SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   YENİ TRANSFERLER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7251)

erdalsahin_58 02.07.2006 00:06

YENİ TRANSFERLER

[FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"][/COLOR][/FONT]7 TANE YENİ TRANSFERİMİZ VAR. HAYIRLI UĞURLU OLSUN. İNŞALLAH HEPSİDE SİVASSPORUMUZA FAYDALI OLURLAR.
ACABA TANIYORMUYUZ YENİ TRANSFERLERİ. TANIYAN ARKADAŞLAR BİZE BİRAZ FİKİR VERİRLERSE İYİ OLUR.

ylnzkrt58 02.07.2006 00:49

-->: YENİ TRANSFERLER

tanimiyorum ama bilgilendirilerse iyi olur bizi

ertan_58 02.07.2006 01:22

yeni gelenlerden isim yapan iki futbolcu var ama malum futbolu isimler oynamıyor umarım yeni gelen futbolcular faydalı olurlar ama sanki bana biraz vasat futbolcular gibi geldi çünki yaşlarını almış topcular coğu, yıldız adayı yok gibi içlerinde ama yanılan ben olurum inşallah ama bu sene daha zor olacak gibi geliyor benim için diğer takımlar paraya kıymadılar kaliteli topçular aldılar defansımız biraz ağır gibi kaldı umarım alırlar oraya bir topcu kalitelisinden

SİVASLIYİĞİDO 02.07.2006 09:59

MERT SERDAR AKDOĞAN HARUN ALİ GEREKSİZ TRANSFERLER İSMİ DUYULMUŞ KALİTELİ FUTBOLCULAR DAHA İYİ OLUR BENCE

serrrkan 02.07.2006 11:42

yapılan transferlerin hepside süper transferler carvalho ve serdar da n çok umutluyum inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar ve bu sene sivassporun en azından ilk beşte bitirmesini sağlarlar

JACKAL_35 02.07.2006 12:41

Bence bu yıl çok gereksiz transferler yapıldı.Özellikle Serdar Topraktepe transferini çok olumsuz buluyorum.İnşallah faydalı olurlar demekten başka yapacak bişey bulamıyorum.

Sivasss 02.07.2006 12:52

arkadaşlar serdar topraktepe'nin kocaeli, beşiktaş ve bursa'da yaptıkları ortada. bence tam isabetli bir oyuncu transferi. orta sahamıuza güç katacaktır. 1-2 isim yapmış oyuncu daha alabilirsek ligde üst sıraları zorlayabiliriz. yeterki bu takıma inanalım. forvetimiz zaten çok güçlü. SİVASSPORLU.

MOS-BY-58 02.07.2006 13:00

benim kafamda da soru isaretleri var ama gecen sene de vardi ve yanildim. insallah yine öyle olur.

erdalsahin_58 02.07.2006 18:31

İSİMLİ FUTBOLCU TRANSFER ETMEK DEMEK İYİ BİR İŞ YAPILDI ANLAMINA GELMEZ. ÖYLE İSİMLİ, KALİTE FUTBOLCULAR VARKİ BAŞKA TAKIMA GİTTİĞİNDE UYUM SAĞLAYAMAZ YEDEKTEN KURTULAMAZ. BAZI FUTBOLCULAR DA VARDIR Kİ, YILDIZI PARLAKTIR ŞANS VERİLİR BU ŞANSI İYİ KULLANIR., KENDİNİ ÖN PLANA ÇIKARIR.
FUTBOLCUYU ALMADAN ÖNCE GEÇEN SEZONDAN İYİ İZLEMEK SÜREKLİ TAKİP ETMEK GEREKLİDİR. BENCE BÜLENT UYGUN BU İŞİN USTASI. YAŞ TAHTAYA BASMAZ. BEN BÜLENT UYGUN A GÜVENİYORUM VE HEPİMİZ DE GÜVENMELİYİZ.

sinan-58 02.07.2006 19:18

inşallah geçen seneki devre arasındaki ransferlere benzemez geçenseneki kiralık futbolcularımız as çıkar mohammedi de geri almalıyız

SONMEZ 02.07.2006 19:41

[B][COLOR="Blue"]SERDAR TOPRAKTEPE,
BİRAZ PROBLEMLİ BİR FUTBOLCU OLARAK
GÖZE ÇARPIYOR...
ANCAK; SÜPER LİG ÖZLEMİ
VE BİRAZ DA TECRÜBE KAZANMASI, ÖYLE
SANIYORUM Kİ, SERDAR' IN MANTALİTESİNE
YÖN VERİCİ ETKEN OLMUŞTUR...!!!

