![]() |
Hesaplar Yapılıyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46801&token=33760[/IMG]
Ligde kalma mücadelesi veren ve ezeli rakibi Kayserispor ile puan farkının 5 olmasından dolayı teknik heyet hummalı bir çalışmaya başladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal ve yardımcıları antrenman esnasında futbolcuların istatistiklerini çıkararak, Başakşehir maçına programlı bir şekilde hazırlıyor. Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, bu maça hummalı bir çalışma ile hazırlanıyor. Ligde kalma mücadelesi içerisinde ve ezeli rakibi Kayserispor’un puan farkını 5’e çıkartmasından sonra teknik heyet çalışmalarına hız verdi. Antrenman sırasında Teknik Direktör Mesut Bakkal ve yardımcıları, futbolcuların performanslarını izleyerek Başakşehir maçında kimin daha iyi oynayacağının hesaplarını yapıyor. [B]İLK 11’İ BELİRLEME PEŞİNDELER[/B] Kırmızı-beyazlı takımın başarılı yıldız oyuncuların Cicinho’nun Beşiktaş maçında sakatlanmasından dolayı bu hafta oynamayacağı beklenirken, Bakkal’ın da Medipol Başakşehir maçı için ilk 11 hesapları değişti. Antrenmanda kimin daha çok performansının yüksek çıktığını not alan Bakkal, Başakşehir maçı için ideal bir ilk 11 peşinde. [B]EZELİ RAKİP KAYSERİ[/B] Medicana Sivasspor’un ligde kalma mücadelesinde ezeli rakibi olan Kayserispor’un geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-1 yenmesi Yiğidolar’da moralleri alt üst etti. Bakkal, bunun ardından hemen istatistiksel hesaplar çıkartarak, ligde kalmak için yardımcılarıyla bir takım çalışmalarda bulundu. [B]HEDEF 5 MAÇIDA YENMEK[/B] Alınan bilgiye göre, Mesut hocanın yardımcılarıyla yaptığı çalışma doğrultusunda hedefin önlerindeki zorlu 5 maçını da yenmek olduğu öğrenildi. 5 maçtan 15 puan almayı hedefleyen kırmızı-beyazlı takımda, çalışmalarda yoğun bir şekilde devam ediyor. [B]FUTBOLCULARI DA UYARDI[/B] Teknik hoca Bakkal, antrenman sonu aldığı istatistikler notlar sonrası, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Bakkal, genel anlamda performansları beğendiğini ifade ederek, Medipol Başakşehir maçında futbolcularına, dikkatli olmalarını ve hata yapmamaları gerektiğini de söyledi. Bakkal, Başakşehir karşılaşmasından mutlak galibiyet istediğini de futbolcularına aktardı. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Hesaplar Yapılıyor
Ben haberi okudum size tavsiyem okuyarak hayatınızdan 2-3 dakikayı boşa harcamayın
|
5 maçda 25 puan ne kadar mantıklıysa 5 maçda 15 puan da bizim için o kadar mantıklı.5 maçda 5 puan alırsak başarıdır.
|
Hoca senden ricam hesap yapmayı bırak da şu kadrodan yaşlıların yerine birkaç genç oynat artık kayıp olursa onlarla olsun
|
Bu saatten sonra ptt 1nci ligden süper lige geri nasıl çıkarız bunun hesabını yapmalı yönetim...Mesut Bakkal sende bavulunu topla güle güle senden hoca fln olmayacağını herkes gördü zaten...
|
sivas irade gazetsei ikidir boş haber yapıyor.yukarıdaki yazıdan ne anladın de:hiçbirşey.
boşboş aynı laflarla 1 sayfalık yazı yazmış. |
Toprak gibidir futbol Verirsen alırsın ekersen biçersin. Real madrid fenerbahçe barcelona salak mı milyon dolarlar yatırıyor. Forma reklam sponsor gelirleri derken transfere yatırdığı paranın 10 mislini kazanıyor.
