![]() |
Dani Abalo
Doğum tarihi: 29 Eyl 1987
Yaş: 27 Uyruğu: İspanya Boyu: 1,77 m Mevki: Sağ Kanat Yan Mevki: Forvet Arkası ve Sol Kanat Ayak: Sağ Ayak Son Takımı: Ludogorets Sözleşme Bitiş: 1 Temmuz 2015 |
Cevap: Dani Abalo
Ilk basta bize geldigine inanmamıstım ama transfermarkette bonservisi elinde oldugunu gorunce bu haber kesinlikle dogrudur hayırlı olsun...
|
Sonunda bi transfer haberi duyabildik, uzunca bir süre celta vigo kariyeri var sanırım. İnşallah hayırlı ve başarılı bir transfer olur.
|
Hele şükür adam akıllı transfer yaptık inşallah başarılı olur
|
İyi bir transfere benziyor. Ama tek korkum İspanyol oyuncular yada ispanya ligine alışmış futbolcular genellikle hiç bir katkı yapmadan ayrılıyor lar.
İnşallah buda öyle olmaz. |
Kesinmi imzaladımı yine birileri çıkıp kirli ahmet köftesi sevmiyor o yüzden vazgeçtik tarzında açıklama yapmasında. ..
|
[QUOTE=antik58;951419]Kesinmi imzaladımı yine birileri çıkıp kirli ahmet köftesi sevmiyor o yüzden vazgeçtik tarzında açıklama yapmasında. ..[/QUOTE]
Saglık kontrolunden gecmis bugun aksamda hollanda kampına katılıyo ayrıca erdal sarılar acıkladı balon haber olmasının imkanı yok |
Kaliteli bi oyuncuya benzemiyor ama yanilirim insaAllah.
|
[QUOTE=hüso58;951420]Saglık kontrolunden gecmis bugun aksamda hollanda kampına katılıyo ayrıca erdal sarılar acıkladı balon haber olmasının imkanı yok[/QUOTE]
Erdal sarılar açıkladıysa balon olma ihtimali var ! ama inşallah doğru çıkar,çünkü bu transfer haberi çok gaza getirdi beni |
[QUOTE=sivaslıadem;951422]Erdal sarılar açıkladıysa balon olma ihtimali var !
ama inşallah doğru çıkar,çünkü bu transfer haberi çok gaza getirdi beni[/QUOTE] Doğru haber..... |
[B]Sivasspor Daniel Abalo Paulos ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı[/B]
25 Temmuz 2015 Cumartesi 13:58 Medicana Sivasspor, İspanyol forvet oyuncusu 27 yaşındaki Daniel Abalo Paulos (Dani Abalo) ile 2 yıllık sözleşme imzalandıı. Yeni sezon hazırlıkları Hollanda kampı ile sürdüren Medicana Sivasspor, kadrosunu güçlendirmek için yabancı transferi çalışmalarını sürdürüyor. Medicana Sivasspor, İspanyol forvet oyuncusu 27 yaşındaki Daniel Abalo Paulos (Dani Abalo) ile 2 yıllık sözleşme imzalandıı. Yeni sezon hazırlıkları Hollanda kampı ile sürdüren Medicana Sivasspor, kadrosunu güçlendirmek için yabancı transferi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kırmızı beyazlılar en son Bulgaristan'ın Ludogarets Razgard takımında forma giyen ve Temmuz ayında sözleşmesi sona eren Dani Abalo ile anlaşmaya vardı. [U]2 Yıllık sözleşme[/U] imzalanan futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımın Hollanda kampına katılacağı belirtildi. Medicana Sivasspor Başkan vakili Erdal Sarılar, transferi sosyal medya hesabından duyurdu. Abalo'nun sağ ve sol açık mevkisinde görev yapabildiği belirtildi. - Sivas [URL="http://www.haberler.com/sivasspor-daniel-abalo-paulos-ile-2-yillik-7540429-haberi/"]LİNK[/URL] |
Insallah takimimiza faydali ve hayirli olur.. Cok sayildi sövüldü yonetime ama uzun zaman sonra ilk defa transferleri lig baslamadan, son dakikaya birakmadan once transferi bitiriyoruz gibi sanki :D
|
[QUOTE=sivaslıadem;951422]Erdal sarılar açıkladıysa balon olma ihtimali var !
