![]() |
FEDERASYON FENER'E BAHÇE...
Sevgili yiğidolar dün akşamki Fener-Konya maçında da görüldüğü üzre Fenerbahçe yönetimi maç kazanma hususunda son derece kaliteli kadrosunu hala yetersiz buluyor olacak ki federasyondaki gizli elini kullanmaya devam ediyor.
Belki itiraz eden arkadaşlarım olabilir ama biraz mantıklı düşünelim, maçta dört tane hakem olacak ve bu dört tane adamdan birisi dahi Anelka'nın o mükemmel smacını görmeyecek. Öyle mi? İşte Türkiye liginde 3 Ekim öncesi son durum. Bir Anadolu takımı nasıl katledilir sıcak bir örnek. Anadolunun umuduyla, emeğiyle, alın teriyle birileri nasıl utanmadan da oynuyor. Görüyorsunuz değil mi? Bundan iki yıl evvel Beşiktaş-Samsun maçında bütün Türkiye'nin gözü önünde birbirinden saçma beş kırmızı kartla şampiyonluğu Beşiktaş'tan alıp Fener'e hediye eden 'gizli el' bugün yine iş başında ve icraatlarına devam ediyor. Ne diyelim... Boğazlarında kalır inşallah.... Bizim bütün Sivassporlular olarak buradan çıkarmamız gereken çok önemli sonuçlar var diye düşünüyorum. Eğer bir olmazsak, bütün olmazsak, takımımıza maddi ve manevi her türlü ve her zaman sahip çıkmazsak; bizim de başımıza iki gün sonra bu tür olaylar gelecektir ve hakkımız şerefsizce gaspedilmeye çalışılacaktır. Lütfen ders çıkaralım. Bir olalım. Bütün olalım. Her zaman her yerde takımımıza sahip çıkalım. Hepinize selamlar. |
HEP DESTEK TAM DESTEK
COK HAKLISIN HER ZAMAN V HERYERDE DESTEGIMIZI ESIRGEMEYELIM
BU GUN ONLARA YARIN BIZE BIZDE ANADOLU KULUBUYUZ BIRBIRIMIZE SAHIP CIKALIM DESTEK VERELIM HEP BIRLIKTE HAREKET EDRSEK KIMSE YANLIŞ YAPMAYA CESARET EDEMEZ [SIZE=3]HEP DESTEK TAM DESTEKK SİVASSPORRRR[/SIZE] |
arkadaş bence yanlış duşunuyorsun fenerbahçenin 2 sezondur yaptığı itirazlardan ve isteklerden hiçbiri kabul edilmedi bjk nın ise yaptığı tum itiraz ve istekler kabul edildi
|
çok saçma bir konu ayrıca gereksiz bir topik
için çok acıyor galiba bir beşiktaşlı olarak hala eski mazide 5 kırmızı kartlı tarihtesin ayrıca konyaspor o gölü yediğinde 2-1 oldu neden bırakıyorki maçı biraz zorlasa belki 3.golü atacak ama en basitine gidip oyunu bırakıyorlar yani psikolojileri kaldırmıyor paraysa para kardeşim hakemde satın alınır takımda istediğiniz kadar karşı çıkın bu tür olaylar her zaman oluyor.bu devirde maddi olarak güçlü olmak gerekiyor. |
çok gerekli ve bahse değer bir topic.arkadaşım konuya çok dogru yaklaşmış.artık bu fenerlilerin yaptıkları çok olmaya bşaladı.acaba kendileri 2 tane elle atılmış bir gol sonrası puan kaybetselerdi neler olurdu.rize ve konyada haksız 3 puan aldılar...
|
hakemlerin arkasında kimler varsa şiddetle kınıyorum
Bu kadarda olmaz! Göz göre göre lades. Pes doğrusu. Bu büyük takım denen takımalr bu kadar korunacaksa,diğerlerinin burada işi ne. Hakem baktıki FB gol atamıyor bari ben atayım dedi. Çok ayıp o Konyasporlu futbolcuların elınterlerine yazık. Bugün onlara yarın bize. Lütfen bunlara karşı tek yürek olup birlikte haraket etmek lazım. Bir takım bu kadar hillelerle taktiklerle korunamaz.
