![]() |
Sivasspor'a prim sözü
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46713&token=71844[/IMG]
Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Medicana Sivasspor'un Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa'yı yenmesi halinde takıma 200 bin lira prim vereceğini söyledi. Aydın, AA'ya yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin zor bir dönemden geçtiğini, ligde haftaların azaldığını ve kalan maçların yarıdan fazlasının kazanılması gerektiğini belirtti. Ligde alt sıralardaki 4 takımın küme düşmeme mücadelesi verdiğine dikkati çeken Aydın, "Bütün imkanlarımızı zorlayıp iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Başarırsak ne mutlu bize. Başaramazsak yapacak bir şey yok" dedi. Aydın, Kasımpaşa maçının kazanılması halinde takıma 200 bin lira prim vereceğini belirterek, herkesi Sivasspor'a destek olmaya davet etti. [B]Medicana Sivasspor'un şehir için çok önemli olduğunu vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:[/B] "Sivasspor, şehrin en önemli markası, ortak değeri. Bugün, 'Sivaslıyım' diyen herkesin Sivasspor'a karşı beslediği duygular ortak. Sivasspor'un Süper Lig'de kalmasını canı gönülden istiyoruz. Umarım bunu başarırız. Böyle bir süreçte parasal vaat çok şey ifade etmez ama en azından 'böyle bir şeyi neden yapmadık' demeyelim. Futbolcuların motivasyonuna katkı sağlaması amacıyla Sivassporlu bir yöneticimize böyle bir vaatte bulundum. İnşallah, Sivasspor Süper Lig'de kalmayı başarır." Ligin 25. haftasındaki Medicana Sivasspor-Kasımpaşa karşılaşması, 14 Mart Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak. |
Cevap: Sivasspor'a prim vaadi
[b]Şimdi böyle bir zamanda sayın başkana neden yardım vaadinde bulundun diyecek halimiz yokda,teşekkür ederiz elbette,çok geç kalınmış bir davranış diyebilirim,mademki bu sivasspor herkesin,ortak sevdası,hiçdeğilse devre arasında bir golcü alınabilirdi,forvet alma sol açık alma sonra şu maçı kazan 200 bin tl ,bu maçı kazan 300 bin tl demekde abes geliyor,elbetteki hepimiz bişekilde taşın altına elimizi sokacağız,durum değerlendirmesini,nedenleri,niçinleri,keşkeleri,sezon bitince değerlendirmemiz lazım şimdi sadece destek zamanı,ben bu takımın ligde kalacağına yürekten inanıyorum ,başkanda ricam şudur,bu şehrin ekmeğini yiyip,suyunu içip bedavadan yaşamak yok, sivasspora katkısı olmayanlardanda faturalara s.d.k Sivasspora ,Destek,Kesintisi adı altında enaz 5 tl yansıtmasıdır. [/b]
|
Belediyenin paralarini ligden dusecek futbolculara kaptirmanin ne anlami var. Belediye spora destek olacaksa bunu futbolculara para dagitarak yapmamali. Yaparsin 200bin TL'ye 3-5 mahalleye birer futbol ve voleybol sahasi, sevdirirsin sporu, uzun vadede alirsin meyvesini.
|
Bir arkadaşım Sivasspor -Eskişehir mağlubiyetini görünce üzüntüsünden bağıra bağıra ağlamak istedediğini belirtmişti.İçimiz eziliyor.Şimdi bakıyorumda takım kimsenin şeyinde değil.Birileri pirim veriyormuş vs.lig başı bir santrafora dağıtılacak pirimi verseydiniz bizi bu hallere düşürmezdiniz.Sonra kimin parasını kime veriyorsunuz.Pirimin artık kime ne faydası var.O beynimizi kemiren söylemek istemediğimiz kelimeye her geçen gün yaklaşıyor olmak.BİZİ KAHREDİYOR.3 yıllık kötü gidişe bir ALLAHın kullu dur demedi.Yazık
|
Sehir icin oynamayip para icin oynayacaksa bu takim yaziklar olsun bastan asagi zaten bize yakismaz öyle takım
|
[QUOTE=yiğido58sinan;970342]Sehir icin oynamayip para icin oynayacaksa bu takim yaziklar olsun bastan asagi zaten bize yakismaz öyle takım[/QUOTE]
Kesinlikle haklısınız ama bizim için şu an önemli olan günü kurtarmak. |
Katki ve destek onemli olan.
