SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Haydi Yiğidolar Olimpiyata (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5395)

Kaptan-58 22.08.2005 12:54

Haydi Yiğidolar Olimpiyata

Haydi Yiğidolar Lige Firtina Gibi Giren Takimimizi Yanliz Birakmayalim.. Bu şölende Bizde Yerimizi Alalim.. Olimpiyat Stadini Malatya Maçindan Daha çok Dolduralim.. Türkiye Yiğido Görsün Tarafatar Görsün..

Unutmayin Sivassporuma Bugünlerde Yapacağimiz Destek Sayesinde Sivassporumuz Daha Da Güzel Oynayacaktir....

Haydi Yiğidolar Olimpiyata....

4 Büyük Devri Kapandi Tek Büyük Sivasspor

Sivas Tarih Yazacak 4 Büyükler Okuyacak......

serhankaburcuk 22.08.2005 12:57

[b]VALLA bu maçta 50 binin altında olursak yazık bize...Bu takıma en iyi desteği vermek için HAYDİ OLİMPİYATA...[/b]

Er58Ol 23.08.2005 16:49

[QUOTE=serhankaburcuk][b]VALLA bu maçta 50 binin altında olursak yazık bize...Bu takıma en iyi desteği vermek için HAYDİ OLİMPİYATA...[/b][/QUOTE]

BENCE DE 50,000 SİVASSPOR İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR RAKAM DEĞİL

HATTA AZ BİLE!!!

Everest 30.08.2005 12:59

dolduracaz stadlari ..gorecek alem de kral kim !!

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 13:04

[b]KİMSE KENDİNİ BOŞA YORMASIN SİVASSPOR TARAFTARINDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ..SON MANİSA MAÇINDA GÖRDÜK 12-13 BİN SEYİRCİ VARDI..LAFA GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAKMIYAN SİVASLILAR TAKIMLARINI NİYE MANİSA MAÇINDA YALNIZ BIRAKTI BİZ 1000 KM YOLDAN GELDİK İSTANBULDA Kİ SEYİRCİ ZAHMET EDİPTE GELEMEDİ...BİZ İSTANULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUĞUZ BU BİR GERÇEK...[/b]

GuNaY 30.08.2005 13:09

[QUOTE=ultraSivas_58][b]KİMSE KENDİNİ BOŞA YORMASIN SİVASSPOR TARAFTARINDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ..SON MANİSA MAÇINDA GÖRDÜK 12-13 BİN SEYİRCİ VARDI..LAFA GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAKMIYAN SİVASLILAR TAKIMLARINI NİYE MANİSA MAÇINDA YALNIZ BIRAKTI BİZ 1000 KM YOLDAN GELDİK İSTANBULDA Kİ SEYİRCİ ZAHMET EDİPTE GELEMEDİ...BİZ İSTANULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUĞUZ BU BİR GERÇEK...[/b][/QUOTE]
[b]vestel gibi bir mactan sonra bende artık o kanıya vardım.. maalesef istenilen sayıya ulasılamdı, ulasılmayacak gibi görünüyor :([/b]

Everest 30.08.2005 13:14

beyler hemen umitsizlenmeyin...yavas yavas kutunup super guce varacagiz ..zaman ile ..

acakislalimahoni 30.08.2005 13:21

olimpiyat dolar ama

Bakin Arkadaslar Ben Istanbuldayim
Sivasin Olimpiyattaki Her Macina Geldim
Bazi Olumsuzluklar Var Ondan Vestel Maçinda Az Taraftar Vardi
1 Bilet Fiyatlari Bir önceki Macin Iki Katiydi Bence Istanbuldaki Her Sivasli Bu Bilet Fiyatini Makul Bulmayabilir.
2 Mac Cumartesi Olunca Kafadan 10 Düsüyor Taraftar
3 Basinda Reklam Az Bazi Büyük Radyolarda Yada Söyle Söliim Sivasli Kesimin Dinlediği Radyolar Var Türkü Ağirlikli Bu Radyolardan Sivaslilara Cağri Yapilmali
O Zaman Işte O 50000 Kişi Koşa Koşa Gelir Bir Trabzon Maci Pazar Olsun Ve Olimpiyatta Olsun O Zaman Görün Siz Istanbullu Yiğidolari

