![]() |
Sivas Belediye Olimpiyatta esti...
Sevinçten Elim ayağım titriyor Sivas belediyeyi yürekten kutluyorum bizim Sivasspor'a örnek olmasını diliyorum.
|
Cevap: Sivas Bld.'den FLAŞ Galibiyet : 5-0 !
Helal olsun yiğidolar size, Sivasspor'un yapamadığını siz yapıyorsunuz, son 16ya kaldınız hemde Beşiktaş gibi takıma deplasmanda 4 gol atarak... Sivaslılara düşen Rize maçında stadı doldurmak, bu maçın 4 Eylülde yapılması için gerekli girişimlerde bulunulmalıdır.
|
[QUOTE=yiğido58sinan;966127]Ortada bir yavru sivas varsa şu haliyle medicana sivasspordur bu. Sivas Belediye yenilse bile oraya çıktığında medicanadan daha iyi futbol ortaya koyacak orası kesin.[/QUOTE]
Demiştim :) Sivasiimizin gururu Sivasimizin asıl temsilcisi geliyor :) Allah utandirmasin :) |
[B][I]Helal olsun Sivas Belediyespor'a, Türkiye ziraat Kupasında Beşiktaşı 4-3 yenerek gruplardan çıkıp tarih yazdılar ve Sivasspor'un olmadığı Zirat Türkiye kupasında Sivası en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyor.
Başarılarının devamını diliyorum ALLAH yar ve yardımcıları olsun.[/I][/B] |
boşuna ruh önemli diye demiyoruz.bu adamlar çok yetenekli olduğundan mı bu maçı kazandı?hayır..çünkü yürekleriyle oynadılar ve bir kez daha abilerine ders verdiler.bu ruhun yarısı bizim büyüklerde olsa avrupaya oynarız.TEBRİKLER SİVAS BELEDİYESPOR
|
tebrikler başarılarının davamı nı bekliyoruz
|
Sivas Belediyespor'u can-ı gönülden kutluyorum.Gol'ün birisi küfürcü Şenol'a,diğerleri Gökhan TÖRE ve Cenk TOSUN'a gelsin.
|
[B][I]Sivas Belediyespor'un, Ziraat Türkiye Kupasında, Beşiktaşı 4-3 yenip, grup birincisi olarak tarih yazdığı maçta, soğuk havada Olimpiyat stadinda Sivas Belediyespor'a destek için yerlerini alan o bir avuç, Sivas sevdalılarını yürekten kutluyorum. [/I][/B]
|
Bizdeki ruhsuzlar belediyedeki yiğidolarımızı ruhundan binde birini alabilseler ligin tozunu atarlar ama nerde helâl olsun Belediyeye çok önemli bir başarı ve galibiyet elde ettiler.
Son olarak Trabzonlu bazı futbolcular tvit atmışlar Belediyenin galibiyetinden dolayı rezalet falan diye zırvalamışlar. Onlara itafen; Vurur yüze ifadesi, Acıtır yiğidomuzun galibiyeti.... Epeydir yüzümüz gülmüyordu sizlerin sayesinde bir nebze olsun mutluluk yaşadık. Darısı bizdeki ruhsuzların cibiliyetsizlerin başına!!! |
Sivas BLD. takımını her izleyişimde (ki genelde kendisinden 1 veya 2 lig üstteki takımlarla) BÜYÜK GURUR VE MUTLULUK Duyuyorum !
Sonra aklıma birden SİVASSPOR geliyor ve UTANIYORUM ! HELAL OLSUN ASLANLAR SİZE HELAL OLSUN ! Utanın Sivasspor takımı utanın ! |
Sivas Belediyespor, Twitter'da TT listesine girdi. Güzel bir galibiyet oldu.
