SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Çoklu anket... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39617)

adres58 05.01.2016 12:20

Çoklu anket...

[IMG]http://i.sabah.com.tr/sbh/2016/01/04/650x344/1451913931031.jpg[/IMG]

Ara transfer dönemi bugün itibarı ile başladı. Bu ay sonuna kadar devam edecek bu dönemde sivassporumuza en elzem mevkiler sizler tarafından belirlenecek. Bakalım sizler hangi mevkileri önereceksiniz...

Kalasnikof58 05.01.2016 12:34

Cevap: Çoklu anket...

Boşuna oy vermeye gerek yok nasıl olsa almayacaklar

halilxx58 05.01.2016 12:54

[B]Transfere ihtiyaç yok: 1[/B]

Sayin Erdal Sarilar'da oyunu kullanmis ankette....

Dark Force 05.01.2016 13:05

Her bölgeye şart acil olan sağlam forvet

Ferhat06 05.01.2016 13:19

solbek,stoper,ortasaha ve forvet işaretledim.para yoksa sıkışmayın bozgunculuk yapmak istemem.:D

baliliiiiii 05.01.2016 13:27

Daha öncede yazmıştım
Bitirici ve hızlı iki forvet, yırtıcı sol kanat, hava toplarina hakim ve top dağıtabilen bir orta saha, ve demir gibi bir defans is görür ;) Arkadaş takımın geçmişine singer mi çekiyorlar
Bir zahmet bi baksinlar Hervé tum gibi kafa topu alan, Balili gibi süratli ve bitirici Mehmet Yıldız gibi güçlü ve top saklayabilen üçlü bizi şampiyonluğa götürüyordu be...

güneşyurdu 05.01.2016 13:28

kalecide lazım bizim [U][I][B]kaleci çizgi kalecisi [/B][/I][/U]yan top yok....[B][I][U]diyabekir in kaecisi acilen alınmalı[/U][/I][/B]...hem kalenin yedeği olmalı....2 -3 maç kayıp ettik bu kalec yüzünden yetmedi mi....takımın en aksak yönü kale-ön libero-forvet.

rezi 05.01.2016 13:31

İşaretlenenler aşağı yukarı aynı.Biz döküme bakalım, kendi kendimize gelin güvey oluyoruz veya kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz.Yönetim mi,onlara sesimiz hoş geliyor.

yerliturkuaz 05.01.2016 13:59

[B]Bize heyecan lazım, bize gençlik lazım bize, bize kazanma arzusu lazım., bize ruh lazım, bize aç futbolcu lazım, bize hedef koymuş başarı koymuş futbolcu lazım. Bunlardan birar tane transfer yapsak zaten başarı kendiliğinden gelir...[/B]

Has Sivas`li 05.01.2016 15:35

[B]Hasan, Hakan, Uğur gibi isimleri okuduktan sonra hiç transfer yapmasinlar daha iyi.

Onlara verecekleri parayı bir hayır kurumuna bağışlasınlar daha eftala geçer ve oradan gelecek dualar daha iyi olur!!![/B]

stain 05.01.2016 16:11

Bence transfere gerek yok bizim öncelikli olarak bi yönetim transferi yapmamız lazım

musa harun 05.01.2016 16:16

[QUOTE=stain;963085]Bence transfere gerek yok bizim öncelikli olarak bi yönetim transferi yapmamız lazım[/QUOTE]

Sen aday ol ben kulübe üye olup sana oy vercem

stain 05.01.2016 16:20

[QUOTE=musa harun;963087]Sen aday ol ben kulübe üye olup sana oy vercem[/QUOTE]

Kulübün tüzüğünü araştırıyorum ama resmi sitede 10 yıldır bu kısım hazırlanıyor diye açılmıyor.saygılar oy sözün var bak ona ğöre:)

NöOReaK 05.01.2016 17:30

Bence transfere ihtiyaç yok çünkü ihtiyacımız olan genç yetenekli geleceğimize yatırım amaçlı transferler olmadığı sürece boş. 30 yaş üstü futbolcuları alsak ne almasak ne.

muhsin koçak 05.01.2016 17:42

Santrafor olmazsa olmazımız hemde eneramo gönderilecekse 3 tane birden.

ihtiyar yiğido 05.01.2016 18:03

[B][I]Biz taraftarlar ne dersek diyelim, ne tavsiye edersek edelim, yönetim bildiğini okuyarak, genç ve kaliteli oyuncular yerine, futbol yaşı geçmiş, oynadığı kulüpten dışlanmış oyuncular ile görüşülüyor. Onun için kendimizi boş yere yormayalım.
Sivasspor da transfer dost ahbap ilişkisi ile şekilleniyor. Örnek mi teknik direktörümüz Okan Buruk, arkadaşı olan, futbol yaşı geçmiş Akhisar da kadro dışı kalmış Hasan Kabzeyi öneriyorsa, biz daha ne diyebiliriz ne önere biliriz ki. Madem Hasan kabzeyi alacaktınız, yaşı daha genç olan Batuhan'ı neden gönderdiniz.[/I][/B]

teknik 05.01.2016 19:29

Forvet, defans stoper, orta saha . kanat alınmalı.

