SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-0 Kasımpaşa -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39807)

SivasSpor.Com 05.03.2016 14:05

Sivasspor 1-0 Kasımpaşa -ikinci devre-

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46707&token=55699[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 25. Hafta: Medicana Sivasspor - Kasımpaşa maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 14 Mart Pazartesi

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat: [/B]19:00

[B]Maçın Hakemi: [/B] Yaşar Kemal Uğurlu

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

antik58 05.03.2016 14:08

Cevap: Sivasspor - Kasımpaşa

Takıma bakarsak Kasımpaşa perişan eder bizi maalesef.

çorluluyiğido 05.03.2016 14:16

[FONT="Arial Black"]formalite maçı olur.hiç umudum yok.bari emre öztürk(23) hussain(22) çağatay(23) david(24) gibi gençler oynasın da birkaçını kazanalım.hasan(34),ibrahim akın(32),ademden(33) hem genç hem potansiyeli hem de yeteneği fazla..ama bunu mesut hoca görmüyor.[/FONT]

4eylül 05.03.2016 14:31

Bu bakkalla galibiyet zor adamım sistemi mağlubiyet üzerine kurulu yazık oluyor sultan şehir sivasımıza

asinancetin583 05.03.2016 14:32

Aslında çok umutlu değilim sanırım ama mesele Sivasspor ise son saniyeye kadar pes etmek yok. Gençler kayseriyi yendi, haftaya fb deplasmanindalar. Ölmek var düşmek yok dedik bir kere, sonuna kadar devam..

34MUAMMER58 05.03.2016 14:44

[b]Bu takımın düşmesini 4 gözle bekleyip,herzezon başında kağıt üstünde düşüren ,şimdide takım kötü gidiyor diye ,düştük ,bittik,ptt lige merhaba gibi sinir bozucu yazılar yazan yiğidoşlara inat,ben bu takımın matematiksel şansı devam ettiği sürece ,umudumu koruyacağım,belki kayseri kazanmış olsaydı,kasımpaşa maçının çokda önemi olmazdı ancak,kayserinin yenilmesile sivasspora 1 son dak. piyangosu çıktı diyebilirim,kayserinin fb ye gittiğini düşünürsek ,sivasspor-kasımpaşa maçının önemi çok çok artmıştır,kazandığımız takdirde fark 2 ye iner,bizim için lig yeniden başlar,idda ediyorum ,önümüzdeki Kasımpaşa ve ts maçını kazanırsak bu ligde kalacağız,belki mersin maçındaki silik futbol hepimizin umudunu kırmış moralini bozmuş olabilir,ancak Kasımpaşa yenilmeyecek takım değil,bu maçta şehir kenetlenmeli,o 4 eylül full doldurulmalı,başka sonuç alternatifinin olmadığı benim için tek ihtimalli maç,sivasspor kazandı kazandı kazanamazsak ,ne matematik hesabı kalır, nede fizik,kimya,biyoloji,mantık,istatistik hesabı kalır,vur kır parçala bu maçı kazan hesabı 1 maç ,kazandığımız takdirde bu moralle tsyide yeneceğimize yürekten inanıyorum,yaw biz bu takımı istanbulda elimizden kaçırdık,ts dediğimiz takımı sahamızda silindir gibi ezdikte yenildik,bu kadar umutsuz olmanın anlamı nedir?ya destek olursunuz ,yada susarsınız bu kadar basit ,futbolcuların ,hocanın hata yapma lüxsünün olmayacağı kader maçımızı k-a-z-a-n-a-c-a-ğ-ı-z .[/b]

Elbeyliliyiz 05.03.2016 14:47

Adam gibi bir teknik heyet getiremediniz yönetim. Takim kendine güvense Tanase ye atif yüzde yüz gol pasi Verdi neoldu Adam Topa Bile vuramiyor, Hayrettini getirseniz bunlardan iyi oynar.

Oktayy58 05.03.2016 14:49

Cicinho'nun yokluğunu fazlasıyla hissettik mersin maçında.
Bu hafta burhan ve david ilk 11'de başlaması lazım.Ayrıca tanase sol açık oynamalıdır.
İbrahim akın mümkünse ilk 18'de bile olmamalı.
Kasımpaşa oldukça iyi bir takım.Ama son vuruşlarda etkili olabilirsek neden olmasın..

34yigido34 05.03.2016 14:52

Bunlar artık formalite maçlarımız güzel maclar oynayıp lige veda edelim

shang 05.03.2016 15:20

kasımpaşa bize ters gelen takımlardan birisi iyi zamanımızda bile çok zor kazandığımız bir takım taş gibi bir takım işimiz çok zor umutlarımızı koruyoruz tam fırsat ayağımıza geliyor ama biz geri çeviriyoruz 3 oldu kayseri yenilir bizde yeniliriz kolay fikstürden çıktık artık bundan sonra ki fikstürde kolay maç yok eskişehir antalya gibi takımı evimizde bir daha zor buluruz ...

Mehmet ATEŞ 05.03.2016 15:22

Bu kadar ümitsiz olmayın Kasımpaşa maçını alirizda önemli olan ts maçından puan çıkarmak iki maç üst üste kazansak takım taraftar ayağa kalkacak 5 puan kapatılmayacak bir fark değil bakkalin risk alip maça çift forvet başlaması lazim kaybedeceksek de kazanmaya oynayip kaybedelim bu saatten sonra korkakliga yer yok

35gürün58 05.03.2016 15:44

Kadere bak bizi yenmek için mücadele eden Mersin'in çalıştırıcısı Ümit Özat Sivas'lı

Bu hafta da yine bizi yenmek için mücadele edecek takımın çalıştırıcısı Çalımbay yine sivas'lı

ağaç Baltaya demiş ya beni kesiyorsun ama zoruma giden sapın benden.. ne yapayım.

Efe Sivasspor 05.03.2016 15:47

Daha oylama yapmadım belki mesut bakkal giderde kazanırız butonuna basarım diye

A.Turan Korkmaz 05.03.2016 15:58

- Kalede Setkus, geride Ziya, Oumari, Boye, Cicinho, ortada Hüseyin, Mehdi, Burhan, Atıf, Yiğit ve önde Texeria ile maça başlanıp hamle oyuncusu olarak da Beykan, Hasan ve Adem Koçak kenarda tutulmalı diye düşünüyorum.
- Artık bizi sadece Eskişehirspor, Kayserispor ve Mersin İ. Y.'nin kalan maçları ilgilendiriyor.
Kalan maçlar:
Ss : Kas., TS(D), Bursa, G.Ant.(D), BJK, Baş.(D), Akh., GB, Kays.(D), FB
Eses: Akh., Kay.(D), GS, Osm.(D),Konya, Mers.(D), TS,G.Ant.(D), Baş.,GB(D)
Mers: TS(D), G.Ant, Baş.(D), GB, FB(D), Esk., Rize(D), Ant., Kas.(D),Bursa
Kay.: FB(D), Esk., Rize(D), Ant., Kas.(D), Bursa, BJK(D), Akh.(D),SS, GS(D)

- İlk bakışta en zor fikstürün Kayserispor'da olduğu görülüyor ama onun da bizden 5 , Mersinden 3 puan fark önde oluşu bunu dengeliyor.
- En kolay fikstür Eses'te sanki, İT(İstanbul Takımlarıyla) maçlarından birtek GS kalmış ama zor deplasmanları da var.
- Mersin ve Sivas'ın fikstürü çok yakın ve oynayacakları takımlar aynı gibi. Ama bizim içerde oynayacağımız bazı zor takımlarla onlar deplasmanda oynuyorlar.
- Pes eden olmazsa son haftaya kadar ligde kalma yarışı sürer.
İçerdeki maçları mutlaka alıp dışardan puanlar getirmeliyiz.
Kasımpaşa maçı da %100 galip gelmemiz gereken bir maç.

Kalasnikof58 05.03.2016 16:00

eğer fantezi peşinde koşan bakkal amca aptalca bi kadro çıkarmazsa yeneriz
setkus
boye-ibo-oumari-ziya
adem-yiğit
burhan-aatıf-kabze
texeira

münihli_58 05.03.2016 16:19

[I]Iceride Kasimpasa maclari hep zor gecmistir bizim taraftara cok is düsüyor ama mac Pazartesi aksami yani pek umudum yok taraftardan.. :confused:
Umarim Riza hocam bize bir kiyak yapar :rolleyes:[/I]

DoomsDay58 05.03.2016 16:30

Asıl kazanmamız gereken maçları kazanamadık bundan sonrakileri mi kazanıcaz güldürmeyin adamı. Bu maç berabere biterse öpüp başınıza koyun

silverli 05.03.2016 16:57

bizim maça çıkarken ki 11 miz maalesef kazanmak üzerine değilde beraberlik olsunda kazanırsak kazanırız kadrosu.

bence

stkus
cici boye oumarı zıya

mehdi yiğit

burhan etzaz atıf

texerıa

olmalı..antalya ve mersin maçında beraberlık bıle bıze yetmezken neden son yarım saat fılan çıft forvet oynamadık? gerekırse defanstan boye yı bıle ılerı gönderırım ben. ortalıgı karıstırır bı sekılde atarız. ama maalesef bu son maçlarda boyle olmadı. bızım artık ya herro ya merro maçlarımız rısk almaktan baska çare yok napıp edıp kazanalım. bi kerede sanş bizden yana olsun..

58gürün58 05.03.2016 17:19

Bak kayseride yenildi. Şu mersin maçını alsak harika olacaktı. Allah büyük inşallah iyi olur sonuç.

sedohan58 05.03.2016 17:51

Mesut Bakkal bi futbolcuya takarsà takıyor huseyin niye oynamaz texeria niye oynamaz derdin ne hoca ibrahim akın ile adem kocağı mı kazancan tekrar haklısın ikiside uzun süre sivassporà faydalı olacakya 10 sene 15 sene daha oynarlar. Yazıklar olsun bizi bu hale düşürenlerin ALAYINA.. Bu saatten sonra maç ne olur ne olmaz konuşmanın bir anlamı kalmadı.. 7 maç yenersen kalırsın ligde ki temennimiz bu lakin imkansız gibi bir şey hayırlısı.. Saygılarımla

Sivasspormysoul 05.03.2016 17:56

Kıymetli Yiğidolar,
Buda Kasımpaşaspor maçında benim Medicana Sivasspor için 11 im.

Ernastas Setkus /(Korcan'ı görmek isterdim ama maç eksiği var)

Çağatay Çeken - İbrahim Öztürk - Qumari - Emre Öztürk

Mehdi Taouil - Yiğit İncedemir

Burhan Eşer - Etzaz Hussain - Aatif Chahechouhe

David Texeira

Yedekler :
Korcan Çelikay
Cicinho
John Boye
Ziya Erdal
Adem Koçak
C. Tanase
Hasan Kabze

Saygılarımla.

kaplanlı 05.03.2016 18:15

mesut bakkal la maç kazanmak çok mümkün değil.biraz abartı olabilir ama sanki takımı düşürmeye gelmiş.

fatihcan58 05.03.2016 18:32

Maç Değerlendirmesi,

Kalede, sestkus, ( korcanı tasfiye ederi ama oynatmazlar)

Defansta solda Ziya (Emre öztürk ü oynamalı ama oynatmazlar ), stoper boye, oumari sağda cicinho

Ön libero, Mehdi ve yiğit,

Ortada , etzez hüseyin olur.

Solda aatif,
Sağda, Burhan Eşer

Forvet; Texeria

Bu maçı almak için taraftara ihtiyaç var.

Mesut Bakkal saçmalaz, hasan kabze, beykan, tanase ziyaya başlamaz illede sol da ziyayı oynatacam Emre öztürk ü oynatmam derse yine önce beraberlik sonra galibiyet derse bu Maçtanda elimiz boş döneriz.

Mersin maçında ki gibi saçma sapan değişiklikler yapmazsa Adem, İbrahim akın gibi işimiz kolay olur itici güç olarak Beykan, hasan kabze, tanase değişikliği olabilir

birdokuzaltiyed 05.03.2016 18:50

[B]Aklıyla oynayan birazda kabiliyeti ve mücadele azmi olan bir takım olsaydık şimdiye kadar çoktan 35 puanları bulurduk.24 haftadır olmayan bu yetiler acaba bu hafta mı gelecek bu beylerin üzerine ki maç kazanacaklar.Sen .... olursan semer vuran çok olur. [/B]

kaplanlı 05.03.2016 18:59

Cevap

[QUOTE=34MUAMMER58;970077][b]Bu takımın düşmesini 4 gözle bekleyip,herzezon başında kağıt üstünde düşüren ,şimdide takım kötü gidiyor diye ,düştük ,bittik,ptt lige merhaba gibi sinir bozucu yazılar yazan yiğidoşlara inat,ben bu takımın matematiksel şansı devam ettiği sürece ,umudumu koruyacağım,belki kayseri kazanmış olsaydı,kasımpaşa maçının çokda önemi olmazdı ancak,kayserinin yenilmesile sivasspora 1 son dak. piyangosu çıktı diyebilirim,kayserinin fb ye gittiğini düşünürsek ,sivasspor-kasımpaşa maçının önemi çok çok artmıştır,kazandığımız takdirde fark 2 ye iner,bizim için lig yeniden başlar,idda ediyorum ,önümüzdeki Kasımpaşa ve ts maçını kazanırsak bu ligde kalacağız,belki mersin maçındaki silik futbol hepimizin umudunu kırmış moralini bozmuş olabilir,ancak Kasımpaşa yenilmeyecek takım değil,bu maçta şehir kenetlenmeli,o 4 eylül full doldurulmalı,başka sonuç alternatifinin olmadığı benim için tek ihtimalli maç,sivasspor kazandı kazandı kazanamazsak ,ne matematik hesabı kalır, nede fizik,kimya,biyoloji,mantık,istatistik hesabı kalır,vur kır parçala bu maçı kazan hesabı 1 maç ,kazandığımız takdirde bu moralle tsyide yeneceğimize yürekten inanıyorum,yaw biz bu takımı istanbulda elimizden kaçırdık,ts dediğimiz takımı sahamızda silindir gibi ezdikte yenildik,bu kadar umutsuz olmanın anlamı nedir?ya destek olursunuz ,yada susarsınız bu kadar basit ,futbolcuların ,hocanın hata yapma lüxsünün olmayacağı kader maçımızı k-a-z-a-n-a-c-a-ğ-ı-z .[/b][/QUOTE]

usta maç futbolcuyla ve teknik adamla kazanılıyor.bizde ikiside yok.

34MUAMMER58 05.03.2016 19:16

Cevap: Cevap

[QUOTE=kaplanlı;970119]usta maç futbolcuyla ve teknik adamla kazanılıyor.bizde ikiside yok.[/QUOTE]

