![]() |
''Bir şehir futbolu sevmiyorsa o şehrin Birinci Süper Lig'de olması Türk futboluna zarar verir'' diyen Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bunun için de bir Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor veya Bursaspor'un Birinci Süper Lig'e çıkmasının Türk futbolu adına daha büyük fayda sağlayacağı kanaatini taşıyorum. Bunlar Türk futboluna büyük yarar ve katkı sağlar, ancak Manisa şehri hiçbir şekilde katkı sağlamaz. Çünkü netice olarak Manisa şehri futboldan uzak, kopuk, futbolu sevmiyor. Futbolu sevmeyen bir şehrin takımının da Birinci Süper Lig'de olmasının bir mantığı yoktur. Türk futbolu Vestel Manisaspor'un çıkmasıyla hiçbir şey kazanmaz, çok şey kaybeder.'' Bu arada, Sivassporlu futbolculara 2 gün izin verildiği, takımın Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına çarşamba günü başlayacağı bildirildi. YUKARDAKİ DEMEÇE BAKIN SANANE KARDEŞİM MANİSANIN FUTBOLU SEVMEDİĞİNDEN.YOK ERCİYES ,KOCAELİ,BURSA ÇIKSINMIŞ O ZAMAN BİZ BU HAFTA KENDİMİZ İÇİN DEĞİLDE BU TAKIMLAR İÇİNMİ OYNAYACAGIZ.MAÇIN İÇİNE ETTİN.TEK KELİME İLE BRAVO. |
BENİM MANİSADA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA MANİSA ŞEHRİNİN FUTBOL İLE BİR İLGİSİ YOK.MAÇA BİLE FABRİKADA ÇALIŞAN İŞÇİLERİNİ TOPLAYIP GETİRDİLER AYRICA STADYUMLARI 2000 SEYİRCİDEN FAZLA ALMAZ...
|
İSTERSE PARA VERİP GETİRSİNLER BİZİ NE İLGİLENDİRİR.BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKALIM.
|
İLK MAÇTA YÖNETİME 90 DAKİKA KÜFÜR ETTİLER.HEMDE BAKANLARI BÜLENT ARIÇ TA TRİBÜNDEYDİ..
|
Bir Basın sözcüsüne yakışmayan ifadelerde bulunuyor. Sanane ya manisanın lige yakışmaycağı futbola katkısı olmayacağından.. Sen kendi kulübüne bak. Ya insan konuşmadan biraz düşünür, tartar be bu sözü söyleyecem ama nasıl olur nereye gider. Birde gazeteci olacaksın yakışıyormu?. AMA BİR ŞEY SANA KESİNLİKLE YAKIŞMIYOR.. ODA SİVASSPOR SÖZCÜSÜ OLMAK...
|
Fikret Ünsala aynen katılıyorum.Lige heyecan katacak takımların süper lige çıkmasını istiyorum.Ayrıca manisa maçı Sivasspor için bir onur mücadelesi olacak,çünkü manisa başkanı SİVASSPOR hakkında çok konuşmuştu ve bizde hafta sonu sahada konuşacağız.İnşallah manisa çıkamayacak.
|
Fikret Ünsal hakkimdaki düsüncelerimi daha öncede bildirmistim.Gereksiz aciklamalar.Böyle dost kazanilmaz.iki takimi isim vererek överseniz diger onbes takimin anti sempatisini alirsiniz.
|
Manisaspor dostmu düşmanmı olduğunu sezon başında belli etmişti.Herhalde Fikret Ünsalında onlara dostluk mesajı verecek hali yoktu.Yapmayın geçmişi ne çabuk unutuyorsunuz ,centilmenlikte bir yere kadar
|
Gardaslar sporda düsman yok sadece rakip var.Bizim rakibimiz su an diger 17 takim.
