SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ligde Kalmak İstiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39880)

SivasSpor.Com 17.04.2016 08:01

Ligde Kalmak İstiyoruz

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46799&token=55180[/IMG]

Sivasspor'un hocası Mesut Bakkal, 2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ı konuk ettikleri maçı 2-1 kaybeden Sivasspor'da teknik direktör Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

[B]Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası şöyle konuştu:[/B]

"Oyunu değiştirecek bir oyun oynamadık. Pozisyon verdiğinizde hemen biletinizi kesiyorlar. Beşiktaş'ın yetenekli oyuncularını kalenize yakın yerlerde rahat bırakırsanız, gol atmayı esirgemiyorlar. Sonuçta yerimiz belli, yetenekli bir takıma yenildik. Ligde kalmak istiyoruz. Toparlanan bir Sivasspor var."

kolukisa 17.04.2016 08:10

Cevap: Ligde Kalmak İstiyoruz

Ligde kalmak istiyoruz demecleriyle ligde kalinmaz,
sahada kazanilan puanlar ile ligde kalinir,
Kayserisporun puan kaybetmesini bekliyereklte ligde kalinmaz.
Malesef durumumuz yürekler acisi,
kansere yakanlanmis hasta gibi acilar icinde kivraniyoruz.

anadolu5858 17.04.2016 08:22

hoca senin suçun yokki suç bizi sana mahkum edende. lanet olası hasan kabzede ne buldun. adem neyin kafası. neden hüseyinle texirayla başlamıyorsun. sivasspor hayatında kaç defa defans yapmışta sen takımı kalenin önüne yığıyorsun. sivas ligin ençok gol pozisyonuna giren takımlarından biri senin yaptığın korkaklıktan başka birşey değil. ilk yarı amacı bjkyi durdurmakmış al durdurabildin mi. o hasan kabzeyi 90 dk oynatan hatta bırak 90 ı 10 dkka oynatan adamdan hoca moca olmaz. hasan bütün toplarda rakibin altına girmekten başka bir işe yaramıyor. lanet olsun açık oynasan nolurdu en fazla 5-3 biterdi. yenilmemizin tek sorumlusu MESUT BAKKAL dır..

B.DUMANLI 17.04.2016 08:41

Mesut hoca senin futbolcularin öyle amatör öyle beceriksizki,Besiktas gibi bir takim sana bir iki pozisyon verir onlari degerlendiremezlerse oyuncular bu ligde nasil kalinir.

Birde Sivas ve Kayseri´nin bu ligde kalmak icin mücadele vermeleri ve macin Kaser´´de olusu iki kenti gene düsman etmesin birbirine.Gecmiste yasanan olaylar tekrardan tekerrür etmesin.Iste olayin diger bir yüzüde bu malesef.
Umarim kimsenin bu macda burnu bile kanamaz.

34MUAMMER58 17.04.2016 09:27

[b]Mesut bakkal gelmeden öncede zaten takım mental olarak,matematiksel olarak düşmüş sayılıyordu,şansda yardım etti,puan farkını kapattık,ancak öyle hatalar yaptıki hoca maçın kaderiyle oynadı,antalya maçınıda,konya maçınıda,trabzon maçınıda,bursa maçınıda çok küçük operasyonları yapmadığımız için kaybettik,bjk ye ,fb ye,gs ye korkak oynayarak,kale önüne 10 kişiyi dizerek maç k-a-z-a-n-ı-l-m-a-z tmm karşımızda çok güçlü takım vardıda,senin hücum gücün kenarda dururken hermaçta enaz 3-4 defa gol pozisyonuna giren beykan kenarda dururken,moldenin ortasahası husein kenarda dururken,rakip defansı oldukça rahatsız eden texsera kenarda dururken,oynatılmıyorsa ,hasan kabze 100 dakika oynuyorsa kusura bakmada pardon yaniii,iyiniyetine ,bu takımı ligde tutmak için uğraşmana ,kişiliğine lafım yokda ,bu şekilde çok zor be hoca,önce önyargılarından bi kurtul,o benim oyuncum ,bunu ben almadım yetersiz görüyorum gibi açıklamalarını artık kaalealmıyorum,hasanı 100 dak çıkarmadan no stop oynatan adam sivasın hocası olmamalıydı[/b]

