![]() |
Fener'e "Kar"lı Karşılama
2 Kasim gecesi saat 3 civarlarinda baslayan kar yagisi tum Sivas'i beyaz renge boyadi. Kisin erken gelmesi ise en cok Fenerbahce'yi dusundurecege benziyor. Pazar gunune kadar kar yerde kalir mi bilinmez ama eger kalirsa Fenerbahce icin buyuk surpriz olacagi bir gercek. Hic suphesiz, surprizlerin bir ikincisini de Sivasspor Fenerbahce'yi sahadan puansiz gonderirse olacak.
Sivas'taki senenin ilk kar goruntuleri her zamanki gibi ilk defa [url]www.sivasspor.com[/url] 'da. Fotolar icin Zico'ya tesekkur ederiz... |
karla karşılar gollerle uğurlarız.Çünkü biz sivaslıyız..Varmı ötesiiiiii
|
Nasıl kar Sivas'a yağdı ise, yiğidolarda 4 Eylül'de fnrbhç'ye yağacak. Fnrbhç'nin bu moralle bizden puan alması zor olacak inşaallah...
|
İnanıyorumki yılın yağan bu ilk karı Sivassporumun Fenerbahçe önünde sergileyeceği futbolunu dahada bir süsleyecek.Yiğido diyarında kuşlar uçamaz.
|
[B]pazar günü avlanma sezonu başlıyor kanarya avlayacağız ama olsun:!sonuçta
[COLOR="Red"][U][COLOR="Blue"]iyi avcı kuş ayırt etmez.[/B][/COLOR][/U][/COLOR]:D |
4 eylül stadi
arkadaslar bu stadimiz kapali degil mi
yani sahaya kar yagabiliyor mu? |
[QUOTE=SivasLady]arkadaslar bu stadimiz kapali degil mi
yani sahaya kar yagabiliyor mu?[/QUOTE] Sivaslady, sen bizim stadı galiba SCHALKE'nin stadla karıştırdın.....:) |
[b][color=blue]AKŞAM ALDIĞI MAĞLUBİYET FENERİ MORALMEN KÖTÜ DURUMA GETIRDI.SİVASSPOR UM INSALLAH TARAFTARININ DA DESTEGINI ARKASINA ALARAK FENERE KAR'LI BIR KARSILAMA YAPACAK VEDE EVINE ELINI BOS GONDERECEK...[/b][/color]
|
stadimizi görmedim ki
[QUOTE=BOUN]Sivaslady, sen bizim stadı galiba SCHALKE'nin stadla karıştırdın.....:)[/QUOTE]
ne bileyim boun kardes yurtdisindakilerin cogu kapali stadimizi görseydim sormazdim yani hem türkiyede ben maca hic gitmedim maci bosver bir stat görmedim, firsat olmadi yapmisken birde kapali yapsalardi ya :) |
sivasspor için sevindim ama hava kötü ise sivasa gelme ihtimlim azalıyor buna üzüldüm
|
hee cok paramız var ya yapardık lan daha oyuncu alamıyoruz ne stadı be kardes
bu ortasaha boyle gıderse ne femerı ne de baska talımı yeneriz rize macın de tek atak du be 1 tane sut var dı oda etkısız sıvasın acılen ortasaha tranfer yapması lazım yapmaz sa ilk 10 cok zorrrrrrrrrrr |
Karrrrrr
Kar Sivas'ın kaderidir, Türkiye de herkes ezelden beri bunu bilir....
Herhalde 1. Lig takımları Sivas'a karşı oynamanın, "Kar" 'a karşı oynamayı da beraberinde getirdiğini öğreneceklerdir... Fener maçı bizim olacak inşallah........! Uzun bir aradan sonra yeniden yazmanın verdiği heyecan ile.............. |
VALLA FB KEŞKE SCHALKEYİ YENSEYDİ ÇÜNKÜ ŞİMDİ O MAÇI UNUTTURMAK İÇİN BİRAZ DAHA İYİ OYNIYACAKTIR.TÜRK TAKIMLARININ ORTAK ÖZELLİĞİ AVRUPADA MAÇ KAYBETTİLERMİ LİGDEKİ Bİ SONRAKİ MAÇI NAPIP YAPIP KAZANIYOLAR.
|
[QUOTE=koyu58]sivasspor için sevindim ama hava kötü ise sivasa gelme ihtimlim azalıyor buna üzüldüm[/QUOTE]
Gardasim,ne demek gitme ihtimalim azaliyor? Karda yagsa,dolu da yagsa bu maca gideceksin.O kadar! Istersen trenle git, ama git... En azindan benim icin!..OK? |
KARLA KARIŞIK GOLLERE HAZIR OL FENER :)
|
kara gömecez işallah:D:D
|
Fener zaten ezilecek, bir de kar var işte şimdi yandı Fener...
he he he he he... |
[b]Bütün şartlar bizim lehimize...Maç Gündüz Karda yağdı...Herşey Sivasın lehine...Araya Başka faktörler girmezse bu maçı alırız...Yani hakem faktörü federasyon faktörü olmassa yeneriz...[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bütün şartlar bizim lehimize...Maç Gündüz Karda yağdı...Herşey Sivasın lehine...Araya Başka faktörler girmezse bu maçı alırız...Yani hakem faktörü federasyon faktörü olmassa yeneriz...[/b][/QUOTE]
tabıkı yenecegız sivasımızın bı suprızı fenere kar da acıyom onlara usutecekler bıraz nezle olacaklar |
alışmışlar güle oynaya maç yapmaya, kazanmaya...görsünler de soğuğu felekleri şaşsın...hey be işte budur mutlak bir üstünlüğümüz var rakiplerimize karşı....
|
[B]feneri 4 eylülde kara gömecez
gollerle misafirperverliğimizi göstercez[/B] |
aynen gardaşım.....inşallah çıkamazlar bir daha kardan...
|
Ben FenerBahçeliyim Ama Sivasın Feneri Yenmesini Cok istiyorum Fener Zaten Belirli Bi Kademede Ama artık Sıra Sivas Sporda O yüzden Saldır Yiğido
|
fenerı kara gomun nefes almasın :d
|
[COLOR=BLUE]BEKLEDİĞİMİZ KAR YAĞDI İNŞALLAH BİZİM İÇİN BÜYÜ AVANTAJ..BU KARLI ZEMİNDE KİMLERİ ÇİMLERE GÖMMEDİK Kİ..HER ŞEY DİLEDİĞİMİZ GİBİ OLSUN..[/COLOR]
[COLOR=GREEN]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZI 67 YİĞİDOLARIZ..[/COLOR] |
GEL BAKALIM GEL BAKALIM 4 EYLÜLE GEL BAKALIM!!!
[B]karın yagması sıvasspor ıcın bı avataj gercı kar olmasada yenerizzz....
[/B] [COLOR=BLUE][B]SONSUZADA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞDOLARIZ[/B][/COLOR] |
fotoğraflar için sağol gardaş güzel sivasım yazı başka güzel kışı başka
|
Bu gerçekten çok iyi haber fenerin şansı iyice azaldı
HAYDİ SİVASIM EZ FENERİ |
Sivas'ın "KAR"ını birde Fenerbahce görsün..
BURASI YİĞİDO DİYARI!! |
resimler cok güzel çekilmiş yaaa insanın gidesi geliyo ama gidemedik bayramda :(
|
karın sivasa yağması gibi bizde fenere golyağdırsak ii olur bayram sonrası dimi arkadaşlar
|
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Century Gothic"]SİVASIN KIŞLARI SERT....YİĞİDOLARI MERT OLUR...[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
[color=red]VALLA KARLI KARŞILAMA OLCAKTI AMA DİREM KAR KALMADI İLKER :( SOĞUK Bİ KARŞILAMA OLCAĞI BELLİ :)[/color]
|
acaba mac saatide kar yağacakmı...eğer yağarsa bizim için daha avantajlı olur...
|
sadece titresinler yeter.artık korkudanmı yoksa soğuktanmı.
kar kalmadı ama soğumuz yeter. |
SADECE 1 GOL 3 PUAN BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM, BAYRAMIMIZ PAZAR GÜNÜDE SÜRSÜN
|
[B]havası sert insanı mert olan sivassımızda hem sertliği hemde mertliği görsünler:)) reşat abimin dediği titreyecekleri kesin ama onlar soğuktan diyecekleridir :)[/B]
|
galibiyet için fenerin üstüne gitmeliyiz
savunma anlayışı hakim olursa sadece baliliye güveniriz 6 kasım bizim günümüz olsun |
tamam sivassdayım gidecem
|
haydi sivas göster gücünü defans anlayışı bizi felakete götürür aman dikkat
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:40. |