Elbette haklısınız,ancak şöylede düşünmek lazım,mesut hocayı yeteri kadar eleştirdik ,hata yaparsa elbette eleştireceğizde ,yiğidi öldür hakkını yeme derler,mesut hoca geldikten sonra takımda gözle görülen düzelmede var,bunca defans eksikliğine rağmen kolay gol yemiyoruz,hucum bölgesindede öyle sıkıntı yaşamıyoruz,bu takım lig 3.konyayı evinde yeniyordu azdaha,ligin flaş takımı denilen antalyayı elinden kaçırdı,eskişehir farktan kurtuldu,mersin ve Osmanlı maçları moralimizi bozduda,deplasmanda oynayamıyoruz,ancak evindeki maçlarda sivasspor iyioyunuyor ,yenemeyişimizin nedeni pskolojik ,bu hafta cezalı seyircilerde dönecek,kasımpaşa eski gücünde değil,başkada çaremiz yok ,umut olmazsa hayat olmaz ki,kaçan puanlara hayıflanıyozda yapacak bişey yok,kayserinin yenilmesi bir şans daha verdi sivasspora umarım bu şansı tepmeyiz ,aradaki fark 2 ye inecek,sivasspor için lig haftaya yeniden başlar,ts de mersini yener ,fb kayseriye sürpriz şansı vermez,biz kazanırsakki kazanacağımıza eminim bu takım ligde kalacaktır buna herkes böyle inanmalıdır ,düştük bittik,elveda söylemleri bizlere yakışmıyor . [/b]

nejmi58 05.03.2016 19:33

[QUOTE=34MUAMMER58;970077][b]Bu takımın düşmesini 4 gözle bekleyip,herzezon başında kağıt üstünde düşüren ,şimdide takım kötü gidiyor diye ,düştük ,bittik,ptt lige merhaba gibi sinir bozucu yazılar yazan yiğidoşlara inat,ben bu takımın matematiksel şansı devam ettiği sürece ,umudumu koruyacağım,belki kayseri kazanmış olsaydı,kasımpaşa maçının çokda önemi olmazdı ancak,kayserinin yenilmesile sivasspora 1 son dak. piyangosu çıktı diyebilirim,kayserinin fb ye gittiğini düşünürsek ,sivasspor-kasımpaşa maçının önemi çok çok artmıştır,kazandığımız takdirde fark 2 ye iner,bizim için lig yeniden başlar,idda ediyorum ,önümüzdeki Kasımpaşa ve ts maçını kazanırsak bu ligde kalacağız,belki mersin maçındaki silik futbol hepimizin umudunu kırmış moralini bozmuş olabilir,ancak Kasımpaşa yenilmeyecek takım değil,bu maçta şehir kenetlenmeli,o 4 eylül full doldurulmalı,başka sonuç alternatifinin olmadığı benim için tek ihtimalli maç,sivasspor kazandı kazandı kazanamazsak ,ne matematik hesabı kalır, nede fizik,kimya,biyoloji,mantık,istatistik hesabı kalır,vur kır parçala bu maçı kazan hesabı 1 maç ,kazandığımız takdirde bu moralle tsyide yeneceğimize yürekten inanıyorum,yaw biz bu takımı istanbulda elimizden kaçırdık,ts dediğimiz takımı sahamızda silindir gibi ezdikte yenildik,bu kadar umutsuz olmanın anlamı nedir?ya destek olursunuz ,yada susarsınız bu kadar basit ,futbolcuların ,hocanın hata yapma lüxsünün olmayacağı kader maçımızı k-a-z-a-n-a-c-a-ğ-ı-z .[/b][/QUOTE]
Degerli Abicigim, belkide benim actigim konu(vizyonsuzluk) ta bu kapsamda, düstük bittik yazisi olarak görüyorsun. ama benimki aslinda sadece bu senenin degil, 4-5 senenin birikimi, yani bu sezonki basarisizliktan ziyade, senelerdir adim adim bu noktaya gelisimizdir.
bende bazen diyorum daha 10 mac var diye ama eskisehir, mersini yenemiyorsak....
insallah düsmeyiz

adres58 05.03.2016 19:42

[B]SON UMUT[/B]

Bu hafta Kasımpaşayı yenin ligi yeniden bir aşkla şevkle yeniden başlayalım. Çünkü yüksek ihtimal Kayseri yenilecek ve aşağıdaki takımlar gaza gelecek. Hadin son şans her zaman ayağa gelmez. Değerlendirelim ve ayağa kalkalım...

