SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   YENI YILINIZ KUTLU OLSUN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4292)

CAGLAYAN 22.12.2005 12:26

YENI YILINIZ KUTLU OLSUN

[img]http://www.milliyet.com.tr/ozel/yeniyil2005/ekart/8.gif[/img]

[b]Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!
[/b]

22.12.2005 12:33

2006 YILI ÜLKEMİZE BARIŞ MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN BÜTÜN KÖTÜ OLAYLAR 2005 LE BERABER GİTSİN ...

SİVASSPORUMUZADA HAYIRLI UGURLU OLSUN YENİ YIL.....

FATIMA 22.12.2005 12:49

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..[/FONT][/I][/B][/COLOR]

casus84 22.12.2005 13:03

2006 yılında tüm sivaslılara ve sivassporlulara sağlık ve mutltluklar dilerim.

cemal58yiğido 22.12.2005 13:11

2006 YILININ HERKEZE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM

cemal58yiğido 22.12.2005 13:17

YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM!!!

YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM ÇÜNKÜ BU HIRİSTİYANLIĞA DAYALI BİR BAYRAM GİBİDİR BİZDE ONLAR GİBİ OLMAYALIM BUNU EVİMİZDE MISIR PATLATALIM OYUN OYNAYALIM VE LÜTFEN BİRBİRİNİZE HEDİYE ALMAYIN
BİZ BİZİM ŞENLİKLERİMİZ VAR BİZİM NASI KURABAN BAYRAMIMIZ VARSA
HRİSTİYANLARINDA KURBAN BAYRAMI VAR PAKİSTANDAKİ KARDEŞLERİMİZ
ŞUAN DÜŞÜNSENİZE O SOĞUKTA NE YAPIYOLARDIR BİZDE BİZİM DİNİMİZE YAKIŞANI YAPALIM VE YIL BAŞINI EVİMİZDE SAKİNCE KUTLAYALIM BU BİZE YAKIŞMAZ

ElbeyLi58 22.12.2005 13:17

en büYük SivasSpor

[IMG]http://www.ajansspor.com/galeri/resim/ajansspor_foto_1126.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.ajansspor.com/galeri/resim/ajansspor_foto_1120.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.ajansspor.com/galeri/resim/ajansspor_foto_1122.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.ajansspor.com/galeri/resim/ajansspor_foto_1135.jpg[/IMG]
2004-2005 2 lig Sampiyon olmustuk
sevinc inanilmasdi ..........
2006 ins. gine büyük bir sevincimis olur
sonunda 15.bile olsak :rolleyes:

Herkese 2006 yilinin saglik, mutluluk,
basari ve bol kazanc getirmesi dilekleriyle.
Nese dolu yillar!

1967_DERNEK_10UR 22.12.2005 13:17

[COLOR="Blue"][CENTER][I]YILLAR NE ÇABUK GELİP GEÇİYOR..MUTLU YILLAR [url]WWW.SİVASSPOR.COM...;[/url]) [/I][/CENTER][/COLOR]

hemso58 22.12.2005 13:23

NİCE MUTLU SENELERE

[b][color=blue]2006 HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUN.SAGLIK VE MUTLULUK GETIRSIN.
SİVASSPORUMUADA BASARILAR GETIREN BIR YIL OLUR INSALLAH...[/b][/color]

Arif Coşkun 22.12.2005 13:24

Arkadaşım burası bir spor sitesi. Kim nerede nasıl kutlarsa kutlar yılbaşını.Bunu senin yönlendirmenlemi kutlayacaklar.İllada birşey yaz diyorsan,her toplumun kendine has adeti töresi vardır.Sonra yılbaşını onlara neden mal ediyorsun bunu anlayamadım.Dünyada 7 milyar sanıyorum insan yaşıyor.Bu 7 milyar insanda yeni bir yıla daha merhaba diyor,yeni yıla girerken ,dileyen mısır patlatır,dileyen çiklet çiğneyerek yeni yıla gier, bunlar seni neden bu kadar ilgilendiriyor bir anlam veremedim doğrusu.

1967_DERNEK_10UR 22.12.2005 13:25

[COLOR="Blue"][I][CENTER]AKSİLİK İŞTE YILBAŞINDA BAHADIR İLE SEBAHHATİN ABININ DOĞUM GÜNÜ TAM YILBAŞINA DENK GELİYOR..NASIL EDECEZ...:rolleyes: [/CENTER][/I][/COLOR]

ElbeyLi58 22.12.2005 13:27

[QUOTE=cemal58yiğido]YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM ÇÜNKÜ BU HIRİSTİYANLIĞA DAYALI BİR BAYRAM GİBİDİR BİZDE ONLAR GİBİ OLMAYALIM BUNU EVİMİZDE MISIR PATLATALIM OYUN OYNAYALIM VE LÜTFEN BİRBİRİNİZE HEDİYE ALMAYIN
ŞUAN DÜŞÜNSENİZE O SOĞUKTA NE YAPIYOLARDIR BİZDE BİZİM DİNİMİZE YAKIŞANI YAPALIM VE YIL BAŞINI EVİMİZDE SAKİNCE KUTLAYALIM BU BİZE YAKIŞMAZ[/QUOTE]
gardas bu konulara girmesek

Arif Coşkun 22.12.2005 13:31

BEMBEYAZ YAĞAN KAR
NE YAŞANIRSA YAŞANSIN
ÖRTER GEÇMİŞİN HATALARINI...
YENİ BİR GELECEK SUNAR VE YENİ BİR BAŞLANGIÇ...
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN...

Serkan-58 22.12.2005 13:55

2006 YILININ HERKESE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM....

bektasi 22.12.2005 16:21

[COLOR="Red"]2006 yılında tüm sivaslılara ve sivassporlulara sağlık ve mutltluklar dilerim.[/COLOR]

DJMuRaT 22.12.2005 16:27

[B]Anaaaaaaaaa....Giden ömrümüzden gidiyor wallaaaa.....Ölüme her gün biraz daha yaklaşıyoz....

2006 yılı Tüm sivasspor CAmiasına Başarı Getirsin....[/B]

twity_58 22.12.2005 16:55

[B][COLOR="Red"]YENİ
YILIN
HERKESE
BARIS
ESENLIK
VE MUTLULUK
GETIRMESI
DILEGIYLE...
[/COLOR][/B]

yerliturkuaz 22.12.2005 17:01

2006 herkese mutluluk ve huzur getirsin.

ofgurleyuk78 22.12.2005 17:09

Bir kisi hariç herkes ne güzel temennilerde bulunmus. Yigido'ya yakisan da bu.
2006 yili 2005 yilindan daha çok mutluluk getirsin vatanima milletime, yigidolarima. Keskesi az, iyikisi çok mutlu seneler.

GuNaY 22.12.2005 17:16

[B]Eski yıl götürdü bilinmez ama,
Yeni yıl mutluluk, mutluluk, mutluluk getirsin...
eee tabi 3puanlarda :)[/B]

sinan58_34 22.12.2005 17:17

2005 ten ne anladımkı 2006 dan bısey anlayım yenı yıl herkese hayırlı olsun

alimuharrem58 22.12.2005 17:17

2006 yılı sivaslı hemserılerıme ve sivasspora iyi gelir insallah

veysel 22.12.2005 17:18

2006 YILI HERKESE HAYIRLI VE UGURLU OLSUN NUCE MUTLU YILLARA

Arif Coşkun 22.12.2005 17:29

[QUOTE=Gunay][B]Eski yıl götürdü bilinmez ama,
Yeni yıl mutluluk, mutluluk, mutluluk getirsin...
eee tabi 3puanlarda :)[/B][/QUOTE]

Bu geçen yılda,geçen yılın gelecek yılı değilmiydi:)) Zaman geçmiyor,"biz geçiyoruz" demiş bir düşünür. Ve doğru demiş:)) Mühim olan,çalışmak iyi yaşamak,iyi dostlar edinmek, sevmek,sevilmek, SİVASSPOR'U SUPER LİGDE ŞAMPİYON GÖRMEK:))
Herkese Sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar.

yigido24 22.12.2005 18:58

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"][U]YENI YILINIZ KUTLU OLSUN[/U][/COLOR][/FONT]

