![]() |
Trabzon Fransergio'ya talip ....
[img]http://www.sivasspor.com/images/futbolcu/fransergio.jpg[/img]
Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Brezilyalı Fransergio’ya Trabzonspor kanca attı. Trabzonspor defansının basit hatalar yapması nedeniyle yönetimin defansa iyi bir kaleci ve oyuncu arayışına girdiği ve Sivassporlu Fransergio’yu almayı planladığı öğrenildi. Öte yandan Sivasspor’un Trabzonspor’dan aldığı kaleci Petkoviç’ide Trabzonspor’un yeniden almak istediği belirtildi. Sivasspor menajeri Bülent Uygun “Bu konuda bana resmi bir başvuru olmadı,ama Sergio’yu sezon sonunda istediklerini duydum” dedi. Öte yandan Menajer Bülent Uygun, 14 Kasım’da Fransa’da oynanacak olan Fas-Kamerun maçını izlemek için Fransa’ya gitti. |
[B]kaçan balık büyük olurmuş... ne segio'yu neden petkovici vermemeliyiz!!![/B]
|
sergio yu satmamalıyız ama yönetim her şeyin iyisini düşünür zaten
|
BANA GÖRE SATILACAK FUTBOLCU DEĞİL UMARIM SATILMAZ.
|
[b][color=blue]SİVASSPOR'UN IKI OYUNCUYADA COK IHTIYACI OLDUGUNU DUSUNUYORUM.BU YUZDEN SATILMASINDAN YANA DEGILIM...[/b][/color]
|
Futbolcularımıza talip olmaları bir bakıma sevindirici,bir bakımada iyi değil akıllarını çelmelerinden ve oyundan düşmelerine neden olabilir.Onun için yönetim ona göre bir politika uygulayıp, futbolcularımızı etki altından kurtarması lazım.
|
Biz de Fatih Tekke'ye talibiz... Oldu mu?
|
Böyle yaparak futbolcuların akıllarını bulandırmaktan başka bir şey yok SATILACAK futbolcumuz yok biz istersek ALIRIZ.... SATMAYIZ
|
[b]eger sergio bi takıma gidecekse bu sivasspordan daha iyi bir takım olmalı trabzonunda büyüklüğü tartısılır oyuzden sivasta kalması kensı için daha hayırlı olur [/b]
|
Futbolcularımızın 4 büyükler tarafından aranan, istenen olmaları bizim için çok büyük bir gurur kaynağı.
|
OLMAZ KATİ ŞEKİLDE VERİLEMEZ ARTIK ONLARIN SİVASIN BİR PARCASI
|
[QUOTE=Orhan_Nilay]Futbolcularımızın 4 büyükler tarafından aranan, istenen olmaları bizim için çok büyük bir gurur kaynağı.[/QUOTE]
eee haklisin nilay ablacigim bencede büyük bir gurur bizim icin ama unutmamak lazimki eger biz sivaslilar olmasak bugun türk futbolu ve genel anlamda tüm spor alanlari bukadar basarili olmayabilir idi...cünkü hemen hemen sivasli nin olmadigi bir spor yok türkiyede....tabi en cok da futbol da var..... :k15: Vesselam |
SAT-MI-YO-RUZ...
|
Sakın haa vermeyelim hatırlayın "Rizeli" bi arkadas bunları sölemişti de inanmamıştık :)...
|
[b]Kusura bakmasınlar bizde Trabzona verilecek bir futbolcu sezon sonuna kadar yok...Petkoviçi hele hele hiç vermeyiz...Gönderdikleri zaman düşüneceklerdi...[/b]
|
[b]Bizde Gökdeniz ve Fatih TEKKEYE talibiz....:):)[/b]
|
Bence devre arasında kesinlikle gönderilmemeli Fakat Sezon sonunda Çok iyi bir ücret karşılığında verilmeli... ve yerini doldurabilecek oyuncu alınmalı Yeni oyuncu alımında yönetime ve Sayın Bülent Uygun'a sonsuz güveniyorum. Onun içi trabzon iyi bir fiyat verirse sercio gitmeli.. Kalecide kolay blunmuyor onun için Petkoviçi büyük hedefler peşindeysek asla göndermemeliyiz.....
|
Bizde takim ruhu var. Begenmeyip yolladiklari simdi gözlerini kamastiriyor. Sezon sonunda iyi para ve futbolcu verirlerse düsünmekte yarar var.
|
iNŞALLAH GİTMEZ BENCE ÇOK KALİTELİ VE FİYATIDA BİZE UYGUN BİR İSİM.rrEsimde harika bu arada...
|
çok iyi bir fiyat verirlerseneden olmasın takımın paraya ihtiyacı var.
ama paranın çok iyi olması lazım. 2.000.000 doların üstünde bir paraya satılabilir. |
çok iyi bir fiyat verirlerseneden olmasın takımın paraya ihtiyacı var.
