SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor-Boluspor Maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=40047)

Abdullah DuMaN 12.08.2016 07:07

Sivasspor-Boluspor Maçı tahmin ve yorumları

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=50208&token=49872][img]http://resimzade.com/Show.html?i=50208&token=49872[/img][/url]

[B]Ptt 1. Lig/1. Hafta Sivasspor-Boluspor Maçı tahmin ve yorumları[/B]

[B]Tarih: [/B]21.08.2016 Pazar
[B]Saat:[/B]19:30
[B]Yer:[/B] Bolu Atatürk Stadyumu

by_hunter 12.08.2016 07:30

Cevap: Sivasspor-Boluspor Maçı tahmin ve yorumları

İnşallah güzel bir oyunla iyi bir başlangıç yapar ve sezon sonuna kadar bu tempo yu devam ettiririz.

Bu arada kombine için erdal başkan gerekli açıklamaları yaptı.

Yeni Stat karmaşasında emeği geçen herkesi mevlam bildiği gibi yapsın.

Bir memleketin kaderi ile böyle oynanıp dalga geçilmez.

İnşallah o stat ın altında kalırsınız...

58g0kberk58 12.08.2016 08:09

yayın trt 1 veya trt spor mu oluyor şimdi ? ya da kesin her maçı yayınlıyor mu trt bunları da bi netleştirelim malum bir sene boyunca burdayız en az :D

muspol58 12.08.2016 08:17

nasıl başlarsak öyle gider o yüzden galibiyetle start verip öylede devam etmeliyiz,inşallah iyi bir sezon geçirip süpür denen lige geri döneriz,yeni seozn şimdiden hayırlı ugurlu olsun sivasımın sezonu olsun

B.Demirci 12.08.2016 09:49

Bolu maçı çok önemli, iyi bir başlangıç ve yüksek moral bizi bayağı bir diri tutar. Aksi halde çok kötü olur, hani kadro süperlig kadrosu biz bu lige fazlayız filan gibi bir inanmışlık var ise daha ilk maçtan sükutühayale uğramanın alemi yok..

yunus hediye 12.08.2016 10:58

3-0 biz alacağız. goller leandrinho(2) ve kerim avcı :D:D

yigidolar06 12.08.2016 11:06

[QUOTE=yunus hediye;978802]3-0 biz alacağız. goller leandrinho(2) ve kerim avcı :D:D[/QUOTE]
[B]Ben bu yorumu sevdim takımımıza güveniyorum[/B]

34MUAMMER58 12.08.2016 11:28

[B]Söyleyeceklerimi bazı arkadaşlar söylemiş,biz süper lig takımıyız diye böbürlenmeden ,ciddi ciddi mücadele edersek kazanırız,bide lige nasıl başlanırsa öyle gidiyor,ilk haftada alınacak 3 puan takımın moral motivasyonunuda artıracaktır,bolusporda güçlü takım ancak ,devir değişti sivassporun kazanmasını bekliyorum,1 farklı skor herzeman risklidir,atabildiğimiz kadar atmalıyız,tahminim sivasspor mutlaka gol yer,ama enaz 2 3 tanede atar,burhan,beykan,ergin keleşin atacağı gollerle 3-1 kazanırız inşallh. [/b]

çorluluyiğido 12.08.2016 12:15

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=50209&token=105033][img]http://resimzade.com/Show.html?i=50209&token=105033[/img][/url]

DoomsDay58 12.08.2016 12:17

Maç tamamen kapalı kutu ne ligi biliyoruz ne de takımları ama temennimiz üç puanı alarak başlamak inşallah güzel bir başlangıç olur ve öyle devam eder.

