![]() |
SİVAS ZARA EKİNLİ SPOR!!!
TAKIMIMIZ GEÇEN SENE 3. OLUP LİGİ GEÇEMEMİŞTİR BU YIL İSE ÇOK BAŞARISIZ BİR TABLO GÖSTERİYOR BU TAKIMI DESTEKLEMEK GEREKİR SİVASSPOR BU TAKIMDA 2-3 OYUNCU ALDI ALTYAPIYA BU TAKIMDA BİZİM PİLOT TAKIMIMIZ OLMAYA ADAY
|
-->: SİVAS ZARA EKİNLİ SPOR!!!
ŞUANDA TESİSLERİ SULTANÇİFTLİĞİNDE
|
kac sampiyonluk gerek 3 lige gelmesi icin?
|
sivas a bağlı tüm sivas takımlarına destek verip takip etmemiz gerekir bizde takıım ayrımı olmaması lazım sivasın bir takımı
|
[QUOTE=ademgoze]sivas a bağlı tüm sivas takımlarına destek verip takip etmemiz gerekir bizde takıım ayrımı olmaması lazım sivasın bir takımı[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]haklısın gardaş hepsi sivasımız takımı destek olmak gerek biz fırsat buldukça divriği maçlarına gidiyoruz destek için....[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
GARDAŞ BU EKİNLİ BİLDİĞİMİZ DEVEKSE DEGİL Mİ?
|
inşallah gelebildiği yere kadar gelir...
|
hayırlı olsun allah yardımcınız olur inşallah bizim köye gelin bi kapışah yarhisar
|
slm bende 17 yaşında bir sivas lıyım ama 2 senedir hic futbol ognamıyom ama önceden cok iyi ognuyordum eger bana yardım eder seniz bende sivas ın bir takımında oynamak istiyorum sivas zara lıyım ama şu an rap cılık ve dj lik ya pıyorum lütfen şu an istanbuldayım ::namıdiyar::(sivasspor):: adım mustafa avcı
|
başarılar bütün branştaki yiğidolara
|
sivasa bagli olan tüm takimlara destek ve sahip cikalim
|
ekinli spor yarhisarspor maçı yapalım biz geçen senelerde hafik köyleri kupasını aldık 1. olduk yani
|
[B][I]destek lafı havada kalıyor bence boylesı yukselmeye aday takımları buyuklerımızın gorup destek cıkması lazım yoksa hep boyle yazıda kalır [/I][/B]
|
sivasdaki her spor külübüne destek olmaliyiz ki sehrimizin ismi daha cok duyulsun
|
[QUOTE=sinan58_34][B][I]destek lafı havada kalıyor bence boylesı yukselmeye aday takımları buyuklerımızın gorup destek cıkması lazım yoksa hep boyle yazıda kalır [/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Purple"]LAFLA OLMUYO BU İŞLER GARDAŞLAR EN AZINDAN ZARALI İŞADAMLARIMIZIN DESTEK ÇIKMASI LAZIM [COLOR="Purple"][B][/B][/COLOR][/COLOR] |
[QUOTE=cemal58yiğido]TAKIMIMIZ GEÇEN SENE 3. OLUP LİGİ GEÇEMEMİŞTİR BU YIL İSE ÇOK BAŞARISIZ BİR TABLO GÖSTERİYOR BU TAKIMI DESTEKLEMEK GEREKİR SİVASSPOR BU TAKIMDA 2-3 OYUNCU ALDI ALTYAPIYA BU TAKIMDA BİZİM PİLOT TAKIMIMIZ OLMAYA ADAY[/QUOTE]
[B][U]tam desdek olmamız gerek böyle takımlara çünkü bizim sivasa ayit tüm takımlara desdek olmamız gerekir[/U][/B] |
3.lige çıkması için bir şampiyonluk gerekiyor şuanda süper amatördeler
|
[QUOTE=SEMİH-58]GARDAŞ BU EKİNLİ BİLDİĞİMİZ DEVEKSE DEGİL Mİ?[/QUOTE]
ewet gardaş............................... |
sonuçta sivas takımı bizede desteklemek düşer başarılar
|
sivas a bağlı tüm sivas takımlarına destek verip takip etmemiz gerekir bizde takıım ayrımı olmaması lazım sivasın bir takımı
|
birgünde güzel beldem deliilyasa nasip olur inşallah buralarda oynamak
|
hemşoo katılıyorum sana inşallah güzel bir takım kurulursa neden olmasın
|
LİDERİ DAĞITTIK
ZARA EKİNLİSPOR DEPLASMANDA LİDER HADIMKÖYÜ 1-2 YENEREK GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMIŞTIR.TEBRİK EDİYORUM BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLİYORUM.
|
sıvas sıvasa destek cıkması lazım hangı takımı olursa olsun elımzden gelen yardımı yapmamız lazım klup olarak
|
--->: SİVAS ZARA EKİNLİ SPOR!!!
sivasspor gibi kanım kırmızı beyaz akar sivasspor ve antepspora başırılar dilerimsivasspor sen kanımsın sini brakıp 1 takım tudamam.
|
sivas başarırsa divriğ de başarır
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu forumun konusu ne?? Herkes bir yerden yazmış...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
--->: -->: SİVAS ZARA EKİNLİ SPOR!!!
sivas zara ekinli spor ist sultan çifligindedir
|
[B]Başarılar dilerim [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] Zara Ekinli Spor'a...[/B]
|
bizim mahallede bir kardeşim var burda oynuyor gecen hafta yenmişlerdi lige iyi başladılar inşallah devamı gelir.
|
Sivas-Zara Ekinlispora başarılar dilerim
|
Cevap: SİVAS ZARA EKİNLİ SPOR!!!
Geçen sene şampiyon oldu eğer bu senede aynı başarıyı yakalayabilirse şampiyoda olursa 3.lige çıkıyor
|
[ŞAMPİYON SİVAS BASKA BÜYÜK YOK BEYLER BİZ YİĞİDOYUZ BİZİ KİMSE YENEMEZ:)
|
İNSALLAH DOSTUM
NE 3 LİGİ AGA SÜPERLİGE CIKACAK |
SİVASLI KARDEŞLERİ HEPİNİZE SELAM EDİYORUM İNŞ SİVASSPORDA SAMPIYON OLUR
|
Slm...Arkadaşlar ben Kaan Zara Ekinlide oynuyorum tesislerimiz Sultangazi'de.Hocamızın adı Fatih yardımcı ant. Ahmet ama Gençlerbirliği'nin kadrosu çok sağlam onları yenmekte güçlük çekiyoruz.Ligler 20 Ağustosta başlıcak.Kuraları bekliyoruz.Grubumuza kımler cıkıcak bılmıyorum.
Saygı ve sevgilerimle... KAAN BAYSAL |
Cevap: -->: SİVAS ZARA EKİNLİ SPOR!!!
[QUOTE=altuntas58;261774]Sivas-Zara Ekinlispora başarılar dilerim[/QUOTE]
Eywallah...İnşallah şampiyon ama Gençlerbirliği çokk iyi kaliteli 6-7 oyuncuları war... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |