![]() |
Düşüyor muyuz? Baba...!
Trabzonspor maçımızı izlemek için evimin olduğu mahallede bir kahvehane köşesine kuruldum. Yanımda elinde bir bardak çayla maçın başlamasını bekleyen orta yaşlı bir abi ve onun da yanında elindeki oraletin soğumasını bekleyen kırmızı beyaz formalı küçük bir yiğido. Şöyle bir süzdüm ikisini. Helal olsun lan size dedim içimden. İyi günde yanımızda olan herkese inat kötü günde bile bu takıma sahip çıktığınız için..
Ve maç başlamıştı. Çocuğun bir gözü televizyonda diğer gözü yanında duran babasının yüzünde. Onunla aynı anda mutlu oluyordu, onunla üzülüyordu, aynı tepkiyi veriyordu aklı kestiğince. Veee yedik golü... Çocuk babasının yüzünü ben de çocuğun yüzünü izliyordum. Ve yüreğime oturan o soruyu sordu. -Düşüyor muyuz baba?.. Yutkundu güzel abim. Hayır der gibi oldu diyemedi, evete gücü yetmedi. -Yok be oolum eccük kötüyüz, geçecek hepsi diyerek geçiştirdi başını okşayarak. İbraam abi bi oralet daha ver hele diyerek konuyu değiştirdi son cümlesinde. Yutkundum lan... Gözlerim doldu... Son 10 sene yaşadıklarımız geldi aklıma. Şampiyonluk kaçırdığımız günler, şampiyonları belirlediğimiz günler. Neyi yanlış yaptık ulan dedim, kimin günahını aldık? Dostumuzu mu yanlış seçtik, düşmanımızı mı yanlış bildik? Nerede yanlış yaptık ulan biz... |
Cevap: Düşüyor muyuz Baba ?
Ellerinize sağlık çok güzel bir anlatım olmuş...
|
Cevap: Düşüyor muyuz Baba ?
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar vardır ya.
O duygular içinde okudum yazınızı. Düşüyoruz gardaş eğer bu son haftalarda bir mucize olmazsa düşüyoruz. Gurbetteki bir taraftar olarakta elimizden bir şey gelmiyor. |
Cevap: Düşüyor muyuz? Baba...!
Gurbet acı, Sivasspor dersen Yürekteki ince sızı, Ya Sivas desen Gardaş derdin İlacı. Yiğidom tüm tökezlemelerinde düşmedi, buzun üstünde yürümeyide bilir evel ALLAH her ne kadar kaysada düşmeyecek, canı gönülden inanıyorum.
Bu yazıyı kaleme alan Arkadaşada selamlar saygılar. |
Yazı gayet güzel elinize sağlık ancak sıkıntı ilk önce yönetimde yıllardır basın sözcümüz yok ne kadar kurumsal olduğumuz buradan belli.
|
Sanki bir romandan alinti gibi ne duygu yuklu nede guzel anlatmis yazar ellerin dert gormesin ins dusme hattindan uzaklasiip ligde. Kaldigimizin sevincinde yine o baba ve oglu bir arada gorur sevinclerini. Yaziya alirsin guzel anlatim var cok begendim. Devami mutluluk duygulari yuklu yaziyi bekliyorum sezon bitimine...
|
[B]Evet evlat, hem de yüzüstü[/B]
|
Hayir düsmüyoruz tökezledik ayaga kalkacagiz ve daha hizli yol alacagiz malum les kargalari düsenin basina ülesirler biz o bekleyen kargalara inat tekrar ayaga kalkacagiz ve hepsinin bekledigi o ani bosa cikaracagiz yara alsakta yola devam diyecegiz ve hedefe topallayarak ulasacagiz inancimiz bu yönde insallah rabbim sen kerem sahibisin bizi ve sultan sehrini utandirma aaamin.
