![]() |
Manisadan herkese selam..
Arkadaşlar selam.Ben bir V.Manisa taraftarı olmama rağmen bu siteye üye oldum ve üye olduğumada çok memnunum.Gerçekten oldukça sıcak ve keyifli bir ortam yaratmışsınız.Sizleri tebrik ediyorum.İnşallah Sivas ve V.Manisa olarak el ele 1.lige bu sene çıkacağız.Hekese selamlar..
sizleride [url]http://www.vestelmanisaspor.com/[/url] adresine bekleriz :) |
kizilok hosgeldin
Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir |
[quote=kizilok]Arkadaşlar selam.Ben bir V.Manisa taraftarı olmama rağmen bu siteye üye oldum ve üye olduğumada çok memnunum.Gerçekten oldukça sıcak ve keyifli bir ortam yaratmışsınız.Sizleri tebrik ediyorum.İnşallah Sivas ve V.Manisa olarak el ele 1.lige bu sene çıkacağız.Hekese selamlar..
sizleride [url]http://www.vestelmanisaspor.com/[/url] adresine bekleriz :)[/quote] öncelikle hosgeldin diyim gardas... sizin siteye gidiyorum ama kimse yokki 8O 8O biraz daha aktif edin bence :!: :!: :!: |
ARAMIZA HOSGELDIN GARDAS.
BIZIM MEKANIMIZA GELEN HER MISAFIRE KAPIMIZ ACIKTIR. BIZE CENTILMENCE GELEN TARAFTARA HER ZAMAN CENTILMENCE KARSILARIZ. SENINDE YORUMLARINI BEKLERIZ. |
[quote=RüstüElmas]ARAMIZA HOSGELDIN GARDAS.
BIZIM MEKANIMIZA GELEN HER MISAFIRE KAPIMIZ ACIKTIR. BIZE CENTILMENCE GELEN TARAFTARA HER ZAMAN CENTILMENCE KARSILARIZ. SENINDE YORUMLARINI BEKLERIZ.[/quote] BİZ SİVASLIYIZ.FARKIMIZ BU!!! |
[quote=gunay][quote=kizilok]Arkadaşlar selam.Ben bir V.Manisa taraftarı olmama rağmen bu siteye üye oldum ve üye olduğumada çok memnunum.Gerçekten oldukça sıcak ve keyifli bir ortam yaratmışsınız.Sizleri tebrik ediyorum.İnşallah Sivas ve V.Manisa olarak el ele 1.lige bu sene çıkacağız.Hekese selamlar..
sizleride [url]http://www.vestelmanisaspor.com/[/url] adresine bekleriz :)[/quote] öncelikle hosgeldin diyim gardas... sizin siteye gidiyorum ama kimse yokki 8O 8O biraz daha aktif edin bence :!: :!: :!:[/quote] evet haklısın.Bu sitede bu kadar çok katılım görünce baya bi şaşırdım açıkçası.Selamlar... |
[color=darkred][i][b]TURKİYENİN 4. BUYUĞU BIRAKTA OLSUN O KADAR..DİMİ YANİ[/b][/i][/color]
|
yani gardas bizim masallahımız var...
|
hosgeldin kizilok
pek fazla katilim yok ama sitenin dizayni hosuma gitti :) |
Kizilok gardaş aramıza hoşgeldin
|
Kizilok kardes hosgeldin.Milletimizin toplumsal barisa ihtiyaci oldugu bir zamanda diger Futbol takimlarini destekleyen arkadaslarin sitemize gelip vede memnun olmalari bizleri bu siteyi hazirlayanlara ve yazarak katilimda bulunanlara ne kadar teskküe etsek azdir.Simdiden seninde yorumlarin icin tesekkürler.
