![]() |
İSVİÇRE-TÜRKİYE MİLLİ MAÇ TAHMİN VE YORUMLARI...
[COLOR=BLUE]DÜNYA KUPASINA GİDEBİLMEK İÇİN SON ŞANSIMIZ VE RAKİP İSVİÇRE ..[/COLOR]
[b]İSVİÇRE-TÜRKİYE ARASINDA OYNANA MAÇLAR:[/b] [COLOR=GREEN].01.06.1952 Ankara Özel 1-5 25.05.1953 Bern Özel 2-1 24.09.1969 İstanbul Özel 3-0 26.09.1971 Zürih Özel 0-4 09.05.1973 Basel Dün.Kup.Ele.Gru. 0-0 19.11.1973 İzmir Dün.Kup.Ele.Gru. 2-0 01.12.1974 İzmir Avr.Şam.Ele.Gru. 2-1 20.04.1975 Zürih Avr.Şam.Ele.Gru. 1-1 28.08.1985 St.Gallen Özel 0-0 12.03.1986 Adana Özel 1-0 14.12.1994 İstanbul Avr.Şam.Ele.Gru. 1-2 26.04.1995 Bern Avr.Şam.Ele.Gru. 2–1 TÜRKİYE, 82 YILLIK GEÇMİŞİN DE EN FAZLA GALİBİYETİ,6 KEZ İLE İSVİÇRE'YE KARŞI ALDI.[/COLOR] |
[color=red][b]TÜRKİYE[/b][/color]--2
isviçre--0 |
isvicre-1 türkiye -1
|
en azından berabere kalıcaz amam bu maçta skor ne olursa olsun istanbulda işi bitiririz
isviçre 0 türkiyem 2 |
TÜRKİYE
BENİM TAHMİNİM BU MAÇI YANİ İLK MAÇI İSVİÇRE KAZANIR SKOR
İSVİÇRE : 2 TÜRKİYE : 1 AMA İKİNCİ MAÇI TÜRKİYEM ÇOK RAHAT KAZANIR GÖRÜŞÜNDEYİM SKOR TÜRKİYE :3 İSVİÇRE : 0 |
[COLOR=RED]İSVİÇRE :0 - TÜRKİYE : 1[/COLOR]
|
İSVİÇRE: 1
TÜRKİYE: 1 Sonucu kendi sahamızda ilan edeceğimize inanıyorum. |
bu mac bizim OLACAK okadar
|
degerli hemsolarim sizin bildiginiz gibi 2002 dünya kupasi elemelerinde de playoff oynadik ve isvicre nin komsusu avusturya rakibimiz di.
ilk maci orada 1-0 aldik ve rövansta türkiyede rahat bir sekilde 5-0 ezmistik onlari. bence bu sefer de iki maci alacaz. ilk mac: isvicre 0-2 türkiye ikinci mac : türkiye 4-1 isvicre |
Isvicre 0 TÜRKIYE 1
TÜRKIYE 3 Isvicre 1 |
İsviçre 0
Türkiye 2 |
İSVİÇRE-0
TÜRKIYE-1 İNŞALLAH KAZANIRIZ |
Bu 2 Maçı da Mutlaka alacağız
Başka Yolu Yok Onur |
[COLOR=RED]TÜRKİYE:2[/COLOR]
İSVİÇRE:0 |
Insallah iki macida aliriz
Isvicre 1-3 Türkiye
Türkiye 4-2 Isvicre birseyler attim iste |
iki macida aslanlar gibi aliriz...........
