SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Konyalıyız & KonyaSporluyuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4178)

Nalcaci 04.12.2005 19:59

Konyalıyız & KonyaSporluyuz

Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.

Centilmence, Anadoluya Yakışır Bir Maç Olması Dileğiyle

9 Eylül Stadın'da görüşmeK Üzere

[url]www.nalcaci.com[/url] & [url]www.konyasporluyuz.biz[/url]

dogukan58 04.12.2005 20:00

insallah gardaş buyurun gelin hoşgelirsiniz biz ler tüm sivas olarak centilmnece ve dostca karsılanırsınız

DJMuRaT 04.12.2005 20:07

[QUOTE=Nalcaci]Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.

[url]www.nalcaci.com[/url] & [url]www.konyasporluyuz.biz[/url][/QUOTE]

Yalnız statdımızın ismi[B] [COLOR="Black"]4 eylül!!1[/COLOR][/B]

YatodaSin 04.12.2005 20:13

Buyurun gelin

Gardas [U]SIVASIN[/U] Insani Kayserili gibi degil.Bizden zarar gelmez adam gibi duruldugu zaman

kadir20 04.12.2005 20:18

gardas problem cikacagindan korkma sivas halki dünyanin en misafirperver milletidir misafirini yedirir icirir kendi ac yatar, bunu herkes yapamaz sizin gibi zengin bi millet olmasakta elimizden geldiginince agirlariz merak etme

Arif Coşkun 04.12.2005 20:22

Hoşgeldiniz bakın bizim sitemizde asla küfürlü yazışma olmaz,buna kimse müsade etmez.Önce sitenizdekilerle konuş ,yada uyar bizimle ilgili yazarken küfürlü yazmasınlar. Ayrıcada stadımızın adı 9 Eylül değil "4 EYLÜL" onu belirtiyim.

deli_yigido 04.12.2005 20:32

[COLOR="Red"]İnşallah gelirsiniz..
İyiye iyiyiz biz..
(4 EYLÜL STADYUM'U :D[/COLOR]

CAGLAYAN 04.12.2005 20:33

[QUOTE=yesilbeyaz]Kayserispor 2 - 2 Sivasspor

Sivasspor bugün Kayseri deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen 1 puan almasını bildi kayseri'den.

Sivas Maçı bizim İçin Çok zor gibi geçecek görünsede Bizim sivasspor'dan daha üstün kadromuz war..

Sivas Deplasmanından galiple döneceğimize iNanıyorum..

2.Lig'de İken Sivas deplasmanına bende gitmiştim 1-0 galip gelmiştik.

Sivas şehir olarak pek gelişmemiş 2-3 caddesi var stad ise İlçe takımlarının stadından farkı yok..

Haftaya Önemli İşi olmayan arkadaşlar ücretsiz otobüslerden faydanalarak herkes atkısını formasını alan gitmesini tavsiye ediyorum..

Ayrıca sivas'ın stadın tribünleri sahaya Çok yakın 5 otobüs tamamı dolarsa Taraftar desteğiyle kazanırız maçı..

Sivastada çekirdekçi taraftar Çok bizim ki qibi..
[/QUOTE]

bu arkadasimiz sivasa ne zaman gelmis acaba?

KONYA SITESINDEN ALINTIDIR
[url]http://www.nalcaci.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=791[/url]

MERİÇ 04.12.2005 20:39

eminim bu maç olaylı olmaz SİVAS şimdiye kadar kime zarar werdiki koınyaya wersin...ama kusura bakmayın dostluk kazansın diyemicem sivassporum kazansın bizim için rahat ve temiz bir maç olsun!!!!!!!kayserililer hariç bu sitede herkesi görmek güzel:D:D:D:D:D

deli_yigido 04.12.2005 20:50

[QUOTE]Kayserispor 2 - 2 Sivasspor

Sivasspor bugün Kayseri deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen 1 puan almasını bildi kayseri'den.

