![]() |
Sivasspor - Tokatspor Maçı
Muhterem Sivasspor taraftarına duyurulur:
Açılış maçı mı? demokrasiye destek toplantısı mı? adına ne derseniz deyin sivasspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu meyandadır. Pazar Günü Yeni Stadımızda Demokrasimize Sahip Çıkacağız. Sivasspor´umuz, 2016-17 sezonu hazırlıkları kapsamında [B][I][U]Tokatspor ile 14 Ağustos 2016 Pazar günü saat 19.00´da Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda[/U][/I][/B] oynayacağı maç öncesi darbe girişimini bir kez daha kınayarak tepkisini gösterecektir. Bu kapsamda yeni stadyumumuzda oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı davet ediyor, Yiğidoların Türk bayrakları ve Sivasspor formaları ile darbe girişimine tepkilerini sürdürmelerini can-ı gönülden arzu ediyoruz. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile stadyumdaki yerimizi alıp ve ay yıldızlı bayrağımızla demokrasimize sahip çıkalım. Ülkemizin, devletimizin, milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha tüm Türkiye´ye gösterelim. Stadyuma girişler ücretsiz olacaktır. linkte buradadır. buyrunuz [url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber-1271-pazar-gunu-yeni-stadimizda-demokrasimize-sahip-cikacagiz.html[/url] |
Cevap: Sivasspor - Tokatspor Maçı
Yayın konusunda hiçbir bilgi bulamadım yerel tvlerin yayınlama düşüncesi var mı acaba bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
|
yerel kanalları bu maçı yayınlamaya davet ediyoruz artık biraz Sivasspor için çalışın yeter.
:mad: |
sivasspor tokatspor maçı 19.30 da kanal 58 de diye alt yazı gördüm ama bilemiyorum
|
TV 58/KANAL 58 'den 19:00 dan itibaren canlı yayınlanacağını TV 58/KANAL 58 Facebook sitesinden duyurdu.
Link: [url]https://www.facebook.com/televizyon58/videos/981994998597143/[/url] |
Yeni Stadyumda ilk maçımız tokatspora karşı. Bundan seneler evvel Chelseayi Sivasa getireceğim diyen başkan tokatspor ile stat açıyor. Birazcık taraftara kulak verilseydi bu durumda olmazdık yazıklar olsun...
|
[QUOTE=polis5834;978842]sivasspor tokatspor maçı 19.30 da kanal 58 de diye alt yazı gördüm ama bilemiyorum[/QUOTE]
Duzeltiyorum 19.00 da |
Konser filan yapılacak mı acaba bilgisi olan var mı ?
|
Daha çok demokrai nitingi gibi birşey yapacaklar sanırım
|
Şehirden yoğun katılım sağlanabilmesi için duyuru, afiş, organizasyon vs. var mı? Bilen arkadaşlar yazarsa sevenirim.
|
Foto paylasimi yaparmisiniz maca giden YIGIDOLAR
|
Golcü şart oğlu şart..
|
Birde bugün ki hakemi görünce, özellikle Mecnun Başkan'nın federasyon üzerinde gerekli baskıları yapması gerekli ve lobi yapıp, hakkımızın yenmemesi adına şimdiden gerekli adımları atmalıdır..
|
İlk yarıdaki takım yavaş oynuyor ve çok ya pas yapıyordu.. İkinci yarıdaki takım daha dinamik ve dikine oynuyor
|
forvet ve 10 numara kesinlikle şart.bu oyunla şampiyonluk çok zor hayal kurmaya gerek yok.takım hücum anlamında büyük sıkıntı çekti hemde tokatspora karşı.diğer ptt takımlarının maçlarını izlediğimde işimizi çoooook zor....kadroya güvenmeyin.oyunu yönlendiren,organize eden atıf gibi bir oyuncu yok.takım tıkanıp kalıyor.hızlı bir oyuncu şart
|
Adem ve kaleci KoFcan bu takıma büyük yük, Setkus'u çok arayacağız şimdiden belli oluyor.
