SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SELÇUK DERELİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=555)

ralsivasspor 04.04.2005 12:10

[size=7]bu hakemimizi kınıyorum.bize gelince sarıları kırmızıları gösterdi onlara gelince ''devam''.hakem elazığnın yenmesi için herşeyi yaptı ama başaramadı.bence hakemler soyunma odasındayken Selçuk Derelinin cebine bir ZARF girdi.bu zarf para zarfı.ama bizim hırsımızı,güzel oynunumuzu bozmaya çalıştı başarılı olamadı.böyle hakemleri şiddetle kınıyoruz.[/size]

V1CT0RY 04.04.2005 12:12

[color=darkred][i][b]BEN SELÇUK DERELİYE SADECE MAÇI TEKRAR İZLESİN DERİM VE HER HALDE İDDAA OYNADI ELAZIĞA ONDAN O KADAR KOLLADI ELAZIĞI....
ŞAMPİYON:1 SELÇUK DERELİ:0[/b][/i][/color]

ralsivasspor 04.04.2005 12:17

Yaptıkları çok ayıptı.

VIKING 04.04.2005 12:17

ARKADAŞLAR, DÜNKÜ ELAZIĞSPOR MAÇININ HAKEMİ SELÇUK DERELİ'Yİ YANLI YÖNETİMİ NEDENİYLE BEN DE ŞİDDETLE KINAMAK İSTİYORUM. HAKEMİN KAPTANIMIZA GÖSTERDİĞİ KIRMIZI KARTI YARATMA YETENEĞİNİ AYRICA TAKDİRE DEĞER BULUYORUM!!! BU KONUDA KENDİSİNE EN İYİ SENARYO OSKARI VERLİMESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLATMAYI ÖNERİYORUM :))))))))

tugrul-uslu 04.04.2005 12:29

arkadaslar sizlere katiliyorum.bize cok kolay kart cikardi ertugrul'la yapilan hareketin direk kirmizi karti herkese slm.

kadir20 04.04.2005 12:46

hakemde cok kötü idi tv den izleyenler icin spikerde sanki herkes sivasspora karsi, bükemedigin eli öpeceksin hakemi ve spiekeri siddetle kiniyorum

SIVASLI OLUNMAZ

SIVASLI DOGULUR

FatihSoner58 04.04.2005 12:51

Hakemi siddetle kiniyorum. Cok basit duduk caldi bize. Ama basaramadilar. SAMPIYON SIVASSPOR

serrkann58 04.04.2005 12:57

Evet hakem çok kötü yönetti maçı can 2 sarı kartı çok agırdı bence vermeyebilirdi ama işin içinde art niyet varsa çok kolay olur böyle kartlar ama biz yinede 9 kişiyle Elazıg hakem ve spiker üçlüsünü yendik...

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK...

puar 04.04.2005 13:00

[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BEN SELÇUK DERELİYE SADECE MAÇI TEKRAR İZLESİN DERİM VE HER HALDE İDDAA OYNADI ELAZIĞA ONDAN O KADAR KOLLADI ELAZIĞI....
ŞAMPİYON:1 SELÇUK DERELİ:0[/b][/i][/color][/quote]

iddaa oynadı ise kesin yattı :D

GuNaY 04.04.2005 13:16

BURDA BİR KINAMAYA BASLARSAK BUNUN SONU GELMEZ... HAKEMDEN BASLA TAKIMDAN DEVAM ET TARAFTAR..... YANİ ANLICAMIZ BUNLAR İNSAN DEİLKİ :lol: :lol: :lol:

ElbeyLi58 04.04.2005 13:21

hakem iyide olmas iste...........
Sivasspor vardi sahada dün 4 kirmizi kart bile yiseydik
mac gine bizimdi ne de olsa biz inanmistik yenecegmize

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color][/size]

sVs 04.04.2005 13:35

bizim kartlara söyleyecek çok şey yok ama hakemler hep ne der VERDİKLERİMİZLE DEĞİL VERMEDİKLERİMİZLE eleştirin diye ;
1-Ertuğrula yapılan direk sakatlayıcı faulü kart(kırmızı)VERMEDEN geçiştirdi
2-Mehmet YILDIZ a ceza sahası içinde yapılan faulü devam diyerek VERMEDİN,

hadi kim haklı selçuk bey

V1CT0RY 04.04.2005 13:44

[quote=puar][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]BEN SELÇUK DERELİYE SADECE MAÇI TEKRAR İZLESİN DERİM VE HER HALDE İDDAA OYNADI ELAZIĞA ONDAN O KADAR KOLLADI ELAZIĞI....
ŞAMPİYON:1 SELÇUK DERELİ:0[/b][/i][/color][/quote]

iddaa oynadı ise kesin yattı :D[/quote]
[color=darkred][i][b]İTİNA İLE İDDAA YATIRILIR 9 KİŞİYLE [/b][/i][/color]:lol: :lol: :lol:

5841 04.04.2005 13:46

hepinize katılıyorum ama şu gerçeki SİVASSPOR hakemleride yenmek yenmek zorunda. unutmayalım.......

BROTHERS58 04.04.2005 13:58

HAKEM BİZE VERDİĞİ KARTLARIN DAHA SERT POZİSYONLARINDA FAUL BİLE CALMADI.RESMEN 25 DAKİKADA TAKIMIN ELİNİ AYAGINI BAGLADI.
ADETA ELAZIĞA DOKUNANI YAKARIM BIRAKINLAN GAKKOSLARI DER :lol: GİBİYDİ AMA ODA KURTARAMADI ELAZIĞI.

1967_DERNEK_10UR 04.04.2005 14:02

hakemdir ne yapsa yeridir .şerefsi de olsa bunların sonu gelmez.ülkede şerefsiz mi arıoyrsun bir sürü..

V1CT0RY 04.04.2005 19:58

[color=darkred][i][b]HAKEMLERİN ALAYI ŞEREFSİZ AMA....[/b][/i][/color]

kral58 04.04.2005 21:05

[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]HAKEMLERİN ALAYI ŞEREFSİZ AMA....[/b][/i][/color][/quote]

doğru valla teki değilki hepsi şerefsiz

[img]http://img146.exs.cx/img146/9756/imza.gif[/img]

karli-58 04.04.2005 21:29

Cok tarafli davrandi.Kendileri kayipeder ,bir de F.I.F.A kokartliymis,yesinler senin o kokartini.Olsun herseye ragmen yinede söke söke aldik maci.
ZALIMIN ZULMÜ VARSA
YIGIDONUN ALLAH"I VAAAAAAR.. :P

sivaslim58 05.04.2005 08:58

DÜN AKŞAM İLK KEZ SEYRETTİM MAÇI 2.LİG DOSYASINDA BİR KERE TRT BİZİM MAÇIN ÖZETİNİ ÇOK AZ GÖSTERDİ OYSA KAYSERİ ERCİYES MAÇININ TEKRAR POAZİSYONLARINI BİLE EN AZ 3 KEZ GÖSTERDİ.BU TRT YE HİÇ YAKIŞMADI.GELELİM SELÇUK DERELİYE KARDEŞİM O PENALTIYI NASIL VERMEZSİN ÇOK AYIP ADAM MEHMET YILDIZI BİÇMİŞ YUH OLSUN SANA. YA MAÇI ALAMASAYDIK NE OLACAKTI.BİRDE HAKEMLER GÜYA SİVASI TUTUYORMUŞ NERDE HANİ.AKŞAM 2 LİG DOSYASINI SEYREDENLER ANLAMIŞTIR HAKEMLERİN KİMİ TUTTUĞUNU.

V1CT0RY 05.04.2005 09:22

[color=darkred][i][b]DEDİĞİM GİBİ HAKEM İDDAA OYNAMIŞ[/b][/i][/color] :lol: :lol:

cem 05.04.2005 20:55

selçuk dereli zaten bir piyondur,gün gelir çok güzel maç yönetir gün gelir maçı satar,aynı cüneyt çakır gibi,seni unutmadık cüneyt çakır,senide unutmayacağız selçuk dereli(inşallah o derede boğulursun.)

Yildizelili58 05.04.2005 21:37

YA GARDASLAR BUNA HAKEM MI DENIR
PARA YEMIS ITIN TEKI RESMEN BU NEYDI BE
HIC MI ALLAHIN YOK SENIN ADI REZIL
TAMAM IKI KIRMIZIYLA YAKTIN BIZI DE BIDE FOULERDE DEVAM DEMESI
DELI EDIYOR INSANI
BIDE FIFA BILMEM NE HAKEMI
O ANCAK MAHALLE FIFA SINDA HAKEM OLUR
BANA GÖRE PARA YEDI BU
AMA BASARAMADI BIZE YETMEDI KIRLI PARALARI

---------------SEEELLCCCCUKKKKKKK DERENNNNIN ICINE DÜSTÜN ---
---------------YIGIDIN HAKKKKKINI YEEEEMEEE