|
anti bizans
ben boşuna istanbul takımlarına kıl olmuyorum işte görün şerefsizliği
bu adiler yıllardı anadolu takımlarını sömürerek yaşıyorlar ve kimsede gıkını çıkarmıyor we buna rağmen halada hem sivası hemde adi istanbul kuluplerini destekliyorlar walla ben yalan sölemem ben bu hafta dua ettim inşallah avrupada günlerini görürler diye. ilk önce gs gitti sırada diğerleri war. anadoluyu yıllarca sömüren zihniyet yok olsun artık bıktımmmm bu istanbul köpeklerinden |
olmaz
her takıma olacak hali yok sivasspor a yapamazlar sivasspor a tam desttek var her zman arkasındyız
|
fenerin dunku golu
tahkim kurulu dunku fener konyaspor macini tekrar yonatmazsa konyaspora yazikolur.ayrica fenerin boyle saibeli galibiyetlerin arkasina sigindigina gecmis yilarda sahit olduk.insallah tff.cesaretli bir karar alir ve maci tekrarlatir.ne dersiniz gardaslar.
|
G.saray Sivasspora penaltı atarken ne düşündü acaba????
gardaşım konyanın yenilmesi bizim için daha iyi şaibeli maibeli napacan..! sen sivasspora bak.! Adam olalardıda o kızgınlıkla fenere 2 tane daha gol atlardı. resmen dağıldılar demekki oyun disiplini ne kadar önemli. futbol 90 dk. ligimizde nice şaibeli goller var.!! Fakat görüyorum ki konyayı en çok G.saraylılar kendilerince hakkkı yenildi öyle gol olurmu falan filan. oysa ki sivasspora O penaltı verilmeyebilirdi.!! verildi ümit gözünü kırmadan golünü attı. O zanan diyelerdi "ya ben bu penaltıyı içime sindiremiyorum dışarı çekecem" deseydiya.?? Umarım yanılıyormuyum değilmi sevgili kangallı kardeşim?
|
[QUOTE=superglam]gardaşım konyanın yenilmesi bizim için daha iyi şaibeli maibeli napacan..! [/QUOTE] Arkadaşlar yazım karışmış düzeltme yapıyorum..
gardaşım konyanın yenilmesi bizim için daha iyi şaibeli maibeli napacan..! sen sivasspora bak.! Adam olalardıda o kızgınlıkla fenere 2 tane daha gol atalardı. resmen dağıldılar demekki oyun disiplini ne kadar önemli. futbol 90 dk. ligimizde nice şaibeli goller gördük.!! Fakat görüyorum ki konyayı en çok G.saraylılar kendilerince haklı buluyor; öyle gol olurmu falan filan. oysa ki Sivasspora O penaltı verilmeyebilirdi.!! verildi ama, ümit gözünü kırmadan golünü attı. Keşke O zaman diyelerdi "ya ben bu penaltıyı içime sindiremiyorum dışarı çekecem" .!! Umarım yanılmıyorum değilmi sevgili kangallı kardeşim? |
TÜH YAZIK OLDU ANELKAYA
ADAMIN HİÇ GÜNAHI YOKKEN TAM TARTIŞMALI BİR LİGİN ORTASINA DÜŞTÜ, HAFTALARDIR ANELKAYA YAPILAN FAULLERİ VE YAPILAN HAKSIZLIKLARI VERİLMEYEN PENALTILARI HEP BERABER GÖRÜYORUZ İLK DEFA BİR GOL MÜ BU KADAR FIRTINA YARATIYOR, BENCE FENER 3 PUANI KENDİSİ FEDERASYONA BAŞVURUP SİLDİRMELİ, KONYAYA YAZMALILAR 3 PUANI İSTENİLEN BU MU, OLACAK İŞ DEĞİL, KOCA DÜNYA KUPASINDA DÜNYA KUPASINI ARJANTİNE GÖTÜREN AYNI GOL DEĞİLMİ, NE FARKI VAR, AMA FEDERASYONA FENERİN FEDERASYONU DEMEK HEM FEDERASYONA HEMDE FENERE HAKSIZLIK OLUR
|
bu ne ilk ne de son,n üç büyüğe kıyağa devam
arkadaşlar biz sivassporumun haklarını sahip çıkalım sonuna kadar haklarını savunalım, her kuşun eti yenmez biz konya değiliz, şimdiden kamuoyuna duyururuz
|
VALLA BEYLER HAKLISINIZ AMA AYNI SEKİLDE BİZİM HAKKIMIZDA YENİLDİ GS MACINDA SİMDİ BURDAN SORUYOM GS MACINDA YAN HAKEMİN BAYRAK KALDIRMASINI ORTA HAKEM TINLAMIYOR YAN HAKEME DANISMIYORDA SİVAS TRABZON MACINDA BİZİM ATTIMIZ İLK GOLÜ ORTA HAKEM VERMİYOR ORTALIK KARISTIGINDA YAN HAKEME DANISIYOR GOLÜ VERİYOR YANİİ HANİ NERDESİNİZ HAKEMLER TRABZON MACINDA YAN HAKEME DANISIYONDA GS MACINDA NİYE DANISMADINIZ CİFTE STANDART OLDUGU APACIK BELLİ YANİİ BEN TÜM SPOR PROGRAMLARINA CANLI YAYINDA MSJ ATTIM AMA HİC BİRİ OKUYUPTE CEVAPLIYAMADI YANİİ HİC BİRİ CEVAP VEREMEDİ YANİ ANLICANIZ ZATEN ANADOLU TAKIMLARININ HAKKI YENİLİYOR BİZ TRABZONU YENMİŞİZ YENİLMİŞİZ HİC FARK ETMEZ BİZİM İCİN YANİ NEDE OLSA ANADOLU TAKIMI BİZİM MÜCADELEMİZ 3 BÜYÜKLER DENİLEN TAKIMLARLA AMA SİVASSPORUMUZUN ÖNÜNÜ KİMSE KESEMEZ KİMSEDE BÜYÜKLÜGÜNÜ ENGELLİYEMEZ.
