|  | 
| 
 BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI BAYAN KARDESLERIMIZIN SITEMIZ HAKKINDAKI DÜSÜNCELERI BIZLER ICIN COK ÖNEMLIDIR. SIZLERIN SITEMIZ HAKKINDA ISTEK VE FIKIRLERINIZI BEKLIYORUZ. SIZLER ICIN NASIL DAHA IYI BIR HIZMET VEREBILIRIZ VE SU ANDAKI HIZMETLER ACABA SIZLER ICIN YETERLIMI? | 
| 
 Teşekkürler, bence yeterli. Gerek duyulduğu zaman sorun ve isteklerimizi mod.arkadaşlarımıza iletebiliyoruz, hepside çok yakından ilgileniyorlar. Sağolsunlar. | 
| 
 Rüstü abicim bu site için sana cok tesekkurlerımı ıletıyorum.... cidden bana cok sey kattğını düsünüyorum.. bircok sivaslıyla tanıstım bircok abi ve kardes edindim... yoksa kimin aklına gelırdı kı yollarımızın kesısmesı fakat bu site sayesınde yollar kesiyor yani buyuk bır aracı oluyor..  kendı adıma ıtıraf etmem gerekırse bende bır alıskanlık hatta alıskanlıktan da öte bır hobiye dönüstü bu site... istanbul kıtaları baglıyor bu sitede işte bizlerı baglıyor bırıbırıne... dunyanın heryerınden katılan destekleyen yıgıdoların varlıgını bılmek cok onur ve guru verıcı ...bende böyle güzel bir siteyı bize kazındırmak da emegı gecen herkes ten Allah razı olsun dıyorum tesekkur edıyorum böyle devam edelimmm... :) | 
| 
 bayan istekleri deyince aklima yemek tarifleri, dantel örnekleri geliyor. Aman abi sakin böyle bir sey yapim deme. :D | 
| 
 BENCE YETERLİ MODETORLERİ BİLE VAR GERÇİ ONLARA SORULDU SORU AMA  BENCE ÇOK RAHATLAR BURDA | 
| 
 her şey güzel.... bayan taraftarlar olarak sitenin hemen hemen herşeyinden memnunuz, üstelik bir de teşekkür etmek istiyorum özelliklede sitenin müdavimi olan taraftar erkek arkadaşlarımız dışarıdan gelebilecek her hangi bir taşkınlık esnasında herşeyi kontrol altına almayı biliyorlar,,,,,hepsi seviyeli ve saygıdeğer arkadaşlar:)    (bazıları bu yazıya şaşıracak galiba....) evet rüştü abi herşey çok güzel gidiyor,ee bizimde payımız var tabi bunda canım.....siteyi dişi kuş yaparmış.....:) yalanmı yaniiiiiiiii........ | 
| 
 BENCE DE BAYANLAR BU SİTEDE YETERİ KADAR RAHATLAR.ONLAR OLMASA SİTE BU KADAR SEVİYELİ OLMAZDI.HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM............ | 
| 
 bencede bu sitede bayanların aradığı herşey var.ben 1 yıldır bu siteye üyeyim ve bilgisayarın başına her oturduğumda kesinlikle giriyorum.tanıyanlar beni hatırlayacaktır.chat sayfasında sadece bayan olarak ben vardım ve hiç abes bi hareket görmedim.şimdi bakıyorum hemcinslerim siteyi sarmış.bu çok hoş bişey.bayanların futboldan nefret ettiğini düşünenler buraya bi uğramalı bence.bir samsunlu olarak bu site benim vazgeçilmezim.inanıyorum ki hepte öyle olacak. Bişeye değinmeden edemeyeceğim.Hayrettin Yerlikaya'nın futbol geçmişini okudum az önce.İsteğim kadroda bulunan diğer futbolcularında biyografisini görmek.Böyle olursa sitenin birde magazinel boyutu ortaya çıkar.Haksızmıyım? böylece sitede bayan elinin varlığı belli olur.... | 
| 
 selam bizler bayan taraftarlarımızdan memnunuz onların bu güzelim sitede sorun yaşadıklarını sanmıyorum özelliklede (fatma)bacım bu konuda çok iyi ve bizleri yeri geldiğinde kötü kişilere karşı sakilleştirmede bir numara kübra zaten bizim minik kuşumuz onu hiç birşeye değişmeyiz sweet desen oda mükemmel bir insan valla bana göre onların burda canı hiçbir zaman sıkılmaz zaten hergün o yüzden burdalarya | 
| 
 SPORADA BAYAN ELİ DEĞERSE Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki. Herkese saygılar | 
| 
 [QUOTE=arifcoskun]Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki. Herkese saygılar[/QUOTE] Arif bey, ne kadar güzel yazmışsınız, teşekkürler. | 
| 
 hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var *mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum *futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir *chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo... *maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız | 
| 
 HAYDİ SİVASLI BAYANLAR TRİBÜNE BİZLER SİVASIMIZI GÖNÜLDEN DESTEKLEYEN BAYANLAR OLARAK TRİBÜNLERDE YERİMİZİ ALMAYA BAŞLARSAK KARSI CİNSTEN HEMŞERİLERİMİZ BİZLERİ TRİBÜNLERDE GÖRMEYE ALIŞACAK YADIRGAMAYACAKLARDIR.BEN OLİMPİYAT TAKİ İKİ MAÇA GİTTİM SAYIN HEMSEHRILERIMIN TARAFTARLIGINDAN SON DERECE MEMNUN KALDIM. | 
| 
 :rolleyes: ADANADAN SİVASA SELAMLAR | 
| 
 ABİ BİZİM İSTEK VE FİKİRLERİMİZ NOLCAK....HEP BAYAN TARAFTARLAR... EŞİTLİK İSTİYORUZ......................... | 
| 
 [QUOTE=twity_58]Rüstü abicim bu site için sana cok tesekkurlerımı ıletıyorum.... cidden bana cok sey kattğını düsünüyorum.. bircok sivaslıyla tanıstım bircok abi ve kardes edindim... yoksa kimin aklına gelırdı kı yollarımızın kesısmesı fakat bu site sayesınde yollar kesiyor yani buyuk bır aracı oluyor..  kendı adıma ıtıraf etmem gerekırse bende bır alıskanlık hatta alıskanlıktan da öte bır hobiye dönüstü bu site... istanbul kıtaları baglıyor bu sitede işte bizlerı baglıyor bırıbırıne... dunyanın heryerınden katılan destekleyen yıgıdoların varlıgını bılmek cok onur ve guru verıcı ...bende böyle güzel bir siteyı bize kazındırmak da emegı gecen herkes ten Allah razı olsun dıyorum tesekkur edıyorum böyle devam edelimmm... :)[/QUOTE] KUBRA BACIM ÇOK GUZEL YAZMIŞSIN AĞZINA SAĞLIK BACIM BENDE KUBRA BACIMA KATILIYORUM. BU SITEYE UYE OLALI TAM 8 AY OLDU.IYIKIDE UYE OLMUŞUM ÇÜNKÜ BURDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM GERÇEK DOSTLUK VE KARDEŞLIK BURDA.BU SITEYI BIZE KAZANDIRANLARIN EMEĞİ GEÇENLERIN ELLERINE SAĞLIK IYIKI VARSINIZ.BURDAN SIZE ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM.BURDA BIRÇOK INSANLA TANIŞTIM EN ONEMLISIDE BENIM İÇİNDE ONEMLI OLAN BİRİYLE TANIŞTIM.ÇOK MUTLUYUM ONLA TANIŞTIMA İYİKI VARSIN AŞKIMM CANIMMM:)DENIZIM_58' E | 
| 
 [QUOTE=sasha]hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var *mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum *futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir *chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo... *maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız[/QUOTE] MÜKEKKEMMEL Bİ YAZI OLMUŞ TEBRİKLLER...... ÖZELLİKLE CHAT ODASI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ ÇOK DOĞRU BİRAZ DAHA SEVİYELİ OLUNMALI......STADLARDA İSE VALLA BEN ANTALYADA BÖYLE BİŞEYE RASTLAMADIMM... | 
| 
 Bence bu site bayanlar için olan en iyi sitelerdendir.bence bayanlarda böyle düşünüyodur.....burada küfür yok ,bi şey yok............ | 
