![]() |
Sivasspor'u Uçurur
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46079&token=44033[/IMG]
Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden Sportday muhabiri Antonis Oikonomidis, Yiğido'nun yeni golcüsü Barrales'i yorumladı: Sivasspor'u uçurur. Sivasspor, transferde uzun süren sessizliğini bu hafta bozdu. Yekta ve John Boye’u kadrosuna katarak takımı güçlendiren Yiğidolar, asıl bombayı ise Asteras’la Yunanistan liginde gol krallığı yaşayan Jeronimo Barrales’i transfer ederek patlattı. 17 kez fileleri sarsıp birçok takımı peşine takan 29 yaşındaki Arjantinli forvetin Süper Lig’de nasıl bir performans sergileyeceği merak edilirken Yiğidolar’ın yeni golcüsünü Yunanistan’ın önde gelen spor gazetelerinden Sportday’in usta muhabiri Antonis Oikonomidis’e sorduk. Sivasspor’un çok güçlü bir forvet aldığına dikkat çeken Oikonomidis şunları söyledi: [B]Fizik olarak hazır[/B] Gücüyle önplana çıkan bir forvet. Hatta geçen sezon Yunanistan’ın en güçlü forvetlerinden biriydi. Bu gücünü özellikle hava toplarında harika bir şekilde kullanabiliyor. Asteras’ta onu besleyen iyi oyuncular vardı, bu da fark yaratmasında önemli etkendi. Eminim ki bu farkını Sivasspor’la Süper Lig’de de gösterecektir. Sezona hazır durumda. Fizik olarak çok iyi. En önemli özelliği mücadeleci yapısı. Sahada takımının kazanması için savaşan ve her şeyi yapan bir oyuncu olduğundan kimsenin şüphesi olmasın. Fanatik |
Cevap: Sivasspor'u Uçurur
Uzun süredir Fanatik'in bir haberini keyif alarak okudum :D
|
Eskişehir maçında hiç olmazsa yarım devre oynasa da görsek..
|
Yanlış yazdım kusura bakmayın. Uzun bir süreden sonra Fanatik'in bir haberini keyifle okudum yazacaktım :)
|
inşallah cicinho nun adrese teslim ortalarını gole çevirir ve muhteşem bir ikili olurlar
|
Uçmaya gerek yok ayaklarımız yere sağlam bassın yeter
Uçunca çakılması kötü oluyor İnşallah faydalı olur.Bu takım başka gol krallarıda gördü fakat verim alamadı ve kendi gol kralını çıkardı... |
Sivasspor da onu uçurur alimallah.
|
Insallah butun arkadaslar gibi benimde bekledigim kadar gol atar ve kendini ispatlar. 3 senelik bir imza atmasida bizde parlarsa iyi bir fiyata elimizden cikaracagimizin gostergesidir. ( fernandao orneginde oldugu gibi ama fernandao bursaya birsey kazandiramadan gitti malesef.)
|
barrales ne kadar gol atarsa, cicinho da o kadar asist yapar :)
|
Bu sene Cicinho-Barrales senesi yaşanabilir. Adam neredeyse penaltıyı bile kafayla kullanacak. Böyle bir adam varken Cicinho topu alır, adrese teslim gönderir, Barrales de yazar.
|
Bakalim belki bir fernandao da biz cikaririz :)
|
[B][I]Şimdi Barrales'i göklere çıkaranlar yarın bir iki gol kaçırdımı Aatıf gibi, Batuhan gibi yerden yere vururlar.[/I][/B]
|
Barrales i neden herkes sanki Almanya gol kralı gelmiş gibi karşılıyor.Dün gördünüz Fener in oynadığı takımı Küçükköyspor gibi mahalle takımı.Ama direndiler.Neyse.Adam bu ligin gol kralı.Dua edin de iyi çıksa
|
[QUOTE=psychology58;953802]Uzun süredir Fanatik'in bir haberini keyif alarak okudum :D[/QUOTE]
Fanatik yazdıysa 2 golle kapatır ligi emenike gibi :D |
jeronimo barrales =19
john boye=15 yekta kurtuluş=35 |
Türkçede çok güzel deyim ve atasözleri vardır...
