![]() |
Sivasspor 2-2 Fenerbahçe
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45512&token=62343[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta Medicana Sivasspor - Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 19 Mayıs Perşembe [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 20:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Cüneyt ÇAKIR [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe
Yarım, sıfır olsun bizim olsun. Feneri yenip bekleyelim!.Bakalım neler olacak.
|
bu sene epey yordu bizi takımımız. ufakta olsa her haftaya acabalarla başladık ama hep hayal kırıklığı oldu. son haftaya da yine aynı şekilde başlıyoruz. inşallah bu sefer ufak olan umudumuzu hayal kırıklığı olarak değilde mutluluk olarak alırız.
Önce fenerbahçeyi yenip sonra gelecek haberleri bekleyeceğiz. sivasspor 2 - fenerbahçe 0 |
Sivas halkı artık herşeyi geride bırakıp eniğinden cücüğüne bu maça gelmeli giden maçları artık geriye döndürme şansımız yok.
|
[b]Eğer sivasdaki fb yalakçıları ,trübünleri fb ye peşkeş çekmezde trübünleri full doldurup ,son saniyeye kadar destek olurlarsa,artık futbolcularda elinden geleni değilde,daha fazlasını yaparsalar fb yi yenebiliriz,ligdeki amacı bitmiş,hocası artık yolcu,birçoğu fb den ayrılacak ,kafası tatilde olan fb li oyuncuların çokda konsantre olacaklarını düşünmüyorum,kazanmaktan başka çaremizde yok zaten,kazanıp bekleyeceğiz[/b]
|
Allah'ın izniyle bu maçı alıp Gaziantep ve Ankara'dan gelecek haberleri bekleyeceğiz. Ümit varsa destek de olmalı, o stad tıklım tıklım dolmalı.
|
4 Eylül'deki ''Aziz Yıldırım Şike Yapsana'' tezahüratını yapan sözde taraftarlar şimdi de Fenerbahçe'nin bize maçı vermesini istiyorlar. İlginç gerçekten.
Bu sene ne kadar kötü olsakta şans fikstür anlamında, rakipler anlamında şanslıydık. Futbol konusunda iyiydik ama kendi maçlarımızda şanssızdık. Yanlış hoca faktörü bizi hep galibiyetten uzak tuttu maalesef. İnşallah bu maçı kazanıp ligde kalırız. 50. sezonumuzda da Bülent Uygun ile başarılı bir dönem geçiririz. |
Beşiktaş kesin 1 puan alması lazım geçen haftaya bakınca kimse kimseye acımıyor fener dedik alır dedik ama ibfk aldı maçı. Osmanlıdan böyle bisey yasamasalar inşallah.
Bu hafta o stad dolacak tıklım tıklım kazanırız diye düşünüyorum şike mike değilde kaç senelerdir bizim fenere verdiğimiz şampiyonlukları düşününce fenerin as değilde yedeklerle çıkacağını düşünüyorum. Tanase oynamasın biz bu maçı gözümüz kapalı alırız. Tek korkumuz antalyanının antepe puan vermesi olur kaldıki antalya trabzona 7tane salladı antebe acıyacağını düşünmüyorum.. |
Prestij maci olur.
Benim ümidim yok gaziyantep evinde Antalyayi yenecektir. Sivasin son sansiydi kayseri maci yazik oldu. Düstük maalesef artik ptt hesaplari yapilmali. |
[B] Gelir bu Fener bizi burada yener, hiçbir iddialari kalmamış olmasına rağmen. Nefret ediyorum bütün Istanbul takimlarindan. [/B]
|
[QUOTE=sivassporhersey;975582]Beşiktaş kesin 1 puan alması lazım geçen haftaya bakınca kimse kimseye acımıyor fener dedik alır dedik ama ibfk aldı maçı. Osmanlıdan böyle bisey yasamasalar inşallah.