ümitsizliğe Kapilmak Yok Bu Takim Cok Sey Basarir Buna Inanin

Selamlar

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 13:48

[b]50 BİNİ BİZANCAK RÜYAMIZDA GÖRÜRÜZ...BİRDE TARBZONLA OLİMPİYAT STADYUMUDAN OYNAYALIM EZİLİRİZ...BU BİR GERÇEK KİMSE ABARTMASIN BİZ 4 BÜYÜKLERDEN SONRA GELİYOZ...GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ...[/b]

acakislalimahoni 30.08.2005 13:52

Ultra Gardas Sözüm Sana

[QUOTE=ultraSivas_58][b]50 BİNİ BİZANCAK RÜYAMIZDA GÖRÜRÜZ...BİRDE TARBZONLA OLİMPİYAT STADYUMUDAN OYNAYALIM EZİLİRİZ...BU BİR GERÇEK KİMSE ABARTMASIN BİZ 4 BÜYÜKLERDEN SONRA GELİYOZ...GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ...[/b][/QUOTE]

GARDAS BENCE SEN O DÖRT BÜYÜKLERİ FAZLA BÜYÜTÜYON ONLARDA BİR ZAMANLAR SÜRÜNÜYORDU BİR ZAMANLAR BÜYÜK OLANLARDA SİMDİ SÜRÜNÜYOR DİKKAT EDELİM
BENCE HERSEYDEN ÖNCE İNANMAK LAZIM BASARMAK İÇİN VE BU İNACI DA BU TAKIM HAKEDİYOR

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 14:07

[QUOTE=acakislalimahoni]GARDAS BENCE SEN O DÖRT BÜYÜKLERİ FAZLA BÜYÜTÜYON ONLARDA BİR ZAMANLAR SÜRÜNÜYORDU BİR ZAMANLAR BÜYÜK OLANLARDA SİMDİ SÜRÜNÜYOR DİKKAT EDELİM
BENCE HERSEYDEN ÖNCE İNANMAK LAZIM BASARMAK İÇİN VE BU İNACI DA BU TAKIM HAKEDİYOR[/QUOTE]
[b]WALLAHİ MAHONİ BİZ İNANMASAK SİVAS'TAN KALKIPTA İSTANBUL'A SİVASSPOR'U DESTEKLEMEYE GELMEZDİK...BEN HER ZAMAN SÖLERİM 3 BÜYÜKLERE TEK RAKİP VAR O DA BİZİZ.AMA İSTANBULDA Kİ SİVASLILAR ÖLE DÜŞÜNMÜYOR...[/b]

siv58lim 30.08.2005 14:09

Selam hemsolar....ben türkiyede olmus olsam sivassporumuzun her macina giderdim...sansli olanlar sivassporumuza testek....biz gurbettekiler icinde desteklemelisiniz... SIVASSPOR'a basarilar...Insallah galatasaray'i 2:1 Yenecegiz beni Sivasin cok seyler basara bilecegini eminim ama yeterki biz onlari destekliyelim...

Dağcı 30.08.2005 14:12

[QUOTE=acakislalimahoni]Bakin Arkadaslar Ben Istanbuldayim
Sivasin Olimpiyattaki Her Macina Geldim
Bazi Olumsuzluklar Var Ondan Vestel Maçinda Az Taraftar Vardi
1 Bilet Fiyatlari Bir önceki Macin Iki Katiydi Bence Istanbuldaki Her Sivasli Bu Bilet Fiyatini Makul Bulmayabilir.
2 Mac Cumartesi Olunca Kafadan 10 Düsüyor Taraftar
3 Basinda Reklam Az Bazi Büyük Radyolarda Yada Söyle Söliim Sivasli Kesimin Dinlediği Radyolar Var Türkü Ağirlikli Bu Radyolardan Sivaslilara Cağri Yapilmali
O Zaman Işte O 50000 Kişi Koşa Koşa Gelir Bir Trabzon Maci Pazar Olsun Ve Olimpiyatta Olsun O Zaman Görün Siz Istanbullu Yiğidolari

ümitsizliğe Kapilmak Yok Bu Takim Cok Sey Basarir Buna Inanin

Selamlar[/QUOTE]

[SIZE=4][B]Ulaşım en büyük problemlerin başında geliyor.[/B][/SIZE]

yagci58 30.08.2005 14:19

gardaslar herkes kendince hakli bence biz niye yakin sehirlerde oynamiyoruz örnegin kayseri inanin orda full cekeriz
olimpiyat kacaman stad 15 20 bin kisi ses getirmez örnek gs oynadi adamlar konsantra olamadi allahtan biz iyiyiz
taraftar oyuncuya yakin olmaliki ateslesin
buda benim fikrim
selam ve dua ile

serhankaburcuk 30.08.2005 14:52

[QUOTE=Dağcı][SIZE=4][B]Ulaşım en büyük problemlerin başında geliyor.[/B][/SIZE][/QUOTE]

[b]Abi biz 1000 gidiş 1000 de dönüş 2000 km yol yapıyoruz bize ulaşım sorunu yokmu???

Ama İstanbuldaki yiğido kardeşlerimiz maça ilgi göstermiyorlar bu kadar duyarsızlık olmaz...Bundan sonra İstanbulda büyük taraftarımız var diye övünmeyeceğim...

HERYERDEYİZ....

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...[/b]

kursad58 30.08.2005 15:19

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Abi biz 1000 gidiş 1000 de dönüş 2000 km yol yapıyoruz bize ulaşım sorunu yokmu???

Ama İstanbuldaki yiğido kardeşlerimiz maça ilgi göstermiyorlar bu kadar duyarsızlık olmaz...Bundan sonra İstanbulda büyük taraftarımız var diye övünmeyeceğim...

HERYERDEYİZ....

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...[/b][/QUOTE]

Serhan gene tartışalımmı gardaş istanbul taraftarı diye:) sivastada aynı sorun yokmu sence ama sizlerden allah razı olsun yaptıklarınız inkar edilemez ama istanbul tarftarınada bu kadar yüklenmek anlamsız bence

serhankaburcuk 30.08.2005 15:24

[QUOTE=kursad58]Serhan gene tartışalımmı gardaş istanbul taraftarı diye:) sivastada aynı sorun yokmu sence ama sizlerden allah razı olsun yaptıklarınız inkar edilemez ama istanbul tarftarınada bu kadar yüklenmek anlamsız bence[/QUOTE]

[b]Yok gardaş tartışmayalımda...Stada geldiğimizde şoka uğradık..Maça hiç ilgi yoktu..Belkide kendi yaptığımız fedakarlıklardan sonra bunlar bize tuhaf geliyor..Örneğin biz o kadar yolu geliyoruz bu insanlar neden gelmiyorlar diye...Takımın hem maddi hemde manevi olarak büyük desteğe ihtiyacı olduğu günlerde stada gitmek lazım değilmi???...Sivasta bu problem bence bu kadar yok...Sadece naklan yayın olduğu zaman sıkıntı oluyor..[/b]

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 15:25

[QUOTE=kursad58]Serhan gene tartışalımmı gardaş istanbul taraftarı diye:) sivastada aynı sorun yokmu sence ama sizlerden allah razı olsun yaptıklarınız inkar edilemez ama istanbul tarftarınada bu kadar yüklenmek anlamsız bence[/QUOTE]
[b]BİZ SİVAS'TA Kİ SİVASSPOR TARAFTARLLARI OLARAK HER YERE GİDERİZ...BİZİM İSTANBULDA ŞU KADAR TARAFTARIMIZVAR DİE ÖVÜNÜYOZAMA FASA FİSO BİZ GİDERİZ MAÇLARA KİİMSE ZAHMET ETMSİN..[/b]

kursad58 30.08.2005 15:35

[QUOTE=ultraSivas_58][b]BİZ SİVAS'TA Kİ SİVASSPOR TARAFTARLLARI OLARAK HER YERE GİDERİZ...BİZİM İSTANBULDA ŞU KADAR TARAFTARIMIZVAR DİE ÖVÜNÜYOZAMA FASA FİSO BİZ GİDERİZ MAÇLARA KİİMSE ZAHMET ETMSİN..[/b][/QUOTE]

