SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İŞTE 4 EYLÜL’ÜN SON HALİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4387)

Kaptan-58 28.05.2005 09:35

İŞTE 4 EYLÜL’ÜN SON HALİ

[color=darkblue][size=2][i][b]Süper Lig'e çıkan Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu, onarım ve modernizasyon çalışmaları nedeniyle yürüyüş ve antrenmanlara kapatıldı..

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Sivasspor'un 2004-2005 futbol sezonunda İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'ni şampiyon olarak tamamlayarak yeni sezonda Birinci Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazandığı hatırlatıldı.

Sivasspor'un müsabakalarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun 1968-1972 yılları arasında yapıldığının belirtildiği açıklamada, ayakta 10 bin seyirci kapasiteli stadyumun zemin ve drenajının yıllar içinde bozularak standart dışı kaldığı ifade edildi.

Türkiye Futbol Fedarasyonu yönetmeliği uyarınca Birinci Süper Lig takımlarının müsabakalarını yapacağı statların UEFA kriterlerine uygun olması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, koltuklu kapasitenin asgari 10 bin kişiye çıkarılması, aydınlatma sisteminin bulunması, soyunma, hakem, yayın odaları, basın tribünü, stadyum güvenlik ve kontrol sistemi gibi birçok hususta iyileştirmenin yapılmasının kaçınılmaz olduğu kaydedildi.

Sözkonusu kriterlere uymayan statlarda müsabaka yaptırılmayacağının belirtildiği açıklamada, şöyle denildi:
''Tespit edilen eksikliklerin giderilmesine yönelik 2004 yılı sonunda müdürlüğümüze ödenek aktarılmış, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nce röleve ve vaziyet planı hazırlanmış, özel sektörden mimari, statik, tesisat, elektrik projeleri yaptırılması hizmeti satın alınarak projeler Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tasdik ettirilmiştir. Çim yüzeyli futbol sahasının yenilenmesi ve drenaj için 13 Mayıs 2005 tarihinde ihale yapılarak işe başlanılmıştır. Stadyum modernizasyonu ve kapasite artırımı işi de 31 Mayıs 2005 tarihinde ihale edilerek yeni sezona yetiştirilebilmek için hızla yapımına başlanacaktır.''

Açıklamada, yapılacak onarım ve modernizasyon çalışmaları nedeniyle inşaatlar tamamlanana kadar vatandaşlar ile sporcuların yürüyüş ve antrenmanlarına kapatıldığı duyuruldu. [/b][/i][/size][/color]

tanju_58 28.05.2005 09:58

gardaş ben bu stad işinden birşey anlayamadım hem yeniliyorlar diyorlar hemde sonradan yeni stad yapılcak diyorlar bu ne iş anlayamadım

cengaver 28.05.2005 10:19

[quote=tanju_58]gardaş ben bu stad işinden birşey anlayamadım hem yeniliyorlar diyorlar hemde sonradan yeni stad yapılcak diyorlar bu ne iş anlayamadım[/quote]

yeni stad yapmak öyle basitmi?
2 veya 3 ayda bitermi?
simdiki stad Onarilarak uefa kriterlerine uydurulup sezon a acildiktan sonra yeni stad yapimina baslanacaktir!!!

Kaptan-58 28.05.2005 10:37

[quote=Cengaver][quote=tanju_58]gardaş ben bu stad işinden birşey anlayamadım hem yeniliyorlar diyorlar hemde sonradan yeni stad yapılcak diyorlar bu ne iş anlayamadım[/quote]

yeni stad yapmak öyle basitmi?
2 veya 3 ayda bitermi?
simdiki stad Onarilarak uefa kriterlerine uydurulup sezon a acildiktan sonra yeni stad yapimina baslanacaktir!!![/quote]
[size=2][i][b][color=darkblue]
EVET ŞİMDİ ESKİ STAD YENİLENECEK. AMA YENİ STADTA YAPILACAK...[/color][/b][/i][/size]

ygd 28.05.2005 11:59

[quote=tanju_58]gardaş ben bu stad işinden birşey anlayamadım hem yeniliyorlar diyorlar hemde sonradan yeni stad yapılcak diyorlar bu ne iş anlayamadım[/quote]
[size=2][color=red]YENİ STAD ERZİNCAN ÇEVRE YOLUNUN YANINA,TESİSLERİN KARŞISINA YAPILACAK!!!TABİ 2-3 YIL SONRA ANCAK BİTER..ŞU ANKİ STADIN MODERNİZASYONU FALANDA EKİM AYINI BULUCAK!!![/color][/size]

ilme 17.06.2005 17:02

arkadaslar, biz gurbettekiler için suraya bi foto neyim bise koyun yaw, nasil gidiyo insaat durumları? zor olmasa gerek yanından geçerken girip bi fotograf cekmek...

