SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39375)

SivasSpor.Com 30.08.2015 22:21

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 3. hafta maçında Osmanlıspor ile berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

tavatir 30.08.2015 22:24

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Biri ağza giriyor, biri buruna giriyor, biri kafaya giriyor.

çorluluyiğido 30.08.2015 22:25

maçın en iyisi=yok
sergen ortada hiç yok
kötü oynayan çok
sivasda iş yok...

vay be tam şairlik adammışım ha:D

sawyer5892 30.08.2015 22:27

Puani hak etmedigimiz bir macti rezalet bir futbol oynadik rum takim aatifin gozunun icine bakiyor kanat oyuncumuz yok orta sahadan dikine giden oyuncumuz yok 1 puan bu oyuna fazla bile. Johm boye gol atmasina ragmen berbat oynadi ve torjeye attigi dirsek sportmenligi birakin insanlik dışı bir hareketti. Allah sonumuzu hayir etsin bakalim takim ne zaman adam akıllı top oynamaya başlayacak

kolukisa 30.08.2015 22:29

Neyini degerlendirelim, Yigidolar yine iyi baslamadilar,
daha ücüncü haftada bizleri strese soktular,ne oluyor ,yine son haftalara mi kalacagiz gibi sorular yavas yavas kafamizda yer etmeye basladi.
2-0 önde oldugu maci bile ellide tutamiyor,daha ben ne söyliyeyim,
hoca baska teknik adamlari ve oyunculari elestirene kadar,takima bir ceki düzen versin.

asinancetin583 30.08.2015 22:29

İlk iki haftaki güzel futboldan eser yok. Bu futbolla bir puan iyidir. Umarım milli takım arası yarar.

mühendisburak58 30.08.2015 22:31

Bu sezonuda 15.bitirelim yeter :confused:

yigidokaan 30.08.2015 22:34

Böyle ruhsuz takım, böyle ruhsuz taraftar, böyle ruhsuz şehir olmaz olsun

Besyo_cu 30.08.2015 22:36

[B]Bu takım koca bir yaz kamp dönemini herhalde play station, tavla, okey oynayarak geçirdi. Takımda oyun anlayışı SIFIR. Kimin nerede oynadığı ne yaptığı belli değil, takım ne kadar kötü olsa da bir teknik direktörün oyuna etkisi az da olsa olur Sergen Yalçın'da maalesef bu durum yok.

Öyle acemi öyle dağınık oynuyorduk ki maçı izlerken acaba Süper Lige yeni çıkan takım Sivasspor mu dedim, Osmanlıspor'un ilk 11'inde ki 6 oyuncu (Ahmet Şahin, Soro, Numan, Aminu, Serdar Deliktaş, Muhammed Bayır ) geçen sene Ptt 1. liginde oynayan oyuncular bir çoğu kariyerinde ilk defa Süper Ligde forma giyiyor ama oynama arzuları ve iştahları üst seviyede yada en azından Sivasspor'a göre daha üst.

Milli Takım arası da bize çare olmaz, Sergen Hoca'da bir gönülsüzlük seziyorum herhalde istediği transferlerin yapılmaması onu da bir çok Sivasspor taraftarı gibi soğutmuşa benziyor....

Sergen YALÇIN takımı performansa göre değil kesin kura çekip yapıyordur. Orhan GÜLLE'nin babası antrenör olsa yeminle değil 11'de ilk 18'e alırsa adam değilim.

Ligin açık ara en kötü orta sahasına sahibiz, ne rakipten top çalmasını biliyorlar nede atağa yardım etmeyi. Geçen yıldan daha kötü haldeyiz.