| 
 [QUOTE=sasha]hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var *mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum *futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir *chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo... *maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız[/QUOTE] İMKANSIZ DİYEBİRŞEY YOK TUR KARDEŞİM SEN MAÇLARA KALDIRILAN OTOBÜLE MAÇA GİTMEKİSTERSEN BUYURGELBİZE KATIL 1967 GENÇTARAFTARLARDERNEGİ HİÇBİŞEKİLDE RAHATSIZDAOLMAZSIN VEİNANIYORUMKİ DEVAMLI BİZLE MAÇAGİTMEKİSTERSİN | 
| 
 [QUOTE=arifcoskun]Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki. Herkese saygılar[/QUOTE] [B][I][FONT="comic sans"][COLOR="Magenta"]Gercekten cok haklisin bayansiz bir toplum düsünülmez. Ama su trafik diyorsun yaaaa iste dogrusunu istersen ben bir bayan olarak bazi bayanlarin o cok dikkatli kullanmalarina kiziyorum. Hele bugün en az 10 bayan o fazla dikkati yüzünden bana kaza yaptirtiyorlardi. Ya hangi insan yesil isik oldugu halde frenler. Bi söylermisin. Yada hangi insan bir TIR in bile gecebilecegi yerde aniden fren yapar ve bekler. Ya su trafik konusunda inan yarama basiyorsun. Dogrusu erkeklerin coguda ayni. Neyse eger birilerini kirdiysam özür dilerim ama bu benim düsüncemmmmmm.......... Ha bu arada konu nerden nereye geliyor farkindamisiniz arkadaslar......[/COLOR][/FONT][/I][/B] | 
| 
 [QUOTE=sasha]hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var *mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum *futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir *chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo... *maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız[/QUOTE] [B] WALLA BİZ TRİNÜDEYKEN KİMSE KİMSEYE ASILAMAZ..ARTIK BAZI TABULARI YIKMANIN ZAMANI GELDİ..BUYURUN MAÇLARA BİZİMLE GELİN...[/B] | 
| 
 [QUOTE=sasha]hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var *mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum *futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir *chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo... *maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız[/QUOTE] [B]sevgili taraftar kardeşim yazınızı büyük bir memnuyetle okudum size katılmamak imkansız ama şunuda unutmayınki hergüzelligin karşısında bir çirkinlik mutlaka vardır güzelliklerin devamı için işte adres 1967genç taraftarlardernegi sizleri statlarda görmek sizlerle deplasmanlara gitmek bizleri onurlandıracakdır ama bunun için sizinde gayret göstermeniz inadına maçlara gelmek deplasmanlara gitmek yani birbaşlangıç yapmak için sizi buhaftaki diyarbakır maçına ve haftaya deplasmana özel davetlim olarak bekliyorum yazınızdaki kadar samimi olmanızı davetimi kabul etmenizi ve cevabınızı bekliyorum ... saygılarımla 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ 2.BAŞKANI İSAK EMMİOGLU [/B] | 
| 
 [QUOTE=sasha]hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var *mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum *futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir *chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo... *maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız[/QUOTE] [color=blue][b]FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...[/b][/color] [color=red][b]ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ[/b][/color] | 