ama inşallah doğru çıkar,çünkü bu transfer haberi çok gaza getirdi beni[/QUOTE] Günahini alma kimsenin bak adam oturdugu yerden transferleri hallediyor,sonrada Facebook´a koyarak taraftarlarla bu haberi paylasiyor.:D Bana dünya üzerinde bir yönetici gösterki bir transfer haberini Facebook´dan paylasmis olsun.Biz ilkiz herhalde.Dünyada bir benzerimiz yok galiba.:D |
[B]Dani Abalo resmen Yiğido olurken Başkanımız Mecnun Otyakmaz instagram hesabında oyuncuya hoşgeldin mesajı yayınladı.
[/B] [IMG]https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11667464_10154111238058378_8877738973441905093_n.png?oh=e5238cc13576d8fca977eb5acdf7e194&oe=564DA73F[/IMG] [B]Kaynak:Face Sivasspor[/B] [B] Mecnun Baskan bizi böyle hep bilgilendirirsen iyi olur [/B]:D |
Burhanı kesemez gereksiz işe yaramaz
|
[QUOTE=Nihat5858;951442]Burhanı kesemez gereksiz işe yaramaz[/QUOTE]
Burhan´dan iyi olamaz diyebilmen icin alinan futbolcuyu canli izlemen gerekmiyormu? Biz sadece taraftar olarak sustuk maclari bekliyoruz.kimse zaten bu transfer iyi,bu transfer kötü deme lüksüne sahip degil. Sezon acilsin 5-6 hafta sonunda bu oyuncular bizi nereye tasir,ligin kacinci sirasinda oluruz o zaman görecegiz. Su an icin gerek yönetim,gerekse taraftar bazinda hic bir problem yok.Hele maclar bir baslasin bakalim... Ak ile kara 5-6 haftada belli olur... |
[IMG]https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11046878_941117409286821_4123830482991601078_n.jpg?oh=f18224e97163ba0d921a83ce00a5e8ae&oe=5658684E[/IMG]
[B]kaynak:Yigido Genclik (FacebooK)[/B] |
[QUOTE=mustafa_kavak58;951445][IMG]https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11046878_941117409286821_4123830482991601078_n.jpg?oh=f18224e97163ba0d921a83ce00a5e8ae&oe=5658684E[/IMG]
[B]kaynak:Yigido Genclik (FacebooK)[/B][/QUOTE] Şuna bi pantolon alalım :D |
[QUOTE=mustafa_kavak58;951445][IMG]https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11046878_941117409286821_4123830482991601078_n.jpg?oh=f18224e97163ba0d921a83ce00a5e8ae&oe=5658684E[/IMG]
[B]kaynak:Yigido Genclik (FacebooK)[/B][/QUOTE] kardesım senin sakallarının biraz daha kısa haline benziyo sanırım :D |
Mecnun başkanın çekmecede 1 tane forma var herhalde büyük küçük demeden herkese onu giydiriyorlar :) kırışmış ve birazda büyük gelmiş herhalde :D
|
[QUOTE=Nihat5858;951442]Burhanı kesemez gereksiz işe yaramaz[/QUOTE]
Vallahi pes yani :D daha düne kadar bazilari transfer sezonunu kapattik diye isyan ediyordu.. Simdi de oyuncu begenmiyoruz.. Yok yani oyuncuyu bulgaristan ligini takip ettiysen ve oyununu begenmediysen yaptigin elestiriyi anlarimda, ama yok hic seyretmediysen bos, yersiz ve gereksiz yorum yapmis olursun.. Nasil oyuncu bekliyorsunuz bi turlu anlamiyorum.. Hic genc oyunculara yonelmiyoruz, basariya ac, genc, dinamik oyuncu lazim diyorsunuz ama beykana surekli laf atiyorsunuz.. Gercektende kimi ve hangi turden bi oyuncu bekliyorsunuz anlamiyorum.. |
[B]kaynak:Yigido Genclik (FacebooK)[/B][/QUOTE] Mustafacım bu sana benziyor.. Galiba Dani Abalo diye bizi kandırıyorsun deemi :D :D Bu arada maşallah bugün hafiye gibi araştırıyorsun... ;) |
[QUOTE=adres58;951452]Mustafacım bu sana benziyor.. Galiba Dani Abalo diye bizi kandırıyorsun deemi :D :D