BOUN 22.12.2005 19:07

[QUOTE=cemal58yiğido]YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM ÇÜNKÜ BU HIRİSTİYANLIĞA DAYALI BİR BAYRAM GİBİDİR BİZDE ONLAR GİBİ OLMAYALIM BUNU EVİMİZDE MISIR PATLATALIM OYUN OYNAYALIM VE LÜTFEN BİRBİRİNİZE HEDİYE ALMAYIN
ŞUAN DÜŞÜNSENİZE O SOĞUKTA NE YAPIYOLARDIR BİZDE BİZİM DİNİMİZE YAKIŞANI YAPALIM VE YIL BAŞINI EVİMİZDE SAKİNCE KUTLAYALIM BU BİZE YAKIŞMAZ[/QUOTE]

Kardeşim doğru söylüyorsun. Herkes kendi bayramını kutlasın. Biz kendi bayramlarımızda mutluyuz. Gözlüklerindeki dolar işaretleriyle dünyaya bakanların bayramından bize ne.....

Ama kimsenin bayramına şununa bununa alet olmadan miladi 2006 senesinin tüm Sivaslı hemşerilerime, Türkiyemize ve İslam alemine mutluluklar yaşatmasını diliyorum. Yılbaşınızı, noelinizi değil yeni yılınızı kutlarım.

Hepinize saygı ve sevgiler......

5841 22.12.2005 19:17

[B]yeni yılıniz kutlu olsun. 2006 yılı türk milletine hayırlı ugurlu olur inşallah[/B]

Arif Coşkun 22.12.2005 19:21

[QUOTE=BOUN]Kardeşim doğru söylüyorsun. Herkes kendi bayramını kutlasın. Biz kendi bayramlarımızda mutluyuz. Gözlüklerindeki dolar işaretleriyle dünyaya bakanların bayramından bize ne.....

Ama kimsenin bayramına şununa bununa alet olmadan miladi 2006 senesinin tüm Sivaslı hemşerilerime, Türkiyemize ve İslam alemine mutluluklar yaşatmasını diliyorum. Yılbaşınızı, noelinizi değil yeni yılınızı kutlarım.

Hepinize saygı ve sevgiler......[/QUOTE]

Sevgilii boun arkadaşım.Bu görüşlerinize ben katılmıyorum. Birincisi yeni bir yıla girmeyi ve o gün hazırlık yapıp eğlenmeyi başkalarına mal edip,ortamı farklı yönlere çekmeye hiç hakkınız olmadığını düşünüyorum.Özgür bir toplumda yaşıyoruz,insanlar dilediği şekilde dilediği gibi kutlayarak eğlenerek girebilir yeni yıla.Hem bu ne çelişki hem ismini yabancı"boun" olarak takıyorsun hem onların yaşam şeklini eleştiriyor beğenmiyorsun.
Çağlayan bey buraya bir konu açmış herkes birbirinin yeni yılını kutlasın diye.Lütfen sizden çok rica ediyorum bu konuyu daha farklı ortamlara çekecek yazılar yazmayın. Bırakın herkes nasıl istiyorsa öyle kutlasın o etrcihleri kendilerine bırakın.
Saygılar

puar 22.12.2005 19:24

nice yıllara sivaslı hemşerilerimle...

BOUN 22.12.2005 19:31

[QUOTE=arifcoskun]Sevgilii boun arkadaşım.Bu görüşlerinize ben katılmıyorum. Birincisi yeni bir yıla girmeyi ve o gün hazırlık yapıp eğlenmeyi başkalarına mal edip,ortamı farklı yönlere çekmeye hiç hakkınız olmadığını düşünüyorum.Özgür bir toplumda yaşıyoruz,insanlar dilediği şekilde dilediği gibi kutlayarak eğlenerek girebilir yeni yıla.Hem bu ne çelişki hem ismini yabancı"boun" olarak takıyorsun hem onların yaşam şeklini eleştiriyor beğenmiyorsun.
Çağlayan bey buraya bir konu açmış herkes birbirinin yeni yılını kutlasın diye.Lütfen sizden çok rica ediyorum bu konuyu daha farklı ortamlara çekecek yazılar yazmayın. Bırakın herkes nasıl istiyorsa öyle kutlasın o etrcihleri kendilerine bırakın.
Saygılar[/QUOTE]

Sevgili Arif Hocam... Ben Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğum için ''BOUN'' kısaltmasını kullanıyorum. Ayrıca benim mensubu olduğum anlayış bizden olmayanlarla benzer hayat tarzına sahip olmamızı hoş görmüyor. Bu yüzden açıkçası Hıristiyan gelenek ve göreneklerine saygı duyarım ama onlara benzer bir hayat kesinlikle yaşamam!.... Ama yukarıda değindiğim gibi yeni bir yılın hepimize sağlık ve mutluluklar getirmesini dilemekte herhangi bir beis de gör müyorum.

Saygılar......

BOUN 22.12.2005 19:35

Benim buraya bu yazıyı yazmamdaki asıl amaç sevgili 'cemal58yiğido' arkadaşımızın fikirlerine saygı gösterilmemesi idi. Açıkçası buna içerlediğim için bunları yazdım. Yılbaşı eğlencelerine özgürlük, tamam ama arkadaşlarımızın fikirlerine de özgürlük....

Arif Coşkun 22.12.2005 19:40

[QUOTE=BOUN]Sevgili Arif Hocam... Ben Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğum için ''BOUN'' kısaltmasını kullanıyorum. Ayrıca benim mensubu olduğum anlayış bizden olmayanlarla benzer hayat tarzına sahip olmamızı hoş görmüyor. Bu yüzden açıkçası Hıristiyan gelenek ve göreneklerine saygı duyarım ama onlara benzer bir hayat kesinlikle yaşamam!.... Ama yukarıda değindiğim gibi yeni bir yılın hepimize sağlık ve mutluluklar getirmesini dilemekte herhangi bir beis de gör müyorum.

Saygılar......[/QUOTE]
Değerli kardeşim,Bu senin kişisel görüşün "boun"kardeşim.Herkesin aynı görüşte olması olanaksız. Yapma etme dediğin kişilerin de bir düşünce sistemi var,demek istediğim onlarda kendi kararlarını versinler.Ben şimdi şöyle eğlenin böyle eğlenin şunu yapın bunu yapın oraya gidin buraya gidin desem,Ne dersiniz, cevabınız ne olur...Tahmin ediyorum. Onun için bu konulara girmeye bile gerek yok.
Hoşçakalın, mutlu seneler diliyorum.

BOUN 22.12.2005 20:06

[QUOTE=arifcoskun]Değerli kardeşim,Bu senin kişisel görüşün "boun"kardeşim.Herkesin aynı görüşte olması olanaksız. Yapma etme dediğin kişilerin de bir düşünce sistemi var,demek istediğim onlarda kendi kararlarını versinler.Ben şimdi şöyle eğlenin böyle eğlenin şunu yapın bunu yapın oraya gidin buraya gidin desem,Ne dersiniz, cevabınız ne olur...Tahmin ediyorum. Onun için bu konulara girmeye bile gerek yok.
Hoşçakalın, mutlu seneler diliyorum.[/QUOTE]

Hiç te önem vermediğim bir konuda sizin gibi değerli yiğidolarla tartışmaya girmek istemiyorum. Lüzumsuz bir konu için kimsenin gönlü kalmasın. Arif abicim senin yeni yılını özellikle kutlarım.....

Mutlu yıllar Arif abi....:)

Arif Coşkun 22.12.2005 20:13

[QUOTE=BOUN]Hiç te önem vermediğim bir konuda sizin gibi değerli yiğidolarla tartışmaya girmek istemiyorum. Lüzumsuz bir konu için kimsenin gönlü kalmasın. Arif abicim senin yeni yılını özellikle kutlarım.....

