![]() |
SON MAÇTAKİ TARAFTARI İSTİYORUZ
Sivasspor Genel menajeri Bülent Uygun,geçen hafta oynanan Erciyes maçında taraftarlarının 90 dakika takıma centilmence destek olduğunu ve her zaman böyle coşkulu ve istekli görmek istediklerini söyledi.
Uygun Erciyes maçında takıma destek olan herekese teşekkür ettiğini belirterek "O maçtan özlediğimiz taraftar topluluğu vardı. Hiç susmadan centilmence takımlarını desteklemesi galibiyet almamızda büyük rol oynadı. Onları her zaman bu şekilde coşkulu ve centilmen görmek istiyoruz. O maça gelen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Hürdoğan |
-->: SON MAÇTAKİ TARAFTARI İSTİYORUZ
[B][I]bu cosku sevıncın denızlı macındada yasanacagını umıt edıyoruz taraftar stada oturmak ıcın degıl destek olmak ıcın gıtmelı ercıyes macında destek olan arkadasları canı gonulden tebrık edıyoruz [/I][/B]
|
Erciyes macindaki taraftar takimimizin arkasinda olsun kimse durduramaz.
Helal olsun Sivassporumuza zaten ancak öyle taraftar yakisir. O macta takimimiza destek veren taraftardan allah razi olsun devamini bekliyoruz;) |
[CENTER][I][B][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Biz herzaman takımı bu şekilde destekliyoruz....Böylede desteklemeye devam edeceğiz.....[/FONT][/COLOR][/B][/I][/CENTER]
|
evet seyirci çok guzeldi.bu hafta deplasmandayız ama haftaya çok zorlu bir maç var.gençlerbirliği kolay takım değil ama taraftarında desteği olursa 3 puanı alacak tarafın sivasspor olacağıma eminim...
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Genel menajeri Bülent Uygun,geçen hafta oynanan Erciyes maçında taraftarlarının 90 dakika takıma centilmence destek olduğunu ve her zaman böyle coşkulu ve istekli görmek istediklerini söyledi.
Uygun Erciyes maçında takıma destek olan herekese teşekkür ettiğini belirterek "O maçtan özlediğimiz taraftar topluluğu vardı. Hiç susmadan centilmence takımlarını desteklemesi galibiyet almamızda büyük rol oynadı. Onları her zaman bu şekilde coşkulu ve centilmen görmek istiyoruz. O maça gelen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Hürdoğan[/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]ACABA ONDANMI 3 TANE GOL ATTIK PEŞPEŞE:rolleyes: O ZAMAN 90 Dk.190 DK SUSMAMAK GEREK:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]ACABA ONDANMI 3 TANE GOL ATTIK PEŞPEŞE:rolleyes: O ZAMAN 90 Dk.190 DK SUSMAMAK GEREK:D:D:D[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet gerçektende son maçta mükemmel bir tempomuz vardı...90 dakika seyrici olan taraftarımızı taraftar yapmaya çalıştık...Ve de oldu çok güzel bir atmosfer vardı....İnşallah bundan sonra dahada iyi olacak taraftarımız....Taraftarımız böyle olsun takım her hafta kazanır.... [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
haftaya cok cok zor bi maç var.gençlerbirliği ile zor bi müsabaka geçireceğiz..haftayada erciyes maçı gibi stadı doldurup tezahuratlarımızla takımıza destek çıkmamız gerek..haydi yiğidolarr
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]K.Erciyes maçında takım ile taraftar ahenk içinde idi...Sanki bir elmanın iki yarısı gibi...Eğer Sivasspor bu şekilde taraftarı ile bütünleşirse Gençlerbirliği maçını rahat geçer.....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]K.Erciyes maçında takım ile taraftar ahenk içinde idi...Sanki bir elmanın iki yarısı gibi...Eğer Sivasspor bu şekilde taraftarı ile bütünleşirse Gençlerbirliği maçını rahat geçer.....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
Insallah o macida yeneriz Serhan Abi.Sizde olmasaniz Sivassporumuza destek veren yok sayilir |
eee tabii buldu süper taraftarı ister her zaman ister
|
erciyes macindak taraftar müthisdi.insallah gencler macinda da öyle olur.stad dolsun destekte olsun bu maci da aliriz o zamamn insallah
|
İNŞALLAH BUTUN MACLARDA TARAFTAR BOYLE OLUR
|
HER ZAMAN TRÜBÜNLERDE OLACAĞIZ İNŞALLAH. BİZLERİ DAHA İYİ ANLIYACAKSINIZ VE HER ZAMAN GÖRMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ
ÖLÜMÜNE SİVAS..... |
kayseriyi inletmeniz lazım arkadaşlar başarılar
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BÜLENT ABI GEÇEN HAFTA Kİ MAÇI İZLEDİYSE İYİ BİLİR TAKIM ÇOK İYİDİ VE SEYİRCİDE TAKIMLAR BİRLİKTE ÇOŞTU.GEÇEN HAFTA Kİ OYUN HER ZAMAN OYNAYALIM ÖLÜYÜ BİLE DİRİLTİRİZ.YANİ FORMÜL LORANTTA ...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BÜLENT ABI GEÇEN HAFTA Kİ MAÇI İZLEDİYSE İYİ BİLİR TAKIM ÇOK İYİDİ VE SEYİRCİDE TAKIMLAR BİRLİKTE ÇOŞTU.GEÇEN HAFTA Kİ OYUN HER ZAMAN OYNAYALIM ÖLÜYÜ BİLE DİRİLTİRİZ.YANİ FORMÜL LORANTTA ...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben en başından beri söylüyorum...Takım galip gelmek istiyorsada berabere kalmak istiyorsada bütün bunları Lorant yapıyor...Lorant bu takımı aslında istediği gibi yönlendiriyor...Ama Sayın Lorant inşallah bundan sonrada takımın böyle futbol oynamasına müsade eder....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Helal olsun..Taraftar Takım el ele.....hep birlikte UEFA ya!!!![/FONT][/B]
|
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
evet abi aynen katılıyorum.bu goruse sadece ben değil.yönetimde katılıyo :). bosuna her mac oncesi taraflarları maça davet etmiyorlar.aslında bizlerin oyle acıklamalara gerek kalmadan stadyumu doldurmamız gerek.. |
[QUOTE=IsYaNKaR]evet abi aynen katılıyorum.bu goruse sadece ben değil.yönetimde katılıyo :). bosuna her mac oncesi taraflarları maça davet etmiyorlar.aslında bizlerin oyle acıklamalara gerek kalmadan stadyumu doldurmamız gerek..[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Herkeste bu bilinç yok kardeş....İnşallah taraftarımız bu bilince ulaşır...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
[B][I][CENTER]evet serhan sana katılıyorum çok haklısın bunun en canlı örneğini erciyes maçında gördük ve anladıkki destek takımı motive etmenin en güzel silahı ve unutulmamalıki başarı bekliyosak destek şart....[/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER]evet serhan sana katılıyorum çok haklısın bunun en canlı örneğini erciyes maçında gördük ve anladıkki destek takımı motive etmenin en güzel silahı ve unutulmamalıki başarı bekliyosak destek şart....[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[I][B][CENTER][COLOR="Navy"]Her zaman hep destek tam destek vermeliyiz....[/COLOR][/CENTER][/B][/I] |
inşallah bütün maçlarda bu taraftar olur sezon bitmek üzere ama taraftar yeni açılmaya başladı
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]SERAHAN REİS BİZİMDE ANLATMAK İSTEDİĞİMİZ BU İŞTE TAKIM KAZANMAK İSTEDİĞİ ZAMAN TARAFTARDA HAVAYA GİRİYOR.SEN BERABERLİĞE OYNARSAN KAPANIRSAN TARAFTARI NASIL HOŞNUT EDECEKSİN..İNŞALLAH ERCİYES MAÇINDA Kİ TARAFTARIN VERDİĞİ MESAJ ALINMIŞTIR..SAYIN LORANT HER MAÇ TAKIMI BU ŞEKİLDE GÖRMEK İSTİYORUZ..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
onun için taraftarı ateşlemek sporcuların elinde maç güzel olunca taraftar da güzel oluyo
|
[QUOTE=bugrakova]onun için taraftarı ateşlemek sporcuların elinde maç güzel olunca taraftar da güzel oluyo[/QUOTE]
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ama birde bunun tam tersini düşün....Taraftar iyi olunca takımda iyi oluyor....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I] |
bu taraftar olduk ça sivassporumuzun sırtı yere gelmez :) böle bi taraftar her takıma nasip olmaz :) taraftar her zaman sivassporun yanında :D ben izmitte olmama rağmen gönlümüz her zaman sivassporla :) yiğido :)
|
herzaman böyle taraftarları bekliyoruz 4 eylül cehennemine
|
Bu denizli macindan sonra Genclere karsi gine stadi doldurmaliyiz insallah Erciyes macindaki destek gine yapilir ve Gencler gibi zor bir takimi yeneriz
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Artık Denizli maçını farklı kaybettik...İnşallah Gençlerbirliği maçında bunu telafi ederiz.Ve sahadan galibiyetle ayrılırız....Seyircimizin takımına küsüp maça gelmemezlik yapmaması gerekir...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
taraftarımızı her zaman böle görmek istiyoruz :) :) :) :)
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Genel menajeri Bülent Uygun,geçen hafta oynanan Erciyes maçında taraftarlarının 90 dakika takıma centilmence destek olduğunu ve her zaman böyle coşkulu ve istekli görmek istediklerini söyledi.
Uygun Erciyes maçında takıma destek olan herekese teşekkür ettiğini belirterek "O maçtan özlediğimiz taraftar topluluğu vardı. Hiç susmadan centilmence takımlarını desteklemesi galibiyet almamızda büyük rol oynadı. Onları her zaman bu şekilde coşkulu ve centilmen görmek istiyoruz. O maça gelen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Hürdoğan[/QUOTE] [B][I][CENTER]evet bülen hocaya katılıyorum emin olsunki o taraftarı yine bulacakkk takıma hep destek tam destek sloganımız....[/CENTER][/I][/B] |
kırmızı beyaz şampiyon sivass..........
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ARKADAŞLAR OLAYA AÇIKLIK GETİRELİM..HER SEFER YAZDIK ÇİZDİK TARAFTARLAR OLARAK.TAKIM KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKINCA TARAFTAR DAHA DA MÜTHİŞ BİR DESTEK VERİYOR.BİZ İŞİN İÇİNDEYİZ..MARATON TRİBÜN DE DEVAMLI TARAFTARI DESTEK VERMESİ İÇİN ÇAĞRI YAPIYORUZ.SAHA DA KAPANAN OYUN ZEVKİ VERMEYEN BİR TAKIM OLURSA NASIL BİR TARAFTAR İSTENİTENİYOR Kİ BEN BUNU ANLAYAMIYORUM..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
gençler macında da doldurracaz sahayı insallah sivas için el ele gönül gönüle
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |