SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-1 Gençlerbirliği (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39908)

SivasSpor.Com 02.05.2016 06:11

Sivasspor 2-1 Gençlerbirliği

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42278&token=12839[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 32. Hafta: Medicana Sivasspor - Gençlerbirliği maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 7 Mayıs Cumartesi

[B]Stad:[/B] 4 Eylül Stadyumu

[B]Saat:[/B] 13:30

[B]Maçın Hakemi:[/B] Tolga Özkalfa

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

shang 02.05.2016 06:31

Cevap: Sivasspor - Gençlerlbirliği

bu kadar rezilliğe rağmen kayserinin akhisar yenilgisi alması bizim gençleri yenmemiz durumunda kayseride her şeyin belirlenecek olması gibi bir ihtimalde var bu kadar olumsuzluğa rağmen hala şansımızın olması çok tuhaf ! ama tabiki bu psikoloji ile nasıl bu durumlar gerçekleşir orasıda meçhul

Has Sivas`li 02.05.2016 06:37

[B]Dünkü beraberlik ile tek şey fark etti. Kazanmış olsaydık teoride puan farkı ile ligde kalacaktık, simdi ise ikili yada üçlü averajla ligde kalma ihtimali oluştu.

Gençler bu hafta aldığı beraberlik ile Avrupa umutlarını tüketti, bu Allah'ın izniyle 3 puan bizim.
Mesut efendiyi derhal yollasınlar, 3-3 yapıp ne olacak göreceğiz.[/B]

34MUAMMER58 02.05.2016 07:03

[b]Binde 1 ihtimal bile varsa o ihtimali sonuna kadar kullanmak lazım,şu var takım üzerindeki baskı kalktı,büyük çoğunluk,taraftarlar,yönetim,futbolcular,küme düşmeyi kabullenmiş oldu,ben bu pskolojiyle işimizin zor olduğunu düşünsemde,şöyle bir ihtimalde olabilir,nasılsa düştük diyen oyuncular daha rahat şekilde oynayıp kazanabilir,kayserinin yenilmesini bekleyebilir,kayseride zaten sezonun finali oynanır,son hafta fb nin ligdeki durumuna göre yenilebilir.

Bir sözümde şu sitedeki sivassporun küme düşmesini 4 gözle bekleyenlere ve hatta sevinenlere,

gözünüz aydın sezon başından beri düştük,bittik,öldük,diye yaptığınız yaygara gerçeğe dönüşmek üzere,

kınanınızı yakabilirsiniz,sizler belki haftaya matematiksel olarakda haklı çıkacaksınız oyüzden tebrik ederim,demekki biz futboldan anlamıyormuşuz ,40 yıldır boşuna futbol seyretmişiz,ancak bırakında kalan son umutlarla son 3 haftayı süperligde kalma rüyasıyla geçirelim,

size ne batıyor,içinizden gülebilirsiniz,kıçınızla gülebilirsiniz,hertürlü alay bile edersiniz de ,[B][U]inanın sizin gibilerle aynı şehrin insanı olmaktan utanç duyuyorum,[/U][/B]eğer istemeden muatap bile oluyorsam sivasspor sevgimdendir,iyiki kurtuluş savaşında sizin gibiler yokmuş,nereden gelmişşiniz bu şehire bilmiyorumda,bu şehirin özelliklerini zerre kadar taşımıyorsunuz okadar susun şom ağzınızı açmayın dedikçe ,taa 1. haftadan beri takımı ptt ye düşürdünüzya helal olsun diyorum [/b]:mad:

NöOReaK 02.05.2016 07:31

Çok karışık hesaplar içeriyor ligde kalmamız.

Bu hafta gençleri yenip Gaziantep in Eskişehire Akhisarın Kayseriye çelme takmasını bekleyeceğiz.

32 hafta sonundan puan durumu;
Gaziantep: 35
Kayseri. : 32
Sivasspor: 29
Eskişehir :29

33. Hafta Eskişehir Başakşehir maçı en fazla berabere bitmeli yada basakşehir yenmeli Sivasspor da Kayseri yi yenmeli.

33. Hafta puan durumu:
Sivasspor : 32
Eskişehir. : 30

34. Hafta Kayseri Galatasaraya yenilir se Eskişehir gençlerbirliği ile berabere yada mağlup olursa hersekilde ligde kalırız.
Ancak kayseri galatasarayı yener yada bir puan alırsa Eskişehirde gençleri yenerse feneri yenmekten başka çaremiz yok.

Çıkmadık candan ümit kesilmez demiş atalarımız.

midfielder7 02.05.2016 08:32

haftanın ilk maçına çıkacağız bu nedenle bizim alacağımız galibiyette antep eskişehir ve kayseri strese girecektir bu nedenle içinde sivas sevdası taşıyan herkes bu maça gelmeli dünkü setkusun hatasında yediğimiz golde top kaleye gelirken pozisyon geçti sevinciyle kafamı tvden hafif çevirdikten sonraki spikerin sesiyle tekrar tvye döndükten sonraki an halen aklımdan çıkmıyor ama yinede sonuna kadar destek olmalıyız

58 Amsterdam 58 02.05.2016 08:37

Yukardaki butun yorumlara katiliyorum. Matematiksel olarak oyle veya boyle bir sansimiz var ise o sansi birakmak olmaz. Sonuna kadar destek gardaslarim.

badof58 02.05.2016 09:23

[QUOTE=NöOReaK;974354]Çok karışık hesaplar içeriyor ligde kalmamız.

Bu hafta gençleri yenip Gaziantep in Eskişehire Akhisarın Kayseriye çelme takmasını bekleyeceğiz.

32 hafta sonundan puan durumu;
Gaziantep: 35
Sivasspor: 29
Eskişehir :29

33. Hafta Eskişehir Başakşehir maçı en fazla berabere bitmeli yada basakşehir yenmeli Sivasspor da Kayseri yi yenmeli.

33. Hafta puan durumu:
Sivasspor : 32
Eskişehir. : 30

34. Hafta Kayseri Galatasaraya yenilir se Eskişehir gençlerbirliği ile berabere yada mağlup olursa hersekilde ligde kalırız.
Ancak kayseri galatasarayı yener yada bir puan alırsa Eskişehirde gençleri yenerse feneri yenmekten başka çaremiz yok.

Çıkmadık candan ümit kesilmez demiş atalarımız.[/QUOTE]

Yanlış hesap yapıyorsun bırak Eskişehir yensin, zaten bizim aslında rakibimiz o değil biz Kayseri'yi yanımıza çekmeye bakacağız. Eskişehir Antep ile yarışıyor işin aslı biz de Kayseri'yi çekersek çekeceğiz. O yüzden bu hafta belki de ligin iki takım açısından kaderini belirleyecek maça çıkacaklar. Ben Es-es in yeneceğini ve ligde kalacağını düşünüyorum. Daha sonra bizde eğer bu hafta ve kayseriyi yenersek olur 32 kayseri son maçta tökezler ve bizde en az 1 puan alırsak ligde kalırız. Diğer hesaplar yaş ..

Ben aslında Gençlerden Akhisar'dan daha çok korkuyordum, çünkü büyük maç sonrası çıkan takımlar hele de puan almışsa kesin kaybederdi, niteki öyle de oluyordu ama maalesef sezonun özetini 1 dakika içinde yaşadık, bireysel hatalar, umarsız oyuncular, kafasız topçular, konsatresi eksik zihinler .. Hiç kolay bir maç olmayacak kanaatimce özellikle Gençler asılacaktır, ama çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek bakacağız yine ..