| 
 [QUOTE=SAVASCI][color=blue][b]FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...[/b][/color] [color=red][b]ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ[/b][/color][/QUOTE] [b]EWET ARKADAŞA KATILIYORUM..CHATTEKİ SOHBETE SİVASSPOR'LA ALAKASI OLAMAYAN SADECE BOŞ MUHABBETLERE GELEN İNSANLARLA DOLU.MESELA ULUSAL BASINA MAİL ATALIM DÜYORUZ..CHATTE ZAMAN ÖLDÜRENE KADAR 1 DAKİKANIZI AYIRIN LÜTFEN...FORUMLAR BOŞ FORUMLARDA OLSUN GEVEZELİK...[/b] | 
| 
 [B]bizler bayan taraftarlarımızdan memnunuz onların bu güzelim sitede sorun yaşadıklarını sanmıyorumbencede bu sitede bayanların aradığı herşey var.Daha ne istesinlerr dimiiii amaaaa...... :D [/B] | 
| 
 bayanları stada çekmek lazım. bayanların olduğu yerde küfürde olmaz şiddette. | 
| 
 [B]manisa macında gördük cki deplasman olmasına rağman 15 civarında bayan taraftarda maça gelmişti.. bunun örnekleri çoğaltılabilir.... bunun içinde öncelikle bayanların girmek istedikleri ortamları tanımaları ve güvenmeleri gerekir...  ön yargı ile değişen birşey olmaz!!! eskiden olduğu gibi bir ortamın olmadığını göreceklerdir... bu sene sonuna kadar böyle bir ilkte yaparız inş :)[/B] | 
| 
 bence zaten kadın erkek eşitliği yokmu bence bayanlarda bu sitede bulunmalıdır. kadın erkek eşitliği her yerdedir.İnternette bileeeeeeeeeeeeeeeee | 
| 
 [QUOTE=cem_yigido]bence zaten kadın erkek eşitliği yokmu bence bayanlarda bu sitede bulunmalıdır. kadın erkek eşitliği her yerdedir.İnternette bileeeeeeeeeeeeeeeee[/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"] kardeş biz zaten burdayız:Dtopic başlığı "BAYAN TARAFTARLARIN İSTEK FİKİRLERİ"idi sanırım bi yanlış anlaşılma oldu...yinede sağol...[/FONT][/I][/B][/COLOR] | 
| 
 .... Bence bizim stadımızda bayanların maçları izlemesi çok zor hemde çoooook... Çünkü geçenlerde binbir zorlukla maça gittik, hem küfür yedik hemde tacize uğradık.. Bu ne çağ dışılıktır.. Birde derler bayan yiğidolar nerde diye burdayız ama korkuyoruz gelmeye... Oysa FENERBAHÇELİ bayanlar rahatlıkla maçlarını izliyorlar ve evlerinede aynı rahatlıkta gidiyorlar bu nedir şimdi? Bizim Fenerbahçeden neyimiz eksik.. Ben bir yiğido kızı olarak bizim kendini bilmez bazı taraftarlarımızı kınıyorum... | 
| 
 [QUOTE=yigidogirl9]Bence bizim stadımızda bayanların maçları izlemesi çok zor hemde çoooook... Çünkü geçenlerde binbir zorlukla maça gittik, hem küfür yedik hemde tacize uğradık.. Bu ne çağ dışılıktır.. Birde derler bayan yiğidolar nerde diye burdayız ama korkuyoruz gelmeye... Oysa FENERBAHÇELİ bayanlar mabedlerinde rahatlıkla maçlarını izliyorlar ve evlerinede aynı rahatlıkta gidiyorlar bu nedir şimdi? Bizim Fenerbahçeden neyimiz eksik.. Ben bir yiğido kızı olarak bizim kendini bilmez bazı taraftarlarımızı kınıyorum...[/QUOTE] valla güzelim ben de sana katılıyorum ama orası istanbul burası sivas..kültür farklılığını kabul etmek gerek yani... medeniyet seviyemiz ne yazıkki gelişmedi...en azından tribünümüzden buna başlasaka da başka yerde BAYAN TARAFTARA OLAN saygıyı öğretsek çok iyi olur... | 