İnşallah Çaykur Rize'yi de elerler. Ama ligi dikkate almaları gerekiyor. İnşallah Play-Off hedefi kovalanır ligde. Bence bu sene çok önemli. Diğer yandan takımın adının Sivas Belediyespor olması bence daha çok tartışılabilirdi. İlerde bu takım renkleri, ismi gibi konuların gündeme geleceğini düşünüyorum. İnşallah 1-2 yıl içinde Ptt 1. Ligi'ne çıkma başarısı gösterir. |
Tebrikler Belediye.Mecnun Başkan İbrahim Akın ile Hasan Kabzeyi sepetleyin Burak ile Atilla'yı alın.
|
[B]Plakayi yazip Besiktasi deplasmanda gömen Sivas Belediyesporumuzla gurur duyuyorum :D :D
Sivssspor örnek alsin :)[/B] |
[QUOTE=badof58;966123]Beşiktaş as kadro çıkacak futbol şansı dışında bu maçın kazanılma ihtimali çok az, umarım mucizeyi gerçekleştirir ve Sivas'ın adını manşetlere yazdırırlar ama çok zor tabiiki de ..[/QUOTE]
Maçtan önce zor demiştim, ama maç başladıktan sonra bir his elinde sonunda maçın geleceğine dair oldu. Güzel oyun haddini bilerek çamura yatmadan her şeye rağmen zorlu bir virajı döndük. Emeği geçenlere helal o.sun .. |
[B]Sanıyorum 6 da 6 yaptılar,öncelikle bjk galibiyeti nedeniyle tüm teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum,aradaki 2 kademe klasman farkına rağmen ,lig liderini yenip gruptan lider olarak çıkmak kolay işdeğil,maalesef bjk ve diğer büyütülmüş takımlar nezaman dara düşşse hakemler devreye giriyor,bjk nin penaltısı çok komikti,bjk bu gazla peşpeşe goller buldu ,pozisyonlara girdi,belediye takımı asla bjk ye ezilmedi,çirkefe yatmadı,sertliğe ,pisliğe girmedi,başabaş top oynadı,elbetteki oyuncular arasında çok büyük kalite farkı vardı buna rağmen kazandı ,başarılarının devamını diliyorum[/b]
|
Helal olsun gurubun lideri olarak guruptan,çıkmayı başardılar
|
Sivas Belediye Olimpiyatta esti...
[CENTER][IMG]http://i.hizliresim.com/Vv7yoZ.jpg[/IMG]
[B][B]Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile İstanbul Olimpiyat Stadında karşılaşan Sivas Belediyesporumuz müsabakadan 4-3 galip ayrıldı ve grubu lider tamamladı.[/B][/B] Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında Beşiktaş ve Sivas Belediyesporumuz nefes kesen bir maçla karşı karşıya geldi. Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı Sivas Belediyesporumuz 4-3 kazandı ve grubu lider tamamladı. Beşiktaş ise ikinci sırada bir üst tura yükseldi. [B]GOLLER[/B] Sivas Belediyesporumuzun golleri 34'te penaltıdan Ali, 51'de Seyid ve 79'la 82'de Atilla'dan geldi. Beşiktaş'ın golleri ise ilki penaltıdan olmak üzere 54 ve 60'ta Cenk Tosun ile 64'te Gökhan Töre'den geldi. Bu sonuçla bir üst tura yükselen Sivas Belediyesporumuz Çaykur Rizespor'la; Beşiktaş ise Bucaspor'la eşleşti. Son 16 ya kalma başarısı gösteren başarılı ekibimiz Pazar gün Çaykur Rizespor'la karşılaşacak. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Sivas Belediyesporumuza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız... [/CENTER] |
Cevap: Sivas Belediye Olimpiyatta esti...
Atilla sivasspora alınsınnn
|
Muhteşem arzu, muhteşem ruh, muhteşem kondüsyon. Dikine futboluna hayran kaldım Belediye'nin topu kanada atıp oldurmuyorlar. Hemen çıkıp dikine araya sızan forvetleriyle harikalar. Allah yollarını açık etsin. Koşarak çıktım meydana. Helal olsun size !
|
[B][U]Quarizmalarini çizdik...