FoRzA SiVaS58 17.04.2016 10:25

mesut hoca okan ve sergenden çok daha başarılı ve faydalı olmuştur tribünler suan doluysa bu adamın sayesindedir bizi ilk görev aldıgında ligde tuttu şuanda üzerimizde ölü toprağını attık onun sayesinde 3 galibiyet aldı adam daha ne yapacaktı 6da 6 mı yapacaktı demekki etzaz yetersiz umursamaz bi oyuncu ondan oynatmıyor eğer mesut bakkal bu sezon bizi ligde bırakırsa Bülent uygundan sonra ikinci efsane hocamız olacaktır

DoomsDay58 17.04.2016 10:35

Geldiğinden beri aynı şeyleri söylüyorsun da bu toparlanma evresi ne zaman nihayete erecek hoca ligden düşünce mi?

sebasteia 17.04.2016 11:27

Hasan Kabze neden oynuyor 90 dk hoca? Kabze'nin Eneramo'dan veya Batuhan'dan daha iyi yonu nedir? Sen hoca moca degilsin... Birak git, seni getirenler de gitsin...

stain 17.04.2016 13:30

Bal bal demekle ağız tatlanmadığı gibi ligde kalmak istiyoruz demekle de ligde kalınmıyor
Bu sözler artık samimiyetsizce söylenmiş sözlerdir. Mesut bu lafları söylerken kendi bile inanmıyordu bence sizde artık umutlanmayın.bu lig sivasspor için bitmiştir gelecek sezonun planlamaları şimdiden yapılmalıdır alt lige hoca olarak ta cesar dominguez getirilmelidir

balmandol 17.04.2016 15:09

Mesut Bakkal sen ligde kalırsın da. Biz düşmüşüz umurunda mı senin.?

subasi29 17.04.2016 15:29

[B]Sen ...ok kalırsın bu ligde .pişkin.... [/B]

50sekiz 17.04.2016 15:57

Bakkal amca bence böyle abuk supuk aciklama yapacagina, hic yapma daha iyi.

Külhan 17.04.2016 16:19

Degerli site arkadaslarim hepinize sonsuz saygim ve sevgim var hepimiz bu takim icin yaniyoruz evet biryere kadar dogru ama bazi düsünce ve fikirlerimiz ise malisef hatali bunuda takimimiza asiri sevgiden oldugunu kaniksiyoruz hepimiz bildigimiz konularda bazan hoca bazan oyuncu oluyoruz elestirilerimiz hep böyle henüz hersey bitmis degil biraz sabir bizim ligde kalmamiz hepimizin bildigi gibi kayseri yi alt etmek evet kayseri bugün kazansada bundan sonraki maclari asla biz kayseriyi alt edecegiz bundan emin olun esas korkumuz es es buna care ola bilecegizmi haftaya enalttaki iki takim oynayacak es es muhakkak kazanacak ama onunda son kazandigi olur insallah biz ise üc tane iceride iki tane de disarida oynayacagiz temenni ediyoruzki akhisar ve genclerden iyi puan aldigimizda kayseriyi de yenecegiz ve bize kalacak kadar puan yetecek biz henüz karamarsar durumda degiliz

Külhan 17.04.2016 16:26

Lütfen su son zamanlardaki stresimizi biraz firenliyelim elestirilerimizde hakaret ve küfüre varacak sekilde asiriya kacmayalim suc bu hocanin degil öyleise biraz genis tabanli düsünelim kisa güdülü önyargililik bize yakismiyor sezon sonu her konuyu tartisalim ama simdi zamani ve yeri degil.

muhalif 17.04.2016 16:28

Transfer yapmayan yonetim istifa etsin.

menesakin 17.04.2016 16:58

Gökhan süzen le hasan kabze ile mi ligde kalacan at kafası. tövbe estağfurullah:mad::mad::mad:

TS58 17.04.2016 17:24

Sivasspor seyircisi umutsuz olamaz.
Daha alacağımız puanlar var.
Başakşehir 0 Sivasspor 2

TS58 17.04.2016 17:27

İstanbul'da yaşayan Sivasspor'lular , Başakşehir maçına gelin artık,daha ne bekliyorsunuz.

mühendisburak58 17.04.2016 18:14

Bu saatten sonra 5 puanlık fark kapanmaz ligden düştük gibi bir şey.

kagansenbas 17.04.2016 18:50

Arkadaşlar başakşehir maçı kilit maç eğer alamazsak matematiksel olarak da hesap yapmaya gerek kalmıyor... Eğer alırsak durum şu şekilde oluyor:

Sivas 27 puan olur ve sonraki iki hafta evinde eze eze alacak eder 33 puan. Sonraki maç kayseri final maçımız.