|
bende fikret ünsal ın açıklamalarını gereksiz ve bizi ilgilendirmeyen bir konu olarak görüyorum...hepsinden önemlisi zamanlama yanlış
|
[quote=LütfiÜnal]Fikret Ünsal hakkimdaki düsüncelerimi daha öncede bildirmistim.Gereksiz aciklamalar.Böyle dost kazanilmaz.iki takimi isim vererek överseniz diger onbes takimin anti sempatisini alirsiniz.[/quote]
[b][i]gorunen koy kılavuz ıstemez sen sımdı cıkıp adana super ligi hakediyor dersen mıllet bı tarafıyla guler bende manısanın yerıne bı bursanın yada kocaelının cıkmasını ısterım burda onemlı olan ısımler degıl taraftar potansıyelı olan takımların cıkması sen bı gese bi febe macındamı daha cok zevk alıyorsun taraftar acısında on bınlere oynuyorlar sivas-bursa macında gordukkı taraftarı olan takımların macları daha iyi oluyor ızleyenler daha cok zevk alıyor sımdı manısa cıksa ne olcak fabrıkalarından getırdıklerı ıscılerı super lıge ne renk katcak adam emekgının pesınde gelıp 90 dakka orda bagırcakmı bıde manısanın bıze dost olması sivasda kımse ıstemıyor zaten oyle bısıde olmaz bı ıstesek bıle 4-2 yendıgımız macdan sonra adamlar super lige cıkmadı 2a da kaldılar ben nasıl bızı yenıp super ligden eden sebata sempati ile bakmıyorsam onlarda sana bakmıyor git bak bakalım sitelerinde neler diyorlar sonuna kadar destelegım bı acıklama NOT:Sivasda olupda V.manisa macına gelmeyen sivaslı değildir!!! :twisted: [/i][/b] |
[quote=sivaslim58]''Bir şehir futbolu sevmiyorsa o şehrin Birinci Süper Lig'de olması Türk futboluna zarar verir'' diyen Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bunun için de bir Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor veya Bursaspor'un Birinci Süper Lig'e çıkmasının Türk futbolu adına daha büyük fayda sağlayacağı kanaatini taşıyorum. Bunlar Türk futboluna büyük yarar ve katkı sağlar, ancak Manisa şehri hiçbir şekilde katkı sağlamaz. Çünkü netice olarak Manisa şehri futboldan uzak, kopuk, futbolu sevmiyor. Futbolu sevmeyen bir şehrin takımının da Birinci Süper Lig'de olmasının bir mantığı yoktur. Türk futbolu Vestel Manisaspor'un çıkmasıyla hiçbir şey kazanmaz, çok şey kaybeder.'' Bu arada, Sivassporlu futbolculara 2 gün izin verildiği, takımın Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına çarşamba günü başlayacağı bildirildi. YUKARDAKİ DEMEÇE BAKIN SANANE KARDEŞİM MANİSANIN FUTBOLU SEVMEDİĞİNDEN.YOK ERCİYES ,KOCAELİ,BURSA ÇIKSINMIŞ O ZAMAN BİZ BU HAFTA KENDİMİZ İÇİN DEĞİLDE BU TAKIMLAR İÇİNMİ OYNAYACAGIZ.MAÇIN İÇİNE ETTİN.TEK KELİME İLE BRAVO.[/quote] [color=blue]GARDAŞIM FİKRET ÜNSAL O AÇIKLAMAYI STADIMIZDA 3,000 KİŞİ VARKEN SÖYLEDİ.BELKİ KATILIMDAN ÖTÜRÜ BİR ENDİŞESİ VEYA KIZGINLIĞI VAR İDİ.AMA YİNE DE AÇIKLAMASI TALİHSİZLİK.SEN YİNEDE MORALİNİ BOZMA BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ.[/color] |
[quote=sivaslim58]''Bir şehir futbolu sevmiyorsa o şehrin Birinci Süper Lig'de olması Türk futboluna zarar verir'' diyen Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bunun için de bir Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor veya Bursaspor'un Birinci Süper Lig'e çıkmasının Türk futbolu adına daha büyük fayda sağlayacağı kanaatini taşıyorum. Bunlar Türk futboluna büyük yarar ve katkı sağlar, ancak Manisa şehri hiçbir şekilde katkı sağlamaz. Çünkü netice olarak Manisa şehri futboldan uzak, kopuk, futbolu sevmiyor. Futbolu sevmeyen bir şehrin takımının da Birinci Süper Lig'de olmasının bir mantığı yoktur. Türk futbolu Vestel Manisaspor'un çıkmasıyla hiçbir şey kazanmaz, çok şey kaybeder.'' Bu arada, Sivassporlu futbolculara 2 gün izin verildiği, takımın Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarına çarşamba günü başlayacağı bildirildi. YUKARDAKİ DEMEÇE BAKIN SANANE KARDEŞİM MANİSANIN FUTBOLU SEVMEDİĞİNDEN.YOK ERCİYES ,KOCAELİ,BURSA ÇIKSINMIŞ O ZAMAN BİZ BU HAFTA KENDİMİZ İÇİN DEĞİLDE BU TAKIMLAR İÇİNMİ OYNAYACAGIZ.MAÇIN İÇİNE ETTİN.TEK KELİME İLE BRAVO.