DoomsDay58 12.08.2016 12:26

[QUOTE=çorluluyiğido;978806][url=http://resimzade.com/Show.html?i=50209&token=105033][img]http://resimzade.com/Show.html?i=50209&token=105033[/img][/url][/QUOTE]

Erkut hala sözleşme imzalamamış takıma katılacağı kesin mi?

mdeniz 12.08.2016 13:12

benim tahminim 3-2 alırız biz bu maçı. hakan arslan ve kerimin bu maçta gol atma yüzdesi %90 hadi hayırlısı...

rapge 12.08.2016 13:41

Boluspor kötülenecek bir takım değil. İyi transferler yaptılar ki ligdeki birçok takım iyi transferler yaptı.

Transferlere bakacak olursak
-Eski Fb'li Andre Santos
-Roda'dan Poepon
-Gençlerbirliği'nden Berat Tosun ve Yunus Emre Gültekin
-Karşıyaka'dan Halil Efe Özarslan
-Trabzonspor'dan Oğulcan Gökçe
-Waakwijk'ten gurbetçi İsmail Yıldırım
-Winterthur'dan gurbetçi Tunahan Çiçek
-Göztepe'den Özgür İleri
-Denizlispor'dan Furkan Şeker

Genel olarak baktığımızda pozisyon pozisyon bu lig için iyi oyunculardan kurulu bir takım.
Fakat bizim kalitemizin kağıt üzerinde daha üstte olduğunu söylemek %100 doğru olacaktır. Tek yapmamız gereken sahaya çıkıp Yiğido şehre yakışır şekilde mücadele etmek olacaktır.

Bir mani olmazsa Ankara'dan Bolu deplasmanına gideceğim. İnşallah galibiyetle döneriz...

anilcan213 12.08.2016 14:54

[QUOTE=çorluluyiğido;978806][url=http://resimzade.com/Show.html?i=50209&token=105033][img]http://resimzade.com/Show.html?i=50209&token=105033[/img][/url][/QUOTE]

Bu gorsel yeni bir gorsel mi? Kirmiziydi o pist, şimdi sari duruyor neredeyse? Daha acilmadan stadyum rengi mi bozarmis oranın?

Yasta58 12.08.2016 15:48

Simdi bilip bilmeden yorum yazmak istemiyorum çünkü Boluspor'un nasıl bir takım olduğunu nasıl oynadığını bilmiyorum. Ama Sivassporun bir çok antremanını izledim hata bir kaç hazırlık maçınıda izledim Ankarada, öncelik bu sezon çok afresif çok pas yapan ve çok pres yapan bir takim izleyeceğiz bu sezon fark yaratacak oyuncu bence Ergin Keles kendine çok güveniyor güzel goller atıyor Boluspor maçında Ergin'den gol bekliyorum, inşallah kazanan taraf biz oluruz

58hayati 12.08.2016 17:34

Hazırlık maçıyla yaptılar takım iyi gözüküyor 3 puan bizimle ins

pover58 12.08.2016 20:56

iyi bir başlangıç yapmak dilegi ile süper lige ilk adımı atmak istiyoruz her rakip ciddiye alınmalı havalara girmenin alemi yok yarım sıfır olsun bizim olsun benim tahminim bolu 1 sivas spor 2

sivaslıadem 13.08.2016 01:35

Biz bu lige fazlayiz, süper lig ayarında takımız vs klişe lafları bir kenara bırakarak adam gibi oyunumuzu oynamalıyız
Her şeyden önce ayağımız yere basmali ve artık Ptt liginde olduğumuzu unutmamalıyız
Eğer bu bilinç ile hareket edersek oyunumuz 3 puana müsait
Diri bir takımımız var, sahada da ne yaptığını bilirlerse iyi bir başlangıç yaparız
Ve de nasıl başlarsak öyle devam eder

kagansenbas 13.08.2016 18:07

3-1 Diyorum.. Goller: Musa, Lehandro, Barrales ;) hadi inşallah;)

ThalesBY 13.08.2016 23:20

nasıl başlarsa öyle gider kazanırız umarım

shang 14.08.2016 08:34

hazırlık döneminin olumlu geçtiğini düşünüyorum kadro kalitesi olarakta bu lige göre kaliteli bir takımız ama maç kapalı kutu sezon başı 3 puanla başlamak çok iyi olacaktır inş kazanırız

Sivasspormysoul 14.08.2016 09:13

[B][COLOR="Navy"]Merhaba PTT 1. Lig ve Sonsuz Başarılar yiğidoların biricik takımı Sivasspor,[/COLOR][/B]

İzleyebildiğim kadarı ile ligin en iddialı takımı Eskişehirspor gibi geldi bana. Ayrılanlar var ama katılanlar da önemli futbolcular. Erkan Zengin, Semih Şentürk ve diğerleri.