Kayseri açısından düşünelim. Haftaya bursayı yenerlerse eder 32 puan. Ondan sonraki hafta bjknın evinden puan alamaz. Sonra ki hafta akhisarın avrupa yolunda puan vereceğini düşünmüyorum. Ve onların da evinde oynayacağı sivas maçları final olur. 32 puanları olur.

Yani umutsuzluğa düşmek için bir hafta daha bekleyin olurda başakşehire yenilirsek umutsuzluğa hep beraber düşeriz ama başakşehiri yenersek sonra ki iki hafta rakiplere sivası cehennem etmeliyiz. Kadın çocuk yaşlı genç demeden 90 dakika susmadan sivası inletmeliyiz. Yönetim de gereken dersi almıştır umarım. Zaten ligde kalmayı kayseri maçıyla garantilersek son fb maçında yönetime sitemimizi bildiren bir eylem yaparız.

Yiğido kardeşlerim bir hafta daha sabredelim...

antik58 17.04.2016 19:27

Her hafta puan kaybediyorsun hoca olasılık hesaplamaktan bitkin düştük. Eğer bu takım ( imkansıza yakın) ligde kalırsa senin sayende değil kayserinin beceriksizliğinden kalır. kendinize ligde kalırsak lütfen pay biçmeyin ve sezon sonu SİVASı terkedin...

Sivasspormysoul 17.04.2016 20:41

[B][U]Sorular ve Cevaplar:

Mesut Bakkal Sivasspor efsanesini göz göre göre bitiriyor. Şimdi haykırmazsak ne zaman? Yiğido. Ayağa kalk ve deki: Mesut Bakkal istifa. Yılmaz Vural merhaba. M. Başakşehir maçından sonra çok ama çok geç olabilir. Kayserispor arayı 5 puan açtı. [/U][/B]

[B]Soru: M.Sivasspor BJK Beşiktaş'a neden yenildi? [/B]
[B]1-)[/B]Defalarca yazıp uyarmamamıza rağmen 6-7 tane olağan üstü futbolculuk özelliği olan D.Texeira'yı hiç oynatmadı. (Kale önünde rakibe baskı, orat sahada rakibe baskı, dönen topları kovalama özelliği, etkili kafa golleri, ileri derecede yardımlaşma isteği, rakip defans içine aniden sızma vb.)

[B]2) [/B]C. Tanase'yi çok geç oyuna aldı. Romanya milli takımının etkili oyuncusunu beğenmiyor Sayın M. Bakkal. C. Tanese Türkiyedeki orta alandaki en etkili alan savunucudur. O BJK maçında oyuna girdikten sonra Aatifin üzerindeki yük azaldı ve 2-3 kez gol pozisyonuna girdi.

[B]3)[/B] Cicinho yerine Çağatay oyuna alınması gerekirken İbrahim Öztürk'ü aldı. Sonuç ortada.

[B]4)[/B] Burhan Eşer yerine ilk 11 de Beykan Şimşek oynatılmalıydı, ama onu da oyuna almadı. Çünkü, Mesut Bakkal 1970 lerin teknik direktörü gibi. Risk almak yok. Kafasında bazı klişeler var [I]Hasan Kabze bu maçı koparır[/I], [I]Burhan Zaten tecrübeli[/I], [I]Kone iyi oyuncudur [/I]vb. gibi. Okan Buruk tarafından yapılan transferleri hiçe sayıyor. Okan Buruk GS. de İnterde vb. oynadı. UEFA kupasını kaldırdı. GS ve İnterin teknik direktörlerinden neler neler öğrendi. Bu iki takım mahalle takımı değil. Ayrıca M. Bakkalın tesadüfen yendiği Gaziantepsporu 10 kişiyle 3-0 yendi, deplasmanda Gençlerbirliğini yendi. M.Başakşehir maçında mükemmel futbol oynadı. Acaba yeni transferlerimiz o maçta olsaydı kimbilir ne kadar farklı galibiyet alırdık. GS ye sahayı dar etti. C. Çakırın sayesinde kazanılan penaltılarla yenildik. Eskişehire penaltıyı atsaydık 4-0 biterdi, sağolsun Beykan Şimşek sayesinde kaybettik. Osmanlıspora 4-0 yenildiğimiz maçta oyuncuların hocanın nasıl olsa takımdan ayrılabileceği olasılığını düşünerek maça motive olamadıkları olasılığını düşünmenizi öneririm.

[B]5)[/B] Moldenin etkili oyuncusu Etzazı oynatmıyor. Niçin oynatmadığını açıklamıyor eleştiri almıyayım diye.

[B]Sonuç: [/B] Mesut Bakkal kafasındaki klişelerle Sivassporu bitirmişitir. Mersin İdmanyurdu yenilgisinden sonra yollar ayrılıp Yılmaz Vural getirilmeliydi, ama yapılmadı. Biraz garip olacak ama, bana kalsa tekrar Okan Burukla da bir daha görüşürüm.
[B]Sonuçların sonucu:[/B] Sivassporu STL de kalmaya mecburdur.

Seçim senin yiğido. Takım senin, acı senin, gözyaşı senin, stres senin, uykusuzluk senin. Ama, sen yiğidosun. Demek ki çok güçlüsün. Bütün yiğidolar aynı hedefe yönelirse dağlar dayanamaz. Dayanamaz. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Sivassporun anaları kimlerdir? Yani onu kimler kollamak , korumak ve gözetmek ister? Kimler üzerine titrer? Kimler içten üzülür, kahrolur? Kimler? Bu sorunun cevabını sen çok iyi bilirsin yiğido.

Saygılarımla.

menesakin 17.04.2016 22:38

[QUOTE=TS58;973045]İstanbul'da yaşayan Sivasspor'lular , Başakşehir maçına gelin artık,daha ne bekliyorsunuz.[/QUOTE]

Amma yaptın yiğidom. Ne alaka ne işleri var adamların maçta? BJK FB GS dururken Sivas'ın maçına mı gelecekler Allahını seversen. klavye yiğidoluğu yapmak varken kim uğraşacak maçla falan :mad::mad::mad::mad::mad:

Bu sıra burnumdan soluyorum. Bu gün bir arkadaşın dükkanında otururken Hasan Kabze'nin hanımıyla kaynanası geldi. Kadı böbürlene böbürlene ben Hasan ı izlemeye geldim akşama İstanbul'a dönüyoruz dedi. Tam diyecektim teyze Allah aşkına Hasan'ı da götür. Sonra dedim aman terbiyesizlik etmeyelim.

izmirliyigido 17.04.2016 22:55

[B]Bakkal hoca[/B] biraz hırslı olsa,[B] takıma hırs verse[/B] Hasan Kabze değil de [B]Texeria[/B] ile oynasa, Kone veya Yiğit değilde orta sahanın o kısmına daha mücadeleci ve dengeli ([B]Etzaz Hussain[/B] olabilir) birini koysa,

[B]Veee,[/B]

[B]Başakşehir[/B] maçı başta olmak üzere, arka arkaya sahamızda oynayacağımız [B]Akhisar ve Gençlerbirliği maçlarını[/B] zor da olsa [B]kazansak[/B] var ya düşmeyiz..

Ama,

Nerdeee ? [B]Takımda hırs yok[/B], kazanma azmi yok, başkanda, yönetimde ve hoca da "[B]KAZANACAKSINIZ !.. YOKSA KARIŞMAM[/B]" diyecek [B]yürek yok[/B]..

.

izmirliyigido 19.04.2016 21:29

Duydun mu len Muhittin ?

Muttin duymamış !... :D :D :D :D

.

50sekiz 20.04.2016 19:18

Ligde kalmak istemiyoruz deseyden bunun haber degeri olurdu.
Bakkal amca mactan önce de mactan sonrada bos konusmayi cok seviyor.
Sezon basinda Mersin hocasi iken yaptigi aciklamalar ile simdiki aciklamalari kopya gibi... inanmayan acsin baksin Lig.tv.com.tr den aciklamalarina..

taraf 20.04.2016 20:10

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal Yarış devam edecek

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bu hafta oynayacakları Medipol Başakşehir maçının bundan sonraki maçları da etkileyeceğini belirterek, Bu maçın sonucunun bize neler getireceğini biliyoruz. Bu yarış lig sonuna kadar devam edecek dedi.