[/quote] [b][i]Ben bi antalya bi sarıyer macında cıkmayı garantileyegimize bu macda garantilemeyı ısterim bu hafta sen mersini yenip hangi takımlara calıstın sorması ayıp adamlar kaptırmıs gelıyorlardı biz burda vesteli yenersek son haftalara kadar kocaelı potada kalırsa sondan oncekı hafta manisa-kocaeli macı eger bu macıda kocaelı kazanırsa manisa bu sene yine cıkamıyacak ben manisanın cıkmasını İS-TE-Mİ-YOR-UM(kendi fikrim) ister hosuna gitsin ister gitmesin sen manisayı yendıgın zaman bu takımlar kazanclı cıkacak o zaman bızım cezalı oldugumuz k.erciyes macında yenılseydık bu lıg o kadar kızısmıyacakda sivas manisa erciyes alıp basını gideceklerdi :twisted: [/i][/b] |
[color=red]Sevgili Arkadaşlar
Herşeyden önce Futbol futboldur.Bu mahalle takımı bile olsa.Oynamakta amaç ütmaktır. Yenilmekte vardır yenmekte.Bu gün adı süper liğde olmayan takımların seyircileri ve o memleketin güzel insanları çabaları sonucu süper liğe çikamıyorsa onlara diyebilirmiyiz ki siz zaten yakişmıyordunuz. Maazallah Sivasspor aynı yıl düşme potası içine girerse adamlar kulakları ile gülerler.Süper liğ yalnız İstanbul takımları deyil ki. Nanisaspor elbet Westel çalişanlarını getirecektir.Bilenler bilirler Fanatık kabül edilen ve bir zamanlar 1.liğde fırtına estiren Göztepe içler acısı haldedir ve yakın zamanda yakın tarihte sırf taraftarı gelsin diye maçlar beleşdi. Ve yine bu gün dünya kadar İzmir takımı olmasına ragmen hiç biri süper liğde deyildir.Bırakın Westel de süper liğe çiksın. Çiksın ki biz İzmirli Sivaslılar olarak Manısanın altını üstüne getirelim. Orada onlara şu mesaji verelim ' İşte Futbol sevgisi işte memleket sevgisi ve işte taraftar [/color]' |
Arkadaşlar ben daha önceside yazmıştım bu sözde(bence ancak kahve kültürüne sahip)sayın basın sözcümüz reklamını yapıyor. ne kazandık biz sizin bu görüşünüzle? lütfen sen artık birkaç tane danışmanla çalışki bizlerede daha fazla kötülük etmeyesin çok degil daha bir hafta öncesi yaptın yapıcagını şükürki sayın hocamız ve futbolcularımız o karamsarlıgı aştılar bazen susmak erdemdir konuşmayı yazmayı ögrenene dek! saygılar .
|
[quote=Unnamedplayer][quote=LütfiÜnal]Fikret Ünsal hakkimdaki düsüncelerimi daha öncede bildirmistim.Gereksiz aciklamalar.Böyle dost kazanilmaz.iki takimi isim vererek överseniz diger onbes takimin anti sempatisini alirsiniz.[/quote]
[b][i]gorunen koy kılavuz ıstemez sen sımdı cıkıp adana super ligi hakediyor dersen mıllet bı tarafıyla guler bende manısanın yerıne bı bursanın yada kocaelının cıkmasını ısterım burda onemlı olan ısımler degıl taraftar potansıyelı olan takımların cıkması sen bı gese bi febe macındamı daha cok zevk alıyorsun taraftar acısında on bınlere oynuyorlar sivas-bursa macında gordukkı taraftarı olan takımların macları daha iyi oluyor ızleyenler daha cok zevk alıyor sımdı manısa cıksa ne olcak fabrıkalarından getırdıklerı ıscılerı super lıge ne renk katcak adam emekgının pesınde gelıp 90 dakka orda bagırcakmı bıde manısanın bıze dost olması sivasda kımse ıstemıyor zaten oyle bısıde olmaz bı ıstesek bıle 4-2 yendıgımız macdan sonra adamlar super lige cıkmadı 2a da kaldılar ben nasıl bızı yenıp super ligden eden