Her geçen yıl daha az seyirciye oynuyoruz, başarı oranı düştükçe aynı oranda seyirci de azalıyor böyle giderse 2 - 3 bin taraftara maç oynar bu takım. (Osmanlıspor maçında yayınçı kuruluşa göre maçı izleyen toplam taraftar 4.200 civarı.)
[/B]

ayhandemir58 30.08.2015 22:40

Şadece şunu söyleyelim,1 puan çok çoookkk iyi.SS henüz takım değil.Bunlar her iki kamp döneminde naapmışlar anlayamadım.Burhan Eşer bu takımda naapıyor,bilen varsa lütfen bana anlatsın.Bloklar arasında uzun mesafe var ve bağlantıyı yapacak topçu yok.Yan pas,yan pas...Cicinho top atacak takım atağa kalkacak.Rakip seni çözmüş,adım attırmıyor.Yani henüz erken ama yapılması gereken ne varsa oturup konuşulmalı vakit geçmeden.Yoksa iş işten geçmiş olur,bir daha toparlayamayız Allah korusun.

ihtiyar yiğido 30.08.2015 22:40

[B][I]Ne acıdır ki kendi sahamızda Osmanlıspor gibi bir takıma karşı son dakikada attığımız golle aldığımız beraberliğe seviniyoruz.
Yönetim oynanan bu oyundan ders çıkararak bitti denen transferlere devam etmeli, yoksa bu sezon da işimiz kötü.
Sergen hoca Batuhanı 63 dk neden oyunda tuttu anlayan bana da izah etsin bende öğreneyim.[/I][/B]

çorluluyiğido 30.08.2015 22:40

Sergendeki gönülsüzlük,isteksizlik ve takıma aidietsizlik duygusunu bir tek ben mi seziyorum arkadaş.

Murad_Kelleci58 30.08.2015 22:42

Sergen Hoca'ya Sivasspor ile playstation oynar gibi Sivasspor ve Sivas ile oynuyor.. Birileri çıksın Sergen'e bu işin yorum yapmaya benzemediğini söylesin.

ihtiyar yiğido 30.08.2015 22:42

[B][I]Ne acıdır ki kendi sahamızda Osmanlıspor gibi bir takıma karşı son dakikada attığımız golle aldığımız beraberliğe seviniyoruz.
Yönetim oynanan bu oyundan ders çıkararak bitti denen transferlere devam etmeli, yoksa bu sezon da işimiz kötü.
Sergen hoca Batuhanı 63 dk neden oyunda tuttu anlayan bana da izah etsin bende öğreneyim.[/I][/B]

58sinan58 30.08.2015 22:45

tam feleğin sillesini osmanlının da tokadını yedik demişken bir puanı son anda kurtardık
ama oynanan oyun ve ortadaki tablo ilerisi için güven vermiyor inşallah en kısa sürede toparlanırız

otceken58 30.08.2015 22:50

Haftaları haftalara kattık bekliyoruz bir hafta sabirsizlanarak iste bu hafta diyoruz sonuc koca bir Sıfır yazık bizede yazık arkadas yeter artikkkkkkkk. 90 dakika saha kenarında maci seyreden Sergen efendi mehdiyi oyundan alacağına zamanında Batuhan'ı zamanında burhan-ı Âdem'i al oyundan

adres58 30.08.2015 22:51

Takımda iş var hava yok...
Takımda lüzumsuz oyuncular var...
Takımda ruh yok...
Takımda torpilliler var, garibanlar var...

Artık ne olacak bu sivasın hali demeye başladık daha 3. haftada... Batuhanla Orhanla yürümez bu işler... abalo ve Barrales hazır değiller. Özellikle bunu 2-3 haftadır diyorum. Futbolcu alacaksanız kamp görecek adam alacaksınız. Hoş bizimkiler gördümü görmedimi nasıl bir sistemle çalıştılar bilemiyorum ama, Şu takımda cicinho ve İbrahim olmasa bizi bütün takımlar pas, çalım gol manyağı yaparlar.. Daha 3. hafta yahu bu ne ruhsuzluk, bu ne vurdum duymazlık. Puan pergelleri açılmadan 3 haftada en az 4 puan kaybettik... yazıktır günahtır... Sergen Hocanın takıntılarına takıldık kaldık. Bir Hakan Özmerti 2 hafta çektik, şimdide Orhan Gülle çıktı başımıza, baba çıhsın takıntılarına senin... Emin olun Erciyese gideceğim dese, adamı vallahi almazlar. Aatıfın haline ne dersiniz, yada Mehdinin... Adem efendide sapır sapır döküldü... Birde üstüne üstlük Milli maç arası veriyoruz. Ben Milli maçlardan sonra bizim takımın iyi sonuçlar aldığını pek hatırlamıyorum. elaleme yarıyor bize bir türlü yaramıyor bu ara... Vallahi kendinmize çeki düzen verin ağalar...