Sivassporumuz normal koşullar altında her maçı 2-0 , 3-0 gibi skorlarla kazanması gerekir ama bunu söyleyebilmek için 6-7 hafta geçmesi gerekecek kanımca. Ancak Aatif Chahechouhe bu takımdan gittiğine göre Sivasspormuz artık tek kişi üzerine kurulu saçma sapan ilkel futbol anlayışı yerine bütün hatlara homojen dağılmış/dağıtılmış savunma ağırlıklı saldırı futbolu ile PTT liginde destan yazabilir. Öyle bir destan ki namağlup şampiyon bile olabilir. Başlangıçta tereddütlerim vardı ama Sayın Osman Özköylü'ye güvenim her geçen gün arttı. Şu anda benim Teknik Direktörümdür ve sonsuz saygı duyarım.

O zaman ne diyebilirim. Yolun açık olsun biricik takımımız Sivasspor. Fırtına gibi esin Burhan Eşer, Beykan Şimşek, Ziya Erdal, Adem Koçak, Yiğit İncedemir ve diğerleri. [B]Elbette bu futbolculardan biri yada birkaçı başka takımlara son anda giderlerse o zaman fırtına gibi esmelerini istemem doğal olarak. Ne olur ne olmaz son dakikada çok transfer şokları yaşadık.[/B] Yalnız sağ bekte Çağatay Çekeni görmek isterim, tabii Sivassporda oynadığı sürece. Ama hoca ne derse başımızın üstünde yeri var.

Skor tahminim
[B]Boluspor 1- Sivasspor:7 [/B]
Laf olsun diye söylemiyorum. Bekleyelim görelim.

Bütün yiğidolara saygılarımla.

savaş2 14.08.2016 10:19

***ÖNCELİKLE yeni sezon TAKIMIMIZA hayırlı olsun,Hazırlık maçlarımızda ciddi bir rakip olmadığı için takım gücünü göremedik.3 mevkide 3 eksik gördüm iyi bir kaleci,oyun kurucu ve kaliteli bir golcu ,inşlh kısa sürede bunlar alınır.YÖNETİM Eskişehirsporu örnek almalı derimm.

hamburgluyigido 14.08.2016 11:10

degerli kardesim.o örnekler alinsaydi bu sene süper ligde kalmis olurduk...resmen yalvarildi gecen sene bir forvet alin diye,kimsenin umrunda degildi..simdi aglamiyoruz cünkü kendimiz düsürdük bu takimi:mad:

adres58 14.08.2016 11:33

Maç o kadar kolay olmayacak beylerrrr...

Demedi demeyin. Boluspordan bu sene çıkış bekleyenlerdenim ve kadrosuda fena değil...

serazatkahkaha 14.08.2016 11:49

Boluspor bu ligde ciddi olarak ilk 6 hedefi olan takımlardan bir tanesi. Kadrosunda yetenekli gençler ve tecrübeli bilindik isimler var. Maya tutarsa kafaya oynayabilecek bir takım. O açıdan temkinli yaklaşmak gerekiyor maça. 3 sonuca da açık bir müsakaba.

İdeal 11'im şu şekildedir.

Korcan
Ahmet Cebe - Boye - Oumari - Emre Öztürk
Yiğit - Galip
Burhan Kerim Erkan
Barrales

58YIGIDO58 14.08.2016 11:51

Kac sezondur bizi aatif sirtliyordu bakalim bundan sonra kim sirtlayacak.