|
[QUOTE=Külhan;971340]Hayir düsmüyoruz tökezledik ayaga kalkacagiz ve daha hizli yol alacagiz malum les kargalari düsenin basina ülesirler biz o bekleyen kargalara inat tekrar ayaga kalkacagiz ve hepsinin bekledigi o ani bosa cikaracagiz yara alsakta yola devam diyecegiz ve hedefe topallayarak ulasacagiz inancimiz bu yönde insallah rabbim sen kerem sahibisin bizi ve sultan sehrini utandirma aaamin.[/QUOTE]
Amin inşallah hepimizin dileği bu yönde birkaç haftadır hakemler sonuca fazla etki etmiyor ancak bu sefer de gol atamiyoruz |
Uçurumun kenarına doğru hızla gitmekte olduğumuz son 3 sezondur yapılan saçma sapan transferlerle kendini belli ediyordu, çekirge misali
Bir sıçradık, ders almadık ,k, sıçradık ders almadık üç sıçradık yine ders almadık, Eee artık çekirgenin sıçrayacak hali kalmadı. Japonlara soruyorlar sizler bir çok alanda başarılara imza atıyorsunuz bunu neye borçlusunuz diye ? Japon'un cevabı şu olmuştur : Biz yaşadığımız olumsuzluklardan desr alırız bir daha aynı hatayı asla yapmayız . Taraftarlarımız her transfer ayında adeta dokuz doğurdu, Mecnun Başkan geçmişteki hatalı transferlerimizi bir daha tekrarlamayacağız dedi, Sonuçta bizleri değil kendini kandırdı, Sivas'ı batırdı.. Yazık çok yazık. nokta transfer diye Etzas Hüseyin'i aldı 18 kişilik kadroda yok, Tanase'yi aldı İbrahim Akın'dan farkı yok. Hatır için futbolcu aldığını ifade etti alt takımlarda oynuyor.. işte böyle bir transfer politikası ile battık. Burada Mesut Bakkal'ın hiç bir suçu yok. |
[B][I]ALLAH'IN yardımı ile bu takım düşmeyecek kimse Endişe etmesin, bu takım güzel oynuyor sadece gol atamıyoruz, ama ilaniye bu böyle devam edecek değilya, elbette bu güzel oyunun semeresini almaya yani gol atmaya başlayacağız.[/I][/B]
|
Yaziyi kaleme alan kardesimizi tekrar tebrik ediyorum. Bu konu Mustafa Ates'in Kanal 58 'de hazirlayip sundugu Sporaktif programina ozel konu oldu. Öyleki programin kapanisini bile "Dustuk mu Baba" ile kapatacak....
|
[QUOTE=Rallim58;971345]Yaziyi kaleme alan kardesimizi tekrar tebrik ediyorum. Bu konu Mustafa Ates'in Kanal 58 'de hazirlayip sundugu Sporaktif programina ozel konu oldu. Öyleki programin kapanisini bile "Dustuk mu Baba" ile kapatacak....[/QUOTE]
Ben teşekkür ederim. Buruk bir mutluluk da olsa mutlu oldum. |
O çocuk ile babasını futbolcuların karşısına dikip bu yazıyı okutup kümede kalma sözünü o büyük yürekli çocuğa vermelerini sağlamalıyız.Taraftar gruplarını göreve davet ediyorum.
|
taraftar gurupları ne yazık ki sadece iyi günde varlar...
|
arkadaşım, kalemin gönül teline vurmuş inasnın,,, ağzına gönlüne sağlık. yiğit düştüğü yerden kalkacaktır.
|
Sıkı tutun evlat ... :)
Ya yukarı ya aşağı ... |
Düşmüyoruz baba...
Allah'ın izni ile... Yeterki kenetlenelim.. Yeterki biz isteyelim.. Yiğidoların, gerçek Sivaslıların, Sivassporuluların iç saha müsabakalarındaki baskıları ile alacağımız en az 4 müsabaka olur, bir de dışardan gelir ki geleceğine yürekten inanıyorum... Düşmüyoruz , düşmeyiz babaaaaa... |
Sergen Yalçın Allahından bul bu takımın bu halde olmasının yegane sebebi sensin takımda golcü yok geçen sene herşeye rağmen bir Batuhan vardı Sergen efendinin kaprisleri Batuhanı bitirdi Trabzon maçında Batuhan olsa inanıyorumki en az iki gol atardı Sergen Allahından bul bir daha çalıştıracak takım bulama inşallah.:mad::mad::mad:
|
Umutsuzluk yapmayın sadece 3 puanlık fark var düşmedik baba diyecez
|
memleketim ve memleketimin takımı olan sivassporun yeri ve değeri herzaman bende farklı olmuştur. sivasspor düşerse elbet üzülürüm fakat objektif bakmak gerekirse neden biz bir taraftar olarak konyaspor erskişehirspor yada trabzonspor değiliz. olamadık demiyorum çünki eskiden o stat çakılı dolardı. eski ruh ve rekabet kalmadı bizde. son yıllarda hep kahroluyoruz hiç bir başarımız yok. buna binaen kızıp düşerse düşsün dediğim oluyor derkende içimde parçalanıyor. sonuç olarak bu yazıyı takip eden yönetici ve futbolcu arkadaşlar varsa iyi okusunlar bu düşüş normal bir düşüş değil eğer düşersek asıl şike yapıpta olayın aslını astarını bilmeden sağa sola bok atanları sevindirmiş olacaklar. bazı futbol cahillerine ilahi adalet dedirtecekler. futbol cahillerini kendilerine güldürecekler. hepsini geçtim şehrin insanını kahredip şehri sahipsiz bırakacaklar. bunları düşünüp ona göre motive olup çıkıp oynasınlar. kimsenin bu şehrin insanlarının vede bu takıma gönül vermişlerin duygularıyla onuruyla ve gururuyla oynama hakkı yok.
|
[b]Ben bişey söyliyimde hangi şehrin milletiyiz bilsin herkes,sivasspor düşerse ,sivasspor maçlarına gelen sivasdaki 6 bin kişiyle,istanbuldaki kemik 5000 taraftar, toplasan tüm dünyada 50 bin kişi belki üzülür,yoksa sivasda kimsenin sivassporu düşündüğü,tasa ettiği yok,bugün gitsek divriğide,imranlıda,susehrinde, diğer ilçelerde ,köylerde sivassporun rengini sorsan 100 kişiden 20 doğru cevap alamassınız,takımdan 3 tane futbolcu adı say desen yine doğru cevap alamazsınız,ömründe hiç sivasspor maçlarına1 defa gittinizmi?diye sorsak cevapların çoğu hayır olur,çocuklara ,gençlere,adamlara hangi takımı tutuyorsunuz ?desen cevapların büyük kısmı fb ,bjk,gs, olur direkt sivassporluyum diyen çıkmaz bile,bir şehir insanı düşününki,memleketinin takımı düşerken sevinsin,destek olacağına ömründe görmediği semtlerin takımını tutsun,bir şehir insanı düşününki nüfusunun %97 si büyütülmüş İT(İstanbul Takımları)nı tutsun,bu takımlar memleketinin takımını hakemlerle,sahtekarlıklarla ,tff nin mhk NİN tetikçileriyle yenerken ,bu şehrin ekmeğini yiyip,suyunu içip,toprağını ekip biçip aç karnını bu şehirde doyurup ,çocuklarını büyüttüğü şehrin takımına küfretsin,yuhlasın ,rakip tarafına geçip memleketine küfretsin...