serhankaburcuk 20.06.2005 19:26

[quote=ilme]arkadaslar, biz gurbettekiler için suraya bi foto neyim bise koyun yaw, nasil gidiyo insaat durumları? zor olmasa gerek yanından geçerken girip bi fotograf cekmek...[/quote]

[size=2][b][i]Gardaşım dün ben 4 eylül stadındaydım çalışmaları bizzat yerinde inceledim...Haftasonu olmasına rağmen çok hummalı bir çalışma vardı...Zeminin eski çimleri sökülüp dış sahaya monte edildi...Kapalı tribinün her iki yan tarafı yıkılarak kapalı tribüne eklenecek ve çalışmalar devam ediyor.Kale arkaları yıkılmadan koltuklandırılıyor.Karşı maraton tribünlerinde arka kısımları yıkılmış vaziyette idi orasıda arkaya doğru genişleyecek ve üzeri kapanacak..Bu arada stadın ışıklandırılma çalışmalarıda yapılacakmış...Dün baya çalışma vardı gözümün önünde biranda yeni satad canlandı ve mutlu oldum...İnşallah yeni sezona yetişir...[/i][/b][/size]

RüStü ElmaS 26.07.2005 15:49

4 EYLÜL STADI SEYİRCİ KAPASİTESİ 16.500 KİŞİ OLACAK.
KALE ARKASINDAKİ TRİBÜNLERDE EK PROJE İLE BÜYÜTÜLECEK.

Sivasspor’un Süper Ligde müsabakalarını oynayacağı 4 eylül stadyumunun kale arkası tribünlerinin büyütülmesi yönünde karar alındı.Her iki kale arkasında bulunan ve şu anda sadece mozaikleri yenilenerek koyluk döşenen Tribünler ek bir proje ile büyütülecek.

Bakan Şener hafta sonunda ilimize yaptığı ı ziyarette 4 eylül stadyumundaki çalışmaları yerinde incelemiş stadyumdaki çalışmalar hakkında Gençlik Spor il Müdürü ve Vali Dr.Hasan Canpolat'tan bilgi almıştı.

Sivastaki ziyaretin sonunda Stadyum gezisi ardından yetkililerle görüşen Bakan Şener stadyumun kale arkasında tribünlerininde genişletilmesi için çalışma yapılması yönünde onay verdi.
Kale arkası tribünleri sezon içinde dışardan yapılacak ekstra bir çalışma ile büyütülecek.
4 EYLÜL’DE 16.500 SEYİRCİ MAÇ İZLEYECEK.
Kale arkalarının büyütülmesi sonucu 4 Eylül Stadyumun kapasitesi koltuklu 16.500 kişi olacak. Gençlik ve Spor il Müdürü Salim Kılıç, sağ olsun bakanımız bize her konuda maddi manevi her türlü destek veriyor. 4 Eylül Stadyumunu Türkiye’nin 7. büyük stadyumu yapacağız. Vestel Manisaspor maçında da stadyumun açılışını gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Taraftarımızla takımımızı 28 Ağustos’ta buluşturacağız.”dedi.
Daha önce fuar alanında gündeme gelen 20 bin kişi kapasiteli olacağı ifade edilen stadyumun mevcut stadyumun yenilenmesi durumunda gündemden kalkabileceği vurgulandı.
TRİBÜNLERDEKİ TARAFTAR TUVALETLERİ DEĞİŞTİRİLDİ.

Stadyumun yapım tarihinden bu yana el değmeyen ve sürekli kırmızı-beyazlı takım taraftarlarının eleştiri konusu olan taraftarların kullandığı tuvaletler tamamen fayansla kaplandı.Tuvaletler yenilendi.Stadyumu gezen ve her gün kontrol gibi yerinde stadyumun yapım aşamasını denetleyen Taraftarlar,taraftarın en büyük sorunu çözüldü.dediler.

TRİBÜNLERİN ÜZERİ TAMAMEN KAPATILACAK.
4 Eylül Stadyumunda yapılan tadilatlar sonunda üzeri açık olan tribünlerin tamamı kısa bir süre sonra ek bir ihaleye çıkılarak kapatılacak.Söz konusu çalışma ile ilgili ilimize gelen firma yetkililerinin 4 Eylül Stadyumuna gelerek stad ölçülerini yerinde aldıkları ifade edildi.
BASIN TRİBÜNÜ İÇİN 40 KİŞİLİK KOLTUK KONACAK.

Sivassporun Süper ligdeki karşılaşmalarını izleyecek olan basın mensupları ve spor yazarları için belirlenen alan elektrik ve internet ağ kabloları yerleştirildi.40 kişilik planlanan alanda basın mensupları rahat bir çalışma ortamında hizmet verecekler.

KART SINIRLAMASI GETİRİLDİ.

Radyo-tv ve Gazetelerde görevi bulunmayan çalıştıkları kurumlarda adına TSYD tarafından belge düzenlenmeyen ve Giriş kartı sahibi olmayan Basın mensupları karşılaşmaları kesinlikle bu tribünden müsabaka izleyemeyecek.

BİLETİ OLMAYAN TARAFTAR STAD ALANINA ALINMAYACAK.

Sivassprun müsabakalarını izlemek için bilet almayan kombine bileti almayan taraftarlar stadyum dışında belirlenecek kontrol sisteminden geçemeyecek.Turnikelere girmeden önce stad dışında bulunan bilet kontrolünden geçecek. Daha sonra stadyuma belirlenen noktalardan giriş yapacak.

RüStü ElmaS 26.07.2005 15:53

[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad3.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad2.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad1.jpg[/img]

HakkıTİMUÇİN 26.07.2005 15:54

[b]ya niye herseyi yarım yarım yapıyoruz anlamıyorum...İnşaat baslanmışken hepsi bitirilemezmiydi.. Mevcut stada bu kadar masraf yapmışken, ikinci bir satdında gündemden kaldırılması normal...[/b]

1967_DERNEK_10UR 26.07.2005 16:01

[b] ÖZELLİKLE 2.RESİME BİR BAKIN ..KAPALININ YANINDA Kİ YÜKSELTİLEN TRİBÜN ÇOK DENGESİZ YAPILDI..KAPALI TRİBÜNLE YENİ YAPILAN TRİBÜN ARASINDA YAKALAŞIK 90 CM VAR..ORAYA OTURAN SEYİRCİLER SAHAYI GÖREMİYECEK...[/b]

efsanedavulcu 26.07.2005 16:41

EVET ONUR ABİ HAKILISIN KAPALININ YANINDAKI TRIBUN KOR NOKTA OLMUŞ...

Bilmiyorum 26.07.2005 17:27

buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN

Bilmiyorum 26.07.2005 17:29

[quote=gakgo58][b]ya niye herseyi yarım yarım yapıyoruz anlamıyorum...İnşaat baslanmışken hepsi bitirilemezmiydi.. Mevcut stada bu kadar masraf yapmışken, ikinci bir satdında gündemden kaldırılması normal...[/b][/quote]

buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN ALLAHTAN ŞENER VAR YOKSA STAD FALAN OLMAZDIIIII

FatihSoner58 26.07.2005 18:14

Ya gardaslar; hani bu stat 22.000 kisilik olacakti. Valla ben pek birsey anlamadim.. Ama yinede onyargili olmayalim. Unutmayin stat hala tamiratta

drummer 26.07.2005 18:42

bugün stadı gezdim inceledim
öyle bahsedildiği gibi 100-150 kişi çalışmıyor,15 -20 kişi çalışıyor.
dünya bir para harcanıyor ,işallah değer ve paralar havaya uçmaz.
kapalının yanları genişliyor,çim saha sulanıyor.çok az miktardada koltuk yerleştirilmiş.ligin başlamasına 8 gün var ama öyle ivedili bir çalışma görmedim.ilk üç hafta değil daha uzun süre burada oynayamaz maçlarını takım.karamsar olmak istemiyorum ama gördüğüm manzara iç açıcı değildi sanki,inşaattan pek anlamam gerçi.
hakkımızda hayırlısı işallah.
karamsar olmak istemiyorum..

blueways 26.07.2005 18:52

rüştü abim yazmışki stad 28 ağustosda açılacak ben hergün işe giderken içinden geçiyom öyle 28 ağustosa açılacakmış gibi bir çalışma yok artı yetkililer kale arkalarını büyütmeyi iyi düşünmüşler böylece stad stada benzeyecek bide bence sivasa ikinci bir satada gerek yok burayı büyütsünler bize yeter.

serhankaburcuk 27.07.2005 13:20

[size=2][i]Bende stadyumu inceledim...Kapalı Tribünün yanına yapılan ek tribünlerde bir dengesizlik var...Kale arklarına ek yapılacaksa buna daha önceden karar verilemezmiydi ...Neden bu işler böyle yürür hiç anlamış değilim...Yinede herşeyin hayırlısı olsun...[/i][/size]

sivasli_tufan 28.07.2005 22:32

[quote=ElbeyLi58][size=2]
UEFA Standartlarına getirilmesi için tadilata alınan 4 Eylül Stadyumunun yeni hali şekillenmeye başladı

Eski halinden çok uzak bir görüntüye kavuşan 4 Eylül Stadyumu yeni hali ile güzel ve modern bir hale büründü.

Sivasspor’un Süper Lig’e çıkması ile birlikte tadilata alınan 4 Eylül Stadyumunda çalışmalar son aşamaya geldi. Geçtiğimiz hafta yerleştirilen çimler zemine tamamen uyum sağlarken, alttaki zemin ile kaynaşması bekleniyor. Çimler bir kaç gün sonra karşılaşma oynanabilir hale gelecek. Kapalı tribünün bulunduğu yerdeki genişletme çalışmalara tamamlanırken, bu tribününün koltukları yerleştirilmesine başlandı. Stadyumun en gözde yeri ise bu tribünler oldu. Önceden 6 kat yüksekliği olan bu tribünler şimdi 16 kata çıkartıldı. Kapalı tribünün bulunduğu bu tribünlerdeki inşaat tamamalanırken, sadece maraton tribünlerin bulunduğu yerde ufak inşaat çalışmaları kaldı. 4 Eylül Stadyumunu ziyarete gelen Yiğidolar, stadyumun yeni halini beğenirken “Nasıl olmuş ama”şeklinde memnuniyetlerini belirttiler.[/size][/quote]buna sevindik iste

HUSO58 28.07.2005 22:40

[size=2][/size][color=darkred][/color][color=darkred][size=2]ARKADAŞLAR BENDE İKİ GÜNDE BİR STADA GİDİYORUM.ÇALIŞMALAR YAVAŞ GİBİ GELİYOR BANA. ON GÜN OLDU DAHA KALE ARKALARINDAKİ KOLTUKLAR KONMADI.KAPALININ YANI GERÇEKTEN REZALET.MARATON TRÜBÜN HALA YÜKSELECEK VE ORANIN ÜSTÜ KAPANIP KESİNLİKLE KOMBİNE BİLET SATILMASI LAZIM.BİRDE STADIN HER TARAFI KAPANACAKMI ARKADAŞLAR[/size][/color]..

HakkıTİMUÇİN 28.07.2005 23:13

[quote=Bilmiyorum]buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN[/quote]

[b]ADIN GİBİ BİLMEDEN OKUMADAN KONUŞUYORSUN...NE DEDİĞİMİ ANLAMAK ZAHMETİNE KATLANMAMIŞSIN...

BEN 25.000 KİŞİLİK STAD YAPILSIN DEMEDİM...SADECE SEZON İÇİNDE YAPILMASI PLANLANAN KAPASİTE ARTIRIMININ, SEZON BAŞLAMADAN ÖNCE (ÇÜNKÜ ZATEN STAD YIKILMIŞ VE İNŞAAT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR) YAPILABİLECEĞİNDEN BAHSETTİM...

YA YAZILANLARI TAM OKU ANLA...YADA ANLAMADIĞIN ŞEYLERE BÖYLE ABUK SUBUK CEVAPLAR YAZMA...[/b]

sello_52 29.07.2005 23:21

[quote=gakgo58][b]ya niye herseyi yarım yarım yapıyoruz anlamıyorum...İnşaat baslanmışken hepsi bitirilemezmiydi.. Mevcut stada bu kadar masraf yapmışken, ikinci bir satdında gündemden kaldırılması normal...[/b][/quote]

güzel arkadasim cok normal bisey bide bizim stada bak morbeyaz.netde yani icler acisi
neyse bitince biseye benzer herhalde

CAGLAYAN 30.07.2005 09:17

[quote=Aturan_58]Değerli arkadaşlar gençlik spor il müdürlüğü bu işi eline yüzüne bulaştırmıştırdır.Hem istenilen sürede bitirememiş hemde ortaya çok ilginç bir stadyum çıkarmıştır.Bu olayı protesto etmek gerektiğini düşünüyorum.Bu gidişle ilk yarı bitene kadar evimizde ki bütün maçları dışarıda oynacağız.Eğer bu takım ligde başarılı olamassa tek sorumlusu yönetim ve yetkililerdir.İnşallah bu durum oluşmaz.Yinede takımımızı yalnız bırakmayacağız.[/quote]

serkankustarci 30.07.2005 11:23

[quote=ultraSivas_58][b] ÖZELLİKLE 2.RESİME BİR BAKIN ..KAPALININ YANINDA Kİ YÜKSELTİLEN TRİBÜN ÇOK DENGESİZ YAPILDI..KAPALI TRİBÜNLE YENİ YAPILAN TRİBÜN ARASINDA YAKALAŞIK 90 CM VAR..ORAYA OTURAN SEYİRCİLER SAHAYI GÖREMİYECEK...[/b][/quote]

bahsettiğin yerdeki (kapalının tam dibindeki en üstteki koltuk) koltuğa özellikle gidip oturdum.Uzaktan bakılınca sanki sahanın bir kısmı görülemezmiş gibi geliyor ama,kesinlikle öyle değil.Sahanın tamamı çok rahat seyredilebiliyor oradan . İçiniz rahat olsun.

serdal58 30.07.2005 11:25

yeni bi sta yapılması şart,sivasa yakışır bir stad yaılması lazım ayseriye bile yeni stad tama sz konusu onların lobisi daha iyi çalışıyor,bu iş tek abdullatif şenerle bitmiyor ne yazıkkı

BOUN 30.07.2005 11:51

[size=2] [color=blue] [b] Sevgili Yiğidolar. Zannedersem bizim ikinci stad için ödenek ayrıldı. Hatta Sivasspor tesislerinin karşısına yapılacakmış diye duydum. Bence çok iyi olur. Bazı arkadaşlar 'Bu stad büyütülsün bize yeter' diyorlar ama bana göre sağına soluna eklemeler yapılarak genişletilen bu stad bizim için hem yetersiz hem de başından beri tartışıldığı gibi son derece düzensizdir. Bu stad ancak bizi bu sene idare edebilir ama Sivasımızın adamakıllı güzel bir mimariye sahip en az otuzbin kişilik bir stada ihtiyacı vardır. Yönetimden istirhamımız lütfen bu konuya ciddi bir şekilde eğilsinler ve hazır Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener Bey'de yardım edecek konumdayken bu fırsatta kaçırılmasın.

Hepinize saygılarımı sunuyorum....[/b][/color][/size]

ygd 30.07.2005 12:13

[size=2][color=red]2.LİGDEKİ MAÇLARDA BİLE YOGUNLUK YÜZÜNDEN TRAFİK OLUYODU(STAD 10 BİN KİŞİLİKKEN)STADIN ÖNÜNDE AYRICA PARK YERİDE SORUN YANİ..AMAN NE OLUCAK DEMEYİN BUNLAR ÖNEMLİ ŞEYLER...BENCE 2.STAD PROJESİNİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ GEREKİYO..BU STAD BULUNDUGU KONUM AÇISINDAN ALT YAPI OLARAK DAHA FAZLA GELİŞEMEZ...AYRICA BU IŞIKLANDIRMA FALAN NE ZAMAN YAPILACAK..HADİ STAD BİTTİDE IŞIKLANDIRMA BABINDA BİŞE GÖREMEDİK DAHA...[/color][/size]

serkankustarci 30.07.2005 12:16

Trafik ve alt yapı hakkındaki düşüncelerine aynan katılıyorum.Işıklandırma konusunda ise endişelenmeye gerek yok .Bir haftalık iş...

serhankaburcuk 30.07.2005 14:17

[size=2][i]]Stadımız şuanda tam anlamıyla hazır değil...Gerçektende trafik sorunu oluyor ama ne yapalım yeni stad yapılana kadar stadımızla idare edeceğiz başka çaremiz varmı?[/i][/size]

1967 dernek serkan20 30.07.2005 14:25

[b]neyse gardaşlar her şey biraz ağır gidiyor ama inşallah düzelecek
ama onur gardaşımın dediği gibi gerçekten 2.resim kötü görünüyor
inşallah düzelir[/b]

RüStü ElmaS 02.08.2005 17:06

Gokay58 arkadasimiz bizim icin stad insaatinin resimlerini cekmis.

Gokay gardas, eline saglik güzel olmus resimler.

[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor001.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor003.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor004.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor005.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor006.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor007.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor008.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor009.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor0010.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor0011.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor0012.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor0014.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/sivasspor0016.jpg[/img]

RüStü ElmaS 02.08.2005 18:08

Sipas Tv den Mustafa Ates kardesimizde bize güzel resimlerinden gönderiyor.
Kendisi stadda gezerken su manzara ile karsilasmis.
Kendinden dinleyelim.

Mustafa Ates demiski:

[quote]Sivasspor taraftarının en çok merak ettiği konuların başında Transferler kadar 4 Eylül Stadyumunun son durumu ve ne aşamada olduğu geliyor.Sivas’ta yaşayanlardan çok Sivas dışındakiler daha çok merak ediyorlar inşaatın son durumunu bende sizler için günlük ziyaret ediyorum ve gördüklerimi ve fotoğrafladığım kareleri sizle buluşturuyorum.
Önce ki gün 4 Eylül Stadyumunda karşılaştığım manzara çok ilginçti.Karakol tribünü tarafının koltukları döşenmiş herkes o dizaynı güzel gözlerle izliyordu.Birde baktım ki 3 arkadaş en üst tribüne çıkmış ayaklarını da daha 1-2 saat önce döşenen koltukların üzerine atmışlar koyu bir Sivasspor sohbetine dalmışlar.Güzelim yeni döşenmiş koltuklar ayaklat altında…
Beyler oturmayı, kalkmayı bilmeyen beyler tek kelime ile ayıp.
Siz evinizde sandalye ve koltuklara böylemi oturuyorsunuz.
Yorumsuz …[/quote]

[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad/dsc01033.jpg[/img]

1967_DERNEK_10UR 02.08.2005 18:24

[b]KOLTUKLAR KONUNCA ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTU HİÇ ALIŞKMADIK Kİ BÖLE STADA İNŞALLAH LAYIK OLDUĞU BİGİ KULLANILIR..[/b]

sinan-58 02.08.2005 18:34

ORAYA OTURANLAR TEK KORNER ATIŞINI GÖREMİYECEK

ElbeyLi58 05.08.2005 07:26

Sivasspor sezonu şampiyon olarak tamamlaması ve süper lige çıkmasının ardından bakım ve onarıma alınan 4 Eylül Şehir Stadyumunda çalışmalar devam ediyor.
Belediye Başkanı Sami Aydın bakım ve onarım çalışmaları devam eden stadyumda çeşitli incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Başkan Aydın stadyumu gezerek, “Burada yapılan çalışmalar gelişen şehrimizin bir görüntüsüdür. Takımımız süper lige çıktı, sıra her alanda süper lige çıkmaktadır” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çınar ve Belediye Meclis Üyesi ve Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz’la birlikte stadyumu gezen ve çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç’tan bilgiler alan Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor’un süper lige çıkmasıyla birlikte şehirde farklı bir hava esmeye başladığını söyledi. Stadyumun yenileme çalışmalarının bunun bir göstergesi olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Aydın, artık herkesin kendisini süper lige hazırlaması gerektiğini belirtti.
Başkan Aydın şöyle devam etti: “Sivasspor süper lige çıktı, ilimizde süper lige çıkmalı. Halkımız, esnafımız, işçimiz, tüccarımız herkes kendisini süper lige hazırlamalı. İlimizin daha ileri noktalara taşınması ve her alanda süper lige çıkması için var gücümüzle çalışmalıyız, gayret etmeliyiz. Zira takımımızın süper lige çıkması hiçbir şey ifade etmez. Takımımızın her karşılaşmasında ilimize binlerce dışarıdan insan gelecek. Bizde bu fırsatı değerlendirerek tüm vatandaşlar birer turizm elçisi olmalıyız ve ilimizi en güzel şekilde tanıtmalıyız. Bunun içinde hepimize büyük görevler düşüyor. Bu görevi elbirliği ile yerine getirmeli ve Sivasspor’un süper lige çıkmasına şehrimizi de her alanda süper lige çıkararak ortak etmeliyiz” dedi.
Stadyum hakkında bilgi veren ve çalışmaların bitme noktasına geldiğini dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ise çalışmaların istenilen düzeyde devam ettiğini söyledi. Kılıç şöyle devam etti: “Stadyum iki haftaya maç oynanacak hale gelir ancak Futbol Federasyonu meteorolojiden aldığı rapor doğrultusunda hava sıcaklıklarını gerekçe göstererek Vestel Manisa maçını olimpiyat stadyumuna aldı. Mecburen Trabzonspor maçında stadyumumuzu açacağız. Stadyumumuzun UEFA standartlarına uygunluğunu sağlamak için önümüzdeki hafta kapasitenin 16 bin kişiye çıkarılması ve ışıklandırma çalışmaları için ihale yapılacak. 2006 yılında bu çalışmalarda tamamlandıktan sonra 4 Eylül Stadyumu kapasitesini 16 bin seyirciye çıkarmış, ışıklandırması, skor bordu, basın tribünü, soyunma ve teknik direktör odaları ile Avrupa standartlarına uygun bir stadyum haline gelecek” dedi.

serdal58 05.08.2005 11:20

inşllah bu stad daha güzel olur

1967_DERNEK_10UR 05.08.2005 11:30

[b]BU GÜN STADYUMA GİTTİM..ÇOK GÜZEL OLDU KOLTUKLARIN %75 İ TAMAM AYRICA MARATON TRİBÜNÜNDE YARISI BİTTİ...BU GÜNDE BOYU 1.5 METRE 400 METRE UZUNLUĞUNDA TRİBÜNLERİN ÖNÜNE TEL KAFESLER DE DİKİLMEYE BAŞLANDI..[/b]

serhankaburcuk 05.08.2005 15:57

[QUOTE=ultraSivas_58][b]BU GÜN STADYUMA GİTTİM..ÇOK GÜZEL OLDU KOLTUKLARIN %75 İ TAMAM AYRICA MARATON TRİBÜNÜNDE YARISI BİTTİ...BU GÜNDE BOYU 1.5 METRE 400 METRE UZUNLUĞUNDA TRİBÜNLERİN ÖNÜNE TEL KAFESLER DE DİKİLMEYE BAŞLANDI..[/b][/QUOTE]

[b]Kale arkaları koltuklarının hepsi monte edildi...Boyası yapıldı..Maraton Tribünü yapılmaya başlandı...Tel kafesler yerleştirildi...İnşaatın büyük kısmı bitti..Yakında Işıklandırma işlemleride yapılacak..[/b]

ygd 05.08.2005 16:05

Federasyon Işiklandirmasi Olmayan Stadlara Kesinlikle Maç Verilmeyeceğini Açiklamiş..trabzon Maçi Olimpiyatta Olabilirmiş,hasilat Için Yani...

serhankaburcuk 05.08.2005 16:07

[QUOTE=ygd]Federasyon Işiklandirmasi Olmayan Stadlara Kesinlikle Maç Verilmeyeceğini Açiklamiş..trabzon Maçi Olimpiyatta Olabilirmiş,hasilat Için Yani...[/QUOTE]

[b]Evet Doğru söylüyorsun...Ama büyük bir aksilik olmaz ise Trabzon maçı Sivasta olacakmış...Dün aldığım sıcak bir bilgi bu..[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:36.