SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Samsun maci MALTEPE Stadyumda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6083)

ElbeyLi58 29.01.2006 17:53

Samsun maci MALTEPE Stadyumda

gelecek hafta yapacagimiz Samsunspor
macini cezalı olarak İstanbul’da
MALTEPE Stadyumda oyniyacagiz

DJMuRaT 29.01.2006 17:57

[B][FONT="Comic Sans MS"]Bu ne saçmalık..İstda stat mı kalmamışda oraya vermişler....[/FONT][/B]

1967_DERNEK_10UR 29.01.2006 18:01

[QUOTE=ElbeyLi58]gelecek hafta yapacagimiz Samsunspor
MALTEPE Stadyumda oyniyacagiz[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KOCAMAN İSTANBULDA STAD MI KALMADI MAÇI MALTEPE STADINA VERİYORLAR...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

Bln-Fatih58 29.01.2006 18:04

orasi kimin stadi?
kapasitesi ne kadar?

fatih_5834 29.01.2006 18:04

[COLOR="Blue"][FONT="Fixedsys"]ALLAH ONLARI BILDIGI GIBI YAPSIN!!BEN DAHA BIRSEY DIYEMIYORUM..SOYLENECEK SOZ KALMADI!![/FONT][/COLOR]

Kaptan-58 29.01.2006 18:05

[B]ya bu saçmalık yaaaa... kaç kişilik bi stat burası.. bize ali samiyen dar geliyo... federasyon iyice şaşırdııı yaaa[/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 29.01.2006 18:09

[B]evet aldığımız habere göre sivasspor samsun spor karşılaşması maltepe stadında oynanacakmış sahanın kapesitesi15 bin kişilikmiş inşallah doldururuz[/B]

DJMuRaT 29.01.2006 18:35

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]evet aldığımız habere göre sivasspor samsun spor karşılaşması maltepe stadında oynanacakmış sahanın kapesitesi15 bin kişilikmiş inşallah doldururuz[/B][/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]aBİ 15 BİN KİŞİLİKSE DOLDURAMAYIZ O ZMAN....5-6 BİNE ANCA OYNARIZ...[/FONT][/B]

Arif Coşkun 29.01.2006 19:22

Bu resmen saçmalık ya,Maltepe satadı minik bir stad bu tercih neden yapılmış anlayamadım çok ilginççççççç:confused:

pisi_pisi 29.01.2006 19:22

yav bizim halısaha maçı yapıgımız yer daha fazla kişi alıo :D

ErdalGüler 29.01.2006 19:32

MAÇIN OYNANDIĞI STADA ILAŞIM OLDUKÇA ZOR OLACAKTIR... NEYSE ADI ÜSTÜNDE ARKADAŞLAR CEZA BU NE BEKLİYORDUNUZ Kİ?

burak_baykal 29.01.2006 20:11

[QUOTE=ElbeyLi58]gelecek hafta yapacagimiz Samsunspor
MALTEPE Stadyumda oyniyacagiz[/QUOTE]

maçın maltepe,de olması beni sıkıntıya koymuştur.neden derseniz.istanbulda o kadar stad var vere vere maltepedeki stadı vermişler.bu ancak kınılacak konudur.asla sivassporlu taraftarlar nerede oturacak zaten kaptan 58 abinin dediği gibi ali samiyen zor oluyor ancak stad olursa bize beşiktaş inönü stadı olur.bunu yapanları kınıyorum...............................

Sivasspor.com1 ailesi her zaman haksızlığın karşısında olacaktır.

özsivasli1903 29.01.2006 20:22

bu ne is ya...

[FONT="Arial Black"][/FONT]sivasspor´gibi büyük taraftar kitlesi var öyle sacmalik olurmu?
ya sivas kac mac ceza aldida samsun macini maltepede oynuyo?

