SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor 1-0 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39479)

SivasSpor.Com 25.10.2015 11:09

Bursaspor 1-0 Sivasspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43805&token=37194[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta Bursaspor-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 28 Ekim Çarşamba

[B]Stad:[/B] Bursa Atatürk

[B]Saat:[/B] 19:00

[B]Maçın Hakemi:[/B] Deniz Ateş Bitnel

[B]Kadro:[/B]
13 Ernestas Setkus
12 Cicinho
16 İbrahim Öztürk
58 Ziya Erdal
5 Yiğit İncedemir
6 Djakaridja Kone
21 Burhan Eşer
28 Beykan Şimşek
66 Adem Koçak
92 Aatif Chahechouhe
14 Michael Eneramo

shang 25.10.2015 11:16

Cevap: Bursaspor - Sivasspor

1puanin dahi imkansız olduğunu söylemekten nefret ediyorum ama bir maçta 52 orta yapıp 30 şut atıp gol atamiyorsan deplasmandaki oyunları ve bursa nin gücünü forvetsiz olusumuzu teknik direktör karmaşası ni hesaba kataraktan mucizeler olması gerekiyor

34MUAMMER58 25.10.2015 11:40

[b]Bursa maçını sivasspor kazanırsa ,ligde kalma adına önemli 3 puan olur,ts maçındaki oyunu oynasak berabere kalabiliriz,bursasporda öyle geçenyılki gücünde değil ,yenmediğimiz takımda değil öyle büyütmreye gerek yok,sivasspor bursayı yenerse ertuğrulu yollarlar ,takımı bu maça cicinyo kaptan olarak çıkartsın ,galibiyetten emin değilimde, beraberlik büyük ihtimal ,temennim galip gelmemizdir [/b]

legolass 25.10.2015 11:48

cok zor 1 puan alirsak iyidir

ihtiyar yiğido 25.10.2015 11:53

[B][I]Bursaspor maçına teknik direktörsüz çıkacağız gibi, Okan Buruk'la anlaşma sağlansa bile oyuncuları tanımıyor, bu bizim açımızdan olumsuz gibi gözüksede oyuncular yeni hocanın gözüne girmek için varını yoğunu ortaya koyacak ve kapasitelerinin üstünde oynayacaklar buda bizim için olumlu, Bursaspor eski gücünden uzak ilk galibiyetimizi deplasmanda alabiliriz, hayırlısı bakalım umutla bekliyoruz, neden olmasın.[/I][/B]

otceken58 25.10.2015 12:14

Şimdi kan değişimi ile takımın bu maça aşılacağını egerki teknik direktörle anlaşılmamış olursa takımın kuruluş yapısına gore alabileceğimiz maç gibi görüyorum inşallah dediğim gibi olur.

34yigido34 25.10.2015 12:54

Bu maçta galibiyet almamız beni gozumde imkansız

dedebali58 25.10.2015 14:04

Ben sivassporumdan ümitliyim kesin bumaçı alacağız,başka yolu yok

Külhan 25.10.2015 17:05

Biz bursai yenecegiz icimizde öyle bir hisvar hemde farkli suan hoca degisikligi var olsun herkes kendini kanitlamak icin varini yogunu ortaya koyacak eger trabzon macindaki gibi oynarsak cok rahat fark atabiliriz bizim oyuncularimiz o kadarda kötü degil bu hoca degisikligi bize ilacgibi gelecek görelim mevla neyler arifler ani seyreyler eylerise güzel eyler.

antik58 25.10.2015 17:49

Yine kaybederiz kaybettiğimiz maçlar skor tahmin yarışmasında işe yarıyor bu haftada yenilecek diye tahmin yapacağım gelsin puanlar :D

