SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Anket :SIVASTA IBRE Oğuz Çetin’den yana (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4641)

CAGLAYAN 09.06.2005 11:04

[img]http://www.diyarbakir1968.com/images/haber/2003/oguz-cetin004_2805.jpg[/img]

[i][size=6]SIVASTA IBRE Oğuz Çetin’den yana

Güvenilir bir Kaynaktan Aldigim Habere Göre
Muhtemelen Oğuz Çetin SIVASSPOR Teknik Direktörü olacak!!![/size][/i]

agumus_58 09.06.2005 11:20

umarım yanlış bir haberdir.çünkü oğuz çetin'in hiç de başarılı bir teknik adam olduğu söylenemez. yav şu düştüğümüz duruma bak. bu zamanda oyuncu transferlerine yoğunlaşmamız gerekirken teknik direktör transferiyle uğraşıyoz.

cengaver 09.06.2005 11:25

Insallah Olur

nicolasdasouza58 09.06.2005 11:46

oguz cetin i hic istemiyorum diyarbakiri dusme potasinda degilken aldi az kaldi dusurcekti.
bize Aykut yakisirdi o gitti konyaya
ridvan olurdu oda gitti kocaeliye
yani en iyisi saban yildirimi alalim oynattigi futbol cok iyi cok hizli oynuyorlar ama sansizdilar ondan dustuler

blacksky 09.06.2005 11:54

Son derece yanlış bir tercih olur. Rıdvan olsa neyse..Oğuz çetin diyarbakırı düşmenin 1 numaralı adayı yapmadı mı? geçmişinde hiç bir başarılı deneyim yok. İnşallah böyle bir hata yapmazlar. Oğuz çetin geleceğine Mehmet özdilek,Ertuğrul Sağlam,Nurullah Sağlam falan gelsin daha iyi..biz erdoğan arıcaları, hüseyin kalparı beğenmezken başımıza oğuzu çıkarmazlar umarım...

serkankustarci 09.06.2005 11:56

cengaver demişki:
İnşallah olur...

İnşallah olurda bizde FB gibi rezil oluruz.
İnşallah olurda bizde Gençlerbirliği gibi ilk 5 e oynarken küme düşme potasına gireriz.
İnşallah olurda bizde D.Bakır gibi orta sıralardayken küme düşmekten son anda kurtuluruz.
Hala insanlar anlamadımı Oğuz Çetin bu işi beeceereemiiyor.
Şu anda canım öyle sıkıldıki anlatamam.İ.Kartalın istifasınamı yanıyım.Oğuz Çetin gibi Türkiyenin en başarısız hocası ,gittiği her takımın içine eden bir hoca düşünülüyormuş onamı.
Yazık yazık tırnaklarımızla kazıya kazıya geldiğimiz yerden kendi ellerimizle pisi pisine düşeceğiz.
Sivas sevgim hiç bitmeyecek ama ,Oğuz ÇETİN takımın başına getirilirse benim için futbol aşkı bitmiştir.

agumus_58 09.06.2005 11:58

[quote=serkankustarci]cengaver demişki:
İnşallah olur...

İnşallah olurda bizde Gençlerbirliği gibi ilk 5 e oynarken küme düşme potasına gireriz.
İnşallah olurda bizde D.Bakır gibi orta sıralardayken küme düşmekten son anda kurtuluruz.
Şu anda canım öyle sıkıldıki anlatamam.İ.Kartalın istifasınamı yanıyım.Oğuz Çetin gibi Türkiyenin en başarısız hocası ,gittiği her takımın içine eden bir hoca düşünülüyormuş onamı.
Yazık yazık tırnaklarımızla kazıya kazıya geldiğimiz yerden kendi ellerimizle pisi pisine düşeceğiz.
Sivas sevgim hiç bitmeyecek ama ,Oğuz ÇETİN takımın başına getirilirse benim için futbol aşkı bitmiştir.[/quote]

