![]() |
9 NİSAN PAZAR GÜNÜ KADIKÖY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ
9 NİSAN PAZAR GÜNÜ FENERBAHÇE -SİVASSPOR MAÇINDA KADIKÖY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ STADA TOPLU BİR ŞEKİLDE SİVAS MARŞLARI SÖYLEREK Gİ,DECEZ. BU ARADA MAÇIN BİLETLERİ BİLETİXTE ÇIKTI BİTMEK ÜZERE HABERİNİZ OLSUN
|
-->: 9 NİSAN PAZAR GÜNÜ KADIKÖY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ
[QUOTE=67_DERNEK_EREN]En büyük fenerbahçe yalan mı yalan mı
Şampiyon fenerbahçe yalan mı yalan mı Tek büyük fenerbahçe yalan mı yalan mı YALANMIŞ MEĞEEEER YALANMIŞ MEĞEEEEEEER Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa 9 nisan akşamında SİVAS fenere k...sa şampiyonlar ligi resmi sponsoru play staytion sivasspor'a fenerbahçe karşısında başarılar diler[/QUOTE] YOK YOK BİZ BU KAFAYLA AB YE GİREMEYİZ SEN BİTTİN LEN CAPSIZ :) |
Şampiyon fenerbahçe yalan mı yalan mı Tek büyük fenerbahçe yalan mı yalan mı YALANMIŞ MEĞEEEER YALANMIŞ MEĞEEEEEEER Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa 9 nisan akşamında SİVAS fenere k...sa şampiyonlar ligi resmi sponsoru play staytion sivasspor'a fenerbahçe karşısında başarılar diler[/QUOTE] oraya sivasspor u desteklemek için gidildiğini unutmayalım eren kardeş... |
Haydi Hayirlisi
Biz bu gidisle kesin Fenerden 7-8 Gol yeriz. Umarim Sivasspor Insallah tez vakitte eski gücüne kavusur ve beni capsiz capsiz konusmaktan kurtarir.
Kirmizi Beyaz Sampiyon SIVASSPOR |
inşallah ogün buluşmak dileğiyle.....
|
denizliye ko. duk fenere de k r z , arkadaşlar abartmayın lütfen öyle yok kadıköyü inletelim marş söyleyelim ortalığı boyayalım falan demeyin sessiz sedasız efendice gidip oturalım içerede bağırır şow yaparız gerisi fasa fiso
|
haydi yiğidolar 9 nisana hazırlanın kadıköyde taraftar şow var
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]9 Nİsanda Kadıköydeyiz!!!!!!!!!!![/FONT][/B]
|
9 NISANDA BIR AKSILIK OLMAZSA ORDAYIM
|
BEYLER BEN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
|
[QUOTE=shadow3458]9 NİSAN PAZAR GÜNÜ FENERBAHÇE -SİVASSPOR MAÇINDA KADIKÖY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ STADA TOPLU BİR ŞEKİLDE SİVAS MARŞLARI SÖYLEREK Gİ,DECEZ. BU ARADA MAÇIN BİLETLERİ BİLETİXTE ÇIKTI BİTMEK ÜZERE HABERİNİZ OLSUN[/QUOTE]
ARKADAŞLAR SAATİDE BELİRTELİM LÜTFEN |
[QUOTE=BOZOLLU]SİVASSPORUN SEYİRCİLERİ İNŞALLAH KADIKÖYÜ İNLETECEK
GÜMBÜR GÜMBÜR BİLETLER 20.YTL DİR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] [COLOR="Red"]BİLETLER 22 YTL DİR............[/COLOR] |
İSTANBUL TARAFTAR GÖRSÜN GARDAŞLAR BU GİDİŞLE BEŞBİNİ BULUR SAYIMIZ
|
inşallah orda olacağım. ama piletler pahalı yaa... neyse bi kapkaç yapıp bşlet parası bulurum :D
|
[B][COLOR="Blue"]Arkadaşlar Sivas-Fener maçında yurtdışından da Sivasımızı desteklemeye gelecek olan taraftarlar ile birlikte İskelede buluşup sloganlar eşliğinde stada varacağız.
