![]() |
ŞİMDİ ERCİYESİ DEVİRMEYE!!!!!!!!!!
SİVASSPOR GERÇEKTEN BU MAÇI AZİM GÖSTEREREK TRABZONU DEVİRMEYİ BAŞARDI VE HAK ETTİ.O GÜNÜ MAÇDA BENDE ORADAYDIM.GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK SAHA İÇİNDE YAPTIM.VE SİVASIN OYNAYIŞINA BAKTIĞIMDA ÇOK GÜZEL (ARTI) POZİTİFLER OLUŞTURDU.İNŞALLAH K.ERCİYES MAÇINDADA AZİM GÖSTEREREK TRABZONA GÖSTERDİĞİMİZ GİBİ ERCİYESEDE FATURASINI KESMEK OLMAK. YİĞİDOLARA ERCİYES KARŞISINDA BAŞARILAR DİLERİM..........................
HERŞEY YİĞİDOLAR İÇİN HERŞEY SİVASSPOR İÇİN |
abi bu maça dikkat derim ben geçen seneye kadar erciyese karşı şansızlığımız vardı abi o yüzden dikkat diyorum ama onlardan daha derli toplu takımız uyumsuzluk sıfır bizde
|
[b]bence sivasspor enzor viraja girmiştir önümüzdeki 3 macı kazanarak artık ligdeki yerimizi belli etmek isteyecegız inşallah bu maclardan alnımızın akıyla cıkacagız günden güne sivasspor zirveye...[/b]
|
arkadaslar kayserı bızı zorlayabılır ama suan bulundugu yer bızı korkutmasın kayserının. cunku daha hiç zor mac yapmadılar ilk ZOR rakıplerı bız olacagız hayırlısıyla ınsallah da zafer bızım olacak
GELIYOR GELIYOR YIGIDOLAR GELIYORR |
ADIM ADIM ZIRVEYE
İNSALLAH BASARILARIMIZIN DEVAMINI GETIRECEGIZ BU HAFTA OYNUYACAGIMIZ MAC BIZI BIRAZ ZORLUYACAGINI TAHMIN EDIYORUM AMA BIZIM ICIN ONEMLI OLAN ZORU BASARMAKTIR SİVAS HEDEFINE ADIM ADIM YAKLASIYO INSALLAH ERCIYESIDE HAGLUP EDEREK YOLUMUZA DEVAM EDECEZ
|
[b]bizim için önemli maçlar sıralanıyor birer birer... şimdi erciyeside SİVASSPOR'a hasret kalan taraftarlarımızın kayseriye giderek verecek oldukları destekla daha kolay geçeceğine inanıyorum... sonunda iklimi aynı olan bir yerde oynayacaklar...[/b]
|
valla kayserıden hıçmi hiç korkum yok .bu maçi alacagız başka yolu yok.
|
[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]
Erciyes maçı zor olabilir ama oynadığımız maçlara baktığımız zaman Sivasspor rakipleri karşısında hakkıyla ve güzel oynayarak kazanıyor veya kaybediyor (Sadece Galatasaray mağlubiyeti). Ayrıca Erciyesi takım olarakta iyi tanıdığımızı düşünürsek bu maçı kazanmak hiç de zor olmayacaktır. Daha yeni olduğumuz bir ligde tanımadığımız rakiplerimize ecel terleri döktüren SİVASSPOR trabzon karşısındaki futbolla bu maçı kazanır diye düşünüyorum..[/B][/FONT][/COLOR] |
EDİTLENMİŞTİR.....
|
çok yazık
[QUOTE=ferhat38]EDİTLENMİŞTİR....[/QUOTE]
[COLOR=DarkRed] [B][FONT=Georgia]Öncelikle bizim komşumuz ve kardeş takımlarımız kayseri takımları ama nedense biz kardeşliği savundukça diğer rakiplerimiz kötü düşünüyorlar. Hemde bir kayserilinin böyle düşünmemesi lazım futbol bu kazanırızda kaybederizde ama önemli olan dostluk ve kardeşlik. Yazık eğer böyle düşünüyorsan...[/FONT][/B][/COLOR] |
erciyes maçını alarak galibiyet serisine başlayacağız
sivası artık kimse tutamaz |
ölmek var dönmek yok bu maç bizimdir !!!!