|
öyle veya böyle bu sene hakemlerin zoruylada olsa,küçük takımların haklarıda gasp edilse şampiyon fenerbahçe olacak,görünen odurki federasyona emir gelmiş fener maçlarını takip edin.
ligden önce büyük takımlara biri veya ikisi ekarte ediliyor.sonra renk katsın heyeca katsın diye lideri zorlayacak bir takım bırakılıyor sonra fener şampiyon. fener bu sene şampiyon olacak neden çünkü 3 sezon üst üste şampiyonluğu yok. başbakan malum fenerlii ve çok istiyor takımının 3.şampiyonluğunu. ne tesadüftürki akp iktidara geldikten sonra fb devamlı şampiyon olmaya başladı.. bu gerçekten tesadüfmü. bu sene bütün umutlarınızı erteleyin. sadece fb liler sevinsin çünkü onlar şampiyon olacaklar. |
GÖRÜNEN OKİ 2010 A KADAR FENERLE DEVAM GİBİ
ARKADAŞLAR BU KADAR HERŞEYE HAKİM BİR BAŞKAN VARKEN ARTIK FENER 2010 A KADAR ARALIKSIZ GÖTÜRÜR DİĞERLERİ BAŞININ ÇARESİNE BAKSIN DURUMUNDAYIZ MALASEF
|
ELLer koLLar Haydi GoL !!!
Bu olayı savunan arkadaşLarıda anlamak mümkün değiL,maaLesef... |
arkadaşlar bu ne kin bu nefretle yazılmış yazılar böyle fenerbahçeye karşı...herkesin içinde biriktirdiği kin bi hatayla ortaya çıktığını görrmek üzüntü verici aslında ama bi açıdanda sevindirici..çünkü bunun adı nefret olduğu kadar kıskançlıkta ve ancak başarılı takımlar kıskanılır.fenerbahçeye karşı 3 takımın birleşmesinide gülerek izliyorum.bu ancak onları küçülttü farkında bile değiller.fenerin bütçe yapısı futbolcu kalitesi bu takımların kat be kat üstünde olunca doğal olarak kıskançlık krizleri başladı vefenerin seviyesine çıkmak için çalışacaklarına feneri aşağıya çekmek istiyorlar.bu hafta gs-ts maçı ve bjk-samsun maçlarındaki toplam seyirci sayısı bizim saraçoğlundaki herhangi bir maçın seyirci sayısına bile yaklaşamaz.herkes içindeki pislikleri temizleyeceğine başkalarına saldırmasın lütfen..bunun tek adı kıskançlık.nasıl şu an sivassporıum diğer anadolu klupleri tarafından kıskanılıyorsa fenerde diğer 3 küçükler(büyükler denemez artık bunlara) tarafından kıskanılıyor ve kendilerini gün geçtikçe küçültüyorlar haberi bile yok...sadece yazık...
|
Bu yazılanlardan anlaşılıyorki, herkes ne kadar da kalbimizde artık sadece Sivasspor var dese de, herkesin tuttuğu bir başka takım var ve ona ilişkin duygularını da burada dile getiriyor. Bu tespitten sonra sadece bir sorum var.