34MUAMMER58 14.08.2016 13:36

[B]Maç tahmini yaparken ,dikkat etmedim maçsivasda sanıyordum,ben dahil hepimiz yükseklerden uçtuk,öncelikle 2 takımı güç olarak tarttığımızda belki sivasspor biraz dahaağır basabilir,çünkü süperligde hiçde fena oynamayan ,buna rağmen küme düşen kadronun büyük bölümü duruyor,alınan oyuncularda fena oyuncular değil,bolunun kadrosunada baktığımızda hiçde kötü takım olmadıklarını görebiliriz,maça gelince,tüm liglerin ilk maçları genelde birbirlerini tartmayla geçer,mücadele eden takımlar genelde rakiplerinin gücünü tam bilemedikleri için,aman yenilmeyelimde yenersekde yeneriz hesabıyla maçı kilitler,bunun örneğini dünki kupa maçındada gördük,ben öyle çok gollü maç olacağını düşünmüyorum,sivasspor banko kazanırda diyemiyorum,çünkü deplasman maçlarında kilidi açacak bir oyuncumuz [atıf]yada benzeri biri yok,ilk golü atanın kazanabileceği yada berabere kalabileceği maç olacaktır diye düşünüyorum,eğer kalede setcus ,ilerdede atıf olsaydı ,banko kazanırız derdim,bu şartlarda beraberlik ihtimali fazla olan bir maç diyorum,yeni gençler bilmez,eskiden boluyla yaptığımız maçlarda şansımız pek tutmazdı,buna karakter olarak deplasman karnemizin zayıflığınıda eklersek ,beraberliğin iyi olacağını düşünüyorum,elbetteki hepimizin gönlünden galibiyet geçiyor ,kazanırsak süper iş yapmış oluruz,saydığım tüm nedenlerden dolayı maçın zor geçeceğini düşünüyorum,öyle fikrinden,zikrinden dönmeyi pek sevmem,dünkü dediğimi ertesi günü yutmayıda sevmem,dikkatsizliğim için özr dilerim,sivassporumuza başarılar dilerim .[/b]

savaş2 15.08.2016 12:43

***Adem in düzeleceği yok gibi,sol acık zaten hıc bir zaman olmadı,kaleci 5 yıldır yok,golcu aranıyor,SAHANIN cimlerİde sanki 4 eylül ün eski çimleri gibi,Koltuk renkleri cok kötü ***İNŞLH Bu ay içinde hepsi düzelir***

68yasar58 15.08.2016 12:50

Takım küme düştükten sonra hiç bir yorum yapmadım.
Bizde bir söz var Gidene yanma, Gelir diye güvenme, elindekine sahip çık.
Mevcut kadromuzla, ne oldum delisi olmadan mücadele ederse takım her maçın favorisidir. iyi bir başlangıç için kazanacaklar zorda olsa kazanırız.

midfielder7 15.08.2016 14:13

ptt 1. ligi az çok hepimiz biliyoruz az gol,zevksiz pozisyonsuz geçen kısır maçlar,burda bir takımın sıyrılması mümkün olacaksa yaratıcı oyuncuya sahip olması gerekiyor yani takımın gücüne güvenip biz iyi kapanıyoruz sağlam takımız dersek olmaz adamlar bir tane atar üstüne yatarsa bu takım nasıl açacak rakibi,kerim avcı bu görev için alındı sanırım ama oyuncu hakkında çok bilgim yok bu nedenle geçen seneki hataya düşüp transfer yapılmazsa zorlanırız,hatta bir forvet daha alınmalı

TS58 16.08.2016 11:04

Arkadaşlar,Lütfen unutmayalım, şu an PTT.1. Lig takımıyız. Burada misafir olmak istiyorsak, şımarmadan, disiplini bozmadan son maça kadar oynamalıyız.Biz Çubukspor ile oynarken,bu takıma yenilmiştik.
Ayağımızı yere basmalıyız. Planlı olmalı, şampiyon olmalıyız, yoksa nerde Erzurumspor,nerde Malatyaspor,

