![]() |
Maçı değerlendirelim...
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 5. hafta maçında T. Konyaspor ile berabere kaldığımız maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Oyun olarak iyiydik bence takim iyi yolda ama bi sanssizlik var takimin üstümde,
Arkadaslar Hemen sergene yüklenmeyin sabir derim Saygilar |
Bu sezon izledigim takimlar icinde en kötüsü Konya'ydi.
Eger bu ligde kalirlarsa kendi evlerinde seyircinin itmesi ile toplayacagi puanlarla olur. Iste böyle bir takimi bile yenemedi Sivasspor... Gecen sezon gibi yine kötü bir baslangic oldu. Gecen sezon ilk 5 haftada 5 puan toplanmisti takim bu sezon 5 mac 4 puan... Sergen yenemesek de yenilmiyoruz diyordu bu mantikla sezonu 33 puanla bitirir. 33 puan hangi siralamayi getirir onu hesap etti mi onda emin degilim... |
[B]Maça Rize maçının kadrosunda sağ kanadımızı değiştirirek aynı kadro ile çıktık. İlk yarı boyumca Konyaspor önde baskı yaparak bizim paslaşarak oyun yapmamızı engelledi. Bizde uzun toplar ile oynadık. Uzun toplar iile oynadığımız için sürekli pas yapmaya alıştığımız takımımız bu oyuna ayak uyduramadı. Ben maçı izlerken uyumamak için zor durdum.Konyaspor beraberlik için geldiği Sivas deplasmanına ilk yarıyı istediği gibi takımı ve bizleri uyutarak devreyi bitirdi.
İkinci yarı Abolo-Hakan Özmert değişikliği ile başladık. Konyaspor’un önde yapmış olduğu baskı deam etti. Yine uzun toplarla oynamaya devam ettik. İkinici yarıda ise biraz takımda hareketlilik gelmişti. Burhan ile Barreles ile çok net pozisyoonlardan faydalanamdık. Maç Konyaspor’un istediği gibi gitti ve her iki takımda bir puana razı oldu. Takımımız kabuk değiştirmeye devam ediyor. Alıştığımız ayağa paslarla oynadığımız oyun anlayışının yerini uzun toplar atarak forvetin indireceği toplar ile gol aramaya başladık. Maalesef bu oyun anlayışı kanatlarımızın işlemeyişine yol açıyor. Ne Ziya’nın nede Cicinho’nun koskoca doksan dakika boyunca bindirmelerini göremedik. Çok kısır giden oyun anlayışına doğru gidiyor. Şayet bu oyun anlayışını benimseyecek isek Batuhan ile oynamayı tercih ederim. Batuhan'ı ve Mehdi’yde kadroda göremedim. Özellikle Batuhan’ı küstürmemek gerekir. Birçoğunuz beğenmeyebilir lakin Batuhan’ın bu takımda mutlaka yeri vardır. Geçen sene sezon sonunda yaptıklarını herkes biliyor. Mehdi’ye gelince bu kadar beceriksiz orta saha oyuncularının bulunduğu bir takımda özellikle iç saha maçlarında mutlaka kadroda bulunması gerekir. Dikine giden tek orta saha oyuncumuz diyebilirim. Cicinho varken duran topların başka bir ismi kullandırılmasına anlam veremiyorum. Neydi bugün Hakan’ın duran topları resmen çile çektik maç izlerken. Sergen gibi bir hocanın duran toplarda takımı daha iyi organize etmesi gerekir. Nedir bütün korner atışlarında tüm topları ön direğe atmak bir tane korner atışından etkili bir organizasyon da bulunamadık. Eneramo’nun diri hali ben, sevindirdi. İyi bir Eneramo bu takımda her zaman kendine yer bulmalıdır. Galibiyet almamız şart oldu artık. Özellikle evimizde oynadığımız maçlarda mutlak suretle üç puan için oynamamız gerekir. Galibiyet alamamak takımı strese sokuyor mutlak suretle önümüzdeki maçta galip gelmemiz lazım. [/B] |
Degerlendirecek cok sey var, takim cok kötü bombos, yüzde yüzlük pozisyonlari atamiyorsan hangisini atacaksin ? :mad:
2-3 oyuncu disinda ruhsuz oyun devam ediyor, bulmussun boyle zayif Konyayi al sana maci !! Yaziklar olsun sonrada taraftari sucluyorlar. :mad: Sergen hocayla bu is olmaz artik, yeni hoca arayislarina girilmesi lazim. Yine sergen yuzunden 2 puan gitti. Bu taraftar ne zaman rahat bir sezon gecirecek ? :confused: Haftaya gelince deplasmanda Antalyada oynuyoruz ve o mac adina hic ümidim yok. yazik cok yazik. |
Futboldan anlamayan rezil Hakemleri görmek istemiyoruz bu nedir ya.
Evimizde, ofsaytdan gol yiyerek Galibiyeti kacirdik GS macinda. Yetmedi bugün rezil bir Hakem yönetimi vardi. Ilk yarida oyun 3 dakika durdu, 1 dakika uzatma gösterdi ,ikinci yari 6 dakika durdu , 3 dakika gösterdi ile dakilari. Bu nedir mesela.? Kirmizi kart posizyonunda zaten 4 dakika durmustu oyun, he oda yanlis ayrica. Ya Konyali oyuncu en son eliyle oynuyor sari görmüyor , Yekta bir faul yapildi , onu görmemezlikden gecti. Barralles kücük sert olmayan bir faul yapmis , ve sari gördü 39 dakikada bu nedir, sonra Kaleciyle carpismis diye ikinci saridan Kirmizi!!! Ya havle ya kuvvete. Serkat Tokat hayatinda Tokat görmemis, böyle yeteneksiz Hakemler istemiyoruz. Ya Genc hakemler yönetmeli yada tercübeli. Ama Serkat Tokat ne genc ne tercübeli. Sergen Yalcin'ninda hatalari macin ilk 11'de var. Ziya iyi oynadi bugün , ama mesela son 3 hafta Adem Kocak'in rezalet oyununu görmüyor... Cicinho macin iyilerindendi , Burhan bos kaleye atsa macin yildizi olacakdi, Baralles kötü degil , ama onu kullanmakda bazen zorlaniyoruz. |
Maçın en iyisi yine [COLOR="Red"]koneydi[/COLOR].en kötüsü hakan özmert hakemi de buna eklemeliyiz.özellikle 2.yarı feciydi.sergen ise en kötüsüydü.mehdi beykan neden 18de yok diye sorarlar adama.ümit-ibrahim ikilisi neredeyse hatasız oynadı.barrales de iyi oynadı.geçen haftaya göre daha diriydi.çok yararlı olacak bize.haftaya eneramo oynar büyük ihtimal.fazla söze gerek yok.takıma değişiklik şart.ligi iyi tanıyan bir hocayla bunun üstünden geliriz.[COLOR="red"]2 senedir bizi yardımcı direktörler yıkıyor.[/COLOR]
|
Kimse kızmasın gücenmesin ama bu sezon geçen sezonu arıyacakmışız gibi geliyor.İnşallah öyle olmaz,oyuncularımız aldıkları paranın değerini versinler fazlasını bekleyen yok zaten.
|
[B]sergen hocanın bu takıma verebılcegı bır sey kalmamıs artık osmanlı maçından sonrada soyledım yıne soyluyorum her seyden once oyun anlamında hıç bır sey vaadetmıyoruz bugun kazansaydık bıle sıdık zoruyla kazanmıs olacaktık [/B]
|
Öncelikle son dakikalarda (hele 10 kişi kaldıktan sonra) şansa gol yiyip yenilmediğimize şükredelim.
Takımın ortası kan ağlıyor. Adem çok aksıyor, Kone idare eder seviyede. O mevkiyi Yekta - Kone şeklinde alıştırmalıyız bence. Duran topları acilen tekrar Cicinho'nun kullanması gerekiyor. Hakan Özmert kimdir Cicinho varken? Zaten Yiğit İncedemir, Hakan Özmert ve Orhan Gülle bu takımda ne arar bunu sürekli soruyorum kendime. Alteratifsiz kadrodan şikayet ettik senelerce, şimdi de adam bolluğu var ama işe yarar adam sayısı bir elin parmağını geçemiyor takımda. Barrales'i eleştiren çok kişi çıkacaktır bu akşam, peşinen söyleyim ben onlardan değilim. Forvetin kalitesi ortadan beslendiğinde anlaşılır. Geçen sene Fernandao Bursa'da parladı, değil mi? Ama bi düşünün bakalım o Fernandao nasıl besleniyordu o kadro ile. Bizde şu an o mevkide ha Barrales oynamış ha Uğur Kavuk, arkadan destek yok ki. Adem giderek düşüyor, artık kesik yemeli bence. Adem yedek çıkarsa ölmeyiz merak etmeyin. Aatıf da çok top eziyor ama kızmıyorum, çünkü hücum varyasyonu uydurmak için olmadık şeyler yapmaya çalışıyor. O da yapmasa takımın kalanı gibi al gülüm ver gülüm ile geçecek tüm maçlar. Bu denemeleri esnasında top kaybı yapması da çok normal bence. Burhan da kesik yemeli ayrıca, o bölgeye Erkan monte edilebilir, çok da güzel olur. Ayrıca Mehdi'yi 18'e almamak niye? Kafamda deli sorular... |
Antrenmanlara biz giremiyoruz Tesislere uğramıyacağım söz. Yazık oldu kimi yeneceğiz merak ediyorum rize yi yenemedik Osmanlıyı yenemedik konya yı yenemedik herhalde Fenerle Trabzonu ve Beşiktaşı yeneceğiz. Takım çatır çatır oynaması lazım. Şanssızlık biryere kadar.
|
Sergene sabr dedim ama bu noktaya kadar yahu mehdi ve beykan neden 18 de yok şut atmadık. Ceza sahası dından şut çekilir butun takimlar yapar bunu. Takimda ruh yok ama birkaç oyuncuya kiyak var. Takim motivasyonsuz bence
|
2.yarı özellikle baskı kurduğumuz dakikalar da çok kötü ortalar yaptık ve burhanın o pozisyonu harcaması bize 2 puan kaybettirdi.Konya çok kötü idi bu maçtan mutlak 3puan almamız lazımdı.2.yarı oyuna giren hakan özmert hiç bir şey yapmadı duran topların başına neden hakan geçiyor oda büyük tartışma.Eneramoyu bekliyoruz bu takımın ilerideki oynayacağı tek adam eneramodur.Adaptasyon ve fiziki kalitesini sağladığı anda içerde dışarıda galibiyetler gelecektir.
|
Halen sergen diyenlere hayret ediyorum. Mehdiyi kadroya almayan Hakan Özmert gibi yeteneksiz bir adamı sahaya sürüp birde cicinhonun en iyi yaptıgı iş yani orta acmak işine becereksizligiyle topun basına gecen bir oyuncuya nasıl oluyorda sans veriyor. Ya biz Konya Osmanlı Eskisehir gibi takımları yenemeyeceksek hemde evimizde kimi yenecegiz cok merak ediyorum. Herkes sapkasını önüne koysun ve düsünsün henüz biseyler kaybedilmemisken takıma yeni bir heycan katmanın zamanı gelmiştir. Bunun ilk asamasıda teknik drektör degisikligi olmalıdır. Bununla beraber gelen hoca zaten kime forma sansı verip vermeyecegini cok iyi bilir.