GARDAŞ SİZ GİDERSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN BİZDE SİZİ GÜCÜMÜZ NEFESİMİZ YETTİĞİNCE DESTEKLERİZ BEN SİZLERİN VE SERHAN'IN HAYAL KIRIKLIĞINIDA ANLIYORUM AMA İSTANBULDA HERŞEY SİVASTA OLDUĞU GİBİ DEĞİL İCABINDA SİVASTA MAÇA GİTMEK İÇİN YÜRÜYEREK GİDEBİLİYORSUN İSTANBULDA FARKLI ÖYLE İNSANLARIMIZ VARKİ BIRAK 20 YTL MAÇ PARASINI YOL PARASINI BİLE BULAMAYIP GELEMİYORLAR MESELA BEN BU HAFTA MA ÇA GELEMEDİĞİM İÇİN BUDURUMDA OLAN Bİ KARDEŞİMİ MAÇA GÖNDERDİM MASRAFLARINI VEREREK.
SONBİR SÖZDE EN SON MAÇINDA FB TARAFTARIDA YİNE BİZİM KADAR GİTTİ OLİMPİYATA O KADAR KÖTÜ BİR DURUMDA DEĞİLİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM HAKSIZMIYIM

serhankaburcuk 30.08.2005 15:59

[QUOTE=kursad58]GARDAŞ SİZ GİDERSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN BİZDE SİZİ GÜCÜMÜZ NEFESİMİZ YETTİĞİNCE DESTEKLERİZ BEN SİZLERİN VE SERHAN'IN HAYAL KIRIKLIĞINIDA ANLIYORUM AMA İSTANBULDA HERŞEY SİVASTA OLDUĞU GİBİ DEĞİL İCABINDA SİVASTA MAÇA GİTMEK İÇİN YÜRÜYEREK GİDEBİLİYORSUN İSTANBULDA FARKLI ÖYLE İNSANLARIMIZ VARKİ BIRAK 20 YTL MAÇ PARASINI YOL PARASINI BİLE BULAMAYIP GELEMİYORLAR MESELA BEN BU HAFTA MA ÇA GELEMEDİĞİM İÇİN BUDURUMDA OLAN Bİ KARDEŞİMİ MAÇA GÖNDERDİM MASRAFLARINI VEREREK.
SONBİR SÖZDE EN SON MAÇINDA FB TARAFTARIDA YİNE BİZİM KADAR GİTTİ OLİMPİYATA O KADAR KÖTÜ BİR DURUMDA DEĞİLİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM HAKSIZMIYIM[/QUOTE]

[b]Haklısın kardeş...Ama bizim araçtada parası olmayan kardeşlerimiz vardı..Ama cefakarlık kolay değil..Fener seyircisi yaklaşık 30 bin civarında idi..Benim üzülüdüğüm İstanbuldaki taraftaramızla övünmemiz...Bence daha iyi olmalı..[/b]

kursad58 30.08.2005 16:36

Inşallah Olacak Kardeş Burdada Sağlam Bir Dernek Kurabilirsek Eminim Herşey çok Daha Iyi Olacak

alcapon74 30.08.2005 16:42

Seyirci

Arkadaşlar Ben Sivasdan Geçen Yil Trabzonspor Istanbulspor Maçina Gittim 45.000 Kişi Belki Dahada Fazlasi Vardi şimdi Trabzonlular Bizde çokmu Ist.

Sivaslilar Duyarsiz Malesef

alcapon74 30.08.2005 16:43

Seyirci

Arkadaşlar Ben Geçen Yil Trabzonspor Istanbulspor Maçina Gittim 45.000 Kişi Belki Dahada Fazlasi Vardi şimdi Trabzonlular Bizden çokmu Ist.