Bu arada maşallah bugün hafiye gibi araştırıyorsun... ;)[/QUOTE] Bugün benimde cok dikkatimi cekti göz degmesin MASALLAH diyelim, ARI gibi calisiyor.Perfonmonsinin zirvesinde adeta.Bir burada,bir Sivasspor Facebook´da,bir taraftan Sivasspor´un mac sonucunu takip ediyor,bir taraftan mini sohbetde ara sira yazi yaziyor eee pes dogrusu:D Bravo Mustafa.Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun? |
[QUOTE=B.DUMANLI;951453]Bugün benimde cok dikkatimi cekti göz degmesin MASALLAH diyelim, ARI gibi calisiyor.Perfonmonsinin zirvesinde adeta.Bir burada,bir Sivasspor Facebook´da,bir taraftan Sivasspor´un mac sonucunu takip ediyor,bir taraftan mini sohbetde ara sira yazi yaziyor eee pes dogrusu:D
Bravo Mustafa.Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun?[/QUOTE] Ben aslinda hergün sivassporu takip ediyom ama hep girip yazamiyodum simdi daha cok aktif olmaya calisacam |
[B]hayırlısı olsun umarım faydalı olur [/B]
|
İnşallah takıma katkısı üst düzeyde olur, şahsımda yönetime söylemiş olduğum transfer özürlü sözü'nü yeriz.. Kazanan SİVASSPOR olur..
Yeterki ben haksız olayım.. |
[B][I]Sivasspor'un yeni transferi Daniel Abalo Paulos, 226 maçta 31 gol, 16 asist, 32 sarı, 1 kırmızı kart görmüş istatistiği böyle.
İNŞALLAH bizde daha çok gol daha fazla asist yapar, hayirlı olsun, yönetimden transferlerin devamını bekliyoruz.[/I][/B] |
Ispanya futboluna alışmış futbolcu turkıyede helede sıvasda yapamaz burhan ı yedekmı bırakcak yanı mümkün degıl
|
[QUOTE=B.DUMANLI;951444]Burhan´dan iyi olamaz diyebilmen icin alinan futbolcuyu canli izlemen gerekmiyormu?
Biz sadece taraftar olarak sustuk maclari bekliyoruz.kimse zaten bu transfer iyi,bu transfer kötü deme lüksüne sahip degil. Sezon acilsin 5-6 hafta sonunda bu oyuncular bizi nereye tasir,ligin kacinci sirasinda oluruz o zaman görecegiz. Su an icin gerek yönetim,gerekse taraftar bazinda hic bir problem yok.Hele maclar bir baslasin bakalim... Ak ile kara 5-6 haftada belli olur...[/QUOTE] Kardes olmaz adamın futbol karakterı bıze uygun degıl ıspanya çunku bu adama şans vercez derken burhanı yedek bırakamaz Sergen bızde ıyı oynayan 3-4 futbolcu var zaten mevkıı geteksız bence orta saha ve defansa takviye sart bol kese transferı bu |
[QUOTE=Nihat5858;951460]Kardes olmaz adamın futbol karakterı bıze uygun degıl ıspanya çunku bu adama şans vercez derken burhanı yedek bırakamaz Sergen bızde ıyı oynayan 3-4 futbolcu var zaten mevkıı geteksız bence orta saha ve defansa takviye sart bol kese transferı bu[/QUOTE]
Kardes daniel alabo ile aranizda bir husumet mi var kisisel bir dusmanligin mi var nedir bu surekli elestirme hevesi adam bir oynasin krsip kesemeyecegine hocamiz karar verir burham bu sene erciyes macindan sonra acildi son 7-8mac oynadi 25-26 hafta yatti |
[QUOTE=Nihat5858;951460]Kardes olmaz adamın futbol karakterı bıze uygun degıl ıspanya çunku bu adama şans vercez derken burhanı yedek bırakamaz Sergen bızde ıyı oynayan 3-4 futbolcu var zaten mevkıı geteksız bence orta saha ve defansa takviye sart bol kese transferı bu[/QUOTE]
Bu oyuncu sadece sağ kanat oynamıyor ki, sol ve forvette oynuyor. Takım nerede aksarsa oraya monte edilir. Alternatif oyuncu olması oyuncuları kamçılar. |
[QUOTE=Nihat5858;951459]Ispanya futboluna alışmış futbolcu turkıyede helede sıvasda yapamaz burhan ı yedekmı bırakcak yanı mümkün degıl[/QUOTE]
[B]Peki bu adam şimdi nerede oynuyor ? Bize nerden geldi ?[/B] |
Hala burhan diyen adamlar var yaa. Siz fb macini izlediniz herhalde burhanin adim atmaya dermani kalmamis. Adam 40 ina demir atmis hala burhan diyorlar. Su anda beykan bile cok rahat burhani keser.