- Diyelimki Fenerbahçe hakemi satın aldı. Bu ne kadar gerizekalı bir hakem ki bu işi kimse anlamadan yapabilecekken, mesela faul olduğu tartışmalı pozisyonlarda ceza sahası civarında fauller vererek vs., bu kadar açık ve net bir pozisyonla yapmaya çalıştı. Öte yandan Fenerbahçeliler maçın tekrarına karar verilirse inanın buna üzülmezler. Kesinlikle ikinci maçın skoru birinciden çok daha iyi olur FB için. |
[QUOTE=drummer]
bu gerçekten tesadüfmü. bu sene bütün umutlarınızı erteleyin. sadece fb liler sevinsin çünkü onlar şampiyon olacaklar.[/QUOTE] Bu yazılara sadece gülüyorum. Sen acıkca renklerini belli etsene hangi takımlısın. Ben sivaslıyım sivaslı olduğum kadarda fenerliyim. Fenerin şampiyon olacağını herkes çok iyi biliyor. gs bjk ve tb o kadrolarıylamı şampiyon olacaklar. Konya maçına gelincede o pozisyon gol olsun olmasın kesinlikle macı fener alacaktı. konya bu yıl hep yetmişten sonra puan kaybetmiş gücleri bu kadar fener ise yetmişten sonra maç alıyor. anelka kaç haftadır yerlerde penaltılar verilmiyor bunlar konuşulmazken bu olay yıllarca konuşulacak görünen o. üç takımının yaptığı kutsal ittifak adı verilen iğrenç ittifak beraber karma kadroda yapsa şampiyon fener. Benim bir iddaam var bu sene fener bir sivas ikinci diyorum. inş. öyle olacak. Kendi rezilliklerini örtbas etmek isteyen 'üçübiryerde' taraftarlarınada bir tavsiyem olacak yol yakınken. türkiyede iki takım var Fener&Sivas ikisinden birini tutun yoksa ileride daha çok üzüleceksiniz |
[QUOTE=bugrakova]her takıma olacak hali yok sivasspor a yapamazlar sivasspor a tam desttek var her zman arkasındyız[/QUOTE]
[b][color=blue]BUNUN GARANTİSİNİ HİÇ BİR ZAMAN VEREMEYİZ.BUGUN KONYA RİZE YARIN BİZ.BU İŞ HİÇ BELLİ OLMAZ...[/b][/color] |
BEYLER SİTEDEKİ BU FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞI NEDİR ANLAMADIM.HER FIRSATTA MİLLET ATIP TUTUYO.ATIP AMA ARTIK HERKES RENGİNİ BELLİ ETMİŞKEN BENDE EDİYİM DEDİM.SİVASSPOR U BİR SİVASLI OLARAK GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.SİTEDE BU FB DÜŞMANLIĞI SÜRDÜKÇE.BENDE FB Yİ SAVUNMAYA DEVAM ETCEM.YANİ SİZENE FB DEN KENDİ İŞİNİZE BAKIN.GS LİYSENDE GİT GS NİN SİTESİNDE SAVUN TAKIMINI.
|
[QUOTE=yusuf_07]BEYLER SİTEDEKİ BU FENERBAHÇE DÜŞMANLIĞI NEDİR ANLAMADIM.HER FIRSATTA MİLLET ATIP TUTUYO.ATIP AMA ARTIK HERKES RENGİNİ BELLİ ETMİŞKEN BENDE EDİYİM DEDİM.SİVASSPOR U BİR SİVASLI OLARAK GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.SİTEDE BU FB DÜŞMANLIĞI SÜRDÜKÇE.BENDE FB Yİ SAVUNMAYA DEVAM ETCEM.YANİ SİZENE FB DEN KENDİ İŞİNİZE BAKIN.GS LİYSENDE GİT GS NİN SİTESİNDE SAVUN TAKIMINI.[/QUOTE]
FENERE SON TERÖRE SON O AMBLEMLE YAZI YAZDIĞIN SÜRECE SENDE BİR EZİKSİN |
[QUOTE=eren1]FENERE SON TERÖRE SON
O AMBLEMLE YAZI YAZDIĞIN SÜRECE SENDE BİR EZİKSİN[/QUOTE] ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ EZİLMEDİK HEP EZDİK FUTBOLUMUZLA.BEN HEP BURDA BUNLARI KONUŞMAYALIM DEDİM AMA SİZ HEP ISRARLA GS PROPAGANDASI YAPTINIZ. |
[QUOTE=eren1]FENERE SON TERÖRE SON
O AMBLEMLE YAZI YAZDIĞIN SÜRECE SENDE BİR EZİKSİN[/QUOTE] [b]şşşşştt haddini biL ! adam gibi konus ! bizLer bu sitede misafiriz ve kimsenin avatarı seni aLakadar etmez.. Eger site yönetimi ve Sivasspor'lu gardaşLarımız bizi burda misafir oLarak kabuL ettiyse sana söz düşmez.. by Fighter[/b] |
olmayan penalti (anelkanin golü)
degrli yigidolar biz fener konya macini birakip kendi isimize bakmamiz gerek sayin culcu yanhakemine uymayip bize penaltiyi ver di belkide hakliydi sayin serdar tatli yan hakemine uyup golü verdi burda konya macinin hakemlerine hem fikir oldular ve dedilerki bu goldur gol verdiler tartisilacak cok sey var onlari tartisalim bundan 2 sezon önce rize sebat berabet süper lige ciktilar bunalri konusun o zaman böyle sey oldu ise simdide vardir biz önümüze geleni yenelim baskalri ne yaparsa yapsin fark etmez siz yigidolara destek verin yeter gerisi gelir sampiyon sivasspor basak sampiyon yok
|
[QUOTE=the_cem]arkadaşlar bu ne kin bu nefretle yazılmış yazılar böyle fenerbahçeye karşı...herkesin içinde biriktirdiği kin bi hatayla ortaya çıktığını görrmek üzüntü verici aslında ama bi açıdanda sevindirici..çünkü bunun adı nefret olduğu kadar kıskançlıkta ve ancak başarılı takımlar kıskanılır.fenerbahçeye karşı 3 takımın birleşmesinide gülerek izliyorum.bu ancak onları küçülttü farkında bile değiller.fenerin bütçe yapısı futbolcu kalitesi bu takımların kat be kat üstünde olunca doğal olarak kıskançlık krizleri başladı vefenerin seviyesine çıkmak için çalışacaklarına feneri aşağıya çekmek istiyorlar.bu hafta gs-ts maçı ve bjk-samsun maçlarındaki toplam seyirci sayısı bizim saraçoğlundaki herhangi bir maçın seyirci sayısına bile yaklaşamaz.herkes içindeki pislikleri temizleyeceğine başkalarına saldırmasın lütfen..bunun tek adı kıskançlık.nasıl şu an sivassporıum diğer anadolu klupleri tarafından kıskanılıyorsa fenerde diğer 3 küçükler(büyükler denemez artık bunlara) tarafından kıskanılıyor ve kendilerini gün geçtikçe küçültüyorlar haberi bile yok...sadece yazık...[/QUOTE]
Şunu asla unutma evet başarılar kıskanılır ama ancak şerefli başarılar,hakedilerek alınan başarılar kıskanılır...Daha doğrusu gıbte edilir.fenerbahçenin taraftar profilini bana hiç çizme...Deplesmanda,diğer branşlarınızda kaç kişisiniz bana onu söyle...Şampiyonluğu oynadığın zaman değil takımın en kötü gününde maça gitmek önemlidir,atkını formanı giymek o zaman önemlidir...Sizinde zamanında seyircinizi gördük her maç full dolduruyormuşsunuz gibi edebiyat yapma bence.Sesimiz çıksın diye tribunlerin önüne mikrofon koyduran tek taraftar fener taraftarıdır..Doğru o konuda sizinle kimse yarışamaz...Sizi rakip olarak görmüyoruz...Ne zaman bizi kalecisiz yenersiniz işte o zaman ezeli rekabet başlar. |
[QUOTE=GFB_Fighter][b]şşşşştt haddini biL ! adam gibi konus ! bizLer bu sitede misafiriz ve kimsenin avatarı seni aLakadar etmez.. Eger site yönetimi ve Sivasspor'lu gardaşLarımız bizi burda misafir oLarak kabuL ettiyse sana söz düşmez..
by Fighter[/b][/QUOTE] ÇAKALLIK YAPMA RAHAT DURUNNNNNNNNNNN |
ya arkadaşlar şuna açıklık getirmek istiyorum
bikere anelka topu elle atmadı kalecinin eline eliyle vurdu kalcide topu içeri aldı yani embol değil faul bunu bir kavrayın ya ikinciside fenerin hiçbir itirazı federasyonda kabul edilmedi siz kalkıp neler diyorsunuz yani federasyon fenere ters gelir hemde biz artık ona buna bakmayalım biz artık sivasspora nasıl yardımcı olacağımızı düşünelim onlar bizim işimiz değil yani onlar federasyonun işi veya fenerin konyanın arsında bir olay saygılarımı sunarım |