badof58 30.08.2015 22:52

Maçta göze çarpanlar : ? Sivasspor maalesef iyi oynamadan puan kazandı, bu önemli bir şey bu kadar kötü oynayarak puan kazanamazsın. Allahtan John Boye diye bir adam almışlarda maçı kurtardı, kesinlikle nokta transfer . Geçen hafta övdüğüm ve karakter olarakta bu maça kadar beğendiğim bir adam Akçay'ın Cicinho'yla kurduğu diyalog maçın önüne geçti, koskaca teknik direktör olmuş ama maalesef adam olamamış, korkma Cicinho senin gibi karaktersiz değil saldırmaz .. Ayrıca yine berbat ötesi bir hakem var, böyle bir adamı bir daha maçımıza vermesinler, o kadar söyleyeyim ..

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Kötü oyun, iyi puan ..

Maçın en iyisi kimdi : ? John Boye, Cicinho (orta), Adem ( fena değil)

Maçın en kötüsü kimdi : ? Burhan Eşer, Batuhan

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Berbat ve ötesi ..

Travis Bickle 30.08.2015 22:59

[B]ne sergen ne oyuncular ne oynanan futbol ne oyun anlayısı artık benı heycanlandırmıyor sergen hocaya olan destegım yavas yavas azalmaya baslıyor hep ıyımser olmaya calısıyorum ama umudum azalıyor artık[/B]

cılgınsivas58 30.08.2015 22:59

siz koskoca kamp boyunca neyaptınız hiçbişey yapmamıssınız demekki
her gün yatmıssınız

5sekız 30.08.2015 23:00

mac başlamadan bellıydı zevksız mac olacağı setkus cıcnho abola gayretlıydı barelles ıcn cok erken karar vermek

Nihat5858 30.08.2015 23:03

Sergen istıfa etmeli ruhsuz topçu ordusu ceza verılmelı Orhan'ın bu takımda işi yok burhan yuruyo merali yok erkan çok lakayt Batuhan ılk 11 çıkmamalı

Kokomo 30.08.2015 23:06

Küme düşmenin en büyük adayıyız, başka bir şey söylemiyorum ...

cılgınsivas58 30.08.2015 23:06

ilk kez 3.haftadan bu sene birşey olmaz demeye başladık allah sonumuzu hayır etsin ama işimi hiç iyiye gitmiyor

flarcone 30.08.2015 23:07

[B]genel olarak takımda bir huzursuzluk var doğru karar verip devamlılık sağlayamıyorlar.ancak kondisyon olarak durum iyi hakkıı vermek lazım[/B]

[B]sergen hoca çok isteksiz ve tepkisiz oyuncu seçimleri yanlış. hadi orhanı 11 d başlattın 2. yarı çıkardın abaloyu soktun anladık ama abalo orda mı oynar kanata koyacaksın adam ortada kayboldu[/B]

[B]jhon boye. bu adam bana doğa yı hatırlattı sert oyunu ve yaptığı pas hataları. adam önü boşken bile hatalı pas atıyor. hele yaptığı çirkeflikleri söylemeye gerek yok herkes gördü ayıptır ayıp sivas böyle oyncuyu sevmez gönderir boye efendi hendine gel yiğido gibi futbol oyna melo itinden farkın olsun.[/B]

[B]baralles ise sırtı dönük bir top tutamadı ayakta duramadı hiç varlık gösteremedi. hatalı pasları pozisyonlarımızı öldürdü. bu adam gol kralıy ama türkiye de kralın yaveri bile olamaz 6-8 gol atarsa büyük başarı olur.[/B]

[B]yekta yı zaten beğenmiyordum iyice nefret ettim karektersiz oyncu zaten hiç hazır değil 10 dk için bir yorum yapamayacağım.[/B]