Sivassporumuzu düşünürsek bonservis vererek aldığın topcu yok. Forma satışı için bir tane mağazan yok adam gibi. Markalaşamamışsın sivasta nerde var varda ben mi bilmiyorum. 20 milyon dolar banko geliri olan sivassporumuz otel masrafı ucak masrafı vermiyor hepsini fedarasyon karşılıyor. bu parayı transfere yatırsaydı. markalaşmak için yatırsaydı. Eto gibi topcular getirseydi bu tribünler dolardı. neyse bundan sonraki süreç önemli inş bi an önce hatalarından dönerler |
29 mac 5 galibiyet almis bir takim
son 5 mac ta 3 galibiyeet almasi gereiky alabilirmi |
Umarım bu güne kadarki yaptığı hesapların aynısını yapmaz kafasına bir şey düşerde düzgün adam gibi bir kadro ve sistemle çıkar. Saygılarımla
|
14 maç 42 puan
13 maç 39 puan 12 maç 36 puan 11 maç 33 puan 10 maç 30 puan 9 maç 27 puan diye diye. Son 5 haftaya getirdi bizi. Gelmiş ben geldiğimde takımın 2 galibiyeti vardı. 9 maçta 3 galibiyet aldık diyor. Vurunmu öldürün mü. Bu takımın ölüsü ligde ilk 10 da yer alır. |
insanin zekasi ile alay edercesine bir haber..
yariya kadar okudum.. devamini okumaya gerek yok.. |
5 final maç, bu maçlardan en az 4'ünü alirsak ligte kalicagimiza inaniyorum.
|
Su güzel sitemizde hala anlatamadigimiz arkadaslarimiz var hala eski tas eski hamam deniyorya iste öylesi aylardir yaziyoruz su elestirileri sezon sonuna birakalim simdi zamani degil ama bazi arkadaslarimiz hala nalina mihina cekic salliyor hoca begenmiyor lar insaf yahu bu hoca geleli takimda bir degisiklik oldu ama hocanin elinde sihirli degnek yokki adam elindeki tüm kozlari oynuyor varda oynatmiyormu eldeki mal bu varsa söyleyin baska yapilacak düsersek cok affedersiniz kizilirmaga karisip karadenize varacak degilizya bakarsiniz düzgün bir yönetim kurulumuzla iyi bir hocayla geri geliriz hemde cok kisa dönemde kayseriyi göz önüne alin daha diyecek birsey yok biraz sukunetli olalim
|
[b]Mesut hoca tuttuğum ,sevdiğim hoca değildir,gelmesine nasıl sergene,okana karşı çıktıysam öyle karşı çıkmıştım,maalesef yanılmadım,teknik direktör sadece takımı antrenman ettiren adam değildir,elindeki malzemeyi en maxsimum derecede kullanan,takımı hem fiziksel hemde pskolojik olarak hazırlayan adamdır ,mesut hocada- bunlar yok,yok elindeki malzeme buymuş şuymuş hikayelerine gerek yok,eğer elinde husein diye moldenin yıldızı varsa oynatmıyorsan,elinde iyi kötü neyse ,hasan kabzeden 4 beden daha iyi texsera varda oynatmıyorsan,iyi kötü neyse bencil ,beceriksiz herneyse beykanı oynatmıyorsan hesaba kitabada gerek yok,hocanın hesaplarını bizlerde yapıyoruz velakin siyasette nasıl 2+2=4 etmiyorsa,futboldada şu maç 1 puan ,şu maç 3 puan hesapları tutmuyor,puan tahminlerimde 2.devre bugüne kadar 18 puan hesaplarken maalesef 8 puan eksik Topladık,konya1,bursa3,eskişehir3,mersin 1 hesaplamıştım olmadı,geri kalan haftalarda puan tahminim başakşehir 3,akhisar 3,gençler3,kayseri 1,fb 3 puan ,zaten