58megayigido 16.08.2016 12:28

Ne kadar sivassporun küme düştüğüne kızdıysam yinede kızgın kızgın takip ediyorum ve tüm sezon ve hatta herzaman da takip edeceğim
Bu sezon kadromuz geçen sene olsa ligden düşmezdik inşallah hocada iyi çıkar ve bu sezonu güzel bir şekilde geçirip lige geri döneriz

maç yayınları hakkında bilgisi olan varmı her hafta sivassporu tv den izleyebilecekmiyiz acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

SenSetik 16.08.2016 16:48

Tokat maçındaki futbol beni hiç tatmin etmedi..özellikle Burhanın pwerformansını artırması gerekiyor..herşeye rağmen bu maçtan 3 puan alacağımıza inanıyorum

GokhanTurna 16.08.2016 18:07

Kazanırız biz bu maçı. Tahminim 2-0 biter. Bolu her ne kadar güçlü gözükse de gözüme biz kalite olarak çok farklıyız. Kaliteyi sahaya yansıtırız inşallah. Yeter ki doğru kadro ile çıksın hoca.

Korcan
Ziya-Oumari-Boye-Çağatay
Yiğit - Adem
Beykan - Kerim(Hakan) - Burhan
Leo

Barrales yedek olmalı. Hakan da ikinci yarı alınıp takıma güç katılmalı.

58YIGIDO58 16.08.2016 19:25

[QUOTE=GokhanTurna;978988]Kazanırız biz bu maçı. Tahminim 2-0 biter. Bolu her ne kadar güçlü gözükse de gözüme biz kalite olarak çok farklıyız. Kaliteyi sahaya yansıtırız inşallah. Yeter ki doğru kadro ile çıksın hoca.

Korcan
Ziya-Oumari-Boye-Çağatay
Yiğit - Adem
Beykan - Kerim(Hakan) - Burhan
Leo

Barrales yedek olmalı. Hakan da ikinci yarı alınıp takıma güç katılmalı.[/QUOTE]

Yok grds ne kalitesi su kadroya baksana yüzde 80 ptt ligi topcularindan olusuyor fayzla kendimizi buyutmeyelim

Sivasspormysoul 17.08.2016 00:23

Tokatspor maçı sonrası yorumum.

[B][COLOR="Navy"]Özet: [/COLOR][/B] Sivasspor PTT 1. liginde sıradan bir takım izlenimi verdi. Sistemsiz bir futbol anlayışı vardı.

Daha önceki bir çok yorumumda da açıkça belirttiğim gibi Sivasspor Savunma ağırlıklı bir futbol oynamalıdır. İleride ceza alanı içinde girilen gol pozisyonları rastlantısal ve sonuç üretmekten uzak. Orta alanı en az 5 oyuncu ile domine etmeliyiz her zaman. Geride en az 4 oyuncumuz neredeyse çakılı oynamalı. Ziyanın sık sık ileriye çıkma telaşı nedir anlaşılmıyor.

[B][COLOR="Navy"]Sonuç:[/COLOR][/B] Sivasspor savunma ağırlıklı bir futbol anlayışını benimsemek zorundadır. Saldırmak gol atmak anlamına gelmez. Sağdan soldan ortaya yaparak tesadüfü goller atmak yerine orta sahadan sakin bir oyun anlaşıyışıyla topu sürekli paslarla ceza sahasına taşıyarak ilerideki santrofor oyuncumuza Barrales/E.Keleş/H. Kabze aktarmalıyız diye düşünmekteyim. Geride her an için neredeyse çakılı oynayan 4 oyuncu görmeyi arzu ediyorum. Kısaca İtalyan stili bir futbol sistemini öneriyorum. Anahtar sözcüğü izninizle tekrarlamak isterim. Savunma yada eski deyişle müdafaa. Savunursan herşeyi kontrol edebilirsin. Hem ileriyi hem de geriyi.