Mutlu yıllar Arif abi....:)[/QUOTE]

Teşşekkür ediyorum "boun"sana hak veriyorum. Bende senin yeni yılını kutuyorum.Sağlıklı,mutlu,başarılı bir yıl geçirmeni diliyorum.
Hoşçakal :)

antalyali_yigido 22.12.2005 20:15

mutlu yıllar

Arif Coşkun 22.12.2005 21:07

[QUOTE=remix]YENİ YILDA SİVASSPORUMU UEFADA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH..! YENİ YILDA TÜM ÜLKEM İNSANINA SAĞLIK MUTLULUK SANŞ VE PARA GETİRSİN..![/QUOTE]
SENİNDE ARKADAŞIM...
"Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor" Özellikle para evet:D

Hüseyin_58 23.12.2005 08:39

2006 YILI INSALLAH TÜRKIYEME VE DÜNYA ALEMINE HAYIRLI VE UĞURLU OLUR.

Etem-Murat 23.12.2005 08:48

2006yılı türk ve islam alemine hayırlara vesile olsun nice yıllara

Kibrisli 23.12.2005 09:04

Herkesin yeniyılı ve "yılbaşı" tatili iyi geçsin. Tüm dünya ya artık Barış getirsin her sene istiyyoruz, böyle dileklerde bulunuyoruz ancak olmuyor. Petrol delisi ülkeler dünyayı yıkıyor.
Bu dilekler arasında bazı tartışmalar geçmiş ben yorum yapmadan duramayacağım.
Noel Hristiyan bayramıdır, doğrudur ancak Noel bayramı 21 Aralık günü başlar ve Hristiyanlık dinine göre Hz. İsa'nın, Meryem'in rahmine konduğu gündür diye düşünürler. Bizim kutladığımız, eğlendiğimiz, ve özellikle birbirimize hediyeler alıp mutlu ettiğimiz, belkide hiç aramadığımız bir arkadaşımızdan telefonlar aldığımız, yeni yıl ve yılbaşı kutlamalarıdır yani noel değildir.
Ben öyle ortalıklarda dolaşan Noel babalardan felan mutsuzum o konuda yorum yapan olmamış ama Noel baba hakkaten bizim kültürümüz değil O gerçektende Hristiyanlıktan gelme O'nun yerine Nasrettin Hoca, Hacivat-Karagöz konabilir belki ama Noel baba değil. Eğlenmek kötü birşey değildir, ülke bu durumdayken, vatan elden giderken, deliler gibi çalışırken en azından birgün, bir gece mutlu ve eğlenerek girelim ertesi güne tabii birde yeni yıl olunca dadından yenmez o gece :D

[B]BOUN[/B]'lu arkadaşım, bu kadar yorum yapmışsın, çok eğlenmeyelim sözlerine katılıp, Hristiyan bayramıdır diyip karşı çıkmışsın. Peki okuluna yapılan "SOROS" yardımlarına karşı ne diyorsun? O'na ne yorum yaptın, gidip rektörünü eleştirdin mi? Yılbaşını kutlayanları eleştirdiğin gibi? Dünyanın en zengin adamlarından Amerikalı bir işadamı üniversitenize durmadan yardım yapıyor, ilginç olan bu adamın yardım yaptığı ülkeler hep yıkılmış. Yugoslavya, SSCB, Ukrayna'daki darbeler,Gürcistan,Kırgızistandaki darbeler bu adamın üniversiteler'e yaptığı yardımlardan 3-5 sene sonra ortaya çıkmış. Bunlar tesadüfmü yoksa adam para yardımı yapıp üniversiteleri satın mı alıyor, tabii satılan üniversiteler de gidiyor öğrencilerini Onun istediği gibi yetiştiriyor. Yılbaşıyla bu kadar ilgilenirken birazda "SOROS" lailgilen, Araştır. bence.

Yeniyıl, herkesi mutlu etsin, Türkiye'ye büyüme ve ulusalcı,vatanperver, çalmayan, çağdaş yöneticiler getirsin. Dünya'ya barış getirsin. ABD'yi çökertsin :D zaten ABD çökmeden barışın geleceği yok. Sivasspor'a da ligin 2. yarısında 51 puan getirsin. :D

Herkesin yeni yılını kutlarım.
Saygılarımla...

EMİNÇOLAK 23.12.2005 10:24

2006 YILI VATANIMIZA MİLLETİMİZE VE TABİKİ SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH :) :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:05.