![]() |
SoNsUzA dEk SüReCeK BiZiM nEşEmİz...ÖlEnE dEk HeP BeRaBeRiZ
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ARKADAŞLAR BUGUNN DERNKTE OTURUYODUK....ACAIP SUPER BI ORTAM VARDI...MURAT ABININ TEL. KAPTIĞIM GIBI BASLADIM RESM CEKMEYE...O KADAR GUZEL RESMLER CEKINDIK Kİ....SİZİNLE PAYLASMAK ISTEDIM...EMINIM SIZDE BEGENECEKSİNİZ...[/COLOR][/FONT]
|
SÜPERSİN ÖZGÜRÜM....... AMA NE ORTAM DEĞİLMİ ALLAH HER SİVASLIYA NASİP ETSİN.....
|
[b]HELAL OLSUN CANLARIM BENIM SIZLERLE GURUR DUYUYORUM.[/b]
|
Haberimiz olsa bizde gelirdik. Genede neşeniz ebedi olsun arkadaşlar.
|
oyyyy oy oyyyy abılerıme gardaslarıma bak :D helal sıze be sivassızden sorulur
|
[COLOR="Red"][CENTER][I]bu resimler çok can yakacak vizyona yeni girdi:D[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[B]ya süper olmuş bu resimler, orda olasım geldi valla... inş bayramda bende olacam.. hele o berelerinize bittim :D :D [/B]
|
Gardaslar,cok süper ortam keske orda olabilseydim.
Neyse Allah nesenizi bozmasin... |
NİYE BİZLERE HABER VERMEDİNİZ UŞAKLAR.
BİZDE GELİRDİK |
[QUOTE=drummer]NİYE BİZLERE HABER VERMEDİNİZ UŞAKLAR.
BİZDE GELİRDİK[/QUOTE] [B]Yaaa abi bizede haber vermediler kendileri gizli gizli eğlenmişler :D :D[/B] |
[b][color=blue]VALLAHA HARIKA RESIMLER YAW :D :D :D...[/b][/color]
|
[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan]SÜPERSİN ÖZGÜRÜM....... AMA NE ORTAM DEĞİLMİ ALLAH HER SİVASLIYA NASİP ETSİN.....[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]AMINNNNNN... valla cok güzel resimler sanki bende ordaymisim gibi bir an icin neselendim... Allah bu nesenizi artirsin ve daim etsin...[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]AMINNNNNN... valla cok güzel resimler sanki bende ordaymisim gibi bir an icin neselendim... Allah bu nesenizi artirsin ve daim etsin...[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"] gel bacım bizde seninle kaynatalım,valla kıskandım şimdi süper ortam yapmışlar...ama onların adınada çok sevindim her zaman bulunmaz böyle ortamlar...helal olsun,tabiki bu ortamın sağlayıcısı kesin mustafa abidir, istanbul şubesinide bekliyoruz buraya da lazım bi mustafa abi :D ayrıca hanginiz,hanginiz seçemedim bu mustafa abiyi ayırt edebildim...isimleride yazsaydınız bari..[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=Gunay][B]Yaaa abi bizede haber vermediler kendileri gizli gizli eğlenmişler :D :D[/B][/QUOTE]
ben niye ğörmedim kim eğlenmiş niye eğlenmiş ne zaman eğlenmiş eğlensinler genclere yakışır canım |
[B]WAlla Dün gülmekten karnıma ağrılar girdi dernekte..ama foto makinamız yoktu..Bizde Cep telefonuyla idare ettik..Özelliklede Son Samuray Da film koptu :D[/B]
|
[B]Bizde ortam her zman böyle bu karede Arifle Hüssüyün eksikti..Walla hergün bi bomba patlıyor dernekte..Özelliklede Hüseyini kafalamak herkesin aslii görevi..:D[/B]
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]DEVAMI GELECEK...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
WAY BE MANYAK OLMUŞ YAW
ALLAH KAHRETSİN SİVASLIYIH SİVASTA OTURMUYOH BÖYLE TALİHİN ....... |
[QUOTE=hafiklisemo58]WAY BE MANYAK OLMUŞ YAW
ALLAH KAHRETSİN SİVASLIYIH SİVASTA OTURMUYOH BÖYLE TALİHİN .......[/QUOTE] Ayni derdi paylasiyoz gardas |
beyler iyi ortam kurmuşsunuz helal olsun size.darısı cümlemize
|
süpersiniz arkadaslar tek kelime ile hep destek tam destek.
|
ALLAH NEŞENİZİ BOZMASIN..İNŞALLAH HEP BÖYLE GÜLER YUZLU OLURSUNUZ.
SİZLERİ SEVIYORUZ... |
[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]
gel bacım bizde seninle kaynatalım,valla kıskandım şimdi süper ortam yapmışlar...ama onların adınada çok sevindim her zaman bulunmaz böyle ortamlar...helal olsun,tabiki bu ortamın sağlayıcısı kesin mustafa abidir, istanbul şubesinide bekliyoruz buraya da lazım bi mustafa abi :D ayrıca hanginiz,hanginiz seçemedim bu mustafa abiyi ayırt edebildim...isimleride yazsaydınız bari..[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE] [B]EVET BU ORTAMI BEN DÜZENLEDİM HERKESİN NEŞESİ YERİNDE OLSUN DİYE...AMA ŞUDA VAR GÖNÜL İSTERKİ HEPİMİZ BİR ARADA OLUP EĞLENMEYİ İSTERDİK AMA KİMİSİ YURT DIŞINDA KİMİSİ BAŞKA MEMLEKETTE HER ŞEY SİVASLILAR İÇİN SİVASSPOR İÇİN [/B] [color=red][b]HEDEF TEK !![/b][/color] |
[QUOTE=5841]ALLAH NEŞENİZİ BOZMASIN..İNŞALLAH HEP BÖYLE GÜLER YUZLU OLURSUNUZ.
