SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eskişehirspor 4-2 Sivasspor -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39343)

SivasSpor.Com 16.08.2015 07:04

Eskişehirspor 4-2 Sivasspor -ikinci devre-

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46032&token=74402[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta Eskişehirspor - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 23 Ağustos Pazar

[B]Stad:[/B] Eskişehir Atatürk

[B]Saat:[/B] 19:30

[B]Maçın Hakemi: [/B] Deniz Ateş Bitnel

[B]Takım kadromuz :[/B]
13 Ernestas Setkus
12 Cicinho
16 İbrahim Öztürk
80 Ümit Kurt
8 Hakan Özmert
21 Burhan Eşer
35 Yekta Kurtuluş
39 Erkan Kaş
66 Adem Koçak
92 Aatif Chahechouhe
9 Batuhan Karadeniz

sivasfutbol 16.08.2015 08:10

Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor

gs maçı gibi oynarlarsa yeneriz eses i

asinancetin583 16.08.2015 09:46

Rahat kazanıp fark bile atabileceğimiz bir gs maçını geride bıraktık. Eğer yine bu oyun disipliniyle devam edersek takımımız iş yapar ama çok kaçırıyoruz, bulduklarımızın yarısını atsak cincon tarihî fark yerdi. Umuyorum ki Es-Es deplasmanından galibiyetle en azından bir puanla ayrılacağız. Mağlubiyete imkân vermiyorum.

Travis Bickle 16.08.2015 09:54

[B]eskısehır fenerbahce karsısında rezıl oynadı bız ıse galatasaray karsında ezıcı bır futbol oynadık eskısehırı yenıcegımızı dusunuyorum ılk haftalarda olabıldınce maç kazanıp yukarılara tırmanmamız lazım[/B]

babapiton 16.08.2015 10:42

Fizik olarak çok iyi durumdayız.Fizik olarak takımlar toparlanana kadar maximum puanla maçlarda ayrılmamız çok önemli.Eğer bu maçlardan 3 puanla ayrılırsak.Farklı hedeflerden bahseder duruma geliriz.

sebasteia 16.08.2015 11:10

hemen havaya girmeyelim ama eskişehir'in fb karşısında, bizim de gs karşısındaki futbolumuzu mukayese edince deplasmandan en az bir puan almamak için bir sebep yok. batuhan gününde olursa üç puan bile alabiliriz.

legolass 16.08.2015 11:26

gecen yildan beri one gectigimiz hemen her macta puqn kaybettik bu yilda gs maciyla beraber bu devam etti.kotu oynayip puan kaybetsek tamamda iyi oynayip ustune birde one gecip puan dagitmak cok acı bir durum.umarim eskisehir maciyla bu aliskanligi unuturuz. eskisehir kendi evinde oynayacak.fener bu yil kesin favori olaganustu kadro kurdular.o maca bakarak eskisehir kotu diyemeyiz.onemli olan bizim ne yapacagimiz. gekasi umsrim tutabiliriz.hakan ozmertin 11 oyuncusu olmadigi acik.yeni alinan oyuncu umariz dikis tutturur. batuhan hazirlik maclarindan beri cok kotu.umariz duzelir o da.

sawyer5892 16.08.2015 13:10

Diğer takımların forumlarına giriyorum hiç yabancılık çekmiyorum onlarda kendi takımlarından bizimle benzer konulardan şikayetçi. Galatasaray maçındaki performansımızı beğenmeyenler olabilir. Ancak Eskişehirli taraftarlar Batuhan olmazsa Sivas 4lerdi diyorlar ki bence de haklılar. Berabere kalırsak iyi demiş çoğunluğu ilk maçtakiş skor rakiplerin bize karşı çekinerek oynamasını sağlayacak

geroy58 16.08.2015 14:30

eskişehirin kadro nerdeyse tamamen degişti defansları cok uyumsuz tüm umutları gekas kolay kazanırız diye düşünüyorum

harbiyiğido 16.08.2015 14:46

Yenersek tabii muhteşem olur iyi bir giriş yaparız lige fakat berabere kalırsak da üzülmem fakat yenilirsek bizim için çok kötü olur

58YIGIDO58 16.08.2015 17:03

Bence bu mac berabere biter.