58svs58 02.05.2016 09:28

son iki haftada uyku düzenim bozuldu bu satten sonra hesap yapmayacağım

anadolu5858 02.05.2016 09:54

Beyler kusura bakmayın da yeter artık. Bu durum son 3 haftayla olacak olmuş iş degil. 2011 ve sinrası hep çile ha düştük ha düşecez derken buraya geldik. Artık zorlamak anlamsız. Görmüyormusunuz her şey ortada. Bu sene kurtuluşumuz yok. Kendimizi yedik bitirdik ama nafile artık kendimizi de kandırmayalım. Asıl soru alt ligde ne yapacağımız sorusu. Mecnun gidecekmi giderse takım kime emanet olacak. Mecnun kalırsa yanindaki boş beleş insanlarla devam mı edecek. Bu şehir ne yapıp edip süperlige geri dönmeli. Bana kalırsa mecnun yeni bir ekiple devam etmeli. Her ne kadar helallik istese de başkan da bu sisteme alıştı ne de olsa vitrinde olmasını sağlıyor. sivassporu kolay kolay bırakıp kabuguna çekilmez.

ready 02.05.2016 11:38

[B]sen elindeki maçları ver sonra kalkıp hesap yap daha neyin hesabını yapacagız [/B]

58gürün58 02.05.2016 11:42

bazı anlar olur ki cümleler yetersiz kalır. sözcükler boğazında düğümlenir işte dün tam olarak onu yaşadım vede eminim benim gibi birçok insanda yaşadı. bu saatten sonra kırıp dökmenin insanları küstürmenin kırmanın ve incitmenin hiç bir artısı yok. hatta ve hatta eksisi var. zaman birlik ve beraberlik zamanıdır arkadaşlar millete malzeme vermeye gerek yok. daha düne kadar sahalara atlayıp hakem döven, hakem odası basan vede sahayı yakan maç ertelettiren lafa gelince son kale denilen fakat futbol yüzünden polise taş sopa atan bir zihniyeti kendimize güldürmeyelim... sosyal medyayı takip ediyoruz görüyoruz ki bir sürü istemeyenimiz varlara meydan vermeyelim.

AYDIN1985 02.05.2016 12:43

Birakin Setkus tek basina oynasin

EBK0658 02.05.2016 14:47

Cevap: Sivasspor - Gençlerbirliği

bir hesapta benden
sivas es es kayseri g.antep
32. 29 30 32 33
33. 32 33 32 33
34. 35 34 32 34

üç maçıda alırsak kalırız. almamamız için bir neden yok yeterki şans yanımızda olsun.

kaplanlı 02.05.2016 18:09

akhisar maçında.bizim gibi takımda tramva yaşadı.gençler maçında bakkal efendi takımı iyi hazırlıyamazsa korkarım farklı bile yenilebiliriz .

Külhan 02.05.2016 19:34

Biz inaniyoruz onun icin sonuna kadar da inanacagiz ve desteklerimizi hep verecegiz öyle hayal alemlerinde olanlardan olmayacagiz kendi kendine ahkam kesenlerden degiliz aylardir düstü yaygarasi koparanlara bircift sözüm var ormanlar kendi aralarinda demislerki yeni bir alet cikmis bizi alttan kesiyormus diye dertleniyorlarmis agaclardan birisi de demiski o aletin malisef sapi bizdenmis iste sözüm ona sivaslilik satanlar düstük düsecegiz yaygarasile bizi malisef encok rahatsiz edenlerde kendi icimizden

gülkız 02.05.2016 20:06

Lig daha bitmedi..Matematiksel olarak hiçbir şey bitmedi..Takımda eksik olan özgüven ve hırs..Çekingen,ürkek,pısırık,korkak oynamaktan vazgeçip son maça son dakikaya mücadele ederlerse mutlaka puanlar kazanacaklardır..

alemdarlar 02.05.2016 21:09

Ben umutluyum. Bize hesap kitap yaptıran yönetim utansın. Biz taraftarlar daha iyi çalışıyoruz SİVASSPOR için.

