![]() |
[size=7]bu hakemimizi kınıyorum.bize gelince sarıları kırmızıları gösterdi onlara gelince ''devam''.hakem elazığnın yenmesi için herşeyi yaptı ama başaramadı.bence hakemler soyunma odasındayken Selçuk Derelinin cebine bir ZARF girdi.bu zarf para zarfı.ama bizim hırsımızı,güzel oynunumuzu bozmaya çalıştı başarılı olamadı.böyle hakemleri şiddetle kınıyoruz.[/size]
|
[color=darkred][i][b]BEN SELÇUK DERELİYE SADECE MAÇI TEKRAR İZLESİN DERİM VE HER HALDE İDDAA OYNADI ELAZIĞA ONDAN O KADAR KOLLADI ELAZIĞI....
ŞAMPİYON:1 SELÇUK DERELİ:0[/b][/i][/color] |
Yaptıkları çok ayıptı.
|
ARKADAŞLAR, DÜNKÜ ELAZIĞSPOR MAÇININ HAKEMİ SELÇUK DERELİ'Yİ YANLI YÖNETİMİ NEDENİYLE BEN DE ŞİDDETLE KINAMAK İSTİYORUM. HAKEMİN KAPTANIMIZA GÖSTERDİĞİ KIRMIZI KARTI YARATMA YETENEĞİNİ AYRICA TAKDİRE DEĞER BULUYORUM!!! BU KONUDA KENDİSİNE EN İYİ SENARYO OSKARI VERLİMESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLATMAYI ÖNERİYORUM :))))))))
|
arkadaslar sizlere katiliyorum.bize cok kolay kart cikardi ertugrul'la yapilan hareketin direk kirmizi karti herkese slm.
|
hakemde cok kötü idi tv den izleyenler icin spikerde sanki herkes sivasspora karsi, bükemedigin eli öpeceksin hakemi ve spiekeri siddetle kiniyorum
_____________________ SIVASLI OLUNMAZ SIVASLI DOGULUR |
Hakemi siddetle kiniyorum. Cok basit duduk caldi bize. Ama basaramadilar. SAMPIYON SIVASSPOR
|
Evet hakem çok kötü yönetti maçı can 2 sarı kartı çok agırdı bence vermeyebilirdi ama işin içinde art niyet varsa çok kolay olur böyle kartlar ama biz yinede 9 kişiyle Elazıg hakem ve spiker üçlüsünü yendik...
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK... |
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BEN SELÇUK DERELİYE SADECE MAÇI TEKRAR İZLESİN DERİM VE HER HALDE İDDAA OYNADI ELAZIĞA ONDAN O KADAR KOLLADI ELAZIĞI....
ŞAMPİYON:1 SELÇUK DERELİ:0[/b][/i][/color][/quote] iddaa oynadı ise kesin yattı :D |
BURDA BİR KINAMAYA BASLARSAK BUNUN SONU GELMEZ... HAKEMDEN BASLA TAKIMDAN DEVAM ET TARAFTAR..... YANİ ANLICAMIZ BUNLAR İNSAN DEİLKİ :lol: :lol: :lol:
|
hakem iyide olmas iste...........
Sivasspor vardi sahada dün 4 kirmizi kart bile yiseydik mac gine bizimdi ne de olsa biz inanmistik yenecegmize [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color][/size] |
bizim kartlara söyleyecek çok şey yok ama hakemler hep ne der VERDİKLERİMİZLE DEĞİL VERMEDİKLERİMİZLE eleştirin diye ;
1-Ertuğrula yapılan direk sakatlayıcı faulü kart(kırmızı)VERMEDEN geçiştirdi 2-Mehmet YILDIZ a ceza sahası içinde yapılan faulü devam diyerek VERMEDİN, hadi kim haklı selçuk bey |
[quote=puar][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BEN SELÇUK DERELİYE SADECE MAÇI TEKRAR İZLESİN DERİM VE HER HALDE İDDAA OYNADI ELAZIĞA ONDAN O KADAR KOLLADI ELAZIĞI....
ŞAMPİYON:1 SELÇUK DERELİ:0[/b][/i][/color][/quote] iddaa oynadı ise kesin yattı :D[/quote] [color=darkred][i][b]İTİNA İLE İDDAA YATIRILIR 9 KİŞİYLE [/b][/i][/color]:lol: :lol: :lol: |
hepinize katılıyorum ama şu gerçeki SİVASSPOR hakemleride yenmek yenmek zorunda. unutmayalım.......
|
HAKEM BİZE VERDİĞİ KARTLARIN DAHA SERT POZİSYONLARINDA FAUL BİLE CALMADI.RESMEN 25 DAKİKADA TAKIMIN ELİNİ AYAGINI BAGLADI.
ADETA ELAZIĞA DOKUNANI YAKARIM BIRAKINLAN GAKKOSLARI DER :lol: GİBİYDİ AMA ODA KURTARAMADI ELAZIĞI. |
hakemdir ne yapsa yeridir .şerefsi de olsa bunların sonu gelmez.ülkede şerefsiz mi arıoyrsun bir sürü..
|
[color=darkred][i][b]HAKEMLERİN ALAYI ŞEREFSİZ AMA....[/b][/i][/color]
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]HAKEMLERİN ALAYI ŞEREFSİZ AMA....[/b][/i][/color][/quote]
doğru valla teki değilki hepsi şerefsiz [img]http://img146.exs.cx/img146/9756/imza.gif[/img] |
Cok tarafli davrandi.Kendileri kayipeder ,bir de F.I.F.A kokartliymis,yesinler senin o kokartini.Olsun herseye ragmen yinede söke söke aldik maci.
ZALIMIN ZULMÜ VARSA YIGIDONUN ALLAH"I VAAAAAAR.. :P |
DÜN AKŞAM İLK KEZ SEYRETTİM MAÇI 2.LİG DOSYASINDA BİR KERE TRT BİZİM MAÇIN ÖZETİNİ ÇOK AZ GÖSTERDİ OYSA KAYSERİ ERCİYES MAÇININ TEKRAR POAZİSYONLARINI BİLE EN AZ 3 KEZ GÖSTERDİ.BU TRT YE HİÇ YAKIŞMADI.GELELİM SELÇUK DERELİYE KARDEŞİM O PENALTIYI NASIL VERMEZSİN ÇOK AYIP ADAM MEHMET YILDIZI BİÇMİŞ YUH OLSUN SANA. YA MAÇI ALAMASAYDIK NE OLACAKTI.BİRDE HAKEMLER GÜYA SİVASI TUTUYORMUŞ NERDE HANİ.AKŞAM 2 LİG DOSYASINI SEYREDENLER ANLAMIŞTIR HAKEMLERİN KİMİ TUTTUĞUNU.
|
[color=darkred][i][b]DEDİĞİM GİBİ HAKEM İDDAA OYNAMIŞ[/b][/i][/color] :lol: :lol:
|
selçuk dereli zaten bir piyondur,gün gelir çok güzel maç yönetir gün gelir maçı satar,aynı cüneyt çakır gibi,seni unutmadık cüneyt çakır,senide unutmayacağız selçuk dereli(inşallah o derede boğulursun.)
|
YA GARDASLAR BUNA HAKEM MI DENIR
PARA YEMIS ITIN TEKI RESMEN BU NEYDI BE HIC MI ALLAHIN YOK SENIN ADI REZIL TAMAM IKI KIRMIZIYLA YAKTIN BIZI DE BIDE FOULERDE DEVAM DEMESI DELI EDIYOR INSANI BIDE FIFA BILMEM NE HAKEMI O ANCAK MAHALLE FIFA SINDA HAKEM OLUR BANA GÖRE PARA YEDI BU AMA BASARAMADI BIZE YETMEDI KIRLI PARALARI ---------------SEEELLCCCCUKKKKKKK DERENNNNIN ICINE DÜSTÜN --- ---------------YIGIDIN HAKKKKKINI YEEEEMEEE |
[quote=Yildizelili58]YA GARDASLAR BUNA HAKEM MI DENIR
PARA YEMIS ITIN TEKI RESMEN BU NEYDI BE HIC MI ALLAHIN YOK SENIN ADI REZIL TAMAM IKI KIRMIZIYLA YAKTIN BIZI DE BIDE FOULERDE DEVAM DEMESI DELI EDIYOR INSANI BIDE FIFA BILMEM NE HAKEMI O ANCAK MAHALLE FIFA SINDA HAKEM OLUR BANA GÖRE PARA YEDI BU AMA BASARAMADI BIZE YETMEDI KIRLI PARALARI ---------------SEEELLCCCCUKKKKKKK DERENNNNIN ICINE DÜSTÜN --- ---------------YIGIDIN HAKKKKKINI YEEEEMEEE[/quote] çok güzel özetlemişsin gardaş [img]http://img146.exs.cx/img146/9756/imza.gif[/img] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09. |