Bu arada Fener maçından 2 hafta sonra Beşiktaş maçınada gitmeyi düşünüyorum.Gelenler ile Taksimde buluşuruz.[/COLOR][/B] |
ah keşke babam izin verseydı maça gıtmeme hiç durmaz gelırdım hemşolar
|
[B][I]evet arkadaslar bende orda olacam bı aksılık cıkmassa 9 nısanda gorusmek uzere [/I][/B]
|
MACA GITMEK ISTIYORUZ TEK KORKUM BIZE AYILAN BILET SAYISI NE KADAR. BİLETLER SATIŞTA NE KADAR BILET KALDI BILGISI OLAN BIR YAZSA İYİ OLUR
|
[QUOTE=alimuharrem58]MACA GITMEK ISTIYORUZ TEK KORKUM BIZE AYILAN BILET SAYISI NE KADAR. BİLETLER SATIŞTA NE KADAR BILET KALDI BILGISI OLAN BIR YAZSA İYİ OLUR[/QUOTE]
BİLET KALMAMIŞ MUHARREM BEN DE 5 DENE VAR SATIIM SANA 55 MİLYON. BABAMIN OĞLU GELSE BİLE 54 OLMAS.... :D :D |
[QUOTE=shadow3458]9 NİSAN PAZAR GÜNÜ FENERBAHÇE -SİVASSPOR MAÇINDA KADIKÖY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ STADA TOPLU BİR ŞEKİLDE SİVAS MARŞLARI SÖYLEREK Gİ,DECEZ. BU ARADA MAÇIN BİLETLERİ BİLETİXTE ÇIKTI BİTMEK ÜZERE HABERİNİZ OLSUN[/QUOTE]
ne kdar hiç fiyat söylemiyorsunuz... |
[QUOTE=bugrakova]ne kdar hiç fiyat söylemiyorsunuz...[/QUOTE]
22 YTL BİLETLER ............................................. |
Şampiyon fenerbahçe yalan mı yalan mı Tek büyük fenerbahçe yalan mı yalan mı YALANMIŞ MEĞEEEER YALANMIŞ MEĞEEEEEEER Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa 9 nisan akşamında SİVAS fenere k...sa şampiyonlar ligi resmi sponsoru play staytion sivasspor'a fenerbahçe karşısında başarılar diler[/QUOTE] play station da koparmısın eren helal olsun |
Şampiyon fenerbahçe yalan mı yalan mı Tek büyük fenerbahçe yalan mı yalan mı YALANMIŞ MEĞEEEER YALANMIŞ MEĞEEEEEEER Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa 9 nisan akşamında SİVAS fenere k...sa şampiyonlar ligi resmi sponsoru play staytion sivasspor'a fenerbahçe karşısında başarılar diler[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ERENCİM SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM.İNŞALLAH GEÇEN SENEKİ GİBİ TOPLU BİR ŞEKİLDE KADIKÖY İSKELESİNDEN SARAÇOĞLUNA DOĞRU YÜRÜYECEZ.İNŞALLAH ONLARA ORDA SİVASSPOR 'UN BÜYÜK BİR CAMİA OLDUĞUNU GÖSTERECEZ..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[COLOR="Blue"]inşallah bir sorun çıkmassa 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak orda olacağız bizim oraya gelmemin çok külfetli oluyo ne yapalım her şey sivasspor için[/COLOR]
|
[B][I][CENTER]düşünce güzel inşallah hayata geçer ve sizlerle aynı statda olmayı çok isteriz inşallah o maçta görüşürüz....[/CENTER][/I][/B] |
[CENTER][img]http://www.sivasspor.com/albums/Sivasspor-SariyerMaci/DSC03260.thumb.jpg[/img][/CENTER]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]İNŞALLA ORDAYIZ..HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B]Kadıköy Eminönü İskelesi bizi bir kere daha unutmamak üzere misafir edecek...
Hala geçen seneyi konurken bu senekinin kaç yıl konuşalacağı malum:D :D [/B] |
9 NISANDA TUM SIVASLILARI SIVASSPORA DESTEK OLMAK ICIN KADIKOY ISKELESINE DAVET EDIYORUZ AMA LUTFEN TAKIMIZI CENTILMENCE DESTEK OLALIM
|
allahın izniyle işallah feneri yenecez.ya marşlar falan topluca stada gitmek katılmıyorum.efendi gibi stada girelim marşlarımızı tezaratlarımızı yapalım takımızı destekleyelim allahın izniyle fenerbahçeyi yenelim adam gibi dağılalım önemli olan kadıköy iskelesini inletmek değil stadı inletelim .takımımıza destek verelim en büyük sivas spor .herzaman her yerde 67 genç taraftarlar derneği sivasspor aşkıyla daima
|
gardaşlar aman sakın oralarda bağırıp çağırmayın sizi yerler valla... adam gibi gidip tezahuratlarınızı maçta yapın.. bunu sizin can güvenliğiniz için söylüyorum...
|
İnşallah kadıköyde 1.sıfır alırız cok zor gibi gözukuyor
|
zaman var ama nasip diyelim inşallah bizde orda oluruz
|
Inşaallah bizde Yurtdışından gelen Yiğidolar sizlerle orada olacağız.
Bu güzel günü hepberaber tekrar yaşayacağız. O günü iple çekiyorum. |
insallah cok kisi giderler.sivasin taraftar büyüklünü herkes görsün
ISTE TARAFTAR ISTE SAMPIYON |
HERKESE BEKLERIZ MACA VE BULUSMAYA
|
[B]Gerek yurtdışından, gerekse sehir dısından gelenlerle çok güzel bir organizasyon olacak...
Bu fırsat kaçmaz... geçen seneki sarıyer maçını hatırlayın :D :D [/B] |
arkadaşlar benim burda bir mesajım vardı kim sildiyse
acıklasın sildiğini :mad: |
arkadaşlar bence kadıköy iskelesi yerine beşiktaş iskelesinde buluşsak toplu halde feribotla karşıya geçsek hem daha farklı ve güzel bir ortam olur hem kadıköyde tek gelmek sakıncalı olabilir bence toplu olarak kadı köye gidilmesi lazım feribotu bayraklarla susleriz daha hoş olmazmı hem maça gidecek arkadaşların çogunlugu avrupa yakadsında siz ne dersiniz....
|
iskeleden yürüyoruz saraçoğluna kadar
fenere ......... ölene kadar 1 dakika bile susmayacağız fenerliler çatlasın mezara kadar |
ohhhhhhhhhh ben biletimi aldım.artık görüşürüz iskelede ama dediğim gibi saat kaçta buluşacağız.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:30. |