![]() |
Bursa-Sivas maci saat 19:00'a alinmis. Konu hakkinda bilgisi olan var mi? Mac TRT ve TRT-Int'te yayinlanacak mi?
|
[size=2][b][i]Bu iyi olmadı bence...Hem takımı hemde seyirciyi etkiler diye düşünüyorum..[/i][/b][/size]
|
trt de saat 1: de canli olarak gösteriyor.canli vermezler saat 19:00 da haberler görünüyor federasyon yapti yine yapacagini :x
|
kötü oldu ...... maç 7 de biter gece kaçta gelicezde sabah işe gidicez.....
neyse sivasspor için gidicez... hep destek tam destek.. VATAN 58 MEKAN 34 58 GENÇLİK.... |
[quote=alico58_58]trt de saat 1: de canli olarak gösteriyor.canli vermezler saat 19:00 da haberler görünüyor federasyon yapti yine yapacagini :x[/quote]
[size=2][b][i]Aslında doğru söylüyorsun maçı eğerki canlı olarak vereceklerse Maçı saat 19:00'a alamazlar...Bu işte var bir bit yeniği ama hadi hayırlısı...Ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Sivassporumuz bununda üstesinden gelecek güce sahiptir... ........ŞİMDİ DESTEK ZAMANI.................[/i][/b][/size] |
ya gardaslar mac 1 de ya 19 da elazığ macı var...trtde bugun yine gördüm...trtınt dede canlı yayınlanacak
|
[size=2][color=red]yaa herkez bişey dioo anlamadım gittm bu işi o na göre kardeşim maça gitcez inş[/color].[/size]
|
BEN FUTBOL FEDERSAYONUNUN SİTESİNDEN BAKTIM MAÇ SAAT 19:00 DA ELAZIĞ MAÇI 13:30 A ALINMIŞ......
|
trt te nin teletexsinde iş yok...
|
onlarde ne yaptıklarını bilmiyorlarki gardaşım :lol: :lol: :lol:
|
Bu Federasyon ne yapıyor? Anlamak mümkün değil. Maçın 19.00'a alınması Sivasspor için bir dez avantaj... Gerçi bu işin üstesinden gelecek gücümüz var ama 13.00'da olması bizim için daha iyiydi.Peki maçı TRT naklen yayınlıyordu,yine yayınlayacak mı? Bilen varsa,bizide bilgilendirsin.
|
bu konu hakkinda 2.topik !
birlestirilse iyi olur konular... |
diğer topic federasyana tepki...?
|
Evet, TRT'nin sayfasinda mac TRT1'de canli olarak gorunuyor ama TRT-Int'te bir degisiklik yapmamislar, mac saati hala 12:55. Biz yurtdisindaki yigidolar maci izleyebilecek miyiz bilmiyorum...
|
[quote=dragon_58][size=2][color=red]yaa herkez bişey dioo anlamadım gittm bu işi o na göre kardeşim maça gitcez inş[/color].[/size][/quote]senmi..?maça gidicen..?muhahahah!!!
|
hangi saat olması çok mu önemlii??
|
[size=2][b][i]Valla bunlar bizim önümüze geçmek için yapılıyor ama engelleyemeyecekler Sivasspor gece veya gündüz hiç farketmez bu maçı alacaktır.Sivasspor gece maçlarının yabancısı değil aslında bu sezon iki maçını zaten gece oynamıştı..K.Erciyes maçı Kayseride2-1 almıştık,ve Adanada 1-0 aldıgımız maç....Yine alip geleceğiz maçı...[/i][/b][/size]
|
Anlayamadığım,bizim futbolcularda ve taraftarlarımızda ''gece körlüğü''hastalığımı var ki gece maçından bu kadar çekiniliyor.İleride S.Ligde çok gece maçları bizi bekliyor.Şimdiden alışmak lazım diye düşünüyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
[b]isterlerse sabah namazından sonra isterlerse kuşluk vakti oynayalım hiç önemi yoq yenip geleceğiz.[/b]
|
[b]isterlerse sabah namazından sonra isterlerse kuşluk vakti oynayalım hiç önemi yoq yenip geleceğiz.[/b]
[size=2][b]O KADDAAAAR.....[/b][/size] VEYSELİM, İNŞALLAH BEN DE GELECEEM BURSA'DA GÖRÜŞMEK ÜZERE... |
yurtdisindakiler icin:
[b]TRT-Int vemiyor [/b]bursa macini ! sadece TRT1 naklen veriyor trt yayin akisinda öyle yaziyor hatta pazar saat 12.00de sivassspor-canakkale macini gösteriyor ne alakaysa ???? :roll: |
[quote=ForzaSivas][b]isterlerse sabah namazından sonra isterlerse kuşluk vakti oynayalım hiç önemi yoq yenip geleceğiz.[/b][/quote]
[size=2][b][i]Veysele katılmamak elde değil...Hangi vakit yaparlarsa yapsınlar yenip geleceğiz..Artık bu ayak oyunlarına bir son verme vakti geldi...[/i][/b][/size] |
[color=reVALLA ÇOK KÖTÜ OLDU
BUNLARIN AMACI İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR MAÇA GELMESİN NE OLURSA OLSUN BİZ YİNEDE MAÇA GİDECEĞİZ HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇA HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVASSPORd][/color] |
Arkadaşlar içiniz rahat olsun...
ALLAH'ın izni ile bu maçı kazasız belasız atlatıp memleketimize oyuncularımız ve taraftarımız saglıklı ve problemsiz bir şekilde ulaşacaktır inş. Artık federasyon şiddete karşı önlemleri artırdı. herkese selamlar..RABB'ım yardımcınız ve yardımcımız olsun... |
[quote=3YILDIZ]yurtdisindakiler icin:
[b]TRT-Int vemiyor [/b]bursa macini ! sadece TRT1 naklen veriyor trt yayin akisinda öyle yaziyor hatta pazar saat 12.00de sivassspor-canakkale macini gösteriyor ne alakaysa ???? :roll:[/quote] :D sagolasin gardas uyardigin icin ama avrupadakiler trt nin bütün kanallarini izliyor artik bilgilerinize sunarim :D onun icin bu güzelim maci kacirmayiz abisi ayrica avrupada dev bir ekranda seyredecegim maca gidecek taraftarlarimiza diyorumki buradan onlara yigidoluk nasil olurmus vede yildiramayacaklarini gösterin onlara bu bizlere verilmis en iyi firsattir bütün türkiye ve avrupa ülkeleride seyretme firsati bulacak allahin izniylede yikacagiz onlari |
ulen isterseniz sabah ezanında oynansın bu maç biz maçı si...si...alırız.niye yayından kaldırıldı.biz cezalı oynadığımız erciyes maçı için naklen yayın talebinde bulunuldu kabul edimedi .naklen yayınlarda problem olur diye eee şimdi soruyorum federasyona şimdi niye naklen yayın yok veya trt sana soruyorum .bursa emniyeti sanada soruyorum.senin işin güvenliği sağlamak 2 tane göstericiye sahip çıkamaıyorsan ne iş yaparsın gece sanki çok mu farklı isteyen adam gece ortalığı birbirine katar.nalet olsun böyle uygulamaya....
|
her saat maç makbuldur.... :lol: :lol:
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
Arkadaslar,
mac ister gündüz, isterse gece oynansin. Bu mac hangi saatte oynanirsa oynansin, bizim takimiz bu maci alabilecek gücte. Insaallah oyuncular gercek gücleriyle maca cikarlarsa, bunada kesinlikle inaniyorum, bu mac bizim icin sorun olmaz. Haydi yigidolar gösterin gercek Sivassporu. :wink: |
Bizim maçı 19 a aldılar yanına süslemelik kocaeli maçını da 19 a aldılar peki diğer takımlar elazığ ve erciyesin maçlarını da alsana 19 a hep kirli düzen hep kirli düzen adalet yok ki düzenimiz temiz olsun.
