SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   2.ci Devre Transferleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4275)

tugcin 21.12.2005 18:27

2.ci Devre Transferleri

sivasspor ocak ayında takımı ııce guclendırmek ıcın dugmeye bastı.ıste lıstedekı oyuncular

Fenerbahce: Servet Cetın, Kemal Arslan, Mahmut Hanefi Erdogdu,Olcay Adın
Galatasaray: Hasan Kabze, Volkan Aslan
Besiktas: Okan Koç, Emre Asık, serdar(pafta oynuormus)
Trabzonspor: Emrah Eren
Kaiserslatern: Mettomo
Ayrıca yabancı oyuncu almak ıcın calısmalar brezılyada basladı

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun futbolcu izlemek için Hollanda’ya gitti.
Cumartesi ve Pazar günü Hollanda’da Roda ve Ajax takımlarının oynadığı maçları izleyen Uygun, bir süredir takip ettiği iki oyuncunun son form durumuna bakacak. İsimleri açıklanmayan bu futbolcularla ilgili detaylı rapor Bülent Uygun tarafından Teknik direktör werner loranta verilecek...
Doğrumudur bilinmez ama yabancılar arasında olimpiyakoslu rivaldonunda adı geçmekte......

1967_DERNEK_10UR 21.12.2005 18:30

[QUOTE=tugcin]sivasspor ocak ayında takımı ııce guclendırmek ıcın dugmeye bastı.ıste lıstedekı oyuncular

Cumartesi ve Pazar günü Hollanda’da Roda ve Ajax takımlarının oynadığı maçları izleyen Uygun, bir süredir takip ettiği iki oyuncunun son form durumuna bakacak. İsimleri açıklanmayan bu futbolcularla ilgili detaylı rapor Bülent Uygun tarafından Teknik direktör werner loranta verilecek...
Doğrumudur bilinmez ama yabancılar arasında olimpiyakoslu rivaldonunda adı geçmekte......[/QUOTE][COLOR="Blue"][CENTER][I]liste süper..bomba gibi isimler var..[/I][/CENTER][/COLOR]

puar 21.12.2005 18:31

bunların içinden hasan kabzeden başkası bize yaramaz onuda vermezler.

nejmi58 22.12.2005 02:10

fenerbahceden olcan, can, mahmut hanefi
galatasaraydan hasan kabze, altan
besiktastan adem dursun, güven, youla, pancu, ahmed hassan
gaziantepten ilhan, erdal, gökhan gülec, faruk
ankaragücü ilhan mansiz
rizeden fahri
denizli ömer riza, yusuf simsek
erciyesten cenk
kayseriden ergun teber, ali turan, mehmet topuz, bülent bölükbasi, fatih ceylan
konyadan ceyhun, tayfun
malatyadan bilal
samsundan kais, adnan, rafael, caner
trabzondan özgür

bu futbolculari begeniyorum. umarim bunlardan bazilarini ileriki zamanlarda sivasspor formasiyla izleyebiliriz

Kaptan-58 22.12.2005 07:18

[B]hayırlı olsun ne diyelim.. inşallah takım güçlenir..[/B]

CÜSSKB-Aynur 22.12.2005 07:24

Hepside süperlig tecrübesi olan, kaliteli futbolcular.
Yönetimimizin en iyi seçimleri yapacağına eminim.

5841 22.12.2005 07:45

SİVASSPORA YETENEKLI TERCUBELI . VE GERCEKTEN FUTBOL OYNAYAN KİŞİLER LAZIM...UMARIM YÖNETIN DAHA İYİLERINI TRANFER EDER.

yerliturkuaz 22.12.2005 08:16

OKAN KOCU MANISA ALDI. DIGERLERI NAPAR BILMIREM

Serd@r 22.12.2005 08:23

[COLOR="Black"][B]Yönetim işini bilir.
İnce eğerip sık dokur,
SİVASSPORa faydası olacak futbolcuyu bulur.
Hakkımızdan hayırlısı ne ise olur.[/B][/COLOR]

CEMAL EKEN 22.12.2005 08:37

hasan kabze sivasspor için en ideal seçim

Etem-Murat 22.12.2005 08:57

nirde

TRANSFERLERİ İYİ SECELİM COK CETİN GECECEK İKİNCİ YARI EN ALTTAKİYNEN BİZİM ARAMIZDA PEK FARK YOKTUR İYİ SECİM YAPMAK
ZORUNDAYIN
HASAN KABZE , ORTASAHAYA ALTAN DEVANSA MAHMUT HANİFİ

acakislalimahoni 22.12.2005 09:13

hadi hayırlısı inlşallah bizi uefa ya götürecek sporcular gelir sakatlarda iyileşince fırtına olur bu takım bence

Arif Coşkun 22.12.2005 10:23

İşin doğrusu,Hakan Şükür büyük ihtimalle seneye oynamayacak,Hasan Kabze'de genç ve geleceğin yıldız adaylarından Hasan Kabze'yi bıraktığında kendisi forvet sıkıntısı yaşayacağından, umarım bırakırlar ama,bırakacaklarına hiç ihtimal vermiyorum. İnşallah ona benzer başka transferlerimiz gerçekleşir.

drummer 22.12.2005 10:26

[QUOTE=öner]OKAN KOCU MANISA ALDI. DIGERLERI NAPAR BILMIREM[/QUOTE]
[COLOR="DarkGreen"][B]OKANIN SÖZLEŞMESİ DAHA DÜN FESHEDİLDİ
NE ÇABUK ANLAŞMA YAPMIŞ MANİSA.TRANSFER HIZINA YETİŞİLMİYOR.
OKAN AKLINI KULLANSA İYİ FUTBOLCUYDU AMA,İYİ BİR HOCANIN ELİNDE ÇOK İŞLER YAPARDI.
AMA KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR,BAŞKALARINA BAKARLAR ARTIK[/B][/COLOR]

alimuharrem58 22.12.2005 11:13

haydı hayırlısı insallah yenı gelenler takıma ıyı uyum saglar ıyı olur takım için

sivassporlu 22.12.2005 11:48

ALAYİNA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSS NE TRANSFERE NE YÖNETİME BİZİM AŞKIMIZ BU RENKLERE TRANSFERDE OLMASA YÖNETİMDE OLMASA SİVASSPORUN HEP YANİNDAYİN..

KOÇERO_58 LİLER

tufan58yaman 24.12.2005 23:28

SIVASSPOR BU FUBLCULARI ALMASI LAZIM !!!

Niko Kranjcar (21) ORTASAHA - HAJDUK SPLIT - HIRVATISTAN
Eduardo Alves Da Silva (22) FORVET - NK DINAMO ZAGREB - HIRVATISTAN
Matias Emilio Delgado (23) ORTASAHA - FC BASEL - ARJANTIN
Mohamed Tchité (21) FORVET - STANDARD LIEGE - KONGO
Andreas Ivanschitz (22) ORTASAHA - RAPID VIYANA - AVUSTURYA

EN ÖNEMLISI !!!
BU OYUNCUYU MUTLAKA ALMALIYIZ !!!
Samir Nasri (18) ORTASAHA - O.MARSILYA - FRANSA
VE
Julien Faubert (22) DEFANS - BORDEAUX - FRANSA

drummer 24.12.2005 23:38

[QUOTE=arifcoskun]İşin doğrusu,Hakan Şükür büyük ihtimalle seneye oynamayacak,Hasan Kabze'de genç ve geleceğin yıldız adaylarından Hasan Kabze'yi bıraktığında kendisi forvet sıkıntısı yaşayacağından, umarım bırakırlar ama,bırakacaklarına hiç ihtimal vermiyorum. İnşallah ona benzer başka transferlerimiz gerçekleşir.[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B][I][U]HAKAN ŞÜKÜR İKİ YIL DAHA OYNAYACAĞINI AÇIKLADI.[/U][/I][/B][/COLOR]