Bu hafta o stad dolacak tıklım tıklım kazanırız diye düşünüyorum şike mike değilde kaç senelerdir bizim fenere verdiğimiz şampiyonlukları düşününce fenerin as değilde yedeklerle çıkacağını düşünüyorum. Tanase oynamasın biz bu maçı gözümüz kapalı alırız. Tek korkumuz antalyanının antepe puan vermesi olur kaldıki antalya trabzona 7tane salladı antebe acıyacağını düşünmüyorum..[/QUOTE] bu takim fenerin yedeklerini bile yenemez. Dunku kayseri macinda 1 kaleye sut yok olacak is mi ? |
Fb sampiyonlugu kaybederse kolay sekilde kazaniriz...besikts bugun yenilirse o zaman coook zor isimiz
|
Çoğunluk Sivasspor Yener diyor ama fbyi evimizde kaç defa yendik hatırlamak lazım. Takımın şu haline bakarak fb yi yensek ligde kalacağımız kesinleşse bile bu kadroyla yine birsey yapamazlar. İnsallah ben yanilirim ama gerçekçi olmak lazım öyle kolay lokma değil bahsi geçen takım.
|
Etzaz Husein neden oynatılmıyor bir fikri olan var mı???
|
[QUOTE=asinancetin583;975578]Allah'ın izniyle bu maçı alıp Gaziantep ve Ankara'dan gelecek haberleri bekleyeceğiz. Ümit varsa destek de olmalı, o stad tıklım tıklım dolmalı.[/QUOTE]
Bütün istanbul takımları rakiplerine her hafta 5-0yenilse umrumda olmaz. Feneri yenip ligde kalacağız. Sivasporluyum diyen yanında 1 de istanbul takımı tutan tüm hemşehrilerimiz lütfen bırakalım o takımları tutmayı |
[QUOTE=58YIGIDO58;975586]bu takim fenerin yedeklerini bile yenemez.
Dunku kayseri macinda 1 kaleye sut yok olacak is mi ?[/QUOTE] Tanase kart cezalısı bu maçta |
Kümede kalma mücadelesi veren takimlarin dün oynadigi, Sampiyonluk ve Avrupa kupasi icin mücadele eden takimlarin bugün oynayacagi icin büyük ihtimal Carsamba günü ayni saatte kümede kalma mücadelesi veren takimlar oynayacaktir.
Eger sampiyonluk dügümü bugün cözülmezse o maclarda kümede kalma maclari ile ayni gün ve saatte oynanacaktir. Sampiyonluk yarisi bugün cözülürse, persembe günü Avrupa kupasi icin oynayan takimlarin maclari ayni saatte oynanir. |
Yenmek yetmiyor ya işte bu adama koyuyor.Bu saatten sonra nasipten ziyade olmaz diyeceğiz.O verir bu alır öbürünün borcu var ile olmuyor.Kendi göbeğimizi kendimiz kesemiyoruz.
|
[QUOTE=50sekiz;975605]Kümede kalma mücadelesi veren takimlarin dün oynadigi, Sampiyonluk ve Avrupa kupasi icin mücadele eden takimlarin bugün oynayacagi icin büyük ihtimal Carsamba günü ayni saatte kümede kalma mücadelesi veren takimlar oynayacaktir.
Eger sampiyonluk dügümü bugün cözülmezse o maclarda kümede kalma maclari ile ayni gün ve saatte oynanacaktir. Sampiyonluk yarisi bugün cözülürse, persembe günü Avrupa kupasi icin [B]oynayan takimlarin maclari ayni saatte oynanir.[/QUOTE] Pardon, yanlis bilgi vermisim! Butün maclar persembe günü oynanacakmis ![/B] [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=24897[/url] |
[B][/B][B][COLOR="Navy"]Sizlere iyi haberlerim var yiğidiolar,[/COLOR][/B]
Önce bir özür yiğidolar: Bu mesajı KS-MMS (1-1) lik maç için 'Maçı Değerlendirelim' konu başlığı altında yazmıştım. Ancak, bu sene olayları o kadar hızlı yaşıyoruzki hep önümüzdeki maça konsantre olduğumuz için yiğidoların affına sığnarak buraya tekrar taşıdım. Eğer, oaradki yorumu okuduysanız lütfen bu yorumu pas geçiniz. Kıymetli zamanınızı almaya hakkım yoktur'' Dün Dört arkadaşımla Kadir Has Stadyumunda taraftarlarımızın yanında yerimizi aldık ve biricik takımımızı sonuna kadar destekledik. 3 puan bekliyorduk ama acabalarla dolu üç puandı. Allah korusun ya yenilseydik ne yorum kalırdı ne de bir şey . Ben takımımı beğendim. Ancak, Petkoviç olsaydı Bisesvarın gölünü kesinlikle yemezdi. Kısmet, Ben geçmişe dönük yorum yapmayacağım. Yok gelde şu maça acıma, yok şu maçta şöyle olsaydı vb. gibi. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Ders alıp yola devam ediyoruz. Olmadığına göre olamamıştır. Herşeyin hayırlısı. [B][I][COLOR="Red"]İyi haberlerim şunlardır. [/COLOR][/I][/B] [B][COLOR="Navy"]1)[/COLOR][/B] Kayserispordan alınan bu bir puan da altın değerindedir. Ya hiç ya üç puan diye düşünen yiğido varsa o zaman bugün STSL ye veda etmemiz gerekirdi. Çok şükür veda etmedik. G.Antepspora ve Eskişehirspora 1 puan daha yaklaştık. Haftayı en olumlu kapatan biziz (GAS ve ES ye göre). [B][COLOR="Navy"]2) [/COLOR][/B]Eskişehirspor 3 puan alamadı. Alabilir di ama alamadı. [COLOR="DarkSlateBlue"][B]3)[/B][/COLOR] Antalyaspor Gaziantepsporu Gaziantepte yenecektir. Antalyaspor TS yi 7-0 yenerek ne kadar güçlü olduğunu cümle aleme kanıtladı. O nedenle GAS yi de yenmek için uğraşacaklardır büyüklüğünü göstermek için. [COLOR="Navy"][B]4)[/B][/COLOR] MSS FB yi Sivasta yenecektir inşallah. [B][COLOR="Navy"]5)[/COLOR][/B] GB de ESS yi Ankarada rahat yener. [COLOR="DarkSlateBlue"][B]6)[/B][/COLOR] [B][COLOR="Navy"]En büyük sürpriz. Medicana Sivasspor STSL de kalacaktır.[/COLOR][/B] Yani yiğidolar tek armanız, tek takımınız STSL de kalacaktır. Ne demiştim haftalar önce. Kendisi zaten bozkırdan fışkırarak çıkmış bir mucize olan M.Sivasspor mucizevi bir şekilde STSL de kalacaktır. Saygılarımla. [B][COLOR="Navy"]Futbolcu performanslarına ilişkin gözlemlerim:[/COLOR][/B] [B]Yiğit İncedemir'i [/B]mücadeleci futbolundan dolayı içtenlikle kutluyorum. Takımı eksik bırakmadı KK görerek. [B]C. Tanase [/B]hakkında hayal kırıklığı yaşıyorum. Artık oynatılması taraftarı değilim. [B]Texeira[/B]'nın golcü olmadığını düşünmeye başladım. Ancak, pres, rakip defans arasına sızma, yardımlaşma, orta sahaya gelip rakibin oyun kurmasına izin vermeme vb. gibi özelliklerinden dolayı sahada her zaman görmek isterim. [B]Setkus[/B] iyiydi. [B]Ziya Erdal [/B]ne yazık ki ilk tercim olmaz artık. Kendisini her zaman severim. Öz evladımız. [B]Mehdi[/B] kararsızım. İbre oynatılmamasından yana (ilk 11 de tabiki). [B]Qumari.[/B] Çok iyi. [B]John Boye [/B]savaşçı. Gerçekten sahada görmek isterim. [B]Burhan Eşer [/B]çok iyi niyetli. Ama, artık yoruldu. Oyun tarzını beğendiğim bir futbolcu değil. [B]Aaatif C.[/B] zaten herkes tanıyor. Ona minnettarız. |
antalya vefa borcunu öder gençler de normal oyunu oynar ve fener maçını yenersek ligde kalıyoruz...olmayacak şey değil ama ben zaten eses maçından itibaren kendimi düşmüş gibi hazırlamıştım
|
Allahdan herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü sivastayim pazar günüde staddayim insallah sezonun son macini alarak ligde kalacagiz biletimi simdiden aldim insallah Rabbim bizi utandirmaz biz inaniyoruzki feneri yenecegiz keza fenerde büyük degisiklikler olacak ve herkesin kafasi karisik kimi tatil derdinde kimi baska kulublerle irtibatta velasil fenerin bize karsi motivasyonu cok düsecek ama bizde cok dikkatli ve erken gol yememliyiz hocamiz tüm as oyuncularimizi degerlendirmeli artik baska caremiz kalmadi bunu oyunculara bire bir anlatmali herkes iki kisilik ve son gücüne kadar kendini oyuna vermeli sahaya boy göstermek icin cikanlari derhal degistirmeli bu doksan dakika birsenenin karsiligi bir oyun artik bol bol dua ediyoruz insallah gülen taraf sivasspor olacak
|
[QUOTE=Külhan;975615]Allahdan herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü sivastayim pazar günüde staddayim insallah sezonun son macini alarak ligde kalacagiz biletimi simdiden aldim insallah Rabbim bizi utandirmaz biz inaniyoruzki feneri yenecegiz keza fenerde büyük degisiklikler olacak ve herkesin kafasi karisik kimi tatil derdinde kimi baska kulublerle irtibatta velasil fenerin bize karsi motivasyonu cok düsecek ama bizde cok dikkatli ve erken gol yememliyiz hocamiz tüm as oyuncularimizi degerlendirmeli artik baska caremiz kalmadi bunu oyunculara bire bir anlatmali herkes iki kisilik ve son gücüne kadar kendini oyuna vermeli sahaya boy göstermek icin cikanlari derhal degistirmeli bu doksan dakika birsenenin karsiligi bir oyun artik bol bol dua ediyoruz insallah gülen taraf sivasspor olacak[/QUOTE]
Yalnız stadyuma Pazar günü giderseniz biraz geç kalmış olursunuz:) |
[QUOTE=mnt3;975603]Bütün istanbul takımları rakiplerine her hafta 5-0yenilse umrumda olmaz. Feneri yenip ligde kalacağız. Sivasporluyum diyen yanında 1 de istanbul takımı tutan tüm hemşehrilerimiz lütfen bırakalım o takımları tutmayı[/QUOTE]
Lafınızla eleştiriniz şahsıma mı? |
Ben genel yazıyorum
|
Setkusun hatalı golünden sonra lige veda ettik.umutlarımızın mucizeye dönüşünü bekliyoruz
|
3 ki avaraj bir kenara dursun YİĞİDOLAR önce fenerbahceyi yenmemiz gerekiyor. Bu hafta herşey istediğimiz gibi oldu aslında ama biz gayseriyi yenemedik maalesef bu nedenle İNSALLAH Fener'i yeneriz sonrası Allah'a havaleden başka birşey yok tevekkül etmek gerekiyor artık hakkimizda hayırlısı
|
[QUOTE=58YIGIDO58;975583]Prestij maci olur.
Benim ümidim yok gaziyantep evinde Antalyayi yenecektir. Sivasin son sansiydi kayseri maci yazik oldu. Düstük maalesef artik ptt hesaplari yapilmali.[/QUOTE] Gayserisporu yenseydik 32 puan olacaktık yine diğer takımların yenilmesini bekleyecektik şimdide bekleyeceğiz değişen bisey yok bence |
[QUOTE=otceken58;975649]Gayserisporu yenseydik 32 puan olacaktık yine diğer takımların yenilmesini bekleyecektik şimdide bekleyeceğiz değişen bisey yok bence[/QUOTE]
degisen cok sey var.. |
[QUOTE=otceken58;975649]Gayserisporu yenseydik 32 puan olacaktık yine diğer takımların yenilmesini bekleyecektik şimdide bekleyeceğiz değişen bisey yok bence[/QUOTE]
Orası öyle değil işte:) Kayseri'yi yenseydik eğer Antep'e beraberlik yetmeyecekti. Kayseri'yi yenseydik Eskişehir maçıyla ilgimiz kalmayacaktı. Kayseri'yi yenseydik Gs-Kayseri maçını da takip etme imkanımız olacaktı. Kayseri'yi yenseydik belki de Fb ile beraberlik durumu olursa Antep'in yenilmesiyle kalabilecektik. Tabi geçti artık. Ligden düşen tüm takımların taraftarları şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı derler iş bittikten sonra. Bizim de çok ilginç puan kaybettiğimiz maçlarımız oldu. Ama zaten bunları kaybettiğimiz için burdayız. Takımlar böyle puanlar kaybettikleri için düşüyorlar. |
[B]34. hafta programi aciklandi....[/B]
Kümede kalma mücadelesi ve Avrupa kupasi mücadelesi veren takimlarin maclari Persembe saat 20 de oynanacak.. [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=25105[/url] |
Olaya olumlu yönünden bakmak gerekirse: Kayseri yenseydi sadece Sivasspor düsmeyecekti, düsen son 2 tatimda belli olacakti ve 34. hafta gazozuna bir hafta olacakti..
|
[B][I]Yapacağımız tek şey, Fenerbahçe'yi yenip beklemek. Aksini düşünmek bile acı.[/I][/B]
|
Maçların. persembe olması umarım hayırlı olur bıraz taraftar eksıklı kaçınılmaz ış günü sonuçta ama bu durum bize yarar ıns fb kupa maçına odaklı bizim kazanmamızı eskısehırınde ıstıyor olması ne enteresan bızımde onların kazanmasını ıstıyor olmamamızda enteresan biz hem Antalya hemde gençler kazansın ıstıyoruz ant KESK'in kazansın gençler beraberlıkte uyar hadi hayırlısı
|
3 macin sonucunuda takip edecegiz. Ligde kalmamiz icin olasiliklara bakiyorum en zor bizim isimiz
Şikecileri yensek esesinde yenmesi durumunda 3 lu averaj ile eskisehir kurtariyor biz degil Antepin 1 puan almasi demek zaten baska hic bi hesap yapmaya gerek yok demek Hepsini gectim biz bu halde feneri nasil yeneriz bir de bu var yani. |
Ligde kalmamiz icin tek olasilik kaldi artik. Biz yenecez, antep yenilecek, eskisehir puan kaybedecek.
|
Bir internet sitesinde Gençlerbirliğinde Guido Kocer (zaten sakattı), Martin Spelmann, Olafur Ingi Skulason, Bogdan Stancu, Mostapha El Kabir, Aleksandr Hleb(zaten sakattı) sakat olduklarını yazıyor. Gerçi bu oyuncular Fenere karşıda oynamadılar ama inşallah Son maçta oynarlar... Eskişehirde sakat cezalı görünmüyor. Onlarda eksik olsa ne yazar bizim gibi asılıp alacaklar...
Gaziantepde öyle dişe dokunur bir eksiklik yok. Ama Gaziantepde 2 kart cezalısı var. İkiside önemli oyuncular. Diego Ângelo ve Richard Danilo... Danilo genelde ikinci yarıları oyuna giriyor lakin Angelo kilit oyuncu. Maalesef Antep maçında yok. Eksikler bunlar gibi. Ama işin özeti çok garip. Gaziantepin yenilmesini isteyen 2 takım var. Eskişehir ve Sivasspor. Bizim yenmemizi isteyen tek takım var oda Eskişehir. Ne garip değilmi. Şimdi 3 lü averajda bizim Eskişehire yenilmemizin ne kadar etkili olduğunu gördük. Yenilmesek hem Eskişehir devre dışı kalıyor hemde bizim 31 puanımız oluyor. Eğer yine 3 lü averaj gibi bir durum hasıl olsaydı biz en önde oluyorduk. Çok enteresan bir hesaplama var tabloda.. Ama şu bir gerçekki o tabloyu silecek tek bir beraberlik mevcut. Eğer Antep puan çıkartırsa hesaba kitaba gerek yok. Sivassporumuzun kümede kalması için 3 tane sonuç lazım :D :D Galibiyet-Beraberlik-Mağlubiyet :D :D Galibiyet (bize) Beraberlik (Eskişehire) Mağlubiyet (Antepe) |
[QUOTE=adres58;975672]Bir internet sitesinde Gençlerbirliğinde Guido Kocer (zaten sakattı), Martin Spelmann, Olafur Ingi Skulason, Bogdan Stancu, Mostapha El Kabir, Aleksandr Hleb(zaten sakattı) sakat olduklarını yazıyor. Gerçi bu oyuncular Fenere karşıda oynamadılar ama inşallah Son maçta oynarlar... Eskişehirde sakat cezalı görünmüyor. Onlarda eksik olsa ne yazar bizim gibi asılıp alacaklar...