|
[QUOTE=subasi29;951472][B]Peki bu adam şimdi nerede oynuyor ? Bize nerden geldi ?[/B][/QUOTE]
Ludogrets Razgrad takımından geldi ŞL görmüş Liverpola gol atmış sağ açık ve forvetin her bölgesinde oynayan 27 yaşında bir oyuncu. Bir önceki kulübü ise Celta Vigo... Maliyeti ise 1,3 M Euro... |
[B]Dani Abalo'yu taşıyan uçak az önce Hollanda'ya iniş yaptı.Oyuncu birazdan takımın kamp yaptığı otele gidecek.
[/B] [IMG]https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11796333_10154112153708378_4200923700064729020_n.png?oh=65b931598e2febc8729279711e1053a0&oe=56465354[/IMG] [B]Kaynak: sivasspor (facebook sayfasi )[/B] |
[QUOTE=adres58;951480]Ludogrets Razgrad takımından geldi ŞL görmüş Liverpola gol atmış sağ açık ve forvetin her bölgesinde oynayan 27 yaşında bir oyuncu. Bir önceki kulübü ise Celta Vigo... Maliyeti ise 1,3 M Euro...[/QUOTE]
[B]Ustam ! Yukarıda yorum yapanlardan birisi ,burhan-ı yedek bırakamaz ,Sivas'ta yapamaz nede olsa İSPANYOL gibisinden bir ifade kullanmış ,bende ona nispeten sordum . Nerden geldi diye.... Geldiği ülke Bulgaristan ! Her yerini az çok biliyorum ..yolu bile yok .yok oglu yok..burdan Sivas'a gelecek oyuncu elbette kendini Katar'a gelmiş gibi hisseder :)[/B] |
mustafa_kavak58;
Dani Abalo'yu taşıyan uçak az önce Hollanda'ya iniş yaptı.Oyuncu birazdan takımın kamp yaptığı otele gidecek. Mustafa gene is basindasin, mesai yapiyorsun galiba.:) |
[QUOTE=B.DUMANLI;951498]mustafa_kavak58;
Dani Abalo'yu taşıyan uçak az önce Hollanda'ya iniş yaptı.Oyuncu birazdan takımın kamp yaptığı otele gidecek. Mustafa gene is basindasin, mesai yapiyorsun galiba.:)[/QUOTE] aynen takipteyim yine haber oldukca paylasiyorum burda :D |
[QUOTE=subasi29;951497][B]Ustam ! Yukarıda yorum yapanlardan birisi ,burhan-ı yedek bırakamaz ,Sivas'ta yapamaz nede olsa İSPANYOL gibisinden bir ifade kullanmış ,bende ona nispeten sordum . Nerden geldi diye....
Geldiği ülke Bulgaristan ! Her yerini az çok biliyorum ..yolu bile yok .yok oglu yok..burdan Sivas'a gelecek oyuncu elbette kendini Katar'a gelmiş gibi hisseder :)[/B][/QUOTE] Bu bir aşı meselesi tutar tutmaz onu futbolcunun kendisi bilecek. Kimler geldi kimler geçti bu takımdan. Nice yıldızlar birşey veremeden gitti. Nice isimsiz futbolcularıda kahraman yapmıştır. Ama oyuncu iyi kaliteli bir isim. Bize aldığı paradan çok hizmetleri ne olacak. Göreceğiz... |
Kalbi sıkıntılı. Acil operasyon yapılmalı yada gönderilmeli
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:09. |