SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Yeni TD Osman Özköylü'ye güvenoylaması (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39977)

izmirliyigido 02.06.2016 13:05

Yeni TD Osman Özköylü'ye güvenoylaması

Bildiğiniz gibi [B]Sivasspor'umuzun[/B] başına aslen Aydınlı, futbolculuk döneminde [B]eski Trabzonsporlu[/B] defans oyuncusu [B]Osman Özköylü[/B] getirildi.

[B]2 yıllık[/B] (1+1) sözleşme imzalanan Özköylü daha önce sırasıyla [B]Erzurumspor[/B], İskenderunspor, [B]Vartaş Elazığspor[/B], Denizlispor, [B]Erciyesspor[/B], Osmanlıspor, [B]Şanlıurfaspor[/B] ve en son Adana Demirspor'u çalıştırmış, bunlar da [B]sadece[/B] Elazığspor ve Osmanlıspor'u bir [B]üst Lige[/B] çıkartmıştı..

Yeni hocaya [B]başarılar diliyoruz..
[/B]
Peki [B]sizin görüşünüze göre[/B] hocamız Sivasspor'umuz da [B]başarılı[/B] olacak mı ? olamayacak mı?

.

halilxx58 02.06.2016 13:20

Cevap: Yeni TD Osman Özköylü'ye güvenoylaması

Genc ve hirsli hatta biraz sinirli bir hoca, hizli, dinamik futbolu seven bir hoca. Benim gönlümden gecen isimdi. Insallah hedefe ulasiriz.
Bu dakikadan sonra taraftara hocaya sahip cikip destek olmak düser.
[B]Hosgeldin Osman Özköylü![/B]

Murad_Kelleci58 02.06.2016 13:22

Ya formda hemen hemen aynı başlıkta o kadar konu açılıyor ki, anlaşılır gibi değil..

Osman Hoca başarılı olacaktır..İkinci Bülent Uygun etkisi yapacaktır.. Ligi ve o ligin oyuncularını tanıyan iddialı bir hoca..

Allah utandırtmasın.. Hayırlı olsun

emrecan17 02.06.2016 13:23

Hırslı ; azimli olduğu aşikar . Osmanlıspor'u çalıştıyorken iyi giden takımı bıraktıktan sonra yerine gelen Yılmaz vural İki maçlık beraberlik almıştı diye hatırlıyorum. Özköylü nün kendini kanıtlama ; geliştirme çabası son aldığı Almanya davetine gitmeside bunu göstermektedir.Camiamıza hayırlı olsun ; ver elini SÜPER LİG diyelim inşallah ..

adres58 02.06.2016 13:24

Hocamızın profili taraftarın istediği profile UYGUN olduğunu düşünüyorum... Çekinceler varmı, tabiiki var. Çok aşırı agresifliği mevcut. Gerektiği yerde taraftarla tartışmaktan çekinmeyen bir yapısı var. Ayrıca taraftarın çekindiği noktalardan bir tanesi ise gereksiz transferler. Eğer elimizden fazla kayıp yaşamazsak kadromuz Üst lig için kafidir. Sadece Aatıfın (gittiği takdirde) yerine bir adama ihtiyacımız olacak.

Hadi bakalım camiamız için hayırlı olsun.

Bu arada bu transferi ilk duyuran kişide benim (naçizane) :D :D

izmirliyigido 02.06.2016 13:26

Ben başarılı olacağına ihtimal vermiyorum..

Hayırlısı olsun bakalım.

.

50sekiz 02.06.2016 13:28

Haberdeki bilgi hatali.
Özköylü Osmanlispor'u degil, Erciyesspor'u cikartmisti.
Osmanlispor'un ciktigi sezonda görev aldi ama Osmanli'yi STSL'e Tütüneker cikartti diye hatirliyorum.

simdi baktim, o sezon 23.12.2014'de görevine son verilmis ve yerine Ugur Tütüneker getirilmis.

balmandol 02.06.2016 13:48

İnşallah iyi olacak diyin iyi olsun..Daha adam gelmeden karamsarlığa kapılmayın.