GraveYard 25.10.2015 21:38

Karamsar bakmak bir yana biraz gerçekçi olmak lazım defansda adamda kalmadı son maçtan dolayı mecbur yiğit incedemir oynucaktır ve bursanın forvetide çok formda ben bizim maçta umuduz % 0 olarak görüyorum ve bu defans hattı ile çok gol görürüz kalemizde bursanın rahat kazanacağı bir maç olacaktır artık ikinci dönem başlayıpda gereken takviyeler yapılırsa takıma ligde kalırız ancak mevcut kadro ile işimiz çokk çokk zor ligde kalmasını düşünmek hayalperestlikten başka birşey değildir.

baliliiiiii 25.10.2015 21:45

Hoca değişikliklerinin heyecanıyla hep ilk birkaç hafta genelde bu değişikliğin verdiği heyecanla takımlar puanlar alırlar bu bütün takımlarda istisnalar hariç böyledir inşallah en az kayıpla ilk yarıyı bitirir ve özlediğimiz açılışı Bursaspor karşısında bu hafta yapariz

B.DUMANLI 25.10.2015 21:54

Yönetim bunu hep yapiyor yani transfer sezonunda transfer yapilmayacak oyunculari bünyesine katiyor,ara transferde oyuncu alinmaz maliyeti cok fazla deniliyor ve antrenör degisikligine gidiliyor.Bir takim düsünün hazirlik maclarindan bugüne kadar hic galibiyet alamamis olsun ve kupa macinda ne idügü belli olmayan bir takima sahasinda yenilerek kupadan veda etsin.Iste bu takimin adi Sivasspor.

Forveti olmayan bu takima Okan Buruk ne yapacak.Sapkadan tavsan yerine forvetmi cikaracak....Hadi canim sende yönetim bunu hep yapiyor ama bu sefer SIVASLI Riza´da yok.Alllah sonumuzu hayra getire.Bu oyuncularla gelecek hic aydinlik görülmüyor.Takimdaki bazi oyuncular Sivasspor´un gerisinde kaldigi sürece biz iflah etmeyiz.Aatif,Burhan ve Kadir düzelmedikce bu takim düzelmez.Sadece bu ücümü takim olarak iyi degiliz.Cicinho artik eski Cicinho degil.Defans keza kez iyi degil ,forvet diye birsey yok.Bu takim nasil mac kazanacak.Okan Buruk bu takima ne verecek cok merak ediyorum.Hoca degisikligi bizim sorunumuzu cözmeye yetmez,bizdeki sorunlar dahada baska.Kaliteli futbolcu yok bizde.Süperligde oynayamayacak kapasitedeki oyuncular bizde mevcut ASIL sorun bu iste....

Burack 25.10.2015 23:40

[QUOTE=B.DUMANLI;958211]Yönetim bunu hep yapiyor yani transfer sezonunda transfer yapilmayacak oyunculari bünyesine katiyor,ara transferde oyuncu alinmaz maliyeti cok fazla deniliyor ve antrenör degisikligine gidiliyor.Bir takim düsünün hazirlik maclarindan bugüne kadar hic galibiyet alamamis olsun ve kupa macinda ne idügü belli olmayan bir takima sahasinda yenilerek kupadan veda etsin.Iste bu takimin adi Sivasspor.

Forveti olmayan bu takima Okan Buruk ne yapacak.Sapkadan tavsan yerine forvetmi cikaracak....Hadi canim sende yönetim bunu hep yapiyor ama bu sefer SIVASLI Riza´da yok.Alllah sonumuzu hayra getire.Bu oyuncularla gelecek hic aydinlik görülmüyor.Takimdaki bazi oyuncular Sivasspor´un gerisinde kaldigi sürece biz iflah etmeyiz.Aatif,Burhan ve Kadir düzelmedikce bu takim düzelmez.Sadece bu ücümü takim olarak iyi degiliz.Cicinho artik eski Cicinho degil.Defans keza kez iyi degil ,forvet diye birsey yok.Bu takim nasil mac kazanacak.Okan Buruk bu takima ne verecek cok merak ediyorum.Hoca degisikligi bizim sorunumuzu cözmeye yetmez,bizdeki sorunlar dahada baska.Kaliteli futbolcu yok bizde.Süperligde oynayamayacak kapasitedeki oyuncular bizde mevcut ASIL sorun bu iste....[/QUOTE]