+ İMZA

puar 09.06.2005 12:12

çağlayan abi anket yap bu konuda...bende oğuzunu teknik direktor olarak istemiyorum futbolculuğu kişiline lafım yok çokta severim ama kariyeri yok

CEVIK 09.06.2005 12:13

[quote=CAGLAYAN][img]http://www.diyarbakir1968.com/images/haber/2003/oguz-cetin004_2805.jpg[/img]

Muhtemelen Oğuz Çetin SIVASSPOR Teknik Direktörü olacak!!![/size][/i][/quote]

BENCE SİVASIN VE SİVASLILARIN YÜKÜNÜ KALDIRAMAZ BU ARKADAŞ

rguler 09.06.2005 12:15

[b]hay allah yahu başka adam yokmuda oğuz çetin isteniyor bugüne kadar ne başarısı var kimi şampiyon yapmış kimi alıp süperlige çıkarmış.oğuz çetin gelirse çok üzülürüm inşallah gelmez.gelirse başarılı olması çok zor bu iş kapasite işi.[/b]

nicolasdasouza58 09.06.2005 12:21

abi daha yeni okudum rasit cetiner istifa etmis. biz rasit cetineri alsak iyi olur umit milli takimdan da oyuncularda bize gelir ozaman.

DursunOZER 09.06.2005 12:25

[quote=serkankustarci]cengaver demişki:
İnşallah olur...

Sivas sevgim hiç bitmeyecek ama ,Oğuz ÇETİN takımın başına getirilirse benim için futbol aşkı bitmiştir.[/quote]

aynen katılıyorum bize HİKMET KARAMAN YAKIŞIR....

sivaslim58 09.06.2005 12:30

en iyisi şaban yıldırım iyi bir hoca.İsmal Kartalında yaptığı çok ayıp bu saatte takım bırakılırmı.Acaba iyi bir teklifmi aldı?Oğuz Çetin tam bir fiyasko olur.

serkankustarci 09.06.2005 12:45

Herkesin görüşüne saygım var ama ankette Oğuz Çetin başarılı olur diyen 2 kişi hangi kriterlere göre bu düşüncedeler.Doğrusu merak ettim.

sVs 09.06.2005 12:47

ya bırakın ne oğuzu elini attığı takım kuruyor bırakın nurullah sağlam diyecem ama oda karşıyaka ya gitti şaban yıldırım çok güzel olur veya saffet susiç hikmet karaman olur oğuz olmasında kim olursa olsun

ygd 09.06.2005 13:04

[quote=cevik][quote=CAGLAYAN][img]http://www.diyarbakir1968.com/images/haber/2003/oguz-cetin004_2805.jpg[/img]

BENCE SİVASIN VE SİVASLILARIN YÜKÜNÜ KALDIRAMAZ BU ARKADAŞ[/quote]

[color=red]+imza[/color]

Sihan58 09.06.2005 13:08

Yazik olur!!! Bize yirtici hircin(Positif) bir Hoca lazim. Futbolcularini yirtici yapabilecek Hoca HIKMET KARAMAN. Haca dedigin BABA olmali. :roll:

ferdi58 09.06.2005 13:29

[quote=CAGLAYAN][img]http://www.diyarbakir1968.com/images/haber/2003/oguz-cetin004_2805.jpg[/img]

Muhtemelen Oğuz Çetin SIVASSPOR Teknik Direktörü olacak!!![/size][/i][/quote]ya ne oğuz çetini başkanım duy bizi allah aşkına ne yapmış oğuz çetin şu ana kadar.fenerdeki grupçuluk olaylarını sivasımıza taşır.ne kadar sakaryalı varsa toplar yine.raşit hoca yada hikmet hoca başkan bunları al bize canımızı verelim size

ferdi58 09.06.2005 13:33

[quote=Cengaver]Insallah Olur[/quote]ya gardaş inşallah olur demişinde bu oğuz çetin her yenilgi sonrası klasik lafı önümüzdeki haftalara bakmak zorundayız diyen polyanacılık oynayan fener ve diyarbakırı rezil eden bir hoca. oğuz hoca gelirse allah korusun ışık hızıyla düşeriz kimsede engelliyemez