| 
 [QUOTE=münferitgirl]valla güzelim ben de sana katılıyorum ama orası istanbul burası sivas..kültür farklılığını  kabul etmek gerek yani... medeniyet seviyemiz ne yazıkki gelişmedi...en azından tribünümüzden buna başlasaka da başka yerde BAYAN TARAFTARA OLAN saygıyı öğretsek çok iyi olur...[/QUOTE] Haklısın bacım... Yav senle kafalarımız tokuşuyor herhal bana özel atta msn de de lakırtı yapalım... | 
| 
 >Evet bence de vallahi...sevdim ben çok seni kız.... | 
| 
 allah askina bana burada kac yigide üye diye bilgi vere bilirmisiniz merak etdimde cok az herhalde ya:) | 
| 
 [QUOTE=sasha]hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var *mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum *futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir *chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo... *maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız[/QUOTE] NEDEN İMKANSIZ OLSUN KARDES BAK DİŞİKANARYA VE BAYAN TARAFTAR GRUPLARINA DİMİ... | 
| 
 [QUOTE=deli_yigido]NEDEN İMKANSIZ OLSUN KARDES BAK DİŞİKANARYA VE BAYAN TARAFTAR GRUPLARINA DİMİ...[/QUOTE] Ya evet hep beraber gidiyorlarmış derbilerede geçen sene dişikanaryaların diyarbakıra gittiklerini okumuştum ya o kızlar çok cesur ya da problem yaşamıyorlar... İlginç valla... | 
| 
 yiğido eveet sen anlattıydın..ama sivasta zordur yavs.... | 
| 
 [QUOTE=yigidogirl9]Bence bizim stadımızda bayanların maçları izlemesi çok zor hemde çoooook... Çünkü geçenlerde binbir zorlukla maça gittik, hem küfür yedik hemde tacize uğradık.. Bu ne çağ dışılıktır.. Birde derler bayan yiğidolar nerde diye burdayız ama korkuyoruz gelmeye... Oysa FENERBAHÇELİ bayanlar rahatlıkla maçlarını izliyorlar ve evlerinede aynı rahatlıkta gidiyorlar bu nedir şimdi? Bizim Fenerbahçeden neyimiz eksik.. Ben bir yiğido kızı olarak bizim kendini bilmez bazı taraftarlarımızı kınıyorum...[/QUOTE] [COLOR=BLUE]KAÇ KERE SİVAS TRİBÜNÜNE GELİP MAÇ İZLEDİNİZ..BUGÜN Kİ [b]FENERASYON[/b] MAÇINDA TRİBÜNLERDE BAYAN SEYİRCİ ORANI YÜKSEKTİ BU DEDİKLERİNİN HİÇ BİRİDE OLMADI...ZATEN SENİN BAYAN OLDUĞUNA DA PEK İNANMADIM AMA NEYSE BENDEN BİR ÖNERİ..[/COLOR] | 
| 
 [QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]KAÇ KERE SİVAS TRİBÜNÜNE GELİP MAÇ İZLEDİNİZ..BUGÜN Kİ [b]FENERASYON[/b]  MAÇINDA TRİBÜNLERDE BAYAN SEYİRCİ ORANI YÜKSEKTİ BU DEDİKLERİNİN HİÇ BİRİDE OLMADI...ZATEN SENİN BAYAN OLDUĞUNA DA PEK İNANMADIM AMA NEYSE BENDEN BİR ÖNERİ..[/COLOR][/QUOTE] Bak büyük laf ettin he birtek sen sivaslısın değil mi ben bayan değilim öylemi ispatlarım şişersin söyleyeyim... | 
| 
 [QUOTE=yigidogirl9]Bak büyük laf ettin he birtek sen sivaslısın değil mi ben bayan değilim öylemi ispatlarım şişersin söyleyeyim...[/QUOTE] kardeş sivaslının lakabı yiğit merak etme bir bayanın olduğu yerde hiçbir sivaslı densizlik yapmaz, yapana da erkek taraftarına sahip çıkan dernekçi kardeşler, (helede onur gibi ) delikanlı bir şekilde kız kardeşleri taraftarına da sahip çıkar.Yakınen bilen birisiyim | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:24. |