Yeniden biricik takımımıza PTT 1.liginde sonsuz başarılar diliyorum.
Bütün yiğidolara saygılarımla.

halilxx58 17.08.2016 08:43

Kagit üstünde Boluspordan cok daha rahat kadromuz var, FAKAT hic bir mac oynamadan kazanilmaz. Öncelikle bizimde rakiplerimiz gibi ptt takimi oldugumuzu benimseyip rakipleri her zaman ciddiye alip konsantre oynarsak, evelallah seneye tekrar layik oldugumuz yere döneriz.
Bu arada bir cok yigidonun aksine kaptan Ademin özellikle oyun hakimiyetini elimizde tutacagimiz, topa cok sahip olmamiz gereken maclarda kesinlikle Yigit'le oynamasi gerektigini, Hakan Arslan'da ikinci yari güc takviyesi olarak oyuna girmesi gerektigni düsünüyorum.

Bolu maci 11'im:

Korcan
Ahmet Cebe (Cagatay) - Boye - Oumari - Ziya
Adem - Yigit (Hakan)
Burhan - Kerim - Leo
Ergin

hasantuan 17.08.2016 12:26

herkes gibi ben de tokatspor maçında takımımızı beğenmedim.. sistemimiz yok maalesef.. ancak bunun bir hazırlık maçı olması sebebiyle böyle oynadığımızı temenni ediyorum.. yoksa vay halimize.. misafir olduğumuza inandığımız ptt liginde kalıcı oluruz mazallah.. orta sahada kadir bekmezci gibi insiyatif alan topu ileriye taşıyabilecek, defansı da iyi olan yani oyunun iki tarafını da iyi oynayan bir oyuncuya ihtiyacımız var.. osman hoca forvete ihtiyacımız yok demiş ama ben katılmıyorum.. ptt ligi kendininde bildiği gibi güce dayalı oynanan bir lig... ilerde topu tutacak, oyunu rahatlatacak, arkadaşlarını dinlendirecek bir forvete ihtiyacımız var.. bunu ne baralles yapabilir ne de ergin.. bolu maçında takımın... korcan-cebe-boye-oumari-ziya-galip-yiğit-burhan-leo-kerim-ergin şeklinde olmasını bekliyorum... (tokta maçında musa sinanı beğendim. galip vasattı. adem kesinlikle el freni)

GraveYard 17.08.2016 17:53

Hazırlık maçları her zaman doğru bir sonuç yansıtmaz sezon başladıktan sonra 4. 5. haftadan sonra süperlige çıkacak takımlar netleşecektir. Kadro kalitesi olarak'da süper ligdeki çoğu takımdan kadromuz iyi ve bir çok takımla başa çıkacak güçtedir ama bana göre takıma kesinlikle bir forvet takviyesi daha mutlak sürette yapılması gerekmektedir. Geçen senede 2 forvet oyuncu ile çıktık ve sonra forvetsiz kaldık ki Baralles ağır bir sakatlıktan çıktı bütün bir sezonu nasıl geçireceği büyük bir muamma, Mehmet Yıldız, Herve Tum, Fernandao tarzında bir forvet transferi ile transferi kapatıp sezona başlamamız gerekir. Hatta 10 numara pozisyonu dediğimiz bölgeyede ligin ikinci yarısı duruma bakılarak bir transfere daha ihtiyacımız olabilir.

Kesinlikle sağ bek için sezon boyunca Çağatay oynamalıdır. Gerek azmi gerek mücadelesi ile Cici'den çok şey öğrenmiş bence geleceğimiz için çok iyi bir yatırım olacaktır. Ahmet cebe bu kadroda gerek yaşı gerek tokat spordaki performansı ile Çağataydan bir artısı yokturdur hatta ofansif anlamda daha iyidir Çağatay bana göre. Gücümüzün farkında olup rakipleri küçümsemeden korkmadan ofansif oynamamız lazım.

Bolu Maçı kadrosu;
Korcan
Çağatay - Boye - Oumari - Ziya
Yiğiy - Kerim
Burhan - Beykan - Leo
- Ergin -

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:43.