[QUOTE=disikartaL_mrv]Şunu asla unutma evet başarılar kıskanılır ama ancak şerefli başarılar,hakedilerek alınan başarılar kıskanılır...Daha doğrusu gıbte edilir.fenerbahçenin taraftar profilini bana hiç çizme...Deplesmanda,diğer branşlarınızda kaç kişisiniz bana onu söyle...Şampiyonluğu oynadığın zaman değil takımın en kötü gününde maça gitmek önemlidir,atkını formanı giymek o zaman önemlidir...Sizinde zamanında seyircinizi gördük her maç full dolduruyormuşsunuz gibi edebiyat yapma bence.Sesimiz çıksın diye tribunlerin önüne mikrofon koyduran tek taraftar fener taraftarıdır..Doğru o konuda sizinle kimse yarışamaz...Sizi rakip olarak görmüyoruz...Ne zaman bizi kalecisiz yenersiniz işte o zaman ezeli rekabet başlar.[/QUOTE]
işte basit bir beşiktaş taraftar örneği..sağa sola sataşarak büyük olunabileceğini sanan bir garip..fenerin içeride dışarıda ne kadar taraftrarı olduğunu bilebilecek kadarda fenerle ilgilenen bir garip..cevabını görünce bi kez daha büyüklüğümüzle gurur duydum ve artık sizlere kızmamaya karar verdim..sizde haklısınız bende olsam kıskanırdım bu gücü..geçen sezon o kalecisiz galibiyetle koca bir sezonu kurtaran takımın taraftarısınız..o yüzden o yazdıklarınıda çok görmüyorum..sadece yalnız kaldığınızda şöyle bi düşünün bu yazdıklarınızla ne kadar aciz duruma düştüğünüzü ve dolaylı yollardanda olsa fenerin büyüklüğünü kabullendiğinizi..dedim ya sizlere kızmıyorum artık çünkü böyle küçük şeylerle ilgilenmeyecek kadar büyük hedeflerimiz var bizim...siz yine cimbomlu abilerinizle kafa kafaya verin yeni pankartlar hazırlayın size kolaylıklar gelsin... |
[QUOTE=GFB_Fighter][b]şşşşştt haddini biL ! adam gibi konus ! bizLer bu sitede misafiriz ve kimsenin avatarı seni aLakadar etmez.. Eger site yönetimi ve Sivasspor'lu gardaşLarımız bizi burda misafir oLarak kabuL ettiyse sana söz düşmez..
by Fighter[/b][/QUOTE] HADDİMİ BİLMİYORUM SENDEN RİCAM BANA HADDİMİ BİLDİR SİTE YÖNETİMİ VE GARDAŞLARIN EĞER FENERİN AVUKATLIGINI YAPMANIZA İZİN VERİYORSA O ZAMAN BENİM GİTMEM GEREKİYOR DEMEKTİR......... |
[QUOTE=EKO58]çok saçma bir konu ayrıca gereksiz bir topik
için çok acıyor galiba bir beşiktaşlı olarak hala eski mazide 5 kırmızı kartlı tarihtesin ayrıca konyaspor o gölü yediğinde 2-1 oldu neden bırakıyorki maçı biraz zorlasa belki 3.golü atacak ama en basitine gidip oyunu bırakıyorlar yani psikolojileri kaldırmıyor paraysa para kardeşim hakemde satın alınır takımda istediğiniz kadar karşı çıkın bu tür olaylar her zaman oluyor.bu devirde maddi olarak güçlü olmak gerekiyor.[/QUOTE] sence mantıklı bir acıklaması varmı bu dediklerinin ne demek parayla alırım nere kadar alacak fenerbahce tamam Türkiyede paran konuşur bir şekilde nie avrupada bişey yok fener adına orada fenerin parası gecmez.Bu böyledir nasıl yani adamlar pisikolojik olarak etkilenir sonra adamlara kırmızı kart ver iyi vallaha iyi yere konya spor dükan acmış:)üç gün sonra bu hareketi sivasspora yaparlarsa düşüncen gene değişmiyecekmi senin EK58 gardaş ayıptır ya . |
DURACAKSIN
ARKADAŞ; FENERBAHÇE DEDİNMİ DURACAKSIN; YOKSA ÇARPILIRSIN.DİKKAT ET;BÜTÜN DÜNYA TAKIMLARI BİR YANA FENERBAHÇE' MİZ BİR YANA; ONUN AŞKI ALLAHA VE PEYGAMBERİMİZE OLAN AŞKIMIZDAN SONRA GELİR.KONYASPOR MAÇINA GELİNCE; MAÇ OLMUŞ 2-1 DAHA 17 DK VAR.VE TARTIŞMALI GOLDEN SONRA BU KONYA DENEN TAKIMIN MORALİ BOZULDUYSA NASIL ÜÇ TANE GOL POZİSYONUNA GİRİYOR.GEÇECEKSİNİZ BUNLARI YEDİLER ÜÇ GÖLÜ ONDAN SONRA BÖYLE ŞÖYLE.BOŞVERSENİZE.AMAÇ BÜYÜK FENERBAHÇE'MİZİN ÖNÜNÜ KESMEK.AMA AVUÇLARINI YALARLAR.