34MUAMMER58 05.01.2016 20:02

[B]Futbolun dili 1 dir ,bizim gördüğümüzü umarım hocada görüyordur,okan hoca bu işlerde başarılı olmak istiyorsa,transferlerde hata yapmamalıdır,şuan takımın enbüyük eksikliği forvet ve sol açıktır,ümitin yerine kaliteli 1 stoper blunursa alınabilir,konenin yanına iyi 1 önlibero bulunabilirse alınabilir,alınacak oyuncu sayısı konusu muamma duruyor,başkan 4 diyor,hoca 5 diyor,yönetici 6 diyor ,bana göre enaz 6 tane kaliteli oyuncu gerekiyor,2 forvet 1 solaçık,1 önlibero,1 tanede atıf gibi topla oynayabilen ,seken dönen topları indirecek kapacak,serbest vuruşlardan gol bulacak ,atıfın yükünü azaltacak biri olmalı,ümitten bonservis alabilirsek iyi bir stoper alınmalı,tabiki tüm bu transferler para işi,yönetim ve hoca nederse o olacaktır,solu erkan ve mehdiyle idare ederiz ,adem 2.yarıya yetişir, konenin yükünü alır,defansda inşallah sakatlık olmazsa sezon sonuna kadar idare ederler,diye düşünebilirler,ben iyi 1 sol açığın,iyi 1 2 forvetin,atıfında ,burhanında,cicinyonunda performansını artıracağını düşünüyorum[/b]

Djamoka 05.01.2016 20:03

Eğer amaç borçsuz kulüpse bu memlekette muhasebecinin mali müşavirin alasi var.

YÖNETİM İSTİFA!!!!!!

Esrarenqiz 05.01.2016 22:51

Ya bırakın Allah aşkına ya. Taraftar sadece forvet için 3 transfer istiyor yönetim toplam 4 oyuncu alacağız diyor.
Keşke seçeneklere "yeni yönetim" şıkkı koysaydınız da oy verseydik. Kullanmadım ben oyumu çünkü hiçbir anlam ifade etmeyecek. Üç büyütülmüşler gelir burda 10 liraya maç izler. Biz gideriz 105 liraya izleriz. Eskişehirspor stadyumun koltuk dizaynıyla alakalı 4 proje hazırlatıp taraftarın oylamasına sunar, bizim yönetim toki ye ağzını açamaz. Altı üstü tamamen kırmızı olsun dedik be. Çok mu zordu tokiye sözünü geçiremedin. Sonrada yok sedat pekerin akrabası yok şu yok bu. Ne ağırlığın var senin ya? Yanınada farukla erdalı almıssın. Doldurun cebinizi.
Velhasıl kelam ben transfer değil yeni yönetim istiyorum!!!

dibba58 05.01.2016 23:41

Transferi bize sorsalar elbette ki ilk önceliğimiz santrafor olurdu.Sonra iyi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.

ready 05.01.2016 23:42

[B]sivassporun herşeyden önce futboldan anlayan yöneticilere ihtiyavı var öyle yok erdalbey yok faruk bey gibi beceriksiz ve basiretsiz vizyon sahibi yöneticilerin degil takımdan hatta kulüp kapısından içeri girmeleri bile caiz degil yeter artık arkadaş şu kulübün kanını emdiginiz iki güne kadar kimse sizi tanımazken kulüp sayesinde köşeyi dönen haramzadeler hay yediginiz parada sivassporun beş kuruşluk paraı varsa haram olsun[/B]

Sivasli010 05.01.2016 23:53

Bir tane daha şık olmaliydi : hepsi

Heralde herkes ona basardi

Kokomo 06.01.2016 07:26

"Transfere gerek yok" diyen 7 arkadaşı çok merak ettim şimdi ?

Kızgınlıktan mı yazmışlar yoksa cidden mi yazdılar acaba ...

3mC 06.01.2016 07:35

[QUOTE=Kokomo;963212]"Transfere gerek yok" diyen 7 arkadaşı çok merak ettim şimdi ?

Kızgınlıktan mı yazmışlar yoksa cidden mi yazdılar acaba ...[/QUOTE]

Bence zaten küme düşecez ne gerek var diye düşünenler onlar.

Kizilirmak58 06.01.2016 09:35

stoper, orta saha ve forvete 2 adam aldınmı tamam

tanju_58 06.01.2016 09:59

ankette yönetici seçeneğide olaydı iyiydi :)

Has Sivas`li 06.01.2016 10:46

[QUOTE=Kokomo;963212]"Transfere gerek yok" diyen 7 arkadaşı çok merak ettim şimdi ?