serhankaburcuk 24.12.2005 23:55

[B]Ara trasferde elini çabuk tutan kazanıyor...Takımımıza yarayacak ve tecrubelı futbolcuların gelecegıne ınanıyorum...[/B]

gurbetci_yigido 25.12.2005 00:02

bazi arkadaslar ilhan mansiz ve youla taraftari gecin bunlari yaa futbolcu vasfi olmayan adamlarla sivasspor ugrasamaz ayrica volkan arslan da aynisi

ama listedeki diger isimler gayet güzel hele bide rivaldo kücük bi ihtimal ama gelirse en güzel bisey olur simdiden hayirli olsunn vatana millete memlekete

kadir20 25.12.2005 00:16

[QUOTE=nejmi58]fenerbahceden olcan, can, mahmut hanefi
galatasaraydan hasan kabze, altan
besiktastan adem dursun, güven, youla, pancu, ahmed hassan
gaziantepten ilhan, erdal, gökhan gülec, faruk
ankaragücü ilhan mansiz
rizeden fahri
denizli ömer riza, yusuf simsek
erciyesten cenk
kayseriden ergun teber, ali turan, mehmet topuz, bülent bölükbasi, fatih ceylan
konyadan ceyhun, tayfun
malatyadan bilal
samsundan kais, adnan, rafael, caner
trabzondan özgür

bu futbolculari begeniyorum. umarim bunlardan bazilarini ileriki zamanlarda sivasspor formasiyla izleyebiliriz[/QUOTE]

arkadasim kusura bakma ama futbol bilgin biraz kisitli galiba cünkü saydigin oyuncularinn cogu futbol kariyerinin sonuna gelmis bunlardan sivasspor a hayir gelmezz

Etem-Murat 25.12.2005 11:01

[QUOTE=tugcin]sivasspor ocak ayında takımı ııce guclendırmek ıcın dugmeye bastı.ıste lıstedekı oyuncular

Doğrumudur bilinmez ama yabancılar arasında olimpiyakoslu rivaldonunda adı geçmekte......[/QUOTE]
ATIYOSUN NE BU KARDEŞİM NERDEN BULDUN SEN BU LİSTEYİ YENİ BİR TAKIM KURULUR BUNLARLA SENDE COK UŞMUSSUN

kadir20 25.12.2005 11:22

[QUOTE=Etemtemizkan]ATIYOSUN NE BU KARDEŞİM NERDEN BULDUN SEN BU LİSTEYİ YENİ BİR TAKIM KURULUR BUNLARLA SENDE COK UŞMUSSUN[/QUOTE]

abi yanlis anladin herhalde arkadas bunlarin hepsini alacagiz dememiski liste bu demis yönetim listeden begendigini alacak her transfer listesinde olani almaya calisirsak isimiz vaar

Yigido58_NL 25.12.2005 11:50

ADEM DURSUN,HASAN KABZE,YUSUF SIMSEK ALALIMDA TAKIMDA SIVASLILAR COGALSIN.TAKIMDA SIVASLI COGALINCA HIRSTA COGALIR,CANLARINI DISLERINE TAKARAK OYNARLAR.BAK HAYRETTIN NASIL OYNUYOR.ADAM MEMLEKETININ TAKIMI ICIN ELINDEN GELENI YAPIYOR.BENCE HASAN,ADEM,YUSUF SIVASSPORA GELSE IYI OLUR.