ama paranın çok iyi olması lazım. 2.000.000 doların üstünde bir paraya satılabilir. |
sonuçta bu iş ne kadarda spor olursa olsun ticarete dayanıyor yolun sonu,
para getiren her futbolcu satılmalı ama yerine ondan daha iyisi daha düşük fiata bulunursa ticaretin en keyiflisi bu olur sanırım. |
[B]su anda oyuncu vermek yerine eksik bölgelerimize oyuncu almamız gerekir...[/B]
|
Bence SİVASSPOR üzerinde oynanmak istenen oyunlar var Sayın Ağaoğlu daha yeni SİVASSPOR teknik direktörünü eleştirdi,bugünde bu söylenti çıktı bakalım yarın ne çıkacak.Eğer gerçeklik payı varsa bence iki futbolcumuzda(Tıpkı diğerleri gibi)çok değerli ve yerinde transferlerimiz şu aşamada bu futbolcularımızı satmak ticaret çok uzak bir olgu,çünkü sezonun ortası iyi bir yerdeyiz ve iyi oynuyoruz:yerine birini daha iyisinide alsak takıma uyumu,adaptasyonu vs.derken birde bakmışızki mazallah Allah esirgesin tepe taklak olmuşuz.O yüzden bence satılacaksa bile sezon sonu beklenmeli diyorum.Tabiki destek bizden,tenkit bizden karar yönetimden.
|
balonnnn bunların hepsiiii
olmaz böyle bir şey |
SIVASSPOR YONETIMI BOYLE BIRSEY YAPMAZ HELE HELE TRABZONSPOR GIBI SENELERCE KARADENIZ TAKIMLARINI SOMUREREK SAMPIYON OLAN BU TRABZONSPORA ANADOLUDAN FUTBOLCU DEGIL MALZEMECI BILE GITMEMELI.
|
OLDU GÖZLERİM DOLDU..
[COLOR=COLOR]BİR BU EKSİKTİ HAYRETTİN DEN SONRA ŞİMDİ FRANSERGİOYA'MI GELDİ SIRA...:([/COLOR]
|
Fransergio iyi futbolcu bence takıma faydası var ama hakkıyı isteyen olursa onu vermeliyiz
|
bizim oyuncularımız kalıteli olduğu icin kancayı takıyolar
bi söz vardır gelen gideni aratır diye trabzonda petkoviçi mumla arıyor biz futbolcularımızı vermeyiz |
bence satılmamalı çok kaliteli 1 oyuncu çünkü
|
benceede ya oyuncu gerekir bize
|
Insallah sergio yu satmaz yönetin yinede basdakilerin belecegi is
|
Bu şekilde yaparak futbolcularımıza zarar veriyorlar, kafalarını karıştırıyorlar. Bırakında oynasınlar.
|
[QUOTE=Dağcı]Bu şekilde yaparak futbolcularımıza zarar veriyorlar, kafalarını karıştırıyorlar. Bırakında oynasınlar.[/QUOTE]
[B]evet maalesef bunu birçok takım yapıyor... konsantreyi en iyi bozma tekniği :([/B] |
[QUOTE=drummer]sonuçta bu iş ne kadarda spor olursa olsun ticarete dayanıyor yolun sonu,
para getiren her futbolcu satılmalı ama yerine ondan daha iyisi daha düşük fiata bulunursa ticaretin en keyiflisi bu olur sanırım.[/QUOTE] Abi sana katılmıyorum. Bu işlerde para muhakkak gerekli ama en temel şart değildir. Sanki Sivassporumuz çok zengin bir kulüp olduğu için mi bu sıradadır. Ya da kulüplerin ligdeki durumları paraya göre mi şekillenir. Beşiktaş'ın kadrosu 83 trilyonluk bizim kadromuz ise sadece 5 trilyon değerinde... Bu gün ki durumlar ortada. Bu arada Süper Lig'de en ucuz kadroya biz sahibiz. Uzun lafın kısası öyle üç beş kuruş için bu gidişatımızı bozamayız. Daha önce bir kaç forumda yine yazmıştım, eğer en büyük oma iddiamız varsa bunun belgesininde olması gerekir. Belge ise sportif alanda kazanılmış başarılardır. Biz eğer Gençlerbirliği veya Gaziantepspor gibi futbolcu yetiştirip veya yıldızını parlatıp satacak bir kulüp olmak istiyorsak şunu beynimize kazıyalım ki büyük olma yolu bize kapalıdır. Böyle yaparsak yıllardır Gençler ve Gaziantep'in yaptığı gibi ikinci sınıf kulüpler listesinde kendimize yer beğenelim!...... |
Sivassporumuzun kadrosunda bulunan futbolcularin hepsi star gözüyle bakiliyor.
Gördügümüz kadari ile, bütün büyük takimlar talip oluyor fakat biz Sivasspor olarak, bu futbolculardan yararlanmak istiyoruz. Satmamiz kendi basarimiza, engel olmak demektir. |
arkadaşlar bencede satılmamalı ama şuda bir gerçekki kulubümüz bu tür oyunculardan para kazanmak isteyecektir biz daha ne oyuncular buluruz kafanıza takmayın ama kalecimizi vermemeliyiz
|
[B]şu anda ligde tutunmak için satmamak daha iyi gibi.. ama ilerde bunuda sektör haline dönüştürürsek çok iyi olur...[/B]
|
ALLAH VERSIN!
Bunlara bu saatten sonra 1 kurtarici yetmez,takimi komple degistirmeleri gerekebilir!::D
|
[B]bugünki mağlubiyetten sonra radikal bir değişiklik şart artık....[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:52. |