kaleci KoFcan her zaman ki gibi olduğu yerde donup kalıyor, resim çekiyor, refleks diye bir şey yok adamda .. |
[QUOTE=35gürün58;978905]Adem ve kaleci KoFcan bu takıma büyük yük, Setkus'u çok arayacağız şimdiden belli oluyor.
kaleci KoFcan her zaman ki gibi olduğu yerde donup kalıyor, resim çekiyor, refleks diye bir şey yok adamda ..[/QUOTE] Zamanında çok dedim bu takimin Setkusa ihtiyaci var diye.Ama artik is isten geçti ve Setkus gitti.İnşallah tolgahan iyi çıkar yoksa isimiz çok zor. |
maç 3-1 bitti ama ben sivassporda lige hazır bir görüntü görmedim. Öncelikle güven veren bir kaleci lazım. Refleksi olan ve oyunu okuyabilen bir kaleci. Rakip takımın tek şutu gol olabiliyorsa kaleciler açısından bu çok düşündürücü.
2. Orta sahada oyunu yönlendirebilecek, sıkışan oyunu açabilecek bir maestro lazım.3 Gol vuruşu özelliği olan bir forvet şart. Eğer senin takımının forvetleri sıradan takımlara gol atamıyorsa ptt liğinde hiç gol atamaz. Kanat oyuncuları hızlı hucuma çıkmayı öğrenmeli. Kanatta musa sinanda israr edilmeli. Burhan birşeyler yapmaya çalışıyor ama bencil ve yetersiz. Geçen seneki atıf'ın bencilliği burhana sirayet etmiş. Orta yapan oyuncular ezbere dediğimiz orta yı bile yapamıyorlar. Dağlara taşlara orta yapıyorlar. Hocanın tüm takıma hucum varyasyonları yaptırması lazım. Oyun düzeni yok. kim ne oynadığını bilmiyor. Dönen toplara şut atabilecek çalışmalar yapılması lazım. Takım da şut atan oyuncu yok. Beykanın daha çok sorumluluk alması gerekir. Hazır gördüğüm oyuncular, hakan aslan, boy, umari, kerim, musa sinan biraz ziya. Bu oyun anlayışı ve bu futbolcularla galibiyet almamız hayaldir. Acilen kaleci, golcü ve oyun kurucu lazım. :):) |
Gözüme çarpan en etsikiz oyuncu galip di çok tip ezgi forvet arkası transferi şart bence
|
benim gözüme çarpan en etkili isim yiğit incedemirdi.
|
[B]Öncelikle bu tür maçları lig için ölçü kabul etmiyorum,enazından kendi kalemimizdeki bir takımla oynasaydık takım için daha güzel fikir sahibi olurduk,2.lig klasman grubu takımına karşı bile varlık gösteremedik,koca 45 dakkada doğru dürüst pozisyonumuz yok,oyundüzeni ,şablonu yok,karambole oynayıp dağlara taşlara orta yaptık,takımı yönlendirecek ,kilidi açacak 10 numara yok [atıfın benzeri],forvetlerde iş yok,kanatlar işlemiyor,yeni transferlerden leondradon başka faydası olacak kimseyi göremedim,genel olarak takımı lige hazır görmedim,oynayacağımız takımlar tokattan 2 tik daha güçlü,genel olarak sivassporda 1 kanat oyuncusu,10 numara eksikliği,golcü eksikliği,kaleci eksikliği gördüm,açıkçası hayal kırıklığına uğradım,dediğim gibi bu maçı ölçü almıyorumda ,setcusu,cicinyoyu,atıfı çok arayacağız ,stadın zeminini beğenmedim,bildiğin patates tarlası,trübündeki seyirciler umarım lig başladığındada böyle gelirler,12 binseyirci bu lig için iyidir[/b]
|
Bu takima jughurta hamroun gibi oyuncu sart.