|
[QUOTE=tolga_ekin]ARKADAŞ; FENERBAHÇE DEDİNMİ DURACAKSIN; YOKSA ÇARPILIRSIN.DİKKAT ET;BÜTÜN DÜNYA TAKIMLARI BİR YANA FENERBAHÇE' MİZ BİR YANA; ONUN AŞKI ALLAHA VE PEYGAMBERİMİZE OLAN AŞKIMIZDAN SONRA GELİR.KONYASPOR MAÇINA GELİNCE; MAÇ OLMUŞ 2-1 DAHA 17 DK VAR.VE TARTIŞMALI GOLDEN SONRA BU KONYA DENEN TAKIMIN MORALİ BOZULDUYSA NASIL ÜÇ TANE GOL POZİSYONUNA GİRİYOR.GEÇECEKSİNİZ BUNLARI YEDİLER ÜÇ GÖLÜ ONDAN SONRA BÖYLE ŞÖYLE.BOŞVERSENİZE.AMAÇ BÜYÜK FENERBAHÇE'MİZİN ÖNÜNÜ KESMEK.AMA AVUÇLARINI YALARLAR.[/QUOTE]
TIPKI FENERBAHÇELİ GİBİ KONUŞTUN KESTANE GARDAŞ |
[QUOTE=disikartaL_mrv]Şunu asla unutma evet başarılar kıskanılır ama ancak şerefli başarılar,hakedilerek alınan başarılar kıskanılır...Daha doğrusu gıbte edilir.fenerbahçenin taraftar profilini bana hiç çizme...Deplesmanda,diğer branşlarınızda kaç kişisiniz bana onu söyle...Şampiyonluğu oynadığın zaman değil takımın en kötü gününde maça gitmek önemlidir,atkını formanı giymek o zaman önemlidir...Sizinde zamanında seyircinizi gördük her maç full dolduruyormuşsunuz gibi edebiyat yapma bence.Sesimiz çıksın diye tribunlerin önüne mikrofon koyduran tek taraftar fener taraftarıdır..Doğru o konuda sizinle kimse yarışamaz...Sizi rakip olarak görmüyoruz...Ne zaman bizi kalecisiz yenersiniz işte o zaman ezeli rekabet başlar.[/QUOTE]
KALEDE KALECİNİZ VARKEN YENMEDİKMİ KARDEŞ.SİZ ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN 15 BİN KİŞİYLE OYNUYODUNUZ AYNI SEZON BİZ UEFA MÜCADELESİ VERİRKEN 40 BİN KİŞİYE OYNUYODUK SEN NEDEN BAHSEDİYOSUN.BİLİYOSUN TARAFTAR ANKETLERİNDE 3 BÜYÜKLER ARASINDA EN AZ TARAFTARI BULUNAN TAKIM SİZSİNİZ. GFB ANTALYA. |
[QUOTE=eren1]TIPKI FENERBAHÇELİ GİBİ KONUŞTUN KESTANE GARDAŞ[/QUOTE]
KARDEŞ NE BU FB DÜŞMANLIĞI 100.YIL ACISIMI.HALA UNUTAMADINIZ DİMİ. REKLAM:İTİNAYLA ASLAN TERBİYE EDİLİR. MÜR:FENERBAHÇE SK. |
3 yanlış 1 doğruyu götürmez
Yönetim zaaflarıyla bunalım yaşayan büyükler, çareyi Özgüç Türkalp’ün hatalı kararına sığınmakta buldu. Çare, kendi sorunlarını böyle unutturmak ve rakibi aşağı çekmek değil, proje üretip, hayata geçirmekte... 04.10.2005 TOP 20 Hepsini Göster Puan Verin 429 Kişi 6,9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Anelka’nın Konyaspor’a attığı gayri nizami gole en çok kim daha doğrusu kimler sevinmiştir dersiniz. Fenerbahçe mi? Yanıldınız. Biraz daha düşünün. Bir gün sonra sahaya aynı yerde, aynı kişilerce hazırlanmış pankartlarla çıkan, aynı kalemden çıkmış bildirileri kulüplerinin resmi sitelerine koyanlar, basın açıklaması yapanlar kimse, onlardı bu işe en çok sevinenler. İçinde bulundukları durumdan kurtulmak için çırpınırken, imdatlarına yetişivermişti genç bir hakem. Dururlar mı, balıklama atlayıverdiler hemen üzerine. Neydi içinde bulundukları durum? Taraftarı hesap soruyordu Birisi yılların hatalı politikası nedeniyle borç batağında yüzüyordu. Gırtlağa dayanmak ne kelime, borç boylarını aşmıştı. Taraftarları küsmüş, maçlara gelenler de, aylardır başkanlarını ve yönetimini istifaya davet ediyor, her maçta protestoda bulunuyordu. Üstüne üstlük, Türkiye’de 2. Lig’de bile başarılı olamayacak bir balıkçı takımına elenmiş, şoka girmişlerdi. Maç sonrası taraftarlar, stat çıkışı önünü kestikleri başkanvekillerini ayak üzeri sorguluyor, “Hepiniz martta gideceksiniz” diye tempo tutuyordu. Futbolcusu moralsizdi. Bu durumdan acilen kurtulmak