HIRSINI, OYUN ZEKASIYLA BİRLEŞTİRİP
OYNARSA... FAYDALI İŞLER YAPACAĞINI
DÜŞÜNÜYORUM...!!! [/COLOR][/B]

sivasli_boy 03.07.2006 21:05

Mehmet Yılmaz

Zaman gazetesinin bu gun ki haberine göre sivasspor Denizlispor un başarılı futbolcusu Mehmet Yılmaz ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor ayrıca heberde sivassporun Hayrettinle de yeniden anlaşmak üzere olduğu bildirildi...

ZAMAN gazetesi

ulaşlı yiğido58 03.07.2006 23:02

erdal kardeş çok güzel konuştun helal olsun bazı arkadaşlar beyeniyor takım zaten oturmuş fazla adama gerek yok
muart dumanın yerine murat sözgelmez var çok iyi adam mehmet yıldız geri geldi ertuğrul geri geldi ilhan ummak
bunlar çok güzel oyuncular kallanın yerine serdar muhammedin yerine serdar
forvette balili mehmet anderson fran sergio bunlar iyi adamlar arkadaşlar sivassporu yabana atmayın daha yeni yeni alışıyor süperlige biraz sabredersek çok güzel oluır lütfen biraz sabır

YavuzTheYigido 03.07.2006 23:55

-->: Mehmet Yılmaz

[QUOTE=sivasli_boy]Zaman gazetesinin bu gun ki haberine göre sivasspor Denizlispor un başarılı futbolcusu Mehmet Yılmaz ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor ayrıca heberde sivassporun Hayrettinle de yeniden anlaşmak üzere olduğu bildirildi...

ZAMAN gazetesi[/QUOTE]
Baba sen yanlis anlamissin, haberde Denizlispordan hic bahsetmiyor,orada Mehmet Yildiz demek istemisler, anlayacagin editorun yazi hatasi..Bilgilerinize..

sinan1988 04.07.2006 07:39

Bence Sivasspor çok iyi transferler yaptı.Helal olsun tüm yönetime.Bu sezon çok başarılı olacağız.Yeni gelen tüm oyuncuların başarılı olacağına inannıyorum

sorma be dostum 04.07.2006 08:55

[B]hayırlısı olsun arkadaşlar ne diyelim alınan arkadaşlar iyi diyorsan iyilerdir bana da sorarsanız içine en az 2 tane cok tercübeli adam lazımdı
olmadı ne yapalım belki başka bir bahara nasip bunlarla idare edceğiz sağlık olsun inşallah sevinçimize onlarda bizler kadar sevindirir bizleri [/B]

Besyo_cu 04.07.2006 09:13

sivassporumuzn süper lige cıkmasıyla herkes bi jose mourinho fabio capello oldu bu transferler bir günde yapılmıyorki biz bir dakikada kendi oyuncularımız yerin dibine sokuyoruz önce bi bağrımıza basalım, destekleyelim böyle ön yargılı konuşmalar bize zarar verir. taraftarıda önyargılı yapar bu futbolcular ilk macta en ufak bi hata yapsa ki herkes hata yapar ıslıklamalar , yuhlamalar başlar yaptığımız yanlış bizim bizden başka dostumuz yok ama görülüyorki en büyük zararı biz kendimize veriyoruz...

yigido_bekir 26.07.2006 11:14

insallah hepsi iş yapr tek dusuncemız bu..

bcanpol 26.07.2006 11:19

evt arkdaş lar doğru söylüyorsunuz bu oyuncular yararlı olur ama kaleci konusunda tereddütlüyüm geçtiğimiz sezon iyidi ama bence bu sezon kızmayın ama kötü olabilir