[B]orhanı anlatmaya gerek yok zaten canısı hocası anlatsın orhancığını. abalo kumaşı iyi doğru oyatılırsa fark yaratır en beğendiğim kuşkusuz cicinho bu adam olmasa ne yapardık allah bilir. ha birde erkan var çok çalıştı uğraştı kapasitesini zorladı ama elinden başka gelmedi canı saolsun güzel oynadı.[/B]

[B]sonuçta 31 hafta daha düşme korkusu yaşayacağız. önceden de söylediğim gibi sergenciğimiz 10. haftayı görmez hakkımızda hayırlısı olsun[/B]

cılgınsivas58 30.08.2015 23:08

takımda ki husursuzlugun sebebi ney takım da bir rahatsızlık bir sıkıntıvar bu sıkıntı çözülmeli

HALIL 30.08.2015 23:16

paf takimiz bizden daha iyi durumda adamlar her maçlarini kazaniyor

HeLuieN58 30.08.2015 23:18

[B]Takımı Eleştirmek İçin Daha Erken en az 7. Haftaya Kadar Sabırlı Olmak Lazım 7. Hafta Sonunda Asıl Takım Meydana Cıkacaktır Ya Bu Ligde Varım Yada Ben Bu Senede Düsmemeye Oynarım Dicektir.
Sergen Hoca'yı Boşa Suçluyorsunuz.Yönetim İşi Bilmiyorsa Suç Sergen Hocada Değil.R.Carlos İçinde Bunu Sölemiştik Carloscu Olmuştuk.Şimdide Sergenci Olucaz Ama Ne Yapak Kamp Döneminde Futbolcuyu Yönetim Transfer Edemediyse Suç Sergen Hocadamı Yönetimdemi Düşünüp Sonra Konuşmak Lazım...[/B]

subasi29 30.08.2015 23:18

Bu nasıl bir maç idi Allah'ım .arkadaş bu takım bu statta bu futbolu oynarken ,aklıma futbol dışında Herşey geldi.şaşmamak elde degil.kendi evimizde baskı yedik . Nerde gs karşısında ki futbol ? Sergen hocam ! Oyuncular mevkisini bilmiyor yahu..boye,da costa yı aratmayacak guzel transfer..

34MUAMMER58 30.08.2015 23:19

[b]Öncelikle 1 puanı haketmediğimiz bir maç olduğunu belirtmek lazım,setkus 2 %100 pozisyonu kurtarmasa,2 top direkten dönmese,hele helede john boye 2.sarı karttan atılsa belki 5 6 -0 yenilebileceğimiz bir maçı 1-1 bitirmek çok iyi oldu, bence burukta olsa sevinmemiz gereken sonuç olsa gerek,yeni transferlerin hiçbiri hazır değil,sadece setkus kendini gösterdi bu maçta,sivassporu golleriyle ,asistleriyle taşıyan oyuncularda henüz lige başlamamışlar gibi,sezon başında demiştimki bu takımı,orhan gülleyle ,hakan özmertle filan doldurmayın diye ,haklılığım yavaş yavaş çıkıyor,koca 1.devrede rakip sahada 1 kafa şutumuz var,sergen hoca herhafta yeni bir kadro denemesi yapıyor ,buda sivasspora puan kaybettiriyor,yekta dan çok şey bekliyoruz piyasada yok,john boyeden umutluyduk ,bu maçta gördükki,adam saatli bomba ve gaddar,bu adam bizi hermaçta 10 kişi bıraktırır,golü atsada beğenmedim,tek artısı çok hızlı ,normalde 2.sarıyıda görüp çıkabilirdi,dirsek attığında kırmızıda yerdi,bunun sivassporun oyuncusu olduğunu birileri hatırlatması gerekiyor,sivasın oyuncusu böyle çirkeflik yapmaz,atılması gereken bu oyuncunun golüyle berabere kalmak, bizim için futbolun cilvesi ,rakip içinde talihsizlik olsa gerek,aynı şekilde koskoca adam, osmanlı spor hocasınında çirkef olmaması gerekiyor,neticede boşa geçen futbolsuz bir ilkyarı ,2.yarıda isteyen ,oynamaya çalışan sivasspor izledik,rakipler bizi geçen yıldan beri çözmüş,defansı kalabalık tut,ortasahada ve ilerde pres yap,sivassporu kilitlersin ,bu taktiği tüm takımlar sivasspora karşı kullanacaktır,sergen hocayada sözüm şu,hocam sen ROBERTO CARLOS değilsin,onun belki kredisi vardı, ama senin yok,eğer bu takım 10.hafta itibariyle 15-17 puan toplayamazsa sivassporun başında zor durursun,onedenle milli arada takımı ne yap et hazır hale getir hocam,hakem pis ve çirkef geçmişine rağmen bence kötü yönetmedi,attığımız gole ofsaytda verebilirdi,boyeye 2.sarı yada kırmızıda verebilirdi,sayılmayan golüde verebilirdi,bu açıdan bakıldığında şanslı sayılırız,taraftarada gelenlere teşekkür ederimde,bu takım sivasa çok lüx ,bu şehrin insanı böyle bir takımı haketmiyor bu açık ve net .[/b]