Medicana Sivasspor, ligin 30'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından pas çalışan kırmızı-beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmana devam etti. Daha sonra basına kapalı olarak devam eden antrenmana, sakatlığı bulunan Cicinho dışındaki tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlığı bulunan Emre Öztürk ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

ÇOK ŞEYİN DEĞİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Antrenman öncesi Medipol Başakşehir maçıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Bakkal, çok kritik bir dönemden geçtiklerini belirterek, Özellikle Beşiktaş maçı mağlubuyitemiz, arkasından da rakiplerimizin kazanması aradaki puan farkının açılmasına sebep oldu. Ama içeride 3 dışarıda 2 olmak üzere 5 maçımız var. Çok şeyin değişeceğini düşünüyorum. Çünkü hem deplasmanda iyi oynuyoruz, hem pozisyon ürettiğimiz bir maç. Çok önemli bir maça gidiyoruz. Bizim bundan sonraki, özellikle içeride oynayacağımız 2 tane maç için alacağımz sonuç ve geleceğimiz nokta önemli. Bu anlayışla gidiyoruz. Şu anda sadece Cicinho'nun sakatlığı var. Ama bu ortamda sorumluluk alacak oyuncularımız var. ve iyi oynayacakylarını da düşünüyorum. Çünkü her oyuncum değerli. Artık birilerinin bu sorumluluğu alması gerekiyor. Emre'nin sakatlığının ciddi olmadığını duyduk, o sevindirici. Onun dışında da eksiğimiz yok, Yiğit'in cezası bitti. Kone daha iyi durumda. Aatıf'ın durumu iyi. Tanese'nin iyi. Hepimiz iyiyiz yani dedi.

YARIŞ DEVAM EDECEK

Medipol Başakşehir maçından mutlu dönüp bundan sonraki haftalara daha emin bakmak istediklerini ifade eden Bakkal, Bu maçın sonucunun bize neler getireceğini biliyoruz, bu yarış lig sonuna kadar devam edecek. İnşallah maçların gidişatı bizim istediğimiz şekilde olur. Yani bu maç, bundan sonraki alacağımız veya hedeflediğimiz maçlarda oynayacağımız oyun için çok önemli. Bu bilinçle gideceğiz ve inşallah kazanırız. Oyuncularımın kazanmak adına her şeyi yapacağına da inanıyorum. Artık söylenecek fazla bir söz yok. Yani sözün bittiği yerdeyiz. Kazanmak için oynayacağız. Oyuncularımın kazanma arzusunu, coşkusunu ortaya koyması gerekiyor. Böyle yapacaklarına da inanıyorum. Yine koşu mesafelerinde ligin ilk 3-4 takımı arasındayız. Bunu yapan bir takım var. Bunu inşallah sonuca çeviririz diye konuştu.

CİCİNHO SEZONU KAPATTI

Bu arada Beşiktaş maçında ön çapraz bağları kopan Cicinho İstanbul'da ameliyat edildi. 36 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusunun 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi

ankastre 21.04.2016 13:33

bizde galmah istiyohda bakkal emmi bizi bırahan kim

etlidöktürek 22.04.2016 21:22

Bakkal emmii hasan kabzeyı ademi ve ıbrahim akını son maçlarda sakin kesme kesersen küserim..korcanı da al kaleye haa.bunları yapmazsan hocalıgından şüphe ederim..tüm suçlu sen oldun be hoca ) idarecilik budur günahlar senin..

