![]() |
TFF NIN KARARI
İSTANBULDA VE SIVASTA ESZAMANLI YAPILAN TFF YE SIYAH CELENK PROTESTOMUZ SONUCUNDA TFF NIN ALDIGI KARAR NETICESINDE SİVASSPOR GAZIANTEPSPOR MACI ISTANBUL OLIMPIYAT STADINDA OYNANMA KARARI ALINMISTIR
|
kararı duydum ve çok sevimdim PROTESTOMUZ İŞE YARADI GEL SİVASSPOR İSTANBULA İSTANBULLU YİĞİDOLAR SENİ BEKLİYOR.TÜM BU EYLEME DESREK VERENLERE HAKEDENLERE TEBRİKLER BİZLERE
|
biz neyi protesto ettik ne oldu hayırlısı
|
yaw bi eylemde biz yapah bide ankarada oynasınlar
|
BENCE ÇOK İYİ OLDU TFF YE CEVABIMIZ ÇOK AĞIR OLACAK
|
Iyi oldu...
Tüm emegi gecen (21 kisiye) arkadaslarima tebrikediyorum. HELAL OLSUN size Yanliz birktiler sizi ama siz yenliz basiniza basardiniz. |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]İSTANBUL OLİMPİYAT STAYUMU KARARI ÇIKTI...BENCE ÇOK UZAK GEREKSİZ BİR KARAR...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=SivaslıMurat]Iyi oldu...
Tüm emegi gecen (21 kisiye) arkadaslarima tebrikediyorum. HELAL OLSUN size Yanliz birktiler sizi ama siz yenliz basiniza basardiniz.[/QUOTE] katılıyorum sana..tff yi protestıya gitmeyen istanbuldaki sivaslılar..lütfen antep maçında yanlız bırakmayın... |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]İSTANBUL OLİMPİYAT STAYUMU KARARI ÇIKTI...BENCE ÇOK UZAK GEREKSİZ BİR KARAR...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
Gardas uzak dedigin yerde milyonlarca Sivasli yasiyor. onlar Sivasimizi detekler. |
bu maçı istanbullu yiğidolar doldurur.
|
hayırlısı olsun en azından bız burda sıvassporumuza destek oluruz yanlız bırakmayız
|
[QUOTE=ademgoze]bu maçı istanbullu yiğidolar doldurur.[/QUOTE]
İNŞALLAH ADEM GARDAŞ..AMA BAZEN HAYALKIRIKLIKLARI YAŞIYORUZ.. |
İSTE ISTANBULDAKICELENKBIRAKMA EYLEMIMIZ
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]haberi akşam üstü dernekte öğrendik..dernekte bu gün kü basın açıklaması hakkında durum değerlendirmesi yapıyorduk telefon geldi istanbuldan bir arakdaş aradaı karacaören3458 (günay) aradı ve maçın istanbul/olimpiyat stayumuna alındığını söledi..resmen buz kestik..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla ne yalan söyleyeyim Olimpiyat stadına alınmasına çok üzüldüm...İstanbulda başka bir stada alınsaydı çok daha iyi olacaktı ama olmadı...Ama bu karardan sonra İstanbuldaki Yiğidoların TFF inat olması açısından olimpiyat stadını doldurması ve camiamızın büyüklüğünü göstermesi gerektiğini düşünüyorum...Sivasspor için hayırlısı olsun....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]bENCE İSTANBUL BAYAĞI UZAK ..ÖZELLİKLE SİVASTA BULUNAN TARAFTARLAR İÇİN...AMA İSTANBULDA STADYUMU DOLDURURSAK BİŞEYLER OLABİLİR...AM BEN HİÇ ZANNETMİYOM...[/FONT][/B]
|
BU MACDA OLACAGIZ AMA STADI DOLDURUR MUYUZ ONU BİLEMEM
|
[QUOTE=alimuharrem58]BU MACDA OLACAGIZ AMA STADI DOLDURUR MUYUZ ONU BİLEMEM[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]BENCE GEREKEN İLGİ YİNE GÖSTERİLMEZ...[/FONT][/B] |
ABI SITEDE AKTIF OLANLAR GELIR GERISINI BILMIYORUM
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]BENCE GEREKEN İLGİ YİNE GÖSTERİLMEZ...[/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Maça 10000 kişi gelirse öp başına koy....Daha fazla taraftar olacağını zannetmiyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Maça 10000 kişi gelirse öp başına koy....Daha fazla taraftar olacağını zannetmiyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Blue"]karamsar konusmamak lazım dıyecegım ama gorunen koy klavuz ıstemez zaten gelen seyırcıyıde zorla rıca mınnet bagırmaya destek vermeye zorluyoruz [/COLOR][/I][/B] |
BEN İSTANBUL DAKİ SİVASLI OLARAK MAÇIN İSTANBULDA
OYNANMASINI ÇOK İSTİYORDUM VE MAÇ DA İSTANBULDA OYNANACAK BU MAÇ KAÇMAZ VALLAHİ.. PROTESTO YA GELMEYENLER KENDİLERİNİ BU MAÇA GİDEREK AFFETTİRİRLER:D GAZİANTEP İN SEYİRCİSİ FAZLA YOK EN FAZLA 200 KİŞİ GELİRLER MAÇ PAZAR GÜNÜ YANİ TATİL İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR TAKIMIMIZI ÖZLEDİLER O YÜZDEN 20 BİNDEN AŞAĞI SEYİRCİ TOPLAMAYIZ OLİMPİYAT STADI BİZE UĞURLU GELİYOR HADİ BAKALIM.... |
İNSALLAH KARDES 20000 KİŞİ OLUR
|
[QUOTE=58 memo]BEN İSTANBUL DAKİ SİVASLI OLARAK MAÇIN İSTANBULDA
OYNANMASINI ÇOK İSTİYORDUM VE MAÇ DA İSTANBULDA OYNANACAK BU MAÇ KAÇMAZ VALLAHİ.. PROTESTO YA GELMEYENLER KENDİLERİNİ BU MAÇA GİDEREK AFFETTİRİRLER:D GAZİANTEP İN SEYİRCİSİ FAZLA YOK EN FAZLA 200 KİŞİ GELİRLER MAÇ PAZAR GÜNÜ YANİ TATİL İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR TAKIMIMIZI ÖZLEDİLER O YÜZDEN 20 BİNDEN AŞAĞI SEYİRCİ TOPLAMAYIZ OLİMPİYAT STADI BİZE UĞURLU GELİYOR HADİ BAKALIM....[/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet 3 puan açısından Olimpiyat stadı bize uğurlu geliyor...Evet bu stadda yenilmedik ama seyircimiz hiç doğru dürüst gelmedide...İnşallah bu sefer TFF ye inat olsun diye taraftarımız bu maça ilgi gösterecektir...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=sinan58_34][B][I][COLOR="Blue"]karamsar konusmamak lazım dıyecegım ama gorunen koy klavuz ıstemez zaten gelen seyırcıyıde zorla rıca mınnet bagırmaya destek vermeye zorluyoruz [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yani Sinan durumları sen biliyorsun...Ne kadar zor şartlarda insanları tribünlerde destek için zorluyoruz...Yinede inşallah hayırlısı olur...Olimpiyat stadının bize tesellisi sadece o stadda yenilmemiz...İnşallah yine Olimpiyatta galip geleceğiz...[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]ASLINDA TFF BİZİ CEZALANDIRDIĞIN SANIYOR AMA O SEYİRCİYİ GÖRÜNCE PİŞMAN OLACAKLAR ..HAYDİ YİĞİDOLAR ŞU TFF YE GÖSTERELİM GÜCÜMÜZÜ...OLİMPİYAT BİZE YABANCI DEĞİL..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
HAYDİ BAKALIM İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR DOLDURUN ŞU SAHAYIDA ONLAR
UTANSINLAR SİVAS SPORDAN NERİYE ALINIRSA ALINSIN SİVAS SPOR YANNIZ OLMADIĞINI GÖRECEKLER |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]ASLINDA TFF BİZİ CEZALANDIRDIĞIN SANIYOR AMA O SEYİRCİYİ GÖRÜNCE PİŞMAN OLACAKLAR ..HAYDİ YİĞİDOLAR ŞU TFF YE GÖSTERELİM GÜCÜMÜZÜ...OLİMPİYAT BİZE YABANCI DEĞİL..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Olimpiyat bize yabancı değil ama tanıdıkta değil...Karagümrük maçı hariç şöyle Olimpiyat stadını bi dolduramadık...İnşallah bu sefer olur ve stadı doldururuz...TFF de verdiği karara pişman olur...[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Olimpiyat bize yabancı değil ama tanıdıkta değil...Karagümrük maçı hariç şöyle Olimpiyat stadını bi dolduramadık...İnşallah bu sefer olur ve stadı doldururuz...TFF de verdiği karara pişman olur...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]USTA ŞUNU ANLAMALIYIZ ARTIK O SATYUM DOLMAZ UZAK ULAŞIM SORUNU ÇOK AMA 20-30 BİN KADAR TARAFTARIMIZ OLSA HİÇ FENA OLMAZ..ARTIK BU ANTEP MAÇI ŞEREF MAÇIMIZ O STAD DA SİVAS TARAFTARI OLMALI VE OLACAK TA..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Maça 10000 kişi gelirse öp başına koy....Daha fazla taraftar olacağını zannetmiyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Manisa ve Malatya maçlarında bile 10 bini bulamadık...Bence çok zor..[/FONT][/B] |
ARKADAŞLAR SEYİRCİ SAYISI BAKIMINDAN ÇOK KARAMSARSINIZ BENCE
ÇÜNKÜ STAT BÜYÜK OLDUĞU İÇİN SEYİRCİ SAYISI AZ GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA UNUTMAYIN Kİ GALATASARAY BİLE BU STAT TA BOŞ TRİBÜNLERE OYNADI GALATASARAY OLİMPİYAT STADINDA EN FAZLA 20 BİN SEYİRCİ TOPLAYABİLDİ... |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yani Sinan durumları sen biliyorsun...Ne kadar zor şartlarda insanları tribünlerde destek için zorluyoruz...Yinede inşallah hayırlısı olur...Olimpiyat stadının bize tesellisi sadece o stadda yenilmemiz...İnşallah yine Olimpiyatta galip geleceğiz...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B][I]EVET SERHANABI HAKLISIN AMA INSALLAH BISEYLER DEGISMISTIR IKINCI YARIYA SIVASSPOR TARAFTARI BOMBA GIBI GIRIR TAKIMINA TAM DESTEK VEIRI INSALLAH [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="Blue"][B][I]maç inönüde yada ali sami yende olsa ordaki hemşehrilerimiz stadı doldurur eminim.