GraveYard 16.08.2015 17:07

Bu maç aslında birazda batuhana bakıyor batuhan ne kadar iyi oynarsa maçı kolayca koparmamız ve rahat kazanabileceğimizi bir maç olur, En kötü beraberlikle sonuçlanır. Bu arada deplasman bilet fiyatları ne olur bilgisi olan var mı ?

musa harun 16.08.2015 17:53

batuhan çöçenin teki topu kaleye götürüyoruz ama batuhan atamıyor.İyi bir santrafor şart yada batuhan iyi olmalı

34MUAMMER58 16.08.2015 20:15

[b]Batuhanı ilk haftadan tukaka etmek istemiyorum,umarım eskişehir maçında kendine gelir eskişehir maçına gelirsek,fb karşısında çok ezik oynadılar,hiç varlık gösteremediler,takımda disiplin zafiyeti var,ortada bir laval ,ilerde gekas var ,defansın bel kemiğide gitti,sivasspor geçen yılın şampiyonunu adeta ezdi geçti,aynı oyunu oynarsak esesi 3 yada 4 leriz,yalnız şu var ,eskişehirle oynadığımız maçlarda şansımız tutmuyor önde olsak bile,ne oluyorsa oluyor ,ya son dakika golüne ,ya bi tesadüf golle berabere kalıyoruz,umarım bu şanssızlımızıda kırarızda ,eskişehir sivasdan daha sıkıntılı birtakım yeneceğimize inanıyorum.[/b]

sirseri58 16.08.2015 21:10

3 puan çantada keklık şimdiden hanemıze 3 puan yaz1alım derım ben,bu sezon sıvasspordan puan almak gerçekten çok olucak;yorumlarımı dıkkatlıce takıp edın derım:D

ihtiyar yiğido 17.08.2015 00:42

[B][I]Her zaman söylüyorum hiç bir maç oynanmadan ne kazanılır nede kaybedilir, Eskişehirspor'un geçen hafta FB ye kaybetmesine bakarak bu maçı kazanırız demek kolaycılık tan başka bir şey değil, bu tür maçlar hiç kolay değil, her maça rakip şeçmeden aynı ciddiyet ile çıkmak lazım, burada sergen hocaya büyük iş düşüyor, Eskişehirin geçen haftaki maçını takımla beraber seyretmesi güçlü ve zayıf taraflarını etüt ederek ona göre önlem alması lazım ve bu maçı kazanabilmemiz için GS maçında gösterdiğimiz performansın da üstüne çıkmamız şart, çünkü Eskişehir geçen haftaki mağlübiyeti unutturabilmek için bu maça çok asılacak bizde bunu kontrataklarla fırsata çevirebiliriz, ALLAH yar ve yardımcımız olsun[/I][/B]

DeSalvo58 17.08.2015 00:43

Gol atıp öne geçeceğimizi düşünüyorum fakat skoru koruyabilme konusunda sıkıntımız var. Sergen Hoca takım öne geçtikten sonra takımı çok fazla geriye yaslıyor ve kalemizde gol görüyoruz. Geçen seneki zafiyetimiz bu sene de devam ediyor gibi. Onun için Sergen Hoca'nın takımı geriye yaslamadığı sürece rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

Countach 17.08.2015 01:24

Beraberlik maçı .

4eylul58 17.08.2015 07:20

suanda ligin en hazirliksiz takimi eses rahat yeneriz gibime geliyor.

by_hunter 17.08.2015 07:42

Galibiyet çok iyi bir sonuç fakat son anda elden kaçan bir cincon maçından sonra oyuncular mental olarak kendilerini toparlayamazlarsa beraberlikte fana olmaz.