sebata sempati ile bakmıyorsam onlarda sana bakmıyor git bak bakalım sitelerinde neler diyorlar sonuna kadar destelegım bı acıklama NOT:Sivasda olupda V.manisa macına gelmeyen sivaslı değildir!!! :twisted: [/i][/b][/quote] Sayin gardas simdi kimin cikacagina bizler degil oynanan oyunla futbolcular karar verir.Baska bir kulübün basin sözcüsü hic degil.Ikincisi fabrikanin iscilerimi destekleyecek diyorsun.Gayet tabiiki o sehrin fabrikasindaki isciler destek verecek.Manisada en az diger 17 takim gibi rakiplerimizden birisi.Düsmanimiz degil.Son olarak Süper lig istekler korosu degil hak eden cikar.Biz istedigimiz takimlari cikartamayiz.Simdi ikinci ligdeki rakipleri düsman görürsek yarin süper ligde 17 düsmanimiz daha olur.Birakalim kim cikarsa ciksin.Yeterki biz sampiyon olalim. |
lütfi abi daha önce demişti zaten. Abi bu adam boş boğazın teki ortamı geriyo bir manisa sivas geriliminin kime faydası olcak diyelimki bu maç ta sivas kötü bir sonuç aldı o taraftar bu açıklamalar sonucunda ne kadar gerildi görülür. Dahada kötüsü var manisalı bir yönetici kalkıp sivas insanı yobazdır, insan yakarlar asıl onlar birinci lige yakışmaz vb... açıklamalar yapsa ve seneye sivas manisa 1. süper ligde karşı karşıya geldiklerinde çıkacak olaylardan kim sorumlu olcak sivaslılarmı manisalılarmı bence ikiside değil ortamı geren bizim boşboğaz fikret ünsal olacak ama kime ne anlatırsın BIRAKSIN ARTIK TURŞUYU BİZ SATALIM........... Açıklamam belki hakaret düzeyine geldi özür dilerim ama haketti fikret beyyyy.....
|
Sivasspor basın sözcüsü Fikret ünsal'ın açıklamasının ardından, yiğidoların tepkilerini ve eleştirilerini okudum; ne yalan söyleyeyim hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim, çünkü Sivasspor'da herkesin sahip çıktığı bir kurum olmak yolunda hızla ilerliyor; basın sözcüsünün açıklamasını dinleyip içinden "hadi canım sende" demek yerine, herkes karşıt görüşünü ve düşüncesini dile getirebiliyor. Bu olumlu bir adım; inşallah Sivasspor yöneticileri bu olumlu adımı doğru algılayabilir ve içindeki F.Ü. gibi hatta F.T. gibi kişilerin kendine çeki düzen vermesi için gereğini yapar. Bir taraftan da üzüldüm; çünkü taraftarların gördüğünü ve hissettiğini maalesef kulüp başkanı başta olmak üzere diğer aklıbaşındaki hiçbir yönetici görmüyor.Her hafta bu kadar tutarsız, birbiriyle çelişen, daha da önemlisi kulübün bizzat kendisiyle çelişen bu kadar beyanatı dinlemekten ve de okumaktan mideme kramplar giriyor. Asıl merakım şu; acaba Fikret ünsal'ın her maç sonrasında ve arada sırada çıkıp saçmaladığı şeyler hakketen kulübün görüşü mü, yoksa kendi görüşleri mi? Kulübün görüşüyse, yandık! Hem de yandık ki, ne yandık! Başarıya mı sevinelim, embesilliğe mi üzülelim!!! Adam bir yengilginin ardından çıkıp hocayı suçluyor, ertesi gün Hocamız baştacımız diye açıklama yapıyor. Hem de kamuoyu önünde. Hem de kulüp adına. Bu kadar acemilik, bu ne kadar başıboşluk, bu ne kadar saçmalık, bu ne kadar "Ne versem yutarlar" zihniyeti, bu ne kadar küçümseme, bu ne kadar kamuoyunu ciddiye almama. Son açıklaması bardağı taşıran son damla. Vestel Manisa lige yakışmazmış!!! Sanane!!! Sanane be adam!!! Senin baktığın açıdan bakarsak, birileri de çıkar senin baktığın açıdan bakıp "Sivasspor hiç yakışmaz" der! Çünkü deme hakkını veriyorsun onlara. Tamam, Vestel Manisa lige çalışmıyor diyelim ve kabul edelim. Ya sen ve söylediklerin? Sivasspor'a yakışıyor mu? Yakışıyor diyorsan, bu formlarda yapılmış bir anket var; üç-beş dakikanı ayır da bir bak!!! Kamuoyu ne diyor senin için.
|
Merhaba sevgili Sivaslı arkadaşlar
Buraya yazmamın sebebi yöneticiniz neler düşündüğümüzden haberdar olur ümidi, açıklamalarına bilimsel cevaplar vermek ve sizlerle de paylaşmak isteğimdir. Türkiye yakın geçmişte bu tür koltuğunu dolduramayacak insanların yaptığı gafları tecrübe etti (Yaşar Yakış, Kemal Unakıtan, Aziz Yıldırım, Atilla Koç, Fikret Ünsal… Unuttuklarımı siz tamamlayın.) Yani herkes istediğini düşünür ama bazılarının sesli düşünmesi Zaralıdır diyebiliriz. Bende Okop olarak Sivas’ın ülke futboluna katkısı olmayacağını düşünebilir rasyonel olarak illeri değerlendirip İzmir Adana Eskişehir Bursa Kocaeli Çanakkale Antalya Adana Mersin gibi gelişmiş iller süper ligde temsil edilmeli diyebilirim. Bu sadece beni bağlar. Ama koltukta oturanların açıklamaları koltuğun malikini bağlar. Gelelim meşhur beyanatı geçersiz kılacak değerlendirme ve açıklamalarıma. - “Manisa şehri futboldan uzak, kopuk, futbolu sevmiyor” Efendim beyefindiler o kadar iyi sosyal gözlem yapabiliyor ki 2 gün kalınca anlayıveriyor. Ben tahmin edeyim öngörülerini maç günü şehirde konvoy görememiştir, davuluyla bağıran çağıran yoktur, stad full değildir ve sonuçta Manisalılar futbolu sevmemişlerdir. Bilimsel bir indikatör olan (nüfus/işsizlik) oranı size verir o futbol sevgi göstergesini. Daha başka alt lümpen kültürler de vardır velev ki uzamasın. -“bir şehrin takımını paranın” Efendim USA de futbol hiç sevilmez ama 2002 de 8. olmuşlardır. Futbolda endüstrileşme, sponsorluk, sermaye sahiplerinin ilgisi futbolu daha iyi yerlere getirmiş seyir zevkini yükseltmiştir. En son örnek Chelsea. Ha sen belki JetPA YİMPAŞ UZAN örneklerini veriyon bunları biz manisa taraftarı da biliyoruz ve sermaye-şehir-futbol başarısını sağlayacaz inşaallah. -“ve siyasetin gücüyle” Ben 4 yıl Erzincanda yaşadım yani şimdi hariçten gazel atan değil icraatın içinden gördüklerimi söyliyim. Yıllardır ülkenin sağ tarafı alışmış devlet eliyle yapmayı herşeyi lige çıkıp orda kalmayı bile devletten istemiş. Şimdi siz söyleyin malum bakan mı takımı için salık veren açıklamaları yapıyor yaksa meclisin başkanı mı? “Birinci Süper Lige çıkartmanın bir alemi ve mantığı yoktur.'' Şimdi mantık kimde yok siz bana söyleyin alemin önünde. Bilgi sahibi olmadan fakir sahibi olanlar daha super lige çıkmadan super lige zara veren davranışlar sergiliyor, çıkınca neler yapacak göreceğiz. AAA super lige zarar mı dedim yani futbolumuza zarar Allah söyletti zararın hangi bireyden geleceğini. Unuttuğum değinmediğim bişey kaldımı bilmiyorum. Holigan falan değilim Sivaslılarla sorunum yok sadece lafım Fikret Ünsal’a umarım o da okur. Not: Geçen sezonun 2A şampiyonu düşecek nerdeyse Allah sonunuzu benzetmesin arkadaşlar. saygılarımla |
[size=6][color=blue][b]futbolla sanayinin ne alaksı var??? o zaman gelismemis illeri hic ligelere almayalım veya ona ligt statüsü belirleyeli?? baya akıllıca olur?? sencede ole deilmi mantıklı kardesim(!)[/b][/color][/size]
|
Ünsal, şunları kaydetti:
''Ben bu sözlerimi açıkça şunun için söyledim. Bir kere holding ismini taşıyan takımların şehirlerden destek alması mümkün değil. Bunun daha önce de örneklerini gördük. Ben bunun için söyledim. Bence holding takımlarının uğraşacağı en iyi dallar salon sporlarıdır. Yani basketbol, güreş, voleybol gibi dallarda Türk sporuna katkıda bulunurlar. Ama ben Türk futboluna katkıda bulunacakları kanatini taşımıyorum. Çünkü siz getirip holdinginizin, firmanızın ismini şehrin, koskoca bir Manisa veya Sivas şehrinin üstüne koyduğunuz zaman gerçekten de bu o şehrin insanları tarafından çok fazla tasvip görmüyor.'' ''Nazif Zorlu'nun zoruyla yani Manisaspor çıksa ne yazar, çıkmasa ne yazar'' diyen Ünsal, şöyle devam etti: ''Hiçbir şey yazmaz. Çünkü ben biliyorum çıksa bile yazık, Türk futbolu için hiçbir şekilde faydalı olmaz. Onun yerine aynı sözlerimi yine tekrarlıyorum. Bir Kayseri Erciyesspor, Kocaelispor, Bursaspor, Elazığspor çıksın. Bu şehirlerde futbol gerçekten seviliyor, takımlar tutuluyor. Şehirlerinin isimlerini taşıyorlar.'' Manisalılara saygısızlık etmek için yapmadığını da ifade eden Ünsal, ''Aksine Manisalılara karşı olan saygımdan dolayı böyle söyledim. Onların dertlerini belki de çok fazla farkına varmadan Sivas'tan dile getirmiş oldum. Doğrusu da bu. Holding takımları tutulmuyor'' diye konuştu. |
kendi takımına ve şehrine baksın fikret bey ne holdingler nede manisa bizi veya fikret beyi ilgilendirmez kendine çeki düzen vermeli abuk sabuk konuşmasın. Sadece ortamı geriyo
|
gorunen koy kılavuz ıstemez sen sımdı cıkıp adana super ligi hakediyor dersen mıllet bı tarafıyla guler bende manısanın yerıne bı bursanın yada kocaelının cıkmasını ısterım burda onemlı olan ısımler degıl taraftar potansıyelı olan takımların cıkması sen bı gese bi febe macındamı daha cok zevk alıyorsun taraftar acısında on bınlere oynuyorlar sivas-bursa macında gordukkı taraftarı olan takımların macları daha iyi oluyor ızleyenler daha cok zevk alıyor sımdı manısa cıksa ne olcak fabrıkalarından getırdıklerı ıscılerı super lıge ne renk katcak adam emekgının pesınde gelıp 90 dakka orda bagırcakmı bıde manısanın bıze dost olması sivasda kımse ıstemıyor zaten oyle bısıde olmaz bı ıstesek bıle 4-2 yendıgımız macdan sonra adamlar super lige cıkmadı 2a da kaldılar ben nasıl bızı yenıp super ligden eden sebata sempati ile bakmıyorsam onlarda sana bakmıyor git bak bakalım sitelerinde neler diyorlar sonuna kadar destelegım bı acıklama
NOT:Sivasda olupda V.manisa macına gelmeyen sivaslı değildir!!! :twisted: [/i][/b][/quote] Sayin gardas simdi kimin cikacagina bizler degil oynanan oyunla futbolcular karar verir.Baska bir kulübün basin sözcüsü hic degil.Ikincisi fabrikanin iscilerimi destekleyecek diyorsun.Gayet tabiiki o sehrin fabrikasindaki isciler destek verecek.Manisada en az diger 17 takim gibi rakiplerimizden birisi.Düsmanimiz degil.Son olarak Süper lig istekler korosu degil hak eden cikar.Biz istedigimiz takimlari cikartamayiz.Simdi ikinci ligdeki rakipleri düsman görürsek yarin süper ligde 17 düsmanimiz daha olur.Birakalim kim cikarsa ciksin.Yeterki biz sampiyon olalim.[/quote] LÜTFİ ABİ SONUNA KADAR KATILIYORUM |
adminden ricam yeter bu konuyu kilitleyelim artık gün tek yürek, tek bilek olma günüdür birlik beraberliğin sağlanacağı gündür f.ünsal beyin demecini zamanı değil diye eleştirenler acaba düşünmezlermi kendi eleştirileri acaba ne kadar yerinde lütfen kilitleyelim bu konuyu artık
|
gördünmü fikret bey futbolu sevmiyorlar ama yeniyorlar.şimdi ne diyeceksin bakalım çok merak ediyorum.Teknik heyetle yönetimin arası yok yakında kokusu çıkar.
