![]() |
MAAŞALLAH.Ben SİVASSPOR'UN işine aklım fikrim ermiyor vesselam.Hoş rakiplerimizinde bizden farkı yokya bu hafta.Hovardaca puan harca,geçen
hafta Elazığ karşısında şahlan.Bende düşündümki takımımız gerçek kimliğine tekrar kavuştu,belki safça bir düşünceyle,belkide öyle arzu ettiğim için bundan sonra kimse bizi tutamaz.Dünya alem Şampiyon görsün.Gelsin seri ve farklı galibiyetler.Senmisin böyle düşünen ,al sana maç sonucu SİVASSPOR 2-MARDİNSPOR 3.Bu şokla ne diyebilirim?Tebrikler Mardinspor. :( :x :cry: :?: :!: |
aynen katiliyorum sana gardas
|
Takıma küsmeye kimsenin hakkı yok hele sivas dışında olanların hiç olmadığını düşünüyorum.Her hafta galip gelinecek diye de bir kural yok,onun için gönlünüzü ferah tutun seneye 1.ligdeyiz.
|
[size=4][b][i]Takıma kimsenin küsmeye hakkı yok bu takım buralara kadar nasıl başarıyla gelmişse böyle kazalarda olabilir lütfen biraz realist olalım takımın çok eksiği vardı ve iyi oynamadık ve kazanamadık inşallah haftaya daha güzel olacak herşey...[/i][/b][/size]
|
[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Takıma kimsenin küsmeye hakkı yok bu takım buralara kadar nasıl başarıyla gelmişse böyle kazalarda olabilir lütfen biraz realist olalım takımın çok eksiği vardı ve iyi oynamadık ve kazanamadık inşallah haftaya daha güzel olacak herşey...[/i][/b][/size][/quote]
Aynen katiliyorum gardas |
Insan sevdigine küsermis.Bende bugün küstüm.Ama yarin yine barisiriz.
SIVASSPORUM BENIM BIRICIK SEVGILIM SÖYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM ,SENINLE AGLARIM SENINLE GÜLERIM SÖYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM :?: |
yaws durun kim kime küsüyo ben anlamdım yapmayın etmeyin bize küsmek yakışmaz
[img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img][img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img][img]http://members.lycos.nl/sivasspor/fotos/yildiz.jpg[/img] |
[size=6][color=blue][b]haydaaaa küsmekte nerden cıktı yaw??? gercek taraftar ne küser ne darılır...[/b][/color][/size]
|
Aha ben baristim bile.Oh be......Bunada sükür,daha hala lideriz.Ya birde düsünün sampiyonluga degilde küme düsme mücadelesi veren bir takimimiz olsaydi.Ya tüglerim diken diken oldu vallahi.
8O |
[i][b]Biz ta çocukluktan 3.liglerdeyken bu tribunlerde buyuduk.öyle şeyler gördükki gun oldu sevindik gun oldu uzulduk.bu takım 3.ligden bu yana bize öyle guzel duygular tattırdıki bu takıma deil kusmek elimden geleninden fazlasını yapsam azdır.38 yıllık hasreti bitirmeye uğraşan bu futbolculara teknik heyete yönetime binlerce defa teşekkurler bize bu heyecanı yaşattıkları için.BU TAKIMA KUSULMEZ,HEPSİNE MİNNETTAR OLUNUR[/b][/i]...[color=darkred][/color]
|
[size=6][color=blue][b]agzına saglık victory gardasım... özetle bu şekilde işte...[/b][/color][/size]
|
[quote=VICTORY][i][b]Biz ta çocukluktan 3.liglerdeyken bu tribunlerde buyuduk.öyle şeyler gördükki gun oldu sevindik gun oldu uzulduk.bu takım 3.ligden bu yana bize öyle guzel duygular tattırdıki bu takıma deil kusmek elimden geleninden fazlasını yapsam azdır.38 yıllık hasreti bitirmeye uğraşan bu futbolculara teknik heyete yönetime binlerce defa teşekkurler bize bu heyecanı yaşattıkları için.BU TAKIMA KUSULMEZ,HEPSİNE MİNNETTAR OLUNUR[/b][/i]...[color=darkred][/color][/quote]
Gardas tek kelimeyle: MUKEMMEL!!!! |
Arkadaşlar biz Sivasspor'u ta Artvin Hopalarla, Ofsporlarla, Çarşambalarla, Pazarsporlarla 3. ligde oynadığı dönmeden beri takip ediyoruz. İlk defa bu aşamaya geldik. Artık 1. ligdeyiz. Buna şüpheniz olmasın. Fakat Mardin maçında birşey dikkatimi çekti. O da takım iddialı olunca tribüne gelen ve sahada herkese küfretmeyi kendisine düstur edinen taraftarların varlığıdır. Daha maçın başından itibaren 61 puan toplayan bu futbolcularımıza hakaretler yağmaya başladı. Hatta bir pozisyonda orta yapamayan Kadir, kendisine kızan taraftarlarla tartıştı. Onun için 1. lige çıkmış durumdaki takımımızı biraz hoşgöyle karşılayalım.
|
[size=4][b][i]Valla daha önce yazmıstım ama tekrar yazma lüzumu hissettim bu takımda ve camiada 38 yılın özlemi var kimsenin küsmeye hakkı yok 61 puanı bu futbolcularla aldık bu futbolcularlada şampiyon olacagız...Kimsenin şüphesi olmasın..[/i][/b][/size]
|
SİVASLIYA SİVASSPORA KÜSME YAKIŞMAZ SİVASSPORA EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM
ÇOKŞÜKÜR 38 YILIN ÖZLEMİ BİTİYOR |
[size=6][b]1. LİGE ÇIKSAKTA ÇIKMASAKTA... BAZEN SEVİNSEK BAZEN HÜZÜNLENSEKTE....BAZEN ÇOŞSAK, BAZENDE DURULSAKTA...................
HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN...BİR KERE SİVASIN HAVASINI SOLUMUŞ... SUYUNU İÇMİŞSENİZ NE SİVASA NE SİVASSPORA KÜSEMESSİNİZ[/b][/size] |
[quote=leblebi82]Arkadaşlar biz Sivasspor'u ta Artvin Hopalarla, Ofsporlarla, Çarşambalarla, Pazarsporlarla 3. ligde oynadığı dönmeden beri takip ediyoruz. İlk defa bu aşamaya geldik. Artık 1. ligdeyiz. Buna şüpheniz olmasın. Fakat Mardin maçında birşey dikkatimi çekti. O da takım iddialı olunca tribüne gelen ve sahada herkese küfretmeyi kendisine düstur edinen taraftarların varlığıdır. Daha maçın başından itibaren 61 puan toplayan bu futbolcularımıza hakaretler yağmaya başladı. Hatta bir pozisyonda orta yapamayan Kadir, kendisine kızan taraftarlarla tartıştı. Onun için 1. lige çıkmış durumdaki takımımızı biraz hoşgöyle karşılayalım.[/quote]
Merhaba arkadaşlar evet kadire edilen hakeret 10 metre yakınımdaydı maçta bu taraftarlıkmı o kardeşimiz tamam o gün gününde degil kabul ama. ne desemki maç anında aldılar agızlarının payını hakaret edenler neyse fazla germek hoş olmuyor. |
[quote=gakgo58][size=6][b]1. LİGE ÇIKSAKTA ÇIKMASAKTA... BAZEN SEVİNSEK BAZEN HÜZÜNLENSEKTE....BAZEN ÇOŞSAK, BAZENDE DURULSAKTA...................
HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN...BİR KERE SİVASIN HAVASINI SOLUMUŞ... SUYUNU İÇMİŞSENİZ NE SİVASA NE SİVASSPORA KÜSEMESSİNİZ[/b][/size][/quote] [color=darkred][i][b]çok guzel ve mantıklı bir yazı...[/b][/i][/color] |
[size=4][b][i]Arkadaşlar 38 yıllık özlem bitiyor kimse küsmesin...[/i][/b][/size]
|
kimsenin küsmeye hakkı yok zaten öyle bir lüksümüz olamaz.38 yıllık bir özlem var.iç sahada dış sahada takıma her zaman desteğimizi veriyoz.çok mağlubiyetler gördük çok zaferler yaşadık istanbul ve mardin maçları bizim için çok kötü 2 maç oldu ama biz küsmüyoruz kimsenin de öyle bir lüksü olamaz.
|
[quote=ultraSivas_58]kimsenin küsmeye hakkı yok zaten öyle bir lüksümüz olamaz.38 yıllık bir özlem var.iç sahada dış sahada takıma her zaman desteğimizi veriyoz.çok mağlubiyetler gördük çok zaferler yaşadık istanbul ve mardin maçları bizim için çok kötü 2 maç oldu ama biz küsmüyoruz kimsenin de öyle bir lüksü olamaz.[/quote]
Küsmesine küsmüştüm ama beni ,Sivas aksanı ile söyleyeyim.Küstüğüme küseceğime pişman ettiniz.Söz bir daha küsmeyeceğim.Bu son olsun.Selamlar. |
Abi sana özel mesajimdada yazdigimi tekrarliyorum.
Cemil abi, aramiza katildin, bizlerin nese kattin. Bizde sizi bir abimiz, bir büyügümüz olarak kabul ettik. Sen ne kadar ayrilmak istersen iste, biz seni birakmayiz. Biz siz abilerimize, öncülerimize ihtiyacimiz olan gencleriz. Eger sizde küser giderseniz, kimler bizlere öncülük yapacak? Kim bizlere gecmisteki Sivassporu anlatacak, kim bize abilik yapacak? Lütfen bari sizler bizler yalniz birakmayin vede yorumlarinizi eksik etmeyin. Zaten siz, sitemizin nadir aktif olan abilerimizdensiniz. Gönlümüz isterki daha fazla abilerimiz, amcalarimiz aramiza katilsin, bizlere gecmisteki Sivassporu anlatsin. Abi biz seni seviyoruz. |
Gardaslar Cemilaktürk gardasimiz küstüm dedi ama cok kisa zamanda tekrar baristim diye bir topic acti ve orayada baristigini yazdi.Kardesimizin duyarliligindan dolayi tebrikler.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:57. |