bizim sehrin jetonu biraz gec düsuyor ins. Ligde kaliriz Butün sehir uyanmali diyoruz bi baslangic olmasi dilegiyle. |
[QUOTE=asinancetin583;970343]Kesinlikle haklısınız ama bizim için şu an önemli olan günü kurtarmak.[/QUOTE]
[B]hadi bugünü kurtardık ya gelecek günleri nasıl kurtaracagız böyle beceriksiz yönetim böyle yanlış transfer politikası izledikleri sürece hep aynı korkulu rüya görmeye devam ederiz olan yine taraftara olur saçını başını yolar beyefendilerde localarda sıcak çayını yudumlayarak maçı izlerler[/B] |
[QUOTE=ready;970345][B]hadi bugünü kurtardık ya gelecek günleri nasıl kurtaracagız böyle beceriksiz yönetim böyle yanlış transfer politikası izledikleri sürece hep aynı korkulu rüya görmeye devam ederiz olan yine taraftara olur saçını başını yolar beyefendilerde localarda sıcak çayını yudumlayarak maçı izlerler[/B][/QUOTE]
Yönetimi, futbolcusu, teknik heyeti ile bu seneyi kazasız belasız ve ligde kalmış olarak bitirmek bizim temel hedefimiz olmalı. Sene sonu tıpkı Başakşehir, Konya gibi yeni ve doğru planlamalar yapılır. Şu an öncelik ligde kalmaktır. |
Geç oldu ama güç olmasin zaten bu takim ligde kalırsa anca primlerle yada Türbe ziyaretleriyle ligde kalır önemli bi hamle Sami aydindan
|
Sivas halkının parasını bu ruhsuzlara sakın vermeyin. Sizin vereceğiniz 200 bin TL onlara çerez olmaz. Zaten umurlarında mı sivas. Çoğu hakettiğinden fazlasını aldı alıyor. Sezon sonu düşersek hepsi yolunu bulur olan benim memleketime olur. O parayı ptt liginde değerlendirmek daha doğru. Olmadı o parayla iki mahalleye güzel park yapın çoluk çocuk oynasın.
|
para için oynayıp kazanacaklarsa defolsun gitsinler. mersindeki futbolculara bakıp utanmazlar bile. hoca da artık birilerine bakıp utanır belki.
|
Geç kalınmış bir uygulama.Emeinim maddi destek takımdaki bazı dengelerin kendisine gelmesien katkısı olacaktır.Takımda yönetimin maddi manada sıkıntı yaşattığını duymadım lakin bu prim uygulaması takıma olumlu motivasyon katacaktır.Her maç öncesi deişik kurumların birlikte hareket ederek hem futbolcular hem yönetimi hem de taraftarı biraraya getirecek birliktelik sağlayacak girişimlerd ebulunması gerekmektedir.Taraftarın da motive edilmesi gerekir, takıma tam manası ile destek için.Stad içinde takıma her manada destek olacak taraftardır, taraftarın da bazı hususlarda motive edilmesi gerekir.Bu saatten sonra taraftarın da stad içerinde takımına destek olması gerekir, kötü tezahürat yerine bilinçli tezahürat gerekir.Kötü tezahüratla taraftarın cezalandırılması demek takımın olumsuz etkilenmesi demektir.Bilinçli olmak gerek bu konuda.
|
Cevap: Sivasspor'a prim sözü
Futbolcularımızda biraz şeref haysiyet varsa maçı kazanıp verilecek primi kabul etmezler. Oynamadan kazandıklarına saysınlar.
|
Bnce mac basi pirim yerine sehrin onde gelenleri ve destek vermek isteyen herkes gucu yettigince destek olsa para bir havuzda toplansa ligte kalirsak pirim miktari olarak verilse daha mantikli olur . tek maci kazanmak cozum degil bizim icin
|
yalandan yere sırf takıma sahip çıkıyoruz havası yaratmak için yapılmış bir hamle şimdiye kadar neredeydiniz transfer sezonunda sordununuz mu ihtiyacınız varmi diye sivasin en büyük şirketi olan ozbelsan neden hiç sponsor olmadı şimdiye kadar takımı geçtim taraftara sahip ciktinizmi birgün olsun bilbordlara sivasspor ile ilgili reklam yaptınız mı taraftara deplasman için yardım ettiniz mi neyse şimdi bu hamle ile ortamlarda biz bu takıma sahip çıktık ama olmadı pampa dersiniz
|
Kusura bakmayın ama başkan saçmalamış.Kasımpaşa maçına kazansak ligde kalacağımızın garantisi var mı?Madem 200 bin lira paran var devre arası verseydiniz transfere katkı olurdu Hasan Kabze yerine başka adam alırdık.