Viktor kardes yanlis tusa basmis türkiyenin 1.takimi yazacakti.Selamlar |
[color=darkred][i][b]PARDONS ABİ TURKİYENİN 1. Sİ...DUZELTTİĞİN İÇİN SAOL ABİ BEA[/b][/i][/color]
|
İLK MAÇ ÖNCESİ ASIYOR KESİYORDUNUZ .ŞİMDİ İKİNCİ MAÇ SİVAS'TA AMA MANİSA 'NIN SİVAS'TA ŞANSI YOK ...ÇÜNKÜ BİZİM YÖNETİMİMİZE KADAR DİL UZATTILAR....
|
BURASI 10 MİLYONLUK BİR SİVAS CAMİASININ SESİ ŞU AN DA BU SİTE KAFAYA OYNUYOR....
|
[quote=ultraSivas_58]İLK MAÇ ÖNCESİ ASIYOR KESİYORDUNUZ .ŞİMDİ İKİNCİ MAÇ SİVAS'TA AMA MANİSA 'NIN SİVAS'TA ŞANSI YOK ...ÇÜNKÜ BİZİM YÖNETİMİMİZE KADAR DİL UZATTILAR....[/quote]
valla sizin yönetime dil uzatıldığını hiç duymadım.V.manisanın deplasmanda daha iyi oynadığını düşünürsek sivas maçı berabere yada manisa kazanır.Deplasmanda 13 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldık.Zaten kendi sahamızda bir istirar yakalasaydık sivasın 7-8 puan önünde liderdik.Neyse bekleyip göreceğiz. |
WALLA GARDAS COK BEKLERSİN SEN BİZİM İSTATİKLERE BAKMIYOSUN HERALDE... NEYSE SORUN DEİL BİZ GELİNCE SİZE OGRETİRİZ
|
[quote=gunay]WALLA GARDAS COK BEKLERSİN SEN BİZİM İSTATİKLERE BAKMIYOSUN HERALDE... NEYSE SORUN DEİL BİZ GELİNCE SİZE OGRETİRİZ [/quote]
Gunay gardasima katiliyorum... |
dediğim gibi kendi sahamızdaki puan kayıpları yzünden maalesef 2. yiz.
|
EYV ABİ... DOGRUYA DOGRU AMA
|
yaw iyiki bi lidersiniz ha.Altı üstü 2 puan önümüzdesiniz.Siz dua edin bu hafta elazığ maçını malatyada oynadınız yoksa manisa liderdi şu an
|
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAH WAY ALLAH RAZI OLSUN FEDERASYONDAN... YANİ BUNADA KILIF BULDUNYA NE DİYİM DAHA BEN YENEN ADAM HERYERDE YENER... HELE 9 KİŞİYİ NEYSE GARDAS SİZİN MACTAN SONRA 5 OLACAK ZATEN BİZ DERT ETMİYOZ... OLABİLİYORSANIZ SİZDE OLUN LİDER... DAVULUN SESİ UZAKTAN HOS GELİRMİS
|
[quote=kizilok]yaw iyiki bi lidersiniz ha.Altı üstü 2 puan önümüzdesiniz.Siz dua edin bu hafta elazığ maçını malatyada oynadınız yoksa manisa liderdi şu an[/quote]
Iyiki bi lidersiniz deil biz bayaaa bi lideriz. Birakmayada hic niyetimiz yok... |
dediğim gibi bekleyip göreceğiz.Sadece ama manisanın fikstür gereği lider bitirme şansı az.Bunu kabul ediyorum.Ama sivastaki maçta yenilmeyecektir.Bunu iddia edebilirim sevgiler..
|
[quote=kizilok]dediğim gibi bekleyip göreceğiz.Sadece ama manisanın fikstür gereği lider bitirme şansı az.Bunu kabul ediyorum.Ama sivastaki maçta yenilmeyecektir.Bunu iddia edebilirim sevgiler..[/quote] ET GARDAS SONUCTA İDDİA PARAYLA DEİLYA :lol: :lol: :lol: OLSADA BİTİREMEZSİNİZKİ ZATEN... İYİ OLDUGU ZAMANLARDAS OLSAYDINIZ BARI... HİC LİDER OLDUNUZMU BU YIL???? HAYIR NEDEN CUNKİ BİZ VARIZ
|
iddialı olmak güzel şeydir .Ama birazda ayaklarınız yere değecek değilmi..
