![]() |
Merhabalar,
Biz Almanyadan TV lerde Sivasin macinda bazi Grup Pankartlar görüyoruz ve bu Pankartlarin üstünde CILGINLILAR58 yaziyor.Ve Sivasimizinda insallah 1.Lige cikti zaman bu Grup isimlerin 3 Büyük Takimlarin GRUP isimleri gibi olmasi lazim.Yani bu CILGINLILAR58 ve bunun gibi Grup isimleri cok basit,mesela 3 büyüklerin ki ultrAslan CARSI Genc Fenerbahceliler ve bizim de taraftarlarimiz buna benzer isimlerin yapmasi lazim bence. SIZCE ? |
Çok haklısın bunlar ümid ediyorum ki gelecek seneden itibaren YENİÇERİLER olarak tek grup tek pankart olarak değişecek.
( Bir de çekirdekçiler de değişse çok hoş olacak) |
( Bir de çekirdekçiler de değişse çok hoş olacak)[/quote]
bence de garda$ :D |
[b]Yeniceriler gayet uygun !!![/b][/b]
|
bence YENICERILER böyle basit isim.
|
YENİÇERİLER GAYET UYGUN HEMDE BİZİM GECMİŞİMİZDEN... ASLINDA SOYLEDIGIN ISIMLERDE SIRADAN!!!
:lol: :lol: YENİÇERİLER :lol: :lol: |
GENC FENERBAHCELILER , CARSI NERESİ GUZEL BASIT ONLAR ASLINDA... MADEM BASIT DIYOSUN SEN NE BULDUN İSİM?
|
"Yeniçeriler" özgün ve korku salar bir edaya sahip.
Ama dikkat etmek lazım,halkla bütünleşmek,toplu bir attraksiyon(ne demekse (?!!)) gerek.. MazAllah sonra saraylı olup "Kapıkulu" olmak var... :). Kendinize iyi bakın. Hep destek,tam destek,sonuna dek...... |
KATILIYORUM
|
bencede yeniçeriler gayet uygun bir isim
|
yeniçeriler gayet güsel...gayet karizma bi isim ;)
|
KARDEŞ SIKMA CANINI 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ HEPSİNE YETER
|
isim pek önemli değil sadecetek isim altında birleşelim yeterli...
***TEK GERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPOR*** |
[color=darkred][i][b]biz burdayken grubumuzun ismi YENİÇERİ dir.gruptaki abilerimde benim gibi düşünüor kesinlikle...[/b][/i][/color]
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]biz burdayken grubumuzun ismi YENİÇERİ dir.gruptaki abilerimde benim gibi düşünüor kesinlikle...[/b][/i][/color][/quote] kardesim agzina saglik aynen katiliyorum
|
isim degildi slogan var mi ?
|
İSİM OLARAK...YENİÇERİLER GAYET GÜZEL
SLOGAN DERSEN.. DOĞARKEN SEÇMEDİK ASLA VAZGEÇMEDİK.. |
yeniceriler gayet uygun gardas
|
beşiktaşın çarşısı cimbomun ultralanı fenerin gfb SİVASSPOR UN YENİCERİLERİ
|
bu kadar basit iste... :lol: :lol: YENİÇERİLER :lol: :lol:
|
YENİÇERİLER UYGUN AMA YİĞİDOLAR PANKARTI GÖREMİYORUZ BİZİ DAHA ÇOK YİĞİDO OLARAK BİLİYORLAR :!:
|