[/U][/B] Utanmaz adamlara lakayt ve alayci oyunlarinin dersini vermis olduk... Tebrikler Sivas Belediyespor... Gururumuz oldun... |
harika bir galibiyet kelimeler sığmaz bu sevinci ifade etmek için
Futbolcuların sahaya yansıttığı takım ruhu herkese örnek olacak cinsten, başta da Sivasspor'umuza hem beşiktaşa, hem 1461 e güzel bir çalım atıldı. hem de bu karşılaşmaları aynı gün ve saatte oynatmayan federasyona Maç sonrası Mustafa Ateş'in maç sonrası Hükümet Meydanı'ndan yaptığı canlı yayın da ayrı bir güzeldi. Doğal ve ruhumuzu anlatan bir yayın oldu maç sonucu ile ilgili tek üzüldüğüm nokta rakibimizin Ç. Rize olması oldu, bu da nazar boncuğumuz olsun Beşiktaş biraz da lider çıkıp Rize ile eşleşmekten kaçtı sanırım yine de tarif edilemez mutluluğu bize yaşattığı için Sivas Bld Spora teşekkür ederiz |
Özel Haber / Metalist Kharkiv , Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Atilla Yıldırım'ı Karabükspor maçından sonra Beşiktaş maçında da izledi.
|
harika bir galibiyet kelimeler sığmaz bu sevinci ifade etmek için
Futbolcuların sahaya yansıttığı takım ruhu herkese örnek olacak cinsten, başta da Sivasspor'umuza hem beşiktaşa, hem 1461 e güzel bir çalım atıldı. hem de bu karşılaşmaları aynı gün ve saatte oynatmayan federasyona Maç sonrası Mustafa Ateş'in maç sonrası Hükümet Meydanı'ndan yaptığı canlı yayın da ayrı bir güzeldi. Doğal ve ruhumuzu anlatan bir yayın oldu maç sonucu ile ilgili tek üzüldüğüm nokta rakibimizin Ç. Rize olması oldu, bu da nazar boncuğumuz olsun Beşiktaş biraz da lider çıkıp Rize ile eşleşmekten kaçtı sanırım yine de tarif edilemez mutluluğu bize yaşattığı için Sivas Bld Spora teşekkür ederiz |
Helal olsun yiğidolar size, Sivasspor'un yapamadığını siz yapıyorsunuz, son 16ya kaldınız hemde Beşiktaş gibi takıma deplasmanda 4 gol atarak... Sivaslılara düşen Rize maçında stadı doldurmak, bu maçın 4 Eylülde yapılması için gerekli girişimlerde bulunulmalıdır.
|
Q7 bize lüks gelir, biz Kartal'a bineriz ;)
|
Tebrikler Sivas Belediye Spor. Biz bitti demeden bitmez. Küfürbaz Şenol aldın mı alımını. Kankisi Trabzon için de üzülmüştür. Yazııık.
|
[QUOTE=fark58;966170]Helal olsun yiğidolar size, Sivasspor'un yapamadığını siz yapıyorsunuz, son 16ya kaldınız hemde Beşiktaş gibi takıma deplasmanda 4 gol atarak... Sivaslılara düşen Rize maçında stadı doldurmak, bu maçın 4 Eylülde yapılması için gerekli girişimlerde bulunulmalıdır.[/QUOTE]
Eğer maçı 4 eylülde oynarsak Rizeye çok güzel bir kıyak yapmış oluruz. O Rize Muhsin Yazıcıoğlu stadında kızak gibi kaymalı... Çok büyük hata yapaız çoook... |
[IMG]https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12645176_10153713189206117_2004579974766273580_n.jpg?oh=4b1b60bfbe4d6672de7e3d1d007820af&oe=5743506F[/IMG]
|
Bu sene cogu macini izledim belediyenin.Gercekten yetenekli oyuncular var.ozan seyit yakup kaleci serkan aykut burak ali atilla. Sezon basinda lige yeni cikmis olmanin verdigi acemilikle cok rahat kazanabilecegi maclari verdiler.Devre arasinda iyi calismislar sivasspor gibi yatmamislar. Bu sene kupada buraya kadar gelerek misyonlarini fazlasiyla tamamladilar bundan sonra olmasa bile bu da basaridir. Eger bu sene ligi ortalarda bitirir hatta playoff sansida var ama biraz gercekci olalim seneye bu kadroyu fazla bozmaz ustune bikac iyi takviyeyle ptt 1. Lig yakindir. Cok iyi planlanmis iyi yonetilen bir kulüp. Zaten Türkiye geneline baktigimiz zaman belediye kuluplerinin daha iyi yonetildigini goruyoruz.Sivas belediye bunlardan birisi. Yolları acık olsun.Gururluyum böyle bir takima sahibiz.