Sivas Maçı bizim İçin Çok zor gibi geçecek görünsede Bizim sivasspor'dan daha üstün kadromuz war..

Sivas Deplasmanından galiple döneceğimize iNanıyorum..

2.Lig'de İken Sivas deplasmanına bende gitmiştim 1-0 galip gelmiştik.

[COLOR="Red"]Sivas şehir olarak pek gelişmemiş 2-3 caddesi var stad ise İlçe takımlarının stadından farkı yok.. [/COLOR]

Haftaya Önemli İşi olmayan arkadaşlar ücretsiz otobüslerden faydanalarak herkes atkısını formasını alan gitmesini tavsiye ediyorum..

Ayrıca sivas'ın stadın tribünleri sahaya Çok yakın 5 otobüs tamamı dolarsa Taraftar desteğiyle kazanırız maçı..

Sivastada çekirdekçi taraftar Çok bizim ki qibi..
[/QUOTE]

Sen Konya ile kıyaslarsan evet Konya daha bi gelişmiş ama benim sitemde benim ilime laf edemezsin dikkat..

Etem-Murat 04.12.2005 20:59

[QUOTE=YatodaSin]Gardas [U]SIVASIN[/U] Insani Kayserili gibi degil.Bizden zarar gelmez adam gibi duruldugu zaman[/QUOTE]

DOĞRUDU SİVAS LI YİĞİDOLARDANSİZLERE ZARAR GELMEZ GELİN ANADOLU İNCİ SİVASIMIZI GEZİN DOSLUK KALSIN MAC NE OLURSA OLSUN DOSLUK KALIR

sinan58_34 04.12.2005 21:04

BUYURUN GELIN INSALLAH KARDESLIGE DOSTLUGA YARASIR BI MAC OLACAK

agca58 04.12.2005 21:09

beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

MERİÇ 04.12.2005 21:09

[QUOTE=CAGLAYAN]bu arkadasimiz sivasa ne zaman gelmis acaba?

KONYA SITESINDEN ALINTIDIR
[url]http://www.nalcaci.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=791[/url][/QUOTE]
abi bu arkadaş 1980lerde geldi galiba SİVASA!haftaya gelince metropol görsün,stad görsün,ondan sonra konussun............

Yigido58_NL 04.12.2005 21:23

BUYRUN GELIN GARDAS,AMA 9 EYLUL STADINA DEGIL 4 EYLUL STADINA BUYRUN GELIN.

ofgurleyuk78 04.12.2005 21:27

Sevgili Konya'lilar buyrun gelin. Hos geldiniz, sefalar getirdiniz ama. Misafir umdugunu degil, buldugunu yer. Ne ikram edersek onu yersiniz.

puar 04.12.2005 21:57

evet buyrun gelin...yanlız 2 3 cdde diyorda bir arakdas galiba...60 lı yıllarda geldi.....gardas çok şey değişti...merak etme sen gelde gör tarafatarın hasını

asoyle58 04.12.2005 22:08

yeşilbeyaz denen eleman kardeş sana gel sivasın altını üstünüğ gösteryim hem deosmaniyeden ufaklık sen ne zannediyorsun kendini asi sivas bir kültür şehridir ve sivastan üçkağıtçı çıkmaz< ama benim tanıdığım konyalılr hep genelde gözüaçık görürsün sen üç beş ............ devam edeceğimolamyacak seviye meselesi ben sivaslıyım ne de olsa gelin ce bunları da gösterir bizim sivaslılar sana

son yıgıdo 04.12.2005 22:43

aman gardaş bak gardaş diyom sakın ha sakın nasıl gelirsen gel başımızın üstünde yerinizvar ama sakın ha sakın vur kafamı yar ama sivasıma özellikle busitede laf etme oldumu canım bu benden sana bi yigido nasiati ha herkes ektigini biçer HERKES AKLI KADAR YAŞAR AKILLI OL