[B]Şahsen ben ismi geçen döküntüleri okuyunca, transfer yapılmamasının daha hayırlı olacağını düşünüyorum.
Boşuna parayı çöpe atmaya gerek yok![/B]

ihtiyar yiğido 06.01.2016 11:07

[B][I]Fazladan hiç bir transfer istemiyorum, sadece gönderilen altı oyuncunun yerine, iki iyi forvet, iki isabetli pas yapan orta saha, iki de iyi savunma oyuncusu alsınlar yeter.[/I][/B]

Rallim58 06.01.2016 12:11

[B]Kendine kulüp bul denilen futbolcuların, kulüp bulamamaları halinde yeniden takımımızda yer alacağı düşüncesiyle de olabilir mi? :)

Bu takıma takviyenin şart olduğu ortamda "transfere gerek yok" denilmesinin özü "kızgınlıktandır" diye düşünüyorum[/B]

adres58 06.01.2016 12:13

Hocam heslenmişlerdir de ondan demişlerdir... :D

slayer58 06.01.2016 12:42

stoper, orta saha, sol açık ve santrfor...

adres58 06.01.2016 14:36

1-Santrafor -----------> 90,09%
2-Orta saha -----------> 58,56%
3-Stoper-Ön libero ---> 51,35%
4-Sol kanat -----------> 50,45%

Şu zamana kadar Taraftar bunları istiyor...

NöOReaK 06.01.2016 14:54

[QUOTE=adres58;963267]1-Santrafor -----------> 90,09%
2-Orta saha -----------> 58,56%
3-Stoper-Ön libero ---> 51,35%
4-Sol kanat -----------> 50,45%

Şu zamana kadar Taraftar bunları istiyor...[/QUOTE]

Taraftar da çok şey istiyor canım.

Adem sakatlıktan dönerse ortasaha ve onlibero bölgesini kapatır o bölgeye takviyeye ihtiyacımız kalmaz.

Eneramoyu göndermekten vaz geçeriz santrafor ihtiyacı da ortadan kalkar.

Erkan Kaş antremanlarda biraz fazla çalışır sol kanat ta oynar. Sol kanata da ihtiyaç kalmadı.

Yönetimin gördüğü bizim göremediğimiz gibi aslında takımın transfere falan ihtiyaç yok. Devre arası transferi ekstra maliyet demek. Elimizdeki kadro rahatlıkla ilk 15 e girer.

Şaka maka da ben hiç iyi değilim :(

adres58 06.01.2016 15:31

[QUOTE=NöOReaK;963268]Taraftar da çok şey istiyor canım.

Adem sakatlıktan dönerse ortasaha ve onlibero bölgesini kapatır o bölgeye takviyeye ihtiyacımız kalmaz.

Eneramoyu göndermekten vaz geçeriz santrafor ihtiyacı da ortadan kalkar.

Erkan Kaş antremanlarda biraz fazla çalışır sol kanat ta oynar. Sol kanata da ihtiyaç kalmadı.

Yönetimin gördüğü bizim göremediğimiz gibi aslında takımın transfere falan ihtiyaç yok. Devre arası transferi ekstra maliyet demek. Elimizdeki kadro rahatlıkla ilk 15 e girer.

Şaka maka da ben hiç iyi değilim :([/QUOTE]

O zaman takıma ikibuçukluk almak lazım.. Nede olsa ucuz ikibuçuk lira :D :D

58_Buğra_98 06.01.2016 19:25

Taraftarı dinleyen var mı ki???

MOS-BY-58 06.01.2016 23:13

Transfere gerek yok diyen arkadaslari merak ettim...Günahlari boynuna ama bizim yöneticiler kullanmistir o oylari...

triper58 07.01.2016 10:19

[QUOTE=MOS-BY-58;963358]Transfere gerek yok diyen arkadaslari merak ettim...Günahlari boynuna ama bizim yöneticiler kullanmistir o oylari...[/QUOTE]

Ben dedim gelecek adamlar Hasan Kabze ,Pedriel ya da benzerleri olacağı için gerek yok dedim.Aslanlar gibi oynarız düşeriz bu adamların bedavadan para kazanmasını sindiremiyorum.

gogohan 07.01.2016 22:54

[B]Herkesde biliyorki forvet forvet forvet.[/B]

Sivasli010 07.01.2016 22:58

Forvet: Beklemede
Sol kanat (ve forvet arkasi: Cristian Tanase BITTI
Onlibero: Ettaz Hussain BITTI
Sol bek: Daha tig yok
Alternatif stoper: daha tig yok

Yani hussain ve Tanase'den sonra 3 transfer daha bekliyioruz:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52.