|
Sivasımızın kaynakları bütçesi belli. Miktar küçük olsada başkana teşekkür ederiz,belediyenin bütçesi çok olsada keşke 2 milyon verseler ama küçük bir şehiriz. İş adamlarına örnek olur inşallah...
|
Bence milletin parasını bulara vermeye lüzum yokk.. Başkanın şahsi parasıysa bilemem ..milletin hakkını hak etmeyen adamlara geçirmekte nedir
|
bakkal yönetiminde bunlara bir milyon primde verseler nafile.
|
prim teşviğini olumlu ve doğru buluyorum...düşecek takım,kimin parasını kime veriyorsunuz,oynamadığınıza sayın almayın trazı eleştirilere katılmıyorum...bahs edilen para reklamından bile ucuz sivasspora feda olsun...bazen paranın azlığı çokluğu hiç önemli değil önemli olan desteğini hissettirmektir...inş. hayırlı olur...
|
Sayin belediye baskanimizi böyle bir zamanda almis oldugu karardan dolayi kendisini kutluyoruz en azindan sehirdeki diyer kesimlere örnek olmustur bu yapmis oldugu vaad kücümsenmiyecek kadar önemli .
|
bu benim şahsi fikrim, ben her zaman bu prim olayına karşıyım ya kardeşim sen transfer ücretini alyorsun, maç başına ücret alıyorsun yeme içme bedava deplasmana gidiyorsun 5 yıldızlı otellerde kalıyor ,zaten futbolcuların mecbur görevi terinin son damlasına kadar mücadele etmeleri sen sivasım için mücale ediyorsun aldığın transfer ücretinin hakkını vereceksin kardeşim ne primi
en büyük sivasspor_kral yiğidolar |
Ben oldum olası hem PRİM sistemine hem de Belediyelerin SPORA karışmasına hep karşı oldum.
Nedenlerini uzun uzun anlatırdım ama gereği yok. Ama şu kadarını söyleyeyim, MİLLETİN - GARİBANIN - ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNENLERİN PARASININ milyon dolarlık futbolculara verilmesi yanlıştır. Bu 200.000 TL Sivas'ta BAkıma muhtaç 200 Aileye 1.000 TL olarak dağıtılsaydı çok daha doğru & anlamlı olurdu. |
[B]200bin tl başkanın kendi parasımı yoksa fakir fukaranın hakkınımı veriyor madem destek verecektiniz şimdiye kadar aklınız nerdeydi sayın başkan sayın vali çıkıyor ekrana sivasspor düşmeyecek diyor şehri kimler yönetiyor Şaşırmamak elde degil hani vizyonsuzluk diyoruzya sivasspora gelene kadar o kadar degişmesi gereken vizyon sahibi insanlar varki[/B]
|
Sanki asgari ucrete çalışıyorlarr. biraz onur şeref haysiyet varsa bu primi kabul etmezler. Zaten paralarini günü günune alıyorlar. Almak zorunda olduklari bir maç bu takımı bu hale getiren bunlar buradan cikaracakta onlar. Kaybettikleri her mac primini keseceksin hesaplarından bak bakalım nasıl oynuyorlar.
|
[QUOTE=Kokomo;970436]Ben oldum olası hem PRİM sistemine hem de Belediyelerin SPORA karışmasına hep karşı oldum.