|
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;955677]Halen sergen diyenlere hayret ediyorum. Mehdiyi kadroya almayan Hakan Özmert gibi yeteneksiz bir adamı sahaya sürüp birde cicinhonun en iyi yaptıgı iş yani orta acmak işine becereksizligiyle topun basına gecen bir oyuncuya nasıl oluyorda sans veriyor. Ya biz Konya Osmanlı Eskisehir gibi takımları yenemeyeceksek hemde evimizde kimi yenecegiz cok merak ediyorum. Herkes sapkasını önüne koysun ve düsünsün henüz biseyler kaybedilmemisken takıma yeni bir heycan katmanın zamanı gelmiştir. Bunun ilk asamasıda teknik drektör degisikligi olmalıdır. Bununla beraber gelen hoca zaten kime forma sansı verip vermeyecegini cok iyi bilir.[/QUOTE]
Niye yenildik billiyormusun ? Adem Kocak cok[B] romantik[/B] oynuyor, okadar romantik ki 20 cm den topu disariya atiyor , sürekli oynuyor kendini gelistirmiyor, rakib üzmemek icin romantik davraniyor , ve Hakem ile Sergen'nin yanlis kararlari da bizi [B]Katil[/B] etti. |
SONUC -ŞEŞO SPOR -0 KONYA SPOR 0
***sergen hoca sana gule gule BAŞKAN ,Bu takıma ersun YENAL yakışır |
[B][I]Resmen beraberlikler takımı olduk, maça bakıyorum Sergen hocanın ne bir taktiği, ne bir oyun düzeni var, oyunculardan hiçbiri ne yaptığını bilmiyor şuursuz bir oyun, kendi sahamızda Konyaspor'u da yenemezsek daha kimi yeneceğiz bilmiyorum.
Bu sezon tehlikeden uzak rahat bir sezon geçiririz diye düşünüyordum ama yanılmışım, ALLAH yardımcımız olsun, durum hiç iç açıcı değil. [/I][/B] |
Gecen sene bizi karabük küme düsmekten kurtarmisti.
Ama hep düsünüyorumda bu sezon bizi kim kurtaracak ( bu gidisle ) onu bilmiyorum. |
Yaw onu bunu boşverin bana birisi duran topları cici dururken Hakan özmert denilen sivasspora kakalanan oyuncu neden kullanır bunu açıklasın
|
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeter kardeşim.Bir takımın ön libroo diye oynattığı adam olan Adem toplam 2 ikili mücadeleye girermi.İleriye attığı pas sayısı 3 .2 si Burhana.Diğeri rakibe.3 kısa pasının 1 i taca gitmiş.Topla adam geçme mi nerde.Hayatında çok fazla yapmamış ki.Ne yapmaya çalışıyor onu ısrarla orta sahanın ortasında oynatıp Sergen efendi.Bizi delirtmeye mi çalışıyor.Haa kaptırdığı gol pozisyonu olacak topu da saymıyorum.Yeter gerçekten.Bir de Abalo var tamam topsuz oyunda iyi dedik de kardeşim bi maçta futbolcunun ayağına 2 kez top değer de 2 taç attığı için aynı sayıda da eline değer mi.Ama o ne yapsın orta sahamızın ortası torpilli yaşlı adamdan kurulduğu için top ona kadar gelemiyor ki.Cici zaten futbolcu olduğu için bir seyler yapmaya çalışıyor.Atıf bi de topları kaybetmese bişeyler deniyor .Bi de Burhan deli dana gibi ortada dolaşıyor o kadar.2. yarıya Adem ve Abaloyu direk çıkarmazsa Sergen den umudumu kesecem. Yukardaki ilk yarı yorumumuz du.Adem le Abalo çıktı.Demek ki o da gördü.O zaman niye bile bile hata yapıyorsun kardeşim.Bu maçı resmen Sergen verdi.Borales iyi niyetli değildi.Srı kartı olan hiç bir adam topa öyle gitmez.Arjantinden bu maç için kırmızı kart iddiası oynanmış mı araştırılsın.Bence bu takımın santroforu tek bacakla da oynasa iyiniyetli Enaramo olmalı.Kadronda Cici varken hangi akıllla duran topları onla kullanmıyorsun.Herkesden daha iyi bildiğin şeyler olduğunu göstermeye çalışma kardeşim.Normal hocalık yap.Duran topları Cici ile kullan.Bu takımı bu ufak ukalalıklar yakıyor.Yarıya kadar böyle oynayıp yarıda bir hızlı forvet ve bir ileriye dönük orta saha almazsak işimiz zor.Topu kaleye kadar götürecek bir Atıf var o da sürekli top kaybediyor.Kısaca Sergen akıllanmazsa işimiz zor.İyi olan şey takım defansımız iyiydi. |
1) Sergen'in Adem Koçak'ı hâla 11 başlatmasının açıklaması nedir?
2) Barrales'in bu kadar fevri oynamasının ve sarı kartı varken cikartilmamasinin amacı nedir ? 3) Cicinho gibi bir dünya yıldızı ve ligin asist kralı olmuş bir oyuncu varken Hakan Ozmert gibi topa vurmayı bilmez bir adama duran top kullandirmanin açıklaması nedir ? Ayrıca not : Cicinho ileri doğru çıkarken Sergen'in geride kalması için yaptığı işaret çekememezlik değil de nedir ? 4) Demedi demeyin Sergen ve Cicinho sorunu patlak vermek üzeredir. 5) Carlos döneminde Dominguez gitti Carlos'un esprisi kalmadı.Sergen döneminde de Tamer Hoca gitti sonuç ortada. 6)Burhan neden bu kadar rahat o pozisyonu harcıyor ne bu gevseklik. 7) Allah sonumuzu hayır etsin.Bu Sergen bu kafayla bize rahat maç izlettirmez. |
Orta sahada bolluk varmış boş bolluğu ne yapiyim az olsun öz olsun hakan ozmert, orhan gülle, yiğit incedemir, bence bu ligin adamı değiller ve mehdi varken ısrar niye anlamadım kadro güzel ama puan yok Sergen kusura bakmasın ama böyle gitmez ilerde telafisi olmaz birseyler yapılacaksa şimdi yapilmaliduygusalliga yer herkes ne demek istediğimi anladi
|
Radikal düşünceler Radikal değişiklikler...
Bu maçta skor ve oyunun haricinde bir konu ile başlamak bence daha önemli.. [B]TARAFTAR[/B] Nereye gitti bu taraftar, kim yok etti bu kemik kadromuzu, kombineleri ucuz tutarak bir şark kurnazlığınamı (bu sene ceza sisteminde gidilen değişiklik) Yoksa 3-5 kendini bilmezin okuduğu tezahürat adı altında söğmelermi... Onu bunu bilmem ama bu kombine sahipleri arkadaşlar bu sene ayda bir maç seyredecekler gibime geliyor. Bari söğeceksiniz gidin kale arkasından bir defalık bilet alın ordan söğün arkadaşlar. Bu kombinesi olan arkadaşların vebali altında kalmazsınız hiç değilse... Ayrıca yönetimin Kulüpler Birliğini acil toplantıya davet edip bu durumu mutlaka TFF ye iletmesi gerekiyor. Yoksa seneye kombineleri rüyalarında görürler. Gelelim [B]MAÇA[/B] İlk yarının belli periyotlarında seyrederken içim geçmiş, spikerin bağırtısı ile uyanmışım. Oda cılız bir şut sonucunda heyecan yapmış... O dakikalara kadar ne oldu ne bitti bilemiyorum ama takımda bir sorunların olduğu belli.. Ben burdan yönetime sesleniyorum, bu takıma DOMİNGOS hocanın eli değmesi lazım.. Mutlaka ve mutlaka nerelere gittiyse bulup getirilmeli.. Ne bileyim yardımcı hoca olabilir Teknik Direktör olabilir bir şekilde eski hocamıza bu takımın ihtiyacı var... Sergen Hocamızla ya olmuyor yada iyi gitmeyen bir şeyler var. Her maçtan içerde dışarda bir puan alsak gam yemem ama galibiyetsiz olmuyor. Kalecimizde bir nebze içimiz rahat, hadi Ziyada eski ritmini bulmaya başladı, Cici babada çok iyi.. Ümit her ne kadar aksasada İbocum durumu idare ediyor. Kone bu takımın en iyi transferi olarak görünüyor. Herif forvetlerin korkulu rüyası. Bodoslama dalıyor maşallah. Pas alış verişi yapıyor ileriye dürtüyor topu birşeyler yapıyor yani. Burhanda bir nebze kıpırdanmaya başladı. aatıfı zaten şahsi oyununun haricinde tek kaldığı için dokunulmazlığı var, geri kalanlar ise çok kötü performans sergiledi. Adem 2 haftadır