Sivaslilar Duyarsiz Malesef

hgaellisekiz 30.08.2005 18:17

Bak şimdi...

Beyler 3 Büyükleri Bir Yana Birakin...ki Onlarida Sizler Oluşturuyorsunuz, Rüştü Saraçoğlundakiler Yedi Göbek Kadiköylü Değil Ya... Bir Kimlik Tespiti Yaptirin Saraçaoğlunda Kaç Sivasli Maç Seyrediyor... Sami Yende Kaç...inönüde Kaç... Dolayisi Ile Onlarda Var Olduğunu Düsündüğüm Sivaslilari çikin...stadlarina çektikleri Sayi Bizim Olimpiyada çektiğimiz Sayi Kadardir... Istanbuldaki Sivaslilari Ve 20 Binlik Rakami Yetersiz Görmek Bence Akillica Değil... 3 Büyükler Dişinda Kalan Takimlar Içinde Istatistikler , Rakamlar Ortada Birtek Trabzon Bizim Kadar Seyirci Topluyor... Siz Sivas Sivas Diyorsunuz Ama Burada Yok 6-0 Miş , Yok Bayrakmiş, Yok Lorantmiş Muhabbeti Yapiyorsunuz Bu Ne Denli Makul... Demek Ki O Gs,fb,bjk Muhabbeti Yapanlarin Sivas Ve Sivassporluluklari O çizgide Nihayetleniyor öyle Mi...l-ü-t-f-e-n

sivas23 30.08.2005 18:31

seyirci istanbulda neden az... en büyük etkenleri kalın yazdım
[B]1-ulaşım sorunu...belirli bölgelerden stada direk otobüs kalkmıyor..[/B]
2-maçın akşam 20 de oynanması...kadıköyden gelecek adam...ben saat 01 de evde olacam ne diye geleyim dior..
[B]3-mecnun başkanın istanbullu sivaslıları soyulacak kaz gibi görüp bilet fiyatlarını 2 katına çıkarması...[/B]4-istanbulda hayat sivastakinden daha zor..kimsenin maçı düşünecek hali yok
5-cumartesi olması...
[B]6-gerekli propagandanın yapılmaması..[/B]7-trabzon yıllardır süper ligde belirli bi taraftarlık bilinci oturmuş durumda ..sivaslılar belki ilkkez maça gidecekler..cesaretsizlik..nasıl giderim nasıl ederim nasıl dönerim v.s v.s
8-sivaslılık bilinci olmaması...

sivas23 30.08.2005 18:40

kimse kimsenin sivaslılığına dil uzatmasın lütfen.

1967_DERNEK_MUSTAFA 30.08.2005 19:38

[QUOTE=sivas23]seyirci istanbulda neden az... en büyük etkenleri kalın yazdım
2-maçın akşam 20 de oynanması...kadıköyden gelecek adam...ben saat 01 de evde olacam ne diye geleyim dior..
[B]3-mecnun başkanın istanbullu sivaslıları soyulacak kaz gibi görüp bilet fiyatlarını 2 katına çıkarması...[/B]4-istanbulda hayat sivastakinden daha zor..kimsenin maçı düşünecek hali yok
5-cumartesi olması...
[B]6-gerekli propagandanın yapılmaması..[/B]7-trabzon yıllardır süper ligde belirli bi taraftarlık bilinci oturmuş durumda ..sivaslılar belki ilkkez maça gidecekler..cesaretsizlik..nasıl giderim nasıl ederim nasıl dönerim v.s v.s
8-sivaslılık bilinci olmaması...[/QUOTE]
[color=red][b]KARDESIM GELECEGIN BIR MAÇ..ODA BASKANA LAF ATIYORSUNGELME KARDESIM!..KIMSE KIMSEYI SOYMAYA NIYETI YOK..BASKANA LAF ATMA..HAS YUZUNE HASRET DEGILIZ...[/b][/color]

sivas23 30.08.2005 20:09

kardeşim burda polemik çıkarmak istemiyorum...ve ben her maçına gidiyorum istanbuldaki...ama malatya maçında 10 milyonken neden manisa maçına 20 oldu...benim durumum allaha şükür iyi..ama ayda 300 milyona bi aile geçindiren insanlarda var...lütfen