BENCE YİĞİDOLAR UYGUN GENELDE BASINDA HAKİM DEYİM YİĞİDO, BUNU KULLANMAKTA FAYDA VAR, BEN YENİÇERİ İSMİNİ SEVİYORUM TARİHİ YAPISI VE DOKUSU ANLAMINDA AMA YİĞİDO DAHA BİR KAPSMLI SİVASI ÇAĞRIŞTIYOR ARTIK ZİHİNLERDE, NASIL LAZ DEYİNCE KARADENİZLİLER VE TRABZONLULAR AKLA GELİYORSA YİĞİDO DEYİNCEDE SİVAS AKLA GELİYOR, ÇOK ZOR BİRŞEY OLMASA GEREK DEĞİŞTİRMEK. HAYDİ YİĞİDOLAR :) :) :) :) YİĞİT NAMIYLA ANILIR YİĞİDO YİĞİDO YİĞİDO HEM FONETİĞE UYGUN, SLOGANA UYGUN BENCE DÜŞÜNÜP DEĞERLENDİRİN ARKADAŞLAR, BEN İSTANBULDA OTURAN BİRİ OLARAK ARKADAŞLAR KOMŞULAR, YİĞİDOLAR GELİYOR , ŞAMPİYON YİĞİDOLAR DENİYOR, AYRICA HEMŞERİ TARFTARLARDA ÇOK RAHAT KENDİLERİNİ ADLANDIRABİLİR 58 YİĞİDOLAR, 34 YİĞİDOLAR, 06 YİĞİDOLAR 35 YİĞİDOLAR, 07 YİĞİDOLAR GİBİ BU LİSTEYİ UZATABİLİRSİNİZ, HAYDİ CESARET :) :) :)
|
[color=red][b]Hepinize teşekkür ediyoruz tek grup tek isim YENİÇERİLER..
Buda bestemiz Her zaman her yere gider ne yağmur ne çamur dinler severse gönülden sever bu alemde YENİÇERİLER[/b][/color] |
YENICERILER gayet uygun ve guzel gardaslar...
Su nasil: YENICERILER adimiz, YIGIDOLAR namimiz. Bence guzel.. |
TARAFTAR GRUBU OLARAK !!!YENİCERİLER!!!
NAMIMIZ OLARAK YİĞİDO GAYET UYGUN BENCEDE... |
[quote=ForzaSivas][color=red][b]Hepinize teşekkür ediyoruz tek grup tek isim YENİÇERİLER..
Buda bestemiz Her zaman her yere gider ne yağmur ne çamur dinler severse gönülden sever bu alemde YENİÇERİLER[/b][/color][/quote] [color=darkred][i][b]olay budur ..... [size=6]YENİ ÇERİLER YENİ YENİ ÇERİLER[/size][/b][/i][/color] |
[b][color=darkred] [size=7]Adimiz ve Namimiz YIGIDOLAR neden degistirelimki ? Yeniceriler Taraftar gurubudur![/color][/size][/b]
|
[color=darkred][i][b]zaten yiğidolar olmasın diyen yok çağlayan abi.taraftar grubu deişsin diolar[/b][/i][/color]
|
[quote=b1gLoRD][b]Yeniceriler ve Cilginlar58 grubu 58 Taraftarlar Dernegi catisi altinda "YENiCERiLER" adi ile birlesmistir..Tum Sivasspor camiasina hayirli olmasi dilegiyle..[/b][/quote]
|
gardas hepsi güzel bence yeniceriler cilginlar yigidolar .yani neden illa avrupai bisey olsunki mesela ultraslan hic hos degil
|
[b]hep isyan tam isyan.. kazan kaldirtmasinlar bize..allah muhafaza :D[/b]
|
Abi bunlarin hepsi guzel yaa.
|
Gardaslar su ana kadar Sivasspor umuzu devamli destekleyen taraftar gruplari neden ismini degistiripte tek isim olsunki.Biribirini incitmeden Sivassporumuzu costurup destekledikten sonra hepsi kendi ismiyle kalsin.Zaten olayin güzelligi bence orada.Her grup kendini nerede daha yakin görüyorsa oradan dogru destegine devam etmeli.Simdiye kadarki desteklerinden dolayi bütün gruplari tebrik ediyorum küfürsüz vehakaretsiz desteklerinin devamini temenni ediyorum.Caglayan kardesin dedigi gibi namimiz YIGIDO bu sabit. Hepinize selamlar.
|
[quote=b1gLoRD][b]hep isyan tam isyan.. kazan kaldirtmasinlar bize..allah muhafaza :D[/b][/quote]
:lol: :lol: :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:35. |