Nedenlerini uzun uzun anlatırdım ama gereği yok. Ama şu kadarını söyleyeyim, MİLLETİN - GARİBANIN - ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNENLERİN PARASININ milyon dolarlık futbolculara verilmesi yanlıştır. Bu 200.000 TL Sivas'ta BAkıma muhtaç 200 Aileye 1.000 TL olarak dağıtılsaydı çok daha doğru & anlamlı olurdu.[/QUOTE] [b]Dedikleriniz doğru olabilirde,elbetteki belediye asli görevini yapmak için çalışmalıdırda,öyle olmuyor işte,bugün böyle kuralda var aslındada,o kuralı takan kim?bugün izmir takımları enaz 20 yıldır süperligde yoklar,belediye azcık yardım etse devlet enselerine binip soruşturma açıyor,2.ligde ,3.liglerde,ball liglerinde birçok şehir takımı var manisa beld,van beld,erzurumbld ,vs... belediye bu takımlara destek olmazsa kilit vurulur,süper ligdeki takımlara bakacak olursak,3 büyütülmüşleri saymıyorum ,bunlara tüm türkiye sponsor zaten,ts desen hem belediyesi ,hem vekil ,bakan ,işadamı,devlet,tff ,medya hertürlü desteği veriyor,bursa desen belediyesi 40 bin kişilik stadını bile yaptı,konya desen,yine belediyesi 44 bin kişilik stadını yaptı,torku,kombassan,gibi şirketler belediyeyle ortak şekilde konyasopra destek veriyor,kayseri desen ,yıllar yılı belediye desteği altında,halende öyle,stadlarını belediyeyle ,işadamları yaptırdı,akhisar desen öyle,antep desen ,bu sezon küme düşecekti,eski bakanları ,şimdiki belediye başkanları devletten para akıttı borçları ödetti,transfer yasağı alacakken iyikötü kadro kurdurdu,osmanlı desen ,kabuk değiştirip adını Osmanlı koydular namı diğer ankara büyükşehir belediyedir gökçekin oğlu başkanıdır babasıda arkasında maddi manevii,,başakşehir desen eski adıyla İstanbul büyükşehir belediyedir,hem İstanbul belediyesinin desteği arkasındadır,taraftarı olmadığı halde 20 bin kişilik stadda yaptırmışlardır,hemde devleti yönetenlerle akrabalıkilişkileri ve ekonomik ilişkileri üst seviyededir,kasımpaşa desen İstanbul kökenli, işadamlarının,eski bjk li yöneticilerin işbaşında olduğu takımdır,beyoğlu belediyesinin otopark paralarının büyük kısmını aktardığı takımdır,eskişehir eğer belediye destek olmazsa 3.lige kadar parajütsüz düşecek takımdır,mersinde yıllardır ,bakan desteğiyle ,belediye desteğiyle ayaktalar,rizedesen demeye gerek yok heralde,başta milletin A... koyan milyar dolarlık ballı ihaleleri alan işadamı olmak üzere,kıyıları ,ormanları ,hazine arazilerini 3 30 paraya zimmetine geçiren müteahhitlerin desteği yetiyor zaten,belediyeye gerek kalmıyor,SİVAS desen ,heralde belediyeden 3 kuruş destek alamayan tek takımdır ,şurda 200 bin tl vermiş çokmu?vermemiş zaten daha ,sivas kazanırsa vereceğim demiş ,sivasspor ligde kalsında, gerekirse 2 trilyon daha versin neolacak [/b] |
[QUOTE=ready;970447][B]200bin tl başkanın kendi parasımı yoksa fakir fukaranın hakkınımı veriyor madem destek verecektiniz şimdiye kadar aklınız nerdeydi sayın başkan sayın vali çıkıyor ekrana sivasspor düşmeyecek diyor şehri kimler yönetiyor Şaşırmamak elde degil hani vizyonsuzluk diyoruzya sivasspora gelene kadar o kadar degişmesi gereken vizyon sahibi insanlar varki[/B][/QUOTE]
[B]tabbiiiiiii ki kendi parasi kardesim :rolleyes: 3 sene söyliyorum yine söyliyecem..... Yöneteciler birkac Futbolcu ve bana göre Baskan deystirmese bu gidis BITMEZ!!!! Bunlar artik kendiler kandirsinlar beni rahatbrakin :mad: artik söylediklerine inanmiyorum cünkü Futbolun Fsi anlamayan kisi ne bekliyon HEPSI OT :rolleyes: [/B] |
TSO Başkanı Osman Yıldırım bugün tv 58 de katıldığı bir proğramda canlı yayında Kasımpaşa maçını kazanmaları halinde sivasspora 100.000 lira prim vereceğini söylemiş...
|
Bu para işini devre arasında verselerdi de bir forvet alıp ligde kalsaydık, bu saatten sonra prim falan işe yaramaz. Ha, her şey yolunda gitse maçı kazansak ne olacak, bir maçı kazanmayla lig mi bitecek veya burdan sonraki maçların hepsine prim mi verilecek?
|
Yanlış oldu bence.Aldıkları parayı haketsinler önce günü gününe sıkıntısız ödeme yapan nadir klüplerden biri sivasspor o yüzden önce aldıklarını haketmeliler.En güzeli ceza amaçlı yasaların da elverdiği süre de para geciktirmesi yapmaktı 5 aya kadar müsade mi ediyor yasalar ? o süreye kadar ödeme yapılmamalı çeşitli sebepler sunarak bak o zaman daha iyi oynarlardı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:36. |