Dayi Kadir yazmisinda galiba belirtmek istedigin futbolcu Adem. Kadiri arar olduk orta sahada.

by_hunter 26.10.2015 06:30

Zor maç teknik adam değişikliğinin verdiği hava ile 1 puan alabilirsek iyi

Divriği58 26.10.2015 10:54

[B]Okan Hoca bu takımı bataklıktan kurtaracaktır. Forvet harici kadromuz iyi. Sadece orta alanda futbolcu coklugundan ilk 11 oluşturmak zor. ancak defans ve Forvette sıkıntımız çok.

Ümit de gitti defans da zorluk çekecegız gıbı gorunuyor..[/B]

Ferhat06 26.10.2015 12:23

Ümit yok Boye cezalı.İbrahim Öztürk le birlikte Kone stopere çekilebilir.İ.Akın en azından bir devre oynatılması lazım.Orhan Gülle ön libero oynayabilir.

çorluluyiğido 26.10.2015 15:04

benim bursa kadrom bu.okan hoca nasıl bir kadro yapar bilmem ama devşirme oyuncu işini iyi yapıyor.gençlere önem veriyor.koneyi stoperde oynatmalıyız.deplasmanda olduğumuz için daha defansif bir ortasha ile çıkmalıyız.adem veya orhan yerine ilerde mehdiyi alabiliriz.

[URL=http://www.kadronukur.com/squads/view/dd99e275c2-89476.html][IMG]http://www.kadronukur.com/uploads/squads/dd99e275c2-89476.png[/IMG][/URL]

savaş2 26.10.2015 17:19

***bursa macında seso ve burhan yedek kalsın,İbrahim akın ve Beykan başlanmalıdır.TS macında enaramo başarılıydı.

kaplanlı 26.10.2015 17:24

bu maçtan puan çıkarmamız zor gibi.futbol şansı denilen şey yanımızda olursa 3 puan bile alabiliriz.eğer gol atmayı bilen oyuncu olursa.

radu 27.10.2015 08:06

[URL="http://www.kadronukur.com/squads/view/4271f0c113-89563.html"]http://www.kadronukur.com/squads/view/4271f0c113-89563.html[/URL]

58svs58 27.10.2015 09:06

BURSASPOR O G M B A Y P
İÇ SAHA 10 7 2 1 25 13 22
DIŞ SAHA 10 3 6 1 11 18 10
GENEL 20 10 8 2 36 31 32

bursasporla şimdiye kadar oynadığımız ligmaçların genel istatiği bu şekilde

58svs58 27.10.2015 09:10

BURSASPOR O G M B A Y P
İÇ SAHA 10 7 2 1 25 13 22
DIŞ SAHA 10 3 6 1 11 18 10
GENEL 20 10 8 2 36 31 32

muhsin koçak 27.10.2015 09:19

Zor ama kazanacağız içime doğuyor.

sawyer5892 27.10.2015 09:30

[HTML]http://www.kadronukur.com/squads/view/23d3acfe06-89568.html[/HTML]

Efe Sivasspor 27.10.2015 12:26

Ben eneramoya çok güveniyorum bizim için çok önemli ilerde top tutuyor takımı rahatlatıyor ve rakip savunmayı yıpratıyor trabzon maçı onun için bir başlangıçtı bundan sonraki maçlarda gerçek eneramoyu izleyeceğimize inanıyorum

GraveYard 27.10.2015 12:52

[IMG]http://www.kadronukur.com/?creat_team[/IMG]
Bursa karşısında bu kadro ile çıkmamız lazım duruma göre orta sahada kötü oynayan olursa adem ve mehdi bunların ikisininden birini çıkarıp sol kanada beykanı almalı atıfı forvet arkası pozisyonuna çekip denenmesi lazım bizim başımıza gelen teknik direktörler malesef bilinçsiz değişiklik çok yaptı hazırda bi A planın ve bide yedekde B planın olmalı sadece izleyici olarak bizim kafamızda bi plan varsa teknik direktörlerimizinde benim yaptığım gibi küçük bir planı olmalı.

