeyen bütün yöneticiler gidebilir.Kravatlılar gider atkılılar kalır.
|
hala yonetýmý savunanlar varya.hala býzý onla rçýkarmýþta onlar sayesinde süperligteymþizde...falann filan..ii yýllaarca adamlara duacý olalým bu arada onlarda bizi salak yerine koymaya devam etsin...bu þekýlde yonetecekse çok ciddi söyluyorumm belediyede yonetýr..býrakýn devredin yonetýme..soruyorumm size bu yonetýmm sizce neden býrakýp gitmiyor...medýcanadan alýnan paralar nerelere gitti..neden hiç birþey yapýlmamasýna raðmen bizim adýmýz deðiþti ne uðruna satýldý sivasspor...cevap beklýyorum..
|
[QUOTE=karşıyakalı;950034]kardes muhalefet olunacak işler yapıyo yönetim .aldıkları adamların hangisi sonuca etki edecek adamlar.iyi işler yapsınlar destek olalım bizde.ama taraftar olarak sezon boyunca sıkıntı yaşamak istemiyoruz bu hakkımız değilmi[/QUOTE]
Üstad mesajda sana ait olan yer oldugunu göremiyorum. Siz sadece transfer döneminde piyasaya çıkan Bay Muhaliflerden misin ki :) itiraz ettin... |
[QUOTE=mayhos;950046]hala yonetýmý savunanlar varya.hala býzý onla rçýkarmýþta onlar sayesinde süperligteymþizde...falann filan..ii yýllaarca adamlara duacý olalým bu arada onlarda bizi salak yerine koymaya devam etsin...bu þekýlde yonetecekse çok ciddi söyluyorumm belediyede yonetýr..býrakýn devredin yonetýme..soruyorumm size bu yonetýmm sizce neden býrakýp gitmiyor...medýcanadan alýnan paralar nerelere gitti..neden hiç birþey yapýlmamasýna raðmen bizim adýmýz deðiþti ne uðruna satýldý sivasspor...cevap beklýyorum..[/QUOTE]
Kisitli imkanlarl, borca girmeden, hakemlerin katlettigi maclarla sayisiz puan kaybeden boylece milyon tl yayin gelirinden olan yonetimden bahsediyorsun yigido.. Bu takim son haftalarda 2 defa sampiyonlugu kacirmissa elbette bunun en buyuk pay sahibi taraftar, futbolcular, teknik direktordur ve illa ki yonetimdir.. Bu takim 3. temmuz gibi bi surecten gecmis baskani hapse dusmus yinede dusmemistir.. Yeri geldiginde bizi sikeyle suclayan takimin baskani bile bu takimin baskanini sucsuzdur demisken, uc bes kendini bilmez taraftari (kendim sahit oldum) baskanina ve futbolcusuna "sike yapsana" diye tezahuratta bulunmustur.. Bu takim hic bir zaman oyuncusuyla parasini odemedigi ve odeyemedigi icin gundeme gelmemistir.. Hic bir zaman kendi reklamini yapmak icin yoneticilik yapmamislardir.. Yani demek istedigim su.. Hirsizlikla sucladigin bu yonetim takimin temelini saglam atmistir.. Ha hic hatalari olmadi demiyorum, hatalari da elbet oldu.. Transferde her takimda oldugu gibi basarili da olmustur basarisizda.. Benim ama asla anlayamaycagim sey, sadece transferde ki basarisizliga odaklanip acimasizca elestirmeniz.. |
yeni sezonda iyi transferler hakkinda konusmak istiyoruz
|
karabügün döküntülerinden oluşan bir sivasspor gerçektende bambaşka.alkışlıyorum bu transferleri yapanları.başkada bi şey demiyorum
:confused::mad::mad: |
[QUOTE=Rallim58;950047]Üstad mesajda sana ait olan yer oldugunu göremiyorum. Siz sadece transfer döneminde piyasaya çıkan Bay Muhaliflerden misin ki :) itiraz ettin...[/QUOTE]
degilim elbette ama içim yanıyor be gardaş alınan adamları görünce.yönetimin taraftrala dalga geçer tavırlarını gördükçe.el alemin çok az paralarla kaliteli transfer yaptıklarını gördükçe.heleki son olarak yigit incedemiri alaraka taraftara hajaret ettigini düşündükçe deli oluyom ve bu yönetimini bırakması için dua ediyom |
[QUOTE=umitfidan;949984]Şu yorumları okuyorum da ne kadar gülüyorum anlatamam... 1.si yönetim kimsenin gönlü olsun diye transfer yapmak zorunda değil sonuçta borsada kar amacı güden bir şirket. 2.si geçen yıl takımın taraftardan kazandığı para ile taraftarın yüzünden aldığı cezaları bir karşılaştırmanızı rica ediyorum. Taraftarın bu takım için nasıl bir yük olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Buraya çıkıp herkes bol keseden atıyor sabırı kalmamış, bilet almayacakmış... Geçen sezon bir kez olsun stadı dolduramamış bir taraftar topluluğuyuz, takımın sırtında ki kambur olmaktan vazgeçtiğimiz zaman ancak bu tarz konuşmalar mantıklı olur.[/QUOTE]