migroArmis 22.04.2016 22:01

Ben Mesut Bakkalı beğenirim ...Ama söyleyeceklerimin beğenmemle alakası yoktur...Şu atlanmamalıdır ki Mesut Bakkalın ''geliş zamanı'' '' mevcut takımın kendi kurduğu takım olmaması '' '' en kötü durumda takımı devralması''Sivassporun bu durumda olmasında belkide suçlu olmayan tek kişisi Mesut Bakkaldır...Adam ne yapacak inanın anlayamıyorum...Şapkadan kuş çıkartılmasını bekliyoruz...Benim itirazım şurada...Sivasspor b jımnastıkle oynuyor mağlup oluyor okuduğum yorumlar aynı...Şu oynamasaydıda bu oynasaydı...Üstte bir kardeşim yazmış beni bağışlasın ''Tanase alanında Türkiyenın en etkili savunucusudur'' diye...Düşünceleri saygıyla karşılıyorum karşılamasınada bu her düşüncenin doğru olduğu anlamına gelmez...Elimizde Barcelona yok ki biz b jımnastiği elimizden kacıralım...Adamlar şampiyonluğa oynuyor ellerindeki malzeme güzel...Bu musabakada Sivasspor yenıldıyse (normaldir) insanlar neden birilerini suçlama gereği duyuyor anlamıyorum doğrusu...Biz yüzeysel izliyoruz hocalar idmanlarda kendi isnsiyatifleriyle seçim yapıyorlar...En başta bu takımı Mesut Hoca kurup bu hale düşürseydi ..en başta ben bağırırdım Hocaya...Şunu söylemek istiyorum şu olmalıydı bu olmamalıydıyı Mesut hocaya değilde ...Bu takımı bu hallere muhtaç bırakan yönetime söylemek bu tabloyu onlara izlettirmek lazım gelır...Mesut Hoca yanlış bile oynatmış olsa bu işte suçu olmayan tek kişidir...Yalan yanlış oynatıp bizlere acı çektiriyorda sadistmidir...yoksa acı çekmeyi çok seviyor mazoşistmidir...Elbette ikiside değildir..Değildirde yönetim konusunda şüphelerim yok değil ...Ne hallere düştük ...yazık ki ne yazık...

Turan 59 22.04.2016 22:08

Başta Hamza HAMZAOĞLU olmak üzere Bursaspor,Kayserispor'un Lig'de kalması için önüne yatmıştır.

Turan 59 22.04.2016 22:10

Sivasspor'un küme düşmesine katkılarından dolayı,başta Sergen olmak üzere Okan ve Mesut'a en derin muhabbetlerimi iletiyorum.

migroArmis 22.04.2016 22:15

[QUOTE=Turan 59;973466]Başta Hamza HAMZAOĞLU olmak üzere Bursaspor,Kayserispor'un Lig'de kalması için önüne yatmıştır.[/QUOTE]

Neye dayanarak neyi delil göstererek söylüyorsunuz bunu ..Bilginiz belgeniz ne yöndedir... ?

Turan 59 22.04.2016 22:17

Sen ne demek istiyorsun,her şey ortada değil mi? Boş boş konuşuyorsun.Bi daha her tarafa laf yetiştirme.Rengini belli et.Sivasspor sitesinde yazıyorsun Bursaspor arması koymuşsun.

Has Sivas`li 22.04.2016 22:18

[B]Sezon başlarken eldeki Süper Lig için bariz sekilde yetersiz olan oyunculari (Adem, 2xIbo, Eneramo, ...) yollamayan, buda yetmez gibi felaket oyuncuları alan, bunlara rağmen hatasını anlamayıp, Kabze'yi forvet diye transfer eden yönetime tek sözüm,
"ELLERİNİZE SAĞLIK OLSUN" eseriniz ortada![/B]

34MUAMMER58 22.04.2016 22:24

[b]Mesele mesut bakkal yada murat market meselesi değil,bir gerçek hikayeyle örnek veriyimde mesutbakkalın neden yanlış tercih olduğunu daha iyi anlasın herkes,adamın teki doğuştan beri gerekli gereksiz yerde gaz çıkartırmış,neticede yaşı gelmiş geçmiş,yine böyle ortamda gaz çıkartmış ,millet noluyo yaw derken,adam kusura bakmayın yaa yaşlılık işte diye kendini savunmuş,onu tanıyan biride demişki bırak yaw benseni 50 yıldır tanıyorum,50 yıl öncede böyleydin,şimdide böylesin kime ne yutturuyon demiş,biz mesut hocanın kendi takımını kurduğu zamanıda biliyoruz,koca sezonda 3 galibiyet aldı takımı düşme hattında bıraktı gitti,tekrar böyle zor zamanda getirlmesi hataydı,yaptığı enbüyük iş mehdiyi oynatması oldu,dediğim gibi düşeriz yada kalırız ancak teksuçlu mesut bakkal olmayacak ,koca sezonu mesut hocanın sırtına yüklemek doğru olmaz,r.carlosun,sergenin,okanın yapamadığını mesut hoca niye yapmadı demek olmaz,hepimiz ligde kalmayı arzuluyoruz,hermaçtan sonra suçlu arayayacak değiliz ,ancaaaakkkk eğer sivasspor için kritik bir maçta ,fiziği ve kondisyonu ancak 30 dak oynayabilecek hasan kabzeyi 100 dak sahada tutup rakip stoperleri yerinde çakılı oynatan texserayı 1devre bile oynatmıyorsa,adem gibi artık emekli olacak adamı oynatıp etsaz huseni oynatmıyorsa,takımın gaz pedalı arızalıyken ,hoca fren pedalı takıyorsa ,bursa maçında gereksiz şekilde korcan tercihi 3 puana malolduysa pardon yaniii mesut hocayı değilde,morinhoyumu eleştireceğiz?uzun lafın kısası ligde kalacaksak başakşehiri yenmek şart ,hadi bakalım göreceğiz yarın[/b]