|
[quote=kizilok]iddialı olmak güzel şeydir .Ama birazda ayaklarınız yere değecek değilmi..[/quote] GARDAS BİZİMKİ DEGİYOR DİYOSAN AMAN BİZ SİZİN GİBİ OLMAYALIM... NE ŞAŞALARLA BASLADINIZ LİGE HERSENE OLDUGU GİBİ VE SİMDİ GORUYORUZ... BİZ BOYLE İYİYİZ... İSTER DEGSİN İSTER DEGMESİN... HAAA DEGMESE DAHA İİ TABİİ EN AZINDAN AYAGIMIZ TAKILMAZ CIKINTILARA
|
manisali gardas eger sizdeki butçe(vestel)bizde olsa
$u an sizin rakibiniz degil birinci ligde $ampiyonluga oynardik degilmi? |
[color=red]Bizler Hayalperes degiliz Kizilok!!! Nerden Biliyorsun Uctugumuzu Hayret Ediyorum yav! Herkes SIVASSPORu Hedef almis Herkes Bize Karsi Takiii Bursalisindan Gaggosuna Kadar Onca puanlari kimse bize Hediye etmedi Bizler Buraya Bilegimizin Hakkiyla geldik Anladinmi !!! [/color]
|
[quote=CAGLAYAN][color=red]Bizler Hayalperes degiliz Kizilok!!! Nerden Biliyorsun Uctugumuzu Hayret Ediyorum yav! Herkes SIVASSPORu Hedef almis Herkes Bize Karsi Takiii Bursalisindan Gaggosuna Kadar Onca puanlari kimse bize Hediye etmedi Bizler Buraya Bilegimizin Hakkiyla geldik Anladinmi !!! [/color][/quote]
ben sadece 2 puan önümüzdesiniz birazcıkta mütavazi olmakta fayda var anlamında yazdım çağlayan kardeş.Hayalperest veya puanlarınızı başkasının verdiği anlamda değil yanlış anlaşılmasın |
[quote=kizilok]yaw iyiki bi lidersiniz ha.Altı üstü 2 puan önümüzdesiniz.Siz dua edin bu hafta elazığ maçını malatyada oynadınız yoksa manisa liderdi şu an[/quote]
sen nedesen haklisin arkanizda hem Zorlu Sirketi var vede Amerikan sirketi helal nasilda aniyon sen futboldan size bol sans [color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color] |
Vestel ismi sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlamadım.Bir takımın kendine sponsor bulması kadar normal bir şey olabilirmi.1. lige çıktığınızda sponsorun önemini daha çok anlayacaksınız.İşler her zaman bu kadar iyi gitmez.Selamlar..
|
[color=darkred][i][b]ÖNEMLİ OLAN ŞEHİR KİMLİĞİNİ KAYBETMEDE Bİ ŞEYLER YAPMAK.KANALLARDA HER YERDE MANİSA DEİL VESTEL ÇIKAR DİYORLAR.SENDE BİRAZ TARAFSIZ GÖZLBK ONDAN SONRA YAZ.KİM ÇIKAR DENİNCE BU SİTEDE BİLE BAK
SİVAS VESTEL ERCİYES YAZIOR ANLATA BİLDİMMİ BARİ[/b][/i][/color]. |
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]ÖNEMLİ OLAN ŞEHİR KİMLİĞİNİ KAYBETMEDE Bİ ŞEYLER YAPMAK.KANALLARDA HER YERDE MANİSA DEİL VESTEL ÇIKAR DİYORLAR.SENDE BİRAZ TARAFSIZ GÖZLBK ONDAN SONRA YAZ.KİM ÇIKAR DENİNCE BU SİTEDE BİLE BAK
SİVAS VESTEL ERCİYES YAZIOR ANLATA BİLDİMMİ BARİ[/b][/i][/color].[/quote] Tamam arkadaşım biz halimizden memnunuz sizde öyleyseniz sorun yoktur.Kalın sağlıcakla.Selamlar. |
gardas bizi hic kimse rahtsiz edemes
ve edelmeyizde [color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color] |
[quote=kizilok][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]ÖNEMLİ OLAN ŞEHİR KİMLİĞİNİ KAYBETMEDE Bİ ŞEYLER YAPMAK.KANALLARDA HER YERDE MANİSA DEİL VESTEL ÇIKAR DİYORLAR.SENDE BİRAZ TARAFSIZ GÖZLBK ONDAN SONRA YAZ.KİM ÇIKAR DENİNCE BU SİTEDE BİLE BAK
SİVAS VESTEL ERCİYES YAZIOR ANLATA BİLDİMMİ BARİ[/b][/i][/color].[/quote] Tamam arkadaşım biz halimizden memnunuz sizde öyleyseniz sorun yoktur.Kalın sağlıcakla.Selamlar.[/quote] [color=darkred][i][b]BANA BÖLE POSTA KOYAR GİBİ YAZILAR YAZMA ...... SENİ.ZATEN ALAYINIZA GICIĞIM WAR ALLAH MEYFAZA KÖÜ OLUR.MİSAFİRSEN MİSAFİRLİĞİNİ BİL ŞURDA EFENDİLİĞİMİZİ BOZMA...[/b][/i][/color] |
[quote=kizilok]Vestel ismi sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlamadım.Bir takımın kendine sponsor bulması kadar normal bir şey olabilirmi.1. lige çıktığınızda sponsorun önemini daha çok anlayacaksınız.İşler her zaman bu kadar iyi gitmez.Selamlar..[/quote]
Bir takım Süper Lig'e çıkacaksa kendi imkanlarıyla kendi öz kaynaklarıyla çıkınca güzeldir. Biz yıllardır kendi kısıtlı imkanlarımızla, dişimizle, tırnağımızla kazıyarak bu yerlere geldik. Bu kendi alın terimiz, kendi emeğimiz. Yani baba parası değil. Sizin gibi bütçemiz olsaydı (ve başkanınızın dediği gibi 3 yılda 2 trilyon TL harcamış olsaydık) arkamızda ki 7 milyon taraftarla 3 büyüklere kafa tutardık. Sizi de göreceğiz. Siz de bu para oldukça, tabii ki en iyi kadroyu kuracaksınız. 2. Lig'de bile 3 sene de size gelip giden futbolcu sayısı yanlış harıtlamıyorsam (oynayanlar dahil) 47 kişi. Süper Lig'de kimbilir kaç kişi olacak? Ama şunu da unutmayın, destek veren şirketler desteğini çekince "eşekten düşmüşe" dönen takımlar ne yapacağını şaşırıyor taa 3. Lig'e kadar gidiyor. Örnek mi? 1- [b]Demirçelik[/b] Karabük (Yıllarca 3. Lig ile 2. Lig arasında mekik dokudu) 2- Siirt [b]Jet-Pa [/b]Spor (3. Lig'e düşüp şimdilerde 2.Lig'de toparlandı) 3- [b]Yimpaş[/b] Yozgatspor (2. Lig B'ye düşmemek için çabalıyor) 4- [b]Kombassan[/b] Konyaspor (Yıllarca 2. Lig'de süründü, isim değiştirince toparlandı). 5- Erzurumspor (Polat Holding gölgesinde Süper Lig'deydi, destek çekilince şimdi 3. Lig kabusu görüyor) 6- [b]Vestel[/b] Manisaspor'u yazıyorum. Destek çekilince akibetiniz aynı olacak. Hiiiç merak etmeyin.. |
[quote=izmirliyigido][quote=kizilok]Vestel ismi sizi niye bu kadar rahatsız etmiş anlamadım.Bir takımın kendine sponsor bulması kadar normal bir şey olabilirmi.1. lige çıktığınızda sponsorun önemini daha çok anlayacaksınız.İşler her zaman bu kadar iyi gitmez.Selamlar..[/quote]