Bakın görün şahsım adıma bu takım düşmeyecek diyorum, olur da son maçta düşersek, Sivassporun düşmesine üzülmeyip FB'nin şampiyonluğunu konvoylarla, davul zurnayla kutlayacak, kendi memleketine "Sivas kümeyeeee" diye bağıracak kadar; Kanı bozuk, namussuz, şerefsiz, haysiyetsiz, karaktersiz, hain, kalleş, kahpe, adamlıktan, insanlıktan zerre kadar nasibini almamış, at hırsızı kılıklı çakallar çıkacaktır.[/b] |
[QUOTE=34MUAMMER58;971374][b]Ben bişey söyliyimde hangi şehrin milletiyiz bilsin herkes,sivasspor düşerse ,sivasspor maçlarına gelen sivasdaki 6 bin kişiyle,istanbuldaki kemik 5000 taraftar, toplasan tüm dünyada 50 bin kişi belki üzülür,yoksa sivasda kimsenin sivassporu düşündüğü,tasa ettiği yok,bugün gitsek divriğide,imranlıda,susehrinde, diğer ilçelerde ,köylerde sivassporun rengini sorsan 100 kişiden 20 doğru cevap alamassınız,takımdan 3 tane futbolcu adı say desen yine doğru cevap alamazsınız,ömründe hiç sivasspor maçlarına1 defa gittinizmi?diye sorsak cevapların çoğu hayır olur,çocuklara ,gençlere,adamlara hangi takımı tutuyorsunuz ?desen cevapların büyük kısmı fb ,bjk,gs, olur direkt sivassporluyum diyen çıkmaz bile,bir şehir insanı düşününki,memleketinin takımı düşerken sevinsin,destek olacağına ömründe görmediği semtlerin takımını tutsun,bir şehir insanı düşününki nüfusunun %97 si büyütülmüş İT(İstanbul Takımları)nı tutsun,bu takımlar memleketinin takımını hakemlerle,sahtekarlıklarla ,tff nin mhk NİN tetikçileriyle yenerken ,bu şehrin ekmeğini yiyip,suyunu içip,toprağını ekip biçip aç karnını bu şehirde doyurup ,çocuklarını büyüttüğü şehrin takımına küfretsin,yuhlasın ,rakip tarafına geçip memleketine küfretsin...
Bakın görün şahsım adıma bu takım düşmeyecek diyorum, olur da son maçta düşersek, Sivassporun düşmesine üzülmeyip FB'nin şampiyonluğunu konvoylarla, davul zurnayla kutlayacak, kendi memleketine "Sivas kümeyeeee" diye bağıracak kadar; Kanı bozuk, namussuz, şerefsiz, haysiyetsiz, karaktersiz, hain, kalleş, kahpe, adamlıktan, insanlıktan zerre kadar nasibini almamış, at hırsızı kılıklı çakallar çıkacaktır.[/b][/QUOTE] Aynen kardeş ben seni hep takdir ederek okuyorum. duygularıma tercümansın. dün yanlış anlama oldu. tahminen aynı yaştayız. ben bu kadar memleketine hain seyirci görmedim. son maçta tıka basa tribünü doldurup pis pis esnaf kazandı teranesini tekrarlarlar. |
sene 1983 ilk defa sivassporun maçına gittim sivasspor amatör kümededen 2. lige terfi edecek rakip gümüşhane 75 zihni doğanspor 5-0 kazandık o günden beri sivasspor benim olduğum şehirde ise maçı varsa bende mutlaka stadyumda maçını izledim. 33 senedir maçını takip ettim. sivas belediyesporun şimndiki başkanıda her maçta tribünde olurdu. ile çılgınlar 58 grubu ile hiç susmazdık. ama şu midemi bulandıran sivaslı olup, sivasspora karşı rakibi detekleyen, fener için trabzona, trabzon için beşiktaşa, galatasaray için bilmem kime tetikçilik edenlerden artık utanmaya başladım. eğer sivasspor küme düşerse ve bir tek sivaslı sivasta istanbul takımlarının şampiyonluğuna sevinirse ben o kişiyi tecavüzcüsüne kardeşini nikahlayan alçağa benzetecem.
|
Öncelikle çok güzel bir yazı olmuş, teşekkürler..
Bende her ne kadar düşme korkusunu içimde yaşasam da, düşmeyeceğimize inanıyorum. Tabi ki, bazı güçlerin (!) düşmemizi istemesi durumunda iş değişir. Eğer ki yumruk masaya vurulur, takımı ligde tutacaksınız denilirse ligde kalırız. Yok aksi düşünülüyorsa hepimizin içi kan ağlasa da o yolun yolcusu olmaya adayız. Ama şu ana kadar yaptığım skor tahminlerine göre Eskişehirspor, Mersin İY ve Kaysersipor küme düşerken Sivasspor kurtulacak. Yaptığım ilk 3 tahmin de tuttu. Bundan sonra kalan 8 maçta doğru çıkarsa biz ligde kalırız .. [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46752&token=126730[/IMG] Görüldüğü gibi sezon sonuna kadar kalan maçlarda Kaysersipor 13 puan, biz 18 puan toplama ihtimalimiz var. Ve gördüğünüz gibi Trabzonspor, Kayserispor ve Fenerbahçe maçlarına da mağlubiyet olma ihtimalini düşünüyorum. Ha ola ki, Fener bizim maça gelene kadar şampiyonluğu garantilerse evelAllah onları da yeneceğiz. İnancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin. Tabi ki bu yaptığım bir tahmin ama olması için dua edelim... . |
[b]Alttaki 3 takımın fixtürleri ,sivasspordan çokdaha zor ,güçleride öyle yok,baktığımızda Kayserispora fazla fazla puan çıkıyorum ,bizi yenseler bile 8-10 puandan fazla toplayacaklarını düşünmüyorum,tahminim 7 puan belki toplarlar ,Eskişehire baktığımızda çokzor maçları var,tahminim taşçatlasın ,3 galibiyet 2 beraberlik alsınlar,onuda yapacak güçleri yokya ,futbolun cilvesinide hesaba kaatıyorum,11 puan belki alırlar,Mersine bakıyorum,fazla fazla hesap ediyorum,13 puan alabilecek maçları var,ancak ben bukadar puan toplıyacaklarını sanmıyorum,sivasspor eğer evindeki bursa ,Akhisar,gençleri yenerse,deplasmanlardanda 1 galibiyet 2 beraberlik alırsa 14 puan kazanmış olur,bjk ve fb maçlarını hesaba katmadım,14 puan kazanmış oluruz,ESKİŞEHİRSPOR=19+13=32 MERSİNSPOR=21+13=34 KAYSERİSPOR=24+10=34 SİVASSPOR =21+14=35 PUAN Ediyor, bunlar tabiki tahmin ,olasılık,ligin boyu kısaldı ,kaybedilecek puanların telafisi yok,sivasspor bu 3 takımdan hem daha iyi futbol oynuyor,hemde enaz bu takımlardan fazla fixtür avantajı var,bjk ye,fb ye puan yazmadım doğal olarak,ancak hakem katliamına uğramazsak bjk den puan kopartacağımızı ,son haftada da ,işini bitirmiş fb gelirse ,ya şampiyon olmuş,yada şampiyonluğu kaybetmiş şekilde gelirse ,oyuncuların kafası tatilde olacağı için ,sivassporlu oyuncular can havliyle oynayacağı için bu maçtanda 3 puan çıkartabiliriz,fb deplasmanda iyi oynayamıyor,istatistiklerdede son maçlarda yenildiklerini görüyoruz,hiç hesaba katmadığımız bu maçlardada enaz 4 -6 puan çıkarabiliriz,biz doğal olarak tabiki kendi kalemimiz takımlarla olan maçları hesap ediyoruz ,bu takım düşmeyecek inşallah ,bunuda sezon sonu hep birlikte göreceğiz.[/b]
|
Şayet düşmezsek bütün yaralarım iyileşir,depresyondan supresyona geçerim,güllerim domur domur açar,işid pkk yerin dibine batar ve hulasa dünya daha yaşanılır olur.
|
[QUOTE=izmirliyigido;971384]Öncelikle çok güzel bir yazı olmuş, teşekkürler..