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 20:37

[QUOTE=sivas23]seyirci istanbulda neden az... en büyük etkenleri kalın yazdım
5-cumartesi olması...
8-sivaslılık bilinci olmaması...[/QUOTE]
[B]SEN NE BİÇİM SİVASLISIN O ZAMAN MAÇLARA GELME BİLET PARALARI 20 TYL İSE BU TAKIM HAK EDİYOR...FAZLASIYLA PARANA ACIYORSAN GELME ...1 YTL LİK TAKIM YOK SENİN KARŞINDA ...GURURLA İZLİYORSA 20 YTL Yİ HAK EDİYOR BU TAKIM..[/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 30.08.2005 20:39

[QUOTE=sivas23]kardeşim burda polemik çıkarmak istemiyorum...ve ben her maçına gidiyorum istanbuldaki...ama malatya maçında 10 milyonken neden manisa maçına 20 oldu...benim durumum allaha şükür iyi..ama ayda 300 milyona bi aile geçindiren insanlarda var...lütfen[/QUOTE]
[color=red][b]KİMSE KIMSEYLE POLEMIGE GİRMIYOR...SEN SU YAZDIGIN 3. SIKKI BEĞENİYORMUSUN??

3-mecnun başkanın istanbullu sivaslıları soyulacak kaz gibi görüp bilet fiyatlarını 2 katına çıkarması...

BU NE KARDEŞİM BAŞKAN 2.LİGDEN BERİ SİVASSPOR UN YÜKSEKLERE CIKMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ CEBİNDEN GELENİ ESİRGEMEDİ...SENDE CIKIYORSUN BİZİ KAZ GIBI YOLUYORLAR DİYORSUN NASIL OLSA DAVULUN SESİ SANA UZAKTAN HOŞ GELİYOR...

3. ŞIKKINI DÜZELT!..[/b][/color]

1967_DERNEK_10UR 30.08.2005 21:13

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][color=red][b]KİMSE KIMSEYLE POLEMIGE GİRMIYOR...SEN SU YAZDIGIN 3. SIKKI BEĞENİYORMUSUN??

3-mecnun başkanın istanbullu sivaslıları soyulacak kaz gibi görüp bilet fiyatlarını 2 katına çıkarması...

BU NE KARDEŞİM BAŞKAN 2.LİGDEN BERİ SİVASSPOR UN YÜKSEKLERE CIKMASI İÇİN ELİNDEN GELENİ CEBİNDEN GELENİ ESİRGEMEDİ...SENDE CIKIYORSUN BİZİ KAZ GIBI YOLUYORLAR DİYORSUN NASIL OLSA DAVULUN SESİ SANA UZAKTAN HOŞ GELİYOR...

3. ŞIKKINI DÜZELT!..[/b][/color][/QUOTE]
[B]MUSTAFA ABIYE KATILIYOM MECNUN ABI 2.LİGDEN BU YANA ÇOK EMEĞİ GEÇTİ.HAKSIZLIK YAPMAYALIM...[/B]

FatihSoner58 30.08.2005 21:58

[QUOTE=ultraSivas_58][B]SEN NE BİÇİM SİVASLISIN O ZAMAN MAÇLARA GELME BİLET PARALARI 20 TYL İSE BU TAKIM HAK EDİYOR...FAZLASIYLA PARANA ACIYORSAN GELME ...1 YTL LİK TAKIM YOK SENİN KARŞINDA ...GURURLA İZLİYORSA 20 YTL Yİ HAK EDİYOR BU TAKIM..[/B][/QUOTE]

+Imza+Damga+Muhur

Cok guzel cevaplamissin gardas

sivas23 30.08.2005 22:33

kardeş sivassporuma milyarlar feda olsun...ama bizim halkımız fakir...maç a gitmek onlar için bi lüks zaten...20 milyon olunca bu lüks 2 katına çıkıo...hatırlatayım sivasın istanbuldaki tüm maçlarına geldim

hgaellisekiz 31.08.2005 13:59

Bak şimdi...