|
Bu takım önümüzdeki sezon bi kaç kaliteli transferle liginde şampiyon olur...
|
[QUOTE=adres58;966174][IMG]https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12645176_10153713189206117_2004579974766273580_n.jpg?oh=4b1b60bfbe4d6672de7e3d1d007820af&oe=5743506F[/IMG][/QUOTE]
Bir taşla iki kuş...turu atladığımızamı sevinsek...hamsi tavayamı sevinsek yoksa bu hamsilerin heveslerinin olmayan kursaklarında kalışınamı bilemedimm..bilemedimmm bilemedimm 😀 😀 😀 yaşa belediye ne diyelim daha !!! |
[B][I]İstanbul da yaşayan yiğido kardeşlerim bilir, Olimpiyat Stadının rüzgarı adeta fırtına gibi eser, ama bu sefer Olimpiyat da, Sivas Belediyespor esti, hemde öyle bir esti ki, uçan Kara Kartalı bile yerle bir etti.[/I][/B]
|
Sivas Belediye'ye helal olsun darısı Sivas'taki maçta bize
|
Tebrikler...Herseyden önce Sivas Belediyespor bunu hep yapiyor.Adeta kupa takimi oldu cikti.Birgün o kupayi Sivas´a getirirlerse kimse sasirmasin.Hem tur atladilar hemde kulüp maddi acidan kupa gelirleriyle biraz olsun rahatlar.Dün belediyespor´la Besiktas arasinda sahada ne fark vardi.
Demekki futbol yürek oyunu yüregini koyarsan bu is oluyor.Sivasspor yönetiminin belediyespor´dan cok ögrenecegi seyler var.Hem yönetim bazinda ,hem transfer hususunda.Seneye bu oyuncular kapisilir Sivasspor yönetimi seyirci kalirsa hic sasirmam.Cünki bu yönetim burnunun ucunu göremedigi sürece Sivasspor böylesine kötü günleri hep yasayacak ve yasatacak.... |
Zaferler Zafer hocamızla geldi, Allahın izniyle de bundan sonra da gelecek. Hala tüylerim diken diken. Bu gururu yaşattığınız için hepinize çok teşekkürker yürekli insanlar topluluğu
|
Bir hatırlatma: 7 şubatta(tarih değişir mi bilmem) Belediyesporumuz tuzla maçına istanbula geliyor. İstanbuldaki yiğifoların destek vermesi lazım. Ben kastamonulu arkadaşım ve kuzenlerimle yerimi alacağım. Haydi yiğidolar maçaa
|
son haftalarda takım çok formda peşpeşe galibiyetlerle yolumuza devam ediyoruz rize maçı pazar günü 12.00 de Allah nasip ederse maça gideceğiz ve destekleyeceğiz neden bir çeyrek final olmasın sivassporda bulamadığımız huzuru 4eylülde bulduk uzun zaman sonra hiç bu kadar mutlu olmamıştık emeği geçen herkese teşekkürler
|
sivasspor türkiye kupasında iki kez yarı final oynamıştı umarım sivas belediye ile final oynarız tek kelime ile helal olsun
|
Tebrikler yiğidolar 4 -3 olduktan sonra maçı izleyemedim her tarafım titriyordu
|
Tebrikler yiğidolara yürekten başarılar diliyorum inşallah kalan maçlarda bu başarılarının davamı gelir kupada final oynarız.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:29. |