Sivasspor: 5 Gençlerbirliği: 1

A.Turan Korkmaz 02.05.2016 23:02

Bugün akşam saat 5'de (taraftara açık yapılırsa) Sivasspor sevdalıları antrenmanı seyretmeye gitmeli ve takıma destek olmalıdır. Eğer olmadık milyonda birlik son dakika talihsizlikleri hep bizim başımıza gelebiliyorsa, tersini düşünürsek, aynı şekilde son üç maçı alıp ligde kalmamız da ihtimal dahilindedir. Ha, bir üyemizin dediği gibi:
'Senin istediğini Allah dilemiyorsa mesele orada kapanmış demektir'. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Başa gelen çekilir.
Düştüğümüz tescillenene kadar yok yönetim gider miymiş, seneye ne olurmuş yorumlarına giremem. Benim işim takıma moral motivasyon vermek ve maça gelmek.
Bir buket çiçekle bugün yarın antrenmana gitmeli... .

34MUAMMER58 03.05.2016 06:27

[b]Sivassporlu oyuncular Akhisar maçında şok oldular ,bizim gibi,pskolojik olarak normale döndürmek çok zor,illaki bizim yaptığımız hesapları onlarda yapıyordur,bu maçı kazandıkları takdirde,azda olsa umutları yeşertebilirler.[/b]

SenSetik 03.05.2016 11:37

Ne önemi varki? 31 maçta 5 galibiyet alabilen, en kritik maçlarında sahasında galip gelemeyen takım 3 te 3 mü yapacak ?

A.Turan Korkmaz 03.05.2016 14:26

Takıma moral vermek için antrenmana gitmek niyetindeydim ama az önce kulübü arayıp sorduğumda bütün hafta antrenmanların taraftara kapalı olduğunu söylediler. Haklı bir tarafı olsa da destek için gelen taraftarı ve stadda protesto yapmayanları mağdur etmiş oluyorlar. Bu kararlarını gözden geçirmelerini, ya sadece bir gün olsun taraftara açmalarını, ya da kurumsal ziyarete izin vermelerini beklerim. En azından izin Alıp bir grup öğrencimle antrenmana giderim. Yarını bekleyip tekrar kulübü arayacağım.
Her koşulda takıma destek veren gerçek taraftarın gücü olmadan maç kazanmak kolay olmaz.

alemdarlar 03.05.2016 21:44

Galibiyet bize yakışır. Ama yine diyorum ki puan kaybı küfür getirir başkana.
Başkan sayesinde matematik hocası olduk. Bu başkan ve yönetim bizi hesap kitap yapma durumlarına getirdi. Başarılar Yiğidom.

otceken58 03.05.2016 22:27

3 te 3 çok zor olsada imkansız değil evet koca ligde 5 galibiyet son 3 macta 3 galibiyet zor ama nasıl ki 90+2 de hiç olmadık bir gol yenebiliyorsa 3 te 3 neden olmasın. Allah bu mübarek gecede insallah bizlere özellikle ve öncelikle vatanımıza birlik ve dirlik sonrasinda da Sivasspor'umuza inanma gücü ve kuvveti verir.

DoomsDay58 03.05.2016 22:45

Forvetsizliğin ne kadar kötü olduğunu Kweuke sakatlandıktan sonraki Rize'nin haline bakarak görebilirsiniz ne yazık ki bizim ta ilk maçtan bu yana forvetimiz yok ve bu yüzden de gol atamayan bir takımız tabii buna ek olarak takımın başında iş bitirici teknik adam da yok haliyle şimdiye kadar toplam 5 maç kazanabildik şimdi kalan 3 maçı kazanma hesapları yapmadan önce Gençlerbirliğini nasıl yenebiliriz onu düşünün ama düşünmek istemeyenler için ben söyleyeyim galibiyet çok uzak bir ihtimal ne yazık ki bu maç beraberlik gibi duruyor. Çünkü hücum gücü yüksek bir takım Gençlerbirliği ve bizim de risk alıp pozisyona girmemiz durumunda atıp atamayacağımız meçhul ama atarsak da yiyeceğimiz garanti..

50sekiz 03.05.2016 22:56

Potadaki takimlarin kaderini Gencler belirliyor...

1- Rize'yi Rize'de yendiler
2- Kayseri'yi Kayseri'de yendiler
3- Antep'i Antep'de yendiler
4- Sivasspor ?
Sadece Eskisehir ile evinde oynayacaklar. Diger maclarin hepsi deplesmandi

ihtiyar yiğido 03.05.2016 22:57

[B][I]Çıkmayan canda umut vardır, zayıf bir ihtimalde olsa ümidimi devam ettiriyorum. Velev ki düşsek bile Dünyanın sonu değil ya, ALLAH'ın izni ve keremi ile yine çıkarız. Hem ne demişler ''bir müsibet bin nasihatten evladır'' diye, bundan sonra yönetim transferlerde daha dikkatli ve seçici olur da bir daha böyle üzüntüler yaşamamıza vesile olur. [/I][/B]

34MUAMMER58 03.05.2016 22:59

[b]Şunu net olarak söylüyorum,eğer sivasspor gençler birliğini yenerse,muhtemelen Akhisar kayseriyi yenecektir diye düşünüyorum,sivassporun kaybedecek birşeyi olmadığı için varını yoğunu ortaya koyacaktır,stresli olacak takım kayserispor olacaktır,yenersek şayet puanları eşitlemiş oluyoruz,son hafta şampiyonluğu kaybetmiş yada kazanmış 1 fb ile oynarsak kazanabiliriz,avrupaya gitmeye mahkum gs de kayseriyi yener ,böylece kayseriyi altımıza almış oluruz,diyeceksinizki Eskişehir nolacak,şahsen eskişehirin antepten taşçatlasa 1 puan alacağını düşünüyorum,evnde başakşehirlede berabere kalabilir,son hafta gençleri yense dahi 34 puan eder,uzun lafın kısası sivasspor 3 maçıda kazanırsa çok büyük ihtimalle ligde kalır,kesinlikle ve kesinlikle bu maça nasılsa düştük gözüyle çıkılmamalıdır,hele bi gençleri yenelim rakiplerin sonuçlarını bekleyelim,bide kayseriyi yenelim bakalım neler oluyor,rizespor kurtuldu gözüyle bakılıyor,eğer ts rizeye yatmazsa yenerse,rize evinde antepe yenilir yada berabere kalırsa ,son hafta Avrupa aşkına basakşehir de rizeyi yenerse ,35 puanlı rizeyi bile düşmüş görürsünüz,biz maçlarımızı kazanalım ,duruma bakalım neler oluyor,valla tekrar ediyorum isteyen istediği yeriyle gülebilir ben bu takımın düşmeyeceğine inanıyorum,eğer bu takım biraz kıpırdasın,ki kaybedecek hiç birşeyimiz yok,şehir olarak düşmeyi kabullendik,kazanacağımız çok şey var çoook,yeterki 3 maçı kazanalım [/b]

yigido yakup 03.05.2016 23:05

Bu haftaya kadar hersey bir nebze elimizdeydi akhisar maciyla elimizden cikti butun stersimiz yorgunlugumuz kizginligimiz ofkemiz bosaldi

her turlü aksiligi beceriksizligi acizligi herseyi yasadik artik biliyoruz bundan kotü durumda hic olmadik

buda bize galibiyet getirecektir.

yani ben kendi adima sahsen en rahat maclardan olacagini düsunuyorum

50sekiz 03.05.2016 23:15

Sivasspor %99 küme düsmüstür.
%1 lik oranda mucize kismi.
Gerisi faso fiso, hayal satmaktan baska birsey degil.

Gencler macinda mi küme düsme olur
yoksa Kayseri macinda mi orasini bilemem
Ama Fener macina kalmiyacagina adim gibi eminim!

Sivasspor bu hafta rakiplerinden önce oynayacagi icin, bu rakipleri icin avantaj, kendisi icin dezavantaj. Takimda cok sakat futbolcu var, gecen haftanin tranvasini atlatada bildi mi? Gencler gici cok disli, rakip var. Gencler, Akhisar gibi hazirlik maci modunda bu maci oynar mi emin degilim.
Kayseri'nin, Akhisar deplesmanindan 1 puan getirme orani bence yüksek.
Akhisar'in Avrupaya gitme derdi oldugunu da düsünmüyorum. Gs'a karsi da yenilirler, Osmanliya karsi da.

50sekiz 03.05.2016 23:24

Son olarak da sunu ekleyim: Gs ya Avrupa'yi sececek ya da Fener'e 4. yildizi takma imkani vermeyi. Eger Gs, Bjk ye 1/3 puan kaybederse, büyük ihtimal ilk 5'e giremiyecek ve Lig üzerinden Avrupa kapilari kapanacak.

50sekiz 03.05.2016 23:24

Bu yazdiklarim duygusal yorum degil, istatistiki bilgilere dayanarak bu öngörülerde bulunuyorum.

stain 04.05.2016 06:59

Son maçta da gördük ki Hasan kabze kesinlikle ilk 11 de olmamalı 80dakka koşan texeira nın yerine giren Hasan texeiradan daha yorgun oynuyorsa hiç oynayıp ta bizim binde birlik umudumuzuda yok etmesin h.kabze ve i.akın kesinlikle oynamasın

Sivasspormysoul 04.05.2016 17:48

[B][COLOR="Blue"]Gençlerbirliği Sivas'tan Sıfır puanla dönecektir inşallah. [/COLOR][/B]

Bakalım bu Gençlerbirliği sezonun ilk yarısında 2-0 yenildiği Eskişehirden 3 puan almak için mi oynayacak yoksa son hafta adları gibi sadece gençlerinbirliği mi olacak. Yani tamamen gençlerle mi oynayacak. Nasıl olsa Eskişehirspor alıştı. Sivasta Sivasspor 10 kişi kalsın 3 puanı yut, Trabzonspor 10 kişi kaslın bile bile 3 puanı yut, MİY paf takımıyla oynasın 3 puanı yut, GS oynamsın 3 puanı yut. Ey Eskişehirspor, Yüce Allahın takdiriyle bu yıl PTT ligine gideceksin inşallah.

Sivassporumuz bu ligi 26+9= 35 puan ile biterecektir inşallah.

Saygılarımla.

Dark Force 04.05.2016 19:14

Ligde kalan maçları kazanıp rakipleri bekliycez

Oktayy58 05.05.2016 12:12

Gençlerbirliği yenilmeyecek takım değil.Zaten şu saatten sonra kaybedecek bir şeyimiz yok.Takım çıkıp var gücüyle oynasın ve az da olsa olan ümitlerimizi sürdürsün.

midfielder7 05.05.2016 15:00

gençlerbilriğinde uğur çiftçi var sol bek sivaslı geçen sene 58 giyiyordu tanıyan var mı burdaki kulüplerden mi gitti yoksa ankarada mı başlamış futbola?

adres58 05.05.2016 17:20

[QUOTE=midfielder7;974791]gençlerbilriğinde uğur çiftçi var sol bek sivaslı geçen sene 58 giyiyordu tanıyan var mı burdaki kulüplerden mi gitti yoksa ankarada mı başlamış futbola?[/QUOTE]

Gençlerbirliğinin Alt yapıdan yetişmiş Sivas doğumlu hemşerimiz...

Külhan 05.05.2016 19:46

TFF sagolsun bize hic yoktan penalti cikaran hakemi vermis biz özkalfadan mac kazanmadik vardiyen ispat etsin bize tersgelen hakemlerin basinda gelir suan diyecegim ama site arkadaslarimin morallerini bozmak istemem biz bu günden bu maci kaybettik insallah tersi cikar da seviniriz malisef önyargili hakemimiz bu isi bitirir cok yazikolacak sivasspora temennimiz tez zamanda geri cikmak

kaplanlı 05.05.2016 21:33

doğru hoca ile anlaşsaydık bu gün bunları konuşuyor olmazdık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:59.