sorunlu, Dani vasatın altında, Barrales beslenemiyor. Bir iki sağlam orta gelse yazacak golü bu bellide nerde o ortalar. Zevkde vermiyoruz heyecanda yaşamıyoruz ama öyle böyle aşağılarda da değiliz yukarılarda da... Ama böyle gitmemeli. Hakemlere hiç güvenmiyorum bu sene. Şimdiden bir kaç takım şu hakem bu hakem gelmesin veryansınlarına başladı bile.. Velhasılı kelam bu takımın içerde sorunları var. Yönetimsel (transfer) sorunlar vardı onlar halledildi. Acil bir toplantımı yapılır hesapmı sorulur, masaya başkanın küsmüğü vurması lazım... |
takim gelecek vaadetmiyor.Sergenden bir an once kurtulmaliyiz.10.haftaya kadar iyi bir hoca bulmaliyiz.Yokaa bu sene gercekten gidici gibiyiz.
|
Maç değerlendirmesini tek çare Sergen'in istifası o kadar
|
Ligde 5. haftaya kadar tahammül edilmeli demiştim .
5. hafta geldi çattı ... Ligde galibiyeti olmayan 2 takım 1.si düşmesine kesin gözle bakılan transfer yasaklı Mersin . 2.si iyi olmasa da transferlerle sezona başlayan Sivasspor !!! Oyun kalitesine bakılınca Sivasspor ile Mersin arasında hiçbir fark yok.. Hatta Sivasspor'un futbolu keyif de vermiyor ... Gol yollarında Batuhan'ın unutulduğu... Barrales'in verimli olabileceği aksiyonları yapamayan kanat oyuncularıyla dolu... kalecilerin güven vermediği... defans 4 lüsünden en az 2 sinin her hafta değiştiği... Orta sahanın iyi oynayan futbolcuların cezalandırılıp Orhan gülle , Hakan gibi ayağına top yakışmayan, ligde bizden başka hiçbir takımda oynayamayacak tiplere teslim edildiği... kısacası .... Tamer Tuna gitti Sergen'in maskesi düştü ... Nasıl ki Carlos'u Carlos yapan Dominguez'di.. Sergen'i Sergen yapan da Tamer Tuna idi... Sivasspor deneme tahtası değildir.. Kimse Sivasspor'dan üstün de değildir... Yılda 65 teknik adam değişen Gençlerbirliği bu ligi bir şekilde düşmeden bitiriyor... Korkmamızı gerektirecek birşey yok .. ! Sergen'i GÖNDERİN ! |
Maçı yorumlamıyorum..
Bu futbol ile Süper Ligde son sezonumuz olur diyorum sadece.. Haa, Sergen hocanında son 2 maçını izleyeceğiz gibi geliyor. Sezon başında 7 hafta demiştim, halen diyorum.. . |
Maçta göze çarpanlar : ?
Sivasspor'un futbol adına keyif vermemesi Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Adam gibi top oynamayınca skora da yansımıyor. Kapalı takımlara karşı hiç birşey yapamıyoruz. Sergen oyuna müdahale etmekte geç kalıyor. Sergen Yalçının artık lüksü yok, haftaya da 3 puan gelmez ise teknik direktör değişikliği şart. Maçın en iyisi kimdi : ? Defans genel anlamda iyi göründü Maçın en kötüsü kimdi : ? Hangisini sayalım ki. Ayrı bir makale konusu gerektirir bu Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Berbat... Ama bu gelmeyen 3 puanın sorumlusu kesinlikle futbolcular ve özellikle teknik heyettir. |
Macin neyini degerlendirelim,her mactan sonra bir nedenlere var,
kadro genis olur sikinti,kadro dar olur sikinti,yani oyniyamiyan gelin yerim dar der. |
Sergen yalçının artık bu işin altından kalkacağını sanmıyorum..tahmin edebiliyorum ki yeni arayışlar için mermi tabancanın ağzına sürülmüştür..
|
Maci canli staddan izledim rahat olmasada kazabilecegimizi dusunuyodum hayal kirikligina ugradim...maglubiyeti baska kimseye ne hakeme nede seyirciye mâl etmeyelim eger dakika 70 lerde burhan o kadar yuzde yuzluk pozisyonu kaciriyosa daha konusmanin geregi yok. Gecen yildan beri bu kacinci oldu artik yeter...sergenle cici arasindada net problem oldugunu hissettim insallah yanilmisimdir her an bi kriz patlak verebilir allah sonumuzu hayir etsin...
|
Sıkıntı yok.Antalya ve Mersin maçlarında çıkarılacak min. 4 puanla çıkışa geçeğiz inşallah.Kötü futbol oynamıyoruz sadece ilerde ekstra işlere ihtiyacımız var.
|
Kadoromuzun çok geniş olması bize sıkıntı yaratıyor !! Demiş başkan ..ileride baskı yapıyoruz ya,orta alanda basıyoruz ya,çokta gol atıyoruzz .. Ama maçlarda başka oyuncular oynatıyoruz nede olsa kadro geniş ! Zamanında transfer yapaydın . Çocukmusun sen bu nasıl açıklama hayret birşey ya
|
Sergen Yalçın'a birileri artık şunu anlatsın.. Hocam bu iş yorum yapmaya benzemez..
Birileri futbolculara artık şunu anlatsın.. Beyler kendinize gelin, bu iş İstasyonda elleriniz cebinizde gezmeye benzemez.. Sergen neyin arayışında, bir türlü hala kemikleşmiş bir onbir sahaya sürmedi.. Oyun içinde sürekli yanlış taktik ve stratejiler.. Oyuncu seçimlerimde hep tayming hataları üst üste.. Eskişehir maçında, henüz hazır olmayan Yekta ile başlamak.. O dönem formda olan Dani'yi sonradan oyuna alması.. Osmanlı, Rize ve bugün konya maçı da dahil henüz takıma hala ayak uyduramayan Jeranimo ısrarı.. Rize maçında, Cicinho sürprizi, sonrasında 10 kişi kalan rakibine karşı Forvet oyuncusunu defansif orta saha ile değiştirmesi.. Orta sahaya Kone gelene kadar sürekli yanlış tercihler.. Bence Kone'nin yanında oynayacak yek kişi, Yekta olmalıdır.. Orhan, Hakan ve Yiğit'in bu takımda var olmasının sebepleri Sergen YALÇIN mı, yoksa yönetime yakınlığı ile bilinen eski futbolcumuz Yasir Elmacı mı.? Şayet uzun paralarla oynayacak ise bu takımın forveti Jeranimo olmamalı.. Ya Batuhan pilot santrafor yada Eneramo olmalı.. Futbolcularda arasında bir huzursuzluk ve gruplaşmanın varlığından söz etmek olası.. Eskiler yeniler.. Yada Sergenci futbolcular, yönetimci futbolcular.. Son paragraf Sergen'in hala aklı istediği futbolcuların yönetim tarafından hem alınmaması ve hem alınan oyuncuların takıma geç katılmalarından dolayı Sergen ile Yönetim arasındaki limoni durumlar.. |
kalede setkus son 3 maçtır çok iyi.defansif anlamda sıkıntımız yok ama ilerde üretkenlik çok az.atıfı eleştirenlere katılmıyorum.takımı ileri taşıyor bişeeyler yapıyor en azında çabalıyor.
solbekte ziya çok iyi başlangıç yaptı.1e1 de biraz daha çabuk olursa sol kanatta çok iyi olacak.barralesi beğenmeyenleri anlamıyorum batuhan çok mu iyi.formsuz bir takımda forvet ne yapsın.isterse bu messi olsun ne yapabalir.her geçen maç daha çok kendini gösteriyor.bu sene forvet hattında sıkıntı çekmeyiz.eneramo çok diri gözüktü ona çok sevindim. burhanın stili iyi fakat bişeyler eksik.hızı çok iyi mesela.fakat genç erkan sağ kanatta denenmeli.erkan ne hakana ne yiğite benzemez.erkanda kumaş var ve genç.1e1de etkili ve ortaları güzel. konenin yanında yine ısrarla diyorum yekta oynamalı.ademde bizim göremediğimiz sergenin gördüüğü ne var?hakan konusu ise daha beter.bir de serbest vuruşları CİCİNHO varken o kullanıyor.gördük dağlara taşlara gidiyor top.hakanın oynatıp beykan mehdinin 18e sokmayan erkan hatta ibrahimi oynatmyan SERGEN bişeyden anlamıyor. Sonuç olarak sergen yol yakınken bırakmalı.antalya maçını es geçiyorum ama mersin maçını da yenemezsek eminim sergeni taraftar göndertir.bu takıma genç oyunculara taraftarlara önem veren bir td. lazım.takımı benimseyen td.lazım.bu süreçte en iyi aday da [COLOR="Red"]bülent uygun[/COLOR] olur.adam sivası takip ediyor ve bizim içimizden biri. |
[FONT="Arial Black"] Öncelikle sergen hoca şehri ve takımı benimsemelidir
KONE yi banko oyuncu olarak görürsek mevcut oyun şablonunda Adem hakan özmert orhan gülle yiğit incedemir yekta mehdi bunlardan bir tane bile adam akıllı libero çıkaramıyorsak bu kadronun neresi geniş!! bu oyuncuların kapasitesi de tartışılır karabüksporun vasıfsız oyuncuları erkan kaş hariç neden alındı ibrahim akın madem oynamayacak bu kadroda neden tutulur beykan herhangi sakatlık ceza durumu yoksa neden oynatılmaz [/FONT] |
Hemen her macda kazanma arzumuz depresiyor nefsimiz kabariyor ama ne kadar iyi oynasanda sans yaninda degilse malisef olmuyor tabiki kazanmak icin mücadele ve azimli oynamaliyiz insallah ileride bu sanssizligi yenecegiz birazdaha sabirli olmak gerekiyor bu sene kadromuz cok rahat sikinti cekmeyiz
|
Sergen hoca ıstıfa etmelı gıdış çok kötü... Sıvasda yaşayan yıgıdolar nerdesınız burda yazan sıvasda oturan varsa sızede yazıyorum kardesım bu stad bomboş her hafta bır tribün yapmak zormu once ıgneyı kendımıze batıralım... Bugun burhan zıya ümit ibrahım ıyı ıyıydı..eneramo dırı gözüktü gözüme ,ama artık Adem atıf uyarılmalı atıfın bırsuru kesılmesı hayırına olacaktır adam oranlara baktım en çok pas hatası onda ademde kadır gıttı sahada yok akıl alır gıbı degıl,Sergen hoca ıstıfa etmeden toparlanmak zor gıbı
|
Geçen yıl malum (!) tv kanalında yorumcuyken, "Sivasspor'da ki kadro benim elimde olsaydı şampiyonluğa oynardım" diyen o SERGEN, bu SERGEN değil mi?
Kadroyuda kendi kurdu, geçen sene de 15.'ydik, bu sene de burnumuzu 15.likten çıkartamıyoruz. Demek ki, bu iş tv salonlarından sallamaya benzemiyor Sergen efendi. Ya takımı toparla, ya da bavulunu.. |
Cicinho dururken duran topları Hakan Ozmert'in kullanması da neyin nesi Sergen Efendi. Varsa Cicinho ile bir sorunun çek git bu takımdan. CİCİNHO hem hocalık hem futbolculuk yapar bu takımda.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20. |