|
[QUOTE=ferhat38]EDİTLENMİŞTİR...[/QUOTE]
SEN MAN YAKMISIN OLUM NEYAZDIGININ FARKIN DAMISIN ALLAH SENİN BELANIVERSİN MADEM ÖYLE KEN DİN LE ÖVÜNÜYON SANA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİKEN DİNİ BİLMEZLERİN YÜZÜNDEN BİZ KOMŞUMUZLA DÜŞMAN OLMAYIZ SALAK MANYAK GERİZEKA BİDAHA NE YAZDINA DİKKAT ET SENİ ÖPERLER SONRA |
ERCİYES MAÇI ÇOK ZOR GEÇMEYE ADAY BİR MAÇ HEMDE BÖYLE BİR TS GALİBİYETİNDEN SONRA İNŞALLAH FUTBOLCULARIMIZ REHAVETEGİRMEZLER AMA LORANT GİBİ BİR HOCANIN BU REHAVETE İZİN VERMEYECEĞİNE İNANIYORUM İNŞALLAH EN AZINDAN 1 PUAN ALIRIZ
|
[b]BÜTÜN GÜCÜMÜZLE KAYSERİDEYİZ...ARTIK ŞU ADAM ÖLDÜRME SEVDASINDAN VAZGEÇİN..VE BU OLAYI BİR DAHA AĞZINIZA ALMAYIN ...BU HAFTA KAYSERİDEYİZ...[/b] |
[QUOTE=ferhat38]GELİNDE GÖRÜN KAYSERİYE BU TAKIMA NASIL SAHİP ÇIKIYORUZ TÜRKİYEDE BAZI TARAFTAR GRUPLARI İKİ TAKIMI KALDIRAMAZLAR DİYOR AMA BİZ KAYSERİLİYİZ VARMI DAHA ÖTESİ DİNLESİVAS KAYSERİSPOR HAYAT SENSİN DÜNYAM SENSİN HERŞEY SENSİN GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN GELİNDE BİR 40KİŞİ DAHA ÖLDÜRELİM[/QUOTE]
[b]Arkadaslar Lütfen Böylesi kendini bilmeyen *****larin gazina gelmeyelim!! ne dedigini bilmeyen ZAVALLININ birisine benziyor . [img] http://www.sivasspor.com/takimlar/fotolar/spor_sevgi.jpg[/img] bu Zavallinin yazisini Silmiyorum. Komsumuzdan giren olursa Okusun diye[/b] |
Bizim eski adiyla K.Erciyes simdi Kayserispor olan takima sansimiz tutmuyordu.
Su andaki erciyesi gececegimize inaniyorum. YÜRÜ YIGIDO KIM TUTAR SENI... |
Erciyes bu sene mali goturur
Yigidolar, bunu kabul etmemiz lazimki; Erciyes gibi super kadrosu olan 1 takimi yenmemiz, sivasli birinin aya gitmesi gibi bisey. Tabii top yuvarlak. Baktin adamlar kendi kalesine atarlar.
|
EDİTLENMİŞTİR.... |
yenecez baska yollu yok 3-1 mac bizim ...
|
SIRA ERCİYES TE
SİVAS AZİMİ VE BİRLİKTELİĞİ İLE BU MAÇTAN DA ANLININ AKIYLA ÇIKACAKTIR.....
