![]() |
Okan BURUK istifasını verdi...
[IMG]http://i.hizliresim.com/1MRL4N.jpg[/IMG]
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk görevinden ayrıldı... Okan Buruk, "Mecnun Otyakmaz’a istifamı sundum ve yönetim kurulumuzun da uygun görmesi ile yollarımı ayırdım" dedi. [B]AYRINTILARI PAYLAŞACAĞIZ[/B] |
Cevap: Okan BURUK istifasını verdi...
Ben bülent uygunla PTT ligine düşmeye razıyım başkan bize bülent uygunu getir..
|
Şimdi takım üstünde etki edecek prensipli disiplinli bir hoca bulma zamanı
|
Gelmesi bile hata idi
Gidişi geç bile kaldı Şimdi pişman olmayacağımız iyi bir hoca |
Okan Buruk İstifa Etti
Son dakika olarak resmi siteden mesaj yayınlandı. Herşeye rağmen nasip değilmiş diyelim. Bu saatten sonra yanlış mesajlar bize uymaz. Mutlaka hoca elinden geleni yapmıştır ama olmayınca olmuyor. Eleştirilecek konular farklı noktalarda. Bu durumda Okan Buruk da başarılı olamadı.
Ben Samet Aybaba ismini söylediğimde çok şaşıranlar olmuştu o dönemde. Ama Eskişehir'e umut verdi. Farklı oyuncular deneme ve heyecan oluşturma çok önemli. Şimdi çoğu kişi alay edecek ama Güvenç Kurtar ismini öneriyorum. Eğer PTT'ye düşme ihtimali yüksek görülüyor ve kabulleniliyorsa Erdal Keser gibi bir isimle en baştan sıfırdan yeni bir yapılanma yapılabilir. Ama kulislerde konuşulduğu gibi Mesut Bakkal gelecekse ne olur bilemeyiz. |
Son dakika olarak resmi siteden mesaj yayınlandı. Herşeye rağmen nasip değilmiş diyelim. Bu saatten sonra yanlış mesajlar bize uymaz. Mutlaka hoca elinden geleni yapmıştır ama olmayınca olmuyor. Eleştirilecek konular farklı noktalarda. Bu durumda Okan Buruk da başarılı olamadı.
Ben Samet Aybaba ismini söylediğimde çok şaşıranlar olmuştu o dönemde. Ama Eskişehir'e umut verdi. Farklı oyuncular deneme ve heyecan oluşturma çok önemli. Şimdi çoğu kişi alay edecek ama Güvenç Kurtar ismini öneriyorum. Eğer PTT'ye düşme ihtimali yüksek görülüyor ve kabulleniliyorsa Erdal Keser gibi bir isimle en baştan sıfırdan yeni bir yapılanma yapılabilir. Ama kulislerde konuşulduğu gibi Mesut Bakkal gelecekse ne olur bilemeyiz. |
belki bu klübe gelen en iyi niyetli,karakterli,düzgün ve ahkalı hocaydı ama en berbat teknik direktörlerinden de biriydi.henüz yolun başında ve şuan için büyük takımlardan birinde yar.hocalık yapması daha uygun olacaktır.kendisine başarılar dileriz...
|
Başkan bize Bülent uygun u getir düşürürse de o düşürsün çıkacaksak ise de o çıkarsın
|
bülodan başkası boşa
|
mesut bakkalla anlaşıldığı iddiaları var.inşallah doğru değildir
|
Bulen h[oooooooooiica olursa olur onunla geldik onunla gideriz
|
Beklenen karardı güle güle buruk
|
Azim
Sabır İstikrar vatan millet sakarya ile kurtuluruz Hadi bakalım Sivas sivas olalı böyle eziyet görmedi |
nihayet istedigimiz oldu ama kim gelecek hoca olarak o önemli
|
bir dönem sivasspor formasını giymiş yılmaz vural neden olmasın!
|
[B]bülent uygun gelmelı [/B]
|
[B]Hayırlısı olsun,yolu açık olsun,emekleri için teşekkür ederim,eline geçen fırsatı iyi değerlendiremedi,devraldığı takım hermaçta galibiyeti kaçırıyordu,öyleki sergeni yollarken lig rekorlarını kırarak gitti,o takımın üstüne birşey koyamadığı gibi ,mevcut takımın gücüde tükendi,aratransferde öyle iyi kullanılmadı,gitmesi elzem oldu,şuanda tüm taraftarlar takıma düştü gözüyle bakıyor,gelecek hoca bu bakımdan rahat olacak,ben okanın kendini geliştirmesi gerektiğine inanıyorum,yönetimin hatalarından belkide en büyüğü oldu,güle güle gitsin[/b]
|
Kesinlikle bülent uygun gelmeli
|
Sivas'ımız ve Sivassporumuz için iyi günlere ilk adım olur inşaallah.Hadi hayırlısı.
|
Bülent uygundan başkası değildir insallah
|
hele şükür gitti rize maçına odaklanıyoruz şimdi. kim gelirse gelsin
|
okan hocanın yerine mesut bakkal gelirse yönetimin takımdan daha kötü durumda olduğu anlaşılır.
|
mesut bakkal gelmese bari ben pek güvenemiyorum mesut hoca ya
|
sıvas spora hayırlı olsun cok sevındım ptt lıgıne duseceksede bulent uygunla duselım okan super lıg calıstıracak kapasıte su an yok ve dısıplınde yoktu takım oyunu oynatamıyordu ısabetlı oldu keske ıkıncı yarının basında gıtseydı su an belkı puan olarak 20 nın ustunde olurduk hayırlısı ısabetlı bır karar herkese selam
|
İş te. BU
Haydi başkan disiplin ve hırslı bir hpca |
Ogh be helesukur, umarim Mesut Bakkal gelmez. Ismail Kartal da gelmesin(okandan farki yok).
Umarim Bulent Uygun, Ertugrul Saglam ve Ersun Yanaldan birisi gelir. |
Osmanlı spor karşısındaki sivassporu gördükten sonra bu takımın başına olanın gitmiş olmasıyla gelecek hocanın ne kadar farkı olacağını görmek istiyorum.Yeni transferler maddeler sıradan vasat adamlar.Olağanüstü bir atıf veya cicinyo tarzında değiller.Takımda fark ortaya çıkaracak transferler değiller.Zaten kalite olsalar bizim yönetim gibi beleş oyuncu arayan transfer olmazlardı.Bu takım bir kaç yıldır yapılan transfer politikası ile bu duruma geldi.Bir kaç aydada sıradan oyuncularla sağlanamaz.Bu malzeme ile en vasıfsız hoca veya çok üst düzey bir hocanın farkının olmayacağını dusunuyorum.Maalesef yönetim takımı yıllardır sıkıntı içinde olan bir antep,mersin,eskişehir ve daha bir çok takım kadar ligde tutmayı başaramadı.Daha bu yıl borç değil paramız kalmadı dedikleri yıl takımı düşmeye en büyük aday durumuna dusurduler.
|
Küme düşsekte Sivaslı Uygunu istoyor..bu kadar net...
|
Ne desek ne söylesek boş.
M.Bakkal bu takımı bir keresinde ipten aldı doğru ama odonem rakipler erken veda etmişlerdi. Yinede gelirse sonuna kadar bu işi goture bilir gibi duruyor. İ.Kartal Eskişehirde gördük bu takıma şuan fazla birşey katamaz yani balıklama düşeriz. B.Uygun Sivasspor tarihinin en başarılı hocası kendisi şuan aktif görev yapıyor ve henüz gelmeyi düşünmediğini defaatle belirtiyor. Gelirse duseceksek te başganim la düşelim canı sağolsun derim. Y.Vural gelse biraz kipirdaniriz ama bize yeterli olurmu bilinmez E.Sağlam Sezon ortasında takım alacak bir adam değil gelme ihtimalini sıfır olarak görüyorum. Cesar ve ersun kesinlikle gelmezler. g.kurtar ne olacağı belli olmaz kapalı kutu denenmemiş bir isim denene bilir. B.korkmaz mersinde iyi işler yapiyorken kapı dışı edildi bence gelmez gelişen de okan ve sergenin üzerine çıkamaz. İnşallah bu takımı ligde tutacak bir hoca gelir. |
Ankara'dan bir gazeteci Mesut bakkal ile Sivasspor'un anlaştığını bildirdi hayırlı olsun...
|
Bülent hoca başka çare yok
|
Asker yola çıktı geliyor....
|
Bulen basga?nnnnnnnn ne olursa. Olsun
|
Haydi Sivas titre
Kendine dön |
Mesut Bakkal'a bu tepki niye?
Beş sezon önce, yine aynı durumda bizi düşmekten Mesut hoca kurtarmamış mıydı? Geçen sezon Gençlerbirliği'ni de o düzlüğe çıkarmamış mıydı? Mesut Bakkal doğru karar. |
[QUOTE=Poyrazcan;967321]Mesut Bakkal'a bu tepki niye?
Beş sezon önce, yine aynı durumda bizi düşmekten Mesut hoca kurtarmamış mıydı? Geçen sezon Gençlerbirliği'ni de o düzlüğe çıkarmamış mıydı? Mesut Bakkal doğru karar.[/QUOTE] İçerde dışarda acil 3 puanlara ihtiyacımız var. Mesut Bakkal bizle uyum sağlamıştı evet ama o seneki şartlar da çok önemli. 7 veya 8 beraberlikle ligde kalmıştık. Ertesi sene Gs galibiyetiyle başlamamıza rağmen savrulduk. Tribünler Mesut Bakkal'ı istifaya davet ettiğinde Mesut Bakkal'ın maç sonunda basın toplantısındaki halini hatırlıyorum. Bu sene transfer yasaklı Mersin'de de başarılı olamadı. Ama yine de bana soracak olursanız hali hazırdaki bu şartlar altında tercih edilecek 5 isimden birisidir. |
Mesut Bakkal mı bizi kurtaracak bırakın yahu bu işleri illallah ettireceksiniz bize yine...
Umarım ben pişman olurum bu söylediklerim için umarım. Yönetim kendine bir kukla arıyor anlaşılan. Bu teknik adam tercihinden sonra benim için yönetim de vizyonunu kaybetmiştir. Dediğim gibi umarım ben yanılırım ben söylediklerim için pişman olurum... |
Bizim gelin kilim dokur döner döner yine dokur Mesut bakkalında ömrü uzun olmaz
Yine günü birlik düşünceler |
Şükürler olsun sonunda gitti bana görede Bülent uygun gelmeli çünkü o Adamın hedefleri var şimdiye kadar Mesut bakkal vb hedefleri olmayan çok iyi hoca olsalarda takımı şampiyon yapacağına inanmayan td ler yüzünden çile çektik bizler Bülent uygun'la coştuk domingez li roberto carlosla coştuk bu nedenle hedefinde şampiyonluk Avrupa ligi olan td istiyoruz (tabi bu sezon bu ligde kalabilirsen gelecek sezona, ligden dussekte yeniden super lige çıkarması icin)oda bana göre Bülent uygun
|
Teşekkür ederiz yinede inşallah ligde kalmayı başarırız...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:03. |