Gaziantepde öyle dişe dokunur bir eksiklik yok. Ama Gaziantepde 2 kart cezalısı var. İkiside önemli oyuncular. Diego Ângelo ve Richard Danilo... Danilo genelde ikinci yarıları oyuna giriyor lakin Angelo kilit oyuncu. Maalesef Antep maçında yok. Eksikler bunlar gibi. Ama işin özeti çok garip. Gaziantepin yenilmesini isteyen 2 takım var. Eskişehir ve Sivasspor. Bizim yenmemizi isteyen tek takım var oda Eskişehir. Ne garip değilmi. Şimdi 3 lü averajda bizim Eskişehire yenilmemizin ne kadar etkili olduğunu gördük. Yenilmesek hem Eskişehir devre dışı kalıyor hemde bizim 31 puanımız oluyor. Eğer yine 3 lü averaj gibi bir durum hasıl olsaydı biz en önde oluyorduk. Çok enteresan bir hesaplama var tabloda.. Ama şu bir gerçekki o tabloyu silecek tek bir beraberlik mevcut. Eğer Antep puan çıkartırsa hesaba kitaba gerek yok. Sivassporumuzun kümede kalması için 3 tane sonuç lazım :D :D Galibiyet-Beraberlik-Mağlubiyet :D :D Galibiyet (bize) Beraberlik (Eskişehire) Mağlubiyet (Antepe)[/QUOTE] Kıymetli Yiğido, Bir kaç hafta önce belirttiğim gibi GB Eskişehir'e yenilmenin kılıfını ince ince hazırlıyor. Bu kadar oyuncu sakat olamaz. Diyecekler ki bakın biz FB maçında da bunları oynatamadık. Oynatsanız ne olacaktı. Zaten ligde bir amacı kalmamış. Açık ve net söylüyorum. GB nin Eskişehirden puan alma konudunda pek istekli davranacağını sanmıyorum. Bir ilginç not daha bu yıl ki düşük performansımızla iki takımdan 6 şar puan aldık. Şimdi İkisinin de gözünün içine bakıyoruz. Birine aman yenilme diye (Gençlerbirliği), ötekine aman yenil diye (Gaziantepspor). İşte böyle yiğido adres 58. Gerçekten çok ama çok garip durum. Ah biricik takımımız bizi ne hallere düşürdün. Yapmadığımız hesap kalmadı. Yine de kalbimizde sonsuza kadar var olacaksın ve asla yalnız yürümeyeceksin Sivasspor. Saygılarımla. |
Hayir olsun Insallah, Bugün yine rüyamda sivassporu gördüm. Son Mac oluyor ve Biz evimizde trabzonu 2-1 yeniyoruz sin garibi final oynama hakki kazandik diye sevinerek, ayni gün bir Mac daha oynanacakmis ve bütün taraftarlar YENI stada maci izlemeye gidiyoruz.
Bir Kac Defa takimlar tutmasada skorlari rüyamda gördüm. Insallah bu fener macinin rüyasi olur. Sivassporun görevi maci almak ve Diger sonuclari beklemek. Nasibde ne varsa o olur. |
Artık sözün bittiği yer..Çoktan havlu atmış olabilirdik bu lige ki gerçekten hakettik bunu..2 tane kaliteli oyuncu daha olsa,en az 10 puan üstteydik.Çok şanssız maçlar ve puanlarda kaybettiğimiz oldu bu da var.Eziyet gibi bir yılın sonuna geldik.Buraya kadar geldiysek kaderin bize bir süprizi olur diye umut ediyorum.Evet.Canımıza okundu bu sezon..Ama daha canımız çıkmadı...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:07. |