HALIL 26.07.2006 11:58

sivassporlu mert ganzianteptee gerede ve avusturya kampinda bekleyeni veremiyen mert gaziantep buyuksehir belediyesine

serrrkan 26.07.2006 11:59

yaptıkları transferlerden dolayı büyük başkanımız Mecnun odyakmaz ve genel menajer Bülent uygunu kutluyorum yaptıkları transferler %90 genç yaş bu çok iyi kadromuz gençleşti bu da demekki kadromuzdaki futbolcular daha uzun yıllar sivassporumuza hizmet verecekler
REPUBLİC OF SİVASSPOR
NE MUTLU BEYPINARLIYIM DİYENE

talha58 29.07.2006 14:10

son bir yabancı hakkımızı da iyi bir oyuncudan yana kullanırsak takımın sorunu olmaz herhalde

Flavio 04.08.2006 09:37

Söylenen transfeler yetersiz geldi bana.Arkadaşlar bide yabancı transferinde Carvolho yu aldık başka bi isim aldık mı? bilgilendirseniz sevinirim.

aozdemir 04.08.2006 10:17

serdar transferini ynlış buluyorum. mutlaka orta sahaya ileriye dönük daha güçlü bir transfer yapılmalı. yoksa işimiz çok zor. çünkü bu seneki takımlar çok daha güçlü

cyberfanatik58 07.08.2006 23:37

Orta saha ve hücum bölgesine transfer şart. Gurbetçiler faydalı olabilir. Erman Özgür de yok ortalarda. Mustafa Sarp Ankaraspordan ayrılmıştı Erman la onu alsalardı. Birde Sivaslı gençlere şans verilmesi lazım. Altyapı dan bir futbolcu kazandırılamıyor.

yigido Atilla 07.08.2006 23:58

Bir transfer hakkimiz var onu da defansa kullanmakta yarar var hala kallanin yerini dolduramamis Hakkinin yaptigi hic affedilir yani yok tv de aksam kac kez gösterdiler yaptigi faulle kirmizi karti haketmis Kaptan olarak yapmamasi gerekir Hakkinin...mactan sonra hakkiya soruyor sipiker kirmizi kart dogrumu diye hakkinin verdigi cevapa sok oldum .. En güzel mesaji Musa kus verdi mactan sonra Biz attikta hakemmi golü vermedi diye tebrik ediyorum Gercekten Kaptanlik görevi böyle futbolculara yakisir

teknik 08.08.2006 07:35

BENCE TAKIMLARINDA UYUM SAĞLAYAMAYAN OYUNCULARINI BIRAKIYORLAR.ORALARDAN BİZE YARAYACAK OYUNCULAR BULABİLİRİZ.MESELA ERMAN ÖZGÜR,MUSTAFA SARP,GS DAN YALÇIN,FB GÜRHAN,OLCAN,KERİM,BJK DAN SERDAR ÖZKAN GİBİ.YABANCI HAKKIMIZI DA STOPERE KULLANIRSAK İYİOLUR SANIYORUM.

teknik 08.08.2006 07:54

AYRICA GENÇLERDEN SEDAT TA BİZE ÇOK FAYDALI OLUR.TAKIMDA FORMA ŞANSI BULAMADIĞI İÇİN AYRILMAK İSTİYOR VE GENÇLER 1 YILLIĞINA KİRALIK VEREBİLECEĞİNİ AÇIKLAMIŞ.1 YILLIK KİRALIK TA OLSA OYNAMA ŞANSI İSTEYEN İÇİN İYİBİR TAKIMIZ.ORTA SAHAMIZA SÜRAT VE ÇABUKLUK KAZANDIRACAK BİR OYUNCU.

Nettin 08.08.2006 08:22

Sedat, Ali Cansun gençlerden ayrılıyor, Rencotto-yanlış yazmadıysam- ne oldu?