Sivasspor.com1

slmlar özsivasli BugrA-...

karacaören34-58 29.01.2006 21:42

orası küçük ya nerden çıktı maltepe stadı böyle büyük bir kulübün maçı için orası küçük ne yetecek orası bize dışarda kalacaz vala:(

MERİÇ 29.01.2006 21:44

[B][COLOR="Red"]Halı saha maçı mı bu...Maltepe stadı kapasitesi çok düşük bu taraftar için...[/COLOR][/B]

[B][COLOR="DarkOrange"]FEDERASYONU KINIYORUM!!!(maçı samsuna werse daha iyiydi..)[/COLOR][/B]

gercek58li 29.01.2006 22:06

[COLOR="Red"]Gardaslar, onlarda biliyorki eger büyük bir stadta oynatsalardi Sivasspor un isine gelecekti ve böylece de biz cezalandirilmis olmayacak,aksine ödüllendirilmis olacaktik!
Itiraz hakkimiz da olamaz,cünkü cezaliyizzzz...[/COLOR]

sinan58_34 29.01.2006 22:18

[B][I]bence cok yanlıs ama merak etmeyın arkadaslar daha ıkı hafta var tum turkıyeyı dolasırız herlade[/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 29.01.2006 22:37

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]SANKİ SÜRGÜNDEYİZ..KEŞKE YAKIN BİR ŞEHİR OLSAYDI ..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

ORTAKÖYLÜ58 29.01.2006 23:41

arkadaşlar ben maltepe de oturuyorum benim için iyi oldu kapasitesi en fazla 3 bini geçmez anlayacagınız çok fazla degil...
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAGA GİDECEGİZ SİVASLI DOGDUK SİVASLI ÖLECEGİZ

yerliturkuaz 30.01.2006 08:09

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]evet aldığımız habere göre sivasspor samsun spor karşılaşması maltepe stadında oynanacakmış sahanın kapesitesi15 bin kişilikmiş inşallah doldururuz[/B][/QUOTE]
arkadaslar orasi cok kucuk bir stad kim girecek oraya ya. baska stadmi yoktu istanbulda orayi aldilar tamamen sacmalik bu ya

HakkıTİMUÇİN 30.01.2006 08:15

[B]maltepe stadyumunun seyirci kapasitesi nedir ??

kesin emin olan biri varsa yazsın lütfen..
kimi 3 bin kişilik diyo, kimi 15 bin..[/B]

30.01.2006 08:30

maça gidecek arkadaslar trenle geldıklerı zaman çok rahat ulasırlar stad tren istasyonunun hemen yanında...

bu maç trübünler fuul çeker.....

skywriter 30.01.2006 08:33

[QUOTE=gakgo58][B]maltepe stadyumunun seyirci kapasitesi nedir ??

kimi 3 bin kişilik diyo, kimi 15 bin..[/B][/QUOTE]
Ligin 16.haftasında Sivas’ta oynanan ve berabere biten Konyaspor maçından sonra çıkan olaylar nedeniyle verilen bir maçlık saha kapama cezasının İstanbul Maltepe stadında uygulanacağı öğrenildi. Bu haftasonu Samsunspor’la karşılaşacak olan Sivasspor, maçın 3 büyük takımdan birisinin sahasında oynanması için kulüplere teklifte bulundu. Ancak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri Sivasspor’un teklifine olumlu bakmadı ve stad zeminin bozulabileceğini gerekçe göstererek teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine arayış içerisine giren Sivasspor klübü, yapımı yeni tamamlanan Maltepe Stadı’nda oynamaya karar verdi. Daha büyük olan Güngören stadında koltuk olmadığı, Zeytinburnu stadının ise zeminin bozuk olması nedeniyle Maltepe stadında oynanmasına karar verildiği açıklandı.

Bugün, Samsunspor kulübüylede görüşecek olan Sivasspor yönetimi, eğer Samsunspor’da evet derse, Federasyona resmi yazıyla müracaat edip, Maltepe Stadı’nda oynamak istediğini resmen bildirecek.

MALTEPE STADI’NIN AÇILIŞI DA YAPILACAK

Maltepe Belediye Başkanının Sivaslı olması nedeniyle, stadın resmi açılışında böyle bir maç oynanacak olmasınında ayrı bir anlam taşıdığı belirtildi.

[FONT="Arial Black"][B]8 ayda bitirilen Maltepe stadının yaklaşık 10 bin taraftar kapasiteli ve 140 araçlıkta kapalı otoparkı bulunduğu açıklandı.[/B][/FONT]

yerliturkuaz 30.01.2006 08:33

tren istasyonun yanindada stadin kapasitesi cok dusuk

30.01.2006 08:35

[QUOTE=gakgo58][B]maltepe stadyumunun seyirci kapasitesi nedir ??

kimi 3 bin kişilik diyo, kimi 15 bin..[/B][/QUOTE]

abi benim bildiğim kadarıyla stadın şuan kullanılabilir seyirci kapasitesi
10ila 11000 arasında....

yinede yanlış bilgi veriyor olabilme ihtimali var tam emin değilim ....

yerliturkuaz 30.01.2006 08:49

arkadaslar daha dun yanindan gectim stadin stad daha insatta ve kapasiteside 10 bin civarinda

RECEP_YÜKSEL 30.01.2006 09:12

?????????????????????????????? ?????????

[FONT="Arial Black"][/FONT] ŞAKA DIR BU MUTLAKA ŞAKA ÖYLE ŞEY OLURUM YÜZDE YÜZ ŞAKA:D :rolleyes: Sivasspor.com1

RECEP_YÜKSEL 30.01.2006 09:16

?????????????????????????????? ?????

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİYAH ÇELENK KOYMANIN TAM ZAMANI ŞİMDİ EĞER MALTEPE STADI DOĞRUYSA ARKADAŞLAR AÇIKÇA BİZLERLE DALGA GEÇİLİYOR BİLETLERDE 50 YTL 100 YTL OLUR HERKEZ REZİL OLUR[/COLOR] Sivasspor.com1 [/FONT] [COLOR="Navy"]SİVASSPOR İÇİN CANLAR FEDA BU KADAR DERT ÇEKTİRİLMEZ SEVENE İNSANA[/COLOR]

58 memo 30.01.2006 09:21

BU NE REZALET ŞOK BİR HABER
BİZ OLİMPİYAT VEYA ALİ SAMİ YEN STADINI BEKLERKEN
2.LİG TAKIMI MALTEPESPOR UN STADI ÇIKTI
BU STAT SEZON BAŞINDAN BERİ BAKIM HALİNDEYDİ
DEMEK Kİ BAKIMI BİTMİŞ
EN FAZLA 10 BİN SEYİRCİ ALACAK KAPASİTEDE
BENCE SAMSUNSPOR SEYİRCİ BASKISINDAN KORKMUŞ OLACAK Kİ İTİRAZ ETMİŞTİR
STAD DEĞİŞMEZSE ÇOK YAZIK OLACAK BİNLERCE YİĞİDO DIŞARIDA KALACAK MAALESEF...
SİVASSPOR UN FUTBOL DÜNYASINDA NE ZAMAN SÖZÜ GEÇECEK MERAK EDİYORUM
HEMEN İTİRAZ ETMELERİ LAZIM...