Dereyi görmeden paçayı sıvamak. Öküz olmadan göpe s*çm*k vesaire vesaire.... Hele bir adamı görelim. Oldonimi Djebbour mu yoksa videolarından seyrettiğimiz Barralesmi... Hele durun uşahlar hele bi durun!!!! |
Bizde haziriz uçmaya :D
|
[QUOTE=musa harun;953828]Barrales i neden herkes sanki Almanya gol kralı gelmiş gibi karşılıyor.Dün gördünüz Fener in oynadığı takımı Küçükköyspor gibi mahalle takımı.Ama direndiler.Neyse.Adam bu ligin gol kralı.Dua edin de iyi çıksa[/QUOTE]
kardes sen küçükköydmı oturuyon |
penaltıyı kafayla atacak maşallah maşallah :D:D
|
enaramo ve barrales iyi bir ikili olurlar
enaramo indirir barrales vurur cicinho asist yapar atıf da besler |
Sivassporumuz hayırlı olsun ins sivas da çok iyi işler yapar batuhani da sivas topraklarından uzaklastirsalar artik:)
|
insaallah umdugumuz gibi cikar ve her iki tarafta mutlu olur transferden.
|
[B]Öncelikle yeni forvet hayırlı olsun,özellikle kafasını iyi çalıştırıyor,benim tek düşüncem,arjantinli hiç oyuncumuz olmadı,o bölgelerden gelen oyuncularda pek tutmadı,rengifo ,oldoni örneğinde olduğu gibi,çek oyuncular daha çabuk alışıyorlar ,çeklerden kimi aldıysak tuttu,sanki skoda gelseydi daha iyi olurdu ,hayırlısı olsun bakalım göreceğiz umarım iyi çıkar .[/b]
|
sesuyla barrelesi karistiriz galiba nede olsa ikiside kel gibi görünüyor :D sivasimiza hayirli olsun diyelim
|
maçlarını gecen yıl nesıne .com dan ızlıyordum gercekten ıyı adam gs. eskı jarde ıln kopyası
|
TFF sitesinde lisansının çıkmadığı görülüyor.. Transferinde umarım bir sorun yoktur..
|
[B]Videolarina bakildiginda o kaliteden bence eser yok, basit goller atan, kafa toplarinda etkili bir forvet görüntüsü var Barrales'te.
Ama sunuda söyleyim Cicinho faktörü var, onun ortalariyla cok gol atabilir Yillardir süren forvet özlemimiz biraz olsun dindi, Rengifo, Macauley'den yine iyidir bu adam. Dani Abalo ile iyi iletisim kurabilir sahada, ispanyolca ortak dilleri bizim yönetim bunu iyi düsünmüs[/B] |
[B]Ne umutlarimiz vardi be Barrales :confused:[/B]
|
[B][I]Büyük ümitlerle aldığımız golcü Barrales bizi uçurdu ama puan cetvelinin altına doğru uçurdu, halbuki biz puan cetvelinin üstüne doğru uçmayı bekliyorduk.:)[/I][/B]
|
Iyi ucurdu vesselam, ligin dibine uctuk :D
|
10 yildir ligdeyiz, 10 larca kazma forvet gorduk, chrisantus, oldoni, djebbour Ve son olarakta barrales, Adam a en cok koyanda bu adamlarin yildiz gibi lanse edilip alinmasi, yok biri zenci kroosmus, diger ikisi gol kraliymis bizi ucururmus, hic biri bir Pedriel bile olamadi.
|
Uçtuk uçtuk cakilacaz az kaldi
|
Adam kazma çıktı Rıza Baba bir daha bana kimse Yunanistan gol kralı demesin vururum
|
Bırakın uçmayı,yürümeyi bile beceremiyor.
|
Bize uçmayı bilmeyip i...lik edenler geliyor hep
|
Bir Akhisar kadar olamadık arkadaş düştü düşer dedikçe adamlar şaha kalktı çatır çatır da oynuyorlar nerde bizim o eski evimizde Oynayıp 3 puanı garanti gördüğümüz maçlar vay be iyi bir başlangıç yapamadilar olsun düzelir dedik yok arkadaş yürekli oynayan
|
Bu haberlere inanmak icin iki kadi birde savci gerek hemen bombayi patlattik temennim dogru olmasi inanmak isterim ama bundan öncekileri görünce cekimser kaliyorum
|
[B]bırakın uçmayı bu adamı ilk 11 de gören ya oldumu ya sakatlanır yada kırmızı kart cezalısı olur[/B]
|
rengifo 1 pedro oldoni 2 bu kazma 3 Sivassporumuza gelmiş geçmiş en kötü 3 oyuncu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:14. |