ŞU ANA KADAR OYNADIĞIMIZ MAÇLARDA ERCİYESE ÜSTÜNLÜK KURMAYI BAŞARDIK İNŞALLAH YİNE OLACAK BİZ İNANDIK........ HER ZAMAN HER YERDE ÖLÜMÜNE SİVASS <<<<ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ<<<<< BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR EĞER TOPRAK UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.... |
futbola kan bulaştırmayın
bak sevgili kayserili arkadaş anladığım kadarı ile sen ya çok genç yada zır cahil birisin konuştuğun kelimenin idrakine varmayacak kadar gözünü kan bürümüş aslında sen gözetim altında tutulmalısın RUH HALİN BOZUK SENİN yıllar önce küllenmiş acıların senin gibi hasta ruhlu insanlar tarafından yeniden gündeme geleceğini sanıyorsan aldanıyorsun beni buradan okuyan kayserili arkadaşlar var ise böyle MANYAKLARI aranızdan temizleyi böyle APTALLAR kayseriye zarar verir sonuçta bir karşılaşmadır iyi olan kazansın saygılar
|
ŞAMPİYON......
ERCİYESİ ÇOK RAHAT GEÇECEK BİR TAKIMIMIZ VAR İNANIYORUMKİ GALİP GELEN TARAF SİVAS OLACAK
<<<<<<<<ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ<<<<<<< |
KAYSERİDE TOPLANALIM
MAÇA GELECEK ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE KAYSERİDE YAŞAYAN SİVASLILAR LÜTFEN İRTİBATA GEÇELİM ORGANİZE OLARAK MAÇA GİDELİM
[email]dursunozer58@hotmail.com[/email] |
[b]TURKIYEDE OLUP VE AVRUPADAN GELMEK ISTEYENLER KAYSERİ STADINA BEKLIYORUZ..
ŞİMDİ BU YAZIMA İCRAATLI Bİ YAZI BEKLİYORUM!..[/b] |
Erciyes en zor maçlardan birisidir bence..adamlar 90. dakikaya kadar hiç birakmiyor...Bunu da 3 puanla atlatirsak çok iyi olur
|
HAYDI BE YIGIDOLARIM TRABZON ILK YENILGISINI BIZDEN ALDI,SIMDI SIRA ERCIYES TE ONLARADA ILK YENILGIYI BIZ TATTIRALIM.
HAYDI YIGITLERIM |
[QUOTE=osman nuri kurt]Yigidolar, bunu kabul etmemiz lazimki; Erciyes gibi super kadrosu olan 1 takimi yenmemiz, sivasli birinin aya gitmesi gibi bisey. Tabii top yuvarlak. Baktin adamlar kendi kalesine atarlar.[/QUOTE]
TRABZONU YENMISIZ,GALATASARAYI BAYA BIR ZORLAMISIZ,ERCIYES DEDIGIN KIMKI ONLARDA BIZIMLE CIKTI SUPER LIGE.ARTIK HIC BIR TAKIMI BUYUK GORMEK YOK TABIKI KUCUK GORMEKTE YOK.BENCE BU SENE SUPERLIG ACAIP CEKISMELI GECECEK.SACMA GELEBILIR AMA BUTUN TAKIMLARI BIR TUTUYORUM BEN. |
bu maç önemli
k.erciyes maçı çok önemli umarım kazanırız
bu kayserili arkadaşın yazdıklarını okuyamadım ama geçmiş konularda trabzonlu arkadaşların yazılarını okusun da taraftar nasıl olurmuş öğrensin(trabzonlu arkadaşlara teşekkür ederim dostça sitemize geldiler) bu kayserili arkadaş kayserilerin sivaslılardan çok olduğunu düşünüyorsa biz istanbulda kayserilileri mıknatısla bulamıyoruz |
Bu maçta Sivasspor'a başarıLar diLiyorum ve inanıyorum ki 3 puanı alacaklardır.DepLesman maçlı biraz daha zorLu geçer ama Sivasspor'a güveniyoruz.
|
sivastaki yiğidolar
hadi bakalım sıra sizde bu takım süper oynuyor ileri oyuncularda gün gectikce iyiye gidiyor basaracaklarına eminim
|
Sivasspor başarısının tesadüfen olmadığını herkese gösterdi.