selimdelen 05.03.2016 20:15

Matematiksel sansimiz var oldugu sure vazgecmemek futbolculari strese sokmamak takimi daha fazla desteklemek gerekli yonetim taraftari stada getirmek icin organizasyonlar mi yapacak tvden radyodan duyurumu yapacak ist taraftara ucak biletimi alacak yahu stat nasil fullenecek bircare buradan sivasdaki tum aivassporlu hemserileeime kasimpasa maci icin ALLAH askina stada gidin orada takima destek verin biz superligden Düşmeyeceğiz

triper58 05.03.2016 20:18

Benim umudumu kıran Mersin maçını değil 90 dakika 900 dakika oynasak gol atamacağımız olmamızdı.Yok Antalya maçındaki gibi oynasak yenilseydik üzülmezdim.Bu maçta farklı olmayacak Mesut Bakkal kulübüde derbeder duruyordu.Takımı geçtim kendini toparlayacak halde değildi.Hoca değişikliği olmazsa maçın favorisi Kasımpaşa'dır.1-0 kazanırlar

Külhan 05.03.2016 20:24

beyler gercekte su sitede daha denizi görmeden pacalarini sivayanlari gördükce insan kahroluyor ne oldu düsüyoruz düsecegiz düstük haveylasi caliyorsunuz düsersek düselim yeniden cikmak neden olmasin sanki cikacak takimlar uzaydan geliyorlar biz inaniyoruzki düsmeyecegiz insallah yeterki takimimiza sahip cikalim destek olalim birakin su elestirileri simdi zamani degil herzaman korkarak yasmaktansa birkere korkmadan yasamak daha evladir

teyfikyasir 05.03.2016 20:56

Mersini yenmis olsaydik kayseriyle iki puan kaliyodu. Kayseriylede macimiz var. Hersey cok farkli olacakti. Ama simdi bizden cok daha kotu durumda olan mersin ligde kalmak icin var gucuyle asilacak. Mersini altimiza alip onlarin umutlarini tuketmek varken ne yazikki teknik direkdor faciasi yuzunden ilk defa dustuk diyorum. Kimse bana kizmasin bu saatten sonra kimse bizi kurtaramaz. Tesekkurler yonetim. Kabullendik sonunda.

kaplanlı 05.03.2016 21:18

bu maça yorum yapmak bile manasız.eskişehir e mersin e yenilen takım ununu elemiş eleğini asmıştır.boşuna umutlanıp kahrolmayalım.takım bizim her zaman sahip çıkıp yanında olacağız.lakin bu sezon süperlig defterini kapatalım.yeniden yapılanıp sağlam bir takımla ilk sezon geri çıkmanın planlarını yapalım.futbolda duygasallığa yer yok.kenarda ne oynattığı belli olmayan bir hoca var. sahada da ruhsuz,beceriksiz topa vurmaya bile mecali olmayan 10 kişi,kalede geleni içeri alan bir kaleci ile maç kazanılmaz.belki kazara bir iki maç kazanırsın başkada birşey olmaz.futbol da bizim gibi takımlar başarılı olsaydı uganda dünya şampiyonu adayı olurdu.

sirseri58 05.03.2016 21:21

Doğru kadro ve yerinde değişikliklerle kasimpasa maci cantada keklik yani is hocada bitiyor