Bende her ne kadar düşme korkusunu içimde yaşasam da, düşmeyeceğimize inanıyorum. Tabi ki, bazı güçlerin (!) düşmemizi istemesi durumunda iş değişir. Eğer ki yumruk masaya vurulur, takımı ligde tutacaksınız denilirse ligde kalırız. Yok aksi düşünülüyorsa hepimizin içi kan ağlasa da o yolun yolcusu olmaya adayız. Ama şu ana kadar yaptığım skor tahminlerine göre Eskişehirspor, Mersin İY ve Kaysersipor küme düşerken Sivasspor kurtulacak. Yaptığım ilk 3 tahmin de tuttu. Bundan sonra kalan 8 maçta doğru çıkarsa biz ligde kalırız .. [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46752&token=126730[/IMG] Görüldüğü gibi sezon sonuna kadar kalan maçlarda Kaysersipor 13 puan, biz 18 puan toplama ihtimalimiz var. Ve gördüğünüz gibi Trabzonspor, Kayserispor ve Fenerbahçe maçlarına da mağlubiyet olma ihtimalini düşünüyorum. Ha ola ki, Fener bizim maça gelene kadar şampiyonluğu garantilerse evelAllah onları da yeneceğiz. İnancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin. Tabi ki bu yaptığım bir tahmin ama olması için dua edelim... .[/QUOTE] Hocam gayseri spor hem galata hem bjk hem de kasımpaşayı yenerse zaten ligde kalır yaptığın tahminlerde onu anladım, ben gayserinin fikstüre bakınca toplasa toplasa 5-6 puan görüyorum fazlası olmaz 25 maçta 24 puan toplayan takım 9 maçta 13 puan toplayamaz hem de kadroda değişiklik olmadan yeni teknik direktörünün de yapacağı bir şey yokken seyircisi de yokken öyle bir ihtimal yok bence .. Sivas'ta 3 maç alırsa bu maçlardan biri Gayseri olmak şartıyla ligde kalır .. |
[QUOTE=badof58;971402]Hocam gayseri spor hem galata hem bjk hem de kasımpaşayı yenerse zaten ligde kalır yaptığın tahminlerde onu anladım, ben gayserinin fikstüre bakınca toplasa toplasa 5-6 puan görüyorum fazlası olmaz 25 maçta 24 puan toplayan takım 9 maçta 13 puan toplayamaz hem de kadroda değişiklik olmadan yeni teknik direktörünün de yapacağı bir şey yokken seyircisi de yokken öyle bir ihtimal yok bence .. Sivas'ta 3 maç alırsa bu maçlardan biri Gayseri olmak şartıyla ligde kalır ..[/QUOTE]
Hocam sen anlamamışsın.. Ben söylediğin o üç maçada mağlubiyet vermişim, sen nasıl 3'er puan verdiğimi gördün anlayamadım. Hem benim dediğim 11 maçta 13 puandı, bunun 3 maçı gitti. Geriye kalan 8 maç (9 maç değil) orada da 7 puan toplayabilir diye beyan etmişim. Bir kez daha incelersen söylediğimi anlarsın. Selamlar, . |
Çocukların sevincini çalanlar her kimse Allah onları ıslah etsin.
Türkiye'de futbolu kirletenler kimse onları da. Yeterince çirkin olan Türk futbolunda bu küçücük çocukların umutlarına acıyorum. Hayallerine. Futbolcu yönetici teknik heyet parasını alıp gülüp eğlenip yatıyor. Taraftar? ... Yazık. Eline sağlık yazanin. |
Ben artik hesap falan yapmiyorum. Isi dogal akisina biraktim... bekleyip görecegiz kaderde ne varmis..
|
Şahit olduğum bu olayı ve bende oluşturduğu duyguyu yazıya dökmeye çalışmıştım. Çeşitli sosyal paylaşım sayfalarında gördüm gurur duydum. Herkese çok teşekkür ederim.
|
[QUOTE=:cool:;971418]Şahit olduğum bu olayı ve bende oluşturduğu duyguyu yazıya dökmeye çalışmıştım. Çeşitli sosyal paylaşım sayfalarında gördüm gurur duydum. Herkese çok teşekkür ederim.[/QUOTE]
Bizler de sizinle gurur duyduk. O çocuk ile babasını bulmamıza yardımcı olur musun? Klüp ile iletişime geçip çocuğun tesisleri ziyaretini sağlamalıyız. |
her hafta daha iyiye gidiyor takım. bursa maçı bana göre finalimiz. alırsak devamı gelecek. kayseri mersin es es daha iyi oynamıyorlar. sadece gekas ı alsaymışız ligde kalmıştık. çok kaçırıyoruz... ligde kalacaz inşallah...
|
Bu sene de düşmeyeceğiz, fakat futbol kazası olur da düşersek, dağılmadan, seneye yine Lige dönüp, Cümle aleme meydan okumalıyız.