atrium58 30.08.2015 23:25

Yeni gelen yabancıların tamamı Sergen hocanın deyişiyle vasıfsız topçulara benziyorlar. Ne varsa yine bizim oyuncularda var. Hoca Ümit'i yektayı burhan-ı hazırla bizi kimse tutamaz. Ayağında top tutmayı beceremeyen defans Oyuncularımız neden kale önünde al gülüm ver gülüm gereksiz pas yaparsınız anlamış değilim. Ilerde batuhan var yollayın gitsin. 3 topun 1 ini alsın yeter. Vesselam..

babapiton 30.08.2015 23:27

Kampta sadece kondisyon yüklendiği haberlerini almıştım zaten topla çalışma çok az yapılmış.Takımın sahaya nasıl yerleşeceği nasıl atağa çıkacağı belli değil.Bir duran top organizsyonu çalışmamız yok.Herkes aldığı topu Aatifa veriyo Aatif 2-3 kişiyi çalımlıyacak vuracakta gol olacak.Yanlış transfer politikamız var.Bir kadir gitti yerine 5 tane önlibero alındı hiçbirindende şuana kadar verim alamadık.Taraftar huzursuz takım huzursuz,Sergen isteksiz.Üçüncü hafta daha herşey için erken ama bizi iyi bir sezon beklemiyor gibi.Sergen yakında gidici gibi hissediyorum, hayırlısı.

Sivas70 30.08.2015 23:55

Arkadaslar biraz sakin olalim, takima sans verelim. Ben inaniyorum ki en gec 3-4 mac sonra iyi bir takimimiz olacak insallah.

eyuphulagu 30.08.2015 23:56

Yoruma başlamadan şunu söyleyeyim;yeni gelen ön libero eğer hazırsa mutlaka oynamalı...Çünkü bu takımın acilen orta sahada iyi pas yapan,iyi mücadele eden arkadaşlarını pozisyona sokan,gerekirse ileri çıkıp gol atan bir ön liberoya ihtiyacı var...Sivassporun yarısı Atıf gözüküyor;Atıf iyiyse,markaj altında değilse sivasspor her maçı kazanıp gol atacak gibi gözüküyor...Tersine Sivassporun gol atması sadece Cicinho nun vereceği milemetrik paslara kalmış gözüküyor...Rakibin orta sahasında oynayn iki oyuncu NDiaye ve Musa bizim orta sahaya üstünlük kurunca ilk yarı neredeyse sivasspor sahasında oynandı...Adamlar fazla pozisyona giremese de bizden daha çok pozisyonları vardı...İkinci yarı top bizdeydi ama net pozisyonlara yine onlar girdi..Romen oyuncu defansımızın düzenini bozdu...Yaptığı asistle golü de attılar...Sivasspor kanat ataları iel pozisyon bulan bir takım;başka türlü de pozisyona giremiyoruz..Atıf ve Ciccinho kitlenirse işimiz Allah a kalıyor..Atılan golde rakipten gelen bir topta atıldı..John Boye bu maçta başka bir hakem olsaydı kesin atılmıştı;ama hakem yaptıklarını göremedi herhalde onun için sahada kaldı..Batuhan a top getiremedik onun için nasıl oynadığını bilmiyorum..Baralles takımı tanımıyor,ilerde belki daha iyi olacak..Geçen hafta bir gol atan İspanyol oyuncu bu maçta ortalıkta gözükmedi,çünkü gerçek yeri olan kanat yerine orta sahada oynadı..Bunun içindir ki silinip gitti..Aslında en doğru olan 2. yarı Kanatta oynayan Burhan ın yerine İspanyolun o kanatta oynamasıydı...Sergen hala arayış içinde;bakalım bu kadar ön libero ilerleyen günlerde ne işimize yarayacak...Lig uzun bir maraton neler olacağını hep beraber göreceğiz...Bu takımın istediği oyunu oynaması için orta saha da gerçek bir lidere ihtiyacı var...Kaleci fena oynamadı,bazı kurtarışları da oldu....Lige verilen arada bu takım iyi hazırlanmalı;bu takımda hazır olmayan bir çok oyuncu var..Yine de 1 puan bu maç için çok iyi bir puan..