SİZLERİ SEVIYORUZ...[/QUOTE] [B]Eyvallah abi saolasın....Bayramda da Senle çekiniriz abi böyle resimler [/B]...:D |
ARKADAŞLAR FOTOĞRAFLARDA BAYA EĞLENMİŞSİNİZ...İNŞALLAH HER GÜNÜNÜZ BÖYLE OLUR (İNŞALLAH)... ALLAH SİZLERİ HEP BÖYLE MUTLU ETSİN:D [B][/B][FONT="Arial Narrow"][/FONT]
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]BUNDAN SONRA DEPLASMAN FOTOLARINIDA BURDA BULABİLİRSİNİZ...EĞLENCELİ OLACAK..[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Allah neşenizi bozmasın...Ama bence orada olması gerekipde olmayanlar var...Mesela Arif baba ve Simitçi Hüsüyün yok...Valla kambersiz düğün yapmışsınız ...Yinede harika görüntüler..Sizleri SEVİYORUM...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yakında deplasman fotolarınıda buraya atacagız...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]BIRAZCIK DA MAZİİİ........... :)[/COLOR][/FONT]
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
devamm........
|
EvEt Bu Oooooooo O Buuuuuuuuu...
[FONT="Arial Black"]Adı : YILMAZ
Soyadı: ARİF Kod AdLARI:RAPÇİ-KENE[/FONT] [COLOR=RED][B]O GECELERIN...İSTASYON CADDESININ YARGICI...TUNCELİ DAĞLARININ SAHİBİ... :D!! O MİSAFİR PERVERLİĞİN KITABINI YAZDI !! :D[/B][/COLOR] [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]seni seviyoruz...[/COLOR][/FONT] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]BURDAKI ILK RESIMDE DERNEGIMIZE GUNAY ABI(GUNAY) HAKKI ABİ(GAKGO58)
UGUR ABİ(XBURNLEY)GELMISTI..ETLI EKMEK YERKEN CEKILEN BI RESM...BU RESM I BIRKEZ DAHA ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK ISTEDIM.... 2. RESIMDE ISE YINE BI DEPLASMAN YOLCULUGU...ORASI MALATYA NIN GİRİŞİNDE Bİ MOLA YERİ... RESIMDEKI ARKADASLARI TANIRSINIZ :) DJ.MURAT(murat bayraktar)-GeCeVeMaVi58(ismail kaburcuk) [/COLOR][/FONT] |
[B]ufff tamda etlekmeği ağmıza götürürken yaklanmısım..
neyseki uguru oyalayıp önündekileri yedigim belli olmuyor:D :D [/B] |
BuNLaRdA BeN
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]HANGI MAC OLDUGUNU UNUTTUM.2. RESM I TUGRUL HABERSIZ CEKTİ....KARSILASMANIN SON DAKIKALARI FELANDI DALMIŞIM...
[/COLOR][/FONT] |
[B]heytt be özgürüm.... stada dikilecek heykelinin provasını yapmıssın bravo:) [/B]
|
AH BIDE DAVULLAR PATLAMASA
[QUOTE=Gunay][B]heytt be özgürüm.... stada dikilecek heykelinin provasını yapmıssın bravo:) [/B][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]TEŞEKKÜREDERİM ABİ... EFSANEDAVULCU...... [/COLOR][/FONT] |
ŞU YİĞİTLERDEKİ DOSTLUGA BAKIN,ORDA OLUP BU DOSTLUGA ORTAK OLMAYI KİM İSTEMEZKİ.1967 GİBİ BİR DERNEK VARMI BE SU ALEMDE.SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM ASKIMIZ 67'Lİ YİĞİDOLARIZ.
KISKANANLAR ÇATLASIN İNŞALLAH' |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ABİCİM BU GÜZEL SÖZLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜREDERİZZ...HEPIMIZ DOSTUZ ABİ...
KISKANANLAR CATLAYACAK ABİ O ALLAH IN EMRİ !![/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"]Adı : YILMAZ
Soyadı: ARİF Kod AdLARI:RAPÇİ-KENE[/FONT] [COLOR=RED][B]O GECELERIN...İSTASYON CADDESININ YARGICI...TUNCELİ DAĞLARININ SAHİBİ... :D!! O MİSAFİR PERVERLİĞİN KITABINI YAZDI !! :D[/B][/COLOR] [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]seni seviyoruz...[/COLOR][/FONT][/QUOTE] ARİF DERNEGİN RENGİ VALLA. SİZLER İÇİN YAZILAN HERSEY YETERSİZ KALIR.ÖZGÜRÜM DOSTUZ TABİİ HEMDE SONUNA KADAR. |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]BURDAKI ILK RESIMDE DERNEGIMIZE GUNAY ABI(GUNAY) HAKKI ABİ(GAKGO58)
UGUR ABİ(XBURNLEY)GELMISTI..ETLI EKMEK YERKEN CEKILEN BI RESM...BU RESM I BIRKEZ DAHA ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK ISTEDIM.... 2. RESIMDE ISE YINE BI DEPLASMAN YOLCULUGU...ORASI MALATYA NIN GİRİŞİNDE Bİ MOLA YERİ... RESIMDEKI ARKADASLARI TANIRSINIZ :) DJ.MURAT(murat bayraktar)-GeCeVeMaVi58(ismail kaburcuk) [/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR="Blue"][B][I]AĞZIM SULANDI VALLA.ÖZLEMİŞİM SİVAS IN ETLİ EKMEĞİNİ..........[/I][/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:25. |