|
[QUOTE=fatih_bm;971347]O çocuk ile babasını futbolcuların karşısına dikip bu yazıyı okutup kümede kalma sözünü o büyük yürekli çocuğa vermelerini sağlamalıyız.Taraftar gruplarını göreve davet ediyorum.[/QUOTE]
[B]Taraftar gurupları mı güldürmeyin gardaş beni. [/B] Onlar güvenlikçi tartaklayıp kendi taraftarına küfredip statta rezillik çıkarmaktan başka ne vermişler bu takıma bu güne kadar. [B]Davul tokmağını hakemin kafasına atıp kendisini uyaran büyüğüne Çok affedersiniz babası yaşındaki adama gavat diye bağıran çapulcu sürüsü mü taraftar gurubu? [/B] Yoksa üç beş kuruş alıp evine ekmek götürmek için orada bekleyen güvenlikçiyi beleş maça almadı diye gözünü morartan zorbalar mı taraftar gurubu? [B]Daha 18 - 19 yaşında 20 yıldır stattan tanıdığım bir abime sen kaç kere maça geldin de konuşuyon lan diyen zibidi sıpa mı taraftar gurubu? [/B] Tabii ki özüyle tavrıyla canıyla takımını destekleyen taraftara sözümüz yok. Küçük büyük hepsine saygı duyarım. Ama bana taraftar gurubu demeyin sinirlerim zıplıyor. |
Her hafta bir gakkoş olarak hem Elazığspor ve hemde Sivasspor'un maçlarını heyecanla takip ediyorum... ekranın karşısında hop oturup hop kalkıyorum.. milli maç izler gibi izliyorum.. inşallah SİVASSPOR hak ettiği basamakları tırmanır.. ELAZIĞSPOR da inşallah şampiyon olur.. Güzel anadolumuzun üzerindeki kara bulutların yok olması dileğiyle sağlık sıhat ve mutluluklar dilerim.. Allah'a emanet olun.. selametle..
|
[QUOTE=menesakin;971500][B]Taraftar gurupları mı güldürmeyin gardaş beni.
[/B] Onlar güvenlikçi tartaklayıp kendi taraftarına küfredip statta rezillik çıkarmaktan başka ne vermişler bu takıma bu güne kadar. [B]Davul tokmağını hakemin kafasına atıp kendisini uyaran büyüğüne Çok affedersiniz babası yaşındaki adama gavat diye bağıran çapulcu sürüsü mü taraftar gurubu? [/B] Yoksa üç beş kuruş alıp evine ekmek götürmek için orada bekleyen güvenlikçiyi beleş maça almadı diye gözünü morartan zorbalar mı taraftar gurubu? [B]Daha 18 - 19 yaşında 20 yıldır stattan tanıdığım bir abime sen kaç kere maça geldin de konuşuyon lan diyen zibidi sıpa mı taraftar gurubu? [/B] Tabii ki özüyle tavrıyla canıyla takımını destekleyen taraftara sözümüz yok. Küçük büyük hepsine saygı duyarım. Ama bana taraftar gurubu demeyin sinirlerim zıplıyor.[/QUOTE] Bu kadar vahim bir durumda olduğumuzu bilmiyordum.Talebimden vazgeçtim.Maazallah bunlar neden düşüyoruz dedin diye çocuğu da dövebilirler durum anlattığın gibiyse. Bu gibi hareketleri tribünde yapan kimse net şerefsizdir.utandım şimdi söylenenleri duyunca. |
[QUOTE=fatih_bm;971555]Bu kadar vahim bir durumda olduğumuzu bilmiyordum.Talebimden vazgeçtim.Maazallah bunlar neden düşüyoruz dedin diye çocuğu da dövebilirler durum anlattığın gibiyse. Bu gibi hareketleri tribünde yapan kimse net şerefsizdir.utandım şimdi söylenenleri duyunca.[/QUOTE]
Durum hakketen oleyse bu tiplerin yuzunden eminim stada gitmeyen bir suru taraftar vardir....bi kactanesini gordum tvde at hirsizina benziyolar zaten!!!! |
Haydi koçlarım. Şu çocuğu üzmeyin.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:57. |