anadolu5858 30.08.2015 23:56

Burhan.orhan.batuhan bu 3 handan hiçbir cacık olmaz.burhan herzaman söyledim yine söylüyorum yürüyen ceset 90 dk 2 hareket yapacak diye bir adama bukadar yahammül edilmez.forvette de eneramo oynamalı. Atıf forvet arkası serbest oynamalı. Takım ya şampiyon olmuş ya da lige havlu atmış gibi bu kafayla ligin sonu gelirmi. Son olarak şunu söyleyim bu sergenden hoca olmaz yol yakınken gitse iyi olur.

SenSetik 31.08.2015 00:16

Ortasaha denen birşey yok takımda...bugün ilk kez maç bitmeden stattan çıktım sinir krizi geçirmemek için takım gol attı..uzatmalara kadar adam akıllı ne organize bir atak ne bir şut ne kaçırılmış pozisyon kısacası hiçbirşey yoktu olumlu..uzatmalarda gelen 1 puan bu oyun için sevindirici...

onur0634 31.08.2015 00:19

Başkan,Sergen Yalçın ve futbolcular arasında sorun olduğunu düşünüyorum bir takım bu kadar berbat ve ruhsuz olamaz..!!

kolukisa 31.08.2015 00:23

Su anda macin özeti ve önemli pozisyonlarini seyrettim,
Yakismamis Sivasspor beraberligi hak etmemis,15numara kesinliklen kirmizi karti hak etmis,atigimiz goldede biraz ofsayt kokusu var.
15 numara ayrica uyarilmali takimi heran 10 kisi birakabilir.
Kulaga küpe olsun bir ders cikartilsin diye,
dost aci elestiri yapar.

onur0634 31.08.2015 00:25

Sergen Efendi;Öyle çıkıp ulusal kanallarda atıp tutmakla olmuyor bu işler...Takım hazırlık kampında yatmış belli ki 70'dk dan sonra yığıldı kaldı oyuncular bi ara cicinho çatlayacak gibi oldu.Bir diğer konuda kendi sahanda kazanman gereken bir maçta orta sahada mehdi adem ve orhan gülleyle başlayıp orta sahayı kördüğüm ediyorsun bi açıklaması vardır umarım...

onur0634 31.08.2015 00:27

[QUOTE=kolukisa;954616]Su anda macin özeti ve önemli pozisyonlarini seyrettim,
Yakismamis Sivasspor beraberligi hak etmemis,15numara kesinliklen kirmizi karti hak etmis,atigimiz goldede biraz ofsayt kokusu var.
15 numara ayrica uyarilmali takimi heran 10 kisi birakabilir.
Kulaga küpe olsun bir ders cikartilsin diye,
dost aci elestiri yapar.[/QUOTE]

Kardeş boye konusunda aynı düşüncedeyim ancak attığımız golde ofsayt söz konusu değil çünkü top rakipten boyenin önüne düşüyor...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:09.