Ferhat06 17.08.2015 10:34

[QUOTE=ihtiyar yiğido;953197][B][I]Her zaman söylüyorum hiç bir maç oynanmadan ne kazanılır nede kaybedilir, Eskişehirspor'un geçen hafta FB ye kaybetmesine bakarak bu maçı kazanırız demek kolaycılık tan başka bir şey değil, bu tür maçlar hiç kolay değil, her maça rakip şeçmeden aynı ciddiyet ile çıkmak lazım, burada sergen hocaya büyük iş düşüyor, Eskişehirin geçen haftaki maçını takımla beraber seyretmesi güçlü ve zayıf taraflarını etüt ederek ona göre önlem alması lazım ve bu maçı kazanabilmemiz için GS maçında gösterdiğimiz performansın da üstüne çıkmamız şart, çünkü Eskişehir geçen haftaki mağlübiyeti unutturabilmek için bu maça çok asılacak bizde bunu kontrataklarla fırsata çevirebiliriz, ALLAH yar ve yardımcımız olsun[/I][/B][/QUOTE]

Eskişehir yenilirken ezik bir futbol oynamadı başabaş oynadı.Kadroyu gençleştirdiler ve bayağı diri bir takım görüntüsü verdiler yani bizim maç kolay değil.

umitfidan 17.08.2015 10:55

[QUOTE=Ferhat06;953223]Eskişehir yenilirken ezik bir futbol oynamadı başabaş oynadı.Kadroyu gençleştirdiler ve bayağı diri bir takım görüntüsü verdiler yani bizim maç kolay değil.[/QUOTE]

O maçı bende izledim ama bence lawal hariç kimse ayakta duramıyordu. Bu sene kümenin en büyük adayları arasında Eskişehir. Lawal takımı atağa kaldırmazsa takım ileri çıkamıyor, bu adama yapılacak markaj onları defanstan çıkamaz hale getirir.
En azından benim izlenimlerim bunlar

GokhanTurna 17.08.2015 11:13

Kazmalık yapmazsa bizim takım kesin yeneriz. Eskişehir de takımı ateşleyecek bir lider oyuncu bile yok. Böyle takımlar her zaman kötü oynamaya mahkum olurlar.

İnşallah düşündüğümüz gibi olur da maçı kazanırız. Sergen hoca oyuncu değişiklerine artık biraz önem göstersin. Galatasaray maçı kendi hatası yüzünden gitti. Batuhan'ı çıkarıp Dani Abalo veya İbrahim Akın'ı alsa farka gitmiştik. Ama maalesef adamı 90 dakika oyunda tuttu.

shang 17.08.2015 12:59

galatasaray maçındaki görüntümüzün ve fizik kalitemizin eskişehiri yıkmaya yeteceğini düşünüyorum inş 3 puanla döneriz

noname87 17.08.2015 13:47

Eskişehir'i de izledim bizim takımı da izledim iki vasat takımın mücadelesi olacak.Bizim takımın sıkıntısı hücumda alternatif yok bütün hücum planımız Atıfın ayaklarına bakıyor.Ama ilk hafta takip ettiğim kadarıyla bu sene ligde baya kötü takım var.Bu sene düşebiliriz diyordum; rakipleri görünce umutlandım.

metee58 17.08.2015 15:14

Eskişehir'in defans hattı çok kötü Fenerbahçe maçına bakılırsa,aatıf ve burhanla iyi ataklar yaparız.İnşallah gülen taraf biz oluruz.

KIZILCAN 18.08.2015 11:07

Genelde berabere bitiyor, bence yine beraberlik

otceken58 18.08.2015 11:50

Sergen Yalçın'ın Batuhan'ı kötü Günlerinde de 90 dakika oynatma inadı değişmezse Eskişehir degil tum maçlarda sorunlarımız devam eder Galatasaray maçında tum topları harcadı ve hiç koşmadı yine takım cok güzel özverili bir sekilde mücadele ederken ileride mutlaka ve mutlaka sonuca etki edecek adama ihtiyacımız var. Tek sorunumuz bu yoksa Eskişehir degil hangi takım gelirse gelsin yeneriz....

sebasteia 19.08.2015 07:14

gs maçındaki güzel oyunla taraftarın takıma güveni artmıştı. sezona iyi başladık.

yekta ve boye transferleri ile de takım içi rekabet ve takıma olan güven zirve yaptı gibi. yeni transferlerin getirdiği güven ve moralle eskişehir'den en az bir puan gelir diyorum inşallah. üç puan neden olmasın?!?

BSMM 1964 19.08.2015 07:37

Sergen hoca batuhanı yine oynat baktın gol yollarında etkisiz veya yoruldu çıkarmasını bil batuhanı kazanacağım diye sürekli oynatırsan diğer oyuncuları nasıl kazanacaksın i.akın bjk lı diye göndermedin neden oynatmıyorsun maç 4-0 5-0 oluncamı oynatacaksın bu arada eneramonun sakatlığı geçmedimi

baliliiiiii 19.08.2015 12:22

Ilk iki haftada 4 puan neden olmasın hem moral hem puan yukselir😉 haydi yigido lar

---------
Anadolunun Yıllar süren sessizliğinin çığlığıdir sivasspor...

sebasteia 19.08.2015 12:22

arkadaş bir maçla batuhan'ı yerin dibine soktunuz. iyi gününde olan bir batuhan türkiye'nin en etkili forvetlerinden birisi oluveriyor. futbolcuya sahip çıkıp, moral motivasyon vermek lazım. futbol bu bir maç kötü olursun, sonra çıkar peş peşe 3-4 maç kazandırırsın.

Talat 5858 19.08.2015 12:27

kadromuz taraftara guven veren bi futbol oynadi gecen hafta ayni sekilde devam edersek superlikde yenemiyecegimiz takim yok

HAŞİM5858 19.08.2015 12:38

Batuhan zaman zaman top kaybetti ama takımın çabuk çıkmasına yardımcı oldu bir çok topu ileride sakladı ve takımı rahatlattı. O olmasaydı takım çok yorulurdu. Batuhan gibi güçlü bir forvet zor bulunur. Ama bir an önce evlenip düzenli hayata geçmesi kendi yararına. Zaman çabuk geçiyor.

shang 19.08.2015 16:11

eskişehiri ben pek beğenmedim fener maçında fizik olarak onlardan iyi durumdayız 3puana yakın olan taraf biziz bizim en büyük aşmamız gereken sorun öne geçtiğimiz maçlarda oyunu tutamamak geçen sezon kaç maç verdik bu şekilde bu sezon bu sorunu halledersek çok iyi işler yapabiliriz...

calipso 19.08.2015 18:52

Bu gazla esesi parçalarız

B.DUMANLI 19.08.2015 19:47

Bu transferlerden sonra artik forma bulmak zorlasacak gibi, akli olan sahada oynar yoksa formayida bir daha göremez.Bu yüzden BANKO SIVAS diyorum.

ihtiyar yiğido 20.08.2015 10:05

[QUOTE=B.DUMANLI;953647]Bu transferlerden sonra artik forma bulmak zorlasacak gibi, akli olan sahada oynar yoksa formayida bir daha göremez.Bu yüzden BANKO SIVAS diyorum.[/QUOTE]

[B][I]Sayın Dumanlı rekabet aynı zamanda başarıyı beraberinde getirir, geçen dönem kadrosuzluktan dolayı bayağı sıkıntılar çektik, her mağlubiyetle sonra başımızı öne eğiyorduk, İNŞALLAH bu sezon hep başımız dik olsun, bende sizin dediğiniz gibi canı gönülde banko Sivasspor diyorum ama işimiz zor ALLAH yardımcımız olsun.[/I][/B]

vexol58 20.08.2015 10:55

Beyler normal oyunumuzu oynasak yeter diye düşünüyorum.Eskişehirin gerçekten zamana ihtiyacı var ve Sivasımız oturmuş bir kadroyla avantajlı.1-0 olsun bizim olsun..

58hayati 20.08.2015 20:41

Sivasspor bu maci kesin alacak biz gurbetten mubarek belde KABE den buna kesin inaniyoruz.yigidolara guvenimiz tsm

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:03.