kaplanlı 05.03.2016 21:48

[QUOTE=34MUAMMER58;970123]Elbette haklısınız,ancak şöylede düşünmek lazım,mesut hocayı yeteri kadar eleştirdik ,hata yaparsa elbette eleştireceğizde ,yiğidi öldür hakkını yeme derler,mesut hoca geldikten sonra takımda gözle görülen düzelmede var,bunca defans eksikliğine rağmen kolay gol yemiyoruz,hucum bölgesindede öyle sıkıntı yaşamıyoruz,bu takım lig 3.konyayı evinde yeniyordu azdaha,ligin flaş takımı denilen antalyayı elinden kaçırdı,eskişehir farktan kurtuldu,mersin ve Osmanlı maçları moralimizi bozduda,deplasmanda oynayamıyoruz,ancak evindeki maçlarda sivasspor iyioyunuyor ,yenemeyişimizin nedeni pskolojik ,bu hafta cezalı seyircilerde dönecek,kasımpaşa eski gücünde değil,başkada çaremiz yok ,umut olmazsa hayat olmaz ki,kaçan puanlara hayıflanıyozda yapacak bişey yok,kayserinin yenilmesi bir şans daha verdi sivasspora umarım bu şansı tepmeyiz ,aradaki fark 2 ye inecek,sivasspor için lig haftaya yeniden başlar,ts de mersini yener ,fb kayseriye sürpriz şansı vermez,biz kazanırsakki kazanacağımıza eminim bu takım ligde kalacaktır buna herkes böyle inanmalıdır ,düştük bittik,elveda söylemleri bizlere yakışmıyor . [/b][/QUOTE]
mersin maçını analiz edecek gözle tekrar seyredersen bana hak verirsin.bu kadar olumsuzlukla kazara bir iki maç kazanılır.maalesef bu bize yetmez.

güneşyurdu 06.03.2016 01:28

kasımpaşa ve trabzonu yenmek hak oldu...2 hafta sonra eskişehir-kayseri maçı var.

2 hafta sonraki puan durumu
kayseri 24 ya da 27
sivas 19 ya da 24
mersin 21 ya da 24
eski şehir 18 ya da 21 olabilir..
antep maçı sonuna kadar hayal devam ederse bu iş olur.
eskişehir avantajsız gözküyor ancak miy ve kayseriyi yenerse üste çıkabilir.bu tamamen bize yarar.kazanamdığız maçlarda bize moral olur.

KIZILCAN 06.03.2016 05:17

Yav hala neyin hesabını kitabını yapıyorsunuz? Bu takımdan bir cacık olmaz görmüyormusunuz? Gerçeklerle duygusallığı karıştırmayın.

34MUAMMER58 06.03.2016 07:23

[QUOTE=kaplanlı;970150]mersin maçını analiz edecek gözle tekrar seyredersen bana hak verirsin.bu kadar olumsuzlukla kazara bir iki maç kazanılır.maalesef bu bize yetmez.[/QUOTE]

[b]E ne yapalım gardaş ,şimdi butakımdan bi cacık olmaz,kümede bile kalamaz diye ,sivasspor maçlaradamı çıkmasın,seyirci nasıl olsa kasımpaşayayıda yenemeyiz diye stadadamı gitmesin,24 maçta 2 galibiyet almış takım s..tin sene kasımpaşayı yenemez diyelim ozaman ,aradaki fark kapanır diyorum ben,kayseri sivasdan daha sıkıntılı bir takım ,merak etme mersin yada herhangi sivassporun maçını herzeman izlerim,osmanlı ve mersin maçına bakarsak sivasspor bu ligi haketmiyor der çıkarız, bu maçlara yanlış kadro çıkarıldığı için yenildik,heralde mesut bakkal ,bu kadar eleştiriden sonra,küfürden sonra kadroda yanlışlık yapmaz ,adam gibi kadro çıkartır ,aynı hatalarını tekrarlarsada son maçı olur defolur gider,sivassporun kurtuluş savaşı verdiği dönemde hiçkimsenin hata yapma lüxsü yok,destekolmayacaksanız ,zaten gergin olan milletin canınıda sıkmayın ,düştük düşeriz,ptt lige merhaba,elveda süperlig filan neyaa:mad: ,sizin gibi düşünenlerle aynı şehrin insanı olmak zull geliyor insana,sizin gibi _ düşünenlerin biraz sivasspordan uzak durmasının faydalı olacağını düşünüyorum,hani kızgınlıkla böyle şeyler düşündüğünüzü yazdığınızı biliyorumda ,artık böylee düşünceleriniz kabak tadı vermeye ,insanları sinir etmekten başka birşeye yaramıyor ,sizlerin yaptığı neye benziyor biliyormusun?hani uçurumun kenarında sallanan bir insan görürsünüz ,sonra yanındakilerle iddaya tutuşursunuz,bu adam düşermi?çıkarmı diye aynı hesap,ya gider destek olur elinden tutar çekersin ,yada yoluna devam edersin olay bu kadar basit:mad:[/b]