Bilmiyorum58 08.08.2006 08:35

[QUOTE=erdalsahin_58]İSİMLİ FUTBOLCU TRANSFER ETMEK DEMEK İYİ BİR İŞ YAPILDI ANLAMINA GELMEZ. ÖYLE İSİMLİ, KALİTE FUTBOLCULAR VARKİ BAŞKA TAKIMA GİTTİĞİNDE UYUM SAĞLAYAMAZ YEDEKTEN KURTULAMAZ. BAZI FUTBOLCULAR DA VARDIR Kİ, YILDIZI PARLAKTIR ŞANS VERİLİR BU ŞANSI İYİ KULLANIR., KENDİNİ ÖN PLANA ÇIKARIR.
FUTBOLCUYU ALMADAN ÖNCE GEÇEN SEZONDAN İYİ İZLEMEK SÜREKLİ TAKİP ETMEK GEREKLİDİR. BENCE BÜLENT UYGUN BU İŞİN USTASI. YAŞ TAHTAYA BASMAZ. BEN BÜLENT UYGUN A GÜVENİYORUM VE HEPİMİZ DE GÜVENMELİYİZ.[/QUOTE]

KATILIYORUM AYRICA YONETIM MADDI SIKINTI ICINDE BUNA SUKUR AMA CARVALHO REZALET BIR ADAM ABI BUNU BULENT UYGUN BULMAMISTIR KESIN

talha58 08.08.2006 11:55

Tolga ve Serdar Topraktepe işimiz görmez bence. Ama Erman çok kaliteli ve iş yapacak bir oyuncu. Yukarıda Rencotto dediğiniz oyncu acaba Brezilyalı Evandro Roncatto mu.. Gelmesi imkansız onun.

nazimgulturk 08.08.2006 13:34

ben 4 tanesini tanıyorum onlarda o kadar iyi değilmiş aslında neden böyle oldu bilmiyorum bir sürü kaliteli ucuz futbolcu varken
***REİS 58***

badi58 08.08.2006 14:45

yeni sezonda takımıza basarılar alllah yardımcıları olsun

xCaNLaRxCaFex 12.08.2006 17:50

************** Ama Sivassporun Tolga'yı Ve Serdarı Alması Çok Kötü Oldu!!! Birde Sivassporun Ertuğrulu Oynatmamızı Çok ama Çok Kötüü

ponteburak 17.08.2006 19:50

en iyi transferimiz bence bu sene teknik trektörümüz oldu...kabul etmeliyizki futbolcu transferinde ii yol katedemedik ama bu açıgı hocamızla kapatacagımıza eminim

Etem-Murat 17.08.2006 20:06

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Kimse kusura bakmasın bu seneki transferlerden hiç biri benim hoşuma gitmedi arkadaşlar gecesene ikinci yarıdada cok uctuk ama o zamanda iyi birini alamamıştık bu sesenda aha şöyle aha böyle aldık alıyoz dedik ama bülent hoca bizi bu senede yanılttı arkadaşlar kim alındı kim on birde oynuyor bir bakın ben hala göremedim gören varsa bana acıklasın ben 2 macını canlı seyretme fırsatım oldu ikisindede göremedim öne cıkan iyi bir sporcu haydi hayırlısı ne diyelim bülent hoca bunları secmiş bizlerde bekliyelim görelim zaman tanıyalım inşallah doğru secim yapmışlardır yoksaaaaaaaaa işimiz cok zor olur.[/COLOR][/I][/B]

AYDIN1985 18.08.2006 18:42

Yeni oyuncularimiz hayirli ugurlu olsun. Insallah Sivasspor hak ettiyi yere gelir.

ş.usta 18.08.2006 20:05

arkadaşlar''kurbanov''neoldu,alındımı,alınmadımı,oynatılmıyormu,bilgisi olan varmı.

aykut-akay 18.08.2006 20:10

abiler sivasspor sadece hayrina para dagitti cok zengin bir kulübüzye 5-6 alana kadar al iki tana saglam olsun

58hayati 18.08.2006 21:29

serdar topraktepe bencede yanlış tıransfer geçen sene busada ben çok izledim işi bitmiş ftbolcu yararlı olamaz bence karvelloyuda ikisinide cumhuriyet kupası ve gençler maçında izledim ne varsa eski kadoda var takımda 2 maçtada kafa vuracak adam yok nihayetinde vuramadılar musa nın tek kafası hariç balili yine süper anderson eger buyıl iyi olmassa kesi düşeriz ben ki,lit adamanderson diyorum. anderson iyi olursa biz gene ilk 10 un içindeyiz iyi hava yakalamak lazım sakarya maçını alırsak iyi morel olur diyorum.saygılar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00.