Kayseri Erciyes tende 3 puanla döneceğimize inanıyorum. |
sivasspor manyağıyız piskobatın allahıyız başkasına benzemeyiz gerekirse keseriz
erciyes iyi takım ama kazanacağımıza inanıyorum.bu arada kayserili sana kemık atan yok.lafa soze de gerek yok. neyapacaksanız yapın.ısıracak kopek havlamazmış...
|
YA bu maçtan okadar korkman .kayseri macını 2-0 alırız
|
[QUOTE=ferhat38]LAN İBNELER ONU KÜÇÜK BİR SİMİTÇİYİ ÖLDÜRÜRKEN DÜŞÜNECEKTİNİZ TABİKİ TÜM ANADOLU TAKIMLARI KARDEŞTİR AMA 2 SENE ÖNCE SİVASA GELDİGİMİZDE HEPİNİZ BİZE DÜŞMAN GİBİ BAKIYORDUNUZ EGER POLİSLER OLMASAYDI BİZİ ÖLDÜREBİLİRDİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALAYINA İSYANKARIZ BU ALEMİN KRALIYIZ SÜRGÜNDEKİ ÇILGINLARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ ALAYINA İSYANKARIZ ÇÜNKÜ BİZ KAYSERİLİYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ÇOK DEFA JOPLANDIK NEZARETHANEDE UYANDIRILDIK BİZ BETONLAR ÜSTÜNDE ŞUBELERDE İSMİM STADLARDA RESMİM ANNEMDEN VAZGEÇTİM BÜYÜK KAYSERİ İÇİNNNNNNNNNN[/QUOTE]
[b]GEÇEN SENE POLİSE DUA EDİN YOKSA ÇIKIŞINIZ YOKTU 4 EYLÜL STATYUMUNDAN ..BU SİTEYE GİRİYORSAN ADAM GİBİ YAZ YOKSA DEFOL GİT...GEÇEN SENEKİ GİBİ DAYAK YEMEK İSTEMİYORSANIZ ADAM GİBİ YAZARSINIZ[/b] |
[QUOTE=ferhat38]LAN İBNELER ONU KÜÇÜK BİR SİMİTÇİYİ ÖLDÜRÜRKEN DÜŞÜNECEKTİNİZ TABİKİ TÜM ANADOLU TAKIMLARI KARDEŞTİR AMA 2 SENE ÖNCE SİVASA GELDİGİMİZDE HEPİNİZ BİZE DÜŞMAN GİBİ BAKIYORDUNUZ EGER POLİSLER OLMASAYDI BİZİ ÖLDÜREBİLİRDİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALAYINA İSYANKARIZ BU ALEMİN KRALIYIZ SÜRGÜNDEKİ ÇILGINLARIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ ALAYINA İSYANKARIZ ÇÜNKÜ BİZ KAYSERİLİYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ÇOK DEFA JOPLANDIK NEZARETHANEDE UYANDIRILDIK BİZ BETONLAR ÜSTÜNDE ŞUBELERDE İSMİM STADLARDA RESMİM ANNEMDEN VAZGEÇTİM BÜYÜK KAYSERİ İÇİNNNNNNNNNN[/QUOTE]
seni sadece kınıyorum terbiyesiz kendini bilmez senin kayserili olduguna inanmıyorum oraya gelince karsıma cıkma sakın ... |
ARKADASLAR BOYLESI INSANLARIN GAZINA GELMEYELIM ONLARA DURUSTLUGUMUZLE OYUNUMUZLA HADLERINI BILDIRECEZ |
İADE
İBNE KELİMESİNİ SANA İADE EDİYORUM |
yigido eciyeside yenerse ilk dörte oynar...
[COLOR=Indigo]eger haftasonu bi aksilik olmazda sivassporumuz erciyesi yenerse önü baya acilacak ve öbür hafta taraftari huzurunda denizliyide yener ve üst siralari sarsar... yari sezonda bir iki takviye ile ilk dörte gireriz ....
neden olmasin....seneye uefa olabilir.... slmlar [COLOR=DarkOrange]özsivasli bugra....[/[/COLOR]COLOR] |
olmaz diye bişey yok...OLACAK İNŞALLAH
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:50. |