Bir takım Süper Lig'e çıkacaksa kendi imkanlarıyla kendi öz kaynaklarıyla çıkınca güzeldir. Biz yıllardır kendi kısıtlı imkanlarımızla, dişimizle, tırnağımızla kazı******* bu yerlere geldik. Bu kendi alın terimiz, kendi emeğimiz. Yani baba parası değil. Sizin gibi bütçemiz olsaydı (ve başkanınızın dediği gibi 3 yılda 2 trilyon TL harcamış olsaydık) arkamızda ki 7 milyon taraftarla 3 büyüklere kafa tutardık. Sizi de göreceğiz. Siz de bu para oldukça, tabii ki en iyi kadroyu kuracaksınız. 2. Lig'de bile 3 sene de size gelip giden futbolcu sayısı yanlış harıtlamıyorsam (oynayanlar dahil) 47 kişi. Süper Lig'de kimbilir kaç kişi olacak? Ama şunu da unutmayın, destek veren şirketler desteğini çekince "eşekten düşmüşe" dönen takımlar ne yapacağını şaşırıyor taa 3. Lig'e kadar gidiyor. Örnek mi? 1- [b]Demirçelik[/b] Karabük (Yıllarca 3. Lig ile 2. Lig arasında mekik dokudu) 2- Siirt [b]Jet-Pa [/b]Spor (3. Lig'e düşüp şimdilerde 2.Lig'de toparlandı) 3- [b]Yimpaş[/b] Yozgatspor (2. Lig B'ye düşmemek için çabalıyor) 4- [b]Kombassan[/b] Konyaspor (Yıllarca 2. Lig'de süründü, isim değiştirince toparlandı). 5- Erzurumspor (Polat Holding gölgesinde Süper Lig'deydi, destek çekilince şimdi 3. Lig kabusu görüyor) 6- [b]Vestel[/b] Manisaspor'u yazıyorum. Destek çekilince akibetiniz aynı olacak. Hiiiç merak etmeyin..[/quote] [color=red]Agzina Saglik Gardas Edepsizlere verilecek en Güzel Yorum!![/color] |
[quote=VICTORY][quote=kizilok][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]ÖNEMLİ OLAN ŞEHİR KİMLİĞİNİ KAYBETMEDE Bİ ŞEYLER YAPMAK.KANALLARDA HER YERDE MANİSA DEİL VESTEL ÇIKAR DİYORLAR.SENDE BİRAZ TARAFSIZ GÖZLBK ONDAN SONRA YAZ.KİM ÇIKAR DENİNCE BU SİTEDE BİLE BAK
SİVAS VESTEL ERCİYES YAZIOR ANLATA BİLDİMMİ BARİ[/b][/i][/color].[/quote] Tamam arkadaşım biz halimizden memnunuz sizde öyleyseniz sorun yoktur.Kalın sağlıcakla.Selamlar.[/quote] [color=darkred][i][b]BANA BÖLE POSTA KOYAR GİBİ YAZILAR YAZMA ...... SENİ.ZATEN ALAYINIZA GICIĞIM WAR ALLAH MEYFAZA KÖÜ OLUR.MİSAFİRSEN MİSAFİRLİĞİNİ BİL ŞURDA EFENDİLİĞİMİZİ BOZMA...[/b][/i][/color][/quote] valla benimde foruma girdiğimden beri senin tavırlarında hiç hoş sayılmaz.Neyse Saygı değer medetor arkadaşları zor durumda bırakmamak adına bir daha bu forumada girmeyeceğim.Baya bi hırçın arkadaşlar mevcut burda kalın sağlıcakla. |
[quote=VICTORY][color=red][i][b]NE YAPTIK...SİZİN MANİSADA YAPTIĞINIZ GİBİ ANA AVRAT KAYDIK MI YOKSA SİTEDENMİ KOVDUK...İNŞALLAH SİVASA MAÇA GELİRSİNDE HIRÇINLIĞIBEN SANA İTİNA İLE GÖSTERİRİM.SEN 3-5 KİŞİNİN OLDUĞU SİTENE GİT GİRMİCEKSEN BURAYA....[/b][/i][/color][/quote]
vallabu kadar hakaretlere varan sözleri dinlemektense 3-5 kişinin olduğu forumda bulunmayı tercih ederim.Ne edepsizliğimiz kaldı ne bi şeyimiz.Saygılar. |
[color=darkred][i][b]zaten ölesiniz söylemeye gerek yok.geçen sene 3 attığımızda ve bu sene gördük ne olduğunuzu.bana burda ne olduğunuzu anlatma durcaksan dur durmayacaksan bi zahmet waktimi çalma...[/b][/i][/color]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11. |