migroArmis 22.04.2016 22:31

[QUOTE=Turan 59;973473]Sen ne demek istiyorsun,her şey ortada değil mi? Boş boş konuşuyorsun.Bi daha her tarafa laf yetiştirme.Rengini belli et.Sivasspor sitesinde yazıyorsun Bursaspor arması koymuşsun.[/QUOTE]

Anlayamadım söylediklerinizi...Bursaspor logosu vardı zamanı geldiği için onu kaldırıp sevgili kızımla olan fotomu koydum...Son 2 aydırda böyle ...Renk körümüsünüz yoksa sizin monitörünüze hala Bursaspor logosumu yansıyor...;
Şimdi...Sizin üslubunuzla konuşmayı elbette istemiyorum...Ben burada laf yetiştirmiyorum sadece yorum yapıyorum...Sorduğum soruda sizi sinirlendir şeyin ne olduğunu anlayamadım açıklayınız ..Çok basit bir soru sordum ...Benim size bu konuda vereceğim cevap bu değil ..Konu ile alakalı delilinizi ''üslubunuzla'' birlikte veriniz ki o zamancevap vereceğim size.... Unutmadan benim rengim belli aslnda...Bunu sizde biliyorsunuz...''Hatta bana bir kaç evvel Siz Bursasporlu değilmiydiniz çok mantıklı yorumlar yapıyorsunuz demiştiniz...Hatırlatmak istedim ...Şimdi konu ile alakalı cevabınızı bekliyorum

50sekiz 22.04.2016 22:31

Kayserispor'un bugün kazandigina sasira da ben sasiriyorum.
Morelli Kayseri'nin Bursa'dan en kötü ihtimal 1 puan alacagini biliyordum.
Kaldi ki Kayseri bu sezon Bursa'da da yendi.

Öküz altinda buzagi arama yerine, kendi "öküzüne" bakacaksin.
Evinde Eskisehir'e yenil, deplesmanda Mersin'e yenil sonra niye Bursa deplesmanda yenemedi de... oh ne güzel.

migroArmis 22.04.2016 22:40

[QUOTE=50sekiz;973479]Kayserispor'un bugün kazandigina sasira da ben sasiriyorum.
Morelli Kayseri'nin Bursa'dan en kötü ihtimal 1 puan alacagini biliyordum.
Kaldi ki Kayseri bu sezon Bursa'da da yendi.

Öküz altinda buzagi arama yerine, kendi "öküzüne" bakacaksin.
Evinde Eskisehir'e yenil, deplesmanda Mersin'e yenil sonra niye Bursa deplesmanda yenemedi de... oh ne güzel.[/QUOTE]

Kaldıki sevgili dostum Bursayla kayseri birbirine düşmandır...Armaızdaki muhabbeti bir bilseniz Bursa Kayseri düşsün diye emin olunuz elinden geleni ardına koymaz...Önceki yıllara bakınız şekerspordan 6 tane yemiştir Bursa Bursada.... Sırf Kayseri düşsün diye...devamındada düşmüştür...Hakikatten bu konuda öküzün altında buzağı aranmamalı neyin ne olduğunu en azından ben taraf olarak biliyorum ...tebrikler..

ofozturk 22.04.2016 22:41

Sen bu kafayla b.......k kalırsın mesut m......I. bize seni izlettirenlere, sana mahkum edenlere de lanet okuyorum. El birliğiyle düşündünüz ya takımı si........ti.........In gidin şimdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:17.