Etem-Murat 30.01.2006 09:24

hayırlısı olsun dolarinşallah tüm yiğidolar hadin maca

sinan-58 30.01.2006 09:32

bize alisamiyen kuçuk geliyor bunlar maltepe stadını veriyor bunlar yiğidoların buyukluğunu anlamamış o yuzden siyah çelenk şart bu maç en iyi kadıkoyde olur

yerliturkuaz 30.01.2006 09:33

[QUOTE=Etem-Murat]hayırlısı olsun dolarinşallah tüm yiğidolar hadin maca[/QUOTE]
abi dolduracagiz evelallah da bi cok sivaslida disarida kalacak adim gibi eminim buna cunku stad daha yeni yapiliyor ve insatta daha :confused:

serrkann58 30.01.2006 10:11

Maltepe'ye Modern Stad
Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürlüğü tarafından mükemmel bir spor kompleksi haline getirilecek tesis, önümüzdeki aylarda hizmete girecek.
YEDİ yıldır bitirilmeyi bekleyen İstanbul’un, belki de Türkiye’nin tek tuvaletsiz stadı Maltepe Stadı, 10 bin kişilik kapalı tribünü, 6 branşta faaliyet gösterecek tribün altı spor salonları, dükkanları ve ışıklandırması ile modern bir spor kompleksi oluyor. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar’ın kısa sürede gerçekleştirdiği dev projelerden biri olan ve yıllardır biriken pis atık sularla çevresi adeta bir göleti andıran çöp yığını ile çevre halkını rahatsız eden Maltepe Stadı, modern bir çehreye büründü. 14 ayda planlanan ancak bitimi 8 aya indirilen dev spor kompleksi 10 bin kişilik kapalı tribünü, 140 araçlık kapalı otoparkı, güreş, cimnastik, tekvando, judo, masa tenisi ve fitnes salonları ve ışıklandırması ile önümüzdeki aylarda hizmete girecek.

Taşpınar: 4 trilyona malolacak

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, ‘Statta biriken 2500 ton suyu çekerek kurutma yoluna gittik. 4 trilyon liraya malolacak Maltepe Stadı ve spor kompleksinin altına dükkanlar da yapılacak. Böylece Maltepe Stadı yıllar sonra başta Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüz’ün katkıları ile İstanbul’un ve çevre gençliğinin büyük bir spor ihtiyacını gidermiş olacak’ dedi.

serrkann58 30.01.2006 10:15

YUKARIDAKİ haberin Kaynak: Hürriyet
Haber Tarihi: 16 Temmuz 2005, Cumartesi - 09:46:45

SON DURUMU KESİN OLARAK BİLMİYORUM AMA MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI SİVASLI OLDUGU İÇİN VE AÇILIŞIDA BİZİM MAÇ İLE YAPILACAKSA GÜZEL BİR EGLENCEYLE VE GÜZEL BİR GALİBİYET ALABİLİRİZ....

yerliturkuaz 30.01.2006 10:16

bizi stadin ne is yapacagi onemli degil onemli olan stadin kapasitesi ve biz sivaslilar icin yeterli degil

yerliturkuaz 30.01.2006 10:21

acaba yoneticilerin bir suphesi mi var? cumhuriyet kupasinda inonu dolmamisti ondan mi korkuyolarda maci maltepe stadi gibi kucuk bi stada aldilar?

NAUGHTYBOY58 30.01.2006 10:52

abi bu me sacmalık ya
maltepe stadı nedirki en fazla 10 bin

gözköylü 30.01.2006 11:08

bu ne yaaa baska stad kalmamısmı ıstanbulda taa maltepe stadını bulmuslar

cihanakkus 30.01.2006 11:18

BU NEDİR YA...

[FONT="Arial Black"]KARDEŞİM İST DA O KADAR SİVASLI VAR NASIL CESARET EDİPTE MACI ORAYA ALIYORLAR...BİZ O STADIN NERESİNE SIGICAZ....BÜYÜK BİR SACMALIK...ARTIK BU FEDARASYONUN MU YOKSA KULUPLERİN İŞİMİ BİLMİYORUM AMA KİM DÜŞÜNDÜYSE MALTEPEYİ SACMALIK ETMİŞ....BU MAC OLİMPİYAT TA OYNANMASI DAHA MANTIKLI OLURDU...ALISMISTIK ZATEN...[/FONT]

alimuharrem58 30.01.2006 13:10

MAC MALTEPE STADINDA KESINLESTI MI?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57.