otceken58 06.03.2016 08:43

[QUOTE=34MUAMMER58;970164][b]E ne yapalım gardaş ,şimdi butakımdan bi cacık olmaz,kümede bile kalamaz diye ,sivasspor maçlaradamı çıkmasın,seyirci nasıl olsa kasımpaşayayıda yenemeyiz diye stadadamı gitmesin,24 maçta 2 galibiyet almış takım s..tin sene kasımpaşayı yenemez diyelim ozaman ,aradaki fark kapanır diyorum ben,kayseri sivasdan daha sıkıntılı bir takım ,merak etme mersin yada herhangi sivassporun maçını herzeman izlerim,osmanlı ve mersin maçına bakarsak sivasspor bu ligi haketmiyor der çıkarız, bu maçlara yanlış kadro çıkarıldığı için yenildik,heralde mesut bakkal ,bu kadar eleştiriden sonra,küfürden sonra kadroda yanlışlık yapmaz ,adam gibi kadro çıkartır ,aynı hatalarını tekrarlarsada son maçı olur defolur gider,sivassporun kurtuluş savaşı verdiği dönemde hiçkimsenin hata yapma lüxsü yok,destekolmayacaksanız ,zaten gergin olan milletin canınıda sıkmayın ,düştük düşeriz,ptt lige merhaba,elveda süperlig filan neyaa:mad: ,sizin gibi düşünenlerle aynı şehrin insanı olmak zull geliyor insana,sizin gibi _ düşünenlerin biraz sivasspordan uzak durmasının faydalı olacağını düşünüyorum,hani kızgınlıkla böyle şeyler düşündüğünüzü yazdığınızı biliyorumda ,artık böylee düşünceleriniz kabak tadı vermeye ,insanları sinir etmekten başka birşeye yaramıyor ,sizlerin yaptığı neye benziyor biliyormusun?hani uçurumun kenarında sallanan bir insan görürsünüz ,sonra yanındakilerle iddaya tutuşursunuz,bu adam düşermi?çıkarmı diye aynı hesap,ya gider destek olur elinden tutar çekersin ,yada yoluna devam edersin olay bu kadar basit:mad:[/b][/QUOTE]

Abi sen çok haklısın bir tek Sivasspor'umuz var bu gerçek ancak yönetim ve teknik heyet uçurumun kenarındaki adami asagi itiyor bile bile zorumuza gidiyor bu. Mersin macinda kadroyu görünce eyvah dedim sonra aklımdan neyse ikinci yarı texsira ve Burhan'ı oyuna alır dedim bir baktım kenarda İ. Akın ve a. Koçak yok dedim yapmaz bunu ama yaptı bu TAKIMI SABOTE DEĞİL DE nedir yazık bizi hiçe sayan bir yönetim ve teknik adam var ortada ne sinir kaldı ne moral kaldi bizde İ. Akını 18'e alan takımı düşürmüş DEMEKTİR yazik gunah degilmi bize ??

Efe Sivasspor 06.03.2016 09:09

Adamda teknik taktik birşey yokki ne yaptığını kendide bilmiyor kafasına göre 11 çıkarıyor kafasına göre oyuncu değişikliği yapıyor rıza çalımbay zamaninda maçtan önce 11i beş yaşındaki çocuğa sorsan o bile sayardı takımda bi düzen oturmuş bi sistem vardı şimdi kasımpaşa maçına mesut bakkal hangi 11le çıkar diye konu başlığı açsak biz taraftarlar bile farklı 11ler tahmin ederiz çünkü ortada kendide ne yaptığını bilmeyen mesut bakkal var maalesef

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28.