|
[quote=alperen058]adminden ricam yeter bu konuyu kilitleyelim artık gün tek yürek, tek bilek olma günüdür birlik beraberliğin sağlanacağı gündür f.ünsal beyin demecini zamanı değil diye eleştirenler acaba düşünmezlermi kendi eleştirileri acaba ne kadar yerinde lütfen kilitleyelim bu konuyu artık[/quote]
Alperen gardasima gün birlik günüdür diyerek katiliyorum.Biribirimize düsmeyelim diye biz taraftarlar gayret gösterirken sayin basin sözcümüz yaptigi hatali aciklamalarla masallah kendini devamli gündemde tutturuyor ama diger taraftanda Sivasspor ikinci baskanini Manisa Ticaret odasi karsisinda cok zor durumda birakiyor.Hic bir sebep ve gereklilik yokken yaptigi aciklamalarin hic kimseye faydasi olmayacagini anlayip,atalarimizin güzel sözlerine uyarak SÖZ GÜMÜS ISE SÜKUT ALTINDIR demesini rica ediyorum. Sayin Alperen gardas ortada konusulacak bir mevzu varsa bunuda herkes hakaret etmeden medeni sekilde konusabilmeli.Topicin kapatilma fikrini dogru bulmuyorum. |
yaw kardeşim sen biliyormusun vestelde sivasspora neler yaptılar karşıdan evet biraz saçma olabilr ama içinden olsan emin ol sende fikret ünsala hak verecekskin başkanımız bile anlattı bu topici açacana haberleri oksaydın olayı sende anlardın ve fikret ünsala hak veriridinn
|
YEN SONRA KONUŞ?İŞTE BÖYLE OLUR SONRA.
|
[quote=ultraSivas_58]BENİM MANİSADA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA MANİSA ŞEHRİNİN FUTBOL İLE BİR İLGİSİ YOK.MAÇA BİLE FABRİKADA ÇALIŞAN İŞÇİLERİNİ TOPLAYIP GETİRDİLER AYRICA STADYUMLARI 2000 SEYİRCİDEN FAZLA ALMAZ...[/quote]ü
Arkadaşlar bunu diyen insan kaçtane manisa maçına gelmiş her hafta kaçtane seyircinin maça giremeyerek geri döndüğünü biliyormu.Ayrıca stad 2000 kişilik değil ve 5000 kişilik ve bu stad yeterli görülmediğinden önümüzdeki aylarada kademeli olarak yıkım başlayacak ve stad kapasitesi arttırılacak.Bilginize |
manisalı futbolcuları maça fazlasıyla motive eden ve tarihimizin bu en önemli maçlarından birini sahamızda kaybetmemize sebep olan sayın basın sözcüsünü tebrik eder başarılarının devamını dilerim.... demekki maç sahada kazanılıyormuş yani masa başı oyunlar felan küçük beyinlerin işi.... Taraftar bu hafta daha iyi idi..... ya arkadaşlar biz şampiyon olduk keyfimize bakalım dedim yani manisanın bizi yenmesi çok öemli değil neticede futbol 3 sonuçlu bir oyun.... Şeref tribününde başkanımıza ve sivas spor camiasına yapılan terbiyesizliği hele bunu birde bu memleketin milletvekili yaparsa bunu şiddetle kınıyorum.... sanıyorum başkanımız gereken cevabı orda bu densizlere fazlasıyla vermiştir.... süper lig hepimize hayırlı olsun...... umarım yeni sezonda fikret ünsal bey daha faydalı görevlerde bulunur.... Basın sözcülüğüne karizması ve vizyonu geniş kitleleri olumlu etkileyecek sivas a ve sivas spor a yakışır futbol bilgisi üsat düzeyde olan biri getirilir......
|
BU HAFTAKİ BASIN AÇIKLAMASINI MERAKLA BEKLİYORUM BAKALIM NE DİYECEK.BENCE İSTİFA ETSİN EN GÜZEL AÇIKLAMA OLUR.
|
sivaslim58 sana katılıyorum bence de en güzel açıklama ''istifa ediyorum '' olmalı ... bu kadar polemiğin içine giren bir insanın artık sivas spora faydalı olacağını düşünmüyorummmmm.....
|
[quote=tolga06]sivaslim58 sana katılıyorum bence de en güzel açıklama ''istifa ediyorum '' olmalı ... bu kadar polemiğin içine giren bir insanın artık sivas spora faydalı olacağını düşünmüyorummmmm.....[/quote]
[size=4][b][i]Bende sana katılıyorum ama bugün yapılacak olağanüstü kongrede yine listede imiş...[/i][/b][/size] |
kongereden sonra her şey şekillenecek...sivasspor için hayırlısı ne ise o olsun...
|
Fikret Ünsalın sözleri bence % 100 haklı ve manisada sivasspora yapılanlara güzel bir cevap oldu ha inşaallah birde onların üstünde ligi btirip şampiyo olursak buda tam bir kapak olacak!!!
|
FİKRET ÜNSALI KINAYAN ŞAHSİYETLER SİZLER SİVASSPOR İÇİN NE YAPTINIZ
Fikret Ünsal'ı kınıyorum diyen şahsiyetlere buradan cevap vermek istiyorum. Sayın Ünsal bir kalp hastası olmasına rağmen sağlığını arka planda tutarak bu şehrin 38 yıllık özleminin sona ermesinde görev alan önemli şahsiyetlerden biridir. Sivasspor'a gerek maddi ve gerekse manevi destekleri ile sağladığı katkıların kanıtı bu şehrin takımının Süper Lige çıkmasından belli olmuyor mu. Şimdi sormak istiyorum Sayın Fikret Ünsal'ı kınayan şahsiyetlere. allah aşkına sizler boş laftan ve dönen tekere çomak sokmaktan başka. Takıma ne gibi maddi ve manevi desteğiniz oldu. Bırakın Allah aşkına, burada kınanacak kişiler sizlersiniz. Böylesi önemli şahsiyetlere laf söyleme yerine kendi yaptıklarınızdan utanın. Ayıp beyler ayıp, Bu insanlar bu takımı şampiyon yaptı. |
FİKRET ÜNSALI DOLAYLI OLARAK TANIRIM...FİKRET ABİ MÜTHİŞ Bİ ADAMDIR..TAM BİR SİVAS AŞIĞIDIR..O KİMSE MADIMAK OLAYLARIYLA İLGİLİ GIKINI ÇIKARAMAZKEN CEVİZ KABUĞUNA ÇIKIP SİVASI VE SİVASLIYI SAVUNMUTUR..ARİF SAĞYADA AYAR VERMİŞTİR..KOLTUKLARIMIZ KABARMIŞTIR!!!GERÇEKLERİ TÜM TÜRKİYENİN DUYMASI İÇİN SONUNDA HEDEF OLMAK BİLE OLSA O ORTAMDA DİLE GETİRMİŞTİR..EVET MANİSYLA İLGİLİ OLAN AÇIKLAMASI GEREKSİZDİR,İÇİNDEN GEÇENİ SÖYLEMİŞ,MANİSAYA GICIKLIGINI BELİRTMİŞTİR:)! AMA BU AÇIKLAMA ONU CAMİADAN AFAROZ EDECEK KADARDA VAHİM DEGİLDİR YANİ..ABARTMAYALIM!!O YÖNETİMDEKİLERİN HİÇ Bİ BİRİ BU TÜR ELEŞTİRİLERİ HAK ETMİYO..UNUTMAYALIM ARKADAŞLAR 38 YIL SONRA GELEN BAŞARI BU YÖNETİME AİTTİR...ŞU TAKIMIN SÜPER LİGDE KALICI OLMASI İÇİN YÖNETİMİN YIPRATILMAMASI GEREKİR!!!
|
Sayin Fikret Ünsal Sivasspor yönetimine tekrar secilmistir.
Su ana kadar kendisinin, Sivasspora cok faydasi olmustur. Tamam son cikisini tartisabiliriz, ama Sivassporun su ana kadar gelmesinde Fikret Ünsalinda büyük bir payi vardir. Kendisinin Sivassporumuza su andaki dönemdede büyük faydasi olacagina inaniyorum. Kendisini kutluyor ve yeni dönemde basarilar diliyorum. |
arkadaşlar bana soracak olursanız haddime düşmez ama sivaslıların bir lafı vardır varya hala 250 gramın davasını sürdürüyorsunuz.. :roll: :arrow:
|
Fikret bey bırakmalı artık kendisi beyan etmişti süper lige çıkınca ben olmayacağım diye havasını basmıştı ama malasef geri çark etti politikacımı ne :D , aslında politikacı biliriz kendisini, sivas olaylarında güya sivaslıyı ve sivası savunuyorum diye sağa sola polemik vari açıklamalarda bulundu, ölmüş insanları suçlu sayıldığı bir mantığın izlerini taşıyor, daha ciddi ağır başlı birilerine ihtiyaç var, ayrıca sivasın epeyce bir nüfüsuna biraz şaşı bakması biz alevi ve solcu kökenlileri yiğidoları çok rahatsız ediyor, eğer sivas gerçek sivas olacaksa yönetim kendine çeki düzen vermeli tartışmalı isimlerle yol yakınken yolları ayırmalı emekleri içinde fikret beye teşekkür edilmeli, bizde ediyoruz kendisineTEŞEKKÜRLER, buraya kadar derse iyi yapar, iyi yönetici olduğunu ispat etmiş olur, haydi cesaret sayın Ünsal.
a bircan |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:36. |