|
macı tv 58 seyrettım ancak su nu gordumtakım hala bır bırını tanımıyor pas hatası cok rakıp 2 lıg takımı ve sıvas spor ılk 10 dakıka ve son 10 dakıka oyun oynadı onun dısında hıc pas yapmadı desek yerınde ayrıca korcan hala ayını korcan yedıgı gol cok acemıce hıc kendını yetıstırmıyor hafta sonu mac oynayacagız hala ılk on bır bellı degıl hoca butun oyunculaarı sahaya surdu ne dıyelım allah yardımcımız olsun ınsaallah super lıge cıkarız
|
Takım ilk dakikalarda çok coşkulu başladı ama dakika 27 itibariyle düştük ta ki 85 e kadar. En hazır isimler Boye, Ziya, Kerim Avcı, Ergin Keleş, Hakan Arslan, Oumari, Burhan idi bana göre. On liberoda bir tek Yiğit iyi. Adem sadece dönüyor aynı Adem. Galip hiç ama hiç iyi oynamadı umut da vermedi hayırlısı artık göreceğiz. Hasan Hatipoglu inanılmaz heyecanlıydı. Leandrinho'nun son vuruşları ne kadar iyiyse pas trafiği de o kadar zayıftı. Beykan daha iyi olacak. Barrales de istekli oynadı ancak ne pas cikarabilen vardı ne de aralara kaçtığını gören. Takımda herkes yan ya da geri pas yapmaya çalışıyor. Burhan'ın asistten evvel topu öne alışı muhteşemdi. Kaleci sorunu var, Tunahan kısa ama Korcan'dan iyi gibi. Umarım en doğru kadroyu buluruz. Şu takım aralara ve dikine oynamayı öğrensin çok gol atar.
|
Maç hakkında açılıştır, hazırlıktır eksiklerimizi görmüştür hoca, ben bu takıma güveniyorum, lakin taraftar gruplarının kendine gelmesi lazım, geçen sene gördüğüm saçma tartışmalarla insanları stattan kaçıran değilde, güzel eğlenceli tezahüratlarla bizleri coşturacak bir gruba ihtiyaç var, Cidde'n bu konuda 5-6 senedir bu şehirde bir kaç maç hariç taraftar gruplarının etkisini görmedim, aksine sağındaki solundakine grubuna güvenerek küfredenleri tokat atanları gördüm, bence kişilerin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor, bugünün en hoş görüntüsü bana göre sahaya atılan bir pet şişe vardı bunu atana tepki gösterilmesiydi, bizler dengesiz veya kötü bir şehri temsil etmiyoruz, önümüzde bir sürü maç olacak hakemler çok yanlış düdükler çalacak, inşallah sahaya atlayan dangozlar olmaz, unutmayın ki bu şehir Anadolu'ya (Bursaspor'un şampiyonluğunun ayak sesleri 4 eylül'den çıktı, bildiğimiz Sivasspor gayet fair play kuralları içinde hareket eden bir taraftar ve takımdır..
|
Kim tutacak Sivassporu bu Sivasspora yakışmayan ligde.... çok merak ediyorum..Ligler başlamadan net konuşuyorum...Sivasspor açık ara bu ligi zirvede bitirip hak ettiği ligde Türkiyenin süper liginde hak ettiği Şampiyonluğu yaşayacaktır...Ben buna kalpten inanmış bir insan olarak şüphesiz bilnçli pozitif öngörüyle yazıyorum...Aslında düşmesi bile imkansız ve yanlıştıta...sistem sistem olmadığı için arslanı kediye boğdurdular....Eywallah deyip çıkıp hesabını soracağız....Bizim düştükten sonra çıktığımız yıl b jımnastıkı 3-0 yendiğimizde futbolcularımızın giydiği tişörtte HESABI GÖRDÜK yazıyordu...Eminim Sivassporumuzda hesabı görecektir...Tık derecesinde kuşkum yoktur buna...
|
***Adem in düzeleceği yok gibi,sol acık zaten hıc bir zaman olmadı,kaleci 5 yıldır yok,Golcu aranıyor,SAHA tarla gibi cimlerİde sanki 4 eylül ün eski çimleri,Koltuk renkleri cok kötü ***İNŞLH Bu ay içinde hepsi düzelir***
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:13. |