cevappp birincisi kulüpler ve yönetimler taraftar için vardır ve taraftarın gönlünü etmek zorundadır yönetim. çünki geliş amaçları taraftara ve külübe hizmet etmektir.tabii özel menfaat peşinde degillerse....ikincisi sivasspor şirket degildir ve borsayla alakası yoktur .şunuda iyi bilki taraftar olarak sivasspor taraftarından daha sakin bi taraftar yoktur türkiyede ve çok az ceza almışızdır ortalamaların altındadır taraftarın aldıırdıgı cezalar.bence sen önce bilinçli bi sivasspor taraftarı ol daha sonra eleştir taraftarı yönetimin dalga geçer gibi yaptıgı transferleri başka bi kulüp yapsa taraftar bizden çok daha fazla tepki koyar bunuda bööle bil.ve bence kendi haline gül taraftara degil |
[QUOTE=umitfidan;949984]Şu yorumları okuyorum da ne kadar gülüyorum anlatamam... 1.si yönetim kimsenin gönlü olsun diye transfer yapmak zorunda değil sonuçta borsada kar amacı güden bir şirket. 2.si geçen yıl takımın taraftardan kazandığı para ile taraftarın yüzünden aldığı cezaları bir karşılaştırmanızı rica ediyorum. Taraftarın bu takım için nasıl bir yük olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır. Buraya çıkıp herkes bol keseden atıyor sabırı kalmamış, bilet almayacakmış... Geçen sezon bir kez olsun stadı dolduramamış bir taraftar topluluğuyuz, takımın sırtında ki kambur olmaktan vazgeçtiğimiz zaman ancak bu tarz konuşmalar mantıklı olur.[/QUOTE]
Sen daha taraftarı olduğun kulübün dernek statüsünde yönetildiğini bilmiyorsun bir de mantıklı konuşmaktan bahsediyorsun kaldı ki Sivasspor stadı 17 maçta full doldursa bu bilet fiyatlarıyla kazanacağı para 4-5 galibiyet primi kadar etmiyor ayrıca tribün cezalarının en az yarısı satılan bilet fiyatlarıyla karşılanmıştır artık bu vasat argümanlarla taraftarı eleştirmekten vazgeçin ve ezbere konuşmayın. |
Ligin baslamasina 1 ay süre kaldi yonetim sadece 1 yabanci transfer yapabildi. Baskan 8 yabanciyi hangi ara alacaksin sabah aksam transfer yapsan bile kampin sonuna zor yetisir topcular. Karabukten ercoyesten ikinci lig topculariyla kadro genisligi dusunulemez. Once ideal 11ini kuracaksin ondan sonra derinligi dusuneceksin!
|
[QUOTE=derin58;950057]Kisitli imkanlarl, borca girmeden, hakemlerin katlettigi maclarla sayisiz puan kaybeden boylece milyon tl yayin gelirinden olan yonetimden bahsediyorsun yigido.. Bu takim son haftalarda 2 defa sampiyonlugu kacirmissa elbette bunun en buyuk pay sahibi taraftar, futbolcular, teknik direktordur ve illa ki yonetimdir.. Bu takim 3. temmuz gibi bi surecten gecmis baskani hapse dusmus yinede dusmemistir.. Yeri geldiginde bizi sikeyle suclayan takimin baskani bile bu takimin baskanini sucsuzdur demisken, uc bes kendini bilmez taraftari (kendim sahit oldum) baskanina ve futbolcusuna "sike yapsana" diye tezahuratta bulunmustur.. Bu takim hic bir zaman oyuncusuyla parasini odemedigi ve odeyemedigi icin gundeme gelmemistir.. Hic bir zaman kendi reklamini yapmak icin yoneticilik yapmamislardir.. Yani demek istedigim su.. Hirsizlikla sucladigin bu yonetim takimin temelini saglam atmistir.. Ha hic hatalari olmadi demiyorum, hatalari da elbet oldu.. Transferde her takimda oldugu gibi basarili da olmustur basarisizda.. Benim ama asla anlayamaycagim sey, sadece transferde ki basarisizliga odaklanip acimasizca elestirmeniz..[/QUOTE]
Pardon kendi reklamnlarını yapmıyorlarmı? Şu Sivasspor yönetminde olanlaır Sivasspor yönetmine girmeden önce kim tanıyordu? Acaba ne iş yapıyorlardı |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:54. |