Bir de çıkmışlar basın toplantısı yapıp misyonumuz, vizyonumuz gibi kelime oyunlarına başvuruyorsun.Senin misyonun ne kirli düzenin devamlılığını esas almışsın, vizyon ise o işte size çok ama çok uzakta ki bir şey -DOWN |
[color=green]slm arkadaşlar ben foruma yeni katıldım... maça giderken abdullatif şenerin portresinide götürelim belki işe yarar... ne dersiniz....[/color]
|
SANA IHHHHHHHHHHH DİORUM BAŞKA Bİ ŞE DİEMİORUM HER BAŞLIĞA YAZSAYDIN :lol: :lol:
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/i] |
vay be sivas federasyondan şikayetci valla başımıza taş yağacak. bu kadarda olmaz bu sene hakemler+devlet olmasa şuan bu kadar puan farkıyla lider olamazdınız. bir sivaslı gözüyle bakmayın cıkın dışardaki takımların taraftarlarına sorun bakalım kim şikeci kim desteklerle bu durumlara geldi. hep sivaslı gözüyle olmaz. bursalısına-kocaelilisine-antalyalısına-ksk lisine- manisalısına vs. bir sorun biz başarıyı her zaman alkışlarız ama önce insan kendi kapısının önünü temizleyecek ondan sonra başka camialara laf atacak suclayacak.
|
Efsane Teksas seni bursanın sitesinde görmüştüm.maçın skoru şöyle:bursaspor 1-4 sivasspor.biz yiğidoyuz.
|
yanlışlık oldu
|
EFSANE TEKSAS GARDAŞ SİTEMİZE HOŞ GELMİŞSİN... SANA SİTEDE TAŞKINLIK YAPTIN DEMİYORUM AMA LÜTFEN KARDEŞ OLARAK TARTIŞALIM UNUTMAYALIM ÖNCE İNSANIZ....
BİRBİRİMİZİN KALBİNİ KIRMAYALIM.... PAZAR AKŞAMI KİM HAK EDERESE O TAKIM KAZANSIN... BİZİM SİTEMİZDE SANA VEYA DİĞER TAKIMLARI TUTAN ARKADAŞLARIMIZA KARŞI BİR SAYGISIZLIK OLMAZ (TAHRİK EDİLMEDİĞİMİZ SÜRECE). BU FORUMLARDA KARDEŞCE TARTIŞALIM... FUTBOL ATEŞİNE GELİP BİRBİRİMİZİN KALBİNİ KIRMAYALIM.. SONUÇTA HEPİMİZ KARDEŞİZ. SİVASSPORLU KARDEŞLERİM BİZLERDE LÜTFEN KARŞIMIZDAKİ İNSAN HANGİ TAKIMI TUTARSA TUTSUN DÜŞÜNCELERİNE SAYGI GÖSTERELİM.. [size=2][color=red][i][b]58 GENÇLİK TARAFTAR DERNEĞİ VATAN 58 MEKAN 34[/b][/i][/color][/size] |
bursalı gardaş 1 kere yazsan anlardık bursalı deiliz yani anlayabiliyoruz.... :lol: :lol:
[b]__________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY....[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[quote=steven]hayatınızda ilk kez gece maçı oynnıyacanız galiba biz gece maçı diye dua ediyoz siz istemiyonuz hayret edilecek şey herkesin fd den şikayeti olur sizden olmaz unutmayın bedava penaltıalrla verilen ve alınan 25 puanı[/quote]BIZ SIZI GUNDUZ DE YENERIZ GECE DE YENERIZ.CUNKU BIZ SIVASSPORUZ MACIDA 3-2 ALIRIZ. :lol: :lol: SIZE SENEYE 2.LIG DE BASARILAR. :lol: :lol:
|
işte yine aynı senaryo sivas son maçlarını kaybedip yine 2.lig de size başarılar siz anca gündüz maç oynarsınız + penaltı olmazsada yenemezsiniz....
|
[quote=txs]işte yine aynı senaryo sivas son maçlarını kaybedip yine 2.lig de size başarılar siz anca gündüz maç oynarsınız + penaltı olmazsada yenemezsiniz....[/quote]
[size=2][b][i]Siz kendinizi kurtarında biz kendi başımızın çaresine bakmasını biliriz..[/i][/b][/size] |
[quote=txs]işte yine aynı senaryo sivas son maçlarını kaybedip yine 2.lig de size başarılar siz anca gündüz maç oynarsınız + penaltı olmazsada yenemezsiniz....[/quote]
[color=darkred][i][b]işinize bakınnnn[/b][/i][/color] [b]_____________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:54. |