58megayigido 27.10.2015 13:00

Beraberlik başarılı ulur biz ken evimizdekileri kazanalım yeter deplasmanda beraberlik büyük başarı olur o yüzden

dibba58 27.10.2015 17:24

Takım savaşmıyor.İleride topu kaybedilince kalemize büyük bir tehlike olarak dönüyor.takımın yıllardır sıkıntısı.Göbekte oynayan futbolculardır.Bu takıma adam gibi iki transfer yapılmış olsaydı şimdi bu durumda olmazdık.Durum vahim.Zira daha bjk.fb gibi takımlarlada maçımız var.

Külhan 27.10.2015 17:52

Bu kadar kötümser tablo cizmeyelim sivasspor ligdeki bir cok takimdan fevkalada iyi ama üzerimizde bir sanssizlik var sadece o kadar onuda insallah yeni hocamiz okanla atacagiz biz bundan eminiz bursa spor o kadar da iyi degil gecen sezonun cok altinda vasat bir oyunu var biz yeni hocamizla bu isleri er yada gec gerceklestirecegiz yeterki oyuncularimiz kendine düsen görevini yerine getirsin baskaca sorun yok merak ettigimiz diyer bir konu ümit kendisini affettirmek icin bir girisimde bulundumu eger affedilirse bundan sonderece memnun kaliriz reisimiz mecnun otyakmaz beyin bilecegi bir is.

Mehmet ATEŞ 27.10.2015 18:04

İnşallah kazanıriz ligde tek galibiyeti olmayan takım olmaktan kurtuluruz

Casanova Rasit 27.10.2015 18:36

Tabiki Bursa kazanir....

Bizim Puan almamiz icin Bursa cok kötü oynamasi lazim.

Sivasspor bu kadro ile sondan ikinci bile zor olur...

58g0kberk58 27.10.2015 19:58

bursanın 5. forveti bile bizde ilk 11de oynayacak kalitede. maalesef galibiyet cok uzak

58Yiğidoo58 27.10.2015 20:16

İçimden bir ses diyor ki :) 3-2 sivasspor alacak.

sivasfutbol 27.10.2015 20:17

sivassporun kazanması mucize gibi bir şey benim isteğim şu fark yemeden 1-0 veya 2-1 gibi sonuçla yenilmek madara olmadan sivasa dönsünler.

rmznshn 27.10.2015 20:49

Bence takımımız bu maça aşağıdaki gibi çıkacaktır.
Setkus
Cicinho Yiğit İbrahim Ziya
Burhan Adem Kone Atıf
Eneramo İ.Akın

34MUAMMER58 27.10.2015 21:05

[B]Bursayı necidmi mecidmi ne karın ağrısıysa o taşıyor,adamlar nerden buluyor getiriyor helal olsun,sivasspor bunu durdurursa galip gelir enkötü berabere kalır,eneramo sağlam döndü ,öyle bi forvetimizin olması özellikle atıfın etkisini artıracaktır,forvet arkasında atıf tek kalıyor ,okan ,o bölgede mehdi ve berkantıda kullanmalı [/b]

otceken58 27.10.2015 21:35

Formdaki yazıları okuyunca ruhum daralıyor artık kimsenin umudu kalmamış ne oldu bize 9 maç yaptık bana gore 6 sinda sergenin kadro kuruluş hatası ve oyuncu değişikliği yanlışlarından berabere kaldık cok rahat alabileceğimiz 6 macı resmen hediye ettik. Kimse buna itiraz etmez herhalde ancak şimdi hoca değişti hemen karamsar tablo kurmayalım artık olan oldu bir bakalım belki cok farklı olacak herşey Bursa maci belki donum noktası olacak NEDEN OLMASİN

by_hunter 28.10.2015 06:25

Moral açısından önemli bir maç

Yenilgi olmasında 1 puana razıyız...

baliliiiiii 28.10.2015 07:03

Vayyy maç bugün haaa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06.