![]() |
İSMAİL KARTALI EN BAŞARI HOCA YAPMAK İÇİN GELİN OY VERELİM!!!
[url]http://www.pollemik.com/sonuc.asp?durum=4&no=2491223991801[/url] |
gardas bi kereden fazla veremiyor muyuz
|
malesef tek oy veriliyorr hadii yigidolarr hocamızı zirveye taşıyalımm zatenn yeni birr ankettt....
EN BÜĞYÜK İSMAİL KARTAL |
eğerki yorum yazabiliyorsanız daha ii olur arkadaşlar her türlü destek verelim hocamızaaaa
|
OYUMU KULLANDIM
|
[b]OY VERDİK....[/b]
|
bende verdim.
herkes görev basına... |
[size=2][color=darkred]DERHAL HEMEN...[/color][/size]
|
OYUMUZU KULLANDIK OMUZUMUZDAN YÜKÜ ATTIK...[color=darkred][/color][size=6][/size]
|
BENDE WERDİM HERKEZ WERSİN OY HOCA GÖRSÜNLER :lol: :lol: :lol: :lol:
|
[b]
Bende verdim oyumu herkes katılsın lütfen gösterelim SİVASSPOR neymiş görsünlerOYLAMADA SON DURUM BÖYLE ................................................... 85,11 40 İsmail Kartal 4,26 2 Daum 4,26 2 Diğer 2,13 1 Rıza Çalımbay 2,13 1 Hagi 2,13 1 Şenol Güneş 0,00 0 Del Bosque 0,00 0 Levent Eriş 0,00 0 Saffet Susiç 0,00 0 Aykut Kocaman 0,00 0 Oğuz Çetin 0,00 0 Ziya Doğan Toplam: 47 [/b] |
YÜZDE OY İSİM
85,11 40 İsmail Kartal 4,26 2 Daum 4,26 2 Diğer 2,13 1 Rıza Çalımbay 2,13 1 Hagi 2,13 1 Şenol Güneş 0,00 0 Del Bosque 0,00 0 Levent Eriş 0,00 0 Saffet Susiç 0,00 0 Aykut Kocaman 0,00 0 Oğuz Çetin 0,00 0 Ziya Doğan Toplam: 47 OYLAMADA SON DURUM BÖYLE .. |
arkadaşlar ismail kartala dil uzatıyorlar ve küçümsüyorlarrr şunlara günlerini gösterinnn haydiii yorumlarınızıda ekleyinnnn... diğer takım taraftarları ismail hocanın önde olmasını çekemiyorlarr ve saçmalıyorlarr en büyük ismail kartalll
|
serefsizlere bak daha sivaslilari taniyamamislar herhalde
|
[size=2][color=red]BENDE VERDİM OYUMU..!!![/color][/size]
|
gardaşlar bende oy verdim herkeside oy vermeye beklerim son durum bu:
% Adet 80,00 56 İsmail Kartal 4,29 3 Ziya Doğan 4,29 3 Daum 4,29 3 Diğer 2,86 2 Şenol Güneş 2,86 2 Rıza Çalımbay 1,43 1 Hagi 0,00 0 Levent Eriş 0,00 0 Saffet Susiç 0,00 0 Aykut Kocaman 0,00 0 Oğuz Çetin 0,00 0 Del Bosque |
YÜRÜ İSMAİL HOCA KİM TUTAR SENİ 10 MİLYON ARKANDA...
|
İSMAİL HOCAMIZI YANLIZ BIRAKMAYALIM,HER ZAMAN HER YERDE YİĞİDOLAR SENLE SİVAS KARTALI!!!
|
tabiki ismail hoca
bize bu mutlulugu futbolcularıyla ve ekibiyle yaşatan imparatora olamsı gereken yere çıkması için bende oyumu verdim hemde gönül rahatlıgı ile |
yaaa bunlarr resmen ismail kartalı çekemiyorlar anketi iptal etmişlerrr ismail hoca açık ara öndeydi hazmedemedilerr anketii kapattılarr resmen ayıpp bu yaaaaaaaaa kıskanç 3 istanbul takımının taraftarlarııı devamlıı bu işte şaibe var diyince sonunda anket iptal oldu kahretsin!!!
en büyük ismail kartal |
anektimiz geri gelmiş ama ismaişl hocanın oylarını silmişlerr yuhhh yaaa 8e inmiş ama yinede zirvede
|
Iyi geceler Yigidolar... Biraz once www.pollemik.com'dan Ismail Hoca'ya ben de oy verdim ama toplam 9 oy ( 33 ) oldu.
|
senarist ben anamadim niye oy verecemki ne olacak ??????
yilin teknik adami Hagi eeeee :?: :?: :?: :?: :?: |
[b][size=2][color=red]Bu senenin zaten tartışmasız teknik direktörü ismail kartal.. neden kendi sitemizde Yılın Futbolcusu, veya Sivassporun en başarılı futbolcusu anketi yapılmıyor ?[/color][/size][/b]
|
[quote=Romeo][b][size=2][color=red]Bu senenin zaten tartışmasız teknik direktörü ismail kartal.. neden kendi sitemizde Yılın Futbolcusu, veya Sivassporun en başarılı futbolcusu anketi yapılmıyor ?[/color][/size][/b][/quote]
istersen fikrini buraya yas :?: HANGI KONUDA ANKET ISTERSINIZ? [i]-Topicinde[/i] |
[quote=senarist]İSMAİL KARTALI EN BAŞARI HOCA YAPMAK İÇİN GELİN OY VERELİM!!!
[url]http://www.pollemik.com/sonuc.asp?durum=4&no=2491223991801[/url][/quote] |
Bende oyumu kullandım.Haydi arkadaşlar...
|
[quote=senarist]İSMAİL KARTALI EN BAŞARI HOCA YAPMAK İÇİN GELİN OY VERELİM!!!
[url]http://www.pollemik.com/sonuc.asp?durum=4&no=2491223991801[/url][/quote] Görev yerine getirilmistir :lol: :lol: |
[size=2][b][i]İsmail hoca zaten gönüllerin en büyük hocası ankete gerek yokki...Yinede oyumuzu verdik..[/i][/b][/size]
|
[quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]İsmail hoca zaten gönüllerin en büyük hocası ankete gerek yokki...Yinede oyumuzu verdik..[/i][/b][/size][/quote]
+IMZA+ sivasspor |
[quote=FatihSoner58][quote=serhankaburcuk][size=2][b][i]İsmail hoca zaten gönüllerin en büyük hocası ankete gerek yokki...Yinede oyumuzu verdik..[/i][/b][/size][/quote]
+IMZA[/quote] [size=2][b][i]Eyvallah gardaşş...[/i][/b][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:00. |