|
[COLOR=RED]TÜRKİYEM:1
İSVİÇRE:0 |
ISVICRE 2
TÜRKIYE 2 Fena sonuc degil! |
bence millilerimiz son maclarda deplasmanda daha basarili sonuclar aldi onun icindir Fatih Terim faktörünüde göz önüne alirsak bern deki maci almamak icin hicbir engel yok gibi ama en azin bi beraberlik olur
Isvicre : 1 Osmanli Torunlar : 2 veya 1-1 biter mac |
[B][COLOR="DarkRed"]bence 1-1 biter[/COLOR][/B]
|
Türkiye:3-1:Isviçre
|
[B]ilk maç berabere ama ikinci maç bizim olur bence :)[/B]
|
iki macıda alırız bence...hemde farkla bakın buraya yazıyomm
|
2-1 yeneriz
|
isviçre : 1
TÜRKİYE : 3 Bizim futbolcularımız kontratak futboluna daha yakın..İsviçre avantaj elde etmek için bastıracaktır.. Bizde bundan faydalanacağız...daha farklı bile kazanabiliriz bence.. |
isviçre 1
turkıye 1 işi burda bitiririz................. İMPARATOR FATİH TERİM |
[b]isviçredeki ilk mac:
isviçre : 1 türkiye : 1 istanbuldaki maç: türkiye : 2 isviçre : 0 tabi bu benim fikrim[/b] |
Ay-Yıldızlı ekibimizin kritik İsviçre sınavı öncesi milli takım yetkililerinin koyduğu
yasaklara ilginç bir tepki geldi. Milliler'in bu ülkede kaldığı sürece konaklayacağı Le Grand Hotel Yverdon'a gazeteci giriş çıkışı yasaklandı. Bu karara büyük tepki gösteren İsviçreli basın mensupları ise "Burası demokratik bir ülke ve halka açık alanlara istediğimiz gibi gireriz. Türk Futbol Federasyonu bizim elimizden bu hakkımızı alamaz" diyerek tepkilerini dile getirip, şikayette bulundu. Dünyanın en ücra köşesinde bile karşılanan Ay-Yıldızlılar için yüzbinlerce gurbetçinin yaşadığı İsviçre’de havalimanına kimsenin gelmemesi büyük dikkat çekti. 2006 Almanya Dünya Kupası yolunda 12 Kasım’da İsviçre ile Play-Off ilk maçına çıkacak olan A Milli Takım dün İsviçre’ye gitti. Polat Otel’de toplanan milliler öğle saatlerinde İsviçre’ye uçtu. Ancak Ay-Yıldızlılar havalimanında hiç de alışık olmadıkları ilginç bir manzarayla karşılaştı. Dünyanın neresine giderse gitsin karşısında bir hayran kitlesi bulan milli takımı yüzbinlerce gurbetçinin yaşadığı Cenevre’de kimse karşılamadı. |
Bence Türkiye ilk maci
Isvicre 1 : Türkiye 2 Ikinci maci ise rahat alir Türkiye 3 : Isvicre 0 _______________________________________________________________ Viyanadan selamlar |
Kanal D yayınlayacak
[I]Milli Futbol Takımı'nın, 12 ve 16 Kasım tarihlerinde İsviçre ile yapacağı,
2006 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçlarını, Kanal D televizyonu naklen yayınlayacak[/I] Kanal D Televizyonu Kurumsal İletişim Departmanı'ndan yapılan açıklamada, 12 Kasım Cumartesi günü Bern'in Wankdorf Stadı'nda TSİ 21.45'de başlayacak İsviçre-Türkiye ve 16 Kasım Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.15'de başlayacak Türkiye-İsviçre karşılaşmalarının naklen yayınlanacağı bildirildi. |
İsviçre=1 TÜRKİYE=2 yada İsviçre=0 TÜRKİYE=3
|
YALNIZ KALDILAR...
[COLOR=BLUE]MİLLİ TAKIM İSVİÇREYE HAVAALANINA İNDİĞİNDE KİMSE KARŞILAMADI ..MİLLİLER YALNIZ KALDI.:([/COLOR]
|
[b]İsviçre=0
Türkiye=1[/b] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]MİLLİ TAKIM İSVİÇREYE HAVAALANINA İNDİĞİNDE KİMSE KARŞILAMADI ..MİLLİLER YALNIZ KALDI.:([/COLOR][/QUOTE]
Avrupadaki vatandaşlarımıza ne oldu ? Neden kimse gelmemiş.Yoksa onadamı yasak getirdi İsviçre'liler. |
İlk maçta biraz zorlanırız herhalde
Türkiye:2 İsviçre:1 İkinci maçta işi biraz abartmayız Türkiye:3 İsviçre:1 |
[FONT="Century Gothic"][B]Isvicre 1 - 1 Türkiye[/B][/FONT]
[B]Istanbulda da yeneriz[/B] [IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/1523bayrak.jpg[/IMG] |
Bu maçi alacagizda kaç kaç olur bilemiyorum. Ama gönlüm der ki Türkiye 2 - 0 kazansin.
|
Bu maçta yapmamız gereken sakin olmak. Rövanş maçını da düşünmek. Bunu çok iyi yaparsak ben inanıyorum ki iki maçtan da alnımızın akıyla çıkarız.
Kadıköy'ü, o coşkuyu ve buradan da iyi bir skorla döndüğümüzü düşününce vay İsviçre'nin haline demek geliyor içimden. |
[QUOTE=arifcoskun]Avrupadaki vatandaşlarımıza ne oldu ? Neden kimse gelmemiş.Yoksa onadamı yasak getirdi İsviçre'liler.[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]ORDAKİLERİN SORUNU BEN BİLMEM AMA İSVİÇRE'NİN KARŞILAMAYA KARIŞACAK HALİDE YOK HERHALDE..[/COLOR] |
[B]tüm kalbimiz ve dualarımız milli takımla beraber...
2 maç sonra istediğimizi alacağımıza inanıyorum.....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:47. |