YatodaSin 25.12.2005 12:43

[QUOTE=Yigido58_NL]ADEM DURSUN,HASAN KABZE,YUSUF SIMSEK ALALIMDA TAKIMDA SIVASLILAR COGALSIN.TAKIMDA SIVASLI COGALINCA HIRSTA COGALIR,CANLARINI DISLERINE TAKARAK OYNARLAR.BAK HAYRETTIN NASIL OYNUYOR.ADAM MEMLEKETININ TAKIMI ICIN ELINDEN GELENI YAPIYOR.BENCE HASAN,ADEM,YUSUF SIVASSPORA GELSE IYI OLUR.[/QUOTE]

Bencede insan memleketi icin oynadigi zaman dahada hirsli oynar.Ama oyuncu iyi olacakki öyle ola

1967_Dernek_Ayhan 25.12.2005 12:48

[QUOTE=puar]bunların içinden hasan kabzeden başkası bize yaramaz onuda vermezler.[/QUOTE]
...............................

DJMuRaT 25.12.2005 16:51

Doğrumudur bilinmez ama yabancılar arasında olimpiyakoslu rivaldonunda adı geçmekte......[/QUOTE]

[B]Liste çok kabarık..ve bu futbolcuların hepsini alamayız...

bu arada Okan koç ta Galatasaray'da[/B]

kadir20 25.12.2005 22:30

TRANSFER BORSASI

SÜPERLIG DE ILK YARININ BITMESIYLE TAKIMLAR TRANSFER ATAGINA KALKTI BUGÜN ITIBARIYLE SIVASSPORUMUZUN DA YAPTIGI TRANSFERLER VAR,BILDIGINIZ TRANFERLERI SÜPERLIG DEKI TAKIMLAR HAKKINDA BURAYA YAZABILRISINIZ

ilk olarak bildiginiz gibi
SIVASSPOR : Cem CAN,Oguz Daglaroglu,Ahmet KOLCU

Galatasaray : Okan KOC

Trabzonspor : Fatih Akyel

Diyarbakir :Oktay Derelioglu

Malatyaspor: isimleri aciklanmadi fakat Cek Cumhuriyetinde iki ve danimarkadan bir oyuncuyla anlasildi

Ankaraspor : Gökhan Zan

Kayseri Erciyes : Ali Akdeniz

Samsunspor : Dejan Maksic ( Bulgar Kaleci)

Ankaragücü: Elvir Balic

Denizlispor : Ilhan Özbay

ve sizin bildiginiz varsa Transferleri buraya yazabiliriz

Dağcı 26.12.2005 10:57

Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor’un Göztepe’den sağ bek Aydın ve İstanbulspor’lu santrafor Sedat’ıda transfer etmek istediği öğrenildi. Transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Sivasspor Göztepe’li Aydın ve İstanbulspor’lu Sedat’la görüşmelerde bulunduğu ve futbolcularında Sivasspor’a gelmek istedikleri ifade edildi. Her iki futbolcunun Sivasspor’a gelip gelmeyeceklerinin bu hafta içerisinde netlik kazanacağıda belirtildi.

Hürdoğan
26.12.05

^ramazan^ 26.12.2005 11:34

[COLOR="Red"]ben yabancı oyuncu alımından yanayım yönetim kesenin ağzını biraz açıp kaliteli yabancı oyuncu almalı diye düşünüyorum bu listedekiler [B]hasan kabze [/B]dahil sivasspor a pek fazla bişey katacak oyuncular deil ne derseniz dein sivasspor zirveye oynayan bi takım oyuncularıda böyle süper ligin artıkları olmamalı [B]sözün özü [/B]sivasspor kadrosunu korumalı ve buna yabancı ilavelerle zenginleştirmeli[/COLOR]

kadir20 26.12.2005 13:04

bu arada Caykur Rizespor Galatasaray li Altani renklerine baglamis

Etem-Murat 26.12.2005 13:10

[FONT="Arial Black"]HAYIRLISI KARDAŞ İYİLERİNİ ELİMİZDEN KACIRDIK KALANLARIDA BİZE YARAMAZ ĞİBİ YİNEDE HOCA BİLİR[/FONT]

Etem-Murat 26.12.2005 13:11

[I]ALTAN GİTTİ OKAN KOC İTTİ ALACAĞIMIZ OYUNCULAR TEK TEK KAPIYORLAR[/I]

serhankaburcuk 26.12.2005 13:21

[QUOTE=Etemtemizkan][I]ALTAN GİTTİ OKAN KOC İTTİ ALACAĞIMIZ OYUNCULAR TEK TEK KAPIYORLAR[/I][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Okan KOÇ Galatasaray ile anlaştıda...Altan hangi takıma gitti....????[/COLOR][/FONT][/I][/B]

ozbas_ozbas 26.12.2005 13:29

altan 6 aylık imza atmış rizeye kiralık

Denizlispor : Ilhan Özbay anlaşmadı..

ilhan erciyesporla anlaştı..

simyacı58 26.12.2005 13:47

bence sivasspor gelecek vadeden oyuncu almalı ve alt yapıya önem vermeli kendi değerlerimize sahip çıkalım inanıyorum ki sivasda onlarca cevher var sadece onlara sahip çıkalım çünkü sivasın gelişmeye ihtiyaçı var ve bundan hepimiz sorumluyuz. sivasdan başkası yalan bir sivas aşığı kardeşiniz

MAVİ_BERE 26.12.2005 18:29

TÜRKİYE SÜPER LİĞİNDEN HABERLER(CANLI CANLI)

Galatasaray Kulübü, futbolcusu Altan Aksoy'u Çaykur Rizespor'a kiraladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Altan'ın, sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor Kulübü'ne kiralandığı bildirildi.

........................................................................................................

FATİH AKYEL: TRABZONSPORDAYIM 'DEDİ

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Fatih Akyel, Beşiktaş'dan da transfer önerisi aldığını ancak kendisinin Trabzonspor'u tercih ettiğini söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Fatih Akyel, Trabzonspor ile prensipte anlaşma yaptığını ve küçük prüzlerin giderilmeye çalışıldığını belirterek, ''Transferim, imza aşamasında. Bugün, yarın netlik kazanır. Son görüşmeler yapılıyor ve büyük ihtimalle Trabzonspor ile sözleşme imzalayacağım'' dedi.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç'in kendisini istediğini ve Yunanistan'da bordo-mavili

takım tarafından izlettirildiğini ifade eden Akyel, şöyle devam etti:

''Bana (gelirmisin) dediler, ben de gelirim dedim. Para konusunda da hiçbir sorun çıkarmadım. Beşiktaş'da beni istiyordu ancak ben Trabzonspor'u tercih ettim. İstanbul dışında forma giymek istiyorum. Trabzonspor, büyük bir camia ve futbol şehri. Futbola iyi konsantre olacağımı düşünüyorum. Eğer futbola kendimi tekrar verirsem, Trabzonspor forması altında milli takıma döneceğime inanıyorum.'' Fenerbahçe formasıyla Trabzonspor maçında yaptığı haraketlerin büyütüldüğünü kaydeden Akyel, şöyle konuştu:

''O zaman yaptığım hareketten dolayı özür dilemiştim. Bugün de özür dilerim. Bence bu konuları fazla büyütmemek lazım. Ben Trabzonspor'a geliyorum çünkü Trabzonspor'a katkı sağlayacağıma inanıyorum. O gün özür dilemiştim. Bugün de Trabzonspor'da oynayacağımfutbol ile taraftarları sevindirmek onlardan bir kez daha özür dilemekistiyorum....

DJMuRaT 26.12.2005 18:31

[B]ALTAN'I BİZ ALSAYDIK GÜZEL OLACAKTI.....BENCE Ç.RİZEYE GİTMEKLE HATA ETMİŞ....[/B]

NAUGHTYBOY58 26.12.2005 18:33

abi haberlerin için saol

DJMuRaT 26.12.2005 18:36

AN[COLOR="DarkRed"][COLOR="Black"]EL[/COLOR][/COLOR]KA'NIN DA SONU GELİYO DEMEKKİ.....ARTIK HİÇ Bİ CACIK OLMAZ ONDAN...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:40.