serhankaburcuk 09.06.2005 13:39

[size=7][b][i]İnşallah olmaz olursa bence bu takımın yükünü kaldıramaz...İnşallah daha klas bir hoca gelir takımın başına...[/i][/b][/size]

yeni_erol_34 09.06.2005 13:41

bence oğuz çetin olmamalı ismail kartal'la devam edebilseydik daha iyi olacaktı sabah istifa ettiğini duyunca çok üzüldüm hayırlı bakalım ne olacak

sivas_prensi 09.06.2005 13:45

BENCE DE OĞUZ ÇETİN GETİRİLMEMELİ. BERBAT OLUR KESİN DÜŞERİZ KİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMÜŞ BU KARDEŞİMİZ ALLAH AŞKINA YA
HİKMET KARAMAN BENCE İDEAL![color=blue][/color][size=6][/size]

serhankaburcuk 09.06.2005 14:09

[size=7][b][i]İnşallah olmaz olursa bence bu takımın yükünü kaldıramaz...İnşallah daha klas bir hoca gelir takımın başına...[/i][/b][/size]

CAGLAYAN 09.06.2005 14:49

[quote=cevik][quote=CAGLAYAN][img]http://www.diyarbakir1968.com/images/haber/2003/oguz-cetin004_2805.jpg[/img]

BENCE SİVASIN VE SİVASLILARIN YÜKÜNÜ KALDIRAMAZ BU ARKADAŞ[/quote]

+IMZA

malik58 09.06.2005 15:03

[quote=nicolasdasouza58] diyarbakiri dusme potasinda degilken aldi az kaldi dusurcekti.
[/quote]
abi sana bu konuda katılmyorum, problem oğuz hocada değil bence diyarbakırın kendi yapısındaydı. Diyarbakırspor her ne kadar ateşli bir seyirci kitlesine sahip gibi görünse de yerel halk bazen müthiş destek çekebiliyor takımdan. Tam olarak bilmiyorum nedenini ama bazen taraftarları klüpten tamamen el etek çekiyorlar-belki yönlendirmelerle(?)...

Bunun yanında senin gibi Aykut hocanın Oğuz Çetin'den daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat imkanlar(hocanın ve takımın) el vermiyorsa , Oğuz hoca ile yola devam etmek pek de fena fikir değil. Bana göre Oğuz hoca kesinlikle yetersiz değil, sadec müthiş prensipli ve bu prensipleri gerçekleştirilmediğinde takıma konsantre olamıyor ardından da uyumsuzluk başgösteriyor.

Yek vücut olmayı başarabilecek bir takımda(inşallah Sivasspor) Oğuz hoca da başarılı olacaktır....[size=6][color=darkred]İNŞALLAH[/color][/size]

DursunOZER 09.06.2005 15:10

ALLAH SİVASSPORUMUZU OĞUZ ÇETİNDEN KORUSUN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

metinumar 09.06.2005 15:15

İSMAİL HOCAYA YAPTIKLARI İÇİN YÖNETİM ZATEN TEŞEKKÜR ETMİŞTİR
BİZDE TARAFTAR OLARAK KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

ARKADAŞLAR NİYE ARIYORUZ Kİ T.D SAYIN SAKIP ÖZBERK BİLDİĞİM KADARIYLA BOŞTA VEYA İLYAS TÜFEKÇİ OLABİLİR

LORDKRAL 09.06.2005 15:24

yigido dostlarım siz oguz cetine sakın guvenmeyin o adamdan hıc bı durum cıkmaz bu sezon diyarbakırı dusuruyordu.ALLAH KORUSUN SİVASSPORU DA ................... :)

cocitos58 09.06.2005 15:56

[quote=nicolasdasouza58]abi daha yeni okudum rasit cetiner istifa etmis. biz rasit cetineri alsak iyi olur umit milli takimdan da oyuncularda bize gelir ozaman.[/quote]

Bence de rasit cetiner iyi olur, ama gelir mi bilinmez? Galatasaray'a da bi gunler gundeme gelmisti gelirse super olur bence

ofozturk 09.06.2005 16:02

[quote=serkankustarci]Herkesin görüşüne saygım var ama ankette Oğuz Çetin başarılı olur diyen 2 kişi hangi kriterlere göre bu düşüncedeler.Doğrusu merak ettim.[/quote]

merak mı ettin anlatayım.
bi defa oynattıgı oyun ve sistem benim begenimi kazandı.futbolda teknik adama oyuncu uyarsa sonuca rahat varılır..diyarbakırda futbolcu futbol oynamıyordu.herkes kiralık.
genclerde adamı teknik direktör olarak görmediler...
sivasa gelirse cooooook basarılı olacaktır. siz merak etmeyin. inş gelir.
bu arada oguz cetin fb ile olan bagları koparmayacaktır. ismail hocanın bıraktıgı.

ERDOGAN-58 09.06.2005 16:04

OGUZ CETİNİN FUTBOLCULUGUNA KİMSNİN LAFI YOK AMA TEKNİK ADAMLIGI SIFIR SİVASSPORA ŞANINA LAYIK KARİYERLİ BİR HOCA LAZIM BİZİM ŞU VEYA BU DEMEMİZ BOŞ BUNU YÖNETİMİN BULMASI LAZIM İNŞALLAH İYİ BİRİNİ ALIRLAR???????????????????

YavuzTheYigido 09.06.2005 16:24

Hagi olabilirmi acaba?GuvencKurtar bizi kurtarirmi? yada Yavuz Incedal bosta mesela, Sakip Ozberk?Mehmet Ozdilek.Heyecanli bir Yilmaz Vural.? Ismail Hocaninda yaptigi ayip bu saatten sonra.Hem Hakan Bayraktar,Musa Kus ve Murat Karakocu aldir sonra istifa et.Hadi yeni gelecek hoca bu futbolculari istemezse, az olan paralarimiz bosa gitmis olur.Rasit Cetiner in gelecegini sanmam.Ama Saffet Susic,irtibat kurulabilirse bir Gigi Multescu neden olmasin.

YavuzTheYigido 09.06.2005 16:26

Yilmaz Vural dedim ama kontratina ozel bir madde koydurmasi sartiyla:
FUTBOLCULARIMI DOVMEYECEGIME SOZ VERIYORUM!!! :lol:

kakikli 09.06.2005 17:10

oğuz çetin gelirse stadda kimseyi bulamazlar...
biz asistan koçlar istemiyoruz...
benim fikrimce bu saatten sonra sivasspor tekrar aşağı inmeye mahkum olmuştur...
nede güzel olacaktı ama kader elden birşey gelmiyor...
İSMAİL HOCYA SONSUZ SAYGI BAŞARI DİLEKLERİMLE ONA ÇOKŞEY BORÇLKUYUZ...
[size=7]TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***......[/size]

fubumu 09.06.2005 17:15

Aman Allah kurusun ciktigimiz gibi ineriz geri ikinci Lige oguz Cetin gelirse :roll:

BROTHERS58 09.06.2005 17:17

YORUMLAI OKUMADIM AMA ANKETTE BENİM GİBİ DÜSÜNELERİN COGUNLUGUNU GÖRÜNCE,MAALESEF YANILMAMISIM.OĞU YANLIŞ SEÇİM OLUR.BİR SABAN YILDIRIM COK DAHA İYİ OLUR TAM BİE GÖRE ARTI SÜPER LİGDEDE TECRÜBESİNİ BU YIL YASADI.AMA SAKIN BU GİTTİĞİ YERİ HEM BASARI HEMDE MADDİ YÖNDEN BATIRAN T.DİREKTÖRLERLE ANLAŞMASINLARDA.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23.