ama olmpiyat ulaşım açısından çok zahmetli imiş. ordaki arkadaşlardan edindiğim intibaa bu. neyapsın adamlar saatlerce yollarda,parası pulu varmı yokmu. zaten hepde gençler gidiyor maçlara. paralı zengin takımı kılını kıpırdatmaz. ama bu maç da iyi taraftar toplarız gibime geliyor. ordaki yiğidolarımız inatlarına destekleyecekler takımlarını. belki bir başkaldırı olacak federasyona.[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=drummer][COLOR="Blue"][B][I]maç inönüde yada ali sami yende olsa ordaki hemşehrilerimiz stadı doldurur eminim.
ama olmpiyat ulaşım açısından çok zahmetli imiş. ordaki arkadaşlardan edindiğim intibaa bu. neyapsın adamlar saatlerce yollarda,parası pulu varmı yokmu. zaten hepde gençler gidiyor maçlara. paralı zengin takımı kılını kıpırdatmaz. ama bu maç da iyi taraftar toplarız gibime geliyor. ordaki yiğidolarımız inatlarına destekleyecekler takımlarını. belki bir başkaldırı olacak federasyona.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I][COLOR="blue"]BELKI OYLE GOZUKUYO AMA EGER KISININ ICINDE SIVASSPDOR SEVDASI VARSA NERESI OLSA OLSUN GIDER ZORLUKLARA GOGUS GERER BENCE BU BI ETKEN DEGIL 1967 GENC TARAFTAR DERNEGI BUNUN EN GUZEL ORNEGIDIR YAGMUR CAMUR DEMEDEN SIVASSPORUMUZUN HERMACINDA DESTEK OLUYORLAR EGER ONLARI GOZONUNE ALIRSAK BIZIM O STADI DOLDURMAMIZ LAZIM YANI UZAKLIK BENCE O KADAR BUYUK BI ETKEN DEGIL [/COLOR][/I][/B] |
İSTANBULDAKI YIGIDOLARIN SIVASSPORUMUZU YANLIZ BIRAKMAYACAGINA INANIYORUZ INSALLAH DIGER MACLAR GIBI OLMAZ OLIMPIYAT STADI TIKLIM TIKLIM OLUR
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]İSTANBUL OLİMPİYAT STAYUMU KARARI ÇIKTI...BENCE ÇOK UZAK GEREKSİZ BİR KARAR...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
NEDEN GEREKSİZ DİYORSUN ONUR KARDEŞİM BİZDE BURDA OLSUN İSTİYORUZ AMA KEŞKE ALİSAMİYEN OLSAYDI OLİMPİYAT ÇOK UZAK VE ŞARTLARI ZOR. AMA OLSUN BİZ İST YİĞİDOLAR OLARAK GİDİP SİVASSPORU SONUNA KADAR DESTEKLİYECEZ VE MAÇTAN 3 PUANI ALACAZZZ... BAŞKA YOLU YOK |
[COLOR="Red"][B][I]HİÇBİR ZAFERE ÇİÇEKLİ YOLLARDAN GİDİLMEZ[/I][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=sinan58_34]İSTANBULDAKI YIGIDOLARIN SIVASSPORUMUZU YANLIZ BIRAKMAYACAGINA INANIYORUZ INSALLAH DIGER MACLAR GIBI OLMAZ OLIMPIYAT STADI TIKLIM TIKLIM OLUR[/QUOTE]
İNSALLAH SINAN KARDES |
abi bu karar çok güzel olduda olimpiyat stadı biraz uzak kalıyo ama olsun bizler bununda üstünden geliriz
|
[COLOR="Blue"]1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ İSTANBUL OLİMPİYAT STADINDA OLACAK HERKESİ BEKLERİZ[/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:24. |