Arkadaşlar Tartişiyoruz... Sivas23 Söyledikleri Belki Kendince Doğru... Ama Uslubu Yanlis Olmus Olabilir... Mustafa Gardaşinda Tavri Hoş Değil... Birinin Yanlişina öteki Yanliş Ile Cevap Ve Karşilik Verecek Olursa Birlik Ve Beraberlik Olmaz Ve Bir Sivas Taraftarina Yakişmaz... Sivas23 Belki Tarzini Düzeltirse Sorun Ortadan Kalkarmi ...görecez... O Zaman Siz Dernek üyelerinin Tavirlarina Bakacaz...
Ama Mustafa Gardaşa Birşey Soracam... Manisa Maçina Gidelim... Gittik Mi...
Iki Farkli Bilet Uygulamasi Vardi öyle Değil Mi...
Açik 10/ Kapali 20... öylemiydi Evet... Ben Bile Bile Lades Oldum 20 Lik Bilet Aldim... Ki Maratonda Kapali Olmadiğini Dokuz Düvel Biliyor...burada Amaç Ne Idi... Buradaki Bilet Uygulamasi Kimin Karari Idi_? ( Sivas23 ün Itirazi Burada Olabilir)
Mecnun Baskan Veyahut Yönetim Kurulu Herkim Ise Bir Yanliş Olduğunu Düşünüyorum Ortada... Sivas Için En Ufak Katkisi Olandan Allah Razi Olsun , Kimseyi Yaralamak Değil Amacim... Sadece Buradaki Bir çarpikliği Belirtmek Ayan Etmek Istedim...

Birde şu 20 Bin Kişilik Manisa Maçinda Nasil Olurda 6000 Biletli Izleyici Olurmuş? Bunuda Birisi Açiklayabilir Mi Bana...
Amac Bağciyi Dövmek Değil üzüm Yemek ... L-ü-t-f-e-n

kaplanofts 12.09.2005 17:50

beyler trabzonspor o stadı dolduran tek takım.febe gese maçında bile 20 bin kişi yoktu ama ligin son haftası ist maçında biletli 50 bin kişi vardı.sivaslı olacaktır elbet ama rakamları arttırmaalım rüyaya gerek yok

ich_liebe_dich 12.09.2005 18:45

SİVASBULLLLL

HADİ SİVASLILAR 40000-50000 OLALIM BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
SİVASIMIZI DESTEKLEYELİM

GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005 19:15

[QUOTE=ich_liebe_dich]HADİ SİVASLILAR 40000-50000 OLALIM BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ
SİVASIMIZI DESTEKLEYELİM[/QUOTE]

soruyorum allah askına siz ınanıyormusunuz sivassporu izlemeye 40000 taraftar gelecegıne ben pek inanmıyorum istanbuldakı sivaslılardan hiç mi hiç hayır yok...

kursad58 13.09.2005 08:31

YİNE TAŞ ÇATLASIN 20000 İ GEÇMEYİZ AMA SİVAS'TAN İNŞALLAH ARKADAŞLARIMIZ GELİRDE EN AZINDAN TEZAHÜRAT OLARAK LAZLARA EZİLMEYİZ

serrkann58 13.09.2005 08:40

Bencede beklendiği gibi taraftar olmayacak gibi hayatın gerçekleri hep acıdır canım gardaşlarım daha önceki maçlar hafta sonuydu ve 20 bin kişi vardı bu maç cuma günü olması yarı yarıya fark ettirecektir bence yani 10 bin kişi olursa helal olsun bile derim...

ELTURCO 13.09.2005 10:31

ARKADAŞLAR İNŞALLAH DOLDURACAĞIZ STADI BAZI ARKADAŞLARIMIZIN BÜYÜK GÖRDÜĞÜ GALATASARAYI DA GÖRDÜK OLİMPİYATTA 2 BİN 5 BİN KİŞİYE OYNADIĞINI UNUTMADIK HALA.LÜTFEN KARAMSAL OLMAYALIM.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:29.