bu hafta başakşehire yenilirsek,kayseride yenerse hesaba kitaba gerek yok,aynışekilde kayseriye yenilirsek yine hesaba gerek yok,sezon başından beri hesap yapa yapa matematik hocası olduk,üniversitede bile bukadar matematik çalışmadım,istatistiktik çalışmadım,saolsun yönetimin vurdumduymaz tavrı,hocaların inatları ,futbolcuların vurdumduymaz,bencil,beceriksiz,yetersiz olmaları bizleri matematikçi yaptıya helalolsun:mad: [/b]
|
Ne hesabi ediyon hoca
birak bos isleri i.Akin kac mac oynamis ne yapmista oynattin bilinen biseyi deneyip farkli sonuc almayi ancak .....bekler git paf takimdan oyuncu al oynat veya kaleci ama sen tutar Setkus u keser Etzazi keser Texeriyi keser I Akin i oynatirsan hesaplan hesaplan 1000 yalniz avcunu acan hicbisey yok ve avcunu yalan. |
Hiç kimse takımdan muhteşem oyun beklemiyor sadece puan önemli olan. Kimi nasıl oynattığının öneminden daha çok takımın ligde kalmaya olan inancı önemlidir. Hesap-Kitap önemli hemde artık kupa maçlarından sonra daha da önemli. Çünkü Türkiye kupasının finali belli FB-GS. Uefa cezasını çekmesi açısından GS eğer ki kupayı alamazsa yeni statü gereği kupayı alan takım ilk 4 te bitirirse sıralamaya 5. de dahil olacak ve GS lig 5.si olmak için çabalayacak. Son hafta GS-Kayseri maçı var maç istanbul'da. Hesap yapılması gerekiyorsa son maça en kötü kafa kafaya veya 1 puan geride girmek bile bir umuttur Sivas için. Puan hesabı yapmak önemli inancı arttırmak için son maça kadar kayseriyi yakalamak şart. Bizimde son maçımız FB ile ama neden olmasın. Yeterki futbolcular ve teknik kadro inansın buna.
|
ne hesabı yapacan.
sen gendi maçlarına bak hepsini alacanmı yooooh sonrada yok gayseri yenildi de yendide. bizi bu duruma getiren ...... utansın |
Hesap yapmak icin biraz gec kalindi bence.
O hesaplar keske daha erken yapilsaydi. |
bugün kayseri puan alırsa bizim işimiz biter amma velakin kayseri yenilirse Onlara güle güle olur
|
Hesap mı kaldı Sn.BAKKAL,hesap çoktan kesildi ama senin haberin yok.Sen mışıl mışıl uyumaya devam et.
|
müflis tüccar eski hesapları karıştırırmış. sivasspor iflas etti, hesap kitap yapıyor. battık bo.a, temizlenmez ağalar...
|
Bu saate kadar bi cacık yapamayıp bu saatten sonrada mucizevi kurtuluşlar yapmaya çalışmak sizcede saçma ve komik degilmi
Bu saatten sonra yapılacak hesap varsa gelecek sezon için: Nasıl bir kadro oluştururum? Hangi teknik adamı getiririm? Nasıl bir yönetim politikası izlerin?vs.vs..... Bunun gibi şeylerin hesabını yapsınlar |
Sayın BAKKAL hesaba kitaba gerek yok. Artık ipler senin ve topçuların değil elalemin ellerinde... -Ki şu anda Kayseri Bursayı yeniyor. Yani Çarpım tablosu olayında bitti...
|
[B]geçti borun pazarı sür eşegini nigdeye geçmiş ola mesut efendi ve saz ekibi[/B]
|
Hesap yapmaya gerek kalmadı gözün aydın .umarım pttde iyi bir kadro ve hoca görürüz .
|
Bakkal amca daha yeni hesap yapmaya baslamis galiba.
Ben hesabimi tam 09.03.2016 da yapmistim... [QUOTE=50sekiz;970464][B]ömümüzdeki 6 mactan en az 3 galibiyet sart. aksi taktirde son haftalara bu takim hedefsiz girir... bunu bir kenara not edin![/B] - Kasımpaşa - Trabzonspor (D) - Bursaspor - Gaziantepspor (D) - Beşiktaş - Başakşehir (D)[/QUOTE] |
Geçelim artık bu işleri.. deniz bitti.. son 3 sezonda aldığımız tek faydalı yabancı cicinho.. 1 tane bile parlayan, öne çıkan yerli transfer yapamadık.. kendi içimizden de çıkaramadık.. paralar havaya uçtu gitti.. batuhan karadeniz transferi yaptı bu takım yaa.. daha ne denilebilir ki? bittik.. ptt liginde doğru düzgün bir kadro ve doğru düzgün bir hoca ile kısa sürede tekrar süper lige dönmek üzerine olmalı artık hesaplar.. umut tacirliği zaman kaybından ve sorumluların vakit kazanmasından başka bir şeye yaramaz.
|
Kazanmaya kazanalım tamam. Fakat şuan kayseri bursa maçını izliyorum kayseri baya diri görünüyor. Bazı zamanlar olur ki hesap kitap yapsanda faydası olmaz. Şuan kayseri 2-1 önde bursanın kazanması için dua etmemiz lazım.yoksa yarın ki maçın pek bir önemi kalmaz
|
Vallahi güya üniversite mezunuyum ammmaaaa benim hesap bilgim yetmiyor ligde kalmaya. Bunlar neyin hesabını yapıyor acaba
|
HIc hesap mesap yapmayin,görünen köy kilaviz istemez Kayseri cikisa gecti 5 puan avantaji eleden birkmaz,elvada lig, birdaha lige nasil döneriz onun hesaplarini yapin.
|
ben hesap yaptım 5/5 yaparsak ligde kalıyoruz :)
|
Bakkal sen iyi ki muhasebeci olmamışsın :)
|
[QUOTE=mühendisburak58;973453]ben hesap yaptım 5/5 yaparsak ligde kalıyoruz :)[/QUOTE]
[B]Gardaşım hesabın yanlış 5 maçta 5 puan yetmuyor :D[/B] |
[B]Aklıma bir fıkra geldi 3 Karadenizliler ortak olur İnsaat yapmaya karar verirler hepsi aralarında bir paylaşım yapar temel kum ve çimento Dursun tuğla vs Ramazan da demirini koyacaktır ve inşaata başlarlar aradan Zaman geçer İnsaat çöker Dursun ağlamaya baslar çimentom gitti Ramazan baslar gitti demirim bi bakarlar temel ayak ayak üstünde hiç üzülmüyor "ulan der su aptallara bak kumla çimentoyu koysaydum benimkinde gidecektu"der. Simdi sayın yönetimimizde çimento koymadığı kum koymadığı inşaatta hesaplar yapmıştır kime ne olduğunu kimin ağlayıp sızladığını da sizler anladınız!!![/B]
|
Ah be sivassporum bu sezon sana yaptığım puan hesabını bütçeme yapsaydım çoktan eksiden çıkmıştım..
|
[b]Yarın hesap kitap işleri için son şans,yenersek hesaplar devam eder,yenilirsek düşünmek istemiyorum,forumdaki tüm başlıkların temizlenmesini,bekliyorum,ptt ligde beğendiğimiz oyuncular kim?ptt liginde nasıl şampiyon oluruz?ptt ligde en başarılı hocalar kimler?filan gibi başlıklar açılır artık [/b]
|
Senin hesabına so..........yim. düştük düştük ma......
|
An itibarı ile rakip rize
|
Dükkanda hesap yapacak ne bir klavuz ne bir tablo kaldı. Ben kabullendim ama lig sonunda sivasspor taraftarı bu sınavı nasıl verecek. Eleştiriler yapıcı ve sistemli olmalı. Doğrular yanlışlar ortaya konmalı. Kayseri defalarca düştü çıktı. Ama hep sallanıyor biz bunu uzun vadeli bir rotasyon 2005-2009 gibi uzun vadeli başarılara sevk edecek planlar yapmalıyız. özellikle uyarıyorum taraftar işin pisliğini on planda tutup aşacak adam toplama mali. Taesftar bu önümüzdeki sene tsrsftsr olmali
|
Hoca ne hesabi kitabi sende biliyorsunki ligde kalmak icin en az 9/10 puana daha ihtiyacin var bunuda alamiyacagimiza göre elvada lig.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:20. |