gerekiyordu. Hocası diken üstünde Diğeri, geçen sezon olduğu gibi yine işe “Büyük umutlar” ve transferlerle “Şampiyonluk” diyerek girmiş, ancak birkaç iyi sonuçtan sonra tepetaklak gitmeye başlamıştı. Ligdeki son yenilgi sonrası, taraftarlar protestoya başlamış, futbolcuları, “Malmö’yü yenmeden Türkiye’ye dönmeyin lan” tehditleriyle karşılamıştı havaalanında. Burnu kırılıp, sahayı kanlar içinde terkeden futbolcularını bile yuhalıyorlardı. Tur geçilirken, hocası istifa etmiş, zorlukla ikna edilmişti. Ancak hala diken üstündeydi. Başkanı, “Eski hocamızı göndermekle hata ettik” diyerek, onu erken göreve getirdiklerini açıklamıştı çünkü. Takım, 4 maçtır kazanamıyordu ligde ve şampiyonluk yarışında rakiplerine uzaktan bakıyordu. Acele birşeyler yapmak gerekiyordu. Yelkenleri erken indirdi Sonuncusu ise daha sezon başlamadan yelkenleri indirmiş, sıradan bir Rum takımına elenmiş ve Avrupa defterini erkenden kapamıştı. Artık tek hedef Süper Lig’di ama takımın temel taşlarından biri bahis olayı nedeniyle ceza alıp, orta sahanın beyni yabancısı talihsiz bir sakatlık geçirince yenilgiler üst üste gelmeye başlamış, Avrupa’dan sonra lig şampiyonluğu da ufukta yavaş yavaş kaybolmaya başlamıştı. Taraftar infial halindeydi ve acilen birşeyler yapıp, gündemi başka tarafa kaydırmak gerekiyordu. Aşağı çekmek gerekiyordu Sadece onlar kötü olsa belki sorun çıkmayacaktı. Ama karşılarında bir kulüp vardı ki, son yıllarda yaptığı ataklarla onlarla arayı iyice açmaya başlamıştı. Stadını muhteşem hale getirmiş, her maçta kapalı gişe oynamaya başlamıştı. Taraftarları artık statlarına bir şölen havasında gidiyor, kulübün resmi ürünlerini kapışıyordu. Böylece kulübün kasasına trilyonlar akıyordu. Sahada da işler iyiydi artık. İki yıldır şampiyonluğa ulaşan takım, Avrupa’da da oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor, Devler Ligi’nde gruptan çıkma yolunda herkese umut aşılıyordu. Hem puanlar hem de paralar geliyordu. Rakibi “7.5 milyon Euro verdiler” deyip, golcüsünü satarken, o 8 milyon Euro’ya orta saha oyuncusu alıyordu. Üniversite sınavında değilsiniz Birşeyler yapmak gerekiyordu. Kendileri onun seviyesine çıkamayacağına göre, onu aşağı çekmeliydi. Aradıkları fırsat hiç ummadıkları bir anda geliverdi ayaklarına. Anelka faullü bir şekilde topu ağlara gönderip, hakem de golü verince havalara sıçradılar. Artık eylem zamanıydı. Ancak kendilerine güvenleri o kadar azdı ki, tek başlarına birşeyler yapmaya cesaret edemediler. Birlikte hareket edip, birbirlerinden cesaret aldılar. Ayrı ayrı yerdeki maçlarına, aynı yerde, aynı kişilerce hazırlanmış pankartla çıktılar. Aynı kişinin hazırladığı bildiriyi, resmi sitelerine koydular. Böyle daha güçlü göründüklerini sanıyorlardı. Ancak unuttukları birşey vardı; Üniversite sınavında değillerdi ve 3 yanlış bir doğruyu götürmüyordu bu yazıyı yazanın ellerine sağlık basiretsiz insanlar topluluğu bir üç takım oluşumu EL DEĞMEMİŞ RAKİPLER İSTİYORUZ gese bejeke tese gibi mesela |
Gol nizami değildi tamamda o gol olduğunda Konya hala 2-1 önde idi.
Bana haksızlık yapıldı küstüm mantığı ile üç gol daha yemek amatörlüktür. Eğer her konuda bir yerlere gelmek istiyorsak mücadele etmeliyiz. |
ARA TRANSFERDE MİLLİ İKİ VOLEYBOLCUYU FUTBOL TAKIMI KADROSUNA DAHİL EDECEK BUNLAR
|
EL FENERİ CUMHURİYETİ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:22. |