Koniciva 05.12.2005 00:26

[B]
Arkadaşım Gelin tabi puan falan beklemeyin ama bugüne kadar fazlası ile dağıttık ,yemek yer gidersiniz. zaten misafirde umduğunu değil bulduğunu yer değilmi.
Tüm yiğidolara selamlar. Yasin[/B]

GuNaY 05.12.2005 00:48

[B]buyrun arkadaşlar gelin hosgelirsiniz... etli ekmek yiyinde nerenin ki daha lezizmiş siz karar verin :)[/B]

BROTHERS58 05.12.2005 02:44

NALCACILAR GELSİN ETLİ EKMEK VE MİSAFİRPERVERLİK NEREDE GÖRSÜN!SİVASI KÜÇÜMSESİNLER SORUN DEGİL ÖNEMLİ OLAN GİDERKEN NE DİYECEKLER BAKİİM,O ZAMAN GÖRECEZ!!

azad_58 05.12.2005 04:28

al abi sana bi kaya nereye dayarsan daya afyon on kaymagi konyanin manyagi yok ustun kadrosu varmista yok saha kucukmuste sen gel oynunu oyna böle dalga gecmene musade verecemizimi sandin ortaya laf atarken düsün attim kisilar kim attigin kisiler yigidolar tamammi bidaha görmeyim etli ekmek kafali cocum

hercaii_58 05.12.2005 10:52

bence bukonyalılar bizi biraz hafife alıyorlar 5 otobusle geleceklermis 5 degil 15 otobusle gelseler de biz bu macı alacaz

Kaptan-58 05.12.2005 10:55

ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN.. MERAK ETMEYİN TÜRKİYENİN EN MİSAVİRPERVER DEPLASMANINA GELİYOSUNUZ... SİZİDE SEVGİ VE SAYGIYLA SİVAS TARAFTARI KARŞILAR.. İYİ OLAN KAZANSIZ

abircan 05.12.2005 10:59

PETKOVİÇ NOEL İÇİN ERKEN AYRILMASAYDI ARAMIZDAN HİÇ LAF ETTİRMEZDİK AMA BİRAZ BOYNU BÜKÜĞÜZ, AMA YEDEK KALECEİLERİMİZ BİLE MAŞALLAHI VAR, EN KÖTÜ BERABERE BİTER, KONYALI O NİYETLE OYNAYACAK AMA LORANT VE YİĞİTLERİ BU HAFTA 3 PUANI ALMASINI BİLECEKTİR, SİZE BİR BUÇUK ETLİEKMEK DÖKTÜREK ODA YETER :)

hemso58 05.12.2005 11:00

[QUOTE=hercaii_58]bence bukonyalılar bizi biraz hafife alıyorlar 5 otobusle geleceklermis 5 degil 15 otobusle gelseler de biz bu macı alacaz[/QUOTE]

[b][color=blue]DİKKAT ETSİNLER KAYSERI DE BIZI KUCUMSUYODU AMA 1 PUYANI ZOR KURTARDI...[/b][/color]

1967_DERNEK_10UR 05.12.2005 11:08

[COLOR=BLUE]GÜZEL BİR MAÇ OLACAK...YOLUNUZ AÇIK OLSUN..[/COLOR]

BekirBayrak 05.12.2005 11:09

buyrun gelın basımız ustunde yerınız var amaa...
bu ilçe stadına benzeyen stadtan elınız bos gıdeceksınızz :D

BekirBayrak 05.12.2005 11:09

bu arada 9 eylul degıl 4 EYL&#220;L TAMAM MI

serrkann58 05.12.2005 11:18

Gelin misafir olarak gelin sonrada misafirin umdugunu degil buldugundan faydalanabilirsiniz centilmenlik içinde sportmence güzel bir maç olur inşallah

sahinaga58 05.12.2005 12:11

Bana benden olur ne olursa,başım rahat olur dilim durursa.
diye atalarımız söylemiş
Akıllı olana Sivasta hiçbirşey olmaz. Olmazsan sen düşün....

sahinaga58 05.12.2005 12:13

Kimse bizim sabrımızı &#246;l&#231;meye kalkışmasın...

ElbeyLi58 05.12.2005 12:18

arkadaslar maca gidelim
Pazar g&#252;n&#252; saat 14:00 de
4 EYl&#220;l Arenya dulduralim

1967_DERNEK_MUSTAFA 05.12.2005 12:19

[B] KONYALI ARKADAŞLAR BUYRUN GELİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR DERNEĞİMİZEDE BEKLERİZ SAYGILAR. [/B]

yigidolar06 05.12.2005 12:44

HAFTAYA PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZ ALAĞATTİNİN TEPESİNDE CAY İCMEYE BEKLİYORUZ

Etem-Murat 05.12.2005 12:50

COK GÜZEL NE DİYELİM KONYA SPOR BAŞARILI BİRTAKIM

BU HAFTA OYNANACAK MACTA SİVAS VE KONYAYA BAŞARILAR DİLERİM

BİR SIFIR OLSUN BİZİM OLSUN

fantastick 05.12.2005 16:55

[QUOTE=asoyle58]yeşilbeyaz denen eleman kardeş sana gel sivasın altını üstünüğ gösteryim hem deosmaniyeden ufaklık sen ne zannediyorsun kendini asi sivas bir kültür şehridir ve sivastan üçkağıtçı çıkmaz< ama benim tanıdığım konyalılr hep genelde gözüaçık görürsün sen üç beş ............ devam edeceğimolamyacak seviye meselesi ben sivaslıyım ne de olsa gelin ce bunları da gösterir bizim sivaslılar sana[/QUOTE]

arkadaşım bi kişi yapmışsa o kişinin hatasını kitlelere toplumlara halklara maledemezsin

hatanın üstüne gitmek başka hatalar doğurur

üstelik alıntı yapılan mesaj konyaspor forumlarından alınmış

ben de konyalıyım ama ben tutupta sivas hakkında şöyle kötü böyle kötü diye konuşmam yorum yapmam böyle konulşarda insanlar çabuk gaza gelir kentiniz güzeldir insanları iiidir...

ama o hata yaptı diye sen neden konyalıları bi kefeye koyuyosun yada konyalılar üçkağıtcıysa bendemi 3kağıtcıyım ...

SAYGILAR...

fantastick 05.12.2005 16:57

AYRICA KONYASPORUN 2. LİGDEKİ MACERASI OLSUN 1. LİGDEKİ MACERASI OLSUN Hİ&#199; Bİ DEPLASMANDAN &#199;EKİNMEDEN GİDEN Bİ TARAFTARIMIZ VAR

BİZ DİYARBAKIRDA PKK NIN OLDUĞU STATTAN 5 KIRMIZI KARTIN &#199;IKTIĞI Bİ DEPLASMANDAN HASARSIZ GELDİK

SİVAS HALKINA TEKRAR SAYGILAR...

1967_DERNEK_10UR 05.12.2005 17:09

[QUOTE=fantastick]arkadaşım bi kişi yapmışsa o kişinin hatasını kitlelere toplumlara halklara maledemezsin

hatanın üstüne gitmek başka hatalar doğurur

üstelik alıntı yapılan mesaj konyaspor forumlarından alınmış

ben de konyalıyım ama ben tutupta sivas hakkında şöyle kötü böyle kötü diye konuşmam yorum yapmam böyle konulşarda insanlar çabuk gaza gelir kentiniz güzeldir insanları iiidir...

ama o hata yaptı diye sen neden konyalıları bi kefeye koyuyosun yada konyalılar üçkağıtcıysa bendemi 3kağıtcıyım ...

SAYGILAR...[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]HAKLISIN KARDEŞ..BİZ MAÇIMIZA BAKALIM..[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24.