DoomsDay58 02.06.2016 13:50

Yeterli kadro kurulursa başarılı olacağı kanaatindeyim inşallah istediği kadroyu kurabilir. Hocayla tam zamanında anlaşıldı hemen çalışmalara başlarsa sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum sonuçta geçmişi parlak bir hoca ve rahat kafayla çalışabileceği bir kulübe geldi yeter ki transfer konusunda sıkıntı yaşanmasın başarı gelecektir.

ELLİSEKİZ 02.06.2016 13:57

Başarılı olacağına inanıyorum. Ligi iyi tanıyor. Yönetim yıllar sonra ilkkez akıllı bir hoca anlaşması sağladı.

50sekiz 02.06.2016 13:58

Basarili olma ihtimali yüksek ama Yigit ve Boya'nin hastaligi Özköylü'de de var.
Cabuk alevleniyor, kontrlönünü kaybediyor. Hoca kenarda kendini kaybederse sahada Boye ve Yigit ne yapmaz? Dolayisi ile kendine bir psikolog tutsun.

asabibaba 02.06.2016 14:05

[QUOTE=Murad_Kelleci58;977067]Ya formda hemen hemen aynı başlıkta o kadar konu açılıyor ki, anlaşılır gibi değil..

Osman Hoca başarılı olacaktır..İkinci Bülent Uygun etkisi yapacaktır.. Ligi ve o ligin oyuncularını tanıyan iddialı bir hoca..

Allah utandırtmasın.. Hayırlı olsun[/QUOTE]

[B]Konu başlığı aynı olabilir ama içerik farklı ....Birisi site habercisinin haberi , diğeri taraftarın teknik direktör isteğinin sorulduğu anket.bir diğeri ise anlaşma yapılan hocanın başarılı olup olamayacağının sorulduğu farklı bir anket..Bilgilerinize sunulur.[/B]

Murad_Kelleci58 02.06.2016 14:07

Şimdi sıra geldi transferlere;

Bu fikirler bana aittir. Her hakkı mahfuz değildir.. Alenidir, herkes keza görüyor ;) Dileyen alıntı yapabilir, teşekkür de edilmesinde de bir beis yoktur.. :D

Kalmasını arzu ettiğim futbolcular..(Setkus-Boye-Ziya-Oumari,-Gökhan Süzen,Burhan-Beykan-Feda beklediğim Atıf,Kone-Yiğit-daha iyisini bulamazsak Texeria, Adem, Emre Öztürk,Etzaz..

Eksik yerlerimiz için;
Hem as kaleciyi zorlayacak tecrübeli bir isimve direkte oynayabilecek
bir isim( Ahmet oldu gibi), Sivas Belediye'nin kalecisi 41 numara..

Yerli ve kaliteli iki stoper..

Bursaspor'dan Sağbek Erdem alınabilirse..

Kasımpaşa'dan kiralık oyuncumuz Hakan ve yine o takımdan kanatlar için Ferhat Kiraz..

Forvete; Ayite - Pote tarzında yırtıcı bir afrikalı, Balili süratinde mutlaka pır pır bir forvet..

35gürün58 02.06.2016 14:10

[QUOTE=adres58;977069]Hocamızın profili taraftarın istediği profile UYGUN olduğunu düşünüyorum... Çekinceler varmı, tabiiki var. Çok aşırı agresifliği mevcut. Gerektiği yerde taraftarla tartışmaktan çekinmeyen bir yapısı var. Ayrıca taraftarın çekindiği noktalardan bir tanesi ise gereksiz transferler. Eğer elimizden fazla kayıp yaşamazsak kadromuz Üst lig için kafidir. Sadece Aatıfın (gittiği takdirde) yerine bir adama ihtiyacımız olacak.

Hadi bakalım camiamız için hayırlı olsun.

Bu arada bu transferi ilk duyuran kişide benim (naçizane) :D :D[/QUOTE]

Atıf normalde forvet oyuncusu değil, sağ ve sol kanatlardan rakip alana giriş yapan başarılı bir oyuncumuz, sadece Atıf'ın yerine diye düşünürseniz bir kaç yıldır taraftarın bas bas bağırdığı forvet oyuncusuna ihtiyaç yok anlamı çıkıyor, forvete ihtiyacımız var..

Dark Force 02.06.2016 14:12

Bazı agrasif tavırlarından vazgeçmeli sağlam kadro kurulursa başarılı olur

Murad_Kelleci58 02.06.2016 14:13

Etzaz kalırsa; Osman Hoca'nın yeni Sophi Hanni'si olamaya en büyük adayıdır.. Geriye bir Gohou bulmaya kalıyor iş :D

halilxx58 02.06.2016 14:19

[QUOTE=Murad_Kelleci58;977081]Şimdi sıra geldi transferlere;

Bu fikirler bana aittir. Her hakkı mahfuzdur değildir.. Alenidir, herkes keza görüyor ;) Dileyen alıntı yapabilir, teşekkür de edilmesinde de bir beis yoktur.. :D

Kalmasını arzu ettiğim futbolcular..(Setkus-Boye-Ziya-Oumari,-Gökhan Süzen,Burhan-Beykan-Feda beklediğim Atıf,Kone-Yiğit-daha iyisini bulamazsak Texeria, Adem, Emre Öztürk,Etzaz..

Eksik yerlerimiz için;
Hem as kaleciyi zorlayacak tecrübeli bir isimve direkte oynayabilecek
bir isim( Ahmet oldu gibi), Sivas Belediye'nin kalecisi 41 numara..

Yerli ve kaliteli iki stoper..

Bursaspor'dan Sağbek Erdem alınabilirse..

Kasımpaşa'dan kiralık oyuncumuz Hakan ve yine o takımdan kanatlar için Ferhat Kiraz..

Forvete; Ayite - Pote tarzında yırtıcı bir afrikalı, Balili süratinde mutlaka pır pır bir forvet..[/QUOTE]

Abicim yorumlarini hep severek okurum, fakat senin yazdigin bu kadro'nun basina saglam bir hoca gecirirsek uefa'ya oynar bu takim. Ama Setkus, Boye, Aatif, Kone, Etzaz, Texeira, belki Oumari, Burhan ve hatta Adem PTT'de bizle olmak istemez diye düsünüyorum. Zaten ücretleride fazla gelir.
Transferler icin ise Bursanin tek sag beki Erdem, Kasimpasa'da iyi bir sezon geciren Hakan (tapusu bizim olsa bile :) ) ve Ferhat Kiraz'da ptt ligine gelmezler. Ferhat zaten Bursaya transfer olmadan bile kabul etmedi bizi simdimi gelsin :D

çorluluyiğido 02.06.2016 14:31

Atıf giderse yerine hic futbolcu bulamazsak etzazı yada beykani o bölgede oynatalim ben yararlı olacağını düşünüyorum.beykan simseki tutalım atıf gibi oynar.beykan oyun stiliyle atıfta daha çok benziyor.ayrıca hocası ile hemşehri.osman hoca hemşehri kozunu kullanır umarım.

Kizilirmak58 02.06.2016 14:34

öncelikle hayırlı olsun yiğidolarımıza , ben başarılı olacağından kuşkum yoktur . çünkü oldukça hırslı yapısı var , buda başarıyı tetikliycek, tam bizim yapımıza uygun teknik direktör

Murad_Kelleci58 02.06.2016 14:37

[QUOTE=halilxx58;977085]Abicim yorumlarini hep severek okurum, fakat senin yazdigin bu kadro'nun basina saglam bir hoca gecirirsek uefa'ya oynar bu takim. Ama Setkus, Boye, Aatif, Kone, Etzaz, Texeira, belki Oumari, Burhan ve hatta Adem PTT'de bizle olmak istemez diye düsünüyorum. Zaten ücretleride fazla gelir.
Transferler icin ise Bursanin tek sag beki Erdem, Kasimpasa'da iyi bir sezon geciren Hakan (tapusu bizim olsa bile :) ) ve Ferhat Kiraz'da ptt ligine gelmezler. Ferhat zaten Bursaya transfer olmadan bile kabul etmedi bizi simdimi gelsin :D[/QUOTE]

Adaş önemli olan krizi yönetebilmek.. Yönetim bu krizi ya çok para haracayarak mı çözecek, ya elindekileri bir bir satıp kadro riskine giripte mi çözecek onu kendileri bilir..

Ama Kayseri düştüğünde Bobo-Nobre-Simiç-Bisesvar- Hakan arıkan gibi as oyuncularını elinde tutmasını bildi ve ertesi sene geri çıktu süper lige..

Karabük ise; elindeki oyuncuların nerdeyse tamamını satıp, PTT Lig oyuncularıyla mücadele etti ve o da son dakikada iinci olarak süper lige çıktı..

Alanyaspor ise çok farklı; hep bulunduğu ligleri hazmede hazmede Süper Lige'e çıktı..

Ben diyorum ki; bizim ne Karabük gibi yaz boz tahtası yapacak bir durumumuz var, ne de Alanya kadar sabredecek zamanımız..

adres58 02.06.2016 15:06

[QUOTE=35gürün58;977082]Atıf normalde forvet oyuncusu değil, sağ ve sol kanatlardan rakip alana giriş yapan başarılı bir oyuncumuz, sadece Atıf'ın yerine diye düşünürseniz bir kaç yıldır taraftarın bas bas bağırdığı forvet oyuncusuna ihtiyaç yok anlamı çıkıyor, forvete ihtiyacımız var..[/QUOTE]

Yok abi transfer bir kenara... Ben sadece kemik kadroyu korumak babında şeyttirdiydim :D

DeSalvo58 02.06.2016 15:11

2. bir Bülent Uygun vakası olacağına çok inanıyorum ve çok güveniyorum. İstatistikleri ortada, istatistik her şey değil belki ama başarıya aç ve agresif bir hoca. Transfer ekibi var sanırım, yanındaki hocalar ile uyumu da çok iyi durumda. Hepsi bizler için çok büyük avantaj diye düşünüyorum..

çorluluyiğido 02.06.2016 15:17

İlker Püren:Yardımcı antrenör
Fatih Çardak: Yardımcı antrenör
Uğur Okur:Yardımcı antrenör
Cengizhan Baskın: Kaleci antrenörü

nick50sekiz 02.06.2016 15:31

Ben de 2.Bülent Uygun vakası olacağı kanaatindeyim.Allah utandırmasın.

halilxx58 02.06.2016 15:33

[QUOTE=Murad_Kelleci58;977089]Adaş önemli olan krizi yönetebilmek.. Yönetim bu krizi ya çok para haracayarak mı çözecek, ya elindekileri bir bir satıp kadro riskine giripte mi çözecek onu kendileri bilir..

Ama Kayseri düştüğünde Bobo-Nobre-Simiç-Bisesvar- Hakan arıkan gibi as oyuncularını elinde tutmasını bildi ve ertesi sene geri çıktu süper lige..

Karabük ise; elindeki oyuncuların nerdeyse tamamını satıp, PTT Lig oyuncularıyla mücadele etti ve o da son dakikada iinci olarak süper lige çıktı..

Alanyaspor ise çok farklı; hep bulunduğu ligleri hazmede hazmede Süper Lige'e çıktı..

Ben diyorum ki; bizim ne Karabük gibi yaz boz tahtası yapacak bir durumumuz var, ne de Alanya kadar sabredecek zamanımız..[/QUOTE]

Yanliz bizim Özhaseki gibi sehrinin takimina sahip cikan destek veren bir baskanimizda yok ne yazikki .... :)

adres58 02.06.2016 18:25

[QUOTE=halilxx58;977095]Yanliz bizim Özhaseki gibi sehrinin takimina sahip cikan destek veren bir baskanimizda yok ne yazikki .... :)[/QUOTE]

Gideceğini bilen ve açık çek veren VALİ'miz varya gardaşım.... Ncık ncık ncık çok ayıp valla :D :D

subasi29 02.06.2016 19:56

Hocamiza başarılar diliyorum . Bu zorlu virajda başarılı olur olmaz orasını zaman gösterir.Ben şahsi görüşüm başarılı olacaktır..

50sekiz 02.06.2016 20:25

[B]Osman Özköylü'nün calistiridigi takimlarin puan ortalalamalari[/B]

Adana Demirspor 23 mac 1,97 puan ortalamasi
Sanliurfaspor 15 mac 1,60
Osmanlispor 53 mac 1,79
Erciyesspor 37 mac 1,86
Denizlispor 29 mac 1,41
Elazigspor 34 mac 1,97

Not: Calistirdigi son 3 takimda tam sezon calismadi

adres58 02.06.2016 21:16

[QUOTE=50sekiz;977112][B]Osman Özköylü'nün calistiridigi takimlarin puan ortalalamalari[/B]

Adana Demirspor 23 mac 1,97 puan ortalamasi
Sanliurfaspor 15 mac 1,60
Osmanlispor 53 mac 1,79
Erciyesspor 37 mac 1,86
Denizlispor 29 mac 1,41
Elazigspor 34 mac 1,97

Not: Calistirdigi son 3 takimda tam sezon calismadi[/QUOTE]

Adana Demir ile 69 puan yapar (YETERLİ)
Şanlıurfa ile 55 puan yapar (PLAY-OFF)
Osmanlı ile 61 puan yapar (YETERLİ-PLAY-OFF ARASINDA)
Erciyes ile 63 puan yapar (YETERLİ)
Denizli 48 puan yapar (YETERSİZ)
Elazığ ile 69 puan yapar (YETERLİ)

*** Tamamen ortalamalar üzerinden alınmıştır. 34 maç baz alınarak ve bu sezon PTT ligi ilk 2 sıralaması puantajına göre kıyaslanmıştır.

Biz Play-off oynamak istemiyoruz. Verilere göre hocamızın Adana Demir, Erciyes ve Elazığda gösterdiği ortalamayı tekrar etmesi halinde Allahın izniyle bu işi bitirmiş olacağız. Osmanlı ile geçen sezonun puan durumuna göre tam sınırda kalıyor. Hocamızın iyi bir performans ortalaması var. Umarım bizde de aynı performansı yansıtır.

Hocamızın başarılı olmaması için hiç bir sebep yok. İşte ona çok iyi bir fırsat. Ortam diğer takımlardan daha rahat ve şartlar daha iyi. Gerek maddi gerekse seyirci baskısı yok. İnşallah beklentilerimizi karşılar ve bizi düşürenlerden hep beraber hesap sorarız.

Soyözen 02.06.2016 21:26

Bence macera aramaya gerek yoktu, bu nedenle hoca tercihimiz iyi oldu. Ptt 1. Lig Süper Lig'den oldukça farklı bir ortam, dolayısıyla o atmosferi iyi bilen bir hoca ile anlaşmamız bence uygun oldu.

Yalnız her sene olduğu gibi bu sene de iş takımda olacak. Küme düşmemizden kaynaklanan oyuncu kaybımızı çok afallamadan telafi edebilirsek yeniden lige çıkmamız çok da mucize olmaz. Ama nasıl olsa çıkarız anlayışı bizi çok yanıltır.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

noname87 02.06.2016 21:58

Geçen yıl çıkan 3 takımında hoca değiştirmesi entresan.Hatta Karabük rekor kırdı.Çok farklı bir ligde oynayacağız.Kesin çıkarız diye bir şey yok.Ben geçen yıl Belediyenin A.Demirspor kupa maçını seyretmiştim.Demirsporu ve Osman Hocayı pek beğenmemiştim gerçi o Belediye Yücel İldiz varken Karabük'e de 5 attı.
Hoca olarak Hüseyin Kalpar'ın takımlarını beğeniyordum.Engin İpekoğlunu da Fethiye zamanından beğenmiştim.
Kısacası hoca işi piyango gibi.Sergen'den ümitliydik ne oldu?Carlos düşer denen takımı az daha 3. yapıyordu.Şimdiden hoca süper falan demek yanlış olur.Lig başlasın takım oynasın mücadele etsin biz destekleriz.

dibba58 02.06.2016 22:05

Başarıyı sadece hocaya endekslemek yanlıştır. Başarı bir bütünlük oluşturulursa gelecektir. Biz bu duruma yanlış transfer politikaları sonucu geldik. Elinizde iyi malzeme yoksa başarı hayal olur.Mutlaka iyi transferler yapmalıyız.Hocanın alternatifleri çok olmalı. Kısıtlı kadro ile bir yerlere varılmıyor.

tavatir 02.06.2016 22:07

Şunu da söyleyelim artık hocamız bellidir. Ben de listemde yer vermiştim. Gelebilir olarak görmüştüm ama daha önceliğim başka isimlerdeydi. Yine de Osman Özköylü'ye de yer vermiştim. Bu saatten sonra hocanın en büyük destekçisi olmamız lazım. İnşallah burayı da takip ederler ve yapıcı eleştirileri kabul ederler. En büyük istirhamım özellikle kulübümüzün imajını ve camiamızın güzideliğini yıpratacak agresifliklere girmezlerse çok sevinirim.

halilxx58 02.06.2016 22:27

[QUOTE=çorluluyiğido;977093]İlker Püren:Yardımcı antrenör
Fatih Çardak: Yardımcı antrenör
Uğur Okur:Yardımcı antrenör
Cengizhan Baskın: Kaleci antrenörü[/QUOTE]

Yardimci antrenörlerimizede yeni görevleri hayirli ugurlu olsun. Bu isimler sanirim Osman hocanin beraber calistigi kendi ekibi olsa gerek. Keske bizim usahlardanda (Hayrettin, Mehmet Yildiz vs.) bir veya iki tane girseydi teknik ekibe.

muspol58 03.06.2016 08:26

hayırlı olsun başarılı olacaktır

HooLigAnSsS 03.06.2016 09:40

daha isim yapmış vizyonu olan takıma ve şehire hava katabilecek sadece takımı lige çıkarmak için degil lige çıkardıktan sonrada çalıştırabilecek vizyonu daha geniş bi hocadan yanaydım. ama hayırlısı olsun

badof58 03.06.2016 10:57

Ben ilk tercih Uğur Tütüneker demiştim ama Osman Hoca'da bu ligde yıllardır görev yapan genç bir hoca. Umarım doğru bir kadro yapılanmasına gidilir 3-4 senedir bizi yaralayan ve bu durumda olmamızın başlıca sebebi iyi bir kadro yapılanması olmamasıdır.

Cicinho tamam sağ bekin efendisi ama yedeği kim 2 sezon yedeksiz oynadı bu adama da yazık değil mi? Son sezon zaten Çağatay bir kaç maç oynadı, o da bir kırmızı yedi en önemli yerde takımı yalnız bıraktı. 4 yıldır adam akıllı bir forvetimiz bile olmadı, orta saha orta saha diye çırpındık hala iyi bir maestro oyuncumuz yok. Bunlar önemli konular, hocanın bu konulara tek tek çalışması ve bu oyuncuları en üst düzeyine çıkarması tek temennim. Bu tür hocalar dünya üzerinde de azdır, en beklenmedik oyuncudan bile maximum verim alan Mourinho Guardiola ve Jupp Hynkes bunu iyi başaran hocalardan tabii ki hocadan bu kadarını beklemiyoruz ama bu hocalar gibi oyuncudan nasıl verim alınır bileceksin, zaten teknik direktörlükte bu demek. Son olarakta şehrin kenetlenip lige çıkmayı istemesi çok önemli ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:39.